ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ: Η πιο sexy πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας είναι του Ζεφυρίου!

Η κ. Ρούλα Πατήλα, είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕ Ζεφυρίου.
Πολύ σοβαρή στα καθηκοντά της και εκτυφλωτική μέσα το γκρίζο του ελληνικού ποδοσφαίρου η νεαρή παράγοντας αντιμετωπίζει με ψυχραιμία το μέτριο ξεκίνημα της ομάδας της καθώς αυτή ηττήθηκε προχθές από τον

Σεξοβόμβα ριαλιτοπρωταγωνίστρια σηκώνει το χέρι, και της βγαίνει.....έξω.!

Μπορεί το όνομα Kader Loth, να μην σας λέει κάτι, αλλά μετα την αποκαλυπτική της εμφάνιση μπροστά στον φωτογραφικό φακό σίγουρα θα έχετε αοιχτές τις κεραίες προκειμένου να εντοπίσετε κι άλλο, κι ίσως ακόμη πιο καυτό φωτογραφικό όχι μόνο υλικό της..!
Η Kader, είναι πρώην παίκτρια της γερμανικής έκδοσης του Μεγάλου Αδελφού, αλλά και μάι από τις πιο hot ριαλιτοπρωταγωνίστριες.! Κάτι που μάθαμε, ύστερα από φωτογραφίες της, που την απεικονίζουν με θανατηφόρο ντεκολτέ, αν σηκώνει το χέρι ψηλά για να πάρει πόζα, με αποτέλεσμα να πετάγεται όλο το στήθος της έξω και να χαιρετάει τους παρευρισκόμενους.!

Η sexy πλευρά της Μάρως Λύτρα….σε καυτές φωτογραφίες!!!

Την πρωτογνωρίσαμε στο Fame Story όπου και δημιούργησε ένα χαμό τόσο για το θυελλώδη της έρωτα με τον Κώστα Καραφώτη όσο για την εκρηκτική της εμφάνιση….
Απολαύστε τη Μάρω Λύτρα σε sexy φωτογραφίες!

Φοιτήτριες ποζάρουν ημίγυμνες για να μαζέψουν χρήματα! Δείτε φώτο

Πρωτότυπος αλλά αποδοτικός ο τρόπος που διάλεξαν για να μαζέψουν χρήματα φοιτήτριες από το Leeds.
Ο αρχικός τους προβληματισμός ήταν το πως θα μάζευαν χρήματα για να τα διαθέσουν σε αναβάτες με αναπηρίες.

Γκάφες με... μπικίνι...(video)

Έτσι φαίνονται καλύτερες...

Στον «αέρα» το ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Ξάνθη, στους Ζωσιμάδες, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 20/11 στις 17:15. Ο λόγος είναι η διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα στους Ηπειρώτες και την

Ο γρίφος που θα σας τρελάνει σίγουρα! (VIDEO)

Μετρήστε τους ανθρώπους της φωτογραφίας του βίντεο και περιμένετε...
Ξαναμετρήστε τους όταν η εικόνα αλλάξει και... τί έγινε τώρα;

Νεκρός 29χρονος κάτοικος Γρεβενών!

Νεκρός βρέθηκε ο 29χρονος Ι.Π. στην περιοχή των 7 λάκκων το απόγευμα της Παρασκευής (18-11). Ο άτυχος νέος, που ήταν μόνιμος κάτοικος των Γρεβενών και εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρία ταχυμεταφορών, βρέθηκε κάτω από τη γέφυρα της Εγνατίας οδού πιθανότατα από πτώση ύψους 45 περίπου μέτρων όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο. Έρευνα για το συμβάν διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών.
Δείτε περισσότερα θέματα 
star-fm

Θα νικήσει 3-1 ο Ολυμπιακός!!!

Ο φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού από τη Νορβηγία, Έϊβιντ Ρούστεν εντυπωσιάζει με τις γνώσεις του για τους “ερυθρόλευκους” και στέλνει μήνυμα στη “Θύρα 7″ ενόψει ντέρμπι. Η απίθανη ιστορία του!
Ένα ταξίδι στη Σαντορίνη το 2003 άλλαξε ουσιαστικά τη ζωή του Έϊβιντ Ρούστεν.
Ο 12χρονος τότε Νορβηγός ποδοσφαιρόφιλος αγόρασε τη φανέλα με το όνομα του Ζιοβάνι στην πλάτη.

Προσοχή: Επικίνδυνα φάρμακα – μαϊμού στο Διαδίκτυο!!!

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείχνετε σε ότι αφορά τα φάρμακα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Ο ΕΟΦ σε συνεργασία με υπηρεσίες ξένων χωρών έχει επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε ένα κυνήγι φαρμάκων – «μαϊμού», που κυκλοφορούν μέσω διαδικτύου καθώς το φαινόμενο αυξάνεται με σοβαρές συνέπειες για την υγεία των καταναλωτών.

Ψυχοπαθής παιδόφιλος επιτέθηκε σε 10χρονο αγοράκι!

Ένας παιδόφιλος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανηλίκους και νοσηλευόταν τα τελευταία 23 χρόνια σε ψυχιατρικές κλινικές, μετέτρεψε σε κόλαση την ζωή ακόμη ενός παιδιού.
O Shaun Tudor, αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς επιβλέποντα από τη μονάδα που νοσηλευόταν και

Τραγωδία στη Βέροια! Την ακρωτηρίασε μπροστά στα παιδία της με αλυσοπρίονο!

“Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας της 30χρονης γυναίκας, η οποία υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για την επανασυγκόλληση των τεσσάρων άκρων της μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της.
Η γυναίκα, που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ και βρίσκεται σε καταστολή, δέχθηκε επίθεση με αλυσοπρίονο από τον σύζυγό της το περασμένο Σάββατο.

"Κανένα ίχνος ιωδίου στην ελληνική ατμόσφαιρα"!

Σε συνέχεια της ανίχνευσης εξαιρετικά χαμηλών ποσοτήτων Ιωδίου-131 στην ατμόσφαιρα χωρών της Κεντρικής Ευρώπης, η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας ενημερώνει πως στην ατμόσφαιρα της χώρας μας δεν έχουν ανιχνευθεί ίχνη ιωδίου.
Το αποτέλεσμα αυτό προκύπτει από τις εξειδικευμένες μετρήσεις που διενεργούνται σε συνεχή βάση από την ΕΕΑΕ και το δίκτυο των συνεργαζομένων με αυτή εργαστηρίων.Η ΕΕΑΕ έχει ενημερώσει σχετικά τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ανατροπή στα όσα λέγονται για τον θάνατο του Πλάτωνα Καπρίδη!

Δεν πέθανε στα γυρίσματα βίντεο κλιπ!!!
Ανατρέπουν όλα τα ως τώρα γνωστά δεδομένα η εταιρεία «Ερωδιός» που έχει αναλάβει το management του Μύρωνα Στρατή και του γκρουπ του αλλά και η δισκογραφική εταιρεία «Lyra» σε σχέση με την υπόθεση θανάτου του μπασίστα του γκρουπ Πλάτωνα Καπρίδη.

Γιατί ο Λιάγκας τα βρόντηξε από το εστιατόριο Remezzo Βουλιαγμένη

Τέλος το εστιατόριο Remezzo Vouliagmeni για το Γιώργο Λιάγκα. Γιατί ο παρουσιαστής κλείνει αυτόν τον κύκλο των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων;
“Remezzo Vouliagmeni τέλος. Πάμε για άλλα…” Με αυτό το μήνυμα ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ του στο twitter το τέλος της συνεργασίας του με το εστιατόριο που συνεργαζόταν ο Γιώργος Λιάγκας.
Ο Γιώργος Λιάγκας που πριν από λίγους μήνες είχε υποδεχτεί τους φίλους του και το Fimes.gr

Ο ψηλότερος πύργος του κόσμου βρίσκεται στην Ιαπωνία(vid)

Θαυμάστε το «Tokyo Sky Tree»
Με ύψος 634 μέτρων ο πύργος «Tokyo Sky Tree» κέρδισε τον τίτλο του ψηλότερου πύργου στον κόσμο από τα βραβεία Γκίνες.
Ο πύργος θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό στις 22 Μαΐου του 2012.
Σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες το ψηλότερο κτίριο του κόσμου είναι το 828 μέτρων Burj Khalifa στο Ντουμπάι.

Με τη Νίκη Αγκαθιάς την Κυριακή ο Πυρσός στις 15:00!!!

Δυο πόρνες... εξομολογούνται: «Κάναμε όργια με τον Στρος Καν»!!!

Το παρελθόν συνεχίζει να κυνηγάει τον Ντομινίκ Στρος Καν, που βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο ενός ροζ σκανδάλου.
Αυτή τη φορά, σε... δύσκολη θέση τον φέρνουν δυο πόρνες πολυτελείας που ανακρίνονται στο πλαίσιο ερευνών για δίκτυο πορνείας δρούσε στο ξενοδοχείο Κάρλτον της Λιλ. Ενός δικτύου του οποίου ο 62χρονος Στρος Καν ήταν από τους καλύτερους πελάτες.
Μια από τις κοπέλες που ανακρίνονται ονομάζεται Φλόρανς και είναι 30 ετών. Και είπε στην

Κόλπα με αριθμούς...

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βρεις την ημέρα, τον μήνα αλλά και πόσο χρονών είναι κάποιος.
1) Γράψε κάπου τον αριθμό του μήνα που γεννήθηκες.
2) Πολλαπλασίασε το με το

Υποβιβάζονται 72 ομάδες από τη Δ’ Εθνική

Θέμα στην συνεδρίαση της Επιτροπής Δ’ Εθνικής την Τετάρτη (16/11) αποτέλεσε ο υποβιβασμός των ομάδων από κάθε όμιλο, όπου αποφασίστηκε να «πέσουν» συνολικά 72 ομάδες.
Η πρόταση της Επιτροπής Δ’ Εθνικής είναι στο ίδιο μήκος κύματος με το πλάνο μείωσης των ομάδων στο επόμενο πρωτάθλημα, από 141 σε 96 ομάδες. Γι’ αυτό αποφασίστηκε να υποβιβαστούν 72 ομάδες, ενώ από τις τοπικές ενώσεις θα ανέλθουν 28 ομάδες, μέσω της διαδικασίας μπαράζ των πρωταθλητών των Ενώσεων.

Συγχαρητήρια επιστολή 6ου Δ.Σ. Γρεβενών

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών απευθύνουν δημόσιο έπαινο προς τους μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης του Σχολείου μας, του σχολικού έτους 2010-11, καθώς και στη δασκάλα τους Παρασκευά Μαρία για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό της UNICEF.
Τιμήθηκαν με το τρίτο βραβείο στο διαγωνισμό με θέμα «Τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουν τα Δικαιώματά τους».
Τα βραβεία στους μαθητές και τα σχολεία απονεμήθηκαν στα πλαίσια του Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Τα Παιδιά Γράφουν & Ζωγραφίζουν τα Δικαιώματά τους» που υλοποιείται με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων .
Η βράβευση έγινε στις 16 Νοεμβρίου 2011 στην Αθήνα και το Σχολείο εκπροσωπήθηκε από τη δασκάλα της τάξης κυρία Παρασκευά Μαρία και τη μαθήτρια Κώττα Αντωνία.
Αισθανόμαστε όλοι περήφανοι για την επιτυχία της συναδέλφου και των μαθητών μας.
Ο Διευθυντής του Σχολείου
Σέτζας Δημήτριος
Δείτε περισσότερα θέματα 

Στα 100 μεγάλα αναπτυξιακά έργα της χώρας, το Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα!

Η ένταξη του Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα στα 100 μεγάλα αναπτυξιακά έργα της χώρας αποφασίστηκε χθες, 17 Νοεμβρίου 2011, στις Βρυξέλλες, μετά από τη σύσκεψη των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Η εξέλιξη αυτή, όχι μόνο εξασφαλίζει τη χρηματοδότηση των μελετών και του έργου, αλλά υποχρεώνει τη χώρα μας να εντάξει το έργο στο ΕΣΠΑ και να το εκτελέσει μέσα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Αυξήθηκαν στις 110 οι οργανικές κλίνες του Νοσοκομείου Γρεβενών μετά από παρέμβαση του βουλευτή κ. Θανάση Χαντάβα!

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μιχάλη Τιμοσίδη και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Νίκο Πολύζο είχε την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011, ο βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ.Θανάσης Χαντάβας.
Ο κ. Χαντάβας ζήτησε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος του Νοσοκομείου Γρεβενών και να διαμορφωθούν οι οργανικές του κλίνες στις εκατόν δέκα (110), σύμφωνα με την πρόταση του Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Κυριάκου Σημαδόπουλου.Το αίτημα του βουλευτή έγινε αποδεκτό.

Τιτανικός: Τα 2 παιδαριώδη ανθρώπινα λάθη που το βύθισαν

Η Λουίζ Πατέν είναι συγγραφέας και εγγονή του δεύτερου αξιωματικού του Τιτανικού, Τσαρλς Λαϊτχόλερ.
Στο μυθιστόρημα με τίτλο "Good as Gold", το οποίο εξέδωσε, υποστηρίζει ότι γνωρίζει την αλήθεια για τα αίτια του πιο διάσημου ναυαγίου στον κόσμο!
Τα δύο μοιραία λάθη!

Εύβοια: Άφησε τους εραστές...γυμνούς στο κρύο!

Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη. Το φυσάνε και μάλλον κρυώνουν δύο παράνομοι εραστές οι οποίοι έμειναν γυμνοί μέσα στο καταχείμωνο.
Όχι δεν είχαν βίτσια αλλά ο αδερφός της απατημένης γυναίκας, είχε νεύρα όταν τους έπιασε στην ερωτική πράξη.
Ας πάρουμε την υπόθεση από την αρχή. Σύμφωνα με το “evianews” αυτός 45άρης οικογενειάρχης και

Ο χορευτής που άφησε άφωνες Μαρινέλλα-Θεοδωρίδου! Βίντεο

Κάποιος έκανε τη Μαρινέλλα και τη Νατάσα Θεοδωρίδου να σαστίσουν όταν βρίσκονταν επί πίστας στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν αλλά μετά το διακωμώδησαν!
Πρόκειται για θαμώνα του νυχτερινού κέντρου ο οποίος σε κάποια στιγμή και ενώ οι δύο ερμηνεύτριες τραγουδούσαν επί πίστας, άρχισε να

Σοκ!!! Παραμορφώθηκε το πρόσωπό της από οξύ! (video)

Δείτε πως έγινε μετά από 112 πλαστικές, 3 χρόνια μετά την επίθεση με οξύ και τη φρικτή παραμόρφωσή της η 24χρονη χαμογελάει ξανά
Η 24χρονη Κatie ήταν ομολογουμένως μια κούκλα! Ένα νέο δροσερό και χαρούμενο κορίτσι σαν όλα τα κορίτσια της ηλικίας της. Ένα πρωινό του 2008 έγινε κάτι που έμελλε να αλλάξει τη ζωή της για πάντα!

Απίστευτο video! Πώς μπαίνουν στο γήπεδο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χωρίς εισιτήριο!!!

Το baladoros.com ανήρτησε βίντεο το οποίο δείχνει οπαδούς του ΠΑΟΚ να κάνουν ακροβατικά για να περάσουν εντός του γηπέδου.
Ο τρόπος, είναι ... ευρηματικός. 
Αλλά κι επικίνδυνος.
Δείτε το βίντεο:

''Γεφύρι της Άρτας" το ασύρματο δίκτυο ίντερνετ!!!

Σε "γεφύρι της Άρτας" έχει μετατραπεί το περιβόητο και πολυδιαφημισμένο ασύρματο δίκτυο ίντερνετ του Δήμου Γρεβενών, αφού πέρασαν δύο ολόκληρα χρόνια από τη στιγμή της υπογραφής της σύμβασης του έργου μεταξύ του Δήμου Γρεβενών και της αναδόχου εταιρίας και ακόμη το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα η νυν Δημοτική Αρχή να μην επιστρέφει στην εταιρία την εγγυητική επιστολή ύψους 25.000 ευρώ.
Πρόκειται για ένα έργο που κόστισε στο Δήμο Γρεβενών (χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας», στο πλαίσιο του Γ' ΚΠΣ, σε ποσοστό 80% από το

Ηλιάδη - Μηλιωτάκης: Όλες οι λεπτομέρεις του γάμου τους!

Έχοντας μιλήσει ανοιχτά για το γάμο της με τον νέο της σύντροφο, Κώστα Μηλιωτάκη, η Αγγελική Ηλιάδη δεν έχει κρύψει πόσο πολύ περιμένει αυτή τη στιγμή, ενώ έχει δηλώσει πως η ευτυχία της θα ολοκληρωθεί με ένα ακόμη παιδάκι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «People» η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2012. Σύμφωνα μάλιστα με στενή φίλη του ζευγαριού: «Ο Κώστας σχεδιάζει να κάνει σύντομα την επίσημη πρόταση γάμου στην Αγγελική, γιατί μέχρι τώρα αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη, αν και έχουν συζητήσει και καταλήξει στην επιθυμία του. Δεν αποκλείεται αυτό να γίνει μέσα στις γιορτές που έρχονται. Και θέλουν να τη ζήσουν αυτή τη

Ρομπότ-μαξιλάρι σταματά το ροχαλητό!!!

Τη δική τους λύση στο ροχαλητό, που είναι επικίνδυνο όχι μόνος για τις σχέσεις, αλλά και για την υγεία, έδωσαν Ιάπωνες επιστήμονες δημιουργώντας ρομποτικό αρκουδάκι που γυρίζει το κεφάλι εκείνου που ροχαλίζει ώστε όχι μόνο να σταματήσει, αλλά και να ανοίξουν οι αεραγωγοί του.

Αποκάλυψη σοκ: "Ήθελαν να φάνε τις καμένες σάρκες της"!!!

Νέα στοιχεία, που προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό, προκύπτουν από τις καταθέσεις των αδίστακτων σατανιστών, που προσπάθησαν να κάψουν ζωντανή την Κίρστι Θεολόγου.
«Ήθελαν να φάνε τις καμένες σάρκες της», κατέθεσε η πολιτειακή μάρτυρας, Μπερναντετ Λόκχαρτ, στο δικαστήριο μετά την συνομιλία της με την

Διαιτησίες αγώνων 19&20-11-2011 Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/11/2011, ώρα: 15.00΄μ.μ.

Ποινολόγιο Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Αριθ.Πρωτ: - 315 - Γρεβενά 
 17-11-2011 
Προς: Τους Προέδρους Α.Σ. (Α&Β)Κατηγορίας 
ΘΕΜΑ: * Ποινές ποδοσφαιριστών *

Α1 Μπάσκετ: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν από την ΕΟΚ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ. Στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα σφυρίξουν οι Χριστοδούλου, Σχινάς και Γκόντας. Όλοι οι αγώνες, πλην του ντέρμπι θα διεξαχθούν Σάββατο, ρεπό έχει ο Κολοσσός Ρόδου.
Αναλυτικά οι διαιτητές στην 5η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ:

Δ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής 3ος όμιλος

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2011-2012 στις 20/11/2011
Αναλυτικά:

Super League: Οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής

Ο Γιάχος στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής στη Super League. Στο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θα σφυρίξει ο Αθανάσιος Γιάχος με βοηθούς τους Ακρίβο και Σωτηρόπουλο. Ο Βοσκάκης στο ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης, Μήτσιος στο ΟΦΗ – Άρης, Δασκαλόπουλος στο ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής:

Football League: Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε σήμερα τον ορισμό των διαιτητών που θα διευθύνουν τα ματς της 4ης αγωνιστικής της Football League. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Θέμα ημερών η χρεοκοπία Ισπανίας και Ιταλίας''!!!


 Η ευρωζώνη παραδίδεται στην πυρά του χρέους!!!
Ευρώ-συναγερμός - Spreads ρεκόρ για Ισπανία και Γαλλία
Καθημερινά πλέον συντρίβουν κάθε υψηλό ρεκόρ τα 10ετή ομόλογα της Γαλλίας και της Ισπανίας, απόδειξη πως η κρίση χρέους μόλυνε και τον κλειστό πυρήνα του ευρώ.
Ιστορικό υψηλό ρεκόρ από τη σύσταση της ευρωζώνης για τα spreads στα 10ετή ομόλογα της Ισπανίας με απόδοση 6,74%, τα αντίστοιχα ιταλικά έχουν απόδοση 7,15% ενώ ανεβαίνουν και τα γαλλικά 10ετή ομόλογα στις 203 μ.β με απόδοση 3,8%.

Τα Τέμπη ξανά στην κυκλοφορία από το Σάββατο 19 Νοεμβρίου!

Ανοίγουν ξανά τα Τέμπη από το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι. Θα δοθεί ξανά στην κυκλοφορία ο δρόμος στην κοιλάδα των Τεμπών, σύμφωνα η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε», έξι ημέρες νωρίτερα από το διάστημα που αρχικά είχε καθοριστεί.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες όλων των

Τραγωδία σε γύρισμα βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή. Σκοτώθηκε ο μπασίστας...

Μοιραία κατάληξη είχε το γύρισμα του νέου video clip του Μύρωνα Στρατή, καθώς κατά την διάρκειά του ο μπασίστας έπεσε από μεγάλο ύψος και έχασε την ζωή του.
Το γύρισμα γινόταν σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή της Ελευσίνας.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο μπασίστας του ταλαντούχου τραγουδιστή βρισκόταν στον

Ο καιρός την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου...

Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα...
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου. Ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως παγετός θα σημειωθεί κυρίως στα βόρεια το πρωί και τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Στην Αττική αρχικά θα σημειωθούν νεφώσεις αλλά βαθμιαία ο αίθριος θα βελτιωθεί. Νωρίς το πρωί θα σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές στα

18 Νοεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα ενάντια στα αντιβιοτικά!

Τα αντιβιοτικά ΔΕΝ θεραπεύουν ούτε βοηθούν στην πρόληψη των ιώσεων!
Τον μεγάλο κίνδυνο να επιστρέψουν οι ΄Ελληνες στην εποχή που απλές λοιμώξεις οδηγούσαν στον θάνατο, εξαιτίας της αλόγιστης χρήσης αντιβιοτικών επισημαίνει η Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στα αντιβιοτικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χώρα μας είναι σήμερα πρώτη στην Ε.Ε. στην αλόγιστη χρήση αντιβιοτικών , ενώ την ίδια ώρα, ολόκληρη η Ευρώπη αντιμετωπίζει το φαινόμενο του «τέλους των αντιβιοτικών».

Ποιες είναι οι υποψήφιες προς πώληση μονάδες της ΔΕΗ..

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον οι διαδικασίες γύρω από την υπόθεση των λιγνιτών, με τον ΥΠΕΚΑ Γ. Παπακωνσταντίνου να επιχειρεί να δώσει οριστικό τέλος στην εκκρεμότητα, η οποία εξαιτίας των παλινωδιών του παρελθόντος, αποτελεί ένα από τα βασικά ενεργειακά αγκάθια στις σχέσεις με την τρόικα και την Κομισιόν.

Ιταλία: Η κυβέρνηση του Μάριο Μόντι πήρε ψήφο εμπιστοσύνης !

Η κυβέρνηση του Μάριο Μόντι πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από την ιταλική Γερουσία αργά την Πέμπτη με την έγκριση από το Κοινοβούλιο να ακολουθεί την Παρασκευή.
Οι γερουσιαστές ενέκριναν με 281 ψήφους τη νέα κυβέρνηση ενώ μόλις 25 την καταψήφισαν. Το μόνο κόμμα που καταψήφισε το νέο κυβερνητικό σχήμα τεχνοκρατών ήταν η Λέγκα του Βορρά, που χαρακτήρισε την κυβέρνηση «αποτέλεσμα σύγκρουσης συμφερόντων, με προτεραιότητες που ευνοούν τους μετανάστες και όχι τους φτωχούς Ιταλούς».
Νωρίτερα ο Μόντι παρουσίασε στο σώμα το

Τιμωρία για την Εθνική Ελλάδος

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ τιμωρήθηκε η Εθνική ομάδα από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA.
Αιτία, τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κόντρα στην Κροατία. Δεν πρόκειται να ασκηθεί έφεση. Στο πρώτο εντός έδρας ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ θα εκτίσει την ποινή η «γαλανόλευκη».
Το παιχνίδι με την Κροατία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είχε διακοπεί για λίγα λεπτά, αφού αμέσως μετά την έναρξη του αγώνα, ομάδα ατόμων εισήλθε στο γήπεδο και πέταξε μολότοφ προς την εξέδρα στην οποία κάθονταν οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας.

Μετά τον τραγουδιστή και... ηθοποιός σωσίας του Μπένι (βίντεο)

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατέκτησε και το Hollywood αφού πριν 16 χρόνια ξεδίπλωσε το ταλέντο του δίπλα στον Johnny Depp και στη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, Deadman.
Όπως πολύ σωστά καταλάβετε μιλάμε για έναν ακόμη σωσία του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Την προηγούμενη εβδομάδα τον γύρο του Internet έκανε η ομοιότητα του υπουργού Οικονομικών και Αντιπροέδρου της κυβέρνησης με τον κύριο με την

Ακούστε το "Πάλι" της Νατάσας Θεοδωρίδου στα Ισραιλινά!

Δείτε το video...

Euroleague: Bamberg – Παναθηναϊκός 79-76

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και γνώρισε τη ήττα με 79-76 από την Bamberg στη Γερμανία. Κορυφαίος για τους νικητές ο Suput με 19 πόντους, ο Διαμαντίδης με 16 ξεχώρισε από τους «πράσινους», αν και στο τέλος αστόχησε σε κρίσιμα σουτ.
Η Bamberg εκμεταλλευόμενη την επιθετική δυστοκία των Πρωταθλητών Ευρώπης, οι οποίοι πέτυχαν μόλις 4 πόντους στα πρώτα πέντε λεπτά, προηγήθηκε με 5 (9-4). Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και στο τέλος του δεκαλέπτου ήταν μπροστά με 3 (16-19). Οι «πράσινοι» διατηρούσαν σταθερά το προβάδισμα στη δεύτερη περίοδο, αλλά δεν κατάφεραν να

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης, αντιπρόεδρος ο Ζήσης Βρύζας και μέλη οι Λεωνίδας Βελής, Παντελής Κωνσταντινίδης, Σπυρίδων Μηλιωρίδης, Βαγγέλης Ποζατσίδης Στέφανος Σαράτσης, Γιώργος Σαχπατζίδης, Δημήτρης Σαχπατζίδης.
Θα επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στις νίκες κόντρα στον Παναιτωλικό. Βρες τις καλύτερες αποδόσεις εδώ!
Η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, αναφέρει: «Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. με την ακόλουθη σύνθεση: