ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Στάση εργασίας πάνω στην μετάδοση του Μαρσέιγ-Ολυμπιακός!

Το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να γίνουν στάσεις εργασίας σε όλα τα δημόσια ΜΜΕ, δηλαδή και στην ΕΡΤ. Απ' τις 3 μέχρι τις 7 μ.μ. και από 8 μ.μ. έως 12 μ. Άρα, η μετάδοση του αγώνα, Μαρσέιγ-Ολυμπιακού θα γίνει δίχως δημοσιογραφική περιγραφή, ενώ δεν θα βγει εκπομπή, «Champions NET». Αυτό αν δεν δώσει ειδική άδεια η ΕΣΗΕΑ, κάτι που θα το ξέρουμε αύριο (23/11).

Πού να χωρέσει όλο αυτό το στήθος εκεί μέσα…?

Αμ πετάχτηκε έξω και το είδαμε όλο.!
Δεν χάνει καθόλου χρόνο η Chloe Sims, καθώς είναι δεν είναι μία βδομάδα από την τελευτία της αποκάλυψη που μας χάρισε μία… πανοραμική θέα των οπίσθιών της, και τσουπ ξαφνικά, οι paparazzi την απαθανατίζουν για ακόμη μία φορά, με τα προσόντα της σε κοινή θέα.!
Αυτήν την φορά μας έδειξε το στήθος της.!

Ουπς! Γνωστή τραγουδίστρια πάλι τα έβγαλε στην… φόρα!

Μία εκκεντρική εμφάνιση έκανε γνωστή τραγουδίστρια! 
Φόρεσε μία μακριά τουαλέτα, αλλά το ντεκολτέ της ήταν βαθύ!
Πιο βαθύ δεν γίνεται!
Ο λόγος για την...

Η Βραζιλιάνα που... τρέλανε τους Ινδούς!!!

Από τα πιο ωραία μοντέλα της Βραζιλίας, η 27χρονη Isabeli Fontana δεν σταματάει να φωτογραφίζεται, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα περιζήτητη. H Βραζιλιάνα καλλονή, η οποία έγινε γνωστή από τη συνεργασία της με τη Victoria’s Secret το 1999, είναι αυτή που αντικατέστησε τη Scarlett Johansson στην καμπάνια των ρούχων Mango.
Η Fontana πόζαρε πρόσφατα στο φακό του Marc Hom για το περιοδικό «Vogue» της Ινδίας.

Η Καλομοίρα έγινε… γυναικάρα και μας το δείχνει!!!

Όλοι θυμόμαστε το ντροπαλό κορίτσι στο Fame Story, αλλά τώρα...δείτε πως  μεγάλωσε!!!

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μαθητής έβγαλε όπλο στον καθηγητή την ώρα του μαθήματος!

Ακόμα ένα απίστευτο περιστατικό σε σχολείο, με πρωταγωνιστή ένα μαθητή που έκανε μάθημα οπλισμένος!
Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε αίθουσα διδασκαλίας του ΕΠΑΛ Αγίου Κήρυκα την περασμένη Παρασκευή (18-11-2011), αλλά η αστυνομία ενημερώθηκε μόλις το απόγευμα της Δευτέρας (21-11-2011) και ξεκίνησε αμέσως ανακρίσεις.

Η καλύτερη απάντηση... για το ποια είναι η ΕΛΛΑΔΑ!!!

Την ώρα που οι Ευρωπαίοι ηγέτες και τα media σε όλη την Ευρώπη στάζουν χολή για την Ελλάδα η απάντηση έρχεται από ένα βίντεο στο youtube και είναι ίσως η καλύτερη απάντηση. 
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Οδηγός ταξί χτύπησε με το αυτοκίνητο τον πελάτη του!

Του ζήτησε να σταματήσει γιατί δεν είχε άλλα χρήματα και αυτό συνέχισε να οδηγεί.
Όταν σταμάτησε άρχισαν να λογομαχούν και στο τέλος τον πάτησε.
Όλα έγιναν τον Απρίλιο του 2011 στο Μπρίστολ της Αγγλίας. Ο Χιού Λόιντ είχε μπει μαζί με την κοπέλα του έφευγαν από ένα κλαπ της περιοχής και ρώτησαν τον οδηγό ταξί αν μπορούσε να τους πάει στο σπίτι τους με 6 λίρες. Είναι μια τακτική που ακολουθούν πολλοί οδηγοί ταξί.

Μετέτρεψαν εκκλησία σε σχολείο (Videos)


Σε αίθουσα σχολείου έχει μετατραπεί ιερός ναός στην Κρήτη, αφού η στέγη του σχολικού κτιρίου της περιοχής, που χρονολογείται από το 1898 κινδυνεύει να καταρρεύσει
Στην περιοχή Γεράνι Ρεθύμνου, η κατάσταση του σχολικού κτιρίου είναι τόσο κακή, που κινδυνεύει η ζωή των μαθητών, με αποτέλεσμα ο ιερός Ναός του Αγ. Γεωργίου να λειτουργεί σήμερα ως άλλο "κρυφό σχολειό".
Από την έναρξη του σχολικού έτους, οι μαθητές ελλείψει χώρου, αναγκάζονται να μετακινούνται από κτίριο σε κτίριο, με πιο πρόσφατη "επιλογή" την εκκλησία, που γειτνιάζει με το σχολείο και κάνουν πλέον μάθημα οι μαθητές της Τετάρτης Δημοτικού.


Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και για τους υπόλοιπους μαθητές, οι οποίοι κάνουν μάθημα σε "δανεικούς" χώρους, όπως στο κοινοτικό γραφείο, την αίθουσα των υπολογιστών αλλά και σε χώρο του παλιού νηπιαγωγείου.
Περιμένουν την ανέγερση του νέου σχολείου
Το κτίριο όπου στεγάζεται το σχολείο του Γερανίου χρονολογείται από το 1898 και η κατάσταση στην οποία διατηρείται είναι από κακή έως επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών.
Οι κάτοικοι περιμένουν την ένταξη στο ΕΣΠΑ της ανέγερσης ενός νέου σύγχρονου σχολείου, διαδικασία που όπως λένε έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια.
Σημειώνεται δε, πως ήδη έχει ανατεθεί το έργο για την αποκατάσταση της ετοιμόρροπης στέγης, ωστόσο, σημειώνεται μεγάλη καθυστέρηση στην εκτέλεση των εργασιών, οι οποίες θα έπρεπε να είχαν υλοποιηθεί νωρίτερα το καλοκαίρι, ώστε να είναι έτοιμες με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Αθλητικό Δελτίο Ειδήσεων 22/11

Δείτε το δελτίο ειδήσεων του www.sport-fm.gr με τον Τόλη Χριστοφοράκη και την Ελένη Περσία:
Αποκλειστικές συνεντεύξεις του Φρανσουά Μοδέστο και του Βασίλη Τσάβαλου.
Τι λέει ο Γάλλος για το αυριανό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ και τι δηλώνει ο πρόεδρος του Πανιωνίου για τη φυγή Λεμονή και τις δύσκολες ώρες που περνάει η ομάδα.
Γκολ από την Ευρώπη και φυσικά όλα τα νέα από τον ελληνικό χώρο.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο πολίστας Πόποβιτς..

Ένας από τους σπουδαιότερους Γιουγκοσλάβους πολίστες και νυν προπονητής της Φιορεντίνα , ο Ντούσαν Πόποβιτς σκοτώθηκε σε ηλικία 41 ετών σε τροχαίο δυστύχημα στην Ουγγαρία.
Το χαμό του Ντούσαν Πόποβιτς ή “Pop” όπως τον φώναζαν οι φίλοι του θρηνεί το Ευρωπαικό πόλο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης με το σκουφάκι της πρώην Γιουγκοσλαβίας έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε τροχαίο δυστύχημα στην Ουγγαρία.

Aπίστευτο τρικ με κερί!!! (video)

...για μαγικές στιγμές στην παρέα!
Δείτε πως στο βίντεο!!!

Η 14χρονη Σουζάνα…στον κόσμο των αγγέλων!

Η τελευταία πράξη του δράματος, «παίχτηκε» πριν από λίγη ώρα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κορακοχωρίου.
Εκεί που η μητέρα, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συμμαθητές αποχαιρέτισαν την 14χρονη Σουζάνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, με απόφαση της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, δεν πραγματοποιήθηκε η

"Έλιωσε" αυτοκίνητο με τα ίδια του τα χέρια (Video)

Ένας νεαρός ξεσπάει την οργή του πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Το όχημα διαλύεται σιγά σιγά από τις φονικές κλωτσιές και μπουνιές του νέου. Αφορμή ήταν ένα βιντεοπαιχνίδι
Συνήθως τα αυτοκίνητα συνθλίβονται από μηχανήματα που ζυγίζουν αρκετούς τόνους. Όμως, ένας νεαρός που αυτοαποκαλείται "μαχητής των δρόμων" πήρε την κατάσταση κυριολεκτικά στα χέρια του.
Στο αποκαλυπτικό βίντεο που εντυπωσιάζει με την μυική του δύναμη, ξεσπά όλη του την οργή σε ένα πεντάθυρο αυτοκίνητο σε μία μάντρα μεταχειρισμένων.

Επιτροπή διαιτησίας Ε.Π.Σ. Γρεβενών. Ενημέρωση

Ο Δελφάκης διαιτητής στο εξ΄ αναβολής ΑΕΚ – Λεβαδειακός

Ο Ιωάννης Δελφάκης του συνδέσμου Αρκαδίας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Super League ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Λεβαδειακό την Τετάρτη (23/11, 19:00) στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά:

Φοβερό Ανέκδοτο: Ο Ταλιμπάν και ο Εβραίος!!!

Ένας Ταλιμπάν τρέχει στην έρημο για να σωθεί από τούς Αμερικανούς και ψάχνει απεγνωσμένα να βρει νερό.
Ξαφνικά βλέπει στο βάθος κάτι σαν ανθρώπινη φιγούρα και με αναπτερωμένο το ηθικό τρέχει προς τα εκεί. Φτάνοντας βρίσκει έναν γέρο Εβραίο που πουλάει γραβάτες. 
Τον ρωτάει ο Ταλιμπάν:

Επεισόδια σε αγώνα παλαιμάχων στην Πάτρα!

Επεισόδια σημειώθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα, όπου διεξήχθη φιλικός αγώνας ανάμεσα στους παλαιμάχους της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την ίδρυση του αχαϊκού συλλόγου. Συγκεκριμένα, κρανοφόροι επιτέθηκαν στους περίπου 30 φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων» που παρακολουθούσαν το παιχνίδι. Η ένταση μεταφέρθηκε για λίγη ώρα εκτός γηπέδου και τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση της αστυνομίας. Να σημειωθεί ότι ένα άτομο μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Γρεβενά: Νεκρή βρέθηκε 49χρονη από το μοναχοπαίδι της…

Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμά της 49χρονη υπέρβαρη από τον μοναχογιό της, πρωτοετή φοιτητή στο ΤΕΙ Γρεβενών. Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη (22/11) στις 12 το μεσημέρι στα Γρεβενά στην οδό Γ. Μπουσίου 90, όταν ο γιος της, που μένανε μαζί, διαπίστωσε ότι η μητέρα του παραμένει ακίνητη στο κρεβάτι. Αμέσως ειδοποίησε τον γιατρό που την παρακολουθούσε όπου αυτός

VIDEO: Επίθεση της Άντζελας Δημητρίου σε δημοσιογράφο!

Μόλις έσβησαν τα φώτα της κάμερας άρχισε να την σπρώχνει και να την απειλεί!
Να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης πήγε η lady Άντζελα, αλλά δεν της βγήκε σε καλό. Ούτε της ίδιας, ούτε της ρεπόρτερ που την περίμενε για μια δήλωση απέξω.

Είμαι η ΗΡΩΙΝΗ και σκοτώνω κάθε μέρα...

... αφού σπείρω μιζέρια και πόνο σε όποιον με γνωρίσει!
Με λένε Ηρωίνη, κάποιοι με φωνάζουν “Πρέζα” ή ” Άσπρη” ή “Ζουζού” ή κάποιοι άλλοι “παραμύθα”, ακόμα και “Βασίλισσα” με έχουν πει!!!
Έχω πολλά παρατσούκλια, άλλα δεν έχει καμιά σημασία, έτσι και αλλιώς το αποτέλεσμά μου είναι πάντα το ίδιο, είμαι πολύ διάσημο ναρκωτικό σε όλο τον κόσμο.
Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να προφέρουν το όνομα μου, με γνωρίζουν όλοι, όλο και κάποιο φίλο τους ή συγγενή τους ή γνωστό τους έχω πάρει μαζί μου στον θάνατο.

Το πονηρό τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Γιώργος Παπαδάκης on air! (VIDEO)

Πριν λίγες μέρες κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε το τηλέφωνο του στον αέρα της εκπομπής.
Ποιος τον πήρε;

Ρωσικός δορυφόρος πάνω από την Κρήτη ερευνά για κοιτάσματα!

Ρωσικός πολυφασματικός δορυφόρος, πιθανότητα τύπου Condor, (o πρώτος εκτοξεύθηκε το 2008 και «σκανάρει» περιοχές με υψηλού ενδιαφέροντος γεωλογικά στοιχεία) πρόκειται να περάσει αύριο επάνω από την Ανατολική Μεσόγειο, με εστιασμένους τους φακούς του στην Κρήτη.
Στόχος: Τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης για τα οποία ήδη η Ρωσία έχει καταθέσει επίσημα το ενδιαφέρον της για να προχωρήσει σε έρευνας στο υπουργείο ΠΕΚΑ.
Ήδη βρίσκεται στην Κρήτη ρωσική ομάδα της Ρωσικής Υπηρεσίας Διαστήματος, η οποία θα λαμβάνει στοιχεία βαθμονόμησης και υποβοήθησης της ακρίβειας των στοιχείων που θα μεταδώσει ο δορυφόρος.

Απίστευτο video:Νεκρή γοργόνα σε παραλία της Κρήτης;

Ένα περίεργο βίντεο κυκλοφορεί στο Youtube.
Ο χρήστης που το ανέβασε ισχυρίζεται πως βρήκε μία νεκρή γοργόνα σε μία παραλία της Κρήτης. 
Δείτε το και τα συμπεράσματα δικά σας...

Γρεβενά: Τέλος ακινήτων και σε κοντέινερ σεισμοπαθών!!!

Την συμπαράσταση του δήμου Γρεβενών ζητούν σεισμοπαθείς των τριών σεισμόπληκτων οικισμών, Καλαμιτσίου, Καλοχίου και Μεσολάκκου, καθώς καλούνται να πληρώσουν το τέλος ακινήτων στα κοντέινερ στα οποία διαμένουν μετά το σεισμό της 13ης Μαΐου του 1995.
Επίσης το τέλος ακινήτων καλούνται να πληρώσουν και σεισμοπαθείς που έχουν μετατρέψει τις αποθήκες και τους στάβλους σε κατοικήσιμο χώρο, καθώς εδώ και 16 χρόνια δεν έχει προχωρήσει η μετεγκατάσταση των τριών αυτών οικισμών στη θέση «Πατώματα».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Θεσσαλονίκη: "Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας" το 2014...

«Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας» για το έτος 2014 αναδείχθηκε η Θεσσαλονίκη στην Μπράγκα της Πορτογαλίας, όπου αντιπροσωπεία του δήμου παρουσίασε την τελική πρόταση διεκδίκησης του τίτλου. Το Ιβάνοφο ήταν ο ισχυρότερος αντίπαλος της συμπρωτεύουσας στη μάχη για τη διεκδίκηση του τίτλου στον διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα στην Μπράγκα.
Η επιτροπή, στην οποία μετέχουν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νεολαίας, αξιολογώντας τις προτάσεις των τριών υποψήφιων πόλεων, του Ιβάνοφο, του Ηρακλείου και της Θεσσαλονίκης, έδωσε τελικά τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη.

Έλληνες ηθοποιοί γίνονται… γραμματόσημα!

Τους παλιούς αγαπημένους ηθοποιούς δε θα τους καμαρώνουμε μόνο στις ελληνικές ταινίες αλλά και πάνω στα γραμματόσημα.
Στις 22 Νοεμβρίου τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφορούν τη νέα αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων με τίτλο « Έλληνες Ηθοποιοί».
Έξι αγαπημένοι ηθοποιοί τους οποίους αγαπήσαμε μέσα από τις ελληνικές ταινίες φιγουράρουν πάνω σε γραμματόσημα. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Ορέστης Μακρής, η Σαπφώ Νοταρά, ο Θανάσης Βέγγος, η Μαίρη Αρώνη, η Ρένα Βλαχοπούλου και ο Βασίλης Διαμαντόπουλος.
Τα γραμματόσημα έχει φιλοτεχνήσει ο ζωγράφος Κώστας Σπυριούνης και τα έχει προσαρμόσει σε γραμματόσημα η ζωγράφος Ελένη Αποστόλου.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Σοκ από βιασμό και δολοφονία 13χρονης από 17χρονο!!!

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία η είδηση ότι ένας 17χρονος, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό και τη δολοφονία 13χρονης, έγινε δεκτός σε ιδιωτικό σχολείο παρά το γεγονός ότι είχε ήδη εκτίσει ποινή 14 μηνών για απόπειρα βιασμού.
Ο νεαρός ομολόγησε στην αστυνομία ότι σκότωσε, βίασε και έκαψε την Ανές Μαρέν, αφού πρώτα την είχε παρασύρει σε δάσος σε περιοχή του Ανω Λίγηρα. Ο 17χρονος, όμως, φαίνεται ότι ήταν εξαιρετικά ήσυχος και με καλούς τρόπους, όπως άλλωστε προέκυψε από την ψυχιατρική γνωμάτευση, η οποία του επέτρεψε να γραφτεί σε άλλο σχολείο.

Γεννήθηκε το πρώτο νεογνό - φορέας του AIDS στην Ελλάδα!

Θλίψη και προβληματισμό προκαλεί η γέννηση ενός μωρού – φορέα του AIDS στην χώρα μας. Είναι το πρώτο νεογνό – φορέας, που φέρνει στην ζωή Ελληνίδα μάνα. Η απόφαση της να φέρει στην ζωή το μωρό, που έχει προσβληθεί από τον ιό, προκαλεί έντονες αντιδράσεις, ενώ, να σημειωθεί ότι, είναι και η ίδια φορέας του ιού. Μέχρι σήμερα, αντίστοιχα περιστατικά είχαν καταγραφεί μόνο σε αλλοδαπούς στην χώρα μας.
Τα κρούσματα του ιού είναι αυξημένα κατά 50%, ενώ σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Α. Λοβέρδο η έξαρση των κρουσμάτων οφείλεται κυρίως στην παράνομη πορνεία και στους χρήστες ενδοφλέβιων ουσιών.

Εφεδρία: Ποιοι Δημόσιοι Υπάλληλοι φεύγουν από Δευτέρα;

- 28 Νοεμβρίου το πρώτο κύμα υπαλλήλων...
- 30 Νοεμβρίου οι λίστες με τις μετακινήσεις...
- Σε 45 ημέρες το δεύτερο κύμα εφεδρείας...
- Ένα βήμα πριν την “έξοδο” υπάλληλη υποχρεωτικής και μέσης εκπαίδευσης...
- 50.000 υπάλληλοι φεύγουν φέτος από το Δημόσιο...

Χρεοκοπία μέσα στο Δεκέμβριο χωρίς την 6η δόση!!!

Το παζάρι είναι πλέον πολύ σκληρό. 
Οι δανειστές μας πιέζουν για τις υπογραφές γνωρίζοντας πως η Ελλάδα χωρίς την έκτη δόση μέσα στο Δεκέμβριο θα κηρύξει πτώχευση και δεν εννοούμε την αδυναμία πληρωμών μισθών και συντάξεων. Υπάρχει κίνδυνος άτακτης χρεοκοπίας καθώς από τα 8 δισεκατομμύρια της 6ης δόσης τα 2,3 δισεκατομμύρια δεν θα μπουν καν στα Ταμεία του Κράτους καθώς θα πρέπει να πληρωθούν τα ομόλογα που λήγουν μέσα στις επόμενες 45 ημέρες.
Αν αυτό δεν γίνει δεν συζητάμε για “κούρεμα” νέα δανειακή σύμβαση ή ότι άλλο...

Ποιες ευπαθείς ομάδες εξαιρούνται από το τέλος ακινήτων;

Να εξαιρεθούν όλοι όσοι έχουν αναπηρία 80% και άνω από την καταβολή του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, ανεξαρτήτως της αιτιολογίας, καθώς και όλοι όσοι τελούν υπό κάθε είδους μηχανική υποστήριξη, δηλώνοντας κάτι τέτοιο αμέσως στη ΔΕΗ, αποφασίστηκε τη Δευτέρα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, με τη συμμετοχή των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων και της διοίκησης της ΔΕΗ.

Μετέωρα: Τραγικός θάνατος 64χρονου για μια φωτογραφία!

Στα Μετέωρα Καλαμπάκας Τρικάλων ένας 64χρονος, κατά τη διάρκεια λήψης φωτογραφιών από απόκρημνο βράχο ύψους 60 μέτρων, έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα και να τραυματιστεί θανάσιμα.
Η εγκληματική ενέργεια αποκλείσθηκε.
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας Τρικάλων.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τα μυστικά πειράματα της CIA, με ψωμί ζυμωμένο με LSD!

Ήταν 16 Αυγούστου 1951, όταν στο χωριό Pont-Saint-Esprit, της νοτιοανατολικής Γαλλίας οι κάτοικοι άρχισαν να παρουσιάζουν ομαδικές βασανιστικές παραισθήσεις! Από τη μια στιγμή στην άλλη 250 άνθρωποι άρχισαν να διηγούνται ιστορίες για "τρομαχτικά τέρατα και φλόγες" που τους έκαναν επίθεση μέσα στη νύχτα!

Ποιοι εξαιρούνται από το τέλος ακινήτων;

Να εξαιρεθούν όλοι όσοι έχουν αναπηρία 80% και άνω καθώς και όλοι όσοι τελούν υπό κάθε είδους μηχανική υποστήριξη αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης για το Τέλος Ακινήτων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, υπό την προεδρία του υπουργού Οικονομιών Ευάγγελου Βενιζέλου. Στη σύσκεψη μετείχαν στελέχη της διοίκησης της ΔΕΗ, προκειμένου, όπως λένε παράγοντες του υπουργείου, «να ικανοποιηθεί όσο γίνεται μεγαλύτερος αριθμός δίκαιων αιτημάτων ευπαθών ομάδων σε σχέση με την είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ».

Βενιζέλος: Τα λεφτά τελειώνουν. Δεν προλαβαίνουμε μέχρι τον Δεκέμβριο!

Καμπανάκια κινδύνου χτύπησε με δηλώσεις του στη Βουλή ο υπουργός οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, στέλνοντας παραλλήλως έμμεσο, αλλά σαφές, μήνυμα στον Α. Σαμαρά να τελειώνει γρήγορα το θέμα των γραπτών εγγυήσεων που ζητούν οι ευρωπαίοι.

Φάρσα για βόμβα στο ΤΕΙ Κοζάνης!

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το τηλεφώνημα αγνώστου που έγινε λίγο μετά τη 1:30 το μεσημέρι για τοποθέτηση βόμβας στο ΤΕΙ Κοζάνης. Επί τόπου έσπευσε η Αστυνομία, η οποία εκκένωσε προληπτικά το κτήριο, στο οποίο μετά από εξονυχιστικό έλεγχο δεν εντοπίστηκε κανένα ύποπτο αντικείμενο.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Συνελήφθη 15χρονη χρήστης ηρωίνης μαζί με άλλους 2 ενηλίκους!

Συνελήφθησαν στις 20-11-2011 το βράδυ στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας τρεις ημεδαποί, δύο (2) άνδρες 21 και 23 ετών και μία (1) ανήλικη γυναίκα 15 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 7,76 γραμμαρίων, τις οποίες κατείχαν από κοινού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Απίστευτο κόλπο με την ηλικία και νούμερο παπουτσιών!!!

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΠΙ 5...

Χρυσοχοΐδης: «Θα είμαι υποψήφιος αν τεθεί θέμα διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ»


Την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, εφόσον ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
«Είμαι πολιτικός, στέλεχος της παράταξης μας, κόμματος μας που έχω μακρά θητεία. Νομίζω ότι είμαι χρήσιμος και για την πολιτική και για τον τόπο μέχρι σήμερα, δικαιούμαι κάποια στιγμή να θέσω κι εγώ με τη