ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

VIDEO: Καυτές κοπέλες ποζάρουν με μαγιό μπροστά στην κάμερα!

Φανταστικό βίντεο με καυτές κοπέλες που μας παρουσιάζουν τα μαγιό τους σε sexy πόζες.

Η Ελένη Μενεγάκη και τα γυμνά σε πιο νεαρή ηλικία!!!


Σε πιο νεαρή ηλικία η Ελένη Μενεγάκη, δεν είχε πρόβλημα να βγάζει τα ρούχα της.
Και για του λόγου το αληθές...

VIDEO: Φάρσα με γυμνή σερβιτόρα!

Εντάξει, δεν είναι και εντελώς γυμνή.
Απλά είχε ένα μικρό (και καλά) ατυχηματάκι. Δείτε το βίντεο...

Το "ποινολόγιο" του...σεξ!!!

Μοιάζουν με ανέκδοτα αλλά αποτελούν επίσημους νόμους διαφόρων κρατών, ή δημοτικών αρχών. Έχουν αποτρεπτική ισχύ, προβλέπουν...Όσο για τη λογική τους, είναι κυριολεκτικά για τα πανηγύρια! Ιδού η λίστα με τους πιο .«κουφούς» νόμους που αφορούν το… πολύπαθο σεξ:

Αυτός είναι ο νέος άντρας στο πλευρό της Παπαρίζου!

Οριστικά σελίδα στην προσωπική της σελίδα γύρισε η Έλενα Παπαρίζου η οποία φαίνεται πως έχει θάψει στο μακρινό παρελθόν της τη σχέση της με τον Τόνυ Μαυρίδη αφού ένας άλλος άντρας μονοπωλεί πλέον το ενδιαφέρον της. Ο λόγος για τον επιχειρηματία Αντώνη Χρυσοχόου ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Είναι...

Super League: Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 2-0 (video)

Ο Ολυμπιακός «προσγειώθηκε» ανώμαλα στην ελληνική πραγματικότητα μετά το «διπλό» στη Μασσαλία, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 στην Τρίπολη απέναντι στον τοπικό Αστέρα. Τα γκολ πέτυχαν ο Rogerio Martins στο 42΄ με εκτέλεση πέναλτι και ο Perrone στο 70΄. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν κάκιστη εμφάνιση και έμειναν πέντε βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και τον Παναθηναϊκό.

Ισλαμιστές φυλάκισαν και βασάνισαν ζευγάρι Χριστιανών στο Ιράν!

Ένα ζευγάρι χριστιανών Ιρανών περιγράφει τις δοκιμασίες που πέρασε στα χέρια των ισλαμικών αρχών.
Ένα ζευγάρι Ιρανών χριστιανών δέχτηκε επίθεση λίγο μετά την απελευθέρωσή τους από τη φυλακή, σύμφωνα με το περσικό χριστιανικό πρακτορείο ειδήσεων News Network (FCNN).

Το πιο ενδιαφέρον ρεκόρ Γκίνες (video)

Ο Βρετανός Chris Nicholson ξεκούμπωσε 20 σουτιέν σε ένα λεπτό και έγινε κάτοχος για πρώτη φορά του πρωτότυπου αυτού ρεκόρ Γκίνες. Το ρεκόρ έγινε ζωντανά κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής τον Σεπτέμβριο του 2004.

Super League: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 3-1 (video)

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στον ΟΦΗ για την 11η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω του την ΑΕΚ. Zeca, Cleyton και Leto με πέναλτι οι σκόρερ της ομάδας του Ferreira, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Kalajdzic στο 58΄ μείωσε προσωρινά σε 2-1 αυτή του Αναστόπουλου.

Super League: Πανιώνιος – Άρης 2-1 (video)

Ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Άρη στη Νέα Σμύρνη για την 11η αγωνιστική στη Super League. Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν 2-0 με τους Schembri (39΄) και Kuqi (58΄), ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Cesarec στο 73΄.

Αυτοκτόνησε ο Gary Speed

Σοκ προκαλεί στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα ο θάνατος του Gary Speed. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και τεχνικός της εθνικής ομάδας της Ουαλίας βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα δεν υπάρχουν στοιχεία ότι υπήρξε ξένη παρέμβαση και θεωρείται ότι ο 42χρονος αυτοκτόνησε. Ο Gary Speed έκανε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής σε Leeds, Everton, Newcastle, Bolton kai Sheffield United, ενώ κάθισε στον πάγκο της τελευταίας για μικρό χρονικό διάστημα, πριν αναλάβει τις τύχες της Ουαλίας.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Β΄ Εθνική: Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Συνεχίστηκε η ξέφρενη πορεία του Πλατανιά στη Β΄ εθνική, καθώς πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο για την 5η αγωνιστική και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Λάρισα «κόλλησε» στο μηδέν με αντίπαλο τον Πιερικό στο «AEL FC Arena», ενώ η Παναχαϊκή επιβλήθηκε 2-1 της Καλλιθέας. Η Επανομή βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έκανε την ολική ανατροπή και πήρε τη νίκη με 3-1 κόντρα στο Βύζαντα Μεγάρων.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Οκτώ εγκαταλειμμένα βρέφη στο Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" χρειάζονται ρουχισμό, κουβέρτες κλπ.

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν.
Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ότι μπορούν.

Σοκ: Κάηκε στο σπίτι του ο θεατρικός επιχειρηματίας Β. Λειβαδάς!

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο από το θάνατο του θεατρικού επιχειρηματία, Βαγγέλη Λειβαδά, που άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του, στη Γλυφάδα.
Η σύζυγός του, ηθοποιός Σμαρούλα Γιούλη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Σωτηρία" με αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα.
Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην Γλυφάδα.

Τα δέκα καλύτερα Ελληνικά χωριά!

Η Ελλάδα έχει ομορφιές. Μέσα σε αυτές και τα παραδοσιακά χωριά της. Παρουσιάζουμε τα 10 καλύτερα καθώς και λίγα λόγια για το καθένα...

ΓΣ Γρεβενών – ΓΣ Κοζάνης 0-3

Την πρώτη τους εμφάνιση πραγματοποίησαν τα κορίτσια του ΓΣΓ στα Γρεβενά.
Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 14:00, οι κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών βρέθηκαν αντιμέτωπες με την πολύ καλή ομάδα του Γ.Σ. Κοζάνης στο κλειστό γυμναστήριο Γρεβενών όπουηττήθηκαν 0-3 (25-13- 25-20- 25- 22).

Μπάσκετ ΕΚΑΣΔΥΜ: Πρωτέας Γρεβενών – Λασσάνης Κοζάνης 91- 47…

Κανένα παιδί του Πρωτέα δεν έμεινε «άσφαιρο»…
Για μία ακόμη φορά, η ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα Γρεβενών, απέδειξε στο κλειστό της πόλης ότι δεν έχει καμία δουλειά στην κατηγορία της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας και πως η θέση της είναι για μεγαλύτερα «σαλόνια».

Γρεβενά: Σύλληψη πέντε ατόμων για παράβαση του Νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων…

Ψάχνανε για θησαυρό…
Συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (26/11), στο χωριό Μεσόλακκος Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, πέντε Έλληνες 42, 43, 49, 46 και 44 ετών, για αναζήτηση θησαυρού.
Ειδικότερα, έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι προαναφερόμενοι κατελήφθησαν, ενώ άνοιγαν σήραγγα συνολικού μήκους δεκαπέντε (15) μέτρων, με τη χρήση σκαπτικών εργαλείων, για αναζήτηση θησαυρού.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Δ' Εθνικής 3ου Ομίλου (4η αγωνιστική)



Κυριακή 27/ 11/2011
Δ' Εθνική - 3ος Όμιλος
Αποτελέσματα 4ης Αγωνιστικής

Η Renault κατασκευάζει αυτοκίνητο που θα κοστίζει μόνο 2.500 ευρώ!

H Γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault ανακοίνωσε ότι στις αρχές του 2012 θα ξεκινήσει την κατασκευή ενός νέου φθηνoύ και οικονομικού αυτοκινήτου, που θα πουλήσει στην αγορά μόνο για 2.500 ευρώ, το οποίο είναι μόνο το ένα τρίτο του κόστους του Dacia Logan, για παράδειγμα.
Μετά από μια σειρά από φθηνά μοντέλα αυτοκινήτων από νέους κατασκευαστές , η Renault είναι η πρώτη από τις «γίγαντες» και

Aνέκδοτο : Το e-mail

Ενα ζευγάρι απο την Αλάσκα, αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβρη για να ξεφύγουν λίγο από το πολύ χιόνι και το ψοφόκρυο.
Είχαν κανονίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο που πέρασαν και τον μήνα του μέλιτος. Επειδή και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα...

Μια 10χρονη τραγουδά Adele και το You Tube «υποκλίνεται» !!! (video)

Ονομάζονται "VazquezSounds" και είναι μια παρέα ανήλικων από το Μεξικό με τον μεγαλύτερο της παρέας να είναι μόλις 15 ετών!
Το συγκρότημα ανέβασε πριν περίπου 10 ημέρες ένα cover του τραγουδιού της Adele «Rolling In The Deep» το οποίο έχει «απογειωθεί» σε views!
Την 10χρονη Angie που τραγουδά, τον 15χρονο Abelardo που παίζει κιθάρα, μπάσο και πιάνο και τον 13χρονο Gustavo Vazquez που παίζει ντραμς έχουν παρακολουθήσει2,125,046 χρήστες του You Tube!
Δείτε το video...

5 μύθοι και αλήθειες που δεν ξέρατε για τα ναρκωτικά!!!

Xιλιάδες οι«κατηγορίες» εναντίον τους και – η αλήθεια να λέγεται – οι περισσότερες από αυτές είναι επιστημονικά αληθείς.
Παρ’ όλα αυτά δεν είναι λίγοι και οι μύθοι που έχουν κατά καιρούς διαδοθεί γύρω από τα διάφορα ναρκωτικά, οι οποίοι μάλιστα συνεχίζουν να τα «συνοδεύουν» με την πάροδο των χρόνων. Μύθοι αστικοί, μύθοι που βασίστηκαν σε ελλείπεις έρευνες, μύθοι που διαδόθηκαν από στόμα σε στόμα πιο γρήγορα και από μια τζούρα. 
Δείτε τους πέντε πιο διαδεδομένους...

ΑΝΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Καμπανάκι σε ΑΓΣ Καστοριά από FIFA!!!

Ένα πρόβλημα από το παρελθόν βρίσκει μπροστά της η Καστοριά, καθώς η FIFA έστειλε στην ΕΠΟ ειδοποίηση για μια οφειλή ενός Πορτογάλου μέσου από το 2008!
Ο λόγος για τον Σίλβα Τίμπο Πέντρο, ο οποίος αποκτήθηκε από τους «γουναράδες» τον Ιανουάριο του 2008 επί προεδρίας του κ. Ντάγκα και έπαιξε μόλις σε ένα παιχνίδι. Ωστόσο η τότε διοίκηση του συλλόγου δεν τήρησε την οικονομική τους συμφωνία, με αποτέλεσμα ο 21 ετών μέσος να προσφύγει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία για να διεκδικήσει τα χρήματά του.

Πέντε νεκροί από κατάρρευση γέφυρας στην Ινδονησία. (video)

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν κατέρρευσε κρεμαστή γέφυρα στο Βόρνεο της Ινδονησίας, ανακοίνωσε η Εθνική Υπηρεσία Αντιμετώπισης Καταστροφών.
Τριάντα εννιά άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν η γέφυρα, στον ποταμό Μαχακάμ τον μεγαλύτερο του Βόρνεο, κατέρρευσε τη στιγμή που αρκετά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες την διέσχιζαν.
Συνεργεία διάσωσης ερευνούν τον ποταμό και τις όχθες. Μέχρι στιγμής έξι άνθρωποι αγνοούνται.
Η γέφυρα μήκους 720 μέτρων που είχε σχεδιαστεί σύμφωνα με την γέφυρα Γκόλντεν Γκέιτ του Σαν Φρανσίσκο ένωνε δύο περιοχές με μεγάλα ανθρακωρυχεία.

Σοκ στην showbiz από τις αποκαλύψεις για αναβολικά - Γιγουρτάκη

Εξακολουθούν να συγκλονίζουν επώνυμους και μη οι αποκαλύψεις για την μάστιγα των αναβολικών. Μετά τον απρόσμενο θάνατο του Νίκου Γιγουρτάκη, όλοι και πιο πολλοί άνθρωποι της showbiz μιλούν για τα χημικά σκευάσματα που προκαλούν τον θάνατο.

Υμνος της 21ης Απριλίου στη Σχολή Ευελπίδων!!!

Σοκ προκαλεί η πληροφορία που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής, σύμφωνα με την οποία μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ευελπίδων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, στις 17 Νοεμβρίου, ορισμένοι ευέλπιδες τραγούδησαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά το επίσημο μέρος της εκδήλωσης ο αρχηγός των ευελπίδων (το όνομα του οποίου βρίσκεται στη διάθεση της εφημερίδας) σηκώθηκε στο βήμα, ζήτησε να

Θρίαμβος για τη Ρεάλ - ήττα για την Μπαρτσελόνα

Θρίαμβο σημείωσε η Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης, κερδίζοντας 4 - 1 την Ατλέτικο. Στο μεταξύ, η Μπαρτσελόνα βρήκε... τον δάσκαλο της, καθώς ηττήθηκε από την Χετάφε.
Η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Αντριάν, όμως, ο Ρονάλντο ισοφάρισε περίπου 10 λεπτά αργότερα με πέναλτι.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Α' ΕΠΣ Καστοριάς 12η αγωνιστική

Το αήττητο εκτός έδρας διατήρησε ο Παναργειακός σημειώνοντας μάλιστα νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας καθώς επικράτησε στο ντέρμπι της ημέρας στο γήπεδο της Πενταβρύσου επί της ομώνυμης ομάδας με σκορ 1-2, με το νικητήριο τέρμα να το πετυχαίνει στο 90’.
Έτσι οι κοκκινόμαυροι διατηρήθηκαν στην 1η θέση της βαθμολογίας με 31 β. ενώ σε απόσταση αναπνοής (29 β.) ακολουθεί η Δόξα Κορησού (4-1 την Οινόη).
Επίσης, τα Γραμμοχώρια συνέχισαν το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών τους (2-0 το Νταηλάκη) παραμένοντας στην 3η θέση με 27 β.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Α' ΕΠΣ Φλώρινας 13η αγωνιστική

Ο Ηρακλής ξανά στο «κόλπο» περνώντας νικηφόρα από τη λίμνη στη τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου.
Αποτελέσματα:

Aνέκδοτο : To Μήνυμα!!!…ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΣΠΑΕΙ…

Η γυναίκα έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στο κινητό του άνδρα της:

Αίτημα σοκ: Κάνουν έρανο για να θάψουν το μωρό τους!

Δύο γονείς, χτυπημένοι από τη μοίρα, ζήτησαν από τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου να τους δοθεί το ποσό των 3.000 ευρώ, προκειμένου να μεταφέρουν στη Βουλγαρία το 9 μηνών παιδί τους. Το αίτημα του ζευγαριού σόκαρει.
Το άτυχο παιδί είχε εκπνεύσει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

H τυφλή κοπέλα! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ)...

Κάποτε ήταν μια τυφλή κοπέλα μισούσε τον εαυτό της που γεννήθηκε έτσι...αν και είχε μια όσο γινόταν φυσιολογική Ζώη ήταν απόμακρη και ακόμα και οι γονείς της με το ζόρι πολλές φορές έπαιρναν και μια της λέξη
Η κοπέλα αυτή είχε ένα φιλο…την στήριζε της συμπαραστεκόταν πάντα.ήταν δίπλα της την ακουγε…και για εκείνη ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που μπορούσε να ανοιχτεί να πει όσα νιώθει.”
Μ αρέσει να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα μάτια σου”του είπε σε ένα περίπατο τους που εκείνος της περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια το τι γινόταν και τι έβλεπε..

Οι αποζημιώσεις των βουλευτών για το έτος 2010...

Οι αποζημιώσεις των βουλευτών για το έτος 2010 ανήλθαν στα 21.853.627 ευρώ, δηλαδή 72.845 ευρώ πήρε έκαστος. Όμως δεν σταματούν εκεί οι αποζημιώσεις. Υπάρχει και αυτή των βουλευτών για τη συμμετοχή τους σε τμήματα διακοπών της Βουλής και τις επιτροπές αυτής που ανέρχεται στα 5.374.248 ευρώ.

Αγορά αυτοκινήτου: Βόμβα 7 δισ. ευρώ έτοιμη να σκάσει!

Ωρολογιακή βόμβα που είναι έτοιμη να σκάσει είναι η αγορά αυτοκινήτου σύμφωνα με στελέχη του τραπεζικού κλάδου, καθώς ο συνολικός δανεισμός των εισαγωγέων, αντιπροσώπων και εμπόρων ανέρχεται σε 7 δισ. ευρώ! Αν συνυπολογίσει, μάλιστα, κανείς πως το 50% των δανειακών συμβάσεων έχει σταματήσει να εξυπηρετείται ενώ οι εκτιμήσεις για το άμεσο μέλλον είναι επιεικώς δυσοίωνες.

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ – ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ 2-1 φωτορεπορτάζ - σχόλια

Υπερπολύτιμη νίκη για τη Σειρήνα στον αγώνα με την Αμυγδαλιά και δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο.
΄Οτι δεν κατάφερε η Σειρήνα τις 10 προηγούμενες αγωνιστικές, το κατόρθωσε στις δυο τελευταίες.
Είναι άραγε ανταμοιβή για την υπερπροσπάθεια των παιχτών του Γιώργου Κούσκορα, ή βοήθησε ο Αη-Στέργιος;
Γεγονός πάντως είναι ότι ήταν πολύ τυχερό το τρίποντο.
Στο 90ο λεπτό ο συνήθης ύποπτος Χρήστος Φαρμάκης ξαναχτύπησε.

Δείτε πόσα χρωστάνε τα κόμματα στις τράπεζες!!!

Σε άθλια κατάσταση βρίσκονται τα οικονομικά των κομμάτων εξουσίας παρά τις κρατικές επιχορηγήσεις. Χρέη και για τα μικρότερα κόμματα, εκτός του ΛΑΟΣ. Το ύψος των δανείων και οι πανάκριβες μετακινήσεις ψηφοφόρων
Αντίστοιχα με τα οικονομικά της χώρας, είναι αυτά των κομμάτων εξουσίας, τα οποία βρίσκονται στα πρόθυρα χρεοκοπίας, καθυστερώντας τη μισθοδοσία των υπαλλήλων τους και δανειζόμενα με υψηλά επιτόκια. Και όλα αυτά παρά τη γενναία κρατική επιχορήγηση που λαμβάνουν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα", η Νέα Δημοκρατία πρόσφατα πήρε δάνειο

Η εφεδρεία κλείνει το Γεωπονικό!!!

Τα προβλήματα που δημιουργεί η εφεδρεία οδηγεί στην αναστολή λειτουργίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου. Διαβάστε τι αναφέρεται στην ανακοίνωση του ιδρύματος.
Την αναστολή της λειτουργίας του Ιδρύματος αποφάσισε η Σύγκλητος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου για την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, διαμαρτυρόμενη για το μέτρο της εφεδρείας.

Ο άνθρωπος που κάνει τα πάντα να πετάνε!!!

O καθένας με την τρέλα του.. έτσι και ο Rupert! Του αρέσει να κάνει διάφορα αντικείμενα (πλυντήριο, μπάρμπεκιου, χορτοκοπτικό, cd player) να πετάνε..
Για να το καταφέρει αυτό, προσαρμόζει πάνω στο αντικείμενο τους έλικες και την μηχανή από RC ελικόπτερα. Μας φαίνεται απίστευτο να σηκωθεί στον αέρα ένα τόσο βαρύ αντικείμενο.. 

Super League: Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-2 (video)

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έστω και αν οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν από τρία παιχνίδια λιγότερα. Σκόρερ για την Ένωση ο Beleck στο 21΄ και τις καθυστερήσεις, με 10 ολοκλήρωσε τον αγώνα το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ, καθώς στο 79΄ αποβλήθηκε ο Bamogo.

Ιδιοκτήτης κτιρίου ΔΕΗ: «Δεν πληρώνω χαράτσι!!!

... κόψτε το ρεύμα στα γραφεία σας»!
Στην εκπομπή του Σκάι, των Λυριτζή - Οικονόμου βγήκε χθες το πρωί, ο ιδιοκτήτης του κτιρίου που στεγάζεται η ΔΕΗ στον Χολαργό.
Δήλωσε, ότι αν η ΔΕΗ προβεί σε διακοπή ρεύματος σε κάποιο σπίτι, είτε επειδή ο ιδιοκτήτης δεν έχει ή για λόγους αρχής δεν θέλει να πληρώσει το χαράτσι, τότε και ο ίδιος δεν θα πληρώσει το χαράτσι για το κτίριο του, που στεγάζεται η ΔΕΗ. Ούτως ώστε να διακόψει η ΔΕΗ το ρεύμα στο κτίριο που στεγάζεται!!