ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Επίσημη πρόταση για την ΠΑΕ ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία συμμετείχε και ο δικηγόρος Δημήτρης Βλάχος, ο οποίος υποστηρίζει ότι εκπροσωπεί ξένο επενδυτή που ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Ένωσης. «Θέλουμε το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΕΚ, με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ο επενδυτής είναι ξένος. Δεν εκπροσωπούμε Τούρκους, αλλά κάποιον με μεγάλη οντότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της Γ.Σ, ενώ ο Σταύρος Αδαμίδης του απάντησε ότι απαιτούνται 45 ημέρες για να εξεταστούν όλες οι προτάσεις.

Η σέξι εμφάνιση της Φαίης Σκορδά!!!

Η γνωστή παρουσιάστρια αφού κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης εμφανίστηκε με σέξι εμφάνιση σε πρόσφατη βόλτα με τον Λιάγκα junior φορώντας...ένα

Η Δήμητρα Ματσούκα ποζάρει γυμνή για το Naked City!

Κατά καιρούς στην εφημερίδα LIFO μπορούμε να απολαμβάνουμε πολλούς ανθρώπους, είτε ανήκουν στην εγχώρια showbiz είτε όχι να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό και να απαθανατίζονται γυμνοί για τη στήλη ”Naked City”!

CHRISTINA AGUILERA: Τώρα αυτά μεγάλωσαν τρώγοντας πολύ κοτόπουλο ή.. κάποιος τα φούσκωσε;!

Αν δεν καταλάβατε ποια είναι, τότε να μείνετε και εσείς άφωνοι, αφού το στήθος της...
Christina Aguilera έχει ξεπεράσει πραγματικά κάθε προηγούμενο πλέον, αφού κοντεύει να φτάσει σε όγκο και τη ίδια. Καλά έχει πάρει αυτά τα κιλά, αλλά όχι να βάλει και τόσο στήθος! Γιατί περιττό να σας πούμε ότι έχει βουίξει ο τόπος ότι έχει κάνει πλαστική!
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ: Από την εμφάνιση της Τζούλιας στην Πάτρα!

Καυτή» ροζ εμφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο "opening" του Moulin Rouge στην οδό Αγίου Ανδρέου. Εδωσε το δικό της μοναδικό show και πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς για να την θαυμάσει! Εφθασε στο κλαμπ φορώντας μία λευκή γούνα, και μάλιστα καταχειροκροτήθηκε μπαίνοντας στο μαγαζί! «Hot» η Τζούλια, όπως πάντα, υπέγραψε πολλά αυτόγραφα για τους θαυμαστές της και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η Τζούλια τραγούδησε κιόλας... αλλά με διαφορετική black εμφάνιση.

N.ΓΚΑΛΗΣ: Όταν ο Μύθος ξεκίνησε...

Ήταν 2 Δεκέμβρη του 1979 όταν ο Νίκος Γκάλης έκανε την παρθενική του εμφάνιση σε παρκέ...
ελληνικού γηπέδου.
Ο μικρόσωμος ομογενής φοράει τη φανέλα με το 7 και σκοράρει με το καλήμερα 30 πόντουςστη νίκη του Άρη με τον Ηρακλή. Ήταν, απλώς, η πρώτη προειδοποίηση... Ακολούθησαν άπειρες παραστάσεις, χιλιάδες πόντοι, μεγάλες συγκινήσεις. 

Γυναίκες - Γυναίκες... (video)

Ένα βιντεάκι φτιαγμένο από τον manleod που πιστεύω αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών! 
Μην το χάσετε...

Τι θα κάνατε για τα μάτια μιας γυναίκας!!! (VIDEO)

Μια πολύ έξυπνη φάρσα! Δύο άντρες ανταγωνίζονται μεταξύ τους για τα μάτια μιας γυναίκας..
Ποιός θα τις εντυπωσιάσει περισσότερο..

ΠΟΙΑ έχει τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο;

Και όμως η κοπέλα με τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο δεν είναι η Angelina Jolie. Δείτε ποια είναι...
Πρόκειται για την Kristina Rei, μια 22χρονη αισθητικό νυχιών από την Ρωσία, η οποία έχει μια εμμονή με το μέγεθος των χειλιών της. Στόχος της είναι να μιάσει με την

Συνάντηση Βουλευτή για ένταξη των έργων που προώθησε ο Δήμος Γρεβενών

Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών κ. Βαγγέλη Διβάρη.
Συνάντηση με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών κ. Βαγγέλη Διβάρη είχε την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011, ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ένταξη των έργων που προώθησε ο Δήμος Γρεβενών στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος:

Ένα τεύχος του Σούπερμαν που αγοράστηκε 10 σεντς πωλήθηκε...2,16 εκ. δολάρια!

Ένα αντίτυπο του πρώτου τεύχους κόμικ του Σούπερμαν, το οποίο είχε αγοραστεί έναντι 10 σεντς το 1938, πωλήθηκε σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη για 2,16 εκατομμύρια δολάρια, που είναι ποσό- ρεκόρ, ανέφερε η ιστοσελίδα ComicConnect.com.
Ένα άλλο αντίτυπο του Action Comics Νο 1, το οποίο δείχνει τον ήρωα να σηκώνει στα χέρια του ένα πράσινο αυτοκίνητο και να το συνθλίβει σε ένα βράχο, είχε πωληθεί το προηγούμενο έτος για ένα εκατομμύριο δολάρια.

Διαμαρτυρήθηκαν γυμνόστηθες πριν την κλήρωση του Euro 2012! (video)

Χωρίς μπλούζες εμφανίστηκαν πέντε μέλη της φεμινιστικής οργάνωσης FEMEN, που εξέφρασε με τον τρόπο αυτόν την αντίθεση της στην διεξαγωγή του Euro 2012 στην Ουκρανία.
Δεν είναι η πρώτη φορά που τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης έχουν διαμαρτυρηθεί με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο, υποστηρίζοντας ότι η διοργάνωση θα φέρει ανθρωπιστική καταστροφή στην Ουκρανία, καθώς θα μετατραπεί σε έναν τεράστιο... οίκο ανοχής.
Οι πέντε καλλίγραμμες κοπέλες της FEMEN εμφανίστηκαν γυμνόστηθες έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο της Κιέβου, όπου δεν θα διεξαχθεί μόνο η κλήρωση αλλά και ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012.
Οι γυμνόστηθες ουκρανές έστειλαν με συνθήματα και πλακάτ τα δικά του μηνύματα εναντίον της ΟΥΕΦΑ αλλά και των τοπικών ουκρανικών αρχών, πριν σπεύσουν οι αστυνομικές δυνάμεις για να τις απομακρύνουν...

Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
 Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Σε Λάρισα και Καστοριά οι 2 νικητές του τζακ ποτ του τζόκερ!

Στη Λάρισα κλήρωσε το Τζόκερ στην χθεσινοβραδινή κλήρωση το ποσό των 3,3 εκ. ευρώ.
Το πρακτορείο όπου παίχθηκε το «χρυσό» δελτίο, το οποίο σημείωσε μία στήλη με επιτυχίες 5+1 και 19 στήλες με 5 επιτυχίες είναι των Δ. και Κ. Παπάζογλου που βρίσκεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό το οποίο μοιράζονταν στην κατηγορία επιτυχιών 5+1 κατά χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ ήταν 6 εκ. ευρώ και

Έκλεισε η ιστορική εφημερίδα "Αγγελιοφόρος"!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην έντυπη δημοσιογραφία, καθώς οι εφημερίδες κλείνουν η μια μετά την άλλη.
Σειρά στο «λουκέτο» πήρε η ιστορική εφημερίδα της Βορείου Ελλάδος «Αγγελιοφόρος», η οποία ετοιμάζεται ν΄αναστείλει την καθημερινή της έκδοση.
Πλέον, θα κυκλοφορεί μόνο η κυριακάτικη έκδοση της, κάτι το οποίο αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά τους εργαζόμενους σ΄αυτήν.
Χαρακτηριστικό είναι πως από την αναστολή της καθημερινής έκδοσης αναμένεται να απολυθούν 55 εργαζόμενοι.
Ο εκδότης της εφημερίδας, με επιστολή που έστειλε στην ΕΣΗΕΜ-Θ, εξήγησε ότι αναστέλλει την καθημερινή έκδοση προκειμένου να διατηρήσει μόνο το κυριακάτικο φύλλο, ενώ εξέφρασε και την πρόθεση του να αναστείλει και τις εκδόσεις περιοδικών του συγκροτήματος.
Συγκεκριμένα, από τα 55 άτομα που θ΄απολυθούν, τα 32 είναι δημοσιογράφοι, τα 17 διοικητικοί υπάλληλοι, και 7 είναι οι τεχνικοί.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
 Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Σύλληψη διαρρήκτη στα Γρεβενά!!!

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (2/12) στην πόλη των Γρεβενών ένας αλλοδαπός, από άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών ενώ επιχειρούσε να εισέλθει σε οικοδομή όπου έμενε αστυνομικός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται πιθανότατα για

VIDEO: Το πρόβλημα υγείας της Ελεονώρας Μελέτη;

Γιατί εγκατέλειπε το πλατό της εκπομπής σε κάθε διαφημιστικό διάλειμμα;
“Το πρόλαβα!”, είπε η Ελεονώρα Μελέτη αμέσως μετά το τέλος των διαφημίσεων, καθώς μόλις είχε καθίσει σε μια καρέκλα που προστέθηκε δίπλα στον καναπέ.

VIDEO:Ο ΠΑΟΚτζής που έγινε σταρ στο Facebook!

Είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ και έχεις ταξιδέψει μέχρι το Λονδίνο.
Το matrix του White Hart Lane δείχνει ότι έχουν περάσει 14 λεπτά από την έναρξη της αναμέτρησης και η ομάδα σου προηγείται με γκολ του Σαλπιγγίδη από το 6ο λεπτό!
Και τότε γίνεται στο 14ο λεπτό μετά από μια εκπληκτική πάσα του Γκαρσία στον Γεωργιάδη, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ κάνει την παράλληλη σέντρα και ο Αθανασιάδης με προβολή στέλνει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα της Τότεναμ!
Γκοοοοολλλλλ!

Επιτέλους η επιταγή του πρίγκηπα Αλ Σαούντ έφτασε!

Ο ΤΣΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ!
Η επιταγή της αγοράς του Παναθηναικού απο τον Πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ, έρχεται αεροπορικώς.. Ο Τσάκας δεν αθέτησε τους όρους της συμφωνίας και φωτογράφισε την επιταγή για όλους τους άπιστους.. 
Δείτε την...

Μία αποστομωτική οφθαλμαπάτη! Μία αποστομωτική οφθαλμαπάτη!

Δείτε το video...

Ανέκδοτο: O Κωστίκας ο Γιωρίκας και ο Leonardo Di Caprio!

Τελικά τι χρώμα ήταν???
Ένας μαύρος περπατά κάπου στη Ν. Αφρική και ξαφνικά βλέπει ένα πορτοφόλι...
Το ανοίγει και βλέπει μέσα $200.000 και ένα διαβατήριο.
Το διαβατήριο είχε όνομα Leonardo Di Caprio.
- Ο μαυρούκος όμως δεν τον ήξερε και έτσι δεν καταλάβαινε τίποτα...

Καθηγητής ασελγούσε σε ανηλίκους την ώρα των ιδιαίτερων!

Του είχαν εμπιστευτεί τα παιδιά τους προκειμένου να τα βοηθήσει να έχουν καλύτερες επιδόσεις στα μαθήματά τους. Ο 52χρονος καθηγητής όμως την ώρα των ιδιαίτερων μαθημάτων ασελγούσε σε βάρος τους.
Ο διεστραμμένος καθηγητής, όπως αποδείχτηκε, όχι μόνο ασελγούσε σε βάρος ανήλικων αγοριών, αλλά τους έδινε, εκτός από χρήματα, και χασίς προκειμένου να ικανοποιούν τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του.
Η σύλληψη του παιδόφιλου καθηγητή σε γυμνάσιο του Μενιδίου έγινε από πλήρωμα περιπολικού της Αμεσης Δράσης που περιπολούσε στην περιοχή του Χαλανδρίου. Οι αστυνομικοί παρατήρησαν έναν ηλικιωμένο άνδρα να περπατά στον δρόμο κρατώντας από το χέρι ένα 15χρονο παιδί.

Τα αποτελέσματα από την τακτοποίηση των αυθαιρέτων!

Με βάση τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία από την ηλεκτρονική πλατφόρμα δήλωσης αυθαιρέτων προκύπτουν τα εξής:

"Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος"...

Η παροιμία «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση ενός 46χρονου άνδρα, ο οποίος δέχθηκε έναν πυροβολισμό στα οπίσθιά του από τον… σκύλο του!
Ο άτυχος άνδρας είχε πάει για να κυνηγήσει πάπιες στη λίμνη Great Salt στη Γιούτα, με τον φίλο του και τον σκύλο του.
Όταν ανέβηκαν όλοι μαζί στη βάρκα, ο σκύλος ενθουσιάστηκε και άρχισε να χοροπηδά. Κατά λάθος πάτησε πάνω στο όπλο, εκείνο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα καρφώθηκε στα οπίσθια του κυνηγού…
Τελικά, ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου αφαιρέθηκε με επιτυχία η σφαίρα… Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν... Αμφιβάλλουμε, όμως, αν την επόμενη φορά θα πάρει μαζί του το αξιαγάπητο τετράποδο!
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Τρίκαλα: Ζήτησε τα δεδουλευμένα και αντί για λεφτά "εισέπραξε" ξύλο!

Σοκ προκαλεί μια καταγγελία 57χρονου, ο οποίος ζήτησε τα δεδουλευμένα του από το αφεντικό του και αντί για λεφτά «εισέπραξε» ξύλο!
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews, Τρικαλινός κτηνοτρόφος, φέρεται να επιτέθηκε στον 57χρονο Αλβανικής καταγωγής που εκτελούσε χρέη βοσκού στην δούλεψη του Τρικαλινού στο Κόρποβο Τρικάλων.

Ρεπόρτερ έχασε τα λόγια του παρά τις σημειώσεις (video)

Τα λόγια του σε απευθείας σύνδεση έχασε ρεπόρτερ, που, παρά το ότι είχε τις σημειώσεις του ανά χείρας, μόνο... εεεεε κατάφερε να πει!
Ο απεσταλμένος του καναλιού βρισκόταν στο Ουέλινγκτον και προσπαθούσε να μας περιγράψει την κατάσταση εκεί, η οποία έμοιαζε με..

Πώς τα ζώα προβλέπουν τους σεισμούς. Συναγερμός της φύσης;

Την ικανότητα να προβλέπουν σεισμούς έχουν, σύμφωνα με αμερικανούς και βρετανούς επιστήμονες τα ζώα, τα οποία είναι σε θέση να διαισθάνονται τις χημικές μεταβολές που πραγματοποιούνται στα υπόγεια ύδατα λίγο πριν από το χτύπημα του Εγκέλαδου.

Συνελήφθη προπονητής ενώ ασελγούσε σε δύο 13χρονους!!!

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ρεθύμνου η σύλληψη το απόγευμα της Πέμπτης ενός 50χρονου εκπαιδευτικού για παιδεραστία.
Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός 50χρονου άνδρα το βράδυ της Πέμπτης στο Ρέθυμνο, στον οποίο αναμένεται να

Θεσσαλονίκη: Φάμπρικα έκδοσης πλαστών διπλωμάτων οδήγησης...

Φάμπρικα έκδοσης πλαστών διπλωμάτων οδήγησης είχαν στήσει στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης υπάλληλοι και ιδιοκτήτες σχολών οδηγών.
Όπως αποκαλύπτεται σε δικογραφία που σχηματίστηκε από τις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ., πήραν δίπλωμα συνολικά 86 υποψήφιοι οδηγοί, οι οποίοι είτε δεν συμμετείχαν στις εξετάσεις είτε είχαν απορριφθεί.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από ανώνυμη καταγγελία.
Οι υποψήφιοι οδηγοί πλήρωναν από 200 έως 3.300 ευρώ, ενώ στο σκάνδαλο φέρεται να εμπλέκονται υπάλληλοι της υπηρεσίες, ιδιοκτήτες και υπάλληλοι σχολών οδηγών, γιατροί κι ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου ως μεσάζων.
ΤΑ ΝΕΑ
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Οι αποφάσεις για το χαράτσι της ΔΕΗ - Εκδόθηκε η εγκύκλιος (video)

Στη δημοσιότητα θα δοθεί από ώρα σε ώρα η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών που θα δίνει διευκρινήσεις σχετικά με το έκτακτο φόρο ακινήτων.
Με την ταλαιπωρία και το αλαλούμ να συνεχίζεται, χιλιάδες είναι οι πολίτες που έχουν βρεθεί ενώπιον λογαριασμών που εμπεριέχουν κραυγαλέα λάθη.
Σύμφωνα με τον γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, Γ. Καπελέρη, που μίλησε στο «πρωινό ΑΝΤ1» και προανήγγειλε τη δημοσιοποίηση της εγκυκλίου σε λίγη ώρα, θα προβλέπεται σε αυτήν η διόρθωση των λαθών που είχαν παρατηρηθεί στους λογαριασμούς με την τιμή ζώνης, την παλαιότητα και τα τετραγωνικά.

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Διαιτησίες αγώνων 3&4-12-2011 - Βαθμολογία

Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 03/12/2011, ώρα: 15.00΄μ.μ.
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΚΤ.ΑΣΤ. ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ

Απίθανη οφθαλμαπάτη!!! (video)

Σε αυτό το video οι ξύλινες μπάλες κυλούν με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται ότι έλκονται από κάποιον μαγνήτη.

Οι διαμεσολαβητές παικτών ανοίγουν τα χαρτιά τους!!!

ΕΡΕΥΝΑ του ACADIMIES.GR
Το acadimies.gr   συνομίλησε με γνωστούς διαμεσολαβητές και μάνατζερ παικτών, ερευνώντας τις πτυχές στο επάγγελμα του μάνατζερ, καθώς και τις διάφορες παραμέτρους που προκύπτουν αυτές τις δύσκολες οικονομικές εποχές για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους. 
Για λόγους δεοντολογίας, δεν αναφέρονται τα ονόματα των ερωτηθέντων αντέντηδων, παραμένουν όμως στη διάθεση της υπογράφουσας για κάθε ενδιαφερόμενο.
Ακολουθούν τα κυριότερα σημεία των συνεντεύξεων:

Superleague: Οι διαιτητές της 12ης Αγωνιστικής...

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, που ορίστηκαν στα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League περιόδου 2011-2012.
Αναλυτικά:

Football League: Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής στη Football League.
Αναλυτικά έχουν ως εξής:

Football League 2: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

Δείτε: Μπαράζ και υποβιβασμός για πέντε στη Γ' Εθνική!
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League και Football League-2 περιόδου 2011-2012 στις 3, 4 & 5/12/2011. Αναλυτικά:

Κληρώσεις διαιτητών Δ' Εθνικής 3ος όμιλος 5η Αγωνιστική

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2011-2012 στις 4/12/2011.Αναλυτικά:

Ρέθυμνο: Πατέρας σκότωσε τον 30χρονο γιο του...

Νεκρός με τραύματα στο σώμα από κυνηγετικό όπλο βρέθηκε στις 23.30 περίπου τη νύχτα της Πέμπτης, ένας 30χρονος άνδρας στο χωριό Ατσιπάδες του Δήμου Αγίου Βασιλείου.
Τον νεαρό, που ήταν ιδιοκτήτης μπαρ, βρήκε πυροβολημένο μέσα στο σπίτι του ο

Πόσες είναι τελικά οι κλίνες στο Νοσοκομείο Γρεβενών;

Δείτε το ΦΕΚ
Διαβάζοντας στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα ygeianet.gr το ΦΕΚ 2674 (Δεύτερο φύλλο) της 9ης Νοεμβρίου 2011, βλέπουμε πως: (Άρθρο 1) Στην υπ’αριθ. Υ4α/οικ. 84627 απόφαση «Διασύνδεση Νοσοκομείων και καθορισμός του τρόπου διασύνδεσής τους και λειτουργίας τους» (ΦΕΚ 1681/1681/Β/2011), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, τροποποιείται το Άρθρο 1 «Διασύνδεση Νοσοκομείων» και αναδιατυπώνεται ώς εξής:… και εμφανίζει στην 3η Δ.Υ.Πε. το Γ.Ν.Γρεβενών (συνεργασία με Γ.Ν.Καστοριάς) 100 κλίνες!!!
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών Κυριάκο Σημαδόπουλο, μας ανέφερε πως :

Financial Times: Στην καταστροφή της Ευρώπης πεθαίνει πρώτα ο Έλληνας!

Χολιγουντιανή παραγωγή θυμίζει το ψυχολογικό θρίλερ για την καταστροφή της Ευρώπης που συνέθεσε αρθρογράφος των Financial Times με τον τίτλο «Οι περιπέτειες του Καρλομάγνου».
Στην πρώτη σκηνή του δράματος ο «Καρλομάγνος», που είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές πλοίο στην ιστορία του κόσμου, κάνει το παρθενικό του υπό τους ήχους της Ενάτης Συμφωνίας του Μπετόβεν (Ύμνος στη Χαρά), που είναι και ο επίσημος ύμνος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο «Καρλομάγνος όμως πέφτει στα …βράχια και αναποδογυρίζει. Οι διάλογοι που ακολουθούν είναι εκπληκτικοί.

Οι έλληνες βουλευτές οι πιο καλοπληρωμένοι του κόσμου!!!

Ίλιγγο προκαλούν τα στοιχεία, που θέλουν του Έλληνες βουλευτές να είναι οι πιο καλοπληρωμένοι στον κόσμο, αφού οι απολαβές τους ξεπερνούν ακόμη και αυτές των υπουργών των ΥΠΑ και της Γαλλίας. Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά:

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα της 4ης φάσης

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες των αγώνων της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, από την οποία συμμετέχουν στο θεσμό και οι ομάδες της Super League.
Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ θα διεξαχθούν το τριήμερο 20, 21 και 22 Δεκεμβρίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

Δείτε περισσότερα θέματα Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Βιάστηκε, φυλακίστηκε και τώρα πρέπει να παντρευτεί το βιαστή της!

Ο Αφγανός πρόεδρος Χαμίντ Καρζάι διέταξε την απελευθέρωση Αφγανής που είχε φυλακιστεί για μοιχεία ενώ ήταν θύμα βιασμού, αν και η γυναίκα μάλλον θα πρέπει να παντρευτεί τον βιαστή της, από τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί.
Περίπου 5.000 άνθρωποι υπέγραψαν αίτηση ζητώντας την απελευθέρωση της Γκιουλνάζ, που

Europa League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 5ης αγωνιστικής (video)

Με τις αναμετρήσεις έξι ομίλων ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική στο Europa League.
Στον τέταρτο, η Lazio αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Vaslui και η πρόκρισή της στην επόμενη φάση θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική, ενώ η Sporting Lisbon επιβλήθηκε 2-0 της Zurich. Στον πέμπτο, η Besiktas με σκόρερ τον Quaresma στις καθυστερήσεις πήρε το διπλό με 3-2 κόντρα στην Maccabi Tel-Aviv, στο 1-1 έμειναν Stoke και Dynamo Kyiv. Στον έκτο, Η Bilbao επιβλήθηκε 2-1 της Slovan Bratislava. H Paris Saint-Germain μπήκε σε περιπέτειες, καθώς ηττήθηκε 2-0 από τη Salzburg.
Στον 10ο, η Schalke με τον Παπαδόπουλο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ επικράτησε 2-1 της Rapid Bucuresti και «κλείδωσε» την πρώτη θέση, αφού την ίδια ώρα η Maccabi Haifa γνώριζε την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ Λάρνακας. Στον 11ο, η Twente με τέρμα του Janko στο 90΄ πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Fulham και ταυτόχρονα εξασφάλισε την πρωτιά στο γκρουπ, ενώ η Wisla Krakow διατήρησε ελπίδες πρόκρισης με το διπλό κόντρα στην Odense. Στον 12ο, η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-1 από την Anderlecht, ενώ η Lokomotiv Moscow επιβλήθηκε 3-1 της Sturm Graz.
Την Τετάρτη, στον πρώτο όμιλο, η Rubin Kazan είχε εύκολο έργο απέναντι στη Shamrock επικρατώντας με 4-1, ενώ ο ΠΑΟΚ με τη νίκη που πέτυχε κόντρα στην Tottenham, 2-1, εξασφάλισε την πρόκρισή του στους «32». Στο δεύτερο, η Standar Liege επιβλήθηκε 2-0 του Hannover και «κλείδωσε» την πρώτη θέση, ενώ Vorskla Poltava και Copenhagen έμειναν στο 1-1. Στον τρίτο, η Eindhoven επικράτησε 3-0 της Legia Warsaw, με τις δύο ομάδες να έχουν προκριθεί ήδη στον επόμενο γύρο.
Στον έβδομο, η Metalist Kharkiv διέσυρε με 4-1 την Austria Wien και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, ενώ Malmo και Alkmaar αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Στον όγδοο, απίστευτη ανατροπή έκανε η Club Brugge κόντρα στη Maribor. Οι Βέλγοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0, αλλά στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα έφεραν τα πάνω κάτω και πήραν τη νίκη με 4-3! Η Braga επιβλήθηκε 1-0 της Birmingham. Στον ένατο, η Atletico Madrid πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Celtic και τσέκαρα το εισιτήριό της για τους «32», στο μηδέν έμειναν Rennes και Udinese.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα στην 5η αγωνιστική του Europa League:

VIDEO: Απίστευτος τρόπος για να σταματήσει το κλάμα το παιδάκι σου!

Tι κάνεις όταν το γλυκό σου παιδάκι δεν λέει να σταματήσει να κλαίει;
Πάρτε παράδειγμα από το βίντεο που ακολουθεί…

ΣΟΚ! Δωδεκάχρονος αυτοκτόνησε γιατί τον κορόιδευαν!!!

Ένας 12χρονος κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του επειδή τον κορόιδευε μια παρέα κοριτσιών.
Ο Michael Raven, ο οποίος έπασχε από κάποια μορφή αυτισμού, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στο Burnley του Lancashire τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Ήταν μαθητής στο σχολείο St Wilfrid’s Church of England Academy στο Blackburn και όπως

Ανάκληση κονσέρβας ψαριού με βενζοπυρένιο...

Στην ανάκληση προϊόντος κονσέρβας ψαριού σε λάδι προχωρά ο Ε.Φ.Ε.Τ., καθώς ανιχνεύτηκε σε αυτό η χημική ένωση βενζοπυρένιο σε συγκέντρωση υψηλότερη των μέγιστων επιτρεπόμενων ορίων.
Πρόκειται για κονσέρβα ψαριού, με την εμπορική επωνυμία «DEDUKAS – Γαύρος καπνιστός σε λάδι- Sprotten geräuchert in Pflanzenöl», προέλευσης Λιθουανίας, που διακινήθηκε από την ελληνική εταιρεία «ΑΦΟΙ Κεσίδη Ο.Ε.» (Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης), σε συσκευασία των 160 g.
Οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν καλούνται να μην το καταναλώσουν.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

Γρεβενά 01 Δεκεμβρίου 2011
Αριθμ. Πρωτ. : 701/5/2-η΄
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γίνεται γνωστό ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 29-11-2011, συνήλθε σήμερα σε σώμα και συγκροτήθηκε η νέα Διοίκηση ως εξής:


ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
ΤΡΙΓΩΝΗΣ Χρήστος


ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Γρηγόριος


ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:
ΛΑΧΑΝΟΣ Κωνσταντίνος


ΤΑΜΙΑΣ:
ΓΡΑΒΑΛΟΣ Ηλίας


ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:
ΤΣΙΟΓΚΑΣ Νικόλαος


ΜΕΛΟΣ:
ΣΑΡΗΠΑΠΑΖΙΔΗΣ Θεόδωρος


ΜΕΛΟΣ:
ΜΑΝΔΡΑΚΗΣ Κωνσταντίνος


ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ Π.Ο.ΑΣ.Υ.
ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ Γεώργιος
ΤΡΙΓΩΝΗΣ Χρήστος
ΜΑΚΡΗΣ Χρήστος
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ Γεώργιος
ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Ιωάννης
ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ Ισαάκ
ΣΑΡΗΠΑΠΑΖΙΔΗΣ Θεόδωρος
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ:
ΚΟΥΣΤΑΡΕΛΑΣ Δημήτριος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ:
ΤΡΙΓΩΝΗΣ Χρήστος
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Χρήστος ΤΡΙΓΩΝΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κωνσταντίνος ΛΑΧΑΝΟΣ


ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ : 05/95
ΕΔΡΑ : ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 4 – ΤΚ 511 00
ΤΗΛ. & FAX: 2462085447
Email : eayngrev@yahoo.gr
Τηλ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ : 6972610136 begin_of_the_skype_highlighting            6972610136      end_of_the_skype_highlighting
Τηλ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ : 6978005647 begin_of_the_skype_highlighting            6978005647      end_of_the_skype_highlighting

Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Το πρώτο κέντρο αποτέφρωσης νεκρών της Αττικής στο Μαρκόπουλο!

Το πρώτο Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών της Αττικής και δεύτερο στη χώρα μετά το αντίστοιχο του δήμου Θεσσαλονίκης- αναμένεται να κατασκευαστεί στο Μαρκόπουλο, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του τοπικού Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο, όπως σημειώνει, ανταποκρίνεται «θετικά και με την ανάλογη ευαισθησία και σοβαρότητα, σε ένα σημαντικό και υπαρκτό κοινωνικό ζήτημα».

Βρέθηκε επενδυτής για την ΑΕΚ

Φως στην άκρη του τούνελ φάνηκε για την ΑΕΚ. Ο Σταύρος Αδαμίδης έχει στα χέρια του πρόταση από υποψήφιο επενδυτή που ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ, την οποία και αναμένεται να παρουσιάσει στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής. Στοιχεία για την ταυτότητα του