ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΣ Φλώριναςς: Αποτελέσματα - Βαθμολογία Α' κατ. 23η αγων.

Αγωνιστική των εκπλήξεων η 14η – Η Βεύη νίκησε μέσα στο ΔΑΚ και ο ΠΑΣ στο Αμμοχώρι – Ισόπαλο το ντέρμπι στην Καλλινίκη, ισόπαλος και ο Μελιτέας με Δικέφαλο Αετό. Ευκαιρία για τον Ηρακλή να «πιάσει» κορυφή…
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Η Τζούλια ξαναχτυπά. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μετά από αρκετό καιρό προκαλεί ξανά, καθώς εμφανίστηκε σε ένα στριπτιτζάδικο της Πάτρας όπου με τα κάλλη της ανέβασε την θερμοκρασία επικίνδυνα

Αυτός είναι ο αδίστακτος παιδεραστής!!!

Ανατριχιαστικές περιγραφές από 13 παιδιά που κατέθεσαν...
Oλόκληρη την Κρήτη δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δράστη!
Εφιαλτικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση παιδεραστίας που αποκαλύφθηκε στο Ρέθυμνο σε βάρος 47χρονου εκπαιδευτικού και προπονητή μπάσκετ Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις με δύο 13χρονους αθλητές του στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του.

Super League: Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-0 (video)

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη 12η αγωνιστική στη Super League και «πάτησε» την κορυφή της βαθμολογίας, αν και έχει δύο παιχνίδια περισσότερα από τον Παναθηναϊκό. Ο Pantelic στο 61΄ με πέναλτι και Djebbour στο 74΄ οι σκόρερ για την ομάδα του Valverde, ενώ στο 61΄ αποβλήθηκε ο Rocha για αυτήν του Τεννέ.

Μελέτη: Ποια αποκάλεσε "μαλ...μένη"; (video)

Σε μεγάλα κέφια πέτυχε η κάμερα την Ελεονώρα Μελέτη. Όχι όμως η επαγγελματική, αλλά η ερασιτεχνική κάμερα που κατέγραφε το παιχνίδι ανάμεσα στην παρουσιάστρια, μία φίλη της και άλλους δύο φίλους της, σε σπίτι ενός εκ των τριών.
Το παιχνίδι προέβλεπε για τον καθένα να λέει

ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!! "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ", ΤΕΛΟΣ..

Σοκ στη Θεσσαλονίκη από το κλείσιμο του ιστορικού ξενοδοχείου-κόσμημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ιδού η επίσημη ανακοίνωση του τέλους μιας κοσμοπολίτικης περιπέτειας με τους εργαζόμενους να ετοιμάζονται για μαύρα Χριστούγεννα:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το ασθενοφόρο έφτασε 4 χρόνια μετά τον θάνατό του…

Η 65χρονη Ντενίζ Κίλι, από το Νιούαρκ, είπε ότι ένιωσε αηδιασμένη όταν είδε τους τραυματιοφορείς να καταφτάνουν στην πόρτα της ρωτώντας την πού είναι ο σύζυγός της, ο οποίος πέθανε τον Φεβρουάριο του 2008 από καρκίνο στους πνεύμονες, σε ηλικία 72 ετών.

Super League: Ατρόμητος – Εργοτέλης 1-0 (video)

Χάρη σε ένα γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 16ο λεπτό, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη στο Περιστέρι για την 12η αγωνιστική στη Super League και επέστρεψε στις νίκες μετά τη «βαριά» ήττα από την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Super League: ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 3-0 (video)

Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική στη Super League. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πέτυχε όλα τα τέρματά της στο δεύτερο ημίχρονο με τους Sisic, Παπουλή, και Jordi Lopez.
Ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να μην απειλούν ουσιαστικά. Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές και κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα με 3-0. Αρχικά ο Sisic με κεφαλιά στο

ΣΟΚ! «Κτήνη» χτύπησαν και βίασαν βρέφος

Μια από τις χειρότερες περιπτώσεις κακοποίησης παιδιού έγινε στο Λονδίνο, καθώς το βρέφος που δέχτηκε την επίθεση νοσηλεύεται με σπασμένα κόκκαλα σε όλο το κορμάκι του ενώ φέρει και ίχνη βιασμού.
Μάλιστα το μωρό υπέστη καρδιακή προσβολή, λόγω των σοβαρών τραυμάτων και παλεύει για την ζωή του στην εντατική.
Οι γιατροί του νοσοκομείου με το σοκ ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους δήλωσαν ότι: Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό που αντικρίσαμε.

Γνωρίζατε πως το WWW = 666;

Στα Εβραϊκά www=666 w=6. Και στα Ελληνικά ομοίως διότι βάσει των αρχείων που παραθέτουμε, το w θεωρείται σαν δίγαμα (=2*3=6).
Μην φοβάστε όμως. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι το internet είναι του Αντιχρίστου, αλλά της εποχής που θα φέρει τον Αντίχριστο.
Διότι κάθε 666άρι δεν έπεται ότι είναι κακό! Εξαρτάται από τον τρόπο που χρησιμοποιείται. Υπάρχουν κακά παραδείγματα:

VIDEO: 70.000 δολάρια για ένα από τα πρώτα μπουκάλια της Coca Cola!

Τουλάχιστον 70.000 δολάρια αναμένεται να πωληθεί ένα από τα πρώτα μπουκάλια της Coca Cola το οποίο σχεδιάστηκε πριν από έναν αιώνα.
Πρόκειται για ένα μπουκάλι που – αντίθετα με τη μόδα της εποχής που τα ήθελε τετραγωνισμένα- είχε έντονες καμπύλες.
Θεωρείται ότι σήμερα υπάρχουν πλέον μόνο δύο τέτοια μπουκάλια, το ένα από τα οποία είναι

Αποτελέσματα - Βαθμολογία - Σκόρερ Α' ΕΠΣ Γρεβενών 13η αγωνιστική

Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 03/12/2011, ώρα: 15.00΄μ.μ.
Αποτελέσματα:

Απίστευτος ανεμοστρόβιλος στην Εύβοια!

Και όμως συνέβη και αυτό. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, εμφανίστηκε ανεμοστρόβιλος στην περιοχή της Κύμης.
Πιο συγκεκριμένα στο Μετόχι εμφανίστηκε αυτό το εντυπωσιακό φαινόμενο που έτυχε να το αποθανατίσει με την φωτογραφική του μηχανή ένας κάτοικος και το δημοσίευσε στο γρουπ.
Ο καιρός στον πλανήτη αλλάζει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο και αποτέλεσμα αυτού είναι η εμφάνιση ανεμοστρόβιλου και στην Εύβοια.

Πήραμε την 6η δόση! Επιτέλους ξεκίνησαν οι επενδύσεις!!!

ΤΑ ΣΠΑΕΙ!" Πήραμε την 6η δόση! Επιτέλους ξεκίνησαν οι επενδύσεις… ΤΑ ΣΠΑΕΙ!
Άνεμος αλλαγής σε όλη τη χώρα…ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!

Εντοπίστηκε το πιο εξελιγμένο σύστημα μεταφοράς ναρκωτικών!

35 τόνους μαριχουάνας, υδραυλικό ασανσέρ, ακόμη και ηλεκτρικό τρόλεϊ εντόπισαν οι αρχές του Μεξικού, στο πιο εξελιγμένο σύστημα μεταφοράς ναρκωτικών που έχει εντοπιστεί ποτέ σε παγκόσμιο επίπεδο.Το σύστημα τούνελ «έτρεχε» κάτω από τα σύνορα του Μεξικού και

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 61 άτομα σε μία μέρα!!!

Στο πλαίσιο των καθημερινών αστυνομικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων που προγραμματίζονται και υλοποιούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με στόχο την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας, κατά το προηγούμενο 24ωρο ελέγχθηκαν 2.506 άτομα,

Στο 80% θα υποτιμηθεί η δραχμή αν διαλυθεί η ευρωζώνη!

Η ισοτιμία του ευρώ με το δολάριο θα υποχωρούσε στο 1 προς 1 στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, προειδοποίησε η ING, όπως μεταδίδει η WSJ. Όπως αναφέρεται σε σημειωμά της ING προς τους πελάτες της μια πλήρης διάσπαση της ένωσης θα έβλαπτε την παραγωγή της ευρωζώνης περισσότερο από την κατάρρευση της Lehman Brothers τον Σεπτέμβριο του 2008.

Συνελήφθη ο Λάκης Γαβαλάς για χρέη 1,5 εκατ. ευρώ στο δημόσιο!!!

Έπιασαν το Λάκη Γαβαλά για χρέη 1,5 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο! "Ήταν ζήτημα χρόνου η σύλληψη του", έλεγαν πηγές από την αστυνομία
Ο σχεδιαστής συνελήφθη στο Κολωνάκι μετά από νυχτερινή διασκέδαση
Ακόμα ένα τρανταχτό όνομα φόρεσε χθες χειροπέδες για χρέη προς το Δημόσιο. Ο γνωστός εισαγωγέας ρούχων Λάκης Γαβαλάς, συνελήφθη τα ξημερώματα στο Κολωνάκι, για χρέη που ξεπερνούν το 1.480.000 ευρώ.

Νέο διαζύγιο στην ελληνική showbiz!!!

Σύννεφα «σκεπάζουν» όπως φαίνεται τον γάμο του Νέρι Καστίγιο με την Μαριάννα Σταματοπούλου.
Ο γάμος τους έχει περάσει από δεκάδες σκαμπανευάσματα και σύμφωνα με δημοσίευμα του Down Town, το ζευγάρι είναι και πάλι σε διάσταση. Μάλιστα, οι φήμες που έρχονται από την Θεσσαλονίκη, όπου μένει το ζευγάρι, αναφέρουν ότι οι δυο τους ήδη ζουν σε διαφορετικά σπίτια.

Έκαναν σεξ σε νεροτσουλίθρα!!!

Μια νεροτσουλίθρα επέλεξε ένα ζευγάρι για να επιδοθεί σε ασύλληπτα ερωτικά παιχνίδια, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.
Το περιστατικό συνέβη σε πόλη της Πολωνίας, όπου κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το περιστατικό. Μετά τα όργια,

Απίστευτο: Το φαινόμενο 11-11-11 – Θα εκπλαγείτε!

Φέτος είχαμε την εμπειρία τεσσάρων ασυνήθιστων ημερομηνιών.
1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, 11/11/11 ! 
Τα περίεργα όμως της φετινής χρονιάς δεν τελειώνουν εδώ!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

Οι μαθητές τους τρώει το άγχος και η πίεση και μάλιστα από το Δημοτικό!

Το άγχος, η πίεση και το στρες είναι συνώνυμα των... μαθητών και μάλιστα από το Δημοτικό. Αυτό καταδεικνύει Πανελλήνια Έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2010 από ομάδα επιστημόνων του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ). Μάλιστα, στην ίδια έρευνα επισημαίνεται ότι πολλά παιδιά εξαιτίας αυτού του στρες εκδηλώνουν και ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Έκθεση μαθητού πριν 45 χρόνια!!!

Το πρώτο χιόνι...
Έκθεση μαθητού πριν 45 χρόνια!!!

Μπορούμε να πεθάνουμε από ένα απλό φτέρνισμα; (video)

Το φτέρνισμα είναι ένα κοινό σύμπτωμα που έχουμε κατά καιρούς όλοι οι άνθρωποι (και τα ζώα) και θεωρείτε τις περισσότερες φορές «αθώα» αντίδραση του οργανισμού. Η πιο απλή επιστημονική εξήγηση είναι ότι αποτελεί έναν μηχανισμό άμυνας του ανώτερου αναπνευστικού (που εκτείνεται από τα ρουθούνια μέχρι τον κατώτερο φάρυγγα) απέναντι σε εισβολείς (όπως σκόνη, ιοί, διάφορα μικρόβια και βακτήρια κ.λπ.).

Ψωμί: Είδη, Θερμίδες, πόσο πρέπει να τρώμε;

Μαύρο, άσπρο, κίτρινο, με γλυκάνισο, από σιτάρι, κριθάρι, καλαμπόκι, φτιαγμένο με μαγιά ή προζύμι. Το ψωμί, ακρογωνιαίος λίθος της καθημερινής διατροφής έχει ενοχοποιηθεί αδίκως, ότι φορτώνει τον οργανισμό με περιττές θερμίδες. Στον αντίποδα, οι ειδικοί επιμένουν ότι πρόκειται για άριστη διατροφική επιλογή, τροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, και νόστιμη όσο λίγες!
Θερμίδες και ψωμί...

Το εκκλησάκι με τα 17 δέντρα στην στέγη: Αγία Θεοδώρα Βάστας!!! (video)

Η νεαρή Θεοδώρα ζούσε σε ένα χωριό της Πελοποννήσου, τη Βάστα, λίγο έξω από τη Μεγαλόπολη. Από μικρή αγάπησε τον Θεάνθρωπο και Λυτρωτή Χριστό. Ήταν το μεγαλύτερο κορίτσι μιας πολύ φτωχής οικογένειας. Ο πατέρας της ήταν άρρωστος και ηλικιωμένος.

Τον Ιανουάριο το νέο φορολογικό...

Μέσα στον Ιανουάριο προωθεί η κυβέρνηση τελικά τη μεγάλη φορολογική μεταρρύθμιση, που αρχικά σχεδιαζόταν για το φθινόπωρο και τελικά συμφωνήθηκε με την τρόικα να ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάρτιο, εντός της θητείας της παρούσας κυβέρνησης συνεργασίας.

Η κλήρωση και το πρόγραμμα των ομίλων του Euro 2012 (video)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παλάτι της Τέχνης στο Κίεβο της Ουκρανίας η κλήρωση των ομίλων για την τελική φάση του Euro 2012 που θα διεξαχθεί από τις 8 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου 2012 στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας. Η Εθνική μας ομάδα κληρώθηκε στον A’ όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις Πολωνία, Τσεχία και Ρωσία στην πιο βατή ίσως κλήρωση που θα μπορούσε να έχει. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν στην κλήρωση ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Fernando Santos (το σπάνιο χαμόγελό του έφτασε μέχρι την… Πορτογαλία), ο τεχνικός διευθυντής, Τάκης Φύσσας και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.
«Γκρουπ του… θανάτου» μπορεί να χαρακτηριστεί το 2ο με τη συμμετοχή της Ολλανδίας, της Γερμανίας, της Πορτογαλίας και της Δανίας. Οι αγώνες της φάσης των ομίλων θα διεξαχθούν από τις 8 έως τις 19 Ιουνίου, ενώ οι προημιτελικοί που θα ακολουθήσουν θα γίνουν σε Βαρσοβία (21/6), Γκντανσκ (22/6), Ντόνετσκ (23/6) και Κίεβο (24/6). Οι ημιτελικοί θα γίνουν στο Ντόνετσκ (27/6) και στη Βαρσοβία (28/6) και ο τελικός θα γίνει την Κυριακή 1η Ιουλίου στο Κίεβο.
Νικητής Euro 2012: Ισπανία: 3,65, Γερμανία: 3,75, Ολλανδία: 7,50 – Μπόνους €60!
Αναλυτικά η κλήρωση και οι όμιλοι του Euro 2012:

Ελάχιστοι θα εξαιρεθούν από το χαράτσι της ΔΕΗ. Όλη η εγκύκλιος!

Επιτέλους λίγο φως στο απίστευτο αλαλούμ με το χαράτσι μέσω ΔΕΗ, ρίχνει η εγκύκλιος του Υπουργείου Οικονομικών. Και όσα αποφασίστηκαν όμως θα συνοδευτούν από ταλαιπωρία!
Οι πολίτες με λάθη ή χωρίς στο χαράτσι θα πρέπει να πληρώσουν και έχουν δρόμο, τουλάχιστον δυο μηνών μπροστά τους μέχρι να βρεθεί μια οριστική άκρη.
Τι πρέπει να κάνετε:

Σιάτιστα: 23χρονος πήγε να κρεμαστεί λόγω…ερωτικής απογοήτευσης!!!

Τον πρόλαβαν την τελευταία στιγμή!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, 23χρονος νεαρός, από την πόλη της Σιάτιστας, περί στις 5 το απόγευμα, επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή του και να κρεμαστεί μέσα σε στάβλο της οικογένειάς του!
Αιτία φέρεται να ήταν ένας έντονος καβγάς με την κοπέλα του, με τον 23χρονο να την προειδοποιεί πως θα αυτοκτονήσει. Όταν εκείνη, λίγο αργότερα, τον αναζήτησε στο κινητό του τηλέφωνο, εκείνος δεν απάντησε. Η νεαρή κοπέλα, ανήσυχη, πήρε στο τηλέφωνο τον αδερφό του, ο οποίος εκείνη την ώρα έτυχε να ήταν με τον δικό της αδερφό, στον στάβλο με τα άλογα, μέσα στον οποίο επιχειρούσε να αυτοκτονήσει ο 23χρονος!
Οι δυο άντρες μπήκαν μέσα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόλαβαν τον νεαρό κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα θα είχε χάσει τη ζωή του. Ο 23χρονος αμέσως μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου!
kozanimedia
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Απόψεις: "Τα φαντάσματα του εκσυγχρονισμού και οι σύγχρονες εκβολές τους."

Γράφει ο Σωκράτης Αργύρης.*. Οικονομολόγος -ιστορικός.
"Κάθε νέα τάξη η οποία τίθεται στη θέση μιας άλλης που κυριαρχούσε πριν από αυτήν, είναι αναγκασμένη, ήδη για να διεκπεραιώσει το σκοπό της, να παραθέσει το συμφέρον της ως το κοινό συμφέρον όλων των μελών της κοινωνίας, δηλαδή με ιδεατή έκφραση: να αποδώσει στις σκέψεις της τη μορφή της γενικότητας, να την παραθέσει ως την μοναδική έλλογη, γενικά ισχύουσα." (Κ. Μαρξ, Φ. Ένγκελς -Γερμανική Ιδεολογία)

Είναι η μορφή του Ιησού σε αυτήν τη φωτογραφία;

Η φωτογραφία που βλέπετε, τραβήχτηκε από έναν ερασιτέχνη φωτογράφο, ψυχοθεραπευτή στο επάγγελμα,περιηγητή, στο όρος Μαφάτε, σε κάποιο νησάκι του Ινδικού Ωκεανού, το περασμένο καλοκαίρι. Ο Λικ Περό είχε σκαρφαλώσει σε ύψος 600 μέτρων, για να φωτογραφήσει τους σχηματισμούς που έκαναν τα σύννεφα στο ηφαιστειακό σύμπλεγμα, που βρίσκεται στοι νησί.

O ανθρωπος με τις 101 φωνες! (VIDEO)

Δείτε αυτόν τον τύπο ο οποίος μέσα σε 4 λεπτά κάνει 101 διαφορετικές φωνές!!!
Δείτε το video...

Οι 10 υψηλότεροι καταρράκτες στον κόσμο

Εντυπωσιάζουν με την ομορφιά τους. Δημιουργούν μια αίσθηση δέους μπροστά στη μαγεία της φύσης.
Οι καταρράκτες δεν είναι αποτέλεσμα ενός ιδιαίτερου γεωλογικού
φαινομένου. Πρόκειται απλώς για την πτώση νερού από μεγάλο ύψος. Ωστόσο
αυτό δεν σημαίνει ότι το θέαμα που δημιουργείται δεν είναι εντυπωσιακό.
Η λίστα που ακολουθεί περιλαμβάνει τους δέκα υψηλότερους καταρράκτες
στον κόσμο σύμφωνα με το site worldwaterfalldatabase.com που φιλοξενεί
βάση δεδομένων για τα δημιουργήματα αυτά της φύσης:

Απαντήσεις σε συνηθισμένες ερωτήσεις, Για πολύ γέλιο!!!

Ερωτήσεις που σε τρελαίνουν!...