ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Πέθανε ο ποινικολόγος Κώστας Χρυσικόπουλος..

Έφυγε από την ζωή σήμερα , σε ηλικία 53 ετών, μετά από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο, ο γνωστός ποινικολόγος Κώστας Χρυσικόπουλος, συνήγορος υπεράσπισης στη δίκη της «17 Νοέμβρη», στην πολύκροτη υπόθεση Ζαχόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο για τις υποθέσεις των ΔΕΚΟ την περίοδο 1989-92, καθώς και σε άλλες μεγάλες ποινικές και

Στέλεχος καναλιού φλερτάρει την Ελένη Φουρέιρα!

Κάθε βράδυ στη Φουρέιρα «τα σπάει» στέλεχος που ήρθε από το Εξωτερικό για να αναλάβει τα ηνία μεγάλου καναλιού, καθώς έχει καψουρετεί την σγουρομάλλα τραγουδίστρια!
Μόνος του, με τα πλούσια μαλλάκια του και τα ακριβά του ρούχα, την βγάζει ο άνθρωπος, που δεν αφήνει το πρώτο τραπέζι πίστα και την μπουκάλα με το ουίσκι όσο η Ελένη τραγουδάει! Μάλιστα, απαρατήρητοι του περνάνε και ο Σάκης Ρουβάς και οι Onirama που εμφανίζονται στο ίδιο νυχτερινό κέντρο...

Ένα ακόμη καυτό σόου από τη Ριάνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την τελευταία εμφάνιση της από το Λονδίνο...
Super σέξι ήταν για ακόμη μια φορά η ποπ σταρ Rihanna στην τελευταία δημόσια εμφάνιση της... Με το που πάτησε το πόδι της στη σκηνή της O2 Arena του Λονδίνου για το event: "Jingle Bell Ball 2011".

Ποιος Έλληνας κροίσος πούλησε τη βίλα του στη Φλόριντα;

Ποιος πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας πούλησε τη βίλα του στην Φλόριντα; Ποια προβλήματα τον ανάγκασαν να προχωρήσει σ’ αυτή την κίνηση;
Ο Γιώργος Πετζετάκις και η Γκαμπριέλα Πετζετάκι, σε περίοδο οικονομικής κρίσης, κατόρθωσαν να πουλήσουν τη βίλα τους στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών μόλις μέσα σε έναν μήνα.

Πρώην παίχτης του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι είναι gay!!!

Στην αποκάλυψη ότι είναι gay προχώρησε, μέσω του twitter, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Βον Γουέιφερ.
«Απλά θέλω να είμαι gay, θέλω να είμαι ειλικρινείς μαζί σας... Μου αρέσουν οι άντρες από τα 15 μου, μην μου θυμώσετε γιατί θέλω ακόμα να είμαστε φίλοι», έγραψε ο Αμερικανός άσος της ιταλικής Κρεμόνας.
Μένει να δούμε αν ο άλλοτε άσος των

Παρουσιάστρια και καλεσμένη φόρεσαν το ίδιο ρούχο δεύτερη φορά! (video)

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, η Νίνα Λοτσάρη πηγαίνει καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, φορώντας παρόμοιο (τί παρόμοιο δηλαδή, σχεδόν πανομοιότυπο) ρούχο με την παρουσιάστρια.
Η Νίνα Λοτσάρη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (05/11) καλεσμένη στην μεσημεριανή εκπομπή του Alpha, για την οποία επέλεξε ένα σκούρο πράσινο βελούδινο φόρεμα με ανοικτή πλάτη.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ακούστε το νέο της τραγούδι!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμήνευσε για πρώτη φορά το ολοκαίνουριο τραγούδι της «Απέναντι» στη σκηνή του "Βοτανικού".
Η 41χρονη τραγουδίστρια συναντιέται δισκογραφικά και πάλι, δύο χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία, με τον Κύπριο δημιουργό κάποιων από τις μεγαλύτερές της επιτυχίες, Γιώργο Θεοφάνους.
Μάλιστα, το βίντεο με το νέο της τραγούδι από τον "Βοτανικό" το κατέγραψε ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης, που βρισκόταν εκεί για να παρακολουθήσει live τη φίλη και συνεργάτιδά του, αλλά και τη μεγάλη κυρία του Ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, με την οποία έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.
Ακούστε το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Θεοφάνους «Απέναντι» εδώ.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Τι κοιτούν όσοι μπαίνουν στο προφίλ σας;

Τα προφίλ σας σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα επισκέπτονται κάθε μέρα φίλοι σας, γνωστοί σας, συνάδελφοί σας ακόμα και άνθρωποι … που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ στη ζωή σας.Αν είχατε την απορία τι κοιτούν αυτοί οι άνθρωποι στο προφίλ σας τότε το EyeTrackShop έκανε μια μικρή έρευνα με σκοπό να σας δώσει απαντήσεις.

Οπαδοί ποδοπατήθηκαν άγρια...πανηγυρίζοντας. (VIDEO)

Πανικός επικράτησε στις κερκίδες του γηπέδου της Οκλαχόμα όταν χιλιάδες θεατές θέλησαν να ορμήσουν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν τη νίκη της τοπικής ομάδας ράγκμπι επί της αντίστοιχης των Σούνερς.
Μετά από 8 συνεχόμενες ήττες, η Οκλαχόμα πήρε τη νίκη με 44-10 και οι οπαδοί της ζούσαν έναν παροξυσμό. Αφού άρχισαν λοιπόν να πανηγυρίζουν άγρια, χιλιάδες όρμησαν στο γήπεδο χωρίς μάλιστα να έχει τελειώσει ο αγώνας (έμεναν μερικά δευτερόλεπτα)!
Το αποτέλεσμα ήταν να ποδοπατηθούν και να τραυματιστούν 13 οπαδοί αλλά και να επικρατήσει ένα χάος. 
Η αστυνομία χρειάστηκε 45 λεπτά μόνο για να εκκενώσει το γήπεδο…

Η μάχη μιας 16χρονης με την νευρική ανορεξία..

Μόλις 13 ετών ήταν η 20χρονη σήμερα Annabel Norris, από το Gildersmore του West Yorkshire, όταν βρέθηκε παγιδευμένη στον εφιάλτη της νευρικής ανορεξίας. Έχασε περίπου 20 κιλά και έφθασε να ζυγίζει 31! 
Το κορίτσι μπήκε σε αυτή την επικίνδυνη περιπέτεια, επειδή μια παρέα παιδιών στο σχολείο την κορόιδευε για το κόκκινο χρώμα των μαλλιών της.

Το καλύτερο Βίντεο που έχουμε δει!!!

Καλή σας διασκέδαση!!!
Δείτε το video...

Οι λυσσασμένες πόρνες! Κορυφαίο video με Στέφανο Χίο!

Από τις κορυφαίες στιγμές του Χίου στο «Kontra» ..
Δείτε το απολαυστικό video...

Ο Λουκάς Νίκου γράφει αθλητικά και.. πιπεράτα!!!

ΠΥΡΣΟΣ – ΑΕΡΑΤΑ
Και πάλι να ζητήσω συγνώμη από τον Τζερεμέ και τους υπόλοιπους παίκτες, αν και με προκάλεσαν για την αντίδραση που είχα...
Ο Στεργιόπουλος και ο Αλυσανδράτος οι καλύτεροι παίκτες
Πολλά τα νεύρα στο ματς, πολλοί οι τραυματισμοί. Φήμες λένε ότι πολλοί έγιναν για να επεμβαίνει η όμορφη γιατρός.

Ανακοίνωση Δ.Σ. Α.Ε.Π. Βατολάκκου

Διαζύγιο προέκυψε μεταξύ της Α.Ε.Π. Βατολάκκου και του μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή-προπονητή Σαράντη Μπαλντούμη.
Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην διακοπή συνεργασίας και οι λόγοι διακοπής, δεν θα γίνουν γνωστοί στα ΜΜΕ.
Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν ευχές για καλή πορεία και καλή σταδιοδρομία.
Ήδη το Δ.Σ. ήρθε σε επαφές με προπονητές που μπορούν και έχουν διάθεση να αναλάβουν την τύχη της ομάδας.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Πυρσός - Γρεβενά Αεράτα 0-0 5η Αγωνιστική

Κυριακή 4/12/2011
ΔΑΚ Γρεβενών
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Πυρσό και τα Αεράτα, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να τα μοιράζουν όλα στα ίσα.
Στο πρώτο μέρος καλύτερη η φιλοξενούμενη ομάδα, να έχει δύο καλές στιγμές με τον Ντινόπουλο και τον Ίττη, όπου ο γκολκίπερ του Πυρσού ήταν σωστά τοποθετημένος για να κάνει σωτήριες αποκρούσεις κρατώντας την εστία του απαραβίαστη.

Πόρος: Οικογένεια ζει εδώ και δύο χρόνια χωρίς φως και νερό!

Χωρίς ρεύμα και νερό ζει εδώ και καιρό μία οικογένεια στον Πόρο, που επιβιώνει χάρη στην ανθρωπιά των κατοίκων της γειτονιάς! Ο 60χρονος, κ. Σφακιανάκης, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν είναι σε θέση να εργαστεί. Ο ίδιος και η σύζυγός του προσπαθούν να επιβιώσουν χωρίς κανένα έσοδο και, φυσικά, αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού και του νερού.

Υπουργός Εργασίας κλαίει κατά την ανακοίνωση μέτρων. Βίντεο

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην οποία ανακοινώνονταν οι μεταρρυθμίσεις στις συντάξεις στα πλαίσια των νέων μέτρων λιτότητας που αποφασίστηκαν την Κυριακή, η ομιλήτρια Ιταλίδα υπουργός Εργασίας, Έλσα Φορνέρο, ξέσπασε σε λυγμούς.
Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, το ελάχιστο όριο συνταξιοδότησης θα αυξηθεί στα 66 χρόνια και για τους άντρες και τις γυναίκες από το 2018.

Η ομολογία - σοκ του παιδεραστή . 80 παιδιά έπεσαν στα δίχτυα του!

Παραδέχομαι τις πράξεις μου. Έγιναν όμως με τη συναίνεση των παιδιών” λέει με θράσος ο 47χρονος δάσκαλος παιδεραστής από το Ρέθυμνο. Οι αρχές πιστεύουν ότι το έκανε τα τελευταία δέκα χρόνια.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα αποκαλύπτονται εδώ και τέσσερις μέρες στην Κρήτη. Το σοκ από την φρικιαστική είδηση διαδέχτηκε η παγωμάρα. Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος. Μέχρι στιγμής από τα γραφεία των αστυνομικών αρχών του Ρεθύμνου έχουν περάσει δεκατρία παιδιά τα οποία περιέγραψαν στις καταθέσεις τους με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο με τον οποίο πλησίαζε ο δάσκαλος και προπονητής τους, αλλά και πως τα έπειθε να συνευρίσκονται μαζί του ή να παίρνουν μέρος σε ομοφυλοφιλικά ομαδικά όργια.
“Είναι συγκλονιστικό το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνδρας προχωρούσε σε τέτοιου είδους ειδεχθείς πράξεις. Ο ίδιος ομολόγησε σε εμάς όλα όσα έκανε, όμως έβαλε τη δική του διάσταση για το πώς έγιναν τα πράγματα, γεγονός που με κάνει να προβληματίζομαι και να αναρωτιέμαι πως καθορίζουν κάποιοι άνθρωποι τις προτεραιότητες τους” τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα “Εσπρέσο” ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου Νίκος Κουρμουλής.
Όπως είπε: “Σε εμάς κατέθεσαν δεκατρία παιδιά ηλικίας από 12 έως 15 ετών, ωστόσο εκτιμάμε ότι ο αριθμός τους είναι πολλαπλάσιος τουλάχιστον έξι φορές, δηλαδή μιλάμε για τουλάχιστον ογδόντα παιδιά που έπεσαν θύματα των ορέξεων του συλληφθέντα”.
Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές αρχές αλλά και τα όσα εκμυστηρεύτηκαν τα παιδιά (ηλικίας από 12 έως 15 ετών), στους αστυνομικούς για τους τρόπους που χρησιμοποιούσε ο 47χρονος δάσκαλος Νίκος Σειραγάκης, προκειμένου να πετύχει τους αηδιαστικούς στόχους του, κόβουν την ανάσας. Ο δράστης κατάφερε να φαντάζει ως θεός στα μάτια πολλών αθλητών του και να αποκτήσει την απόλυτη εμπιστοσύνη τους. Τους έκανε πλύση εγκεφάλου παρουσιάζοντας τους μια μελλοντική ζωή όλο επιτυχία τόσο στην καριέρα τους ως αθλητές του μπάσκετ όσο και στην προσωπική του ζωή, λέγοντας τους ότι θα γίνουν σαν εκείνον, “σπουδαίοι άνδρες” και “αυθεντίες”.
Οι ανήλικοι όμως για να πετύχουν όλα τα παραπάνω θα έπρεπε να περάσουν από μια διαδικασία “μύησης” όπως ο ίδιος την ονόμαζε. Αν κάποιοι από αυτούς τα κατάφερναν, γίνονταν πιο γρήγορα άνδρες ή “Σπαρτιάτες”, όπως χαρακτηριστικά τους αποκαλούσε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων ή μέσα στα αποδυτήρια. Η “μύηση” περιλάμβανε σκληρές δοκιμασίες, υπακοή στους κανόνες που εκείνος επέβαλλε και σεξουαλική επαφή μεταξύ τους.
Έτσι, ο 47χρονος άνδρας κατάφερνε να κάμπτει του δισταγμούς των παιδιών και να τα υποβάλλει σε διάφορες διαδικασίες οι οποίες κατέληγαν σε ασελγείς πράξεις που έκαναν είτε μεταξύ τους είτε με εκείνον. Οι τοποθεσίες όπου συνευρισκόταν με τα θύματα του προκαλούν φρίκη. Εκτός από το σπίτι του, το αυτοκίνητο του ή ερημικές τοποθεσίες έξω από την πόλη του Ρεθύμνου, ο 47χρονος οδηγούσε παιδιά ακόμα και σε ξωκλήσια, σπηλιές και νεκροταφεία, όπου τα υποχρέωνε να προχωρούν σε ερωτικές πράξεις. Οι διωκτικές αρχές μάλιστα εκτιμούν ότι για περισσότερα από δέκα χρόνια κατάφερνε να κρατά κρυφό το ένοχο μυστικό του.


Η προκλητική ομολογία ενώπιον των αστυνομικών
“Παραδέχομαι τις πράξεις μου. Έγιναν όμως με τη συναίνεση των παιδιών”. Με αυτά τα προκλητικά λόγια ο παιδεραστής δάσκαλος προσπάθησε να δικαιολογήσει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του τα ανήλικα αγόρια. Ο Νίκος Σειραγάκης ομολόγησε ενώπιον των αστυνομικών τις ασελγείς ενέργειες του σε βάρος των παιδιών, όμως ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε κανένας βιασμός. Σύμφωνα με την “Εσπρέσο”, στην ομολογία του υπερασπίστηκε ως απολύτως σωστά όλα όσα έκανε, γιατί με τον τρόπο αυτό απάλλασσε τους εφήβους από φοβίες και ταμπού, ενώ ταυτόχρονα τους γέμιζε αυτοπεποίθηση και τους έδινε το κίνητρο να γίνουν δυνατοί και να διακριθούν. Είπε στους αστυνομικούς ότι οι πράξεις του εντάσσονται σε μια φιλοσοφία μύησης που στόχο είχε τα αγόρια να περάσουν κάποιες δοκιμασίες ακόμα και στα γενετήσια ένστικτά τους ούτως ώστε να εξελιχθούν σε δυνατούς άνδρες και πρωταθλητές!
Εις βάρος του έχει ασκηθεί από τον εισαγγελέα δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και σήμερα ή αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή.
newsit.gr
Δείτε περισσότερα θέματα
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Kαταδίκασε την Ελλάδα η Χάγη για τα Σκόπια.

Τι σημαίνει η απόφαση...Υπέρ των Σκοπίων η απόφαση της Χάγης. Τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα
Με ψήφους 15-1 το δικαστήριο αποφάσισε ότι η Ελλάδα παραβίασε την ενδιάμεση συμφωνία
Οι Σκοπιανοί δεν έχουν δικαίωμα να

Δημοσιογράφος "τρελάθηκε" μετά από εμβόλιο που έκανε στην Αθήνα!!!

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψης της περιπέτειας που πέρασε και περνά με την υγεία του ο διάσημος δημοσιογράφος Malcolm Brabant, ανταποκριτής τα τελευταία χρόνια του BBC στην Αθήνα. Ο Brabant έχει πάρει συνεντεύξεις από τους γνωστότερους έλληνες πολιτικούς και ήταν ο διασημότερος ανταποκριτής ξένου μέσου στην Ελλάδα, ωστόσο είχε

Η Κανέλλη για τις δηλώσεις Πάγκαλου: "Αισθάνομαι μ@λ@κ@ς" (video)

Σε μεγάλα «κέφια» ήταν το πρωί η Λιάνα Κανέλλη που δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει τη δική της απάντηση στα όσα είπε πρόσφατα ο Θ. Πάγκαλος, σε γαλλικό κανάλι, για «κομμουνιστές , φασίστες και μ…κες».

Kείμενο - παρέμβαση για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ

Μία μέρα μετά την ηχηρή παρέμβαση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τα εσωκομματικά στο ΠΑΣΟΚ 17 βουλευτές του Κινήματος, μεταξύ των οποίων ο Χάρης Καστανίδης και βουλευτές τους οποίους συνάντησε το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Παπανδρέου, έδωσαν στη δημοσιότητα κείμενο-παρέμβαση για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ.

Πως να ξαναζεστάνετε την κρύα πίτσα! (video)

Σας έμεινε κρύα πίτσα από χθες το βράδυ;
Δείτε πως να την ζεστάνετε και να την κάνετε και πάλι τραγανή και νόστιμη!

Ανέκδοτο : Ένας Γιαννιώτης ένας Αλβανός και το ρυζόγαλο!!!

Ένας Γιαννιώτης και ένας Αλβανός πετούν με το αεροπλάνο για Αθήνα.
Κάποια στιγμή περνάει η αεροσυνοδός και τους ρωτά τι θα πάρουν.-Ευχαριστώ τίποτε, λέει ο Γιαννιώτης
Ο Αλβανός το σκέφτεται και τελικά ζητάει ένα...

Σταμάτης Γονίδης σε Νέο τραγούδι… (video clip)

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης σε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με (όπως πάντα)ρεσιτάλ ερμηνείας!
Το τραγούδι αυτό το έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης και το ολοκλήρωσε ντύνοντας το, με μουσική ο Κυριάκος Παπαδόπυλος.
Ο Κυριάκος είναι μάλιστα, είναι υπαίτιος για πολλές άλλες επιτυχίες που έχουμε τραγουδήσει όλοι μας…
Τίτλος τραγουδιού : ΣΟΝ ΘΕΟ ΕΦΤΑΓΩ ΤΑΜΑ
Ερμηνεία τραγουδιού : ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ...

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ – ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΝΤΙΝΗΣ 1-4

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΗΠΕΔΟ: ΙΤΕΑΣ
Επιτέλους νίκη αναφώνησαν στην Ποντινή μετά από δύο εντός έδρας σερί ήττες, παρότι η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο αλλά ήταν άτυχη. Στο γήπεδο της Ιτέας και στο ντέρμπι του πρώην Δήμου Βεντζίων η φιλοξενούμενη Ποντινή πέτυχε μια δίκαιη και καθαρή νίκη. Η Ποντινή ήταν σε όλη την διάρκεια του αγώνα καλύτερη από την γηπεδούχο ομάδα και παρότι ισοφαρίστηκε προσωρινά στο πρώτο μέρος με γκολ από εκτέλεση πέναλτι, κατάφερε στο δεύτερο μέρος να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και να σημειώσει άλλα τρία τέρματα.

Σας έπεσε πολύ αλάτι στο φαγητό; Υπάρχει λύση …

Σας έπεσε πολύ αλάτι στο φαγητό;
Αν ναι, τότε μην το πετάξετε καθώς τη λύση θα σας δώσει ένα κομμάτι...

ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ – ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 2-5

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Δίκαιη επικράτηση του Αλιάκμονα στην Αμυγδαλιά, σ' έναν αγώνα με πολλές φάσεις που δεν έλειψε η ένταση και οι αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών.
Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Η ιστορία του Χριστουγεννιάτικου δέντρου...

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι το πιο διαδεδομένο έθιμο σε όλο τον κόσμο και ο στολισμός του ταυτίζεται με το πνεύμα των ημερών. Από την αρχαιότητα υπήρχε σε όλες τις θρησκείες η παράδοση να στολίζονται δέντρα ή κομμάτια δέντρων.

Ο ομφάλιος λώρος δεν πρέπει να κόβεται αμέσως μετά τη γέννα!

Οι γιατροί στα μαιευτήρια θα πρέπει να καθυστερούν λίγα λεπτά πριν κόψουν τον ομφάλιο λώρο του νεογέννητου μωρού καθώς έτσι μειώνεται ο κίνδυνος να πάσχει το παιδί από αναιμία λόγω έλλειψης σιδήρου, σύμφωνα με νέα σουηδική επιστημονική έρευνα.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα νήπια πρέπει να πάρουν την μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα αίματος και σιδήρου από τον πλακούντα της μητέρας,

Ποιος θα είναι διατητής στο ματς Ολυμπιακός - Άρσεναλ;

Ο Ισπανός Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για το Champions League, την ερχόμενη Τρίτη στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο 38χρονος ρέφερι, κοινωνιολόγος στο επάγγελμα, έχει βρεθεί άλλες δύο φορές στο δρόμο των «ερυθρολεύκων», μάλιστα την ίδια σεζόν 2009/10.

Aπίστευτο τρικ! Στοίχημα δεν θα μπορείτε να γράψετε τον αριθμό 6…

Kάντε τα βήματα ακριβώς για να πετύχει!
1. Όπως κάθεστε στην καρέκλα σας, σηκώστε το δεξί πόδι από το πάτωμα και κάντε...

2.000 ευρώ κοστίζουν τα κρουασάν των υπουργών μας!!!

Καθημερινά η οικονομία της χώρας βυθίζεται όλο και περισσότερο παρασύροντας τους Έλληνες στην οικονομική εξαθλίωση, όμως η κυβέρνηση εξακολουθεί να λειτουργεί υπο συνθήκες ευμάρειας σπαταλώντας τεράστια ποσά ακόμα και για δαπάνες που θα έπρεπε να είχαν καταργηθεί.

Ένα Έξυπνο Τεστ! Κάντε Το…


Πάρε χαρτί και μολύβι και παίξε τίμια!…
1. Εκτός από τις ΗΠΑ, έχουν 4η Ιουλίου και στην Αγγλία;

α. Δεν ξέρω
β. ναι
γ. όχι


2. Πόσα γενέθλια έχει ένας μέσος αστός;
α. Δεν ξέρω
β. 1
γ. 2
δ. >3
ε. >5
στ. >10

3. Μερικοί μήνες έχουν 31 μέρες! Πόσοι έχουν 28;
α. 1
β. 2
γ. 3
δ. 6
ε. 9
στ. 12

4. Επτά και πέντε μας κάνουν έντεκα ή ένδεκα;
α. δεν ξέρω
β. έντεκα
γ. ένδεκα
δ. δώδεκα
ε. άλλο

5. Μπορεί κάποιος στην Ελλάδα να παντρευτεί την αδερφή της χήρας του;
α. Δεν ξέρω
β. ναι
γ. όχι

6. Διαίρεσε το 30 με 1/2 και πρόσθεσε 10. Πόσο κάνει;
α. 10
β. 25.
γ. 50
δ. 70
ε. 90

7. Αν υπάρχουν 3 μήλα και πάρεις 2, πόσα μήλα έχεις;
α. δεν ξέρω
β. 1
γ. 2
δ. 3

8. Ο γιατρός σου δίνει 3 χάπια λέγοντάς σου να παίρνεις ένα κάθε μισή ώρα.
Σε πόσα λεπτά θα πιεις τα χάπια;
α.20
β.40
γ.60
δ.90

9. Ένας χωρικός έχει 17 πρόβατα και όλα εκτός 9 πεθαίνουν.
Πόσα επιζούν;
α. δεν ξέρω
β.1
γ.3
δ.5
ε.8
στ.9

10. Πόσα ζώα από κάθε είδος πήρε ο Μωυσής μαζί του στην κιβωτό;
α. δεν ξέρω
β. 3
γ. 2
δ.1
ε. 0

11. Πόσα γραμματόσημα των 10 λεπτών υπάρχουν σε μια δωδεκάδα;
α. δεν ξέρω
β.1
γ.3
δ.6
ε.9
στ.12

Μη δεις τις απαντήσεις που ακολουθούν και τη βαθμολογία αν δεν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις
.
.
.
.
.
.




.




.




.




.




Οι απαντήσεις:




Εκτός από τις ΗΠΑ, έχουν 4η Ιουλίου και στην Αγγλία;

Ναι, είναι η επόμενη μέρα από τις 3 Ιουλίου!




Πόσα γενέθλια έχει ένας μέσος αστός;

1, Μόνο ένα!




Μερικοί μήνες έχουν 31 μέρες! Πόσοι έχουν 28;

12, όλοι!




Επτά και πέντε μας κάνουν έντεκα ή ένδεκα;

12, αφού 7+5=12!




Μπορεί κάποιος στην Ελλάδα να παντρευτεί την αδερφή της χήρας του;

Όχι… γιατί είναι πεθαμένος!




Διαίρεσε το 30 με 1/2 και πρόσθεσε 10. Πόσο κάνει;

70, (30 δια 1/2 κάνει 60! Σκέψου λιγάκι…)




Αν υπάρχουν 3 μήλα και πάρεις 2, πόσα μήλα έχεις;

2, που πήρες εσύ, θυμάσαι;




Ο γιατρός σου δίνει 3 χάπια λέγοντάς σου να παίρνεις ένα κάθε μισή ώρα. Σε πόσα λεπτά θα πιεις τα χάπια;

60. Αρχίζεις με το 1ο, 30 λεπτά μετά το 2ο και 30 λεπτά μετά το 3ο.




Ένας χωρικός έχει 17 πρόβατα και όλα εκτός 9 πεθαίνουν.Πόσα επιζούν;

9, έτσι δεν είναι;




Πόσα ζώα από κάθε είδος πήρε ο Μωυσής μαζί του στην κιβωτό;

0. Ο Μωυσής δεν είχε κιβωτό, ο Νώε είχε!




Πόσα γραμματόσημα των 10 λεπτών υπάρχουν σε μια δωδεκάδα;

12. Προφανώς υπάρχουν 12 σε μια δωδεκάδα!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Η βαθμολογία σου είναι: 11 σωστές απαντήσεις στις 11.
Το επίπεδό σου: Αριστα! Μόνο 3 άτομα έχουν φτάσει τόσο ψηλά!
Η βαθμολογία σου είναι: 10 σωστές απαντήσεις στις 11.
Το επίπεδό σου: Ω! Πολύ καλά. Σε προσλαμβάνω!
Η βαθμολογία σου είναι: 8 ή 9 σωστές απαντήσεις στις 11.
Το επίπεδό σου: Καλός φοιτητής, μαθητής κ.λ.π…
Η βαθμολογία σου είναι:5 – 7 σωστές απαντήσεις στις 11.
Το επίπεδό σου: Φυσιολογική εξυπνάδα
Η βαθμολογία σου είναι: 2 – 4 σωστές απαντήσεις στις 11.
Το επίπεδό σου: Είμαι σίγουρος ότι είσαι καλός στα σπορ…
Η βαθμολογία σου είναι: 1 σωστές απαντήσεις στις 11.
Το επίπεδό σου: Ωχ… κανένα σχόλιο!
2lol.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

ΑΕΠ Βατολάκκου - Κτ. Αστ. Καληράχης 3-2 (2-1) 13η Αγωνιστική

Α' ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Σάββατο 3/12/2011
Γήπεδο Βατολάκκου
Μεγαλειώδη νίκη πέτυχε η Α.Ε.Π. Βατολάκκου, κόντρα στον πρωταθλητή χειμώνα Αστέρα Καληράχης.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και

"Ετοιμάζουν" νέο κόμμα βουλευτές ΠΑΣΟΚ - ΝΔ...

Την δημιουργία νέου κόμματος φαίνεται πως προωθούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που συμμετείχαν πρόσφατα σε «μυστικό δείπνο» στον Λυκαβηττό, ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει ακόμα και τα ονόματα για τον αρχηγό του!

Ο αποκεφαλισμός της Αγίας Βαρβάρας από τον πατέρα της!

Η Αγία Βαρβάρα έζησε στις αρχές του 4ου αιώνα στη Συρία και καταγόταν από πολύ πλούσια οικογένεια, με τον πατέρα της να είναι φανατικός ειδωλολάτρης. Ως κοπέλα διακρινόταν για την ομορφιά και την καλοσύνη της και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δέχεται δεκάδες προξενιά, τα οποία όμως απέρριπτε.

Φοιτητές μοίρασαν προφυλακτικά στην Πτολεμαΐδα!

Σε μια ενδεικτική αλλά πολύ σημαντική πρωτοβουλία προχώρησαν χθες το πρωί στην Πτολεμαΐδα οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, μοιράζοντας στους περαστικούς, κυρίως σε νέο κόσμο –κορίτσια και αγόρια- προφυλακτικά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS (1 Δεκεμβρίου). Τα προφυλακτικά συνόδευε και έντυπο ενημερωτικό υλικό πάνω στο τι είναι ο ιός HIV και το AIDS, πως μεταδίδεται (μέσω της επαφής βιολογικών υγρών όπως αίμα, σπέρμα, προσπερματικά υγρά, κολπικά υγρά και μέσω του μητρικού γάλακτος), πως δεν μεταδίδεται (π.χ. από κοινή χρήση αντικειμένων όπως ποτήρια και πιάτα, ή στις κοινωνικές επαφές κ.α.). Το μήνυμα της κινητοποίησης: Να έχεις πάντα μαζί σου προφυλακτικά και να τα χρησιμοποιείς σε κάθε επαφή…!
Πρωινός Λόγος


Δείτε περισσότερα θέματα
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Κόλαφος (;) για την Ελλάδα η απόφαση της Χάγης για Σκόπια!

Μπλόκαρε η Ελλάδα την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ τον Απρίλιο του 2008; 
Ποια τα επόμενα βήματα της ελληνικής διπλωματίας στο παιχνίδι πόκερ για τη Μακεδονία;
Η απόφαση της Χάγης για Ελλάδα-Σκόπια κρύβει πολλά ερωτήματα.

Ρεκόρ καταθέσεων πινακίδων

Σύμφωνα με την αποκλειστική έρευνα που πραγματοποίησε η «Hμερησία», μέχρι τις 30 Nοεμβρίου του 2011 η αύξηση που καταγράφεται στις κατά τόπους εφορίες ανά την Eλλάδα σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει και το 200% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι ενώ όλοι οι υπάλληλοι των ΔOY εκτιμούν πως φέτος το Δεκέμβριο θα καταγραφεί ρεκόρ καταθέσεων πινακίδων εξαιτίας των υψηλών Tεκμηρίων αλλά και των Tελών Kυκλοφορίας τα οποία σε συνδυασμό με τα αυξημένα ασφάλιστρα και την τιμή των καυσίμων κάνουν τη χρήση του I.X. απαγορευτική!


Δείτε περισσότερα θέματα
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

11 νεκροί μετά απο κατάρρευση τοίχου – Δείτε φωτο

Πολλοί ακόμα τραυματίστηκαν απο το δυστύχημα σε νησί της Ινδονησίας.
Εντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένας τοιχος, ύψους επτά μέτρων κατέρρευσε σε κατοικημένη περιοχή στο νησί Sulawesi της Ινδονησίας.
Πολλοί άλλοι καταπλακώθηκαν απο τον τοίχο που θεωρείται οτι κατάρρευσε εξαιτίας των έντονων βροχών των τελευταίων ημερών, αν και ακόμα δεν εχουν εξακριβωθεί τα αίτια του δυστυχήματος.

Παναιτωλικός: Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα έντονα παράπονά του για την αντιμετώπιση που έτυχε από τη διαιτησία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός στην οποία τονίζει χαρακτηριστικά: «τη σημερινή φαρσοκωμωδία δεν την αντέχει πλέον κανείς».