ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Δήθεν ανάπηρη προδόθηκε από βίντεο του συντρόφου της!

Με το που έσκασε το κανόνι στην Ελλάδα, οι βρετανοί έσπευσαν να μας κάνουν καρικατούρα, σε ένα ριάλιτι που μας έβγαζε κομπιναδόρους, παπατζήδες και φοροφυγάδες. Όμως μάλλον θα πρέπει να τα μαζέψουν και γρήγορα μάλιστα, μετά την εξωφρενική ιστορία που ήρθε στο φώς με πρωταγωνίστρια μια αγγλίδα από το Cardiff
Ο λόγος για την Tina Attanasio, μητέρα δύο παιδιών, η οποία αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 εβδομάδων γιατί έπαιρνε επίδομα αναπηρίας… χωρίς φυσικά να το δικαιούται! Από τον Αύγουστο του 2005 έως και τον Φεβρουάριο του 2010 η «κυρία» αυτή εισέπραξε συνολικά 19.000 λίρες Αγγλίας, υποστηρίζοντας ότι ήταν βαριά ανάπηρη και είχε δήθεν σοβαρό πρόβλημα να περπατήσει.
Όμως όταν απολάμβανε τις διακοπές της στη Γαλλία με τον σύντροφό της δεν πίστευε, ότι θα ερχόταν κάποτε η στιγμή που εκείνος θα χρησιμοποιούσε εναντίον της τα βίντεο με τα ξέφρενα παιχνίδια τους στις νεροτσουλίθρες! Ο πρώην καλός της έδωσε στον ανακριτή βίντεο που την δείχνει να κάνει βουτιές και να διασκεδάζει.
Οι εικόνες ισοπέδωσαν σαν πύργο από τραπουλόχαρτα τους μέχρι σήμερα ισχυρισμούς της ότι είναι τόσο αδύναμη που δεν μπορεί να περπατήσει μια μικρή απόσταση, να μαγειρεύει και να πηγαίνει στην τουαλέτα χωρίς τη βοήθεια πατερίτσας.
Τώρα η Attanasio θα πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά να πείσει τους δικαστές, πως οφείλεται σε θαύμα του Μεγαλοδύναμου ότι πέταξε τις πατερίτσες και άρχισε τα ακροβατικά. Καλή μου ο θεός να σε φυλάει από κρίμα και άδικο και από τσαντισμένο πρώην!
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Σάσα Μπάστα: Παρουσίασε το νέο της μπούστο! (video)

Στα παλιά της λημέρια βρέθηκε η Σάσα Μπάστα καθώς ήταν καλεσμένη της εκπομπής «ΟΛΑ 12»
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε φορώντας γούνα και στη διάρκεια της εκπομπής την πέταξε και έδειξε το νέο της μπούστο.
Μάλιστα ο Βαγγέλης Περρής πειράζοντας την, της είπε πως γνωρίζει το μπούστο της από παλιά. «Εγώ τα ξέρω από μικρά».
Εκείνη έκανε την αποκάλυψη λέγοντάς του: «Τα συγκεκριμένα όχι». Ο Θέμος Αναστασιάδης της ζήτησε να σηκωθεί όρθια και η Σάσα άναψε...

Διαγωνισμός σκύλων!!! ΤΟ ANEKΔΟΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!

O Διαγωνισμός Σκύλων…
Ο Γερμανός βγαίνει μ ένα λύκο-”όνειρο”. Βγάζει 10 μάρκα, του τα βάζει στο στόμα και του λέει: “Αντε,
αγόρι μου. Κάνε αυτό που ξέρεις”. Φσσστ, βολίδα ο σκύλος, εξαφανίζεται.
Ύστερα από δύο λεπτά γυρίζει με...

ΣΟΚ! Διαρήκτες έψησαν στον φούρνο μικροκυμάτων γατάκι γιατί...

Δεν βρήκαν τίποτα να ληστέψουν!!!
Πρόκειται για απίστευτη κτηνωδία. 
Απίστευτο θράσος είχαν διαρρήκτες, που έψησαν στον φούρνο μικροκυμάτων γατάκι 10 ημερών, επειδή... η ιδιοκτήτρια δεν είχε κάτι σημαντικό στο σπίτι να της κλέψουν!!!

Ολυμπιακός-Άρσεναλ (21:45) – Τα Σενάρια Πρόκρισης

Με στόχο τη νίκη και τα βλέμματα στραμμένα στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άρσεναλ για την τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.
Διαβάστε όλα τα σενάρια πρόκρισης...

Η Τζούλια Αλεξανδράτου σε νέες περιπέτειες!!!

Ήρθε η ώρα να πούμε την αλήθεια για την ιστορία που αναστάτωσε την εγχώρια showbiz πριν από περίπου δύο χρόνια...
Τι ακριβώς συνέβη με την έρευνα του ΣΔΟΕ για την τσόντα της Αλεξανδράτου;

Ομιλία κ. Χαντάβα στη συζήτηση του Προϋπολογισμού 2012 (video)

Με αιχμηρές παρατηρήσεις για τα κακώς κείμενα, τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και συγκεκριμένες προτάσεις για να αποκατασταθούν οι κοινωνικές αδικίες που έχουν συντελεστεί, τοποθετήθηκε ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011, κατά την ομιλία του, στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την “κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού και των προϋπολογισμών ορισμένων ειδικών ταμείων και υπηρεσιών οικονομικού έτους 2012”.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΤΙΑ!!! (Video)

Δείτε: 
Απίστευτο video...

Δείτε: Πως το Τίμιο ξύλο στο Άγ.Όρος βυθίζεται στο νερό! (video)

Ένα απίστευτο γεγονός με το τίμιο ξύλο στο Άγιον όρος!!!
Δείτε μοναχό που κατόπιν προσευχής ρίχνει στο νερό κομματάκι από το τίμιο ξύλο, όπως υποστηρίζει, και βυθίζεται.
Δείτε το...

Λέσβος: Μιλάνε για Νέο Θαύμα στον Ταξιάρχη Μανταμάδου!!!

Την Παρασκευή Λειτουργούσε ο Σεβ. Λαμπης και Σφακίων και μετά την ανάγνωση του Αποστόλου ένας πιστός πήρε Ευχή από τον Επίσκοπο και κατευθύνθηκε στον Ταξιάρχη για να τον ασπαστεί.
Τότε διέκρινε ότι ένα τριαντάφυλλο βρισκόταν στο αριστερό φτερό του Αρχαγγέλου.
Σύμφωνα με το πλήθος, το τριαντάφυλλο δεν υπήρχε εκεί και...

Καταθέσεις Σοκ Των Θυμάτων Του Παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη!!!

“Μας Υποχρέωνε Σε Σεξουαλικά Όργια”...
«Μας υποχρέωνε να συμμετέχουμε όλοι μαζί σε σεξουαλικά όργια».
Κόβουν την ανάσα και παγώνουν το αίμα οι καταθέσεις των παιδιών που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του παιδεραστή εκπαιδευτικού και προπονητή Νίκου Σειραγάκη.

Gay Εταιρία Παραγωγής Προωθεί Ταινία Με Τους Τσιμιτσέλη-Γεωργούλη (Τρέιλερ)

«Αυτό πώς στο διάολο το ανακάλυψες;», είπε σαστισμένος έχοντας ένα παγωμένο χαμόγελο, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
στο δημοσιογράφο που τον ρώτησε για ταινία που πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν και διανέμεται από gay εταιρία παραγωγής. Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Τούρκος Σεισμολόγος Προβλέπει Σεισμό 7,2 Ρίχτερ Στο Αιγαίο!!!

Ο Αχμέτ Ερτζάν προειδοποιεί πως σε περίπτωση που στο Αιγαίο συμβεί σεισμός 7 Ρίχτερ θα υπάρξουν κύματα τσουνάμι ύψους 2 μέτρων.
Ο καθηγητής του Πολυτεχνείου της Κωνσταντινούπολης και σύμβουλος τη Ένωσης γεωλόγων μιλώντας σε τουρκικά μέσα δήλωσε πως μετά το σεισμό της Βαν, είχε προβλέψει πως θα συμβεί σεισμός 7,2 ρίχτερ στο τρίγωνο ανάμεσα στη Μυτιλήνη, στο Καράμπουρουν και στη Φώκαια.

Δείτε: Όλα τα γκολ της 12ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 12ης αγωνιστικής της Superleague σε ένα video. Οι νίκες του Άρη επί του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ επί της Κέρκυρας, του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού καθώς και όλα τα άλλα τέρματα που επιτεύχθηκαν το Σαββατοκύριακο.

Kepler -22b: Ο δίδυμος πλανήτης της γης! (video)

Ο δίδυμος πλανήτης της γης εντοπίστηκε από ομάδα επιστημόνων της NASA. Πρόκειται για τον πλανήτη Kepler -22b, ο οποίος έχει τις περισσότερες πιθανότητες από οποιονδήποτε άλλο - από όσους μέχρι σήμερα έχουν εντοπιστεί - να διαθέτει ζωή.
Ο Kepler -22b είναι ένας πλανήτης με ακτίνα 2.4 φορές μεγαλύτερη από αυτή της Γης.

Ηλεία: Βίντεο Ντοκουμέντο -Το Κόλπο Των Τσιγγάνων Στα Φανάρια!

Έχουν μελετήσει όχι μόνο τις δικές τους κινήσεις, αλλά και τις κινήσεις των υποψήφιων θυμάτων τους –  Οι γονείς παρέχουν κάλυψη
Δείτε τι πρέπει να προσέχετε.
Το μεγάλο κόλπο των μικρών τσιγγάνων, στήνεται σε φανάρια. Στην προκειμένη περίπτωση, μιλάμε για τα φανάρια της Φιλοθέης στον Πύργο. Στόχος, να παγιδεύσουν τα θύματά τους και φυσικά, να τους αποσπάσουν χρήματα. Στην αρχή λοιπόν, οι μικροί κάνουν μια… μίνι σύσκεψη, για να οργανωθούν...

Ολυμπιακός: Η πιθανή ενδεκάδα στο παιχνίδι με την Arsenal..

Να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για πρόκριση στους «16» του Champions League θέλει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται απόψε (21:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Arsenal. Για να το κάνει αυτό θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και θα περιμένει το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Dortmund και τη Marseille.
Ο Ernesto Valverde προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Megyeri κάτω από τα δοκάρια και τους

Η πιθανή ενδεκάδα της Arsenal κόντρα στον Ολυμπιακό!

H Arsenal μπορεί να έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση στους «16» του Champions League, αλλά μόνο αδιάφορη δε θα παραταχθεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ της Τρίτης (21:45). Ο Arsene Wenger αναμένεται να παρατάξει μία ενδεκάδα με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν κίνητρο να αποδείξουν την αξία τους, ενώ στα «δεύτερα» των «κανονιέρηδων» υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως οι Rosicky, Arshavin, Benayoun και Andre Santos – μεταξύ άλλων – που θα έπαιρναν τη φανέλα του βασικού… στο σπίτι τους στην πλειοψηφία των ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Αλσατός τεχνικός, λοιπόν, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον

ΠΑΟΚ: Φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών την Τετάρτη

Φιλικό αγώνα στα Γιαννιτσά με την τοπική Αναγέννηση θα δώσει την Τετάρτη (7/12) στις 15:00 ο ΠΑΟΚ. Ο Laszlo Boloni αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλά επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά και σε παίκτες της Κ20, ώστε να τεστάρει την ετοιμότητά τους σε περίπτωση που τους χρειαστεί στο μέλλον.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Κατάφερε να επιζήσει κάτω από χιονοστιβάδα πίνοντας... μπύρες!

Σωτήρια αποδείχθηκαν τα... μπυρόνια για έναν οδηγό φορτηγού στην παγωμένη Αλάσκα, ο οποίος κατάφερε να επιζήσει τρεις μέρες αφού τον πλάκωσε χιονοστιβάδα!
Ο Clifton Vial οδηγούσε έξω από την πόλη Nome, όταν τράκαρε και βρέθηκε κάτω από μια στίβα χιόνι, στους -17 βαθμούς!

Επεισόδια στο Σύνταγμα στην πορεία για τον Αλέξη! (video)

Από επεισόδια στιγματίζεται η μαθητική πορεία που έφτασε στην Πλατεία Συντάγματος, στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που διεξάγονται για την επέτειο τριών ετών από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Εντελώς ξαφνικά κάποιοι νεαροί που φορούσαν κουκούλες άρχισαν να πετούν πέτρες αλλά και μολότοφ σε αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χημικά, ενώ επίθεση δέχτηκαν και δημοσιογράφοι - φωτογράφοι, την ώρα που κάποιοι άλλοι σπάνε μάρμαρα στην είσοδο του Μετρό.

ΣΟΚ! Βαρέθηκε τη σύντροφό του και την έθαψε ζωντανή!

Από το χειρότερό της εφιάλτη επέζησε μια γυναίκα, την οποία ο σύντροφός της ακινητοποίησε με ηλεκτρικό όπλο (taser), την έδεσε με μονωτική ταινία, την έβαλε μέσα σε ένα χαρτόκουτο και την έθαψε ζωντανή επειδή δεν ήταν τόσο ωραία, όσο οι γυναίκες στο γυμναστήριο που επισκεπτόταν.

Απίστευτο: Εκπαίδευσε την Γάτα να τρώει με πηρούνι και κουτάλι! (video)

Δείτε το βίντεο...

Τραγωδία στη Ναύπακτο: Ανάπηρο 17χρονο κορίτσι κάηκε ζωντανό!

Νεκρό ανασύρθηκε το πρωί από τις πυροσβεστικές δυνάμεις ένα ανάπηρο 17χρονο κορίτσι, το οποίο απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και το οποίο έπεσε σε γκρεμό στα Παλαιόβουνα Ναυπάκτου. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι από το αμάξι βγήκαν βαριά τραυματισμένοι αλλά ζωντανοί οι δύο γονείς του κοριτσιού, οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την κόρη τους να γλυτώσει το μοιραίο.

Μήνυσαν τη Fiat για τη διαφήμιση με την Τζένιφερ Λόπεζ. (video)

Φαίνεται πως στη διάσημη ιταλική εταιρία αυτοκινήτων, η διαφήμιση για το Fiat 500 στην οποία πρωταγωνιστεί η Τζένιφερ Λόπεζ έχει προκαλέσει μεγαλύτερη ζημία από ό,τι κέρδη, καθώς οι καλλιτέχνες που χειροτέχνησαν το γρκάφιτι που διακρίνεται στο φόντο της εν λόγω διαφήμισης μήνυσαν την εταιρία, αφού όπως υποστήριξαν δεν έδωσαν ποτέ την άδειά τους για μαγνητοσκόπηση του σχεδίου τους.

Η Κατερίνα Στικούδη υποψήφια για την ελληνική Eurovision;

Θα πρέπει να αστειεύονται φυσικά... Και μάλιστα στην ΕΡΤ δεν την θέλουν λέει γιατί είναι πολύ προκλητική για το κρατικό κανάλι. Το γεγονός ότι από φωνή κορμάρα δεν παίζει κανένα ρόλο.
Σύμφωνα με το oikotimes, η αισθησιακή παρουσία ενδέχεται να είναι υποψήφια προς εκπροσώπηση της χώρας μας στο Bacu.

Άγιος Νικόλαος: Μία από τις σημαντικότερες μορφές του Χριστιανισμού!

Ο Άγιος Νικόλαος, είναι μία από τις σημαντικότερες μορφές του Χριστιανισμού και από τους πιο αγαπητούς Αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας με αμέτρητους ναούς προς τιμήν του. Γεννήθηκε στα Πάταρα της Λυκίας 3ο αιώνα μ.Χ. και έδρασε την εποχή των αυτοκρατόρων Διοκλητιανού, Μαξιμιανού και Μεγάλου Κωνσταντίνου. Οι γονείς του ήταν πλούσιοι και ευσεβείς και έλαβε αξιόλογη μόρφωση.

Ισχυροί άνεμοι και νεφώσεις!!!

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στα δυτικά της χώρας και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές θα εκδηλωθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 7 και τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Συγκεντρώσεις για τα 3 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου!

Με διαδηλώσεις σε πόλεις της χώρας, μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί τιμούν τη συμπλήρωση τριών χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Στην Αθήνα οι φοιτητές θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι στα Προπύλαια, ενώ στις 6 το απόγευμα προγραμματίζεται συγκέντρωση αντεξουσιαστών.

Ελληνίδα η καλύτερη πολίστρια στον κόσμο για το 2011...

Ολόκληρη η υφήλιος υποκλίνεται πλέον στην πολίστρια της Βουλιαγμένης και της Εθνικής Ελάδας, Αλεξάνδρας Ασημάκη, αφού η FINA την ανέδειξε ως την καλύτερη πολίστρια στον κόσμο για το 2011.
Η Ασημάκη ήταν από τα βασικά στελέχη της εθνικής ομάδας στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Σαγκάη και μετά την επιτυχία αυτή αναδείχθηκε τον περασμένο Οκτώβριο κορυφαία παίκτρια στην Ευρώπη για το 2011.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Τέλος και ο Παγγούρας από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας!

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας υπέβαλλε ο Σάκης Παγγούρας, ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τον Κάστορα με 4-2.
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, όμως σε μισό λεπτό δεχτήκαμε την ισοφάριση και αυτό επηρέασε αρνητικά τους παίκτες μου. Ο Κάστορας βασίστηκε στις στημένες φάσεις, που είναι το ατού του σαν ομάδα και μας πήρε το παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο νεαρός τεχνικός και στη συνέχεια ανακοίνωσε την απόφασή του:

Παρελθόν ο Τσέλλιος από την Καστοριά..

Έναν μήνα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Καστοριάς, ο Νίκος Τσέλλιος υπέβαλλε στη διοίκηση την παραίτησή του.
Ο 45χρονος προπονητής αποφάσισε να αποχωρήσει, ύστερα από την ήττα από την Αλεξάνδρεια, όπου οι «γουναράδες» προηγούνταν στο ημίχρονο με 3-1, αλλά δέχτηκαν τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος και έχασαν 3-5. Στα τέσσερα παιχνίδια που έκατσε στον πάγκο της Καστοριάς, ο Τσέλλιος μέτρησε μια ισοπαλία και τρεις ήττες.

Οι υποψήφιοι Έλληνες αθλητές της χρονιάς!

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, σε ειδική εκδήλωση στο ΣΕΦ (θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ) θα ανακοινωθούν τα ονόματα των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για το 2011, όπως αναδείχθηκαν από την ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών. Σε πρώτη φάση ο ΠΣΑΤ ανακοίνωσε τους τρεις κορυφαίους σε κάθε κατηγορία.

Εγκρίθηκε η 6η δόση από το Δ.Ν.Τ. παρά τις διαφωνίες..

Χαμός έγινε στη συνεδρίαση του ΔΝΤ για την εκταμίευση της έκτης δόσης στην Ελλάδα, καθώς μόνο στα χέρια δεν ήρθαν οι εκπρόσωποι της Βραζιλίας και της Ευρώπης.
Η αρχή έγινε από τον εκπρόσωπο της Βραζιλίας, ο οποίος σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Mega στην Ουάσιγκτον αναφέρθηκε στη μη τήρηση του τυπικού και των χρονοδιαγραμμάτων για τη συνεδρίαση του ΔΣ του διεθνούς οργανισμού.

Καίνε τις Καγιέν για να πάρουν τα ασφάλιστρα!

Κατακόρυφη άνοδο έχουν σημειώσει οι κλοπές και οι εμπρησμοί πανάκριβων αυτοκινήτων με την Αστυνομία και τις ασφαλιστικές εταιρείες να πιστεύουν ότι βάζουν το χεράκι τους οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες για να εισπράξουν την αποζημίωση.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ στα ΝΕΑ...οι περιπτώσεις ολικής καταστροφής από εμπρησμό διπλασιάστηκαν σε ένα μόνο χρόνο. Τα στοιχεία δείχνουν ότι

Και δεύτερη αυτοκτονία σε 48 ώρες - Απαγχονίστηκε 37χρονος στην Πτολεμαϊδα!

Σε οικονομικά ζητήματα που τον οδήγησαν σε αδιέξοδο, όπως αφήνει ανοιχτό στο σημείωμα του, οφείλεται η απόφαση να θέσει τέλος στη ζωή του σήμερα το πρωί στην Πτολεμαΐδα ο 37χρονος κάτοικος της περιοχής. Όλα έγιναν σε σοφίτα επί της οδού 25Μαρτίου, νωρίς το πρωί σήμερα και μάλιστα με τον πιο φρικτό τρόπο καθώς ο αυτόχειρας απαγχονίστηκε με σχοινί το οποίο έβαλε στο λαιμό του. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό καθώς το βράδυ του Σαββάτου είχαμε ένα ακόμα στον οικισμό του Προαστίου του δήμου Εορδαίας με θύμα και αυτόχειρα έναν 58χρονο που και αυτός άφησε σημείωμα με το οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην μοιραία πράξη του.
eordaia.org
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Χίτλερ: Ο μάστορας της φοροδιαφυγής!

Η Μερσεντές του ήταν δηλωμένη ως εταιρικό ΙΧ. Φέσωσε υπουργείο 50 εκατ. μάρκα για να τυπώσει το πρόσωπό του σε γραμματόσημα. Δεν πλήρωσε ουδέποτε φόρο εισοδήματος. Διαβάστε πώς ο Αδόλφος έφτασε να χρωστά στο γερμανικό κράτος 400.000 μάρκα.

Πρώτη φορά: ακούστε το νέο τραγούδι του Παναγιώτη Πετράκη...

Στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Μίλα», παρουσίασε σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση ο Παναγιώτης Πετράκης το νέο του single, με τίτλο «Στην Πρώτη Γραμμή».
Ο «Λουκάς» από τα «Μυστικά της Εδέμ», το τραγούδησε παρέα με τη Σοφία Βόσσου η οποία είχε σήμερα τα γενέθλια της, ενώ μίλησε και για τα «Μυστικά της Εδέμ», που ρίχνουν αυλαία την Πέμπτη.

Την Πέμπτη ο Σουλτάν θα ντυθεί στα πράσινα!!!

Τσάκας: ”Θα βάλουμε και τα 15 εκατομμύρια ευρώ”
Ο Βλάσης Τσάκας μετά από… σοβαρή αποχή από την δημοσιότητα, τόνισε πως την Πέμπτη τελειώνει θετικά το θέμα του Πρίγκιπα και παραδέχθηκε πως «υπάρχουν κάποια θεματάκια με την ΓΗΠΕΛ»!
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaSport fm ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν, Βλάσης Τσάκας:

Το γλέντησαν Ηπειρώτικα στον Σύλλογο Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων.

Στην πράξη τελικά αποδεικνύεται το έργο και η προσφορά κάθε Συλλόγου και η αποδοχή που έχει από το κοινωνικό σύνολο, για αυτό.
Και την αποδοχή αυτή την αισθάνθηκαν δυνατά, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων ''Ο ΠΥΡΡΟΣ'', με την μαζική συμμετοχή των Ηπειρωτών και των φίλων της Ηπείρου της περιοχής, στο Ηπειρώτικο γλέντι που διοργάνωσαν την Κυριακή το μεσημέρι 4 Δεκέμβρη σε ταβέρνα της περιοχής.

”Δεν θα μπει στο ΝΑΤΟ η ΠΓΔΜ, αν δεν τα βρει με την Ελλάδα”

Δηλώνει επικεφαλής της βορειο – ατλαντικής συμμαχίας..
Η ΠΓΔΜ θα προσκληθεί για ένταξη στο ΝΑΤΟ αφού πρώτα επιλυθεί η διαμάχη με την Ελλάδα για την ονομασία της, σημείωσε ο επικεφαλής της βορειο – ατλαντικής συμμαχίας, Fogh Rasmussen, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.
«Η απόφαση του δικαστηρίου δεν επηρεάζει την απόφαση του ΝΑΤΟ στη σύνοδο του 2008 στο Βουκουρέστι» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Rasmussen με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης.