ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Καρέ καρέ η απίστευτη μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα!!!,

Πώς κατάφερε αυτός ο τύπος να χάσει όλο το βάρος και την μυική μάζα σε μόλις δύο χρόνια;
Υποτίθεται ότι είναι δυνατόν να χαθεί αλλάζοντας την τεστοστερόνη στα οιστρογόνα (και αυτό είναι που γίνεται με την HRT – Θεραπεία αντικατάστασης ορμονών) και την παύση της γυμναστικής.
Οι ανθρώπινοι μυς μπορούν να ατροφήσουν μέσα σε λίγους μήνες, αν δεν γυμνάζονται, και το σώμα μπορεί να ξεφουσκώσει.

Αισθησιακός χορός στο Dancing With The Stars της Αργεντινής! (video)

Το “Dancing with the stars” της Αργεντινής, είναι ίσως το πιο φημισμένο για τους αισθησιακούς χορούς του. Οι διαγωνιζόμενοι δεν διστάζουν να τα πετάξουν όλα για την τηλεθέαση. Στο show συμμετέχει πολύ και ο παρουσιαστής ο οποίος με τις αντιδράσεις του προσπαθεί να...

Όταν τα χέρια γίνονται… σουτιέν!!! Δείτε ένα Sexy Αφιερωματάκι!

Δεν είναι πολύ σέξι όταν μια γυναίκα καλύπτει το στήθος με τα χέρια της;
Σίγουρα θα προτιμούσατε να μην το κάνει καν και να τα βλέπετε όλα, όμως ακόμη κι έτσι αφήνει κάτι στη φαντασία σας. Στις φωτογραφίες που θα δείτε λοιπόν, οι κοπέλες έχουν αντικαταστάσει τα υπέροχα σουτιέν τους με τα χεράκια τους και καλύπτουν τα επίμαχα σημεία. Πάρτε μια γερή δόση τώρα και μείνετε συντονισμένοι διότι λίαν συντόμως ακολουθεί!
Απολαύστε το αφιερωματάκι...

Οι Πιο Sexy Φωτογραφίες Της Έλενας Παπαβασιλείου (Video+Pics)

Βρήκαμε τις καλύτερες φωτογραφίες της sexy Έλενας Παπαβασιλείου και σας τις παρουσιάζουμε.
Απλά απολαύστε...

Σέξι ατύχημα στον αέρα του Made In Star! (video)

Η γυμνάστρια του Star Channel φορούσε εσώρουχο;
Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή μέρα για την ενότητα της γυμναστικής στην εκπομπή “Made in Star”.
H γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου είχε όλη την καλή διάθεση να δείξει τις γνωστές της σέξι ασκήσεις στην παρουσιάστρια της εκπομπής, όμως λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο. Στην περίπτωση του ξενοδόχου φυσικά ήταν η κάμερα που κατέγραψε το ατύχημα της στον αέρα της εκπομπής, όταν πάνω στην ένταση της γυμναστικής, κατέβηκε το κολάν της και φάνηκαν τα οπίσθια της με αποτέλεσμα να φανερωθεί πως δεν φορούσε εσώρουχο ή φορούσε κάποιο μικροσκοπικό!
Δείτε το βίντεο...

Sexy Οφθαλμαπάτη…

Tι νομίζετε οτι βλέπετε; 
Που τρέχει ο λογισμός σας;
Πονηριές; 
Χαλαρώστε λίγο...

Απίστευτο σκάνδαλο στη βασιλική αυλή της Ισπανίας!

Σαν βόμβα έσκασε στη βασιλική αυλή της Ισπανίας η είδηση ότι ο βασιλικός γαμπρός του Χουάν Κάρλος και σύζυγος της μικρότερης κόρης του infanta Κριστίνα, Iñaki Urdangarín, είναι μπλεγμένος σε υπόθεση...

Δεκατριάχρονη έπαθε κρίση επειδή την έδιωξαν από το X-Factor! (video)

Είναι τουλάχιστον θλιβερό αυτό που συνέβη στο αμερικανικό «X-Factor», όπου μια 13χρονη κατέρρευσε στη σκηνή του show ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών, επειδή πολύ απλά, δεν πήρε το «οκ» για την επόμενη φάση του παιχνιδιού!

Η χιουμοριστική απάντηση ενός έλληνα σε μία γυναίκα, Η οποία τον ρώτησε...

...το πώς βιώνουν την οικονομική κρίση οι έλληνες...
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία εικόνα που δείχνει την ευφάνταστη και χιουμοριστική απάντηση ενός Έλληνα σε μία γυναίκα από το εξωτερικό, η οποία τον ρωτά το πώς βιώνουν την οικονομική κρίση οι Έλληνες.
Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα φαίνεται να ρωτά τον Έλληνα, με όλον τον σεβασμό, εάν είμαστε πλέον εδώ στην Ελλάδα φτωχοί.
Ο Έλληνας απαντάει τα εξής:

Δείτε σε Βίντεο Τον πιο χαζό ιδιοκτήτη αυτοκινήτου στον κόσμο!

Ο τύπος ή δεν ξέρει ότι υπάρχει και βιολογικός καθαρισμός για το αυτοκίνητο ή έχει καμιά 5-6 αμαξάρες όπως αυτή η Mercedes Benz CLS 350.
Ο ιδιοκτήτης της Mercedes πήγε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτου και ζήτησε πλύσιμο μέσα-έξω με πιεστικό. Οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν αλλά αυτό δεν το σταμάτησε, έτσι το έκανε ο ίδιος!
Το συγκεκριμένο μοντέλο της Mercedes Benz είναι του 2011 και κοστίζει περίπου 90.000 ευρώ.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Tο Παιδί Με Το Μισό Κεφάλι!

Ο Ho Guozhu γεννήθηκε στην κινεζική επαρχία Shandong το 2000 και μεγάλωσε φυσιολογικά, σαν όλα τα αγοράκια της ηλικίας του, μαζί με το δίδυμο αδελφό του.
Ωστόσο, από την ηλικία των 3 ετών άρχισε να έχει περιοδικούς σπασμούς στα αριστερά του άκρα.
Οι γονείς του Ho, όπως ήταν φυσικό, μετέφεραν το αγοράκι από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, αλλά κανένας δε μπορούσε να τους πει με βεβαιότητα τι συμβαίνει.

"Ματωμένο" θα είναι αύριο το φεγγάρι..

«Ματωμένο» θα είναι αύριο το απόγευμα το φεγγάρι στον ελληνικό ουρανό, καθώς θα σημειωθεί ολική έκλειψη Σελήνης. Το φαινόμενο θα είναι ορατό από τις 17:00 έως τις 19:30.
Η έκλειψη θα ξεκινήσει νωρίτερα (1:33 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος) αλλά στη χώρα μας θα ανατείλει λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αντωνακόπουλος θα παραιτηθεί..


Την πρόθεσή του να παραιτηθεί εξέφρασε σήμερα ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην εκλογική του περιφέρεια και την εγκατάλειψη των έργων

"Σκότωσα τα παιδιά μας, έλα να τα πάρεις"

Αδίστακτό κτήνος σκότωσε τα ίδια του τα παιδιά, για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του. «Τα σκότωσα, έλα να τα πάρεις», της είπε στο τηλέφωνο μετά από καυγά.
Είναι οδυνηρό, φρικτό, παράλογο: Ο 62χρονος «πατέρας» Τζιν Φράνσις από το Λονδίνο έσφαξε τον 10χρονο γιο και την 8χρονη κόρη του την ώρα που κοιμόντουσαν.

Πρώτη η Ελλάδα σε αυτοκτονίες στην Ευρώπη..

Στην οικονομική κρίση οφείλεται η αυξητική τάση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα. Μόνο το πρώτο πεντάμηνο του έτους, η αύξηση περιστατικών άγγιξε το 40%.Σύμφωνα με στοιχεία της εθελοντικής οργάνωσης "Get Involved", του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η χώρα κατατάσσεται στην πρώτη θέση της λίστας με τις ευρωπαϊκές χώρες, που παρουσιάζουν αύξηση των αυτοκτονιών.

Το βράδυ τον εκλογών (όποτε αυτές γίνουν) θα “πέσει” πολύ γέλιο...

Μετά από κάθε δημοσκόπηση που διαβάζω, και πέρα από τα προφανή μαγειρέματα ανάλογα με αυτόν που την παρήγγειλε και με τον διαπλεκόμενο που την εκτέλεσε, τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξα από την πρώτη στιγμή της επαίσχυντης συμφωνίας για την συγκυβέρνηση, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ.

Ζωή Λάσκαρη: Πόσο χρονών είναι σήμερα;

Η Ζωή Λάσκαρη έχει τα γενέθλιά της τη Δευτέρα! 
Πόσο χρονών όμως γίνεται; 
Η ηθοποιός κλείνει τα...

ΣΟΚ:Γνωστός παρουσιαστής κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση..

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται πασίγνωστο τηλεοπτικό πρόσωπο.
23χρονος φοιτητής προσέφυγε σε δικηγόρο ζητώντας νομική προστασία, καθώς ο παρουσιαστής, εδώ και κάποιο διάστημα, τον κυνηγά, τόσο με γραπτά μηνύματα και τηλεφωνήματα, όσο ακόμη και με κατ’ οίκον παρακολούθηση.
Η δικηγόρος του φοιτητή Βασιλική Τζωρτζάτου έστειλε μέσω του Star το δικό της μήνυμα στο γνωστό και μη εξαιρετέο τηλεοπτικό πρόσωπο,

Αναβολή στα παιχνίδια του Γ.Σ.Γρεβενών

Τα παιχνίδια βόλεϊ του Γ.Σ.Γρεβενών που έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Δεκεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω της μη συμμετοχής των διαιτητών του Συνδέσμου Μακεδονίας.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ

Σε έκτακτη συνεδρίασή του στις 8-11-2001 το Δ.Σ. του Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών αποφάσισε τα εξής:

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: The Greek Way…Λέμε!

Τρεις μπογιατζήδες ένας Αλβανός ένας Γερμανός και ένας Έλληνας πεθαίνουν και πάνε στον Παράδεισο.
Ο Αγιος Πέτρος τους ανοίγει την Πόρτα.
«Καλώς τα παιδιά! Και είχα ανάγκη απ’ την ειδικότητά σας! Θέλω να βάψω την Πόρτα του Παράδεισου για πέστε μου πόσα θέλετε να την βάψετε;

Ηλιάδη: "Θέλω ο γάμος μου να είναι σαν ένα μεγάλο πάρτι"

Μπορεί η Αγγελική Ηλιάδη να μην έχει ξεκινήσει ακόμα τις προετοιμασίες για το γάμο της, όμως ξέρει πολύ καλά πώς θα είναι η μεγάλη μέρα.
«Θέλω εκείνη η μέρα να είναι μια πολύ όμορφη γιορτή, με όλους τους φίλους μας και να το γλεντήσουμε, να περάσουμε υπέροχα μέχρι το πρωί. Σαν ένα μεγάλαο πάρτι», είπε η Αγγελική στο περιοδικό Εγώ Weekly.

Τι θέλουν να μας πουν τα παιδιά όταν ξεσπούν;

Ουρλιάζουν, κλαίνε, γκρινιάζουν, κλοτσάνε. Τα ξεσπάσματα των παιδιών απασχολούν πολύ τους γονείς, οι οποίοι συχνά δεν ξέρουν πώς να τα αντιμετωπίσουν. Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ, που ανάλυσαν τα ξεσπάσματα παιδιών και εφήβων, προτείνουν στους γονείς να δείχνουν ψυχραιμία.
Οσο αυτά διαρκούν και μέχρι να ηρεμήσουν, οι γονείς καλούνται να μην κάνουν τίποτα.

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει:" Έχω πέσει θύμα κακοποίησης όταν ήμουν παιδί"!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός περιέγραψε την άσχημη εμπειρία που έζησε όταν ήταν παιδί στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη".
"Όταν ήμουν πιτσιρικάς και έπαιζα μπάσκετ, ένας τύπος που πούλαγε πασατέμπο, ερχόταν και μας χάιδευε τα αγοράκια. Εγώ το είπα στον πατέρα μου και ήρθαν και του είπαν "ξέρεις κάτι κόφτο". Δεν έχουν όμως όλα τα παιδιά τη δύναμη να το κάνουν αυτό. Δεν έχουν όλα τα παιδιά της ίδιας ποιότητας γονείς...", εξομολογήθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας.
Δείτε το βίντεο:

Αλλαγή ημέρας και ώρας για το κύπελλο

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο αγώνας μεταξύ του Εθνικού Αστέρα και του Π.Α.Ο.Κ. για την 4η φάση του κυπέλλου Ελλάδας,θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/12 και ώρα 16:00.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κρήτη: Έπεσε στην θάλασσα αγκαλιά με το παιδάκι της!

Η 42χρονη μάνα, προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το μωρό της, επειδή δεν είχε χρήματα ούτε για φαγητό - Συγκλονισμένοι όλοι όσοι την γνώριζαν και όσοι αντίκρισαν το τραγικό θέαμα..Πρόκειται για μια 42χρονη από την Πολωνία, που τα τελευταία χρόνια μένει στην Κρήτη, όμως η οικονομική της κατάσταση ήταν τόσο απελπιστική, που δεν είχε χρήματα ούτε για το φαγητό του μωρού της.

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Διαιτησίες αγώνων 10&11-12-2011

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/12/2011, ώρα: 15.00΄μ.μ.
ΓΗΠΕΔΟ: ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ

Ινδία: Δεκάδες νεκροί σε πυρκαγιά σε νοσοκομείο στην Καλκούτα!

Τουλάχιστον 35 άτομα έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε νοσοκομείο στην Καλκούτα της Ινδίας, σύμφωνα με την αστυνομία.
Η φωτιά ξεκίνησε από το υπόγειο του νοσοκομείου, όπου φυλάσσονταν εύφλεκτα υλικά, παγιδεύοντας δεκάδες ασθενείς στις φλόγες.

Διαιτητές Super League 2011-2012 (13η αγωνιστική)

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, που ορίστηκαν στα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League περιόδου 2011-2012.
Αναλυτικά:

Ορισμοί διαιτητών Football League (7η αγωνιστική)

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League, περιόδου 2011-2012 στις 10 & 11/12/2011.
Αναλυτικά:

Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2011-2012 στις 11/12/2011.

Ορισμός διαιτητών Football League-2 (3η αγωνιστική)

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League-2 περιόδου 2011-2012 στις 11/12/2011. Αναλυτικά:

Ο σεισμός που ταρακούνησε την Αθήνα την Πέμπτη το βράδυ

Σεισμική δόνηση 3,4 R σημειώθηκε, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στη Μαγούλα Αττικής.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 22:59, ενώ το επίκεντρο του ορίζεται στα 2 χλμ. βορειοανατολικά της Μαγούλας.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός και πάλι ο κανένας"!

Προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία δίνει άλλη μία δημοσκόπηση που δημοσιεύεται την Παρασκευή. Στην έρευνα της Metron Analysis, η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου κατά 7,8 μονάδες και στην εκτίμηση ψήφου κατά 12,2%.
Στην εξαμηνιαία παναλλαδική έρευνα της Metron Forum που δημοσιεύεται στον Ελεύθερο Τύπο, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ με

1ος Διαδικτυακός Τηλεμαραθώνιος Αγάπης!!!


Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη από αγάπη. Κάποιοι όμως, χρειαζόμαστε υποστήριξη καθημερινά.
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 η Inventics γιορτάζει τα 11 χρόνια δημιουργίας, διοργανώνοντας τον 1ο Διαδικτυακό Τηλεμαραθώνιο Αγάπης για την Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος.

Παρακράτηση φόρου και έκτακτης εισφοράς το 2012: Αναλυτικά

Οδηγίες για την παρακράτηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης και του φόρου μισθωτών υπηρεσιών για το 2012, δίνει με εγκύκλιο του το υπουργείο Οικονομικών.
Από την 1η Ιανουαρίου, θα αρχίσει να εφαρμόζεται η αυξημένη μηνιαία παρακράτηση φόρου, λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας με τη μείωση του αφορολόγητου ορίου στα 5.000 ευρώ, αλλά και η μηνιαία παρακράτηση της έκτακτης εισφοράς η οποία θα συνοδεύει μισθωτούς και

Το ληξιαρχείο θα εκδίδει τα συναινετικά διαζύγια..

Μια σημαντική ρύθμιση που αφορά στην έκδοση των συναινετικών διαζυγίων, περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την επιτάχυνση των διαδικασιών στην απονομή δικαιοσύνης, που παρουσίασε ο υπουργός, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.
Έτσι μετά την ψήφιση του ν/σ δίνεται η δυνατότητα, τα συναινετικά διαζύγια να

Ζήτησε 1300 ευρώ για να της κάνει καισαρική!!!

Γυναικολόγος με διατριβή στα φακελάκια συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία.
Πρόκειται για την 62χρονη διευθύντρια της Β’ Μαιευτικής Κλινικής (δημόσιου) του Μαιευτικού Γυναικολογικού Κέντρου...

Σύλληψη 27χρονης για κλοπή στα Σέρβια..

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στα Σέρβια - Κοζάνης, 27χρονη ημεδαπή, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων για κλοπή.
Συγκεκριμένα στα Σέρβια – Κοζάνης, 72χρονη ημεδαπή κατήγγειλε ότι, νεαρή γυναίκα προφασιζόμενη ότι είναι φίλη συγγενικών προσώπων της, μπήκε στο σπίτι αυτής και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, όταν αυτή απουσίασε για λίγα λεπτά.

Γαρίδα με 16.000 "μάτια"!

Η φράση "έχει μάτι... γαρίδα", βρίσκει την απόλυτη δικαίωσή της στην περίπτωση της Anomalocaris- δηλαδή της "ανώμαλης" ή "παράξενης" γαρίδας! Έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Αγγλίας, στην Αυστραλία, αποκαλύπτει πως πριν από 500 εκατ. χρόνια, η γιγάντια γαρίδα, ήταν κάτι σαν "εξολοθρευτής" των θαλασσών, ενώ παράλληλα διέθετε εξαιρετικά σύνθετη όραση!

Μαθητής ξύπνησε τον οδηγό σχολικού λεωφορείου πριν το τροχαίο! (video)

Έναν ήρωα βλέπουν όλοι στην Τοχόμα της Ουάσινγκτον στο πρόσωπο του 17χρονου μαθητή Emmanuel Williams ο οποίος έσωσε τους συμμαθητές του από σίγουρο τροχαίο ατύχημα.
Όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσίευσε το CCTV ο 17χρονος αντιλήφθηκε ότι ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου συμπεριφερόταν κάπως περίεργα και πως ο τρόπος που οδηγούσε έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το δώρο των Χριστουγέννων..

Όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας, σύμβαση αορίστου ή ορισμένου χρόνου σε οποιοδήποτε εργοδότη δικαιούνται Δώρα Εορτών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Για τον υπολογισμό του ποσού των Δώρων λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό. Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το Δώρο Χριστουγέννων αρχίζει από την 1η Μαΐου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους.

Σύλληψη 19χρονου για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κοζάνη

Συνελήφθη χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης 19χρονος ημεδαπός, για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, μετά από επισταμένη αστυνομική έρευνα συνελήφθη 19χρονος ημεδαπός γιατί σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν εννιά (9) ισοβαρής νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη («σοκολάτα»), τις οποίες προόριζε για πώληση.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
21,3 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης («σοκολάτα»)
1,9 γραμμάρια κάνναβης
1 ζυγαριά ακριβείας
1 εξάρτημα επεξεργασίας ναρκωτικών ουσιών
2 κινητά τηλέφωνα και
530 ευρώ
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Δείτε περισσότερα θέματα 
kozanilife.gr
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Spiegel: "Η Μέρκελ κατέστρεψε το μέλλον της Ευρώπης και της Γερμανίας"

Σφοδρή κριτική και από τα γερμανικά ΜΜΕ δέχεται η Άνγκελα Μέρκελ, την ίδια στιγμή που η καγκελαρία διαμηνύει και μέσω twitter ότι θα επιμείνει στη στάση της για αλλαγή των ευρωπαϊκών συνθηκών κατά τη σύνοδο κορυφής.
Ενδεικτική είναι η επίθεση που εξαπολύει εναντίον της άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Spiegel με τίτλο «εμείς οι κακοί Γερμανοί». Σε αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων: