ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου καταβάλλονται τα πολυτεκνικά επιδόματα!

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου θα γίνει τελικά η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων (πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή και ισόβια σύνταξη) του ΣΤ’ διμήνου 2011.

Η Δήμητρα Ματσούκα στο Hall of Femme!!! (VIDEO)

Ζει και αναπνέει για την τέχνη της. Και αποκηρύσσει κάθε σέξι φωτογράφηση που έχει κάνει. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να μας κάνει να την αφήσουμε στην ησυχία της.
Πάνε έξι χρόνια από το τελευταίο της σέξι εξώφυλλο, αυτό στο Nitrο του Μαίου του 2005, όταν, φορώντας ένα στρατιωτικό μπουφάν με τίποτα από μέσα, έκανε πως ξεκουμπώνει το καυτό σορτσάκι της. Και ακόμη περισσότερα από το αντίστοιχο όπου ήταν γυμνή και καλυμμένη μόνο με σοκολάτα. Ναι, εκείνο που στοίχειωσε μια ολόκληρη γενιά 30άρηδων αναγνωστών.

Διαβάστε φιλική δήλωση ατυχήματος! Βγάζει μάτια... στην κυριολεξία!!!

Σταματάς στα φανάρια της Λαγκαδά, της Εθνικής Αντιστάσεως, ή τέλος πάντων οποιουδήποτε μεγάλου δρόμου της πολης κι εκεί που περιμένεις αμέριμνος να…ανάψει πράσινο έρχεται μια γυναίκα οδηγός με το αυτοκινητάκι της και «σε φιλάει».
Διαβάστε τη φοβερή φιλική δήλωση ατυχήματος που ακολουθεί:

Maria Kozhevnikova: Αυτή είναι η πιο Hot Ρωσίδα πολιτικός!

Kozhevnikova φωτογραφήθηκε για το εορταστικό Ρωσικό Playboy.
Η 27χρονη, σήμερα, Ρωσίδα ηθοποιός ψηφίστηκε το Νοέμβριο ως η πιο sexy γυναίκα της Ρωσίας.
Η χαρά της όμως είναι διπλή, καθώς αποτελεί και την πιο σέξι πολιτικό της νέας κυβέρνησης της χώρας της. Έτσι, σύμφωνα με τη real, πολλοί θυμήθηκαν την παλιά της φωτογράφηση και περισσότεροι την περιμένουν πως και πως για να ανεβάσει τη θερμοκρασία στο ρωσικό κοινοβούλιο!
Απολαύστε την!

Φάρσα: Η ξανθιά και η…κιλότα! (Video)

Η ΦΑΡΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Γουρουνάκι με δύο στόματα και τρία μάτια!

Ύστερα λένε ότι όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη! Δεν είδαν το γουρουνάκι που γεννήθηκε πρόσφατα στην Κίνα και έχει ...τρία μάτια και δύο στόματα!
Το άτυχο ζώο έχει γίνει αξιοθέατο, καθώς καθημερινά πλήθος κόσμου πηγαίνει στο αγρόκτημα χοίρων στην επαρχία Fujian για να το δει από κοντά!
Ο αγρότης Xiao Jintu είπε, «όταν το πρωτοείδα δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου» και συμπλήρωσε, «από τα 12 γουρουνάκια που γεννήθηκαν μόνο αυτό ήταν παραμορφωμένο, όλα τα υπόλοιπα ήταν φυσιολογικά».
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Σοκ στον αθλητισμό! Έφυγε ο 33χρονος Παναγιώτης Σιδέρης!

Θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια του χάντμπολ η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Σιδέρη σε ηλικία μόλις 33 ετών.
Ο νεαρός αθλητής ήταν μέλος της ομάδας του ΓΣ Κηφισιάς που παίρνει μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ. Το Σάββατο το βράδυ λίγη ώρα μετά τον αγώνα της ομάδας του με τον Ηλυσιακό στα Ιλίσια αισθάνθηκε αδιαθεσία και

"Μαζί τα φάγαμε μου λες, εσύ χαβιάρι κι εμείς ελιές"!!!

Σκληρή γλώσσα και αρκετή ειρωνεία χρησιμοποίησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλο, και στον πρώην υπουργό Οικονομικών. Γ Παπακωνσταντίνου.

Φυλακές Κορυδαλλού: Απόπειρα απόδρασης Βλαστού - Κρατά 6 ομήρους

Πανικός επικρατεί αυτήν την ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός κρατά 6 ομήρους, όχι μόνο φύλακες αλλά και απλούς πολίτες που είχαν πάει για το επισκεπτήριο.

Θρίλερ ομηρίας στις φυλακές Κορυδαλλού - Απόπειρα απόδρασης Βλαστού!

Ένταση στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Βλαστός ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου και άλλα τρία άτομα επιχείρησαν να αποδράσουν. Άντρες των ΕΚΑΜ τους έχουν εγκλωβίσει στο χώρο των επισκεπτηρίων.

Η φάρσα του Ουγγαρέζου στην Λασκαράκη! (VIDEO)

Μεγάλο χουνέρι ετοίμασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Βάσω Λασκαράκη. Ο παρουσιαστής, εισέβαλλε στο σανίδι, την ώρα που η παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» ήταν σε εξέλιξη, και την «έκοψε» στη μέση!

Συνάντηση Βουλευτή Ν. Γρεβενών με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Πεταλωτή.

Το μήνυμα επισημάνθηκε 5:49 μ.μ. Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011Κύριο μέρος μηνύματος
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Γιώργο Πεταλωτή και τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Μαρίνο Σκανδάμη είχε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011, ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας.

Ρεπορτάζ του «Αγγελιοφόρου» για τις αυτοκτονίες και στη Δυτική Μακεδονία!

Χρέη, δάνεια και ανεργία οδηγούν ολοένα και περισσότερα άτομα στην αυτοκτονία. Μόνο την τελευταία εβδομάδα καταγράφηκαν έξι περιστατικά στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, συχνότητα που έχει θορυβήσει τους ειδικούς.
Τα πολλαπλά αδιέξοδα που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση έχουν μετατραπεί σε θηλιά για δεκάδες συμπολίτες μας που δε διστάζουν να βάλουν τέλος στην ίδια τους τη ζωή.

Ο Λουκάς Νίκου γράφει αθλητικά και.. όχι μόνο...

ΤΟΠΙΚΟ
• Λάλος ο καινούριος κόουτς της ΑΕΠ. Καλορίζικος και καλές επιτυχίες!
• Τραυματίστηκε ο Καραλιόλιος της Αμυγδαλιάς. 3ος σοβαρός τραυματισμός και ακόμα είμαστε στα μισά της σεζόν. Να φέρετε παπά να σας διαβάσει Βαγγέλη!
• Τα ποντιακά ανέκδοτα των Γρεβενών συνεχίζονται στο Βατόλακκο...

Αυτοκτόνησε γνωστή τραγουδίστρια της Eurovision!!!

Τέλος στη ζωή της έδωσε χθες γνωστή τραγουδίστρια, που έχει λάβει μέρος στην Eurovision στο παρελθόν. Η Malina Olinescu, εκπρόσωπος της Ρουμανίας στη Eurovision το 1998, αυτοκτόνησε χθες το βράδυ βυθίζοντας τους φίλους του ευρωπαϊκού διαγωνισμού σε πένθος. Όπως όλα δείχνουν, η 37χρονη τραγουδίστρια πήδηξε από τον

ΠΑΝΕΛ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αμυγδαλιών, θα διεξαχθεί επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης ΓΡΕΒΕΝΩΝ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Α.Ε.Π. Βατολάκκου - ΑΡΗΣ Καρπερού 0-1 (0-0) 14η Αγωνιστική

Σάββατο 10/11/2011
Γήπεδο Βατολάκκου
Ακόμη ένα άσχημο αποτέλεσμα έφερε η 14η αγωνιστική για την ομάδα του Βατολάκκου, αφού κατάφερε και ηττήθηκε στην έδρα της από τον Άρη Καρπερού με σκορ 1-0. Μετά από ένα μέτριο αγωνιστικά παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές της τοπικής Α.Ε.Π., δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, ενώ είχαν τις ευκαιρίες, την

Πρωτέας – Βελβεντός 86 – 53

Άνετη επικράτηση της ομάδας του Πρωτέα Γρεβενών απέναντι στην καλή ομάδα του Βελβεντούτην Κυριακή (11/12) στο κλειστό των Γρεβενών, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτ.Μακεδονίας.
Η ομάδα του Πέτρου Μουρουζίδη από την αρχή επέβαλε τον ρυθμό της και δεν δυσκολεύτηκε πουθενά για να πάρει το ροζ χαρτί του αγώνα.

Γρεβενά Αεράτα - ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 5-2 (3-1)

Κυριακή 11/12/2011
Δ' Εθνική 3ος Όμιλος
6η Αγωνιστική
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Σπουδαία νίκη πήραν τα Γρεβενά Αεράτα επί του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με σκορ 5-2, αποτέλεσμα που τα φέρνει πρώτα στο βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου.

Το κορίτσι που συγκλόνισε τον πλανήτη

Βγήκε από το νοσοκομείο η Ταράνα Ακμπάρι, το κοριτσάκι που από την προηγούμενη εβδομάδα θεωρείται το ζωντανό σύμβολο της τελευταίας επίθεσης αυτοκτονίας στην Καμπούλ. Η 12χρονη είχε κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω της συγκλονιστικής φωτογραφίας που την απεικονίζει να στέκεται όρθια μέσα στο «λουτρό αίματος», αμέσως μετά την επίθεση.

Εν τω μεταξύ στην Μαλαισία [Φωτο]

Δείτε: Μια συλλογή με παράξενα και αστεία στιγμιότυπα από την Μαλαισία.











Πανόραμα 3ου ΟΜΙΛΟΥ- φωτορεπορτάζ ΑΕΡΑΤΑ

Εχω άδικο, αν ξαναφωνάξω, ΕΛΗΞΕ!!!
Ποιος το περίμενε την 6η αγωνιστική, πρωτοπόρος να είναι τα ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ;
Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ακούω στα Μ.Μ.Ε.

Το νέο χαράτσι για τα... χριστουγεννιάτικα κάλαντα!

Μετά το χαράτσι στα ακίνητα μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ, το ΦΠΑ 23% σε σουβλάκι και μπουγάτσα και τις βαριές φορολογίες σε τσιγάρα και είδη καπνού, το Υπουργείο Οικονομικών, λόγω των πιέσεων της τρόικας, δεν θα μπορούσε να αφήσει μια τέτοια εορταστική ευκαιρία, στην οποία 'κινείται' μάλιστα αρκετό χρήμα, να πάει χαμένη.

Φωταγωγήθηκε το πλωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου Θεσσαλονίκης (video)

Φωταγωγήθηκε το πλωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου Θεσσαλονίκης (φωτογραφίες - video)

Παραιτείται από το ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Μπίστης

Παραιτείται από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Μπίστης πρώην υφυπουργός επί κυβερνήσεων Σημίτη.
Ο «εκσυγχρονιστής» κ. Μπίστης ο οποίος κατά καιρούς, εκτός από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, έχει διατελέσει στέλεχος του ΚΚΕ, του ΚΚΕ εσωτερικού και του ΣΥΝ σκοπεύει τώρα να ενταχθεί στην «Δημοκρατική Αριστερά» του Φώτη Κουβέλη.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Πρωταθλήτρια χειμώνα η Μπάγερν! (video)

Η Μπάγερν πέρασε με νίκη 2-1 από την «Μερσέντες Μπενζ Αρένα» επί της Στουτγκάρδης και είναι πρωταθλήτρια χειμώνα στην Μπουντεσλίγκα (έχει μεγάλη διαφορά τερμάτων με τους υπόλοιπους)!
Εκπληκτικό ξεκίνημα!

Σοκαριστικό βίντεο του CNN για τους άστεγους της Αθήνας!

Την εξαθλίωση και την ανέχεια, που οδήγησε στη φτώχεια αρκετούς Έλληνες αποτυπώνει βίντεο που μετέδωσε το CNN.
Το βίντεο, με τίτλο «η λιτότητα σπρώχνει τους Έλληνες στο δρόμο», δείχνει ανθρώπους αδύναμους και ταλαιπωρημένους, που μένουν συνήθως στο δρόμο και εκλιπαρούν για ελεημοσύνη.

ΔΕΙΤΕ: Ισορροπεί με το κεφάλι πάνω σε... καρφί!

Χρειάστηκε 20 χρόνια για να προσφέρει ένα θέαμα 10 δευτερολέπτων!!!
Ο εικονιζόμενος με το όνομα Λι Σιν είχε τεράστια υπομονή, αφού κατάφερε μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες να ισορροπησει σε ένα καρφί! Βέβαια, δεν είναι ένας απλός αθλητής, αλλά μάστερ του Κουνγκ Φου και έχει κερδίσει τον τίτλο του «Ανάποδου Βασιλιά».

2 στους 10 επιχειρηματίες παραδέχτηκαν ότι έχουν λαδώσει δημόσιο υπάλληλο!!!

Η έρευνα που διενήργησε η ΕΣΕΕ έβγαλε στην επιφάνεια στοιχεία που συγκλονίζουν.
Σε έρευνα που διενήργησε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και έγινε με τη συνεργασία του Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών, το 18% των επιχειρηματιών παραδέχτηκε πως δωροδόκησε δημόσιο υπάλληλο.

Δίσεκτο Το 2012: Δεισιδαιμονίες και Προλήψεις!!!

Το 2012 που πλησιάζει, πέρα από τις γνωστές προφητείες και καταστροφολογίες που το συνοδεύουν, έχει ακόμη ένα κουσούρι: είναι δίσεκτο!
Διαβάστε για τις δεισιδαιμονίες και τις προλήψεις που συνοδεύουν τις δίσεκτες χρονιές!
Γιατί υπάρχουν δίσεκτα έτη...

Επιστρέφουν τα συσσίτια στα σχολεία!!!

Με τα κρούσματα ασιτίας μαθητών να αυξάνονται, μια σύγχρονη µορφή συσσιτίων
µε τη µορφή µικρογευµάτων, θα προσφέρεται από τη νέα χρονιά στα σχολεία της χώρας, σε περιοχές όπου φοιτούν µεγάλα ποσοστά παιδιών από αδύναμα οικονοµικά στρώµατα. Όπως αναφέρει Το Βήμα, οι λεπτοµέρειες του προγράµµατος σχεδιάζονται αυτές τις ηµέρες, ωστόσο σύμφωνα με τις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ

- Η Αθλητική Ένωση Ποντίων (Α.Ε.Π.), σας προσκαλεί την Κυριακή 18/12/2011 και ώρα 11:00΄, στην "ΓΟΥΡΟΥΝΟΧΑΡΑ" που διοργανώνει στο Βατόλακκο Γρεβενών στο καφέ "ΜΥΘΟΣ" με συνοδεία κρασιού και τσίπουρου.

Κόβονται οι επικουρικές συντάξεις σύμφωνα με τον υπ. Εργασίας

Ο υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης, δήλωσε σήμερα ότι «εάν δεν έχουμε δραματικές ανατροπές το 2012, δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις κύριες συντάξεις». Τόνισε ωστόσο, ότι τα ασφαλή στοιχεία θα τα έχουμε μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012.

Οι βουλευτές εγκαταλείπουν τον Γιώργο...

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, καθώς οι «άστεγοι» βουλευτές διερευνούν αν το στρατόπεδο της «τρόικας» είναι πιο φιλόξενο από αυτό των «βενιζελικών».
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb, την ερχόμενη εβδομάδα ομάδα 8-10 βουλευτών, οι οποίοι κατατάσσονται ως «προεδρικοί», θα συναντηθούν με τον

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν το διήμερο, 10 & 11 Δεκεμβρίου στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Δελτίο Τύπου Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα

Ολοκληρώθηκε από τον ΕΟΤ η μελέτη του έργου "Οικοτουριστικές διαδρομές στα γεφύρια των Γρεβενών"
Οριστικοποιείται το αντικείμενο των έργων της Βασιλίτσας την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011.
Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) κ. Κώστα Ζήκο, είχε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011 ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας.

VIDEO: Τέτοιο παρκάρισμα δεν έχετε ξαναδεί!

Περισσότερες από 900.000 προβολές είχε μέσα στην τελευταία εβδομάδα ένα βίντεο στο YouTube που δείχνει τις φοβερές ικανότητες ενός κυρίου στο παρκάρισμα!
Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας έξω από σπίτι, και δείχνει έναν αποφασισμένο οδηγό να χωρέσει με το ζόρι το όχημά του στη συγκεκριμένη θέση.

Κατά 50 μέτρα μετακίνησε ο σεισμός της Ιαπωνίας τον πυθμένα της θάλασσας!

Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως οι αποκαλύψεις για τις επιπτώσεις του καταστροφικού σεισμού στην Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου τόσο στην υγεία όσο και στο περιβάλλον. Έπειτα από τις μετρήσεις εμπειρογνώμονα της Greenpeace, σύμφωνα με τις οποίες τα επίπεδα ραδιενέργειας σε απόσταση 60 χλμ. από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα, σε μια περιοχή που δεν έχει εκκενωθεί είναι δεκαπλάσια του μέγιστου επιτρεπόμενου ορίου, σειρά έχει η αποκάλυψη ότι το φονικό τσουνάμι αλλοίωσε τον πυθμένα της θάλασσας πολύ περισσότερο από ό,τι υπολογιζόταν αρχικά.