ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Το ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ξανά στο "Ο Τέρενς BLOGαρει".


Απίστευτο : Ελληνίδα τραγουδίστρια τα έκανε πάνω της στην πίστα!!!


Κατουρήθηκε πάνω στην πίστα!!!
Πω ρεζιλίκι! ..και το είδανε και οι θαμώνες που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την λαϊκή τραγουδίστρια πρίν λίγες μέρες στην Βέροια.
Το κορίτσι στο πλαίσιο των αρπαχτών-που όλοι οι αοιδοί κάνουν στην περιφέρεια για τα τρέχοντα έξοδά τους-βρέθηκε στην πόλη της Μακεδονίας. Εντυπωσιακή με προκλητικό ρούχο και

Η νέα μόδα στην Ιαπωνία στις φούστες...

Οι φούστες που δεν είναι διαφανείς, αλλά το μοντέλο είναι τυπωμένο πάνω στο ύφασμα!!!. 
Δείτε πως...

Προκλητικές φωτογραφίες από όργια σε πάρτι του Μπερλουσκόνι

Πιο καυτές φωτογραφίες από αυτές που είδαν το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα L´ Unita» και καίνε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν υπάρχουν!
Λεσβιακά φιλιά, μεταμφιέσεις σε αστυνομικίνες ή σέξι..

Έγκυος στα 13, μάνα στα 14 και δολοφονημένη στα 17 από το σύντροφο της

Συγκλονίζει η ιστορία της Kelsey Shaw η οποία στα 13 της έμεινε έγκυος, στα 14 γέννησε και στα 17 της δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της που ήταν χρήστης ναρκωτικών.
Η Kelsey Shaw ήταν 12 όταν άρχισε να βγαίνει με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερό της Callum Willcocks. Μέσα σε ένα χρόνο

Μα τι είπε ο "ναύαρχος";

Γράφει ο Τρύφωνας.
Διάβασα σήμερα στο defencenet.gr δήλωση του Υπουργού Οικονομικών Ε. Βενιζέλου, που ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει πως πρέπει να τον ανακηρύξουμε σε εθνικό ήρωα!
"Είμαι εξουθενωμένος, μένω εδώ από εθνικό καθήκον"... αυτή ήταν η βαρυσήμαντη δήλωση του κΒενιζέλου και συνέχισε λέγοντας "Δυστυχώς, όλες οι θεμελιώδεις μακροοικονομικές και δημοσιονομικές προγνώσεις του αρχικού προγράμματος (του Μνημονίου) δεν επιβεβαιώθηκαν..."
Μπά; Τι μας λέτε Υπουργέ μου;
Τζάμπα δηλαδή δεν έχουν να...
Δείτε περισσότερα θέματα 
epirus-ellas.gr
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Απίστευτο video! Αρειανός κάνει ξόρκια σε αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ 1-1

To βίντεο είναι από την τελευταία αναμέτρηση των δυο ομάδων στο Κλ.Βικελίδης. Με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο τους οι οπαδοί του ΑΡΗ που βλέπουν τον αγώνα από τις κερκίδες, αντιλαμβάνονται ξαφνικά ανάμεσα τους έναν ομοϊδεάτη τους να κάνει "ξόρκια" όταν οι παίκτες του αντίπαλου έχουν την μπάλα. Προσέξτε τις αντιδράσεις του...

"Προσκύνημα" για λίγο γάλα, τυρί και γιαούρτι στην Θεσσαλονίκη (video)

"Προσκύνημα" για λίγο γάλα, τυρί και γιαούρτι στην Θεσσαλονίκη (video)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Πέταξαν με βίαιο τρόπο 14χρονο από το τρένο, επειδή δεν είχε εισιτήριο!!!

Το βίντεο που ακολουθεί και κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει με πόσο βίαιο τρόπο πετάνε έξω από το τρένο ένα παιδί μόλις 14 ετών, επειδή δεν είχε βγάλει εισιτήριο.
Εντύπωση προκαλεί, όχι μόνο η στάση του ελεγκτή, αλλά και ενός απλού πολίτη, που σπεύδει να βοηθήσει να τον «πετάξουν» έξω, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες παραμένουν απαθής!
Το περιστατικό καταγράφηκε από κινητό και έχει «γυρίσει» τα ΜΜΕ.

Οι 10 καλύτερες φάρσες του 2011 σε ένα video...

Ένα video συλλογή με τις 10 καλύτερες φάρσες που έγιναν το 2011…
Δείτε το video...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΙΚ: Πώs να βγάλετε καπνό από τα δάχτυλά σας…

Ένα πολύ ωραίο τρικ για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας!
Δείτε το video...

Πένθος στον Παναιτωλικό – Έφυγε απ’τη ζωή ο Μάρκος Κρικελής!

Τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Μάρκου Κρικελή, που είχε διατελέσει πρόεδρος του Παναιτωλικού την περίοδο 1976-1978 εξέφρασε με ανακοίνωσή της στην οικογένεια του εκλιπόντος, η «κυανοκίτρινη» ΠΑΕ.
Παράλληλα γνωστοποίησε ότι αντί για στεφάνι θα καταθέσει στη μνήμη του χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε: «Μας έκλεψαν, μάς σκότωσαν και το σκυλί»…

Κλοπή στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Σιάτιστας!
Την 11-12-2011, στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων της Σιάτιστας, άγνωστοι δράστες πραγματοποίησαν διάρρηξη παραβιάζοντας το τζάμι του προκατασκευασμένου οικίσκου και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο.
Επίσης βρέθηκε νεκρό το ένα από τα δυο σκυλιά που χρησιμοποιούσε η εταιρία για τη φύλαξη του σταθμού. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς την Αστυνομική Διεύθυνση Σιάτιστας για την αναζήτηση των δραστών.
ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε
Δείτε περισσότερα θέματα 
Το είδαμε ΕΔΩ
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

VIDEO:Το Θρίλερ με τους ομήρους στις φυλακές Κορυδαλλού!

Ενα άγριο θρίλερ για γερά νεύρα και με την αδρεναλίνη να βρίσκεται συνεχώς στο κόκκινο διαδραματίστηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.
Πρωταγωνιστής ο Παναγιώτης Βλαστός και κρατούμενοι που φέρονται ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Αφού απέτυχαν να αποδράσουν, κράτησαν ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και

Τίτλοι τέλους για Ευγενία Μανωλίδου – Άδωνι Γεωργιάδη;

Αυτό και εάν είναι είδηση, εφόσον επιβεβαιωθούν οι φήμες που τις τελευταίες ημέρες δίνουν και παίρνουν και μάλιστα διαρρέονται από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά…
σε Ευγενία Μανωλίδου και Άδωνη Γεωργιάδη και πάντα σύμφωνα με αυτές τις φήμες, περνάνε κρίση στο γάμο τους. Πληροφορίες του planet-greece από το περιβάλλον του ζευγαριου αναφέρουν είναι ένα βήμα πριν τον χωρισμό και μάλιστα είναι γεγονός ότι έχουν να

Πύρρος Δήμας: "Έπαθα κατάθλιψη"

Το ότι έπαθε κατάθλιψη και κλείστηκε έξι μήνες στο σπίτι του εξομολογήθηκε ο Πύρρος Δήμας, αποκαλύπτοντας πως μετά τον τελευταίο του αγώνα ένιωθε ένα τίποτα!
«Όταν από 7,5 ετών και μέχρι τα 33 μου έκανα άρση βαρών, δεν ήταν και το καλύτερο για εμένα να κάθομαι σπίτι μου», είπε ο Ολυμπιονίκης στην εκπομπή «Made In Star».
Όπως πρόσθεσε, μετά τον τελευταίο του αγώνα ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής του:

Δεύτερο Σοκ στο Ρέθυμνο: Υπάρχουν κι άλλοι Παιδεραστές εκτός απ’ τον Σειραγάκη;

Όργιο φημών έχει αναστατώσει τους κατοίκους του Νομού και κυρίως εκείνους που έχουν παιδιά…
Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, τις τελευταίες ημέρες στο Ρέθυμνο αυτό που ακούγεται είναι ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα που ενδεχομένως να εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδεραστίας.
Μάλιστα, τα πρόσωπα αυτά, ακούγεται ότι δραστηριοποιούνται σε χώρους με παιδιά και εφήβους…

Βέλγιο: Ένοπλη επίθεση σε στάση λεωφορείου - 2 νεκροί, 12 τραυματίες



Με σφαίρες και χειροβομβίδες επιτέθηκε ομάδα αγνώστων σε πλήθος που βρισκόταν σε στάση λεωφορείου στο κέντρο της Λιέγης στο Βέλγιο, με συνέπεια δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή

Σοκαριστικό: Σκότωσε κατα λάθος την κοπέλα του στον ύπνο τους

Τραγική κατάληξη είχε η ρομαντική βραδιά για ένα ζευγάρι!!!
Τους πήρε ο ύπνος στον καναπέ, αγκαλιά. Δεν φαντάζονταν ότι το πρωί δεν θα τους έβρισκε μαζί.
Η ιστορία του Ρόμπερτ Τριγκ και της Σούζαν Νίκολσον είναι τουλάχιστον σοκαριστική. Ο 48χρονος πρώην σεφ και η 52χρονη πρώην ασφαλίστρια ήταν τέσσερις μήνες ζευγάρι. Ένα βράδυ, αποφάσισαν να μείνουν αγκαλιά στον καναπέ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΤΟΝΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ A.Σ. ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Σ. ΑΣΤΡΑΠΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΤΟΝΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΔΙΚΚΑ.
ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ ΜΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ...

ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΝΤΙΝΗΣ- ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ 6-2

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΓΗΠΕΔΟ: ΠΟΝΤΙΝΗΣ
Ένα αποτέλεσμα που τα λέει όλα και που θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερο σύμφωνα με τις ευκαιρίες που έχασαν οι γηπεδούχοι. Σαν σίφουνας η ομάδα της Ποντινής και έχοντας επιθετικό πλουραλισμό (σκόραραν έξι διαφορετικοί παίκτες) παρέσυρε στο πέρασμά της την ομάδα του Μεγάρου..

Οργή για κτίρια που μοιάζουν με τους Δίδυμους Πύργους!

Έντονες είναι οι αντιδράσεις για την κατασκευή κτιρίων που μοιάζουν με τους δίδυμους πύργους. Πίσω από την κατασκευή τους Ολλανδική εταιρεία.
Η Ολλανδική αρχιτεκτονική εταιρία MVRDV ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου για τα σχέδια δύο κτιρίων στο κέντρο της Σεούλ, τα οποία μοιάζουν με τους δίδυμους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη.

Όταν ο παιδεραστής έδινε οδηγίες σε αθλητές!!! (video)

Βίντεο από ομιλία του προπονητή που κατηγορείται για παιδεραστία σε μικρούς αθλητές της Μικτής Κρήτης, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Δείτε τι έλεγε για το πώς πρέπει να ενεργούν οι αθλητές.
Με το πέρασμα των ημερών ολοένα και περισσότερα στοιχεία για την αρρωστημένη δράση του προπονητή που κατηγορείται για παιδεραστία και ομολόγησε τις πράξεις του έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Κυρία της showbiz δηλώνει : "Δεν έχω λεφτά να πληρώσω το χαράτσι"

«Δεν έχω λεφτά να το πληρώσω! 
Πού να τα βρω;», εξομολογήθηκε γνωστή κυρία της showbiz, αποκαλύπτοντας πως το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ της ήρθε 1.132 ευρώ για τα 158 τετραγωνικά του σπιτιού της!
Η επώνυμη που δεν έχει να πληρώσει είναι η...

Τα εισιτήρια για το Euro 2012

Ξεκίνησε η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων για τους αγώνες της εθνικής ομάδας της Ελλάδας στο Euro 2012 όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Η διαδικασία αφορά, σε πρώτη φάση στην υποβολή αιτήσεων αγοράς εισιτηρίων, για τη διάθεση των οποίων η κεντρική διαχείριση και ο έλεγχος ανήκει στην UEFA.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τρίτη και 13 σήμερα! Προλήψεις..

Τρίτη και 13 του μήνα σήμερα και ο λαός μας συνηθίζει να πιστεύει σε ένα σωρό προλήψεις, που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά.
Κατά την ελληνική παράδοση η Τρίτη θεωρείται γρουσούζικη καθώς είναι η μέρα που...

Παδί επωνύμων ζήτησε δώρο 76.000 ευρώ από τον Αϊ Βασίλη!

Παιδί επωνύμων ζήτησε δώρο 76.000 ευρώ για τα Χριστούγεννα, ενώ ο μπαμπάς και η μαμά σκέφτονται να του το πάρουν!
Το πώς αλλιώς να το πεις;- κακομαθημένο παιδί επωνύμων είναι η Suri Cruise, η οποία έγραψε το καθιερωμένο γράμμα στον Άγιο Βασίλη ζητώντας το δώρο της.

Τα βραβεία του ΠΣΑΤ για τη σεζόν 2011..

Ο Σπ. Γιαννιώτης, η Μαρ.Λυμπερτά πήραν τα βραβεία για τους καλύτερους του 2011.
Καλύτερη ομάδα, αναδείχτηκε η εθνική πόλο των γυναικών.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην ανοιχτή θάλασσα στη Σαγκάη, Σπύρος Γιαννιώτης, αναδείχτηκε καλύτερος αθλητής της χρονιάς, με δεύτερο τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τρίτο, τον άλτη του ύψους, Δημήτρη Χονδροκούκη.

Ο Αρετόπουλος διαιτητής στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Super League ανάμεσα στο Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιάς την Τετάρτη στις 18:00. Βοηθοί του θα είναι οι

Αίσιο τέλος στις φυλακές Κορυδαλλού!!! (videos)

Έληξε αναιμακτα η ομηρεία στις φυλακές Κορυδαλλού. Δέκα λεπτά μετά τις έντεκα το βράδυ της Δευτέρας ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός και οι συνεργοί του άφησαν ελεύθερους τους ομήρους που κρατούσαν από το απόγευμα. Οι κρατούμενοι παρέδωσαν τα όπλα τους, καθώς επίσης και μαχαίρια κουζίνας που είχαν μαζί τους.

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – Α.Ε. ΚΟΚΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
14η αγωνιστική
ΓΗΠΕΔΟ: Μεγάλου Σειρηνίου
Σάββατο: 10 Δεκεμβρίου 2011
Τρίτη νίκη για τη Σειρήνα και πολύτιμο τρίποντο στη φετινή τιτάνια προσπάθεια για να σωθεί η παρτίδα.
Φανταστικό ποδόσφαιρο παίχθηκε στο γήπεδο του Σειρηνίου, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά και την Κοκκινιά να προσπαθεί να βγει μπροστά με τους ταχύτατους πιτσιρικάδες που διαθέτει. Ο αγώνας κρίθηκε στο φανταστικό τελευταίο δεκάλεπτο, όπου ο διαμονιώδης ρυθμός των δυο ομάδων απέφερε τρία γκολ και δυο δοκάρια. Γεγονός είναι ότι το

Super League 2011/12: Το πρόγραμμα του β΄ γύρου

Ανακοινώθηκε από τη Super League το αναλυτικό πρόγραμμα για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της σεζόν 2011 – 2012. Το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα διεξαχθεί την Κυριακή 11/3 στις 19:30, ενώ ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Άρη στην Τούμπα την Κυριακή, 19/2, επίσης στις 19:30.
Αναλυτικά το πρόγραμμα στο 2ο γύρο της Super League:

Γερμανία : Πανικός με άνδρα που προσφέρει ποτά που προκαλούν ναυτία..

Στα 10 ανήλθαν τα θύματα ενός άνδρα που προσφέρει ποτά που προκαλούν ναυτία στις χριστουγεννιάτικες αγορές στο Βερολίνο.
Σήμερα, ένα 33χρονος και η 31χρονη φίλη του κατήγγειλαν ότι την περασμένη Τετάρτη τους προσέγγισε ένας μυστηριώδης άνδρας περίπου 40 ετών και τους πρότεινε να πιούν στην υγεία του νεογέννητου παιδιού του και τους προσέφερε μια φιάλη σναπς, όπως είχε κάνει και με τα προηγούμενα θύματά του. Αφού ήπιαν το ποτό, η 31χρονη και ο σύντροφός της αισθάνθηκαν ναυτία και η νεαρή γυναίκα έκανε εμετό.

Στις 21 Δεκεμβρίου το δώρο Χριστουγέννων στους ανέργους..

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου θα καταβάλει ο ΟΑΕΔ το δώρο των Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους, ενώ θα προπληρωθούν και τα επιδόματα ανεργίας που καταβάλλονται κανονικά από 21-12-2011 μέχρι και 01-01-2012.

Φίλησε το πόδι συμπαίκτη του για να τον συγχαρεί για το γκολ!

Έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ο τερματοφύλακας της Άρσεναλτον συμπαίκτη του, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, για το γκολ που σημείωσε στον αγώνα με την Έβερτον: γονάτισε και του φίλησε το πόδι!
Ο Ολλανδός σκόραρε στο 70’ με μονοκόματο σουτ, «γράφοντας» το 33ο γκολ του για το 2011 και 15ο στο φετινό πρωτάθλημα.

Κοζάνη: Σκότωσαν αγριογούρουνο και το περιέφεραν στη Σκρκα!!!

Αναστατώθηκε το βράδυ της Κυριακής, περί τις 11.30, η γειτονιά της Σκ’ ρκας, στην πόλη της Κοζάνης, από το θόρυβο, πιθανόν με κροτίδες, που δημιούργησαν άγνωστοι κυνηγοί, οι οποίοι…περιέφεραν ένα νεκρό αγριογούρουνο, δίκην…τροπαίου ως θήραμα, σε καπό αγροτικού αυτοκινήτου!!!Όπως ανέφερε στο Kozanimedia κάτοικος της Σκ’ρκας, «Aκούσαμε δυο θορύβους, σαν πυροβολισμούς…λέμε τι έγινε και βγαίνουμε να δούμε. Λίγο πιο κάτω από το Φανό, βλέπω ένα μεγάλο αγροτικό, με ένα αγριογούρουνο στο…

Μακεδονικός Κοζάνης - ΑΜΣ Γαλατινή 2-2 (video)

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Mακεδονικός Κοζάνης και Γαλατινή στο ντέρμπι κορυφής στα πλάισια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΚ. Οι δύο μονομάχοι μοιράστηκαν βαθμούς, γκολ, δοκάρια και σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Το τελικό 2-2 αφήνει όμως μια πικρία στις τάξεις του

ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ..

11/12/2011
Σήμερα το απόγευμα, όσοι παρατηρήσατε τον ουρανό της Καστοριάς, θα προσέξατε τον αεροψεκασμό που γινόταν...χωρίς κάποιος να διαμαρτυρηθεί (από τις τοπικές αρχές τουλάχιστον)......

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λευτέρη Αυγενάκη

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης
Βουλευτής ν. Ηρακλείου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Άμεση επανεξέταση των κριτηρίων της καταβολής έκτακτης εισφοράς
καθώς και του τρόπου υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας
Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Λευτέρης Αυγενάκης
Την ανάγκη άμεσης επανεξέτασης των κριτηρίων της καταβολής έκτακτης εισφοράς, καθώς και του τρόπου υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας ζητά με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, από τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ε. Βενιζέλο.
Ειδικότερα, ο Βουλευτής αναφέρει ότι

Πρώτη σύλληψη επιχειρηματία στην Πτολεμαϊδα για χρέη προς το δημόσιο!

Στο εισαγγελέα οδηγείται αυτήν την ώρα ο επιχειρηματίας από την Πτολεμαΐδα ο οποίος νωρίτερα είχε συλληφθεί από την αστυνομία μετά από υπόδειξη (και εντολή) της ειδικής υπηρεσίας της οικονομικής αστυνομίας που έχει συσταθεί πρόσφατα. Πρόκειται για έναν 41 ετών (γεννηθείς το 1970) επιχειρηματία-