ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

VIDEO: Παρουσιάστρια Ειδήσεων Έβγαλε Το Στήθος Έξω!

Παρουσιάστρια έβγαλε το στήθος έξω για να ανέβει η τηλεθέαση!
Αφού είδε ότι τα νούμερα δεν ανέβαιναν, φόρεσε το πιο αβυσσαλέο της ντεκολτέ και είπε τις ειδήσεις!
Ο λόγος για την… Αΐσα Μαργκάντι, της ολλανδικής τηλεόρασης! Τι να σου κάνει και η έρμη η παρουσιάστρια ήθελε να ανεβάσει πώς και πώς την τηλεθέαση! Δεν γνωρίζουμε αν ανέβηκαν τα

7 πράγματα που μας αρέσουν στην Claire Coffee (video)

Στην Αμερική σκαρφίζονται αστειάκια με το επώνυμό της. Στην Ελλάδα ξέρουμε να εκτιμάμε τα κρυμμένα διαμάντια.
Η Claire Coffee είναι ο καλύτερος λόγος (αν όχι ο μοναδικός) για να παρακολουθήσεις την νέα σειρά Grimm. Μετά από περάσματα από το West Wing και το General Hospital, η Coffee βρήκε την σειρά που της ταιριάζει. Κι εμείς άλλη μια γυναίκα για να γουστάρουμε.

Επ, μάζεψε το χέρι σου...

Είπαμε ρε συ, να αγαπιέστε, αλλά λίγο πιο σεμνά αφού σας βλέπουν τόσα παιδιά.
Ο Justin Bieber δε χάνει ευκαιρία να δείξει την αγάπη του για την Selena Gomez, με κάθε τρόπο, αδιαφορώντας πολλές φορές για τους δεκάδες παπαράτσι που τον ακολουθούν παντού.

"Αν ήμουν γυναίκα... θα πήγαινα με ευφυείς άντρες" (video)

Κουβέντα για… άνδρες είχαν σήμερα το πρωί οι συντελεστές του Πρωινού mou. Μέχρι εδώ τίποτα δεν είναι παράξενο. Το παράξενο είναι ότι αντί να μιλούν οι γυναίκες της παρέας για τους άνδρες μιλούσαν οι άνδρες και κυρίως ο Γ. Λιάγκας.
Τι μας αποκάλυψε ο παρουσιαστής;

Γνωρίζεις γιατί;..

Γιατί οι πουτάνες δουλεύουν σε στεγασμένο χώρο,ενώ οι τραβεστί έξω στον δρόμο;

Ποια διάσημη κυρία παθαίνει συχνά κρίσεις πανικού;

 Δουλεύει στον χώρο των media πολλά χρόνια και πρόσφατα ανέλαβε την παραγωγή του reality της Άννας Βίσση «Όσο έχω φωνή». 
Ο λόγος για την...

Άφησε το μωρό της νεκρό στην κούνια.. για οκτώ μήνες!!!

Λύγισαν ακόμα και οι δικαστικοί από τις λεπτομέρειες της φρικαλέας πράξης μιας γυναίκας στην Σκωτία, που άφησε το μωρό της νεκρό στην κούνια για οκτώ μήνες.
Επί οκτώ ολόκληρους μήνες προσποιούταν ότι το παιδί είναι ζωντανό. Μιλώντας με συγγενείς της, τους περιέγραφε τα κατορθώματα του και

ο ισοβίτης...

Ένας μαύρος ισοβίτης κατάδικος, με ύψος 1.95, βάρος 140 κιλά, με ξυρισμένο κεφάλι και μούσι, καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή που τον κρατούσαν για 20 χρόνια.
Είχε φάει ισόβια για ληστεία με φόνο, που είχε κάνει με τα χέρια του.
Καθώς έτρεχε στα χωράφια για να ξεφύγει, βλέπει ένα σπίτι και μπαίνει μέσα σπάζοντας την πόρτα.
Βρίσκει ένα νεαρό ζευγάρι που κοιμόταν στο..

Τα 5 πιο ακριβά φαγητά στον κόσμο!

Είναι γνωστό ότι σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχουν εστιατόρια που σερβίρουν πανάκριβα γκουρμέ πιάτα, φτιαγμένα από τα πιο εκλεκτά υλικά και φυσικά δεν είναι για όλες τις τσέπες...
Δείτε την παρακάτω λίστα και αν «σας παίρνει» δοκιμάστε και πείτε μας!..

Έδωσαν άδεια να γυριστεί ελληνική πορνοταινία στις φυλακές Πατρών;

H νέα παραγωγή της Sirina που θέλει αστυνομικίνες να αποπλανούν κρατούμενους, φυλακισμένες να γίνονται ερωτικό εργαλείο στα χέρια διεφθαρμένων αστυνομικών και νεαρά κορίτσια να επιδίδονται σε άγριο σεξ στα κελιά τους, άλλοτε μόνες ενώ άλλοτε πρέπει να υποστούν τη βίαιη συμπεριφορά των δεσμοφυλάκων τους, έχει ανάψει φωτιές κυρίως στους υπεύθυνους των φυλακών Πάτρας.

Το μικρότερο μωρό - θαύμα ζυγίζει μόλις 240 γραμμάρια!

Τα μωρά είναι πάντα τόσο μικρά και τόσο εύθραυστα, που φοβάσαι να τα αγγίξεις. Φανταστείτε πόσο μάλλον στην περίπτωση της Μελίντα, το παιδί – θαύμα που γεννήθηκε μετά από 24 εβδομάδες κύησης μόλις 240 γραμμάρια! Η μαμά της δεν μπορούσε να την ακουμπήσει για μήνες.
Η γενναία μπέμπα από τις

Χρυσή κληρονομιά από γιαγιά στο Γηροκομείο της Λάρισας!

Μια «φτωχή» γιαγιά χάρισε ζωή στο Γηροκομείο της Λάρισας, το οποίο κινδύνευε με λουκέτο. Η 80χρονη γυναίκα, όσο απίστευτο και αν ακούγεται άφησε στο ίδρυμα το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ αλλά και διαμερίσματα ανυπολόγιστης αξίας.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων!!!

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει από το Σάββατο ο καιρός, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.).
Συγκεκριμένα, αύριο, Σάββατο, αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα εκδηλωθούν στο

Tο τσουνάμι της Ιαπωνίας μέσα από ένα αυτοκίνητο..

Δείτε το video...

tragiko
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Έλαβε την ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση Μόντι..

Με 495 ψήφους υπέρ και 88 κατά, η κυβέρνηση του Μάριο Μόντι έλαβε τη ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής, ενώ το βράδυ αναμένεται να εγκριθεί και το πακέτο λιτότητας ύψους 20 δισ. ευρώ.
Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο

Υπέκυψε οπλίτης που είχε τραυματιστεί σε μονάδα του Έβρου

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε ότι απεβίωσε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, στρατιώτης των Τεθρωακισμένων, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 6 Οκτωβρίου 2011 σε Μονάδα της Αλεξανδρούπολης.

Η κλήρωση και τα «ζευγάρια» των «32» στο Europa League 2011 – 2012

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φάσης των «32», αλλά και των «16» για το Europa League 2011-2012, από την οποία προέκυψαν ενδιαφέροντα «ζευγάρια». Ο Ολυμπιακός θα βρει στο δρόμο του τη Rubin Kazan, ενώ ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Udinese. Εφόσον περάσουν στους «16», οι «ερυθρόλευκοι» θα αναμετρηθούν με το νικητή του «ζευγαριού» Salzburg – Metalist και οι «ασπρόμαυροι» με αυτόν του Alkmaar – Anderlecht.
Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 16 Φεβρουαρίου 2012 και οι επαναληπτικοί στις 23 του ίδιου μήνα. Braga και Manchester City θα παίξουν τους εντός έδρας αγώνες στις 14 και 24/2 αντίστοιχα, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν για ομάδες από την ίδια πόλη. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα δώσουν τις ρεβάνς στις έδρες τους. Οι αναμετρήσεις για τη φάση των «16» θα γίνουν στις 8 και 15 Μαρτίου.
Αναλυτικά η κλήρωση και τα ζευγάρια της φάσης των «32» στο Europa League 2011-2012:

Δείτε τον άνθρωπο μαγνήτη! (Video)

Αν και οι αμφιβολίες για το κατόρθωμα του ειναι πολλές…
Δείτε το video...

Η κλήρωση και τα «ζευγάρια» των «16» στο Champions League 2011 – 2012

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση και έγιναν γνωστά τα «ζευγάρια» της φάσης των «16» για το Champions League 2011-2012. Tη Lyon θα αντιμετωπίσει ο ΑΠΟΕΛ, Napoli – Chelsea και Milan – Arsenal οι πιο ενδιαφέρουσες «διασταυρώσεις». Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 14/15 και 21/22 Φεβρουαρίου 2012 και οι επαναληπτικοί στις 6/7 και 13/14 Μαρτίου. Οι αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση θα γίνουν στις 27/28 Μαρτίου και 3/4 Απριλίου.
Αναλυτικά η κλήρωση και τα ζευγάρια της φάσης των «16» στο Champions League 2011-2012:

Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΒΟΛΕϊ 2011-2012

Όλες οι κατηγορίες του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ.Γρεβενών, που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας, θα αγωνιστούν το διήμερο Σαββάτο και Κυριακή, μετά την αναστολή της αποχής των διαιτητών του συνδέσμου Μακεδονίας. Το Σάββατο στις 15:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου των Γρεβενών παίζουν οι κορασίδες με την ομάδα του Αρίων Πτολεμαϊδας, την Κυριακή στις14:00, επίσης στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, οι δύο ομάδες των παγκορασίδων του συλλόγου, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, αγωνίζονται μεταξύ του και το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 19:00 οι νεάνιδες του Γ.Σ.Γρεβενών ταξιδεύουν στην Πτολεμαϊδα όπου και θα φιλοξενηθούν από τις νεάνιδες του Αρίων Πτολεμαϊδας.
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog

Ένα απίθανο βίντεο για τα ερωτικά ραντεβού!!!

Δύο γυναίκες και δύο άντρες περιγράφουν πως πέρασαν στο
ραντεβού τους.
Ωδή στις ανθρώπινες σχέσεις και δή στις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων...
Δείτε το video...

Εξι τραπεζικούς κολοσσούς υποβάθμισε ο Fitch

Συγκεκριμένα, υποβάθμισε την Bank of America στο Α από Α+, την Barclays στο Α από ΑΑ-, την BNP Paribas στο Α+ από ΑΑ-, την Credit Suisse στο Α από ΑΑ-, την Goldman Sachs στο Α από Α+ και την Deutsche Bank στο Α από ΑΑ-.

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 15 105 52 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.:210-3243822 - Fax: 210 3243281
www.panepirotiki.com - email: info@panepirotiki.com
                                                               Αθήνα 12-12-11
Προς

Κόμματα, αποκόμματα και αναχώματα..

Ο Κλεισθένης γράφει...
Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, όσο κι αν είναι στημένες, θα γελάσει και το «παρδαλό κατσίκι» όποτε κι αν γίνουν εκλογές.
Με τη ματιά του απλού πολίτη διαπιστώνει οποιοσδήποτε ότι στην σημερινή πολιτική σκηνή συμβαίνουν πολλά αστεία και τραγικά ταυτόχρονα.

Βρισιές στον "αέρα" την ώρα του δελτίου

Ανοιχτό ήταν το μικρόφωνο παραγωγού δελτίου ειδήσεων σε κανάλι στις ΗΠΑ.
Οργισμένος για ένα γράφημα άρχισε να βρίζει, σε... απευθείας μετάδοση. 
Δείτε το βίντεο...

Super League: Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής της Super League. Το πιο ενδιαφέρον, ίσως, παιχνίδι του διημέρου, αυτό ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ στο Περιστέρι θα διευθύνει ο Ηλίας Σπάθας, έχοντας ως βοηθούς τους Ευθυμιάδη και Γκάγκα.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής στη Super League:

Football League: Οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
 Αναλυτικά έχουν ως εξής:

Ορισμός διαιτητών Football League-2 (4η αγωνιστική)

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League-2, περιόδου 2011-2012 στις 16 & 18/12/2011
Αναλυτικά:

Δ' Εθνική: Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2011-2012 στις 18/12/2011
Αναλυτικά:

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Διαιτησίες αγώνων 17&18-12-2011

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/12/2011, ώρα: 15.00΄μ.μ.
Αναλυτικά:

Σήμερα η καταβολή δώρου Χριστουγέννων στους συνταξιούχους...

Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ θα λάβουν τη σύνταξη του Ιανουαρίου μαζί με το ΕΚΑΣ.
Οι συντάξεις των υπολοίπων Ταμείων θα καταβληθούν, στην ημερομηνία που προβλέπεται από τον κανονισμό τους.
Την ερχόμενη Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, θα καταβληθεί το επίδομα στους ανέργους που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ ενώ την ίδια μέρα θα

Πέρασαν τον όγκο για... εγκυμοσύνη!!!

Διαβάστε τη δραματική ιστορία μιας 16χρονης κοπέλας..
Μια λάθος ιατρική διάγνωση, λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε μια έφηβη στη Βρετανία. Νόμιζαν ότι ήταν έγκυος αλλά στην πραγματικότητα είχε έναν τεράστιο όγκο.  
Μία 16χρονη κοπέλα δεν ένιωσε ιδιαίτερα όμορφα, όταν ένας παθολόγος την ενημέρωσε πως ίσως ήταν έγκυος. Βέβαια, τα νέα που ακολούθησαν ήταν ακόμα χειρότερα, αφού το "μωρό" ήταν στην πραγματικότητα ένας τεράστιος όγκος στις ωοθήκες.

Euroleague: Ολυμπιακός – Cantu 86-61 (video)

Σπουδαία νίκη με 86-61 πέτυχε ο Ολυμπιακός επί της Cantu και εξασφάλισε την πρόκριση στο Top-16 της Euroleague. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ελπίδες ακόμη και για την πρωτιά, εφόσον κερδίσουν στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής στη Γαλλία τη Nancy και υπάρξει ο ανάλογος συνδυασμός αποτελεσμάτων από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Την έμπρακτη προσφορά του δείχνει ο Γ.Σ.Γρεβενών

Την έμπρακτη προσφορά του, στην διάδοση και προαγωγή του αθλήματος  δείχνει ο Γ.Σ.Γρεβενών όπου συμμετέχει με δύο ομάδες στο πρωτάθλημα της κατηγορίας παγκορασίδων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας.
Την προσεχή Κυριακή 18 Δεκεμβρίου οι δύο ομάδες...

Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στους «32»

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ περιμένουν την κλήρωση της Παρασκευής (14:00) για να μάθουν τους αντιπάλους τους στην φάση των «32» του Europa League. Αμφότερες οι ελληνικές ομάδες βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών και θα κληρωθούν με ομάδες από το δεύτερο γκρουπ.
Αναλυτικά τα δύο γκρουπ:

ΕΕ: "Ολοκληρώστε τα έργα ή δώστε τα χρήματα πίσω"

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Γιοχάνες Χαν, αναφέρθηκε σε υποδομές στις περιφέρειες και ημιτελείς μεγάλους οδικούς άξονες του Γ' Κοινοτικού Προγράμματος Στήριξης (ΚΠΣ), η προθεσμία για την ολοκλήρωση των οποίων είναι είτε ο Σεπτέμβριος του 2012 είτε ο Μάρτιος του 2013.

Νεφώσεις και τοπικές βροχές το πρωί

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πρόσκαιρα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια χαρακτηρίζουν τον καιρό της Παρασκευής.
Μπορεί το πρωί της Παρασκευής να ξεκινήσει συννεφιασμένο και βροχερό, αλλά γρήγορα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, η οποία θα είναι πρόσκαιρη, όμως, καθώς το σαββατοκύριακο έρχεται χειμώνας.

“Ξύλο” στο υπουργικό

Ανάψαν τα αίματα στο υπουργικό συμβούλιο με τις κόντρες Βενιζέλου και Ρέππα κατά Ραγκούση για την απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων.
Την ίδια ώρα Αβραμόπουλος-Δήμας-Διαμαντοπούλου ζήτησαν εξαιρέσεις για την εφεδρεία.

Όλη η πρόταση του ΓΕΣ για το νέο ειδικό μισθολόγιο – Ποιοι χάνουν;

Το Onalert αποκαλύπτει όλη την πρόταση του ΓΕΣ για το νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών.
Στην πολυσέλιδη πρότασή του του ΓΕΣ ξεκινά με μία αναγκαία επισήμανση:
“Οι αποδοχές των στρατιωτικών υπέστησαν τις σχετικές μειώσεις …χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση παρόλη την ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος και τις ειδικές συνθήκες στις οποίες εργάζονται.

"Ικανοποιημένο το ΔΝΤ από την Ελλάδα"..

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο υπερασπίστηκε τη χρηματοπιστωτική του υποστήριξη προς την Ελλάδα και ανακοίνωσε ότι δεν συζητά με την Ισπανία «οποιαδήποτε μορφή» χρηματοδότησης.
Το ΔΝΤ είναι «ικανοποιημένο» που η Ελλάδα προχωρά σε πολιτικές που «συναινούν με ό,τι έχει συμφωνηθεί» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, David Hawley.

Εκτός Δημοσίου ένας στους δύο υπαλλήλους ως το 2015..

Την απομάκρυνση του ενός από τους δύο δημοσίους υπαλλήλους που εργάζονται στον στενό πυρήνα του κράτους θα σημάνει η δέσμευση που έχει αναλάβει η κυβέρνηση στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα για 150.000 αποχωρήσεις έως το 2015.

Ολη η αλήθεια για τον Τσάκα!

O Σουλτάν Αλ Σαούντ μας τελείωσε και το gazzetta.gr αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον πρίγκιπα και τον... εκπρόσωπο του Βλάση Τσάκα που μας ταλαιπώρησαν από τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Ο Βλάσης Τσάκας είναι το πρόσωπο που κυριάρχησε στην αθλητική επικαιρότητα από τον περασμένο Σεπτέμβριο εκπροσωπώντας τον Σουλτάν, ωστόσο η υπόθεση του Σαουδάραβα επενδυτή έληξε άδοξα καθώς ουδέποτε κατέθεσε τα απαιτούμενα 15 εκατομμύρια ευρώ που αναγράφονται στο συμφωνητικό με την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Οι μύθοι της δραχμής... Μια εξαιρετική ανάλυση!

Μέσα από την εφιαλτική συζήτηση που άνοιξε περί της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και της επιστροφής στη δραχμή γίνεται σταδιακά φανερό ποιοι επιδιώκουν μια τέτοια εξέλιξη: Αυτοί που έχουν από καιρό τις περιουσίες τους στο εξωτερικό και ελπίζουν με την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα να τις πολλαπλασιάσουν και να αγοράσουν τα πάντα για ένα κομμάτι ψωμί, αλλά κι αυτοί που έχουν δημιουργήσει υπέρογκα χρέη προς κάθε κατεύθυνση και ελπίζουν πως μέσα στη γενική κατάρρευση θα καταφέρουν να διασωθούν.

Έδινε για 16 χρόνια μάχη με την νευρική ανορεξία..

Η Kate Chilver αντιμετώπιζε μία από τις χειρότερες μορφές νευρικής ανορεξίας, σύμφωνα με τους γιατρούς της στο Δυτικό Λονδίνο. Για περισσότερα από 16 χρόνια, η Kate έδινε μάχη με την ασθένεια και είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 25 κιλά.
Οι γιατροί της προσπαθούσαν να την κρατήσουν στη ζωή, μάταια όμως, καθώς η καρδιά της την πρόδωσε.

Βαριές "καμπάνες" σε τρεις ασφαλιστικές..

Χρηματικά πρόστιμα συνολικού ύψους 2 εκατ. ευρώ επέβαλε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή σε τρεις μεγάλες πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρείες, διότι στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων οι ετήσιες αυξήσεις των ασφαλίστρων τους άγγιζαν ή και υπερέβαιναν σε αρκετές περιπτώσεις το 10% ή και 15%.

Η κλιματική αλλαγή είναι πολιτική και όχι επιστήμη! (video)

Καθημερινά ακούμε "νέες αποκαλυπτικές" αναφορές για την παγκόσμια υπερθέρμανση εξαιτίας του ανθρώπου.
Και όμως αρκετοί καταξιωμένοι επιστήμονες ότι αυτή η θεωρία δεν έχει καμιά λογική. Και μάλιστα τα επίσημα επιστημονικά στοιχεία λένε πως δεν υπάρχει αναλογική αύξηση της θερμοκρασίας με το CO2, και αυτό

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Κέντρο Έρευνας Τεχνολογίας και Ανάπτυξης

Σε σχετικά πρόσφατη οδηγία, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υπογράμμισε την ανάγκη για περισσότερη έρευνα, προκειμένου να διευκρινιστεί η ποιότητα, ασφάλεια και δραστικότητα των λεγόμενων «ηλεκτρονικών τσιγάρων». Ανταποκρινόμενα στην έκκληση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας το Μάρτιο του 2011, το FAME Lab, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Κέντρο Έρευνας, Τεχνολογίας και...

Παναθηναϊκός: Θανάσης Γιαννακόπουλος για πρόεδρος

Με το Θανάση Γιαννακόπουλο στον προεδρικό θώκο επιθυμούν να πορευθούν οι νέοι επενδυτές που έκαναν την εμφάνισή τους για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η περίπτωση του Σουλτάν Αλ Σαούντ μπορεί να «ναυάγησε», αλλά βρέθηκαν, άλλοι τρεις πρίγκιπες – για την ακρίβεια δύο πρίγκιπες και

Europa League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 6ης αγωνιστικής (video)

Τελευταία αγωνιστική σήμερα στη φάση των ομίλων του Europa League. Στους τρεις πρώτους ομίλους δεν άλλαξε κάτι στην κατάταξη των ομάδων, αφού τα εισιτήρια είχαν ουσιαστικά ήδη μοιραστεί. Πλην του αγώνα της Τούμπας, όπου το «Χ» εξυπηρετούσε τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τη Rubin, στις υπόλοιπες πέντε αναμετρήσεις δεν εμφανίστηκε η ισοπαλία και πλην της Copenhagen επικράτησαν τα φαβορί.