ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Πίτα ήταν τα νυχτερινά κέντρα στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων!!! (video)

Ασφυκτικά γεμάτα ήταν τα νυχτερινά κέντρα στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων.
Όλοι ξέχασαν την κρίση, έστω και...

Τα 10 καλύτερα (πιο γνωστά) στήθη…

Γενναιοδωρία της φύσης; Θαύμα της επιστήμης; 
Οποιο από τα δύο κι αν ισχύει, σημασία έχει ότι στο Χόλιγουντ είναι συγκεντρωμένα τα ωραιότερα και πλουσιότερα στήθη… Κι αν λένε ότι ιδανικό στήθος είναι εκείνο που χωράει σε ένα ποτήρι σαμπάνιας, στην «Μέκκα του κινηματογράφου» πολλές σταρ θέλουν ολόκληρη τη… σαμπανιέρα για να χωρέσουν το πλούσιο μπούστο τους!

Πρωτότυπο πείραμα αποδεικνύει πού πέφτει το βλέμμα των ανδρών! (video)

Mια έρευνα επιστημόνων από τη Νέα Ζηλανδία που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα επιβεβαίωσε αυτό που όλοι οι άνδρες γνώριζαν ήδη. Τους αρέσει -πολύ- να κοιτάζουν το γυναικείο στήθος.
Σύμφωνα με αυτή τη μελέτη λοιπόν, οι μισοί άνδρες ασυναίσθητα κοιτάζουν το μπούστο μιας γυναίκας, πριν καν δουν το πρόσωπό της ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός της. Ίσως αυτό το συμπέρασμα να ήταν η αφορμή για το viral video που δημιούργησαν στη Γαλλία κάνοντας το εξής απλό πείραμα.

Γράψτε τη λέξη ILLUMINATI ανάποδα στον browser και θα εκπλαγείτε!

Όλοι γνωρίζουμε την μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ , NSA (Νational Security Agency) . Μια υπηρεσία που η φήμη της είναι τόσο μεγάλη, που σχεδόν κάθε εβδομάδα το Χόλιγουντ παράγει και μια ταινία βασισμένη στη δράση της. Ασχολείται με την Εθνική ασφάλεια της χώρας και διαθέτει χιλιάδες εκπαιδευμένους πράκτορες.

Ατάκες που αφήνουν τις γυναίκες… παγωτό!

Είτε «παγώσουν» είτε όχι από το ιδιόμορφο χιούμορ σου, εσύ θα έχεις κάνει τη διαφορά και φυσικά πάταγο με τέτοιες ατάκες! Το θεματάκι έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα. Μην προσπαθήσετε να ρίξετε κοπέλα με κάτι τέτοια. Οι πιθανότητες δεν σας ευνοούν καθόλου.Ωστόσο, έχουν πλάκα και οι αντιδράσεις των γυναικών στο άκουσμά τους είναι σίγουρα ξεκαρδιστικές! Να τις απολαύσουμε...

Δείτε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλο τον κόσμο!

Παγκόσμιο σύμβολο των εορτών, ακόμη και για τις μη χριστιανικές χώρες, το χριστουγεννιάτικο δέντρο εμφανίζεται δίπλα σε μνημεία, σε τόπους άσκησης της πολιτικής εξουσίας, σε εμπορικές λαοφιλείς αγορές, στην παραλία, στο βυθό, ακόμη και στα πεδία των μαχών...

Unisef: Η φωτογραφία της χρονιάς 2011

Η φωτογραφία του Γερμανού επαγγελματία που κατάφερε να συνδυάσει υπό μία έννοια 4 στοιχεία της σημερινής εποχής σε ένα κλικ: το ποδόσφαιρο, τα ΜΜΕ, τη φτώχεια αλλά και τον πόλεμο τιμήθηκε με το βραβείο της Unicef ως φωτογραφία της χρονιάς.
Το βραβείο πήρε ο 30χρονος Κάσι Λόφενμπέιν, ο οποίος απαθανάτισε ένα μικρό παιδί στη Γκάνα.
Η φωτογραφία απεικονίζει ένα παιδί στην Γκάνα το οποίο, φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, κρατάει στα χέρια μια μισοδιαλυμένη τηλεόραση. Γύρω του υπάρχουν μόνο ερείπια…
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

VIDEO: Φάρσα για πολλά γέλια! Η κόρνα και τα πανέμορφα κορίτσια…

Μία καλοστυμένη φάρσα με έναν αστυνομικό, δύο πανέμορφα κορίτσια και μερικούς… ανήξερους οδηγούς.
Αυτή είναι η συνταγή που θα σας φτιάξει τη μέρα.

Χριστουγεννιάτικο θαύμα με τυφλό σκυλάκι...

Για «Χριστουγεννιάτικο θαύμα» μιλούν φίλοι, γείτονες αλλά κυρίως η ιδιοκτήτρια του Στίβι, ενός τυφλού σκύλου που είχε χαθεί.
Ο Στίβι (που ονομάστηκε έτσι από τον Στίβι Γουόντερ) ήταν εκ γενετής τυφλός και τον είχε σώσει η ιδιοκτήτρια του από το δρόμο στις αρχές του 2011. Η αγάπη που του έδειξαν τον έκανε να αισθανθεί ασφαλής στο οικογενειακό περιβάλλον της Μπελίντα Γκουτιέρες.
Ξαφνικά, στις αρχές Δεκέμβρη, ο Στίβι χάθηκε. Η στενοχώρια της οικογένειας ήταν μεγάλη αφού επιπλέον θεωρούσαν ότι το πιθανότερο θα ήταν να βρήκε το θάνατο αβοήθητο. Έβαλαν μια αγγελία αλλά κανείς δεν τους ειδοποίησε.

ΒΙΝΤΕΟ: Το BBC στη Σπάρτη για τα ελληνικά Χριστούγεννα της κρίσης

Το BBC έκανε ένα ρεπορτάζ στη Σπάρτη για να δείξει πόσο έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση την επαρχία αλλά και πως θα περάσουν τις γιορτές οι Έλληνες. Ο δημοσιογράφος Paul Henley μίλησε με ιδιοκτήτες ζαχαροπλαστείων και κέντρων εστίασης οι οποίοι δήλωσαν ιδιαίτερα απογοητευμένοι και προβληματισμένοι με την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα.

Γραμμα 100 χρονών για τον Άη Βασίλη

Ένα αναπάντεχο δώρο πήρε τα φετινά Χριστούγεννα ο Βίκτορ Μπάρτλεμ, όταν έφτασε στα χέρια του μία επιστολή της μητέρας του προς τον Άγιο Βασίλη, που είχε γραφτεί πριν από 100 χρόνια και είχε ξεχαστεί στην καμινάδα του πατρικού της.
Η συντάκτρια της επιστολής και μητέρα του Βίκτορ, Χάνα «Άνι» Χάουαρντ, απεβίωσε το 1978. Η Χάνα έγραψε το γράμμα όταν ήταν μικρό κορίτσι, για να περιγράψει αναλυτικά στον Santa Claus τα δώρα που ήθελε να της φέρει.

Τραγωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο!!!

Ο 24χρονος επιθετικός της Ζακύνθου, Χρήστος Χαριάτης άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα στο νησί.

Ηρθε η Τρόικα και άλλαξε τον ΚΟΚ

Δείτε τις αλλαγές

Όλα όσα συγκλόνισαν τον κόσμο το 2011. (video)

Αναμφισβήτητα, το 2011 αποτέλεσε χρονιά επανάστασης, κρίσης, αντίστασης, αλλά και μνήμης. Σημαντικές και λιγότερο βαρυσήμαστες, άλλοτε μικρές και άλλοτε πιο μεγάλες ιστορίες και γεγονόταν δημιούργησαν ένα πολυσύνθετο και εκπληκτικό ταυτόχρονα παζλ εικόνων δύναμης, ανθρωπιάς, συγκίνησης τις οποίες συγκέντρωσε η Google σε ένα καταπληκτικό βίντεο τριών λεπτών που αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα φέρνοντας μνήμες από όλη την χρονιά που πέρασε.

Γέννησε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Ένας τραυματιοφορέας ντυμένος... τάρανδος βοήθησε μια γυναίκα να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι κάτω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, καθώς η εγκυμονούσα αισθάνθηκε τους πόνους της γέννας ενώ τύλιγε τα χριστουγεννιάτικα δώρα για συγγενείς και φίλους.
Η γέννηση της μικρής στο Χόμπαρτ της Τασμανίας ήταν ένας υπέροχος τρόπος για να γιορταστούν τα Χριστούγεννα, είπε ο Μπρους Κόνορ, της υπηρεσίας συντονισμού των ασθενοφόρων του νησιού.
«Η γυναίκα βρισκόταν σε τέτοια φάση του τοκετού που αντί να την οδηγήσουν στο ασθενοφόρο για να την μεταφέρουν στην κλινική χρειάστηκε να γεννήσει στο σπίτι», είπε:
«Η γέννηση στις 12:06 ανήμερα τα Χριστούγεννα είναι ένα ιδιαίτερο συμβάν, ιδίως αφού συνέβη κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο σπίτι. Νομίζω ότι ο τραυματιοφορέας φορούσε στο κεφάλι του ένα ζευγάρι κέρατα τάρανδου εκείνη τη στιγμή», πρόσθεσε ο Κόνορ.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Παράξενος γρίφος [Βίντεο]

Παρατηρήστε προσεκτικά το βίντεο που ακολουθεί.
Μετρήστε τους ανθρώπους που διακρίνονται στην πρώτη φωτογραφία και ξαναμετρήστε όταν η φωτογραφία αλλάξει.
Θα σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη...
Δείτε το Βίντεο...

Γιλμάζ: Κάψαμε τα ελληνικά δάση για αντίποινα!

Μία ανατριχιαστική ομολογία έκανε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ: παραδέχθηκε ότι την εποχή της πρωθυπουργίας της Τανσού Τσιλέρ (1995-1998) πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ έκαιγαν τα ελληνικά δάση.
Η ομολογία αυτή, επιβεβαιώνει σχετικές υποψίες που είχαν προκληθεί από συλλήψεις «περίεργων» ατόμων κατά το παρελθόν, αλλά και καταγγελίες οι οποίες ουδέποτε είχαν ληφθεί σοβαρά υπ΄ όψη, ειδικά από τις κυβερνήσεις εκείνης της εποχής, με τις μεγάλες πυρκαγιές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Μακεδονίας.

Πρωτοφανής κοσμοσυρροή στη Βηθλεέμ για την Αγια Νύχτα

Πάνω από 130 χιλιάδες πιστοί προσήλθαν στη Βηθλεέμ για να γιορτάσουν τη Γέννηση του Θεανθρώπου. Στο επίκεντρο ο Ιερός Ναός της Γεννήσεως, όπου τελείται η νυχτερινή Λειτουργία. Παρών και ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς.

Σελίδα υποστήριξης για το Γέροντα Εφραίμ στο Facebook!

Σήμερα όλα τα ΜΜΕ είχαν ως πρώτο θέμα τον Γέροντα Εφραίμ! Αυτό όμως που επίσης αναφέρθηκε παντού ήταν η αντίδραση των Blogs καθώς και των κοινωνικών δικτύων. Πλέον η φωνή των πολιτών ακούγεται μόνο στο διαδίκτυο, κανείς να μην υποτιμήσει τη δύναμή μας απέναντι σε όσους αποφασίζουν με άδικο και ύπουλο τρόπο να καταδικάσουν το Γέροντα Εφραίμ και στο πρόσωπο αυτού να υπονομεύσουν την Εκκλησιά και το Άγιο Όρος.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έφαγε κοκαΐνη από τον πρωκτό του αδερφού του..

Η ιστορία ξεκίνησε όταν τα δυο αδέρφια συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι είχαν ναρκωτικά στο αυτοκίνητό τους.
Ενώ βρίσκονταν στο πίσω μέρος του περιπολικού, ο ο 23χρονος Deangelo Rashard Mitchell έπεισε τον κατά 3 χρόνια μικρότερο αδερφό του Wayne Joshua Mitchell να φάει κοκαΐνη, την οποία είχε κρύψει στον πρωκτό του, ώστε να μην τη βρει η αστυνομία.

Τα πιο τρομακτικά πρόσωπα διασήμων για το 2011

Μερικοί άνθρωποι έχουν πραγματικά φωτογένεια, ενώ άλλοι… Δείτε μια λίστα διασημοτήτων που φωτογραφήθηκαν την στιγμή που είχαν κάτι το… τρομακτικό στην έκφραση τους, κατά την διάρκεια του 2011.

Χριστουγεννιάτικα videos: Ένα… ανορθόδοξο top-10

Ο Billy Nighy διασκευάζει τους Wet Wet Wet, «προσπαθώντας απεγνωσμένα να στριμώξει μια έξτρα συλλαβή στον τρίτο στίχο». Ο Michael Caine χορεύει με τα Muppets. Ο Tim Burton επιμένει ότι είναι Halloween. Η Ella Fitzgerald κάνει το “Ring-ting-tingling too” να ακούγεται τζαζ. Και οι Residents αφιερώνουν στον… σκύλο του Άη Βασίλη το πλέον δυσερμήνευτο χριστουγεννιάτικο τραγούδι από καταβολής κόσμου. Αστεία, νοσταλγικά, σινεφίλ και εντελώς καμένα, αυτά είναι δέκα –ή μήπως έντεκα;– από τα πιο αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα βίντεο.

Ζουν ευτυχισμένοι 75 χρόνια γιατί ποτέ δεν κοιμήθηκαν μαζί!

Αν αναρωτιέστε πως γίνεται ένα ζευγάρι να είναι 75 χρόνια μαζί και μάλιστα να δηλώνουν ευτυχισμένοι, η απάντηση είναι μία, …μακριά και αγαπημένοι!
Ο 97χρονος Σίντνεϊ Σμιθ και η 95χρονη σύζυγός του Φίλις, από τότε που γνωρίστηκαν κοιμούνται σε διαφορετικά κρεβάτια. Σύμφωνα με τους ίδιους είναι το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο…
Καταλαβαίνετε, χωρίς… κρεβατομουρμούρα όλοι είναι ικανοποιημένοι!
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Καθηγητής κάνει απίστευτο τρικ (video)

Δείτε τι έκανε ένας καθηγητής Πανεπιστημίου στην Καλιφόρνια ώστε να κάνει το μάθημα πιο ελκυστικό για τους μαθητές του…
Το τρικ...του είναι εντυπωσιακό.


Ο «κρυμμένος» θησαυρός των Γρεβενών, θέμα στα διεθνή μέσα!!!

Η ανεύρεση του κρυμμένου θησαυρού αποτελούσε αγαπημένο παιχνίδι για πολλά παιδιά αλλά όπως φαίνεται και για αρκετούς μεγάλους.
Πρόσφατα στα Γρεβενά πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις στο «Μεσόλακκο» Γρεβενών καθώς πέντε Έλληνες έψαχναν τον κρυμμένο θησαυρό επιχειρώντας να ανοίξουν σήραγγα μήκους 15 μέτρων με την χρήση σκαπτικών και άλλων μεταλλικών εργαλείων.
Τα διεθνή μέσα ασχολήθηκαν με το θέμα και απέδωσαν την προσπάθεια των Ελλήνων να βρουν θησαυρό στην οικονομική κρίση. «Μετά από δύο χρόνια λιτότητας, συρρίκνωσης των μισθών, αύξησης των φόρων και ρεκορ ανεργίας ρεκόρ όλο και περισσότεροι Έλληνες βρίσκουν παρηγοριά σε ιστορίες κρυμμένων θησαυρών» αναφέρει το Associated Press και αναδημοσιεύεται μεταξύ άλλων από την Huffington Post, το ABC news και την Washington Post.
Το δημοσίευμα αναφέρθηκε στη σύλληψη των 
«κυνηγών του θησαυρού»  στα Γρεβενά ενώ αναφέρει και την άποψη ενός Έλληνα «κυνηγού» ο οποίος ζητά να μην θεωρείται παράνομη στη χώρα αυτή η δραστηριότητα. «Αν βρεθεί ο θησαυρός θα καλυφθεί ένα πολύ μεγάλο μέρος του ελληνικού χρέους» αναφέρει ένας άλλος.
«Δεν είναι όλοι οι ελληνικοί μύθοι αρχαίοι...» λένε χαρακτηριστικά τα διεθνή μέσα.





mediagate
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Χριστουγεννιάτικα έθιμα!

Ψάξαμε και συγκεντρώσαμε για εσάς μερικά από τα πιο γνωστά, αλλά και πιο …άγνωστα έθιμα των Χριστουγέννων στην χώρα μας. Μερικά από αυτά είναι τα εξής:

Απίστευτο καίγεται ο καπνός και ανάβει το κερί [Βίντεο]

Ένα πολύ απλό αλλά ευφάνταστο «μαγικό» τρυκ, που θα εντυπωσιάσει εσάς και τους φίλους σας.
Δεν είμαστε σίγουροι για την επιστημονική του εξήγηση αλλά φανταζόμαστε ότι μόρια κεριού υπάρχουν στον καπνό που σβήνει, με αποτέλεσμα ο καπνός να παίρνει φωτιά.
Δείτε το βίντεο...

Ένα Χριστουγεννιάτικο φωτεινό υπερθέαμα! (video)

Στο παρακάτω βίντεο έχετε την ευκαιρία να δείτε ένα χριστουγεννιάτικο φωτεινό υπερθέαμα, στο οποίο πρωταγωνιστούν χιλιάδες μικρά λαμπιόνια.
Το έργο είναι δια χειρός Damion Rodriguez ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει αυτά τα υπέροχα οπτικά εφέ, σε σπίτι στο Fountain Valley της California, χρησιμοποιώντας 56.100 φωτάκια LED που ακολουθούν το ρυθμό του μικρού τυμπανιστή.

Με κρύο και βροχές τα Χριστουγέννα

Χαμηλές θερμοκρασίες, νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και βροχές στα δυτικά και τα νησιά του Ιονίου προβλέπονται για την Κυριακή των Χριστουγέννων. Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων.


«Γκρίζος» αναμένεται ο καιρός και τις επόμενες ημέρες, με την ΕΜΥ να προβλέπει βελτίωση από την Τετάρτη.

Παράξενα από όλον τον κόσμο

Φωτογραφίες που σε κάνουν να απορείς...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Κοπέλα 22 χρονών είναι 71 εκατοστά και ζυγίζει μόλις 7 κιλά

Η Hatice Kocaman είναι μια 22χρονη κοπέλα από την Τουρκία που το ύψος της είναι μόλις 71 εκατοστά και ζυγίζει μόνο 7 κιλά!
Το βιβλίο των Ρεκόρ Guiness την έχει αναδείξει ως την μικρότερη γυναίκα στον κόσμο! Η Kocaman δεν μπορεί να αναπτυχθεί επειδή πάσχει από μία σπάνια διαταραχή των οστών, που πιθανότατα οφείλεται σε ελαττωματικά γονίδια που έχει κληρονομήσει από τους γονείς της.
Η ίδια λέει πως είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται στο βιβλίο Ρεκόρ Guiness ως «η μικρότερη γυναίκα του κόσμου» διότι θέλει όλοι να γνωρίζουν γι΄αυτήν. Και συμπληρώνει: