ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Πώς η Ελένη απέφυγε να σχολιάσει τις φωτογραφίες με τον Ματέο! (video)

Ξεφύλλιζε το περιοδικό που την είχε εξώφυλλο στην αγκαλιά του Ματέο κάνοντας την ανήξερη.
Ακόμα και όταν ο συνεργάτης της, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, την ρώτησε αν ήταν ωραία στη γιορτή -στην οποία είχαν βγει οι συγκεκριμένες φωτογραφίες- η Ελένη Μενεγάκη απάντησε “Προφανώς, τους βλέπω χαμογελαστούς, ωραία θα πέρασαν” -εννοώντας τους παρουσιαστές της εκπομπής “Μες στην Καλή Χαρά”, από άλλο θέμα του περιοδικού.
Ωστόσο, η Ελένη κρατούσε ψηλά, σχεδόν επιδεικτικά, το περιοδικό όση ώρα διάβαζε τα θέματά του, για να διευκολύνει και τον κάμεραμαν να τραβήξει τις φωτό που ήθελε.
Δείτε το βίντεο:

Σε ποια ανήκουν αυτά τα… αξιοχουφτώσιμα οπίσθια;;;

Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να αντισταθεί στα εκπληκτικά, φοβερά, τρομερά και ανεπανάληπτα οπίσθια της
Claudia Galanti.! Το νεαρό μοντέλο απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα, και όλοι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι και φωτογράφοι, απολαμβάνουν τα καλοσχηματισμένα της οπίσθια που η ίδια φρόντιζε να επιδεικνύει με περίσσια χάρη φορώντας ένα σχεδόν ανύπαρκτο μαγιό.!

Μια αξύριστη τραγουδίστρια υποψήφια για τον διαγωνισμό της Eurovision!! (Video)

Μια συμμετοχή που θυμίζει λίγο αυτή της τρανσέξουαλ Dana International θα περιμένει -κατά πάσα πιθανότητα- τον διαγωνισμό της Eurovision για το 2012.Η εμφάνιση της Conchita Wurst στην αυστριακή κρατική τηλεόραση για το δημοφιλές talent show “Die Grosse Chance” ήταν μόνο η αρχή.

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία που την έκανε να ντρέπεται!

Αυτή είναι μία φωτογραφία για την οποία η Δούκισσα παραδέχεται ότι ντρέπεται και σίγουρα δεν τη λες αθώα!
Άντε να τη χαρακτηρίσεις “καλλιτεχνική”, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς παρά να κάνεις πονηρές σκέψεις βλέποντάς την…

Ολυμπιονίκης και… βιαστής!

Κατευθείαν στην φυλακή οδηγήθηκε ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης του τζούντο στην κατηγορία των 66 κιλών, Μασάτο Ουτσισίμπα, τον οποίον βαραίνουν κατηγορίες βιασμού μιας νεαρής αθλήτριας! Ο Ουτσισίμπα ήταν κάτι σαν ήρωας στην Ιαπωνία και το….
σκάνδαλο έχει προκαλέσει σοκ στην χώρα! Ο ίδιος ο τζουντόκα δεν προέβη σε κάποια δήλωσε, αλλά όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του, υποστηρίζει ότι τα πάντα έγιναν με την συναίνεση της αθλήτριας, η οποία μαθαίνει τα μυστικά του τζούντο από Ουτσισίμπα, που εδώ και έναν χρόνο έχει γίνει προπονητής.
Το περιστατικό έγινε σε προπονητικό καμπ και κατόπιν… κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, ενώ αποδείχθηκε ότι η αθλήτρια δεν ήταν σε θέση να αντισταθεί! Το περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε άλλες αντίστοιχες καταγγελίες για παρενοχλήσεις αθλητριών και ο Ουτσισίμπα κινδυνεύει με τρία χρόνια φυλάκιση!
gazzeta.gr

Στο ΣΚΑΪ ο Αυτιάς;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Αυτιάς, έχει ήδη συναντηθεί με τα στελέχη του ΣΚΑΙ και του ALPHA για την καινούργια του τηλεοπτική στέγη, οι συζητήσεις έχουν γίνει και περιμένουμε να δούμε σε πια συχνότητα θα εκπέμπει από εδώ και στο εξής.
Όσο για το ΣΚΑΙ, οι Λυριτζής – Οικονόμου θα παραμείνουν στο κανάλι και θα συνεχίσουν την πρωινή εκπομπή τους, μέχρι το καλοκαίρι.

Πέθανε η Τσίτα!!!

Η Τσίτα ήταν μακράν η πιο διάσημη μαϊμού του κόσμου. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις ταινίες των 30s με τον Ταρζάν και από τότε μπήκε στις καρδιές μας. Έφτασε μέχρι τα 80 αλλά την πρόδωσαν τα νεφρά της. Η Τσίτα ήταν μια μαϊμού που λάτρευε να βλέπει τους ανθρώπους να γελά ενώ της άρεσε να ζωγραφίζει και να βλέπει ποδόσφαιρο...

Επεισόδια στο ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στο ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ, μεταξύ Αρμένιων και Ορθόδοξων κληρικών, με αφορμή το ετήσιο καθάρισμα του χώρου, το λεγόμενο “σάρωμα”.
Σύμφωνα με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, οι αγιοταφίτες μοναχοί πήγαν στη Βηθλεέμ και άρχισαν μαζί με τους Φραγκισκανούς και τους Αρμενίους το ετήσιο σάρωμα.

Διαλύεται ο ΠΑΟΚ…Δεν έχουν να πληρώσουν

Φεύγουν από την ομάδα του ΠΑΟΚ Λεονάρντο και Ντίεγκο Αρίας .
Τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ αναγκάζουν τους Ζαγοράκη, Κωνσταντινίδη να αναζητούν λύσεις μείωσης των λειτουργικών εξόδων και ως αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες πρέπει να αποχωρήσουν υποχρεωτικά.
Και η λίστα αναμένεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερη, αφού από τη μία ο Πάμπλο Κοντρέρας είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει στην Κόλο Κόλο της Χιλής και από την άλλη ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο είναι και αυτός προ των πυλών της εξόδου, με ρεπορτάζ από την Ρουμανία να τον εμπλέκουν με την Στεάουα.

Βίντεο: Την βίασαν ομαδικά οι μετανάστες και τελικά αυτοκτόνησε

Η Eva Helgutan υπέστη άγριο ομαδικό βιασμό απο Μουσουλμάνους μετανάστες στο Trondheim της Νορβηγίας. Η οικογένειά της λέει οτι βυθίζονταν ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη μετά το βιασμό και τελικά αυτοκτόνησε.
Η αστυνομία λέει ότι ένας μεγάλος αριθμός λευκών Νορβηγίδων έχει βιασθεί άγρια απο ομάδες μεταναστών στο Τρόντχαϊμ. Η αστυνομία αναφέρει οτι στόχος τους είναι μόνο λευκές Νορβηγίδες. Η Eva ήταν ένα απο τα τρία νεαρά κορίτσια που βιάσθηκαν ομαδικά μέσα σε μερικές μέρες.

VIDEO: Η κηδεία του βορειοκορεάτη ηγέτη

Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες βρίσκονται στους δρόμους της βόρειας Κορέας για να αποχαιρετίσουν τον ηγέτη τους Κιμ Γιονγκ Ιλ.
Επίδειξη δύναμης επιχειρεί το καθεστώς, με χιλιάδες στρατιώτες παρατεταγμένους να τιμούν τη σορό του τεθνεώτος ηγέτη, και τη νεκρική πομπή να περνά από τους δρόμους της Πιονγιάνγκ, ενώ πλήθος Βορειοκορεατών έχουν συγκεντρωθεί στους χιονισμένους δρόμους για το “τελευταίο αντίο” στον ηγέτη τους.

Διαβάστε το ένταλμα σύλληψης του Γέροντα Εφραίμ!

Πόσα βγάζει το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας;

Πρόσφατα ο Βασιλιάς της Ισπανίας υποσχέθηκε πως στα πλαίσια της πλήρους διαφάνειας θα ανακοινώσει τα έσοδα του ιδιου και ητς οικογένειάς του. Πράγματι λοιπόν τα ποσά ήρθαν στο φως και δεν ειναι λίγα.
Ο Juan Carlos βγάζει το χρόνο 292,552 ευρώ απο τα οποία τα 140,519 ειναι ο καθαρός μισθός του και τα υπόλοιπα ειναι για τα έξοδά του. Ο γιος του Felipe βγάζει π146,375. Η σύζυγός του βασίλισσα Σοφία πληρώνεται 370,000 το χρόνο τα οποία μοιράζεται μαζί με τις κόρες της.
Συνολικά το παλάτι εισέπραξε το 2011 8,4 εκατομμύρια ευρώ

Και όμως…υπάρχουν καλλιστεία ελεφάντων!

Κατά μήκος μιας πασαρέλας μπροστά από ένα πάνελ κριτών παρέλασαν σήμερα δεκάδες ελέφαντες στο Νεπάλ, οι οποίοι συμμετέχουν στα ετήσια καλλιστεία!
Οι υπεύθυνοι για τα ζώα πέρασαν σχεδόν τρεις ώρες πλένοντας τους ελέφαντες, αλείβοντας με λάδι τα σώματά τους και βάφοντας τα νύχια και τις πλάτες τους με πολύχρωμα μοτίβα, ενώ στη συνέχεια οι ελέφαντες καλύφθηκαν με πολύχρωμα υφάσματα από μετάξι.

Αεροπορική επίθεση σε δημοσιογράφο του MEGA! (video)

Το μεσημέρι της Τετάρτης και κατά τη διάρκεια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του MEGA, έγινε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.
Ξαφνικά όμως, ο δημοσιογράφος δέχθηκε ”αεροπορική επίθεση” και δεν μπορούσε να μεταδώσει τις πληροφορίες του. Μάλιστα, ο παρουσιαστής του δελτίου, Αντώνης Λιάρος, είπε χαρακτηριστικά: ”Έχεις γίνει στόχος αεροπλάνων Ιορδάνη…”.

Ο,τι χειρότερο μπορεί να σου τύχει στο γάμο (video)

Η νύφη αυτή έχει κάθε δικαίωμα να διακόψει το γάμο της και να ακυρώσει τα πάντα. Αυτό που έγινε μόνο τυχαίο δεν είναι, ειναι σίγουρα κάποιο μήνυμα που την προειδοποιεί. Την ώρα που ο ιερές έλεγε το “όποιος έχει κάποια αντίρρησή να το πει τώρα”...
 δείτε τι έγινε...

Σοκ στην Αργεντινή-Η πρόεδρος της χώρας πάσχει από καρκίνο

Από καρκίνο του θυρεοειδούς πάσχει η πρόεδρος της Αργεντινής, Cristina Fernandez de Kirchner, η οποία επανεξελέγη για μια δεύτερη τετραετή θητεία μόλις τον περασμένο μήνα.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της προεδρίας, η Kirchner θα υποβληθεί σε εγχείρηση στις 4 Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία.
“Η πρώτη διάγνωση του καρκίνου είχε

Θα κάνουν την έκπληξη στις σημερινές εξ αναβολής αναμετρήσεις!

Φαβορί στις σημερινές εξ αναβολής αναμετρήσεις τους με τον Λεβαδειακό και τη Δόξα Δράμας αντίστοιχα είναι οι γηπεδούχοι ΟΦΗ και Αρης.
Οι Κρητικοί στις 16.00 θα προσπαθήσουν να αναρριχηθούν στη βαθμολογία.
Οι Θεσσαλονικείς στις 19.30 να κάνουν μια καινούρια αρχή, ενώ το ζητούμενο για τους φιλοξενούμενους στον τελευταίο αγώνα του 2011 είναι να κάνουν την έκπληξη αυξάνοντας ελάχιστα τις ελπίδες παραμονής τους στην Σούπερ Λίγκα.

Ληστεία στο προπονητικό της Τσέλσι!

Ακόμη ένα περιστατικό παραβατικής συμπεριφοράς έρχεται να ταράξει τα νερά στην Τσέλσι, αυτή τη φορά στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου. Δέκα οι συλλήψεις για διάρρηξη, ληστεία και φθορά ξένης περιουσίας, με τους …επιτήδειους να μη διστάζουν να πάρουν ακόμη και μέρος του χλοοτάπητα!

Πόσο θα αυξηθούν τα συντάξιμα χρόνια και πόσο θα μειωθούν οι επικουρικές

Το τελικό σχέδιο για τις επικουρικές συντάξεις επεξεργάζεται το υπουργείο Εργασίας, με τις προωθούμενες αλλαγές να τρέχουν σε δόσεις.
Το ύψος των επικουρικών συντάξεων θα είναι σε άμεση συνάρτηση με τα οικονομικά δεδομένα του κάθε φορέα και για τον σκοπό αυτόν θα υλοποιηθούν αναλογιστικές μελέτες σε όλα τα Ταμεία.

ΒΟΛΕΪ 2011, Γ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ .

Οι κορασίδες του συλλόγου έκαναν το καθήκον τους και κέρδισαν με 3 - 1 σετ, την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, τον Πήγασο Κοζάνης μέσα στην Κοζάνη. Η ομάδα των Γρεβενών είχε ικανοποιητική εικόνα στο γήπεδο και έδωσε υποσχέσεις για το μέλλον, να σημειωθεί πως οι προπονήσεις του Γ.Σ.Γρεβενών σε όλα τα τμήματα βόλεϊ γίνονται κανονικά καθ' όλη την διάρκεια των σχολικών, για τους μαθητές, γιορτών.

Κακοποίηση 15χρονης από τα πεθερικά της γιατί αρνούνταν να εκπορνευτεί..

Η αφγανική αστυνομία κατάφερε και έδωσε τέλος στο μαρτύριο που ζούσε μία 15χρονη, η οποία έμεινε κλεισμένη για περισσότερο από 5 μήνες στο σπίτι των πεθερικών της όπου την βασάνιζαν επειδή δεν δεχόταν να εκπορνευτεί, ανακοίνωσε επίσημη πηγή.
Η κοπέλα εντοπίστηκε τη Δευτέρα στην τουαλέτα του υπογείου του σπιτιού του συζύγου της, στη βορειοανατολική επαρχία Μπάγλαν, αφού οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ.Α. ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ακαδημίας 60, 10679 Αθήνα
Τηλ. 210-33.98.270, 71 

Αθήνα, 27-12-2011
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ.Α.
ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ
ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ

Η ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη και αποτελεί δημοκρατική κατάκτηση που δεν επιτρέπεται να τίθεται υπό αμφισβήτηση, ούτε...

Οι "Ράδιο αρβύλα" χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά συγκεντρώνοντας 360.000 ευρώ!

Η έκκληση του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του για την ενίσχυση του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» -που έχει στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους- όχι μόνο έπιασε τόπο, αλλά ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Τους Έσωσε Το Facebook!!!

Μια γυναίκα από τη Γιούτα, στην Αμερική, χρησιμοποίησε το Facebook για να ζητήσει βοήθεια, όσο εκείνη και ο μόλις 17 μηνών γιος της κρατούνταν όμηροι στο ίδιο τους το σπίτι από τον σύζυγό της.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα κρύφτηκε σε ένα ντουλάπι το οποίο περιείχε έναν φορητό υπολογιστή, προκειμένου να δημοσιεύσει την έκκλησή της για βοήθεια στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εκείνη και ο γιος της θα είναι νεκροί το πρωί αν δεν διασωθούν.

Κολομβία: Κυλιόμενες σκάλες για 12.000 κατοίκους! Βίντεο

Μια εντυπωσιακή κατασκευή λύνει τα… «πόδια» των 12.000 κατοίκων σε μια από τις φτωχότερες και πιο βίαιες κοινότητες της πόλης Μεντεγίν, στην Κολομβία. Κυλιόμενες σκάλες 384 μέτρων συνδέουν πλέον την περιοχή με το κέντρο της πόλης.
Το έργο κόστισε 7 εκατομμύρια δολάρια, είναι χωρισμένο σε έξι τμήματα, ενώ η χρήση της σκάλας γίνεται δωρεάν. Πριν κατασκευαστεί η σκάλα οι κάτοικοι της «κοινότητας 13» ήταν αναγκασμένοι να ανεβαίνουν εκατοντάδες σκαλοπάτια, προκειμένου να φθάσουν από τα σπίτια τους που είναι χτισμένα στην πλαγιά του βουνού, στο κέντρο της πόλης.
Τώρα μέσα σε πέντε λεπτά φθάνουν στον προορισμό τους, ενώ παλιότερα για να καλύψουν την διαδρομή χρειάζονταν μια ώρα. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης, είναι το πρώτο έργο αυτού του είδους σε ολόκληρο τον κόσμο και στοχεύει στην διευκόλυνση των φτωχών κατοίκων της κοινότητας.

Πρωταγωνιστής με ενάμισι χέρι!

Στη ζωή είναι γνωστό πως πρέπει να αγωνίζεσαι σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου. Κι αν τελικά το καταφέρεις, η ικανοποίηση δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο στον κόσμο.
Αυτό το έμαθε από πρώτο χέρι ο Κέβιν Λάου. Ο νεαρός μπασκετμπολίστας έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, το να αγωνιστεί δηλαδή σε κολέγιο της πρώτης κατηγορίας στο NCAA, παρά τις τεχνικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε.
Και δεν μιλάμε για κάτι απλό. Ο φοιτητής του Πανεπιστημίου του Μανχάταν γεννήθηκε με το αριστερό του χέρι να έχει αναπτυχθεί ώς τον αγκώνα, λόγω ενός προβλήματος στην κυκλοφορία του αίματος κατά τη διάρκεια της κυοφορίας της μητέρας του.

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των "16"

Σε πέντε δόσεις θα γίνει η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (27/12) η ΕΠΟ.
Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 11 Ιανουαρίου και την αρχή θα κάνουν οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τον Θρασύβουλο και τον Πανιώνιο.
Για τις 18 Ιανουαρίου έχει οριστεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Εθνικό Αστέρα ή τον ΠΑΟΚ, καθώς εκκρεμεί ακόμη η απόφαση για την τύχη του μεταξύ τους αγώνα στην Καισαριανή.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας:

Ένας 15χρονος ο κατακτητής των υψηλότερων κορυφών του κόσμου..

Ένα όνειρο ζωής κατάφερε να πραγματοποιήσει ο 15χρονος Jordan Romero, ο οποίος μέσα σε περίπου πέντε χρόνια πάτησε τις υψηλότερες κορυφές κάθε ηπείρου. Ο Jordan ξεκίνησε το εγχείρημά του, όταν είδε στο σχολείο του έναν πίνακα ζωγραφικής που έδειχνε τις επτά κορυφές του κόσμου.
Αμέσως έτρεξε στον πατέρα του, δηλώνοντας του ότι είναι αποφασισμένος να κατακτήσει τα υψηλότερα σημεία του πλανήτη. Ο πατέρας του Paul, είπε αμέσως «ναι» στην επιθυμία του γιού του, καθώς και εκείνος επειδή είναι χειριστής διασωστικού ελικοπτέρου, είναι παθιασμένος με την αδρεναλίνη.
Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγοι μήνες και ο 10χρονος τότε ορειβάτης πατούσε στην κορυφή του Κιλιμάντζαρο στην Τανζανία της Αφρικής σε ύψος 5.892 μέτρων. Στο πλευρό του είχε τον πατέρα και την μητριά του. Ένα χρόνο αργότερα, στα 11 του, ο Jordan Romero ανέβηκε στο όρος Έλμπρους στην παγωμένη Ρωσία.
Η δράση του συνεχίστηκε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια μέχρι τον Μάιο του 2010, όταν η ομάδα «Jordan» πάτησε και το Έβερεστ στο Νεπάλ. Ο 15χρονος από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έγινε ο μικρότερος ορειβάτης που ανέβηκε στο υψηλότερο σημείο της Γης, στα 8.848 μέτρα.
Ένα ρεκόρ που θα μείνει μάλλον άπιαστο για πολύ καιρό, καθώς λίγο μετά την αποστολή του Τζόρνταν οι αρχές απαγόρευσαν την αναρρίχηση στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου σε ορειβάτες κάτω των 16 ετών.
Ο άθλος του νεαρού ολοκληρώθηκε την παραμονή των φετινών Χριστουγέννων όταν βρέθηκε στο Νότιο Πόλο, στο βουνό Βινσόν Μασίφ των 4.892 μέτρων, που είναι το υψηλότερο της παγωμένης ηπείρου.
Star.gr

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτουν κορυφαία στελέχη

«Εξέγερση» θυμίζουν οι τοποθετήσεις κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στο Πολιτικό Συμβούλιο, το οποίο είναι ακόμα σε εξέλιξη.Η στάση του κ. Παπανδρέου να κάνει τον …ανήξερο και να συνεχίσει να θέλει να κρατά κλειστά τα χαρτιά του εκνεύρισαν τους δελφίνους, οι οποίοι αντέδρασαν συντονισμένα.
Μάλιστα, εκείνο που έκανε το ποτήρι να

Κορυφώνεται η δίκη για το γερμανικό Focus

Με καταθέσεις μαρτύρων του κατηγορητηρίου συνεχίζεται την Παρασκευή στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών η δίκη με κατηγορουμένους τα μέλη της συντακτικής ομάδας του περιοδικού «Focus» που κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου, προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους και εξύβριση.
Η ποινική δίωξη, όπως είναι γνωστό, ασκήθηκε ύστερα από μήνυση που έχουν καταθέσει σε βάρος τους έξι πολίτες.

Απολύθηκε και σκότωσε το αφεντικό και την οικογένεια του

Ισόβια κάθειρξη σε σερβιτόρο που σκότωσε την οικογένεια του αφεντικού του, ανάμεσα τους ήταν και ένα βρέφος, γιατί τον απέλυσαν
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από ισραηλινό δικαστήριο σερβιτόρος που σκότωσε το αφεντικό του και πέντε μέλη της οικογένειάς του - ανάμεσα τους και ένα βρέφος.
Αναλυτικότερα, το 2009 ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου απέλυσε τον Ντάμιαν Κέρλικ κατηγορώντας τον ότι έκλεβε αλκοόλ.

Έβρος: Μητέρα και το 12χρονο παιδί της πέθαναν από το κρύο.

Με τη ζωή τους πλήρωσαν την προσπάθεια να διασχίσουν κολυμπώντας τον ποταμό Έβρο, για να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα, τρείς λαθρομετανάστες, μεταξύ των οποίων ένα 12χρονο αγόρι με τη μητέρα του.
Το πτώμα του αγοριού βρέθηκε δίπλα στην παγωμένη σορό της 59χρονης μητέρας του, στις όχθες του ποταμού Έβρου στην περιοχή Φερών, ενώ από τα έγγραφα που βρέθηκαν στα ρούχα τους προκύπτει ότι είναι ιρανικής καταγωγής.
Επίσης ακόμη ένα πτώμα άνδρα, αφρικανικής καταγωγής και ηλικίας 25 - 30 χρόνων, βρέθηκε στις όχθες του Έβρου, στην περιοχή Πετράδων Διδυμοτείχου.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο θάνατος των τριών μεταναστών επήλθε λόγω των κακουχιών που υπέστησαν και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή του Έβρου.
Zougla.gr

Πρωτοφανής ρατσιστική επίθεση κατά των βλάχων ..στα Γιάννενα!!!

Έκπληκτοι σήμερα πάρα πολύ Γιαννιώτες , είδαν σε κεντρικά πεζοδρόμια της πόλης των Ιωαννίνων μεγάλη σε ποσότητα φέιβολάν με αισχρά ρατσιστικά ‘λόγια’ εναντίον των Βλάχων και των παιδιών τους κωλόβλαχοι γ… και τα παιδιά σας κτλ..Η προσβολή αυτή είναι άλλη μια ρατσιστική επίθεση στους Βλάχους των Ιωαννίνων..

Ένας πύργος για… κατσίκες

Το Goat Tower είναι ένα καινούργιο σπίτι για τις κατσίκες των Ελβετικών βουνών που μεταφέρθηκαν στην Νότια Αφρική και δεν είχαν που να σκαρφαλώσουν.

Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...

Τα 10 καλύτερα fail του 2011

Μιας και το 2011 φτάνει στο τέλος του, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τη ''χρυσή'' δεκάδα των καλύτερων fail που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Ειλικρίνα μια πολύ σπάνια συλλογή, όπου όλες οι τούμπες ξεπερνούν τον καλύτερό του εαυτό και η μια είναι καλύτερη από την άλλη! 
Δείτε το απολαυστικότατο video που ακολουθεί...

΄Αμα ξεκινήσει η μέρα σου στραβά……….

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2011 (video)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...

Το αμάξι που μπορεί και παρκάρει μόνο του!

Ποιός θα ήξερε ότι το θα έβγαινε αμάξι που θα παρκάρει μόνο του χωρίς να κουνήσεις το χεράκι σου, και όμως βγαίνει το καινούργιο Ford Focus τώρα το 2012 με το νέο σύστημα που έχει βγάλει η Ford Active Park Assist με τους αισθητήρες που έχει το στα πλάγια μπορείς να το ρυθμίσεις ώστε μπεί σε μια συγκεκριμένη θέση χώρις να ακουμπήσεις τίποτα.Είναι το μόνο αμάξι που έχει αυτό το καινούργιο κόλπο.

Της έκανε πρόταση γάμου στην σκηνή του θεάτρου Αθηνά! Βίντεο

Αυτά είναι παιδιά… Τον έρωτα δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά. Μπορεί να περνάμε μια από τις σοβαρότερες οικονομικές κρίσεις, όμως τα ερωτευμένα ζευγάρια δε φοβούνται να κάνουν το μεγάλο βήμα και να προχωρήσουν σε γάμο.
Έτσι έγινε και μ’ ένα θεατρόφιλο ζευγαράκι που πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση «Το Μήλο», όπου πρωταγωνιστεί η Ναταλία Δραγούμη και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.
Εκεί που εξελισσόταν η υπόθεση του έργου, που παρεμπιπτόντως μιλά για τη ζωή ενός ζευγαριού που τελικά παντρεύεται και αργότερα αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, μπουκάρει πάνω τη σκηνή ένας νεαρός και ζητά να σταματήσει η παράσταση.
Φωνάζει λοιπόν να ανέβει πάνω μαζί του και η καλή του και μετά βγάζει από την τσέπη του ένα δαχτυλίδι, γονατίζει και της κάνει πρόταση γάμου.
Όπως καταλαβαίνετε έγινε ο κακός χαμός από κάτω, με το κοινό να χειροκροτεί και να δίνει συγχαρητήρια στο ζευγάρι.
Η Ναταλία Δραγούμη πάλι και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ευχόντουσαν τα καλύτερα στα παιδιά και μέχρι και πέπλο φόρεσαν στην κοπέλα.
Δείτε το video…


 
Star.gr

10+1 μητροπόλεις «καθρεφτίζονται» στο νερό

Λίγες είναι οι παράκτιες πόλεις του πλανήτη που έχουν το «προτέρημα» της αντανάκλασης, σχηματίζοντας τα είδωλά τους στην επιφάνεια λιμνών, ποταμών και θαλασσών. Γιατί όταν τα νερά είναι ήρεμα λειτουργούν σαν καθρέφτης, αποτυπώνοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια της «αστικής» ομορφιάς. Είτε αποτελούνται από παλιά πέτρινα κτίρια είτε από πανύψηλους ουρανοξύστες από γυαλί, οι αντανακλάσεις αναδεικνύουν το μεγαλείο παλαιών και νέων πόλεων με εξαιρετική πιστότητα τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα, όλες τις εποχές του χρόνου. Χρώματα και σχήματα «αναμειγνύονται» σε μαγικές εικόνες που μόνο ένας καλός ζωγράφος θα μπορούσε να αποτυπώσει στον καμβά του. Και σίγουρα δεν θα τα κατάφερνε τόσο καλά…

Aστείες πινακίδες και επιγραφές…(Πολύ γέλιο)

Παντού υπάρχουν!!!