ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ: Η πρώτη σέξι φωτογράφηση της Μαρίας Ηλιάκη!!!

Η συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά και το πρόβλημα υγείας της μητέρας της.
Αυτή εδώ είναι μια σέξι φωτογράφηση.

Είναι η πρώτα φορά που βγάζεις αυτή την πλευρά σου;
Ναι.
Γιατί δεν είχε γίνει νωρίτερα;

Ο τάφος του Χριστού… στην Ιαπωνία.. (video)

Η Ιαπωνική παράδοση θέλει τον Ιησού Χριστό να έζησε σε χωριό της περιοχής μέχρι τα 106 του. Υπάρχει μάλιστα και “τάφος” στον οποίον γράφονται τα εξής :
“Οταν ο Χριστός ήταν 21 ετών πήγε στην Ιαπωνία οπου και για 12 χρόνια απέκτησε θείες γνώσεις. Στη συνέχεια πήγε πίσω στην Ιερουσαλήμ και συνέχισε την αποστολή του. Ο μικρότερος αδερφός του Iskiri πήρε τη θέση του στο Σταυρό και ο Χριστός επέστρεψε μετά απο λίγο καιρό στην Ιαπωνία. Εμεινε για πάντα στο χωριό Herai οπου και πέθανε σε ηλικία 106 ετών
Σε αυτόν τον ιερό τόπο βρίσκεται το μνήμα του Χριστού και αριστερά μνήμα προς τιμήν του Isukiri “

99χρονος χώρισε 77χρονη γιατί είχε σχέση...

Ο γάμος του 99χρονου Antonio και της 77χρονης Rosa φαινόταν ονειρεμένος. Ειναι μαζί επι 78 χρόνια, απο το 1934 και φυσικά τίποτα δε φάνταζε ικανό να διαλύσει πλέον αυτό το γάμο. Οταν ομως αποφάσισαν να καθαρίσουν το σπίτι τους στη Ρώμη ο Antonio βρήκε ένα

ΔΕΙΤΕ: Η τέλεια γυναίκα έχει διπλό αιδοίο…και είναι είναι αληθινή!!!

Επιτέλους βρέθηκε η τέλεια γυναίκα Hazel Jones: Η γυναίκα με τα δύο αιδοία!!!
H Hazel Jones, η γυναίκα με το διπλό αιδοίο τα λέει όλα.. Πως οταν τα έχεις δύο διπλασιάζονται τα προβλήματα αλλά διπλασιάζεται και η απόλαυση!
“Uterus didelphys” μοιάζει με όνομα μυθικού τέρατος που ζει σε μαγεμένα δάση αλλά στην πραγματικότητα είναι ο ιατρικός όρος για τον «διπλό κόλπο» ή όπως πολύ υπερήφανα τον χαρακτήριζει η Hazel Jones «στον έναν άλλος ένας δώρο»!
Δύο αιδοία απίστευτο έ;

Ποια σταρ βγήκε από το σπίτι με την πετσέτα; Δείτε φωτογραφία..

Αν και προς στιγμήν έδειξε δείγματα ότι αρχίζει να ισορροπεί, απ’ ότι φαίνεται ο πρόσφατος αποτυχημένος γάμος δεν την βοήθησε και πολύ.
Ο λόγος, για τη Sinead O’Connor η οποία φρόντισε και πάλι να γίνει… πρωτοσέλιδο αφού μία μέρα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της βγήκε στην είσοδο του σπιτιού της με την πετσέτα και ανενόχλητη μίλησε και στους φωτογράφους που βρίσκονταν απ’ έξω.

Φίδι ερωτοτροπεί με μοντέλο!!!

Τα τελευταία χρόνια είναι της μόδας οι χοροί με φίδια. Πολλές χορεύτριες χρησιμοποιούν τα όχι και τόσο ακίνδυνα ερπετά για να προσελκύσουν τα βλέμματα.
Η συγκεκριμένη κοπέλα όμως δεν είχε και τόση τύχη, το αισθησιακό της μπούστο τράβηξε την

Ποιά διάσημη παρουσιάστρια ετοιμάζεται για γάμο?

Φαίνεται τελικά πως τίποτα δεν είναι τυχαίο… Τον τελευταίο καιρό η Ελένη Μενεγάκη όχι μόνο δεν κρύβει τις εξόδους της με τον Ματέο Παντζόπουλο, αλλά σχολιάζει με χιούμορ τις κοινές τους φωτογραφίες που δημοσιεύονται, ενώ δεν έχει διστάσει να δηλώσει μέσα από την εκπομπή της πως ότι δεν αποκλείει ούτε έναν ακόμη γάμο, ούτε κι άλλο παιδί.

Το ψάρι-τέρας που σκοτώνει, δαγκώνοντας τους όρχεις των ψαράδων!

Ο φόβος και ο τρόμος ανδρών είχε γίνει ένα ψάρι-τέρας το οποίο τους σκότωνε δαγκώνοντας τους όρχεις τους.
Χάρη όμως σε έναν ατρόμητο Βρετανό ψαρά μπήκε τέλος στον εφιάλτη αυτό.
Ο 53χρονος Jeremy Wade ξόδεψε εβδομάδες ολόκληρες προσπαθώντας να πιάσει το επικίνδυνο ψάρι που ζούσε στα ζεστά νερά της

Τρόμος για γυναίκες οδηγούς στα φανάρια!!!

Τρόμος για γυναίκες οδηγούς στα φανάρια και από εμπόδια που τοποθετούν κακοποιοί στη μέση του δρόμου! Στην Αττική μέσα σε ένα μήνα έχουν σημειωθεί έξι ληστείες ανυποψίαστων γυναικών που οδηγούσαν το αυτοκίνητό τους σε σχετικά απόμερους δρόμους.
Είδαν μπροστά τους κάποιο εμπόδιο και μόλις σταμάτησαν, κατάλαβαν πως πρόκειται για ενέδρα ληστών, καθώς αντίκρισαν την κάννη του πιστολιού να τις σημαδεύει.

Τα ευτράπελα ενός μήνα μέσα σε 5 λεπτά!!!

Καθημερινά, ανεβαίνουν στο Youtube, αμέτρητα βίντεο που καταγράφουν απρόοπτα, ευτράπελα, γκάφες, και ατυχήματα.
Άνθρωποι αλλά και ζώα, πρωταγωνιστούν σε στιγμές που μένουν αξέχαστες σε αυτούς, αλλά και σε όσους τις παρακολουθούν.
Όλα τα ...ευτράπελα του Δεκεμβρίου,τα συγκέντρωσε ένας χρήστης του διαδικτύου, σε ένα απολαυστικό βίντεο, διάρκειας περίπου 5 λεπτών.
Γυμναστικές επιδείξεις με απρόβλεπτη κατάληξη, φάρσες φίλων, πτώσεις που προκαλούν νευρικό γέλιο,ακόμη και στρατιωτικές ασκήσεις με...εκρηκτική εξέλιξη, είναι μόνο κάποια από τα περιστατικά που συμπεριλαμβάνονται στο βίντεο αυτό.
Δείτε το βίντεο:

Απίστευτο: Σκύλος μιλά και λέει "μπανάνα " και "I love you"!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!
 Αυτός ο σκύλος μπορεί και μιλάει με τις υποξείξης του αφεντικού του.Ο συγκεκριμένος σκύλος του βίντεο, επιδεικνύει τις ικανότητές του μπροστά στην κάμερα και εντυπωσιάζει.

Το γρηγορότερο τρένο του κόσμου!!!

Στη Κίνα κατασκευάστηκε ένα υπερσύγχρονο και απίστευτα γρήγορο τρένο, το οποίο θα μετακινείται με ταχύτητα άνω των 482 χιλιομέτρων …
την ώρα, ξεπερνώντας κατά 160 χιλιόμετρα το προηγούμενο ρεκόρ!
Το τρένο, κατασκευασμένο από πλαστικά υλικά, ενισχυμένα με ίνες άνθρακα, έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με ένα αρχαίο κινέζικο σπαθί και θα «συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη των σιδηροδρομικών τεχνολογιών υψηλών ταχυτήτων», σύμφωνα με το ειδικό Σεν Ζιουν.

Ποιος είναι ο… χτισμένος;

Ποιος λέτε να είναι ο.. χτισμένος;

Στην ουρά για ένα μπάνιο!!!

Η καθημερινότητα στις εστίες των πανεπιστημίων της Κίνας δεν μπορεί να την χωρέσει εύκολα ο νους. Στις φωτογραφίες βλέπετε ουρές που σχηματίζουν οι φοιτήτριες για να κάνουν ένα μπάνιο...

Πως τους την είπε έτσι ο Έλληνας…!

Είναι ένας Αμερικάνος, ένας Ιάπωνας κι ένας Έλληνας σ ένα τραίνο. Ξαφνικά ακούγεται ένα “ντριιιιιιιιιιιιιν” κι ο Αμερικάνος παριστάνοντας με το χέρι πως μιλάει στο τηλέφωνο αρχίζει:
“Hello!??!!….yes…yes ….o.k!!!”

Ενοίκιο 1 εκ. ευρώ από το ΥΠΟΙΚ για κτίριο που δεν χρησιμοποιεί!!!

«Απίστευτο και όμως αληθινό» θα είναι εάν ισχύει, αυτό που κατήγγειλε σε ερώτησή του στη Βουλή σήμερα ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ και βουλευτής της ΝΔ κ. Γ. Βρούτσης, ότι σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης το Υπουργείο Οικονομικών πληρώνει ενοίκιο 62.000 ευρώ τον μήνα (1 εκ. ευρώ συνολικά) από τον Απρίλιο του 2010 για ένα κτίριο που δεν χρησιμοποιεί και στο οποίο προτίθεται να μεταστεγάσει την εκτυπωτική υπηρεσία του Υπουργείου!

VIDEO: Η τούμπα δημοσιογράφου σε αγώνα κρίκετ!

Είναι να μη σε θέλει η τύχη… Κατά τη διάρκεια αγώνα κρίκετ στην Αυστραλία, ένας κακότυχος- μάλλον- κάμεραμαν, θέλοντας να κάνει τη δουλειά του σε μία «κακιά στιγμή»…
έχασε την ισορροπία του και έπεσε φαρδύς - πλατύς στο έδαφος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια χιλιάδων θεατών που παρακολουθούσαν τον αγώνα!
Ευτυχώς ο … άμοιρος κάμεραμαν δεν τραυματίστηκε.
Το παρακάτω βίντεο έκανε το γύρο του κόσμου. Δείτε το λόγο:

Ποια είναι η πιο χαζή αθλήτρια του κόσμου; (video)

Αυτή σίγουρα είναι αθλήτρια;
Πιο πολύ με περαστική μοιάζει!
Δεν ήξερε η κοπέλα ότι τρέχουν κι άλλοι εκεί πέρα εκτός από αυτήν, Άσε που είναι και ξανθιά!

Τέταρτο παιδί για την Μενεγάκη προβλέπουν τα Άστρα το 2012!

Τέλος... Το είπαν τα άστρα κι έτσι θα γίνει. 
Το 2012 είναι η χρονιά των σκορπιών στον ερωτικό τομέα, όπου σκορπιός είναι βεβαίως, βεβαίως και η Ελένη Μενεγάκη.
Μετά λοιπόν από το γάμο που της είπε η Άσυ ότι ευνοεί η νέα χρονιά, σήμερα έμαθε η παρουσιάστρια ότι είναι η κατάλληλη χρονιά να πάει και για το… τέταρτο παιδί!!!

Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας για τεράστια χρέη στο Δημόσιο..

Συνελήφθη την Τετάρτη 28 το πρωί, στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο 70χρονος επιχειρηματίας Θεόδωρος Κόνσολας για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του συλληφθέντα έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο που ανέρχονται στα 1.103.373 ευρώ.

Διαιτητής έγινε ρεζίλι σε προσπάθεια να πασάρει (video)

Τι την ήθελες την… μαγκιά, αφού δεν το έχεις.
Αυτά άσε να τα κάνουν οι παίκτες που ξέρουν, όχι εσύ.
Πας να βγάλει πάσα πίσω από την πλάτη στον άλλο διαιτητή για να τραβήξεις τα βλέμματα όλων και κοίτα που την έστειλες την μπάλα. Στο κοινό.
Άσε σου λέω ρεζίλι έγινες και όλοι γελάνε.
Δείτε την αποτυχημένη προσπάθεια του διαιτητή Μπιλ Κένεντι να δώσει πάσα πίσω από την πλάτη και το γέλιο που προκάλεσε στο παιχνίδι των Χριστουγέννων μεταξύ Ορλάντο και Σίτι Θάντερς.

Κύπρος: φυσικό αέριο για 200 χρόνια!!!

Τις ανάγκες της Κύπρου για 200 χρόνια σε ενέργεια – για ηλεκτροπαραγωγή και βιομηχανία – ικανοποιούν τα 7 τρις κυβικά πόδια φυσικού αερίου, που βρίσκονται στο κόρφο της «Αφροδίτης», σύμφωνα με τις πρώτες μετά τη γεώτρηση επίσημες, προφανώς συντηρητικές, εκτιμήσεις της Noble που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη ταυτόχρονα στη Λευκωσία από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και από την εταιρεία στο Τέξας. Η καθαρή αξία του κοιτάσματος υπολογίζεται στα 21 δις ευρώ ή σε 70 δις συνολικό κύκλο εργασιών.

Πιο θετικές οι Ελληνίδες σε παράλληλες σχέσεις...

Πιο επιρρεπείς σε παράλληλες σχέσεις αποδεικνύονται οι Ελληνίδες σύμφωνα με έρευνα του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου που διενεργήθηκε σε δείγμα 447 ατόμων ηλικίας από 18 ως 57 ετών.
Συγκεκριμένα, το 71,6% των ανδρών λένε ότι έχουν σκεφτεί να κάνουν παράλληλη σχέση, ενώ το 28,4% λένε ότι...

ΗΠΑ: Τρίτο κρούσμα από μολυσμένο βρεφικό γάλα!!!

Τρίτο βρέφος στις ΗΠΑ βρέθηκε θετικό στο βακτήριο από το οποίο μολύνθηκε και τελικά έχασε τη ζωή του ένα βρέφος και νόσησε ένα άλλο, δίνοντας το έναυσμα να ξεκινήσει έρευνα για την ποιότητα του γάλακτος για βρέφη, μεταξύ των οποίων και του Enfamil της εταιρίας Mead Johnson Nutrition.

VIDEOS: Πανέτοιμοι για επίθεση κατά της Ελλάδας οι Τούρκοι...

Ασκήσεις για συνδυασμένη επίθεση από Έβρο και Χίο.
Όσο και αν η τουρκική πολιτική ηγεσία προσπαθεί να μας πείσει για τις αγαθές της προθέσεις είναι τελικά οι πράξεις της που προδίδουν τις αληθινές της βλέψεις.
Έτσι μετά την έναρξη των παραδόσεων των πρώτων από τις 52 επιθετικές αμφίβιες γέφυρες Samur FNSS, οι οποίες μπορούν να σβήσουν από το χάρτη σε λίγα λεπτά το εμπόδιο που λέγεται ποταμός Έβρος, και την απόκτηση δεκάδων τεθωρακισμένων οχημάτων άρσης ναρκοπεδίου τύπου Keiler, οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ολοκλήρωσαν πριν από λίγες ημέρες την παραλαβή 40 συστημάτων ακτοδρόμων βαρέως τύπου HGMS (Heavy Ground Mobility Systems).

Δάσκαλοι στην Κίνα (photos)

Ο ρόλος του εκπαιδευτικού έχει πολλές απαιτήσεις και ορισμένες φορές πρέπει να ξεπερνάς τον εαυτό σου για να μπορέσεις να κερδίσεις την προσοχή των παιδιών. Δείτε μερικά παραδείγματα απο την Κίνα...

Δικαίωση σε δικηγόρο που αρνείται να πληρώσει το χαράτσι...

Δανειολήπτης κατάφερε μέσω απόφασης του Ειρηνοδικείου Χανίων, να εξαιρέσει την μοναδική του κατοικία, να ρυθμίσει το χρέος του, αλλά και να ” κουρέψει ” μέρος αυτού.
Η Δικαίωση του υπερχεωμένου δανειολήπτη ήρθε με την υπαρ.397/2011 απόφαση η οποία όπως αναφέρει η ανακοίνωση, δίνει τη δυνατότητα στο 49χρονο, πολύτεκνο δανειολήπτης να εξαιρέσει την μοναδική του κατοικία, να ρυθμίσει το χρέος του, αλλά και να ” κουρέψει ” μέρος αυτού.

Δείτε πως κλέβουν ένα καφάσι μπύρες!!! (video)

Δείτε τον τρόπο που βρήκε αυτή η γυναίκα για να κλέψει ένα καφάσι μπύρες και να περάσει απαρατήρητη. Επαγγελματίας όχι αστεία...

Δικαστικό “στοπ” σε διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω μη πληρωμής χαρατσιού

Προσωρινή διαταγή που απαγορεύει στη ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα από το γραφείο 38χρονου δικηγόρου, ο οποίος αρνείται να πληρώσει το τέλος ακίνητης περιουσίας, εξέδωσε τοΠρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Ο δικηγόρος προσέφυγε στα δικαστήρια, ζητώντας να "παγώσει" η διακοπή ρεύματος για μη καταβολή του τέλους.

Cool στα 94 (video)

Είναι η πιο κουλ γιαγιά που θα δείτε σήμερα. Είναι 94 χρονών και χορεύει με το πάθος 20χρονης. Οπως μας ενημερώνει ο εγγονός που ανέβασε το video η Σούπερ γιαγιά αγόρασε φέτος iPad και είναι πρωταθλήτρια στο Angry Birds

Καστοριανός ξενοδόχος ζητά τα σπασμένα από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.

Με φόντο τις προγραμματισμένες ακυρώσεις από πελάτες που λόγω Εγνατίας δεν μπόρεσαν να φθάσουν στην Καστοριά, γνωστός ξενοδόχος της μακεδονικής πόλης, ζητά από την "ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε." ποσό αποζημίωσης,προς αποκατάστασης της οικονομικής ζημιάς την οποία υπέστη η επιχείρησή του. Μάλιστα όπως τονίζει στην επιστολή που τους επέστειλε,εάν η "ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε." δεν του καταβάλλει το ποσό της ζημιάς, θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό...
epirusgate.blogspot.com

Τα χαράτσια που μας χτυπούν την πόρτα το 2012

Με την έλευση του νέου χρόνου οι Έλληνες θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέα χαράτσια που θα επιβάλλονται σταδιακά από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο.
Το 2012 θα αποτελέσει εφιαλτική χρονιά για πάνω από 5,5 εκατομμύρια μισθωτούς, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους και ιδιοκτήτες ακινήτων, που θα κληθούν για μία ακόμα φορά να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Τα έσοδα από τους φόρους στα εισοδήματα των φυσικών προσώπων, την περιουσία και την κατανάλωση πετρελαίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις του κρατικού προϋπολογισμού του 2012 όπως σημειώνει ο "Τύπος της Κυριακής", θα αυξηθούν το επόμενο έτος κατά ποσοστό 74,5% ή κατά 7,34 δισεκατομμύρια ευρώ.

Super League: ΟΦΗ-Λεβαδειακός 0-1 (video)

Ο ΟΦΗ έχασε πέναλτι, ο Βασιλείου νίκησε τον Κάρολ στο 89' και ο Λεβαδειακός έφυγε από το "Γεντί Κουλέ" με νίκη 1-0 και 3 βαθμούς, σε εξ αναβολής αγώνα της Super League.
Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ανέβηκε στην 14η θέση της κατάταξης, με 4 ματς λιγότερα από τον 13ο (με 10 βαθμούς) ΠΑΣ Γιάννινα.
Με τον ΟΦΗ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία, κύλησε το νευρικό (με 5 κίτρινες κάρτες) 1ο ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 2ο ημίχρονο και στο 58' απέκτησαν το δικαίωμα να βρεθούν μπροστά στο σκορ, με υπόδειξη του...

Super League: Άρης – Δόξα Δράμας 2-0 (video)

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, ο Άρης επικράτησε 2-0 της Δόξας Δράμας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Super League και ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του για το 2011. Ο Umbides άνοιξε το σκορ στο 13`, στο 79` ο Καπετάνος έκανε το 2-0, ενώ οι «μαυραετοί» έμειναν με 10 παίκτες στο 44` λόγω της αποβολής του Κανακούδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αναλυτικά τα νέα τεκμήρια για ΙΧ σκάφη και ακίνητα

Οδηγίες προς τις εφορίες για τα νέα τεκμήρια που θα ισχύσουν για τη φορολόγηση των εισοδημάτων του 2011, δίνει με εγκύκλιό του το υπουργείο Οικονομικών.
Μεταξύ άλλων είναι τεκμήρια ακινήτων, αυτοκινήτων και σκαφών αναψυχής, ενώ παράλληλα υπενθυμίζεται ότι η απαλλαγή από το "πόθεν έσχες" ισχύει έως το τέλος του 2013, για αγορά και ανέγερση ακινήτων όπως και δεξαμενών κολύμβησης.

Ο Περιφερειάρχης ζητά άμεσα ανεμοφράκτες στην Εγνατία μεταξύ Α/Κ Κοίλων και Α/Κ Καλαμιάς

Έγγραφο στον πρόεδρο της Εγνατίας Οδός ΑΕ, με κοινοποίηση στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Βορίδη, με το οποίο ζητείται η άμεση χρηματοδότηση κατασκευής ανεμοφρακτών μήκους περίπου 10 χλμ. επι της Εγνατίας στην περιοχή μεταξύ Α/Κ Κοίλων και Α/Κ Καλαμιάς, απέστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.
Παράλληλα με άλλο έγγραφο από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας προς την Εγνατία, ζητούνται διευκρινήσεις σχετικά με την αδυναμία αποχιονισμού που παρατηρήθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν 1000 και πλέον άτομα.
ΕΡΑ Κοζάνης

Οι 11 γίνανε τρεις!!!

Από τους 11 βουλευτές (Διαβάστε ΕΔΩ)που θα ελέγχονταν τα πόθεν έσχες τους, τελικά με την αφαιρετική μέθοδο έμειναν μόνον οι τρεις, για τους οποίους θα συνεχιστεί η έρευνα για το «πόθεν έσχες».
Ο γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου των οικονομικών των βουλευτών και των κομμάτων, Ευάγγελος Αργύρης, εξερχόμενος της συνεδρίασης της επιτροπής τόνισε ότι μόνον 3-4 περιπτώσεις βουλευτών θα διερευνηθούν περαιτέρω, καθότι οι υπόλοιποι, όπως είπε, έφεραν επαρκή δικαιολογητικά που «καλύπτουν» το «πόθεν έσχε»ς τους.

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΟΛΕΪ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Έπειτα από αίτημα της ομάδας της Βέροιας, για αλλαγή ώρας, ο αγώνας βόλεϊ στην κατηγορία νεάνιδες, Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ θα διεξαχθεί στις 14¨00 την παρασκευή 30 Δεκεμβρίου αντί για της 16¨00 που ήταν προγραμματισμένος να γίνει από την ημέρα της κλήρωσης των πρωταθλημάτων της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. Ο σύλλογος των Γρεβενών έκανε δεκτή την επιθυμία των φιλοξενούμενων που ζήτησαν αλλαγή ώρας για να αντιμετωπίσουν τυχών αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Στα ύψη η παιδική εργασία στη Βραζιλία!

Περισσότερα από 1 εκατομμύριο παιδιά εξακολουθούν να εργάζονται σε δύσκολες συνθήκες στη Βραζιλία, παρά τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της παιδικής εργασίας.
Βραζιλιάνικη εφημερίδα αναφέρει ότι η παιδική εργασία είναι ένα ιδιαίτερα μεγάλο πρόβλημα στην Αμαζονία, όπου περίπου το 10% του συνόλου των παιδιών εργάζεται.

Η βρωμερή επίθεση των πιγκουίνων!!

Μετά τα θυμωμένα πουλιά (Angry Birds) της τεχνολογίας, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τα πραγματικά θυμωμένα πουλιά, τους πιγκουίνους του ζωολογικού κήπου του Εδιμβούργου. Διαβάστε σε ποιο σημείο τους έφτασε η ζήλια τους.
Σίγουρα γνωρίζετε όλοι τα Angry Birds που έχουν κλέψει τη καρδιά πολλών και έχουν εθιστεί μαζί τους.

Οι Γκάφες Της Χρονιάς (Πολύ Γέλιο) video

Συλλεκτικό βίντεο με τα καλύτερα ευτράπελα...
Δείτε το video...

Κρύο, Χιόνια και Καταιγίδες την Πέμπτη!!! (video)

Τοπικές βροχές από το απόγευμα στα δυτικά και νότια. Στη νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη το βράδυ θα σημειωθούν και καταιγίδες.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς και τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου.
Αναλυτική πρόγνωση για την Πέμπτη

Ο Ρίτσαρντ Νίξον ήταν γκέι!!!

Η Daily Mail παρουσιάζει το νέο βιβλίο - βιογραφία του Ρίτσαρντ Νίξον από το δημοσιογράφο Don Fulsom που ισχυρίζεται ότι, ο πρώην Πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον είχε πρόβλημα με το ποτό, έδερνε την γυναίκα του, και είχε βαθείς δεσμούς με τη μαφία και μια μακροπρόθεσμη σχέση με τον Κουβανό-Αμερικανό επιχειρηματία Bebe Rebozo.
Ωστόσο, ο πιο εξαιρετικός ισχυρισμός είναι ότι ο

Δείτε την πιο όμορφη πόλη του κόσμου!!!

Αν και πολλοί νομίζουν ότι δεν είναι πραγματικές οι φωτογραφίες, πρόκειται για το Colmar, μια μικρή πόλη στη βορειοανατολική Γαλλία, με πληθυσμό περίπου 65.000 κατοίκους.
Η πόλη είναι γνωστή για τα μουσεία της αλλά και για τα πολλά αρχιτεκτονικά της μνημεία και αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι είναι η πιο όμορφη πόλη στον κόσμο.
Άδικα;

Αυτό απλά δε γίνεται!!!

Περισσότεροι από 188.000 άνθρωποι έχουν δει το βίντεο στο YouTube από τις στις 18 Δεκεμβρίου.
Η γυναίκα, φορώντας ένα μπλε πουκάμισο και μια μακριά φούστα, παρέα με έναν άνδρα και μια νεαρή κοπέλα.
Ενώ προσποιούνται ότι ψωνίζουν προϊόντα από το super market, η εν λόγο κυρία κρύβει κάτω από τη φούστα της ολόκληρο κιβώτιο με μπύρες και το κρατά γερά με τα πόδια της!
Έκρυψε ολόκληρο κυβώτιο με μπύρες κάτω από τη φούστα της!

Καναδός Skydiver σκοτώθηκε όταν πήδηξε στην Καλιφόρνια!!!

Ο Michael Ungar, 32 ετών από τον Καναδά, πέθανε μετά από ένα άλμα στο Perris.
Πρόκειται για το έκτο θανατηφόρο ατύχημα ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο στη Νότια Καλιφόρνια τους τελευταίους 15 μήνες.
Ο διευθυντής ελεύθερης πτώσης, Dan Brodsky-Chenfeld, του Perris είπε ότι, ο Ungar εργάστηκε κάποιες φορές ως εκπαιδευτικός στο “Skydive Hollister” στην κεντρική ακτή της Καλιφόρνια.

Ντόνι: “Ναι συμμετείχα στα “στημένα παιχνίδιᨔ

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων “ANSA”, έφερε στη δημοσιότητα την απολογία του Ντόνι, που μπροστά στο δικαστήριο ένιωσε αδύναμος και παραδέχθηκε ότι συμμετείχε στο κύκλωμα που προδίκαζε τα αποτελέσματα ποδοσφαιρικών αγώνων.
“Ήλπιζα ότι με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσω την Αταλάντα να υλοποιήσει το στόχο της ανόδου”, είπε ο Ντόνι απολογούμενος.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 16 άτομα, για το ποδοσφαιρικό σκάνδαλο στημένων αγώνων που ταλανίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο.
Μάλιστα ένας εξ αυτών ο πρώην αμυντικός της Πιατσέντζα, ο Κάρλο Τζερβασόνι, είπε στους ανακριτές πως το αποτέλεσμα είχε προσυνεννοηθεί και σε αρκετά παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας.

Euroleague 2011-2012: Η κλήρωση και οι όμιλοι στο TOP 16

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση και έγιναν γνωστοί οι όμιλοι του TOP 16 της Euroleague 2011-2012. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο πέμπτο γκρουπ και θα αντιμετωπίσει τις CSKA Moscow, Anadolu Efes και Galatasaray. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, τοποθετήθηκε στον έβδομο όμιλο και θα βρει στο δρόμο του Fenerbahce/Ulker, Unics Kazan και Armani Milano. Το πρώτο τζάμπολ θα πραγματοποιηθεί στις 18/1, ενώ το TOP 16 ολοκληρώνεται την 1η Μαρτίου.
Αναλυτικά οι όμιλοι του TOP 16 της Euroleague: