ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Rihanna: Το "ατύχημα" που παραλίγο να φανούν όλα!!!

Το ότι η Rihanna έχει καταπληκτικό σώμα το γνωρίζαμε. Το πόσο όμως, φαίνεται ακριβώς σε αυτές τις φωτογραφίες.
Η 23χρονη τραγουδίστρια, έχει τις… σωστές καμπύλες στα «σωστά» σημεία, και δεν διστάζει να τις επιδείξει αλλά και να τις αναδείξει, φορώντας ένα καυτό πορτοκαλί μπικίνι με γεωμετρικά σχέδια, που δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία.

Ποιανής το στήθος είναι λίγο… ατίθασο;

Ποιανής λέτε το στήθος να είναι λίγο... ατίθασο;
Είναι το στήθος της...

VIDEO: Η Rihanna πρωταγωνίστρια στην πιο sexy διαφήμιση του 2011

Χαρές και πανηγύρια για τη Rihanna που το 2011 έκανε ότι μπορούσε για να μας αποδείξει πόσο hot είναι.
Η RiRi έκλεψε τις καρδιές και τα μυαλά των διαφημιστών, οι οποίοι ψήφισαν την διαφημιστική καμπάνια στην οποία πρωταγωνίστησε με τα εσώρουχα του Armani, ως την πιο sexyτης χρονιάς.

Φωτιά η… 50αρα!!!

Μπορεί να είναι ένα χρόνο πριν τα 50 όμως όπως βλέπετε η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει για τον οίκο D&G σε μία...σέξι φωτογράφιση. Επέστρεψε για τα καλά η χυμώδης Μόνικα.

VIDEO: Φάρσα Στις Γυναικείες Τουαλέτες!!!

Μια πολύ αστεία φάρσα στις γυναικείες τουαλέτες…
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Απλά Το Κορυφαίο Βίντεο!

Ένα απο τα καλύτερα βίντεο των Ράδιο Αρβύλα.. .
Ατάκες που σπάνε “κόκαλα”.. Δείτε!!!

Το φλουρί της βασιλόπιτας...

Η ιστορία της βασιλόπιτας, έχει μια ιστορία , 1500 χρόνια περίπου , στην πόλη Καισαρεία της Καππαδοκίας, στη Μικρά Ασία. Ο Μέγας Βασίλειος ήταν δεσπότης της Καισαρείας και ζούσε αρμονικά με τους συνανθρώπους του , με αγάπη , κατανόηση και αλληλοβοήθεια... Κάποια μέρα όμως , ένας στρατηγός - τύραννος της περιοχής , ζήτησε να του δοθούν όλοι οι θησαυροί της πόλης της Καισαρείας ,αλλιώς θα πολιορκούσε την πόλη για να την κατακτήσει και να την λεηλατήσει.

Ισπανία: Το χωριό που «επέστρεψε» στην πεσέτα

Χρυσές δουλειές με το παλιό νόμισμα από τα καταστήματα της Σαλβατέρα ντε Μίνιο
Οπως το «γαλατικό χωριό» του Αστερίξ, η Σαλβατέρα ντε Μίνιο, ένας μικρός οικισμός στα βόρεια σύνορα της Ισπανίας με την Πορτογαλία, μοιάζει να αντιστέκεται στο ευρώ. Στην πραγματικότητα οι καταστηματάρχες δεν κάνουν κανενός είδους αντίσταση. Απλώς εκμεταλλεύονται το δικαίωμα που τους δίνει η κεντρική τράπεζα. Οι Ισπανοί μπορούν να εξαργυρώνουν τις παλιές πεσέτες που κυκλοφορούσαν μέχρι και την εισαγωγή του ευρώ το 2002 χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό. Αυτό το θυμούνται ελάχιστοι πλέον....

Πρώην υπουργός ήθελε να κάνει δωρεάν διακοπές στην Αράχωβα!


Κρούσμα με «τζαμπατζή» πρώην υπουργό (της κυβέρνησης της ΝΔ) αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλο η εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκευή και 13» του Αιμίλιου Λιάτσου.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, με τη μορφή κουίζ, πρόκειται για πρωτοκλασάτο και

Πλήρωσε για τα τέλη κυκλοφορίας 1 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών

Ο Απόστος Ζέρβας μιλά για την αίτηση που έστειλε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στην οποία εξηγεί το σκεπτικό με το οποίο, κατέθεσε για τα τέλη κυκλοφορίας μόλις... 1 ευρώ.
Είδε το εισόδημά του να μειώνεται κατά 60%, είδε πως τα υποτιθέμενα ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας δεν πηγαίνουν για την κατασκευή των δρόμων στην Αχαϊα καθώς όπως όλοι ξέρουμε ειδικά η εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της χώρας, είδε και το κράτος να αυξάνει το ποσό που πρέπει να καταβάλλει για τα τέλη και ο άνθρωπος είπε...ΟΧΙ, εγώ δε θα γίνω συμμέτοχος στην τρέλλα σας.
Και αποφάσισε να καταθέσει αιτηση στο Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων με την οποία τους γνωστοποιεί πως θα τους καταβάλλει το ποσό του ενός ευρώ.
Οπως δήλωσε ο κύριος Απόστολος Ζέρβας στο Newsit "εγώ δεν προτίθεμαι να δώσω τέλη κυκλοφορίας σε ένα κράτος απατεώνα και ληστή, το οποίο παίρνει τέλη κυκλοφορίας για να κατασκευάζει δρόμους και δρόμοι δεν υπάρχουν. Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτομαι και που αντιδρώ. Θα ασκήσω και μηνύσεις τη Δευτέρα εναντίον του ελληνικού δημοσίου και κατά παντός υπευθύνου γιατί τα χρήματα που εισπράττει το ελληνικό δημόσιο όπως ορίζει το Σύνταγμα που το έχουν κάνει κουρελόχαρτο, αυτά τα ποσά πρέπει να δαπανώνται στους δρόμους και όχι να τα χρησιμοποιούν όπως εκείνοι νομίζουν. Και βεβαίως μου παίρνουν προκαταβολικά κάτι για το οποίο εγώ διαφωνώ και θα αναζητήσω την όποια ποινική ευθύνη. Εγώ σήμερα το πρωί πληρώθηκα από την εργασία μου και πήρα 258 ευρώ εξόφληση. Το εισόδημά μου έχει μειωθεί πανω από 50% με 60%. Από που άραγε θα βρεθούν τα χρήματα για να πληρώσω όλα αυτά. Δεν έχω τη δυνανότητα να πληρώσω και πρέπει το κάθε ευρώ να σκέφτομαι που το δίνω και που πάει. Εάν το κράτος επιμείνει να μου ζητάει τα τέλη και μου πει οτι είμαι παράνομος θα προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και πιστεύω ότι εκεί θα δικαιωθώ"
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ
Παρακαλώ να μου εκδώσετε γραμμάτιο πληρωμής τελών κυκλοφορίας έτους 2012 για το αυτοκίνητό μου ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΡΖΕ 1600 με το ποσόν του ενός (1) ευρώ υπέρ δημοσίου στο οποίο να αναγράφεται η παρακάτω αιτιολογία:

Οι 10 καλύτερες αφίσες ταινιών για το 2011!!!

 Σίγουρα δε θα τις κοιτάξεις φευγαλέα...
Το poster μιας ταινίας είναι σίγουρα ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της. To cosmo.gr ξεχώρισε 10 από τα πιο πετυχημένα για την χρονιά που φεύγει.
Ένταση, μυστήριο, συναίσθημα: Παρόλο που είναι μόνο ένα κομμάτι χαρτί, μια αφίσα μπορεί να "αγγίξει" όποιον τη δει, μαρτυρώντας της πολλές φορές κάτι από την ταινία την οποία εκπροσωπεί. Το entertainment weekly διάλεξε 25 από τις πιο εντυπωσιακές, εμείς πάλι δανειζόμαστε τις 10 που θεωρούμε καλύτερες (με τυχαία σειρά).

Τα 10 πιο άσχημα σκυλιά του κόσμου! (video)

Τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Κάποια σκυλιά είναι πολύ χαριτωμένα, κάποια πολύ όμορφα, κάποια πολύ έξυπνα. Υπάρχουν όμως και κάποια ποΥ είναι πολύ άσχημα.
Τα 10 σκυλιά που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λέμε... ωραίος σκύλος.
Όσο υποκειμενική κι αν είναι η ομορφιά...Αυτά είναι τα 10 ποιο άσχημα σκυλιά του κόσμου...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δίδυμα ενώθηκαν τηλεπαθητικά μετά από 25 χρόνια που είχαν χωρίσει από την γέννα!

Η Κάρυ Κάιζερ, πάντα αισθανόταν μισή. Η ζωή της έμοιαζε με παζλ που του λείπει ένα κομμάτι…
Μία «αόρατη» δύναμη και μια σειρά από συμπτώσεις την έσπρωξαν να αναζητήσει την αλήθεια. Μέχρι που μια μέρα την συνάντησε μπροστά της: στην απέναντι πλευρα του δρόμου στεκόταν… ο εαυτός της!!
Το 1960, η Κάρυ υιοθετήθηκε από δύο γονείς που τη λάτρευαν. Μεγάλωσε μαζί με τον επίσης υιοθετημένο αδερφό της σε μία μικρή πόλη στο Μπέρλινγκτον. Από μικρή ηλικία θυμάται κάποιους ανθρώπους να την μπερδεύουν με κάποια Έιμυ. Το φαινόμενο αυτό έγινε πιο συχνό την περίοδο που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της Βερμόντ.

Περίεργη φιγούρα εντοπίστηκε στην κηδεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας!

Σε μια θάλασσα από δυσδιάκριτους θεατές που φορούσαν μαύρα ρούχα ένας άνθρωπος ξεχώρισε στην κηδεία του Kim Jong Il…
Το Associated Press δημοσίευσε μια φωτογραφία της πομπής στη Βόρεια Κορέα και ένας χρήστης του Reddit επεσήμανε μια ανωμαλία στο κατά τα άλλα ομοιόμορφο πλήθος των πενθούντων.

Πρόσεξε τι ανεβάζεις στο Facebook...



Το να αναρτούμε σε Twitter και Facebook, αποτελεί ένα μέρος της καθημερινότητας των περισσοτέρων από μας, ωστόσο, περισσότερο από το ήμισυ των χρηστών γνωρίζει ότι ενδεχομένως να παραβιάζει νόμους που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τις ποινές φυλάκισης.
Μια μελέτη που διενεργήθηκε από μία online συμβουλευτική εταιρεία, την

Έπιασε τον άντρα της να κάνει σεξ με άλλη από το ανοιχτό κινητό !

O παντρεμένος κύριος από χωριό, έξω από τη Χαλκίδα, αγόρασε κινητό τελευταίας τεχνολογίας αλλά... δεν ήξερε πώς να το χειρίζεται.
Όταν λοιπόν βγήκε με την παράνομη σχέση του και χρησιμοποίησε το κινητό του για να επικοινωνήσει με τη νόμιμη σύζυγο, ήρθε η καταστροφή!

Έχει να πληρώσει λογαριασμό της ΔΕΗ 16 χρόνια!!!



Πλήρη αυτοδυναμία ενέργειας στο σπίτι του, με τη χρήση αιολικής και ηλιακής ενέργειας, έχει καταφέρει να έχει ο 50χρονος ηλεκτρολόγος-ηλεκτρονικός, Μ.Καλογεράκης, από τις Γούρνες Ηρακλείου.
Σύμφωνα με το Έθνος, ο ένθερμος οπαδός της πράσινης ενέργειας, έχει εγκαταστήσει στο σπίτι του το δικό του παρασκευαστήριο καυσίμου, αλλά και τους δικούς του αυτοσχέδιους αντιδραστήρες, όπου προχωρεί σε διάσπαση υδρογόνου και οξυγόνου.

Απολυμένος οδηγός απειλούσε να αυτοπυρπολυθεί



Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση είναι ο οδηγός βυτιοφόρου, ο οποίος το πρωί απειλούσε ότι θα αυτοπυρποληθεί σε κεντρικό δρόμο του Ασπροπύργου, επειδή έμεινε χωρίς δουλειά.
Ο άντρας ανέβηκε πάνω στο βυτιοφόρο όχημα, στο τέρμα της οδού Κριεζή και ωρυόταν ότι θα ανάψει φωτιά και θα καεί ζωντανός.

Πως να συμμαζέψετε το σπίτι σας σε…. τρία λεπτά!!! (video)

Σας ειδοδοποιούν τελευταία στιγμή φίλοι ή συγγενείς ότι έρχονται για καφέ και στο σπίτι σας επικρατεί χάος. Δείτε ένα χαριτωμένο και αστείο βίντεο με πολλές όμως χρήσιμες συμβουλές για να “τακτοποιήσετε” στο άψε σβήσε το σπίτι σας και να βγείτε ασπροπρόσωπές.

Άννα Βίσση: Ποιος είναι ο άντρας της ζωής της;

Αποκαλύψεις για την ζωή της μέσα από τίτλους τραγουδιών της κάνει η Άννα Βίσση, που μεταξύ άλλων παραδέχεται ποιός είναι ο άνδρας της ζωής της, το μαρτύριό της, αλλά και αν έχει κάνει κάτι απαγορευμένο.
Ποζάροντας στο περιοδικό «Celebrity», η τραγουδίστρια λέει χαρακτηριστικά: «ο άντρας της ζωής μου είναι η μάνα μου! Μεγάλη επιρροή και σπουδαία στήριξη. Πάντως, και οι άντρες είναι απαραίτητοι, δεν λέω».

Αυστηρή τιμωρία στον Εθνικό Αστέρα!!!

Αυστηρή τιμωρία στον Εθνικό Αστέρα
Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε αυστηρή τιμωρία στον Εθνικό Αστέρα, για τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την περασμένη εβδομάδα.
Στην ομάδα της Καισαριανής επιβλήθηκε πρόστιμο...

Διαχρονική αξία οι Πόντιοι!!! (ανέκδοτα)

Γιατί οι Πόντιοι πάνε τρεις- τρεις;...
Ο ένας ξέρει να γράφει, ο άλλος ξέρει να διαβάζει και ο τρίτος θέλει να...

Άγρια κόντρα μεταξύ δυο πρώην – Δεν θέλει ούτε να την ξέρει!

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και πολλοί μάλιστα δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να τους βλέπαμε ακόμα και να ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Τώρα όμως οι δυο τους τράβηξαν δρόμους χωριστούς και μάλιστα, όχι και με τον πιο ήρεμο τρόπο.«Ας πει κάποιος στην πρώην μου πια, ότι από τη στιγμή που με έχει μπλοκάρει από το facebook δεν είναι δυνατόν να λέει στο προφίλ της, ότι έχει σχέση με εμένα.

SEX: Έχει σχέση το περπάτημα των γυναικών με το σεξ;

Μια μελέτη (Brody, 2008) με παράδοξη ερευνητική υπόθεση, έφερε στο φως δεδομένα που προκαλούν ενδιαφέρον και απορία!
Οι ερευνητές ζήτησαν από 16 γυναίκες στο Βέλγιο να συμπληρώσουν διάφορα ερωτηματολόγια που αφορούσαν τις σεξουαλικές τους συμπεριφορές και κατόπιν τους ζήτησαν να περπατήσουν μια μικρή απόσταση, ενώ ταυτόχρονα τις βιντεοσκοπούσαν.

400 ευρώ για ένα κέικ 70 ετών!!!

525 δολάρια (400 ευρώ περίπου) έπιασε τελικά το κέικ του 1941 που πουλήθηκε σε δημοπρασία στο Οχάιο. Το Κέικ το επέστρεψε κάποιος το 1971 (30 χρόνια μετά) στο κατάστημα από όπου είχε αγοραστεί και στη συνέχεια έμεινε ξεχασμένο σε μια αποθήκη. Φέτος ήρθε η ώρα του να βγει σε δημοπρασία. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της δημοπρασίας μάλλον ο αγοραστής το πήρε για επένδυση και όχι για να το φάει. Πιστεύει όμως πως επειδή είναι αεροστεγώς κλεισμένο και μέσα σε ρούμι μάλλον δεν θα έχει πάθει τίποτα.

Επίσκεψη στο ναυάγιο του Τιτανικού έναντι 60.000 δολαρίων



Όσοι τρελαίνονται για ξεχωριστές εμπειρίες και η τσέπη τους αντέχει, σίγουρα θα βρουν μια επίσκεψη στο ναυάγιο του Τιτανικού, τουλάχιστον συναρπαστική. Η εταιρεία Deep Ocean Expeditions, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ημέρα που το πλοίο προσέκρουσε σε παγόβουνο και χάθηκε στο βυθό του Ατλαντικού, προγραμματίζει tour για τον Ιούλιο του 2012.

Πασίγνωστος μουσικός "εγκέφαλος" σε κύκλωμα ναρκωτικών

Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών έχει μπει πασίγνωστος Έλληνας μουσικός, ο οποίος όπως όλα δείχνουν είναι ένας εκ των τριών αρχηγών τεράστιου κυκλώματος ναρκωτικών σε Ελλάδα, Βαλκάνια και...

Σαν Σήμερα... Ένας θρύλος του Ολυμπιακού!!!

Στις 30 Δεκεμβρίου του 2008 ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος φεύγει από τη ζωή πλήρης ημερών, σε ηλικία 100 ετών.
Ο βετεράνος τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» γεννήθηκε το 1908 στον Πειραιά και άρχισε τον αθλητισμό σε ηλικία οκτώ ετών ως αθλητής του στίβου στον Πειραϊκό Σύνδεσμο. Πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που αγωνίστηκε ήταν ο Αήττητος που μετονομάστηκε σε Άρη Πλατείας Αλεξάνδρας. Το 1926 μετακινήθηκε στον Ολυμπιακό όπου παρέμεινε ως το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας το 1944. Με τους «ερυθρόλευκους» κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος Ελλάδας: 1931, 1933, 1934, 1936, 1937, 1938 και τον τίτλο του πρωταθλήματος Πειραιά: 1929, 1930, 1931, 1934, 1937, 1938, 1940.

Δείτε σε βίντεο ο 12χρονος …«Michael Jordan»

Κι όλο το NBA τρίβει τα μάτια του
Ο Damon Harge, μοιάζει με κάθε άλλο παιδί της τάξης του, ωστόσο έχει ένα μεγάλο μυστικό. Είναι ο επόμενος «Michael Jordan»! Ο Damon έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του με το ταλέντο του και χαρακτηρίζεται ως ένας από τους καλύτερους νέους playmaker σε λύκειο, στη χώρα.
Και ναι καλά διαβάσατε, λύκειο. Παρά την ηλικία του αγωνίζεται με ομάδες σε επίπεδο λυκείου στην Βόρεια Καρολίνα, και από ότι φαίνεται μέχρι τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα να αντεπεξέλθει. Γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και έχει άριστη φυσική κατάσταση.

Στα 601,11 ευρώ ο μισθός των νέων εργαζομένων!

Με μειωμένους μισθούς κατά 20% θα πληρώνονται οι νέοι κάτω των 25 ετών που θα καταφέρουν να βρουν εργασία το 2012, όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η ανεργία θα γιγαντωθεί ...
Οι μισθοί τους θα είναι μειωμένοι, καθώς ο μηνιαίος μικτός μισθός θα είναι 601,11 ευρώ, αντί για τα 751,39 ευρώ που προβλέπει η Εθνική Συλλογική Σύμβαση.

Σταφίδες με μύκητες εντόπισε ο ΕΦΕΤ..

Τη διακίνηση μαύρης σταφίδας, στην οποία ανιχνεύθηκε Ωχρατοξίνη Α σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από το ανώτατο επιτρεπτό όριο, εντόπισε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) - και ζήτησε την άμεση ανάκληση του προϊόντος.

Βρέθηκε ντοπαρισμένος ποδοσφαιριστής στο Champions League

Κρούσμα ντόπινγκ στο Champions League!!! θετικός σε απαγορευμένη ουσία βρέθηκε αμυντικός της Βικτόρια Πλζεν, κατά την διάρκεια ελέγχου στον αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.
Πρόκειται για τον αμυντικό Νταβίντ Μπιστρόν, ο οποίος αναμένεται να τιμωρηθεί, χωρίς αυτό να έχει επιπτώσεις στην ομάδα του.

Δημόσιο: 60.000 αιτήσεις μέχρι το τέλος του έτους για εφάπαξ..

Τις 60.000 αναμένεται να φθάσουν, ως το τέλος του χρόνου, οι αιτήσεις προς το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων για την καταβολή εφάπαξ.
Ο αριθμός των αιτήσεων στις αρχές του Δεκεμβρίου, ανέρχονταν σύμφωνα με πληροφορίες, στις 47.000.

Super League: Οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής στη Super League, οι οποίες θα διεξαχθούν το διήμερο 3 και 4 Ιανουαρίου. Στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο ορίστηκε ο Δελφάκης του συνδέσμου Αρκαδίας, στο Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός ο Βοσκάκης, ο Στυλιάρας στο Κέρκυρα – Άρης.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής:

Και τυπικά στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται και με τη «βούλα» στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Σήμερα (29/12) εκδικάστηκε η υπόθεση του αγώνα ανάμεσα στους «ασπρόμαυρους» και τον Εθνικό Αστέρα που διακόπηκε μετά τον τραυματισμό του επόπτη από κάθισμα που πέταξε οπαδός της ομάδας από την Καισαριανή στον αγωνιστικό χώρο. Ο «δικέφαλος» πήρε τη νίκη στα «χαρτιά», όπως αναμενόταν, και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στους «16» του θεσμού.

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή αναμένουν οι μετεωρολόγοι!!!

Επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή αναμένουν οι μετεωρολόγοι – με βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Ελλάδα, στη νότια Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και…
σταδιακά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Μακεδονίας και της Ηπείρου και πτώση των μεγίστων θερμοκρασιών, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Χειροπέδες σε πρώην μοντέλο για χρέη 289.000€ στο δημόσιο!

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η σύλληψη του 39χρονου που μάλιστα είχε πάρει μέρος και σε εμπορικές τηλεοπτικές ταινίες…
Τα τελευταία χρόνια, ο 39χρονος είχε ανοίξει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος – που λειτουργούσε στη Στοά Μοδιάνου στο κέντρο της πόλης – με έναν 41χρονο και έναν 42χρονο.

Πέθανε ένας Έλληνας που μας έκανε υπερήφανους!!!

Ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Χάουαρντ της Ουάσιγκτον, Νικόλαος Σταύρου, έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 76 ετών.
Ο γνωστός ακαδημαϊκός, ο οποίος ήταν μια από τις λίγες «μαχητικές φωνές» του Ελληνισμού στον αμερικανικό πανεπιστημιακό χώρο, απεβίωσε μετά από καρδιακό πρόβλημα, σε νοσοκομείο της πολιτείας Μέριλαντ των ΗΠΑ.

Αστεία σημειώματα χωρισμού!!

Το να χωρίσεις δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο.. Γιατί λοιπόν δεν αφήνετε απλά ένα σημείωμα;

Το χωριό των μαγισσών!!

Σκαρφαλωμένο σε ένα μικρό λόφο στην περιοχή Liguria της Ιταλίας, κοντά στα σύνορα με την Γαλλία, το χωριό Triora το χωριό των μαγισσών, μεταφέρει μια αίσθηση μυστηρίου και φόβου σε όσους τολμήσουν να το επισκεφτούν.

Όσοι δεν πλένουν τα δόντια τους κινδυνεύουν με πνευμονία!!!

Σοβαρό κίνδυνο να προσβληθούν από πνευμονία διατρέχουν εκείνοι που δεν βουρτσίζουν συχνά τα δόντια τους.
Ερευνα που πραγματοποίησε ομάδα επιστημόνων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Γέιλ έδειξε ότι αλλαγές στα βακτήρια της στοματικής κοιλότητας είναι προπομπός εκδήλωσης πνευμονίας.

VIDEO: Το πιο απολαυστικό κόλπο με χαρτιά ever!!!

το καλύτερο κόλπο με χαρτιά που έχει γίνει ποτέ!
Δείτε το βίντεο:...

100 Ελληνικά blogs μαζί!!!

100 Bloggers γράφουνε σε ένα blog  καθημερινά...
ειδήσεις, σχόλια, απόψεις, παράξενα από όλο τον κόσμο και πολλά άλλα...
Επισκεφθείτε το... Αξίζει να το δείτε: http://top100greek.blogspot.com 

Νέος έρωτας στη showbiz; Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Σαμαρά!!!

Τι συμβαίνει ανάμεσα στη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Σαμαρά; Φήμες θέλουν την τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή να διατηρούν σχέση!
Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, η τραγουδίστρια πηγαινοέρχεται συνεχώς στην Σκωτία όπου ζει ο ποδοσφαιριστής…
«Τα ψηλοτάκουνα των μπουζουκιών και τα εξάταπα του ποδοσφαίρου κατά κάποιον τρόπο «τέμνονται». Υπάρχουν άλλωστε παραδείγματα από το μακρινό και πρόσφατο παρελθόν με ειδύλλια τα οποία εξελίχθηκαν σε γάμους.

Πελάτες εστιατορίου χάνουν τις τόπλες σερβιτόρες!!!

Οι πεινασμένοι πελάτες σε εστιατόριο του Μοντρεάλ δεν θα εξυπηρετούνται πλέον από γυμνόστηθες σερβιτόρες καθώς ο ιδιοκτήτης Ρεϊνόλντ Μορισέτ έχασε το δικαστικό αγώνα με το Δήμο του Μοντρεάλ.
Το εστιατόριο “Πριγκίπισσες της Χοσελάγκα”, που βρίσκεται κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο, δεν επιτρέπεται πλέον να σερβίρει αυγά , ομελέτες, πρωινό με τόπλες σερβιτόρες , γεγονός που προκάλεσε απογοήτευση στην πελατεία του αλλά και στον τολμηρό ιδιοκτήτη.

Το νέο κρεβάτι Facebook…!!!

Ο Tomislav Zvonarić από την Κροατία, σχεδιαστής της DevianTom, δημιούργησε το FBed.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, το νέο αυτό κρεβάτι κατασκευάστηκε για τους λάτρεις του Facebook, έκείνους που το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να λένε καλημέρα στους “φίλους” τους πριν ακόμα ανοίξουν καλά καλά το μάτι τους το πρωί και να τους καληνυχτίζουν λίγα λεπτά πριν αφεθούν στην αγκαλιά του Μορφέα.

Εκκλησία απο πάγο (video)

Χρειάστηκαν περίπου 1500 κυβικά μέτρα χιονιού αλλά το αποτέλεσμα εναι εντυπωσιακό. Η εκκλησία αυτή βρίσκεται στην πόλη Mitterfirmiansreut της Γερμανίας, κοντά στα σύνορα με την Τσεχία. Χθες έγινε ο αγιασμός της πρωτότυπης αυτής εκκλησίας και εκατοντάδες άτομα ήταν εκεί..

Προσοχή αλλάζει ο καιρός στη Βόρεια Ελλάδα!!!

Προσοχή, αλλάζει ο καιρός στη Βόρεια Ελλάδα και αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «Μακεδονία», από την Παρασκευή το βράδυ αναμένεται να εκδηλωθούν χιονοπτώσεις σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 1.200 μ. στην κεντρική Μακεδονία και σταδιακά μέχρι το πρωί του Σαββάτου και στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Το Σάββατο το πρωί θα αυξηθεί η ένταση των βορειοδυτικών ανέμων στην κοιλάδα του Αξιού και στη Χαλκιδική.
Πάντως ανήμερα την Πρωτοχρονιά ο καιρός θα είναι καλός.

Σεισμός μεγέθους 4 ρίχτερ στο Αίγιο

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4 Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 17.19, 154 χλμ Δυτικά- Βορειοδυτικά της Αθήνας, στον θαλάσσιο χώρο 11 χλμ Βόρεια- Βορειοδυτικά του Αιγίου.
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται από το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Ινστιτούτο στα 5 χλμ.

Εξέδιδαν 20χρονη σε καφετέρια στην Αριδαία

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο αλλοδαποί από τη Βουλγαρία καθώς εξέδιδαν μία 20χρονη ομοεθνή τους σε καφετέρια που διατηρούσαν στην Αριδαία Ημαθίας.
Οι δράστες έφεραν την κοπέλα στη χώρα μας πριν από έξι περίπου μήνες και αφού της πήραν την ταυτότητα, την κρατούσαν παράνομα στο σπίτι τους.