ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Μητέρα σκότωσε τα παιδιά της ρίχνοντάς τα από τον 15ο όροφο

Μία γυναίκα που φέρεται να σκότωσε τα δύο της παιδιά, 4 και 7 ετών, ρίχνοντάς τα από τον 15ο όροφο μιας πολυκατοικίας στην περιοχή της Μόσχας ανακρίνεται από τη ρωσική αστυνομία. Η Γκαλίνα Ριάμπκοβα πήρε τους δύο γιους της και τους οδήγησε από τον 8ο όροφο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα που διαμένουν, στο μπαλκόνι του 15ου ορόφου. Το συμβάν σημειώθηκε στο Ντολγκοπρούντνι, στην περιοχή της Μόσχας.
«Η μητέρα έριξε τα δύο παιδιά από το μπαλκόνι. Υπέκυψαν στα τραύματά τους», δήλωσε η επιτροπή έρευνας σε ανακοίνωσή της. Η γυναίκα συνελήφθη την Κυριακή μετά το συμβάν και αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις. Στη διάρκεια της ανάκρισής της η γυναίκα δήλωσε ότι δεν άντεχε άλλο τα παιδιά της και ότι «αποφάσισα να τα ξεφορτωθώ».
Τα δύο αγόρια δεν πήγαιναν στο σχολείο, αλλά λάμβαναν κατ’ οίκον εκπαίδευση.
Η γυναίκα σκόπευε να χωρίσει από τον σύζυγό της και ήδη πριν παντρευτεί είχε κάνει μία απόπειρα αυτοκτονίας, σύμφωνα με την αστυνομία.
Ο θάνατος των δύο παιδιών προκάλεσε σοκ στη Ρωσία, αλλά και ερωτηματικά σχετικά με την αποτελεσματικότητα των κοινωνικών υπηρεσιών και την ικανότητά τους να προστατεύουν τα παιδιά από δυνητικά επικίνδυνους γονείς.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: