ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Βρέθηκε απόγονος του Αδάμ και της Εύας!

Δεν πίστευε στα αυτιά του ένας Βρετανός συνταξιούχος, όταν του ανακοίνωσαν, ότι η καταγωγή του προέρχεται από τους Κήπους της Εδέμ!!!
Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από τεστ DNA, βρέθηκε ότι το γενεαλογικό δέντρο του Ian Kinnaird έχει βαθιές ρίζες ... 190.000 χρόνων!!!
«Eίναι πραγματικά μεγάλο σοκ. Έχω ζήσει μια ζωή μέχρι σήμερα, χωρίς μεγάλες εκπλήξεις» είπε μιλώντας στη Mirror.
Ο γενετικός δείκτης του Βρετανού συνταξιούχου, που φέρει τον κωδικό L1B1, παραπέμπει σε αρχαία αφρικανική καταγωγή και δεν έχει εντοπιστεί ποτέ στη Δυτική Ευρώπη.

Η ερευνητική ομάδα που έκανε τα ανάλογα τεστ του βρετανικού DNA, ανέφερε πως θεωρούν τον Ian Kinnaird «εγγονό της μαύρης Εύας», θεωρούν δηλαδή ότι η καταγωγή του είναι από την Αφρικανική Ήπειρο!
Ο συνταξιούχος λέκτορας του Πανεπιστημίου Halkirk, πρόσθεσε ότι «φαίνεται πως φέρω ένα γονίδιο από τη Δυτική Αφρική που ήρθε στη Βρετανία μέσω… του δουλεμπόριου».
Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου St Andrews και ιστορικός Alistair Moffat πραγματοποίησε τη μελέτη σε συνεργασία με τον γενετιστή του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου James Wilson. «Είναι ένα απίστευτο εύρημα που δείχνει πως ο Ian μπορεί να βρισκόταν και στους Κήπους της Εδέμ. Είναι μία επιπλέον απόδειξη ότι ακόμη και οι Αγγλοσάξονες προτεστάντες προέρχονται από τη μαύρη Εύα, τη μητέρα όλων μας» δήλωσε ο ιστορικός Moffat και πρόσθεσε «Αυτός ο γενετικός κώδικας συναντάται στη Σενεγάλη αλλά δεν τον έχουμε εντοπίσει ποτέ στη Βορειοδυτική Ευρώπη».
Ο Βρετανός συνταξιούχος έχει μιτοχονδριακό DNA που το έχει πάρει από την πλευρά της μητέρας του, είναι ηλικίας 30.000 ετών και έχει υποστεί μόνο δύο γενετικές μεταλλάξεις.
Οι περισσότεροι άνθρωποι υφίστανται 200 γενετικές μεταλλάξεις συνήθως!!!


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: