ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Παραδόθηκε ο μοτοσικλετιστής που παρέσυρε και εγκατέλειψε μητέρα και δύο παιδιά (video)

Μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού παρέσυρε μία μητέρα και τα δίδυμα παιδάκια της ηλικίας 7 ετών την ώρα που προσπαθούσαν να περάσουν τον δρόμο. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 το πρωί, στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας. Τα άτυχα θύματα κατάγονται από την Πολωνία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο παιδιά νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένα στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού. Το ένα από τα δύο παιδιά διασωληνώθηκε αμέσως και βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Το αδελφάκι του νοσηλεύεται επίσης σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Η μητέρα των δύο παιδιών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή της κρίνεται ως πολύ σοβαρή.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο οδηγός της μοτοσικλέτας παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και στη συνέχεια χτύπησε τα δύο παιδιά αλλά και τη μητέρα που τα συνόδευε. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι λίγο νωρίτερα είχε παρασύρει έναν ποδηλάτη και ανέπτυξε ταχυτητα να εξαφανιστεί Αφού ανέπτυξε ταχύτητα πέρασε με κόκκινο φανάρι την διασταύρωση και εκεί παρέσυρε την μητέρα και τα παιδιά που προσπαθούσαν να περάσουν απένταντι.
Ο ασυνείδητος οδηγός της μοτοσικλέτας τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία άρχισε τότε να τον αναζητεί και τελικά γύρω στις 09:40 παραδόθηκε στην τροχαία, πρόκειται για έναν άνδρα 22 ετών.



video platformvideo managementvideo solutionsvideo player   madata.gr  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)     Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: