ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Επεισόδιο με Αστυνομικό από τα Γρεβενά στην Αλεξανδρούπολη

Την εμπλοκή 42χρονου αστυνομικού από τα Γρεβενά που βρίσκεται αποσπασμένος στον Έβρο στο πλαίσιο των επιχειρήσεων του σχεδίου Ξένιος Ζευς, αναφέρουν δημοσιεύματα από τον Τύπο της περιοχής.
Υποστηρίζεται πως ο αστυνομικός όντας εκτός υπηρεσίας έβγαλε για άγνωστο λόγο το υπηρεσιακό του περίστροφο και απείλησε θαμώνες κέντρου διασκέδασης στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πλέον βρίσκεται σε διαθεσιμότητα.
Διαβάστε το σχετικό άρθρο...

Επεισόδιο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης σε bar με γυναίκες στην Αλεξανδρούπολη. Ένας 42χρονος άντρας πήγε στο συγκεκριμένο μαγαζί και αφού διασκέδασε πίνoντας τα ποτά του, αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό!
Την στιγμή εκείνη προκλήθηκε ένα μικροεπεισόδιο μεταξύ του δράστη και του υπεύθυνου του μαγαζιού και στη συνέχεια ο 42χρονος έβγαλε το υπηρεσιακό του πιστόλι και απείλησε τους θαμώνες και το προσωπικό του bar.
Πελάτες του καταστήματος κατάφεραν άμεσα να τον αφοπλίσουν χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί. Οι άνδρες της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο που έλαβε χώρα το γεγονός και συνέλαβαν τον 42χρονο άντρα.
Ο δράστης είναι αστυνομικός από τα Γρεβενά και βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο της επιχείρησης 'Ξένιος Ζευς'. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πλέον βρίσκεται σε διαθεσιμότητα.

επιμέλεια Βαγγέλης Χριστόδουλος - westtvnews

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: