ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

«Κουτουλιές» μεταξύ Τζιμπούρ-Φουστέρ

Δεν ήτταν μόνο το επεισόδιο ανάμεσα στον Ντιόγκο και τον Πάντελιτς, το οποίο αναστάτωσε τις τελευταίες ημέρες τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. 
Υπήρχε και ακόμη ένα «χοντρό» σκηνικό, παραμονές του παιχνιδιού με την Σάλκε, το οποίο λόγω της κρισιμότητας του αγώνα δεν... διέρρευσε άμεσα. 
Ένα σκηνικό πολύ πιο σοβαρό που δείχνει ότι η ατμόσφαιρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» είναι το λιγότερο ηλεκτρισμένη και πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα πρέπει άμεσα να λάβει τα μέτρα πριν ξεφύγει τελείως η κατάσταση!
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», υπήρχε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Ράφικ Τζιμπούρ και τον Νταβίντ Φουστέρ στη τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση κόντρα στους Γερμανούς. 
Οι δύο ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν «γαλλικά» και στη συνέχεια ο Αλγερινός επιθετικός... κουτούλησε τον συμπαίκτη του, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα! 
Το επεισόδιο, όμως, δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση, καθώς ο Ισπανός μέσος είναι ήπιων τόνων και δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: