ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς, όλοι μας ως μέλη της τοπικής κοινωνίας αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις σκληρές οικονομικές συνθήκες των καιρών μας και γινόμαστε καθημερινά κοινωνοί των προβλημάτων που απορρέουν από αυτές.
Με το χειμώνα προ των πυλών και με αποδεδειγμένη την αδυναμία κάλυψης των δαπανών που απαιτούνται για τη θέρμανση, ομολογούμε τη δυσχερή θέση στην οποία βρισκόμαστε όλοι ανεξαιρέτως, διαμαρτυρόμαστε ....για

όλα αυτά που συμβαίνουν, ζητούμε και μεις με τη σειρά μας να δοθεί μια ορθολογική λύση στο πρόβλημα.
Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών , σύμφωνα με τον Ν.3852/2010, άρθρο 94 επικαλούμενος κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τα σχολεία του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012.
Συμμεριζόμαστε τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραπάνω απόφαση, όμως τα Π.Δ. 104/1979: «Περί σχολικού και διδακτικού έτους… των σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.», Π.Δ. 200/1998 και 201/1998: «Οργάνωση και λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων.», ορίζουν ρητώς περί της λειτουργίας των σχολείων και παρακαλούνται οι κ.κ. Δ/ντές – Δ/ντριες, και οι εκπαιδευτικοί Α/θμιας εκπ/σης Π.Ε. Γρεβενών να ευρίσκονται στη θέση εργασίας τους.


Ο Διευθυντής της Δ.Π.Ε. Γρεβενών 
Γεώργιος Νάστος

Δείτε: Απάντηση στον Διευθυντή της Α/θμιας Εκπ/σης Γρεβενών
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: