ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Μνημόσυνο για τους αδικοχαμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στα Τέμπη

Σαν σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου του 1999, έξι φίλοι του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν τους τραγικούς πρωταγωνιστές στο δυστύχημα των Τεμπών. Στον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη - καθώς βρέθηκαν στην Αθήνα για τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας με τον Παναθηναϊκό - το πούλμαν που τους μετέφερε συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό και έπεσε σε χαράδρα.
Τότε, οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, 20 ετών, Δημήτρης Ανδρεαδάκης, 25 ετών, Χριστίνα Τζιόβα, 18 ετών, Αναστάσιος Θέμελης, 22 ετών, Κυριάκος Λαζαρίδης, 17 ετών και Γεώργιος Γκανάτσιος, 22 ετών έχασαν την ζωή τους. «Η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ τους έφερε εδώ, τους άφησε εδώ και συνεχίζει παραπέρα», λέει η επιγραφή στο μνημείο που έχει στηθεί στο σημείο του δυστυχήματος.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στις 14 Οκτωβρίου, σύσσωμος ο ΠΑΟΚ θα δώσει το «παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο για να αποτίσει ελάχιστο φόρο τιμής στα έξι αδικοχαμένα θύματα της ασφάλτου.

Zougla.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: