ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΣΟΚ: Σκότωσαν διαιτητή στο ξύλο!!!

Σοκαρισμένη είναι η ποδοσφαιρική κοινή γνώμη στην Ολλανδία από την είδηση του θανάτου βοηθού διαιτητή έπειτα από την επίθεση με κλωτσιές και γροθιές που δέχθηκε από ποδοσφαιριστές σε αγώνα του πρωταθλήματος Νέων.
Ένας 41 ετών επόπτης είναι κλινικά νεκρός σύμφωνα με το...
ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν από το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα για το ολλανδικό πρωτάθλημα Νέων ανάμεσα σε Μπούιτενμποϊς και Σλότεν, παίκτες της δεύτερης επιτέθηκαν στον βοηθό και τον χτύπησαν ανελέητα με χέρια και πόδια στο κεφάλι, καθώς όπως υποστήριξαν τούς μιλούσε με πολύ άσχημο τρόπο και τους πρόσβαλε.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όταν κάποια στιγμή, αρκετή ώρα μετά την επίθεση, παραπονέθηκε ότι δεν αισθάνεται καλά και λίγο αργότερα κατέρρευσε. Η αστυνομία επισκέφθηκε στα σπίτια τους στο Άμστερνταμ και συνέλαβε το βράδυ της Κυριακής τρεις νεαρούς παίκτες της Σλότεν, ηλικίας 15 και 16 ετών. Όλοι τους αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο, ο οποίος με τη σειρά του αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα...

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: