ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Γονίδης πάνω στην πίστα: «γ@μ το μ@υνί της μάνας σου»

Σε ποιον απευθυνόταν ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης όταν ξεστόμισε τη βρισιά «γ@μ το μ@υνί της μάνας σου», ενώ βρισκόταν στην πίστα μαγαζιού που εμφανίζεται;
Δε τον κατέβαζες με τίποτα από την πίστα τον τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη το περασμένο Σάββατο. Όχι μόνο αυτό αλλά ...

δεν του έκλεινες και το στόμα.
Σύμφωνα με το nasosblog, ο Σταμάτης Γονίδης είχε μεγάλα κέφια, τόσο που ξέφυγε. Ο τραγουδιστής εμφανίζεται μια φορά και κάνει ένα μεγάλο πρόγραμμα. Μετά δίνει τη σκυτάλη (ξανά) στον Νίκο Οικονομόπουλο που κάνει και το φινάλε. Όμως κάτι άλλαξε αυτή τη φορά ο Γονίδης τα έτσουξε λίγο παραπάνω αφού το ποτό δεν έφευγε από τα χέρια του προς έκπληξη των παρευρισκομένων αφού άρχισε να βρίζει.
Έτσι όχι μόνο ξεπέρασε τον χρόνο παραμονής στην πίστα αλλά δεν ήξερε και τι έλεγε. Εκεί που τραγουδούσε ξαφνικά άρχισε να βρίζει χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως «γ@μ το μ@υνί της μάνας σου» και άλλα συναφή. Κάποια στιγμή, όπως μετέφερε παρέα από τα μπροστινά τραπέζια, που τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση, ο Σταμάτης Γονίδης άρχισε να εξιστορεί κάτι που του συνέβη πρόσφατα.
Δεν κατάλαβαν καλά τι ήθελε να πει. Αναφερόταν σε «τσιγάρα» που είχαν βρεθεί λέγοντας «Ε ναι πίνω». Ο κόσμος ήταν κάπως σοκαρισμένος καθώς οι φράσεις αυτές δεν άρμοζαν σε καλλιτέχνη που προσπαθούσε να διασκεδάσει τον κόσμο. Κάποιοι αγανάκτησαν και τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν σε όλο το μαγαζί.
Ας υποθέσουμε πως ήταν απλά μια κακή στιγμή για τον Σταμάτη Γονίδη, καθώς και ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο επιχειρηματίας του κέντρου, δεν επικροτεί, απ όσο γνωρίζουμε, τέτοιες συμπεριφορές.
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: