ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ ο Θρύλος! (video)

Σπoυδαία επιτυχία για τους Νεους του Ολυμπιακού, 1-0 την Μπιλμπάο και πρόκριση στους 16 του Next Gen Series.
Με γκολ του Γκινο στο 33 ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την Αθλέτικ και κατάφερε να...

προκριθεί στην επόμενη φάση του NEXT GEN SERIES, του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων.
Μια τεράστια διάκριση, καθώς ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στην παρθενική συμμετοχή του και τώρα θα παιξει ένα παιχνίδι στο Καραϊσκάκη για να συνεχίσει στους 8.
Τα νέα αστέρια του Ολυμπιακού έκαναν αυτό που έπρεπε καθώς μόνο με νίκη προκρίνονταν.
Είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν ευκαιρίες με τον Δημακάκο και τον Ιωαννίδη και πέτυχαν το χρυσό γκολ στο 33.
Ο Ιωαννίδης πήρε παλικαρίσια την κεφαλιά στην περιοχή και ο Γκίνο με έξοχο σουτ πέτυχε το γκολ της πρόκρισης.
Η οποία πανηγυρίστηκε έξαλλα από 5.000 κόσμο στο Φαληρο που χειροκρότησαν θερμά αυτά τα παιδιά για την προσπάθειά τους, με την οποία δικαίωσαν το όραμα της διοίκησης για της Ακαδημίες και τη δουλειά του Γερμανού τεχνικού Μπερντ Στορκ και των συνεργατών του.
Η Μπιλμπάο έχασε δύο καλές ευκαιρίες στις αρχές της επανάληψης, αλλά στη συν΄χεια μπλοκαρίστηκε από την έξοχη άμυνα του Ολυμπιακού και έφυγε δίχως κανένα κέρδος από το γήπεδο.
Άπαντες από πλευράς Ολυμπιακού έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά αυτοί που ήταν εκπληκτικοί ήταν ο Λεάντρο στην άμυνα και ο αμυντικός χαφ Μανώλης Σιώπης, ενώ ο Λύρας είχε εντυπωσιακές ενέργειες στα δύο άκρα της επίθεσης και ο Γκίνο ήταν έξοχος και σκόρερ.
Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος με 9 βαθμούς, η Άρσεναλ και η Μαρσέιγ με 8 και η Μπιλμπάο με 7.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γερμανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, υποστήριξε: "Δεν πιστεύαμε στην αρχή μετά το πρώτο αποτέλεσμα ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ. Έχει βελτιωθεί πολύ η ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι παίζουμε πολύ καλά από πλευράς τακτικής και όλοι παίκτες μου, είτε παίζουν είτε όχι, είναι ενωμένοι σαν γροθιά. Φιλοδοξούμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά στη διοργάνωση".
pamesports.gr
Δείτε τα «όλε» της εξέδρας στο «Καραϊσκάκη».
sport-fm.gr/

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: