ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Σοκ στη Βουλή! Εκλογικό επίδομα σε δημοσιογράφο του MEGA! (Έγγραφο ντοκουμέντο)


Τελευταία το MEGA (όπως και η κυβέρνηση...) έχει ανακαλύψει τα «προνόμια» και τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής. Ωστόσο, κατά την ρήση του Καίσαρα περί της συζύγου του, όσοι μιλούν για προνόμια (ως έχουν κάθε δημοσιογραφικό δικαίωμα) προφανώς θα πρέπει να μην είναι αποδέκτες των προνομίων που κατακρίνουν.


Όπως φαίνεται από το έγγραφο που προφανώς διέρρευσε από τους υπαλλήλους της βουλής (είχαν και πρόσφατο επεισόδιο με τον Δημοσιογράφο) δημοσιεύει
αποκλειστικά το avantipopolo.gr,ο κοινοβουλευτικός συντάκτης του MEGA Δ. Τάκης – εξ αυτών που επικρίνουν τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής – έχει «γευτεί» προνόμια της Βουλής.
Το έγγραφο που έχει η Δ (Δ΄Η΄) ΔΟΥ Αθηνών στα αρχεία της έχει σταλεί από τη Βουλή των Ελλήνων και συγκεκριμένα από την Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης. Είναι η Μισθολογική Κατάσταση, στην οποία τον εμφανίζεται να έχει εισπράξει 2.000 ευρώ ως «εκλογική αποζημίωση» - ένα προνόμιο που το MEGA έχει καυτηριάσει!
Ο Δ. Τάκης εμφανίζεται ως Υπάλληλος Ιδιωτικού Δικαίου και με απόφαση του Προέδρου της Βουλής Δ. Σιούφα λαμβάνει «Έκτακτη Αποζημίωση Χρονικής Περιόδου από 16-9-2007 μέχρι και 15-11-2007 (σύνολο 61 ημέρες) – πρόκειται για την περίοδο που έγιναν οι εκλογές του 2007.


AvantiPopolo.GR
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: