ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Προειδοποίηση NASA για το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου 2012

Τις οικογένειες όλου του κόσμου επιχειρεί να προειδοποιήσει η NASA, ενόψει της 21ης Δεκεμβρίου 2012 όταν και σύμφωνα με το υποτιθέμενο ημερολόγιο των Μάγια θα έρθεi το τέλος του κόσμου.
Όπως αναφέρει και η ...

Daily Mail, η ΝASA έχει στη διάθεσή της στοιχεία που δείχνουν ότι πολλοί νεαροί ενόψει του υποτιθέμενου τέλους του κόσμου έχουν πέσει σε κατάθλιψη, ενώ πολλοί σκοπεύουν ακόμη και να αυτοκτονήσουν.
Τα παιδιά φαίνεται να είναι τρομοκρατημένα φοβούμενα το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου 2012, ενώ οι έφηβοι απελπισμένοι που δεν θα ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους.
Σύμφωνα με τις φήμες περί Αποκάλυψης ένας πλανήτης ονόματι Νιμπούρου, ή Πλανήτης Χ, ο οποίος ανακαλύφθηκε από τους Σουμερίους, θα συγκρουστεί με την Γη στις 21 Δεκεμβρίου 2012 καταστρέφοντας τα πάντα. Πολλοί μάλιστα συμμετέχουν σε πάρτι «αντίστροφης μέτρησης» και για αυτόν τον λόγο η NASA προειδοποιεί πως οι φήμες αυτές αποτελούν απειλή για την ανθρώπινη ζωή.
Ειδικότερα, στέλεχος της NASA αποκαλύπτει πως καθημερινά δέχεται δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα στα οποία ανήσυχοι πολίτες των ρωτούν τι γνωρίζει ο οργανισμός για το επερχόμενο «τέλος» στις 21 Δεκεμβρίου 2012. Η πλειοψηφία αυτών, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι νεαροί. «Για άλλους αποτελεί μυστήριο, για άλλους πλάκα. Για μερικούς όμως είναι κίνδυνος για την ζωή τους», τονίζει.
Η NASA, μάλιστα, άνοιξε μία νέα ιστοσελίδα πληροφοριών στην οποία τονίζεται προς τους πολίτες πως δεν πρέπει να ανησυχούν, καθώς ο κόσμος δεν πρόκειται να τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου 2012.

fimes

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: