ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Φρικτό έγκλημα στην Ξάνθη: Μαχαίρωσαν και έκαψαν ζωντανή, πασίγνωστη Ξανθιώτισσα (video)

Οι άγνωστοι δράστες της επιτέθηκαν έξω από το πατρικό της σπίτι στην οδό 40 Εκκλησιές. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τη μαχαίρωσαν και της έβαλαν φωτιά με βενζίνη που έκλεψαν από μηχανάκι. Οι δράστες είχαν προσπαθήσει να...
βιάσουν την 33χρονη που ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Σε εξέλιξη η διαδικασία της αυτοψίας από τον ιατροδικαστή καθώς και οι έρευνες από την αστυνομία.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 05.00 το πρωί. Ένας κάτοικος της περιοχής είδε το απανθρακωμένο πτώμα στην πυλωτή της επίμαχης πολυκατοικίας και αμέσως έβαλε τις φωνές. Πολύ γρήγορα κατέβηκαν στο σημείο ένοικοι της πολυκατοικίας αλλά και κάτοικοι της γειτονιάς που ειδοποίησαν την αστυνομία.
Κλιμάκιο της αστυνομίας έφτασε στο σημείο για να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 33χρονη, κόρη γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης που ασχολείται με την εμπορία στραγαλιών, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους έξω από το πατρικό της σπίτι, στην οδό 40 Εκκλησιές, πάνω από την κεντρική πλατεία της πόλης.
Οι δράστες προσπάθησαν, όπως αναφέρουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, να τη βιάσουν και στη συνέχεια τη μαχαίρωσαν και της έβαλαν φωτιά με βενζίνη που αφαίρεσαν από σταθμευμένο μηχανάκι.
Η άτυχη κοπέλα, η οποία έμενε στη Θεσσαλονίκη, είχε πάει στην Ξάνθη προκειμένου να περάσει με τους γονείς της την περίοδο των γιορτών. Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της αυτοψίας από τον ιατροδικαστή καθώς και οι έρευνες από την Αστυνομία για να διαπιστωθούν τα αίτια του εγκλήματος και να συλληφθούν οι δράστες.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: