ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ελάφι αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια τουριστών. Βίντεο

Ένα απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, το οποίο πραγματικά δείχνει πως καμιά φορά τα ζώα δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια δεν μπορεί εύκολα κανείς να εξηγήσει τι συνέβη. Μια ομάδα φίλων μαγνητοσκοπούν πάνω σε μια γέφυρα, από μακριά , ένα κοπάδι με ελάφια. Ξαφνικά ένα από τα ζώα τρέχει, και με ένα μεγάλο άλμα πηδάει πάνω από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια στο κενό. Το αποτέλεσμα είναι λυπηρό.
Δείτε το...

Το πιο ωραίο βίντεο του 2011 Miss Reef Calendar!!!

Απλά δείτε το!!!

Πάλι έκλεψε τις εντυπώσεις

Δεν ειναι πολλές οι 44χρονες που θα φόραγαν ένα τέτοιο φόρεμα. Για την Pamela Anderson ομως ειναι μια συνηθισμένη ενδυμασία. Με κορμί που θα ζήλευαν και 20χρονες η διάσημη καλλονή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα φορώντας τέτοια ρούχα. Για αυτό και έκλεψε τις εντυπώσεις πάλι σε πάρτι που πήγε χθες το βράδυ...

Αποκαλυπτικό φόρεμα!!!

Η Rihanna είναι μια τραγουδίστρια που προσέχει κάθε της επαγγελματικό βήμα. Ισως όμως δεν δινει την ίδια προσοχή στις ενδυματολογικές της επιλογές. Ακόμα συζητάνε οι παρευρισκόμενοι του πάρτυ που έκανε ο P Diddy την εμφάνιση της Rihanna.

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Χρύσπας!

Στην κοιλιά έκανε πλαστική, τα μπούτια της έβγαλε έξω η Χρύσπα, η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας μας ευχήθηκε καλή χρονιά με τον Γιώργο Τσαλίκη στην Ελένη, με ένα μαύρο σορτσάκι γεμάτο πούλιες και see-through μπλουζάκι. Με την διαφορά ότι κανείς δεν κατάλαβε γιατί η τραγουδίστρια, που δεν φημίζεται για τα ιδιαίτερα λεπτά της πόδια έβαλε σορτσάκι για να τραγουδήσει.

Οι 10 αξέχαστες ατάκες της χρονιάς!!!

Άλλη μια ταραχώδης χρονιά φεύγει, αφήνοντάς μας γλυκόπικρες αναμνήσεις. Αυτή τη χρονιά μάθαμε νέες λέξεις, ακούσαμε, και τι δεν ακούσαμε, από τους πολιτικούς μας και όχι μόνο.
Φράσεις γραφικές, φράσεις απαξιωτικές, φράσεις που μας τράβηξαν την προσοχή και τις σχολιάσαμε όσο δεν πάει. Φράσεις που τελικά έγιναν ατάκες και μερικές από αυτές τις αναπαράγαμε και εμείς οι ίδιοι στις παρέες μας.

Πετάνε ψυγεία και έπιπλα από τα παράθυρα για το καλό του χρόνου!

Καλού κακού αν βρεθείτε στις γειτονιές αυτές να πηγαίνετε τοίχο τοίχο ή βάλτε το κράνος σας...
Σε ετοιμότητα τίθεται εκ νέου η αστυνομία της συνοικίαΧίλμπροου του Γιοχάνεσμπουργκ, για μια επιχείρηση διάσωσης των πολιτών από τα ατυχήματα που προκαλεί το "έθιμο" της ρίψης επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών από τα παράθυρα.

Ανοιχτά, επτά ημέρες όλο το 24ωρο τα καταστήματα στην Ιταλία!

Ανεβασμένα όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας μπορούν να κρατούν τα ρολά των εμπορικών καταστημάτων τους όσοι ιδιοκτήτες το επιθυμούν στην Ιταλία. Πρόκειται για ένα από τα κύρια μέτρα για την απελευθέρωση της αγοράς, που εγκρίθηκε από την κυβέρνηση τεχνοκρατών υπό τον Μάριο Μόντι και το οποίο τέθηκε σε ισχύ με την έλευση του 2012.

Τέσσερα εκατ. δολάρια κόστισαν οι διακοπές των Ομπάμα!

Την ώρα που τα αμερικάνικα ταμεία είναι άδεια και ψάχνουν και το… δολάριο, για να καλύψουν τα κρατικά έξοδα οι πολυήμερες διακοπές των Ομπάμα κοστίζουν 4 εκατ. δολάρια!
Ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ απηύθυνε το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του για «αλλαγές» και «θυσίες», γνωστά sites και ΜΜΕ ανέφεραν το τεράστιο κόστος του ταξιδιού της «πρώτης» οικογένειας της Αμερικής.

Λάθος τόπος και χρόνος!!!

Δείτε φωτογραφίες 

Τελικά Ο Μέγας Αλέξανδρος Ήταν ΠΑΟΚ;

Σύμφωνα με μαθητή που κλήθηκε το 1986 να γράψει έκθεση με θέμα: «Χαρακτηρίστε τον Μέγα Αλέξανδρο», ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ΠΑΟΚ. Μάλιστα με κάποιο μαγικό τρόπο τον συνδέει με την ΑΕΚ, τον Κούδα, τον Ολυμπιακό και την Λάρισα!
Μάλιστα όπως υποστηρίζει, επειδή ακριβώς ήταν φανατικός φίλος του ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει μέχρι την Ινδία.. Λέτε;

Ανέκδοτο:Ο Πίθηκος Στο Μπαρ!!

Είναι τώρα σε ένα μπαρ στο φαρ ουέστ, οι γνωστοί θαμώνες και συζητάνε, οπότε σε κάποια φάση μπαίνει μέσα ένας πίθηκος και πάει στον μπάρμαν και του λέει:
- “Πιάσε μια μπίρα.”
Τα παίζει ο μπάρμαν, που δεν είχε ξαναδεί πίθηκο να μιλάει, αλλά

Οι πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες του 2011

Πανέμορφες ή σκληρές, ρομαντικές ή ρεαλιστικές, παράξενες ή ανατριχιαστικές… Το Time επιλέγει τις φωτογραφίες του χρόνου που φεύγει, οι οποίες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αφήνουν ισχυρό το αποτύπωμά τους στη μνήμη μας.
Ένας άντρας από τη φυλή Mundari στο Νότιο Σουδάν πλένει τα χέρια τουμε ούρα αγελάδας! (Goran Tomasevic / Reuters)

Παρελθόν ο Πάμπλο Κοντρέρας από τον ΠΑΟΚ

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Πάμπλο Κοντρέρας από τον ΠΑΟΚ. Ο κεντρικός αμυντικός από τη Χιλή, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και υπήρξε συμφωνία προκειμένου να μπει τέλος στην καριέρα του στην Τούμπα.
Ο Κοντρέρας για να πάρει την ελευθέρας του αναμένεται να χαρίσει στον ΠΑΟΚ ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ. Η ΠΑΕ χρωστά στον ηλικίας 33 ετών μπακ περί τα 350 χιλιάρικα, άρα ο παίκτης θα εισπράξει 150.000 ευρώ.
Επόμενη ομάδα του Κοντρέρας, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα είναι η Κόλο Κόλο. Ο Κοντρέρας ήθελε να φύγει από τον ΠΑΟΚ και το τελευταίο διάστημα ήταν σε επαφές με τη διοίκηση της ομάδας του ώστε να βγει το διαζύγιο.
ΤΑ ΝΕΑ

O ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ!! (video)

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!!!
Δείτε το video...

Έρχεται το τέλος του κόσμου; Έπεσαν 5.000 νεκρά πουλιά! (video)

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι της κωμόπολης Μπιμπ του Αρκάνσας, οι οποίοι την πρώτη μέρα της νέας χρονιάς είδαν παντού νεκρά μαύρα πουλιά!
5.000 νεκρά πουλιά καταμέτρησαν οι υπεύθυνοι της επιτροπής αλιείας και κυνηγιού της Πολιτείας του αμερικανικού νότου.

Έφυγε η δημοσιογράφος Έλλη Κωνσταντουδάκη

Έφυγε νωρίς η 39χρονη δημοσιογράφος Έλλη Κωνσταντουδάκη, κόρη του Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, κορυφαίου αθλητικογράφου.
Η Έλλη Κωνσταντουδάκη είχε συνεργαστεί με πολλά έντυπα, εφημερίδες και sites.
Η 39χρονη δημοσιογράφος, θα κηδευτεί αύριο Τρίτη 3 Ιανουαρίου, από το Κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων στις 15:00 το μεσημέρι.

Ρογκατσάρια 2012 στο Μεγάλο Σειρήνι (335 pics)

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος για 33η συνεχόμενη φορά, με πολύ μεγάλη επιτυχία υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλου Σειρηνίου "ΤΟ ΛΕΙΨΟΚΟΥΚΙ" και με την καθοριστική συνδρομή του Αθλητικού Ομίλου "ΣΕΙΡΗΝΑ", τα Ρογκατσάρια.΄Ενα έθιμο που αναβιώνεται κάθε χρόνο από τους κατοίκους του Μεγάλου Σειρηνίου και ανάγεται στην εποχή της Τουρκοκρατίας και πιθανόν οι ρίζες του να βρίσκονται στις γιορτές των "Διονυσίων των αγρών" της αρχαιότητας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κάνει γνωστό στα σωματεία ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας (16ηαγωνιστική) που έχουν ορισθεί για τις 07/01/2012 αναβάλλονται.
Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί από τις14/01/2012 από τους αναβληθέντες αγώνες της 16ης αγωνιστικής.

Πόσο βαριέται αυτός ο σκύλος; (video)

Πρέπει να ειναι ο πιο βαριεστημένος σκύλος του κόσμου. Βαριέται τόσο πολύ να σηκωθεί που τρώει όπως ειναι ξαπλωμένος το φαγητό που έχει πέσει στο πάτωμα.
Δείτε το video...

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο ο Γκάρι Αμπλετ!

Στα 46 χρόνια του πέθανε χθες μετά από 16μηνη μάχη με τον καρκίνο ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ (1985 – 1992) και της Εβερτον (1992 – 1996), Γκάρι Αμπλετ. Ο Αγγλος πρώην αμυντικός είχε θητεύσει μέχρι τον Μάιο του 2009 στον πάγκο της β΄ ομάδας της Λίβερπουλ και τη σεζόν 2009-2010 ήταν προπονητής της Στόκπορτ.

Μεγάλο ρεζιλίκι : Μπαμπάς χαιρετά τον 16χρονο γιο του στο σχολικό..(video)

Ο 16χρονος Rain Price μπορεί να ειναι σαν τα άλλα τα παιδιά αλλά κάθε μέρα έχει να αντιμετωπίσει και μια διαφορετική έκπληξη. Τον πατέρα του. Ο πατέρας του παιδιού για 170 συνεχόμενες μέρες ντυνόταν με διαφορετική στολή και χαιρετούσε το παιδί του την ώρα που εμπαινε στο σχολικό.
Δείτε το video...

100 χρόνια σε 10 λεπτά (video)

Δείτε τα μεγαλύτερα γεγονότα των τελευταίων 100 ετών σε ένα video. Αν το σκεφτεί κανείς 2-3 ειναι αυτά που θα θυμηθεί, αν δείτε όμως το video θα διαπιστώσετε οτι ειναι πάρα πολλά τελικά τα περιστατικά που άλλαξαν τη ζωή μας...

Αυτό θα πει τύχη!!!

Τύχη βουνό είχε η πάπια που βλέπετε. 
Κάποιοι ασυνείδητοι πέταξαν ένα βελάκι που διαπέρασε το λαιμό της. Την πάπια είδα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Σάσεξ και με τη βοήθεια των περαστικών κατάφεραν να την πιάσουν μετά απο μια ώρα. Στη συνέχεια την πήγαν στο κτηνίατρο οπου με προσεκτικές κινήσεις έβγαλε το βέλος.

Σοκ : Θυσίασαν 7χρονο κοριτσάκι

Σοκ προκάλεσε η ανακοίνωση της αστυνομίας στην περιοχή Σατισγκαρχ της Ινδίας για την τύχη ενός 7χρονου κοριτσιού. Η Λαλίτα Τάτι πριν μερικές εβδομάδες βρέθηκε νεκρή ύστερα απο την δήλωση εξαφάνισης που έκαναν οι γονείς της.

Τι φύλο είναι οι τάρανδοι του Άϊ-Βασίλη;

Οι τάρανδοι είναι το μοναδικό είδος ελαφιού που και τα θηλυκά και τα αρσενικά έχουν μεγάλα κέρατα ωστόσο τα δύο φύλα χάνουν τα κέρατά τους διαφορετικές εποχές του χρόνου.
Τα θηλυκά τα χάνουν γύρω στον

17 σεισμικές δονήσεις σε 18 ώρες!!

Μέσα σε 18 ώρες σημειώθηκαν 17 σεισμικές δονήσεις στην πόλη Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας. Μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί σημαντικές ζημιές από τους σεισμούς, μεταξύ των οποίων και δύο μεγαλύτεροι των 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και άλλοι έξι ανάμεσα σε 4 και 5 βαθμούς.

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου θα βρέξει αστέρια: Τεταρτίδες

Το 2012 ξεκινάει με μία βροχή διαττόντων αστέρων, τους Τεταρτίδες (Quadrantids), που κορυφώνεται τη νύχτα της Τρίτης. Αντίθετα με άλλες «βροχές» που έπεσαν το 2011 και συχνά έγιναν... θύματα της φωτο-ρύπανσης από την πανσέληνο, στα πρώτα «πεφταστέρια» της νέας χρονιάς δεν θα παρεμβληθεί το φεγγάρι για να δυσκολέψει τη θέα των παρατηρητών.

Γεννήθηκαν δίδυμα με ένα χρόνο διαφορά!

Δίδυμα με έναν χρόνο διαφορά γεννήθηκαν στο Μπαφαλο, της Νέας Υόρκης. Ο μικρός Ρόναν είναι πλέον ο πρωτότοκος της οικογένειας Ροσπούτνι και τα γενέθλια του είναι στις 31 Δεκεμβρίου του 2011.
Ο αδερφός του Ρόρι είναι ο δεύτερος γιος και τα γενέθλιά του είναι... ένα χρόνο μετά, την 1η Ιανουαρίου του 2012, καθώς γεννήθηκε μόλις 10 λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου.

Φόβοι για μεγάλο σεισμό στην Κωνσταντινούπολη

Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκονται οι Αρχές της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας στα σύνορα της χώρας με το Ιράν στο δεύτερο μισό του 2011.
Οι δύο μεγάλοι σεισμοί κοντά στην πόλη Βαν έχουν δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό στους σεισμολόγους στο κατά πόσο έχουν επηρεάσει τη σεισμική συμπεριφορά της χώρας.

Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το 2012 το Μάριμπορ της Σλοβενίας

Το Μάριμπορ της Σλοβενίας και οι συνεργαζόμενες πόλεις θα φιλοξενήσουν πλήθος εκδηλώσεων στο πλαίσιο του σχεδίου «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2012», που τίθεται επίσημα σε τροχιά υλοποίησης, με την διοργάνωση μιας μεγάλης γιορτής, στις 14 Ιανουαρίου.

Κρήτη: Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο με 130.000 ευρώ και κοσμήματα

Ιδιαίτερα... τυχεροί στάθηκαν οι άγνωστοι δράστες που εισέβαλαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο σπίτι ενός 31χρονου στο Αρκαλοχώρι, στον Νομό Ηρακλείου.
Σύμφωνα με την καταγγελία του 31χρονου, οι ληστές, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του από τις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου έως τις 00.30 της Πρωτοχρονιάς παραβίασαν την μπαλκονόπορτα της κρεβατοκάμαρας και, αφού μπήκαν μέσα, έκλεψαν από την ντουλάπα ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε 130.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα και κοσμήματα, αξίας 4.000 ευρώ.
cretalive

Κονγκό: Σκοτώθηκαν στη διάρκεια απόπειρας απόδρασης

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 44 τραυματίστηκαν το πρωί της Κυριακής, στη διάρκεια μιας απόπειρας απόδρασης από την κεντρική φυλακή του Μπουκάβου, στα ανατολικά του Κονγκό, όπως ανακοίνωσε αστυνομική πηγή.
«Ένας συνταγματάρχης έδωσε μία χειροβομβίδα σε έναν πολίτη και του είπε να τη ρίξει μπροστά στην πύλη της φυλακής, για να δημιουργήσει πανικό και να διευκολύνει την απόδραση» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο στρατηγός

Το ευρώ έγινε σήμερα 10 χρονών

Μακριά από τις μεγάλες ουρές που δημιουργήθηκαν μπροστά στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης την 1η Ιανουαρίου του 2002 από ανυπόμονους ανθρώπους που ήθελαν να πάρουν στα χέρια τους τα πρώτα νομίσματα του ευρώ, το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα γιόρτασε σήμερα τα δέκατα γενέθλιά του με τη διακριτικότητα που επιβάλλει η βαθιά κρίση στην Ευρωζώνη.

Γιαννιτσά: Συνελήφθη 37χρονος παιδεραστής!

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε στις 16.00 το απόγευμα του Σαββάτου στα Γιαννιτσά ένας άνδρας 37 ετών από το Βέλγιο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, που εκδόθηκε από τις Βελγικές Αρχές, για βιασμό, ασέλγεια με χρήση βίας και απειλών, σε βάρος ανηλίκων.
Zougla.gr

Κρήτη: Κάλεσαν 60χρονο στο ρεβεγιόν και ασέλγησε στην κόρη τους!

Στην Κρήτη οι υποθέσεις παιδεραστίας έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Το τρίτο περιστατικό παιδεραστίας αποκαλύφθηκε με τον χειρότερο τρόπο τα ξημερώματα της νέας χρονιάς.
Ο 60χρονος δράστης είχε προσκληθεί από τους συγγενείς της μικρής για να γιορτάσουν μαζί την Πρωτοχρονιά, και κατά τη διάρκεια του ρεβεγιόν, ασέλγησε σε 11χρονο κοριτσάκι,μέσα στο σπίτι της μικρής!

Η αληθινή ιστορία του Άγιου Βασίλη!

Είναι σίγουρα ο πιο διάσημος άγιος όλων. Μπορεί να είναι και ο μόνο άγιος που γιορτάζεται με τόση θέρμη από Ορθόδοξους, Καθολικούς, Προτεστάντες. Ίσως ακόμη και από μη Χριστιανούς. Για τα γράμματα που λαμβάνει κάθε χρόνο ούτε λόγος! Αν δεν ήταν αυτός, σήμερα με το Internet, τα ΕΛΤΑ δεν θα είχαν κανένα αντικείμενο... Ποιος είναι όμως στην πραγματικότητα ο Αη Βασίλης και από που κρατά η...κόκκινη σκούφια του;

Αμερικανοί στρατιώτες ανατινάζουν σκύλο και γελούν. video

Σοκαριστικό βίντεο με Αμερικάνους στρατιώτες που κάνουν ... πλάκα, κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Το βίντεο απεικονίζει αμερικανούς στρατιώτες να ανατινάζουν ένα σκυλάκι για... πλάκα!
Το βίντεο στο οποίο ακούγονται οι στρατιώτες να γελούν μόλις το σκυλί βρίσκει τραγικό θάνατο από εκρηκτικό μηχανισμό που έχουν νωρίτερα τοποθετήσει...
Δείτε το βίντεο...

Πιείτε φιδόκρασο και ... άσπρο πάτο!

Στο Βιετνάμ το ονομάζουν φιδόκρασο και το κατασκευάζουν παίρνοντας βιετναμέζικο ουίσκι και προσθέτοντας ένα ολόκληρο… φίδι. Το αφήνουν μέσα στο βάζο για έξι μήνες και μετά… άσπρο πάτο!
Μάλιστα οι Βιετναμέζοι θεωρούν το συγκεκριμένο ποτό φαρμακευτικό αφού υποστηρίζουν πως θεραπεύει και προλαμβάνει πολλές ασθένειες.

Άγιος Βασίλης ... τύφλα στο μεθύσι! (video)

Την ώρα που οι περισσότεροι Άγιοι Βασίληδες εκτελούσαν τα καθήκοντα τους, μοίραζαν δώρα στα παιδάκια, ένας φαίνεται ότι… παραστράτησε.
Οι κάμερες ασφαλείας κτιρίου στις ΗΠΑ εντόπισαν στο πάρκινγκ έναν Άγιο Βασίλη τύφλα στο μεθύσι! Ήταν κυριολεκτικά χάλια, σε σημείο που έπεφτε στα αμάξια.