ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Παρουσιάστρια έμεινε με το σουτιέν on air (video)

Πώς γιόρτασε παρουσιαστρία την αλλαγή του χρόνου; Δείτε το βίντεο με την παρουσιάστρια να μένει με το σουτιέν της on air. Ποια η αντίδραση του συμπαρουσιαστή της;
Παραμονή πρωτοχρονιάς και οι τηλεθεατές του CNN παρακολουθούν έκπληκτοι την παρουσιάστρια και ηθοποιό Kathy Griffin, να εμφανίζεται στους δέκτες τους, με το σουτιέν.

Λιάγκας: “Είστε πολύ μικρή για να μας κρίνετε”

Στο Κιλκίς έκανε Πρωτοχρονιά η οικογένεια Λιάγκα και επισκέφθηκε γνωστή ταβέρνα του Πολυκάστρου για να γεμίσει το στομαχάκι της.
Εκεί που όλα πήγαιναν καλά και το τραπέζι ήταν μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων και μεταξύ κοψιδιών και αγλέωρα, να σου και μια δημοσιογράφος από του πουθενά, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ από τη χαρά της που είδε το διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι στην πόλη τους (ιδιαίτερη πατρίδα της Φαίης Σκορδά), θέλησε πολύ ευγενικά να ζητήσει από το ζευγάρι να της κάνουν κάποιες δηλώσεις είτε στο κανάλι της περιοχής, είτε τηλεφωνικά...

Μακάβριο εύρημα σε παλάτι της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

Τον σκελετό μίας γυναίκας ανακάλυψαν οι βρετανικές αστυνομικές αρχές την Πρωτοχρονιά στο παλάτι του Σάντριγχαμ, όπου η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας συνηθίζει να περνάει την περίοδο των διακοπών.
Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν η γυναίκα δολοφονήθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε ή αν μεταφέρθηκε εκεί μετά το θάνατό της, όπως αναφέρει το BBC.

Κοντά σε συμφωνία με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης και στη Γ` Εθνική ο Ηρακλής!!!

Σε καταρχήν συμφωνία με τους ανθρώπους της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης ήρθαν οι παράγοντες του Ηρακλή για τη συνεργασία των δύο ομάδων. Εφόσον η πρόταση περάσει από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, τότε ο Γηραιός θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής κατηγορίας, με το ρόστερ του συλλόγου από την Κατερίνη. Βέβαια, για να συμβεί αυτό πρέπει να υπάρξει και η έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία δεν αναμένεται να βάλει εμπόδια. Η νέα ονομασία του συλλόγου θα είναι ΑΕΠ Ηρακλής, η έδρα θα είναι στο Καυτανζόγλειο και στην εμφάνιση θα παραμείνει στο σήμα των «κυανόλευκων».

Φαντάρος βρέθηκε να κουβαλάει εκρηκτικά C-4 σε αεροδρόμιο

Ένας στρατιώτης των ΗΠΑ κατηγορείται ότι κουβαλούσε εκρηκτικά στις αποσκευές του, όταν εισήλθε σε αεροδρόμιο του Τέξας
Ο Trey Scott Atwater επρόκειτο να προσαχθεί σήμερα Τρίτη στο ομοσπονδιακό δικαστήριο.
Οι αρχές λένε ότι ο 30χρονος πέρασε από το σημείο ελέγχου ασφαλείας το Σάββατο με ένα C-4, το οποίο είναι ένα ισχυρό εκρηκτικό.

Οι μεταθέσεις φέρνουν τους φαντάρους πιο κοντά στα σπίτια τους

Ενώ η θητεία αυξάνεται η απόσταση των μεταθέσεων των φαντάρων μειώνεται και μπορεί να φτάνει μέχρι και πολύ κοντά στα σπίτια τους.
Σύμφωνα με Τα Νέα, το ΓΕΕΘΑ έχει εισηγηθεί την επιστροφή των κληρωτών από τα σύνορα κοντά στον τόπο καταγωγής τους, αφού πρώτα εκπληρώσουν τα 2/3 της θητείας τους.
Με την αύξηση της θητείας από εννέα στους 12 μήνες «όλοι θα κάνουν 8 μήνες -τα 2/3 της θητείας- στα σύνορα και μετά θα παίρνουν τον δρόμο για μετάθεση, με βάση αντικειμενικά κριτήρια» λέει αρμόδια πηγή στην εφημερίδα.

Super League: ΑΕΚ – Δόξα Δράμας 0-0 (video)

Υποψηφιότητα για τη γκέλα της σεζόν έθεσε η ΑΕΚ που αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την ουραγό Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική της Super League. Για ακυρωθέν γκολ του Cala ως οφσάιντ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους «φωνάζει» η Ένωση, δοκάρι είχαν

Βίντεο: Ότι πιο αστείο έχετε δει

Δείτε το video...

Τραγωδία! Πατέρας και γιος νεκροί όταν αεροπλάνο έπεσε πάνω τους ενώ έβλεπαν το Rally Dakar

Νέα τραγωδία στο Rally Dakar. Αυτοί την φορά θύματα είναι ένας πατέρας με τον 12χρονο γιο του.
Νέα τραγωδία σημαδεύει το Rally Dakar 2012, καθώς μετά το θάνατο του Αργεντινού αναβάτη Jorge Martínez Boero, την Πρωτοχρονιά κατά τη διάρκεια της 1ης ειδικής διαδρομής του αγώνα, άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν το μικρό αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στην περιοχή Tres Arroyos, στα περίχωρα του Buenos Aires, σε σημείο απ’ όπου περνούσαν οι αγωνιζόμενοι.

Μητέρα βρήκε την κόρη της που είχε δώσει για υιοθεσία 77 χρόνια μετά

Η Minka Disbrow 94 χρονών αφιέρωσε σχεδόν όλα τα χρόνια της ζωής της ψάχνοντας την κόρη της που είχε δώσει για υιοθεσία.
Ήλπιζε αλλά ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα έβλεπε ξανά την Betty Jane της. Η μικρή Betty ήρθε στον κόσμο όταν η 17 χρονη τότε Minka είχε πέσει θύμα βιασμού.
Δεν γνώριζε το όνομα της, δεν είχε κανένα στοιχείο για την κόρη της όμως για χρόνια έστελνε γράμματα στο γραφείο υιοθεσίας που είχε αναλάβει να βρει “οικογένεια” στο ξανθό αγγελούδι.

VIDEO: Πόνταρε “όλη του την ζωή” σε μια …γύρα ρουλέτας!!!

Ο 32χρονος Αμερικανός Ashley Revell πούλησε όλα τα υπάρχοντά του αναζητώντας μια θέση στο όνειρο!
Ιδανικός προορισμός το Λας Βέγκας και μια στάση στο πρώτο καζίνο που βρήκε μπροστά του. Άλλωστε τα 136.000 δολάρια που κρατούσε μπορεί να ήταν ολόκληρη η ζωή του, όμως σκόπευε να τα παίξει όλα στη ρουλέτα! Και θα μου πείτε ότι αυτό δεν είναι και τόσο πρωτότυπο…
Πολλοί το κάνουν καθημερινά. 

Τζάκποτ σε μηχάνημα με αναψυκτικά! Δείτε το βίντεο!

Είναι απ’ αυτά τα απίστευτα σκηνικά που λες δεν γίνεται αυτό…
Μια παρέα νεαρών περιμένει το πλοίο στην πόλη Ryde στης Βρετανίας.
Και αποφασίζουν να πάρουν ένα αναψυκτικό. Όπως στέκονται λοιπόν μπροστά στο μηχάνημα συνειδητοποιούν ότι δύο από τα μπουκάλια έχουν βγει στην άκρη αλλά δεν έχουν πέσει.
Ρίχνουν λοιπόν τα κέρματα και επιλέγουν ένα μπουκάλι από την παραπάνω σειρά με σκοπό να χτυπήσει και τα άλλα και τα ρίξει.
Δείτε τι συμβαίνει:

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 0-0 (video)

Στο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες» σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ, ενώ οι Ηπειρώτες είχαν δοκάρι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Super League: Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης 2-0 (video)

O Πανιώνιος έκανε ποδαρικό με το δεξί στο 2012 καθώς επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική στη Super League. Σκόρερ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου ο Κολοβός στο 42` και ο Γουνδουλάκης στο 77`.
Με διάθεση να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες.

Ότι καλύτερο και πιο αστείο βίντεο του 2011...

Σε ένα 10λεπτο και βάλε βίντεο που ανέβηκε την Πρωτοχρονιά (από τα πολλά που ανέβηκαν) που περιλαμβάνει παράξενα, ζώα, κ...λ..φαρδους και αστείες πλάκες που έγιναν στο χρόνο που πέρασε. Από κάτω σας έχουμε και το πρώτο μέρος που ανέβηκε πριν 10 μέρες!

Ποιανής είναι αυτό το στήθος;

Είναι ο Steven Tyler, ο θρύλος των “Aerosmith”, που εμφανίστηκε topless στο Maui – για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς!
Ο Steven επιβεβαίωσε

Σκάνδαλο με τον Βρετανό ποδοσφαιριστή σε Ινδικά τσιγάρα!

Οι Ινδικές αρχές έφτιαξαν μια καμπάνια κατά του καπνίσματος στην οποία πρωταγωνιστή, χωρις τη θέλησή του και την έγκριση του, ο βρετανός ποδοσφαιριστής John Terry και αρχηγός της Αγγλίας!

Οι διαφημίσεις που σόκαραν τον πλανήτη

Η Benetton το έκανε πάλι το θαύμα της. Εκτός του ότι, έστω και με Photoshop, κατόρθωσε να συμφιλιώσει τον Πάπα με τον Ιμάμη και να επιτρέψει στον Ομπάμα και τον Τσάβες να ζήσουν τον φλογερό έρωτά τους, έγινε για άλλη μια φορά το θέμα του μήνα, σοκάροντας την κοινή γνώμη. Ακόμη κι αν όλοι εξαπολύουν εκδηλώσεις μήνης μέσα από τα status updates, τα blogs ή τα πηγαδάκια της παρέας, δεν παύει να επαληθεύεται ο μεγάλος κανόνας της διαφήμισης: «Δεν υπάρχει καλή και κακή δημοσιότητα». Αρκεί να μιλούν για σένα.

O ξυλοκόπος (ανέκδοτο)

Μια μέρα ένας ξυλοκόπος εκεί που πελεκούσε ένα κορμό δίπλα σ' ένα ποτάμι,του φεύγει το τσεκούρι και πέφτει
μέσα στο θολό νερό. Μεγάλη η ζημιά και τον είχαν πάρει
σχεδόν τα κλάματα, όταν εμφανίζεται ο Κύριος και τον ρωτάει:
- Γιατί κλαις;
Ο ξυλοκόπος του λέει για το τσεκούρι, ο Κύριος βυθίζεται
στο ποτάμι και, όταν ξαναεμφανίζεται, κρατάει
ένα χρυσό τσεκούρι:
- Αυτό είναι το τσεκούρι σου; τον ρωτάει.
Ο ξυλοκόπος απαντάει:

Το ξεφτίλισε!! Χρωστούσε στο Δημόσιο 19εκατ ευρώ.

Συνελήφθη, σήμερα (03-01-2012) το πρωί στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 66χρονος ημεδαπός, νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας που δραστηριοποιείται στην εμπορία ειδών υγιεινής, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ΄εξακολούθηση.
To ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των

Ψηφίστε την Ευαγγελία Χαντάβα!!!

Αγαπητοί φίλοι, ψηφίστε στον παρακάτω σύνδεσμο
http://www.volleynews.gr τη Γρεβενιώτισσα Ευαγγελία Χαντάβα έως 15 Ιανουαρίου 2012 σαν αθλήτρια της χρονιάς που πέρασε!!!

Πληρώστε τώρα τις παράνομες αγροτικές ενισχύσεις

Την άμεση επιστροφή εντόκως 424 εκατομμυρίων ευρώ στην Κομισιόν για παράνομες αγροτικές ενισχύσεις που δόθηκαν το 2008 και 2009 προβλέπει απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστή εντός

Πιο βρωμιάρης δεν γίνεται…

Δεν είναι κάτι που μπορείς να το δεχτείς εύκολα, αλλά ο Kailash Singh έχει έναν τρομερό ισχυρισμό για την άρνηση του να πλυθεί περισσότερα από 37 χρόνια.
Κάποτε όπως αναφέρει ένας παπάς του είπε ότι αν...

Η στολή που σε γερνάει (video)

Στα εργαστήρια του πανεπιστημίου MIT έφτιαξαν το AGNES (Age Gain Now Empathy System). Πρόκειται στην ουσία για μια στολή κατάλληλη εξοπλισμένη που σε βοηθά να νιώσεις όπως νιώθει ένας 70χρονος. Με τους κατάλληλους μηχανισμούς η στολή σε δυσκολεύει να περπατήσεις, να τεντωθείς, να δεις κλπ.
Με το AGNES θα μπορούν να γίνονται καλύτερα έρευνες και σχεδιασμοί που αφορούν σε αυτές τις ηλικίας

Χιλιάδες ψάρια εκβράστηκαν μυστηριωδώς στη στεριά!

Περίπου 20 τόνοι ρέγγες εκβράστηκαν στην παραλία μιας μικρής κοινότητας στη βόρεια Νορβηγία, προκαλώντας ερωτηματικά στους ειδικούς για τα αίτια ενός τόσο μαζικού φαινομένου.
Είχαμε δει και στο παρελθόν να εκβράζονται ρέγγες, όμως

VIDEO: Δείτε τα πιο ξεκαρδιστικά πρωτοχρονιάτικα FAILS!

Αν μπαίνει έτσι το νέο έτος τότε!!!
Η Huffington Post ετοίμασε ένα βιντεάκι με τα καλύτερα fails της Πρωτοχρονιάς
Από τον παρουσιαστή που λέει στην ρεπόρτερ θα ήθελα να το κάνω μαζί σου του χρόνου μέχρι την γιαγιά που τα… τσούζει, αυτά είναι τα πιο ξεκαρδιστικά Fails της Πρωτοχρονιάς!
Δείτε τα:

“Έφυγε” απ’τη ζωή ο οδηγός αγώνων Θανάσης Τσίλης

Φτωχότερη είναι από χθες το βράδυ η οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού η οποία θρηνεί το χαμό του οδηγού αγώνων Θανάση Τσίλη.
Ο μόλις 31 ετών οδηγός με εξαίρετο χαρακτήρα και οδηγικές ικανότητες δεν κατάφερε να

Δημοσίευμα για Τζεμπούρ, βάζει “φωτιά” σε Ολυμπιακό!!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο Ράφικ Τζεμπούρ φέρεται να αποκάλυψε στους συμπαίκτες του την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για να πάει στη Φενερμπαχτσέ!
Ο Αλγερινός επιθετικός είναι γνωστό ότι...

Super League: Οι πρώτοι αγώνες της χρονιάς

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Super League και στην σημαντικότερη εξ αυτών, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Δόξα Δράμας.
Ξεχωρίζει ακόμη το επαρχιακό ντέρμπι με πλούσια προϊστορία, μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΟΦΗ στους Ζωσιμάδες.

Έλληνας παππούς 104 χρονών με σελίδα στο Facebook!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! 
Το διασταυρώσαμε και ο λογαριασμός είναι αληθινότατος. Το όνομα του είναι Λεωνίδας, είναι 104 χρονών γεννημένος το 1908 στο υπέροχο Σοπωτό Αροανίας στην Αχαϊα, στο οποίο και ζεί ακόμα! Έχει 9 δισέγγονα, με το μεγαλύτερο να έχει ξεπεράσει την ηλικία των 30 ετών.
Το πιο περίεργο όλων όμως, είναι ότι ο παππούς διατηρεί ιστοσελίδα στο facebook στην οποία και

Ο Γιώργος Παπανδρέου υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης κύστης

Σε μικροεπέμβαση στο μάγουλο, για αφαίρεση κύστης, υποβλήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο.
«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γεώργιος Παπανδρέου υποβλήθηκε με

2012 Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Π. ΣΤΑ "ΔΕΙΛΙΝΑ"

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Α.Ε. Ποντίων (ΑΕΠ Βατολάκκου) στο κέντρο "ΔΕΙΛΙΝΑ" Μυρσίνης στις 1/1/2012.
Η παρουσία της τοπικής Αυτοδιοίκησης Βλέπε Αντιπεριφεριάρχης Γεώργιος Δασταμάνης, Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης, Αντιδήμαρχος Χρ. Παρασκευαίδης και Δημοτικούς Συμβούλους Χρ. Τσιαρσιώτη και Γ. Αρμπάρα μαζί με πολλούς φίλους του Σωματείου μας και εκπροσώπων Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων, δημιούργησαν μια μεγάλη παρεήστικη ατμόσφαιρα, που κάτω από τους ήχους της Ποντιακής και Λαϊκής μουσικής, έκαναν τους παρευρισκόμενους να αποχωρίσουν από την πίστα τις πρώτες πρωινές ώρες.

Έβγαλε τα γεννητικά του όργανα στο διαδίκτυο και βρήκε γυναίκα

Το έκανε χωρικός στα Γιάννενα, αγνοώντας τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας! Τελικά τα κατάφερε και βρήκε τη γυναίκα που έψαχνε.
Κάτοικος χωριού κοντά στα Γιάννενα, αποφάσισε να σπάσει τη μοναξιά του και να βρει σύντροφο με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο! Αφού τοπικά δεν μπορούσε να βρει γυναίκα, αποφάσισε να το επιχειρήσει μέσω του ίντερνετ.

Κάηκε ολοσχερώς επιχείρηση πώλησης χρωμάτων στην Κέρκυρα..

Απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε φωτιά τα ξημερώματα στην επιχείρηση πώλησης χρωμάτων, «Κολοβός» στα Τρία Γεφύρια, σε κατοικημένη περιοχή, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.
Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις

Η κοπέλα με το… χρυσό στήθος!!!

Μια χρυσή ιδέα είχε η κοπέλα της φωτογραφίας, η οποία με μια συσκευή δικής της έμπνευσης πουλάει...

Κίνδυνος καρκίνου του νεφρού από το πολύ κρέας..

Οι λάτρεις του κόκκινου κρέατος μπορεί να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του νεφρού, προειδοποιούν αμερικανοί ερευνητές. Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος για όσους τρώνε καθημερινά κρέας, κατά προτίμηση στο γκριλ ή στα κάρβουνα.

Ξέρετε ποιο είναι το φυτό που παράγει την τεκίλα;

Το ξέρατε ό,τι η τεκίλα, προέρχεται από ένα ειδικό φυτό, το οποίο δεν λέγεται φυσικά "τεκιλολούλουδο" όπως το αποκαλούμε στον τίτλο αλλά, αγαύη; Η αγαύη στην Ελλάδα είναι ο γνωστός σε όλους μας "αμάραντος" ο οποίος μας έχει έρθει από το Μεξικό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : Ο άνθρωπος που κουνάει όλα τα κοκάλα στο σώμα του

Δείτε το video με τον άνθρωπο που μπορεί και κουνάει όλα τα κοκάλα που έχει στο σώμα του.

Στη Βόλφσμπουργκ ο Βιεϊρίνια!

Παίκτης της Βόλφσμπουργκ αναμένεται να γίνει ο Αντελίνο Βιερίνια, καθώς βρίσκεται στην Γερμανία για ιατρικές εξετάσεις.
Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βάλει και 4,5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του, ενώ ο Βιερίνια είναι ήδη στην γερμανική πόλη μαζί με τον μάνατζερ του και τον Ζήση Βρύζα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Δείτε : Πυροτεχνήματα στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου (video)

Δείτε το μοναδικό σόου πυροτεχνημάτων στο Burj Khalifa, το ψηλότερο κτίριο του κόσμου, κατα στην αλλαγή του χρόνου.

Βέρα στο… καρότο, μετά απο 16 χρόνια!!!

το 1995 η Lena Paahlsson έβγαλε για λίγο τη βέρα της για να μπορέσει να μαγειρέψει. Την ακούμπησε δίπλα, στον πάγκο της κουζίνας αλλά απο τότε την έχασε. Τα χρόνια περνούσαν και φυσικά δεν είχε καμία ελπίδα οτι θα δει ποτέ ξανά τη βέρα της. Μια μέρα όμως, καθώς μάζευε τα καρότα απο τον κήπο τους, έγινε το θαύμα! Η βέρα είχε σφηνώσει γύρω γύρω απο το καρότο. Πως κατάληξε εκεί...

Έρχονται οι “μάγοι της Τρόικα με τα δώρα” στις 16 Ιανουαρίου

Στις 16 Ιανουαρίου αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα το τεχνικό κλιμάκιο της Τρόικας, προκειμένου να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση για τη νέα δανειακή σύμβαση. Θεωρείται πλέον σίγουρο ότι η Τρόικα θα ζητήσει τη λήψη νέων μέτρων, καθώς το έλλειμμα συνεχίζει να διογκώνεται. Μεταξύ των μέτρων που ζητεί η Τρόικα είναι τα εξής:

ΣΟΚ: Την ακρωτηρίασε μπροστά στα παιδία της με αλυσοπρίονο!

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας της 30χρονης γυναίκας, η οποία υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για την επανασυγκόλληση των τεσσάρων άκρων της 
μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Ο καιρός σήμερα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι

Ιταλία: νέα σφαίρα σε φάκελο με προορισμό φοροεισπρακτικό οργανισμό!

Φάκελος που περιείχε μία σφαίρα και είχε προορισμό το υποκατάστημα του φοροεισπρακτικού οργανισμού Equitalia στο Τορίνο εντοπίστηκε σήμερα από την υπηρεσία των ιταλικών ταχυδρομείων, σύμφωνα με το πρακτορείο Ansa.
Ο φάκελος εντοπίστηκε από υπαλλήλους του

Bασιλίτσα: Σκι και παιχνίδια στο χιόνι!

Παιχνίδια με το χιόνι, τσουλήθρες με έλκηθρα και μπόλικο χιονοπόλεμο είχαν την ευκαιρία να παίξουν μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν τις ημέρες αυτές στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, στα Γρεβενά! Οι έντονες χιονοπτώσεις των περασμένων ημερών έχουν στρώσει για τα καλά την πίστα και το χιονοδρομικό κέντρο, ενώ ο κόσμος ...

ΟΓΑ: "Τσουχτερά" ασφάλιστρα φέρνει το 2012

Βαθύτερα το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να βάλουν το νέο έτος οι περίπου 560.000 ασφαλισμένοι του ΟΓΑ. Ο λόγος η «μετάταξη» από 1/1/2012 σε νέες, υψηλότερες ασφαλιστικές κατηγορίες σε εφαρμογή του Μνημονίου και του ασφαλιστικού νόμου, κάτι που συνεπάγεται και «αυτόματες» αυξήσεις στις εισφορές.

Κρίσιμη χρονιά το 2012 για την Ελλάδα και το ευρώ

Ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά αναμένεται να είναι το 2012 για το κοινό νόμισμα, με την Σύνοδο Κορυφής στα τέλη του Ιανουαρίου να αντιμετωπίζεται ως το «σημείο μηδέν» για τις αποφάσεις της ηγεσίας της Ευρώπης που είτε θα θωρακίσουν το ευρώ είτε θα το αφήσουν έρμαιο στις διαθέσεις των αγορών αλλά και στις προβλέψεις των Κασσάνδρων για διάλυση της ευρωζώνης.

Eurovision 2012: Ράμπο Αμαντέους ο εκπρόσωπος του Μαυροβουνίου

Ο Ράμπο Αμαντέους θα εκπροσωπήσει το Μαυροβούνιο στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μαυροβουνιακά μέσα ενημέρωσης, το τραγούδι, με το οποίο ο Ράμπο Αμαντέους θα εκπροσωπήσει το Μαυροβούνιο στη Eurovision, θα ηχογραφηθεί σε στούντιο στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας, Λιουμπλιάνα.

Τι έγραψε ο Καμμένος στον Νίκο Παπανδρέου στο Facebook;

"Ρέ κωλόπαιδο, ρε ψυχοπαθή , σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν ,πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στήν Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ, ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί ?