ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Σοκ στη Ρόδο! Γυναίκα έκανε σεξ με το σκύλο της και κόλλησε!

Σοκ στη Ρόδο από το περιστατικό που άφησε άφωνη την τοπική κοινωνία!
Θέμα έχει γίνει στην Ρόδο το νέο που ήρθε από το Ιατρικό Κέντρο της περιοχής.
Γνωστή κυρία σε περιοχή της Ρόδου ήρθε σε σεξουαλική επαφή με το σκύλο της και μάλιστα το απολάμβανε τόσο που οι φωνές της ξεσήκωσαν τον περίγυρο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Γνωρίστηκαν όταν ήταν μικροί και παντρεύτηκαν μετά από χρόνια μέσω Skype!

Ο Syed Islam, ο οποίος ζει στην Αγγλία, είχε γνωριστεί για μόλις δέκα λεπτά όταν ήταν παιδί με την Monira Chowdhury κάτοικο Αμερικής.
Μετά από πολλά χρόνια συναντήθηκαν διαδικτυακά και ερωτεύτηκε ο ένας τον άλλο, έπειτα από πολύωρες συζητήσεις μέσω Skype.
Έτσι αποφάσισαν πως γεννήθηκαν ο ένας για τον άλλο. Χωρίς να συναντηθούν από κοντά, παντρεύτηκαν μέσω Skype. Το πρώτο τους φιλί μετά από τρεις μήνες στο αεροδρόμιο του Heathrow!

Δεκάχρονος έσπασε στο ξύλο τις δασκάλες του!

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε ένα αγόρι 10 ετών, το οποίο κατηγορείται για
επίθεση εναντίον δύο δασκάλων του!
Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο γυναικών, ο 10χρονος μαθητής δημοτικού σχολείου στο νότιο Λονδίνο, τους επιτέθηκε και τις χτύπησε βάναυσα, με αποτέλεσμα η μία να υποστεί κάταγμα στο πόδι και η άλλη να τραυματιστεί στο πρόσωπο

Αμέσως τα θύματα κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε το παιδί.

Ομορφάαααααντρα μου!!! (βίντεο)

Τα δυο αδερφάκια βλέπουν τηλεόραση, όταν ο μεγάλος αδερφός πειράζοντας τον μικρό του φωνάζει τη γνωστή ατάκα από τη διαφήμιση! Δείτε το πιο κάτω…

VIDEO: Κύματα-”τσουνάμι” παρέσυραν αυτοκίνητα στην Τήνο

Πάνω από 37 αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές ενώ από τη λύσσα των κυμάτων προκλήθηκαν φθορές και στο λιμάνι του νησιού.
Γιγαντιαία κύματα “έπνιξαν” το λιμάνι της Τήνου και παρέσυραν τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στον προβλήτα.
Από τους θυελλώδεις ανέμους “σηκώθηκαν” ορμητικά κύματα σαν τσουνάμι που προκάλεσαν ζημιές στα Ι.Χ αλλά και στο λιμάνι…
Δείτε το video:

Θα πάθεις σοκ αν δεις πως έκαναν παιδιά αυτό το δωμάτιο! (pics)

Αυτό το project ονομάζεται ΄΄The Obliteration Room΄΄. Δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Yayoi Kusama για μια γκαλερί μοντέρνας τέχνης.
Στην αρχή, ο καλλιτέχνης έβαψε ένα δωμάτιο με λευκό χρώμα και στην συνέχεια άφησε χιλιάδες παιδιά να κάνουν ότι θέλουν στους τοίχους του δωματίου, δίνοντάς τους πολύχρωμα αυτοκόλλητα!
Δείτε παρακάτω τι κατάφεραν να κάνουν τα παιδιά.

Tρώει σκορπιούς, ποντίκια και αράχνες (pics)

Πρωί πρωί θα σιχαθούμε με τον Λούις Κόουλ ο οποίος αντί για κρέας τρέφεται με έντομα και τρωκτικά.
Έχει ανεβάσει βίντεο στα οποία τρώει ζωντανές καραβίδες, ταραντούλες και ακρίδες αλλά και ποντίκια. Σύντομα όμως αναμένεται να έχει προβλήματα καθώς οι φιλοζωικές οργανώσεις είναι έτοιμες να τον κυνηγήσουν.

H βασίλισσα της κιθάρας είναι Ελληνίδα

Η καταγωγή της είναι από το Βαρθολομιό της Ηλείας, αλλά η φήμη της ξεπερνά τα στενά όρια χωρών και ηπείρων. Η 26χρονη Οριάνθη Παναγάρη συγκαταλέγεται στις καλύτερες κιθαρίστριες στον κόσμο και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο δίσκο της, αλλά και να εμφανιστεί στη σκηνή, στο πλευρό του θρυλικού Άλις Κούπερ!

Παράταση της σχολικής χρονιάς λόγω καταλήψεων

Τουλάχιστον μια εβδομάδα περισσότερο μάθημα από πέρυσι θα κάνουν φέτος οι μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων της χώρας, προκειμένου να αναπληρωθούν τα μαθήματα που χάθηκαν στις καταλήψεις.
Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα αρχίσουν στο διάστημα μεταξύ Παρασκευής 18 και Τετάρτης 23 Μαΐου (η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμα αποφασιστεί και θα ανακοινωθεί μέσα στον Ιανουάριο μαζί με το πρόγραμμα των εξετάσεων), ενώ πέρυσι Γύρω στις 10 Ιουνίου εκτιμάται θα αρχίσουν οι ενδοσχολικές και οι επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις και στις 15 Ιουνίου οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων. Οι βαθμοί των Πανελλαδικών εκτιμάται ότι θα ανακοινωθούν μέχρι 25 Ιουνίου και τα μηχανογραφικά δελτία θα κατατεθούν εντός του πρώτου δεκαπενθήμερου του Ιουλίου.

Σε 10 μέρες κλείνουν τις ιστοσελίδες παράνομου κατεβάσματος αρχείων

Μέσα σε 10 μέρες θα κλείνουν οι ιστοσελίδες παράνομου κατεβάσματος αρχείων στην Ισπανία. Ο νέος νόμος προβλέπει τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης αρχής με εξουσία εξαναγκασμού των εταιρειών παροχής υπηρεσιών σύνδεσης στο διαδίκτυο να κατεβάζουν τις ιστοσελίδες που διακινούν παράνομα μουσικά και άλλα αρχεία.

Ανεμοστρόβιλος κατέστρεψε κατασκευές δέντρα και αυτοκίνητα στην Ηλεία

Τίποτα δεν έχουν αφήσει στο πέρασμά τους οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην Ηλεία τις τελευταίες ώρες. Στο δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας οι καταστροφές είναι μεγάλες. Δεκάδες δέντρα έχουν ξεριζωθεί από τη θύελλα και έχουν καταστρέψει κατασκευές και χώρους όπου οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής, πηγαίνουν τα καλοκαίρια.

Περιστέρια άσοι στα μαθηματικά

Ασοι στα μαθηματικά είναι τα περιστέρια, σύμφωνα με μία έρευνα επιστημόνων στη Νέα Ζηλανδία. Μάλιστα, οι μαθηματικές τους ικανότητες συναγωνίζονται αυτές των πιθήκων ρέζους, που ξεχωρίζουν στο ζωικό βασίλειο για τις επιδόσεις τους στα νούμερα.
Η έρευνα των επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο Οταγκο καταδεικνύει την ικανότητα των περιστεριών να ξεχωρίζουν νούμερα, να βάζουν αριθμούς στη σωστή σειρά και να μαθαίνουν αφηρημένες μαθηματικές έννοιες.

21 ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ !!

- Πώς καταφέρνει μια Ξανθιά να κάνει του κόσμου τις βλακείες σε μια μέρα;
- Σηκώνεται πολύ πρωί.. - Τι κάνει ένας τσιγκούνης αν πάρει φωτιά το σπίτι του;
- Αναπάντητη στην πυροσβεστική..


- Πώς λέγεται αυτός που έχει μία τρίχα στο κεφάλι του;
- Παρά τρίχα φαλακρός..

Δραματική έκκληση στο Youtube: «Δεν έχω να φάω» λέει αθλητής του ΠAO! video

Εκδήλωση απελπισίας από έναν νέο άνθρωπο, από τον βολεϊμπολίστα του Παναθηναϊκού, Στάθη Ντονά, ο οποίος ανάρτησε βίντεο στο youtube μετο οποίο περιγράφει τα προβλήματα του χώρου, προσθέτοντας ότι δεν έχει να φάει!
Αφορμή για το γεγονός στάθηκε η παραπομπή του αθλητή του Παναθηναϊκού στον αθλητικό δικαστή και την ΕΦΙΠ.
Ο Στάθης Ντόνας αναφέρει:

Ντοκουμέντο: Eπιστολή Γιώργου Παπανδρέου που ζητούσε την παραίτηση του πατέρα του (pic)

Η 15η Ιανουαρίου, μπορεί να θεωρηθεί και ως.. μαύρη ημερομηνία για τους Παπανδρέου.
Στις 15 Γενάρη του 1996, ο Ανδρέας εγκατέλειπε την πρωθυπουργία και 16 χρόνια μετά, πάλι 15 Γενάρη το ΠΑΣΟΚ, κάνει Εθνικό Συμβούλιο με την απαίτηση να φύγει ο Γιώργος.
Ωστόσο ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν εμπλέκεται μόνο σε αυτή την σύμπτωση, καθώς φαίνεται το παρελθόν να τον στοιχειώνει...

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Στενογράφοι της Βουλής παίρνουν 280.000 ευρώ τον χρόνο! …

Ακούσατε καλά! Τελικά τι να τα κάνεις τα πτυχία; Γίνε καλύτερα στενογράφος! Όχι δεν αστειευόμαστε καθόλου. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ιταλικής εφημερίδας οι στενογράφοι της Βουλής παίρνουν 40. 000 περισσότερα ευρώ τον χρόνο από τον πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας… Ακόμα και ο κουρέας της….

Ο γάτος που προφητεύει τον θάνατο! Δείτε το βίντεο.

Μην συναντήσεις τη συγκεκριμένη γάτα στο δρόμο σου, γιατί δεν θα είναι για καλό! Ο λόγος για τον γάτο Όσκαρ, ο οποίος διαθέτει μια πολύ παράξενη ικανότητα: προαισθάνεται ποιος ασθενής πρόκειται να αφήσει την τελευταία του πνοή!
Ο Dr. David Dosa , γηρίατρος και επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Brown, συγκέντρωσε όλα τα πρακτικά του αρχείου του κέντρου αποκατάστασης Rhode Island, στο οποίο κατοικεί ο "μελλοντολόγος" γάτος.

Ακούστε τα 3 υποψήφια τραγούδια της Ήβης Αδάμου για τη Eurovision

Είναι γεγονός πως η Ήβη Αδάμου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην επόμενη Γιουροβίζιον... Τώρα έχετε και την ευκαιρία να ακούσετε για πρώτη φορά τα υποψήφια τραγούδια της Ήβης Αδάμου μέσα από την page του MTN αλλά και το website του RIK!
Πιο συγκεκριμένα, μία εκπληκτική mid – tempo μπαλάντα και δύο πολύ δυναμικά Dance τραγούδια και μια υπέροχη συναγωνίζονται για το ποιο θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Baku τον Μάιο.
Η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου όπου μετά από Live παρουσίαση ο κόσμος θα ψηφίσει το τραγούδι που προτιμά.
Ακούστε τα!

Ο άνδρας με τις μεγαλύτερες πατούσες στον κόσμο!

Χαμό στο γυναικείο πληθυσμό προκαλεί ένας… Βρετανός ο οποίος έχει τις μεγαλύτερες πατούσες της χώρας!
Ο λόγος για τον 19χρονο Carl Griffiths ο οποίος φορά νούμερο παπουτσιού (21 για τη Βρετανία) τη στιγμή που ο μέσος Βρετανός έχει νούμερο 9.
Ο ίδιος μιλώντας στη Sun επιβεβαίωσε τον αστικό μύθο (;) σχετικά με την αναλογία πατούσας και πέους. «Μπορώ να το επιβεβαιώσω! Ήδη έχω περισσότερες από 30 ολοκληρωμένες σχέσεις», είπε γεμάτος περηφάνια.

Συγκλονιστικό Βίντεο : Δείτε πόσα πράγματα γνωρίζει το Facebook για τις ζωές μας!

Γνωρίζετε ότι το Facebook κρατά αρχείο όλης-μα όλης- της δραστηριότητάς μας στο κοινωνικό δίκτυο ανεξάρτητα με το πόσος καιρός έχει περάσει ή του τι έχουμε διαγράψει;
Τρανό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του 24χρονου Αυστριακού Max Schrems που έστειλε επίσημη αίτηση στο Facebook για να του αποστείλουν όλα τα δεδομένα του. (Θυμίζουμε ότι όλοι εμείς που ζούμε στην Ευρώπη έχουμε αυτό το δικαίωμα). Αυτό που έλαβε ήταν ένα CD με 1.222 αρχεία PDF, που παρουσίαζαν λεπτομερώς την κάθε του κίνηση!

Κέφι και χορός στα «Μπουμπουσάρια» της Σιάτιστας!

Με κύριο χαρακτηριστικό το κέφι και τη διάθεση και πρωταγωνιστές τους δεκάδες μεταμφιεσμένους αναβίωσε ανήμερα των Θεοφανείων το παραδοσιακό έθιμο «Μπουμπουσάρια» στη Σιάτιστα. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και την συνεχή βροχή οι μεταμφιεσμένοι δεν πτοήθηκαν και συμμετείχαν στην παρέλαση, χορεύοντας με τη ψυχή τους και σατιρίζοντας παράλληλα την πολιτική ζωή του τόπου.

17 τροχαία ατυχήματα (τα 2 θανατηφόρα) τον Δεκέμβρη στη Δυτ. Μακεδονία!

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά την διάρκεια του μηνός Δεκεμβρίου του 2011, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Eurostat: Στο 10,3% η ανεργία στην Ευρώπη

Το 10,3% άγγιξε η ανεργία στην Ευρωζώνη το Νοέμβριο, ενώ το χαμηλότερο ποσοστό
παρατηρήθηκε στην Αυστρία, το Λουξεμβούργο και την Ολλανδία.
Την ίδια ώρα, η ανεργία εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat υπολογίζεται στο 9,8% με πρωταθλητές την Ισπανία (22%), την Ελλάδα και τη Λιθουανία.

Σύναξις του αγίου ενδόξου Προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου

Από πολύ παλιά έχει καθορισθεί να εορτάζουμε κατά την επομένη ημέρα των Αγίων Θεοφανείων την Σύναξη του Προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού , για το λόγο ότι αξιώθηκε να βαπτίσει τον Ιησού Χριστό. Ο Τίμιος Πρόδρομος υπήρξε ο Όρθρος που ανήγγειλε τον ερχομό της ημέρας του Κυρίου. Ο Όρθρος που προηγήθηκε της Ανατολής του Ηλίου της δικαιοσύνης. Έτσι τον ονομάζει ένας ύμνος των Θεοφανείων .
«Φωνή βοώντος εν τη ερήμω , ετοιμάσατε την οδόν του Κυρίου». Ομιλεί το στόμα του Ασκητού. Ο χαρισματικός άνθρωπος που αναδείχθηκε «μείζων εν γεννητοίς γυναικών».

Δείτε πως πετάνε τα σκουπίδια στην Ταϊβάν (video)

Στην Ταϊβάν σίγουρα πολλά πραγματα ειναι διαφορετικά απο ο,τι ξέρουμε. Αν βρεθείτε εκεί μην ψάξετε να βρείτε κάδους για τα σκουπίδια. Απλά στήστε αυτί. Μόλις ακούσετε τη γνώριμη μουσικούλα βγείτε στο δρόμο. Ετσι μαζεύουν τα σκουπίδια εκεί...

Η μικρότερη κινηματογραφική αίθουσα στον κόσμο βρίσκεται στην Ουαλία

Ο μικρότερος κινηματογράφος στον κόσμο βρίσκεται στην Ουαλία και φιλοξενείται σε ένα τροχόσπιτο.
Έχει μια ταξιθέτρια, ένα κόκκινο χαλί και μπορεί να φιλοξενήσει οκτώ άτομα.
Ο Μηχανικός προβολής Paul O’Conner, 42ετών, είπε: “Είναι ακριβώς όπως στην ταινία “Dr. Who”.

Άστεγη έγινε διάσημη από το Twitter (VIDEO)

Έχασε τη δουλειά της, πήρε διαζύγιο και πολλά προβλήματα υγείας ώθησαν την AnnMarie Walsh να γίνει άστεγη πριν από 5 χρόνια.. Ωστόσο, κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και βρήκε τη φωνή της μέσα από τα Social Media και συγκεκριμένα το Twitter.
Η 41χρονη γυναίκα που κοιμόταν σε ένα σοκάκι σε προάστιο του Σικάγο μη μπορώντας να βρει καταφύγιο, έγραψε για την εμπειρία της ως PadsChicago στο Twitter, στο Facebook αλλά και στο YouTube χρησιμοποιώντας τη δωρεάν υπηρεσία Internet από τη βιβλιοθήκη Arlington Heights Memorial.

VIDEO : Σύγκρουση με τραμ στην Κωνσταντινούπολη

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν ένα τραγικό περιστατικό στην περιοχή Bagcilar της Κωνσταντινούπολης. Φορτηγάκι που όπως λέγεται προσπάθησε να προσπεράσει ένα τραμ έπεσε πάνω σε άλλο τραμ που ερχόταν εκείνη την ώρα απο την αντίθετη μεριά. Η κατάσταση του οδηγού δεν έχει γινει γνωστή.

Ηράκλειο: Πυρκαγιά σε μοναστήρι

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα στην Μονή Οδηγήτριας, στην περιοχή της Μεσαράς στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretalive.gr, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε κελί του Μοναστηριού, ωστόσο δεν κινδυνεύουν οι μοναχοί. Στην περιοχή έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, που προσπαθεί να κατασβέσει την φωτιά
Η Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Οδηγήτριας βρίσκεται πάνω στον ορεινό όγκο των Αστερουσίων Ορέων στα νότια του νομού Ηρακλείου.

Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω κακοκαιρίας

Περισσότερες από 100 κλήσεις δέχθηκε μέχρι το βράδυ της Παρασκευής η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Αττική για κοπές δέντρων, πεσμένες πινακίδες και άλλα αντικείμενα, λόγω των ισχυρών ανέμων και της κακοκαιρίας.
Τουλάχιστον 112 κλήσεις έχει δεχτεί μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Αττική για κοπές δέντρων, πεσμένες πινακίδες και άλλα αντικείμενα, λόγω των ισχυρών ανέμων και της κακοκαιρίας που επικρατεί.

Ένα βήμα πριν την πτώχευση η θρυλική Kodak

Η εταιρεία θρύλος Kodak πρόκειται να ζητήσει προστασία από τους πιστωτές της. Τελευταία της ελπίδα είναι η προσπάθεια να πουλήσει πατέντες ψηφιακής τεχνολογίας. Η εταιρεία φωτογραφικών προϊόντων ετοιμάζεται να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να ζητήσει την προστασία του Άρθρου 11, δηλαδή του αντίστοιχου Άρθρου 99 στις ΗΠΑ και να κηρύξει πτώχευση, αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Wall Street Journal.

Οι κοπάνες κάνουν κακό στην ψυχική υγεία των μαθητών!

Ψυχολογικές διαταραχές κινδυνεύουν να εκδηλώσουν οι μαθητές που απουσιάζουν συχνά από το σχολείο, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 17.000 παιδιών και δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Child Development.Στην έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνεργάστηκαν ερευνητές από τα Πανεπιστήμια της Καλιφόρνιας, του Λος Άντζελες (UCLA), της Φλόριντας, της Βοστόνης και του Πανεπιστημίου «Τζονς Χόπκινς».

Ένα σκυλάκι οδήγησε στο θάνατο τεράστιο βίσονα

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πάρκο στο Γκόλντεν Γκέιτ του Σαν Φρανσίσκο όπου ένας βίσονας το έβαλε στα πόδια όταν είδε ένα σκυλάκι να τον κυνηγά.
Το σκυλί είχε ξεφύγει από το λουρί του ιδιοκτήτη του και πήρε στο κυνήγι το τεραστίων διαστάσεων ζώο, περισσότερο για να παίξει μαζί του όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες.

Σκοτώθηκε την ώρα που καθάριζε την στέγη του σπιτιού του

Τραγικό τέλος είχε η προσπάθεια ενός 62χρονου να καθαρίσει την στέγη του σπιτιού του. Ο συμπολίτης, που ήταν κάτοικος εν ζωή Πατρών, περίπου στις 13:30 χθες το μεσημέρι είχε ανέβει στην σκεπή ενός σπιτιού στον Άγιο Νικόλαο Κράλλη για την καθαρίσει.
Ξαφνικά, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέα», όπου όμως απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Μέσι «πρωταθλητής των πρωταθλητών» για το 2011

Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, αναδείχθηκε «πρωταθλητής των πρωταθλητών» για το 2011, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Equipe».
Σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της σχετικής ψηφοφορίας και ο Αργεντινός βραχύσωμος άσος συγκέντρωσε 807 πόντους, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Σέρβο τενίστα, Νόβακ Τζόκοβιτς (699) και στην τρίτη τον Γερμανό παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα Ένα, Σεμπάστιαν Φέτελ (255).
Η κορυφαία δεκάδα