ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Overijssel: Μια πόλη για να ερωτευτείτε!!

Είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου, καλά κρυμμένο μέσα στα καταπράσινα λιβάδια της ολλανδικής επαρχίας, ένα «διαμάντι» της φύσης που έχει καταφέρει να μένει μέχρι σήμερα μακριά από την πολυκοσμία και τη φασαρία των μεγαλουπόλεων.

Καίγεται το διατηρητέο ξενοδοχείο Ακροπόλ Παλλάς.

Δύο πυροσβέστες τραυματίες....Ούτε αυτό δεν άφησαν όρθιο!!!
 Στις φλόγες έχει τυλιχθεί από τις 6 το απόγευμα... το ιστορικό ξενοδοχείο Ακροπόλ Παλλάς , στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αβέρωφ, στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πυροσβεστικής, η φωτιά ξεκίνησε από το ισόγειο του επταώροφου ξενοδοχείου, το οποίο είναι υπό ανακαίνιση.....

Πόσοι εργάτες χρειάζονται για να σταματήσουν μηχάνημα που τρελάθηκε; (Video)

Ένα θεότρελο buffer τσιμέντου έκανε δύσκολη τη ζωή μιας ομάδας εργατών σε οικοδομή, οι οποίοι προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να το σταματήσουν.
Δείτε το ξεκαρδιστικό βιντεάκι και ανακαλύψτε πόσοι εργάτες χρειάστηκαν τελικά για να καταφέρουν να το εξουδετερώσουν! Bonus το γέλιο μέχρι ασφυξίας του ανθρώπου που έγραφε το βίντεο.

Γιατί μερικοί άντρες έχουν σκύλο και όχι σύζυγο;

1. Οσο πιό πολύ αργήσεις να γυρίσεις σπίτι, τόσο πιό ...ενθουσιασμένος είναι ο σκύλος οταν σε βλέπει.
2. Τα σκυλιά δεν παρεξηγιούνται αν τα φωνάξεις με το όνομα άλλου σκύλου.
3. Στα σκυλιά αρέσει να αφήνεις πεταμένα πράγματα στο πάτωμα.

Κανονικά αύριο Τρίτη 10-1-2012 τα σχολεία εκτός απο Κιβωτό, Σαρακήνα και Παλαιοχώρι

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη για αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012 τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Γρεβενών θα λειτουργήσουν κανονικά.
Στα Δημοτικά σχολεία Κιβωτού και Σαρακήνας και στο Γυμνάσιο Παλαιοχωρίου τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9:00 πμ..
http://greveniotis.gr

Σε ποια Ελληνίδα χρυσή κληρονόμο ανήκει αυτή η έπαυλη;

Στο συγκεκριμένο σπίτι, η εν λόγω χρυσή κληρονόμος έζησε τα πιο γλυκά παιδικά της χρόνια. Η έπαυλη βρίσκεται στην Ελβετία και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και ακριβά ακίνητα της χώρας. Σε ποιαν ανήκει;
Ανήκει στην....

Πολύ γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει ότι γνώρισε τη γυναίκα του από το… facebook!

Γνώρισε τη σύζυγό του στο facebook, μίλησαν, ερωτεύτηκαν, γνωρίστηκαν και κατέληξαν στα σκαλιά της εκκλησίας. Για ποιον πρόκειται;
Ο λόγος για τον....

Η Πετρούλα και ο ομορφάντρας! (VIDEO)

H Πετρούλα αποφάσισε να γίνει σουβλατζού και να κεράσει όλους τους ομορφάντρες σουβλάκια, με σάλτσα για να γλιστράει...

Φωτογραφίες πάνω στην ώρα

Όταν ο φωτογράφος πιάνει την τέλεια στιγμή!

Δείτε τους πίνακες που εκλάπησαν από την πινακοθήκη

Τρεις από τους πιο πολύτιμους πίνακες της συλλογής της Εθνικής Πινακοθήκης πήραν μαζί τους οι “φιλότεχνοι” δράστες, οι οποίοι εισέβαλαν τα ξημερώματα στο κτήριο επί της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Συγκεκριμένα, εκλάπησαν το έργο «Γυναικείο κεφάλι» της Ντόρα Μάαρ, που φιλοτέχνησε ο Πικάσο το 1929 και δώρισε στον ελληνικό λαό, ως τιμητική προσφορά για τη γενναία αντίστασή του κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής, το έργο «Ανεμόμυλος Στάμμερ» από την πρώτη περίοδο του Ολλανδού Πιτ Μοντριάν και ένα σχέδιο θρησκευτικής απεικόνισης των αρχών του 17ου αιώνα, που αποδίδεται στον Ιταλό Γκουλιέλμο Κάτσια και εμφανιζόταν για πρώτη φορά από το 1907, οπότε αποκτήθηκε.

Μωρό πέθανε σε υπόνομο στη Ρωσία!!! (Video)

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στη ρωσική πόλη Bryansk την Κυριακή όταν κατέρρευσε το πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα ένα μωρό ενάμιση έτους να βρει φρικτό θάνατο στον υπόνομο.
Το μωρό βρισκόταν σε καροτσάκι και πήγαινε βόλτα με την μητέρα του όταν ξαφνικά κατέρρευσε το πεζοδρόμιο και παρέσυρε το αγοράκι στον υπόνομο.

Φωτογράφος έγδυσε την νύφη!!

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβη την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της.
Μια νύφη από τις ΗΠΑ κάλεσε φωτογράφο για τις καθιερωμένες φωτογραφίες αλλά εκείνος τράβαγε καρέ καρέ όλη την προετοιμασία ντυσίματος ακόμα και όταν εκείνη φορούσε μόνο τα εσώρουχά της…
Σαν να μην έφτανε αυτό η κοπέλα είδε ότι στην ιστοσελίδα που είχαν δημιουργήσει για να δουν οικογένεια και φίλοι φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της υπήρχαν προκλητικές φωτογραφίες της με τα νυφικά εσώρουχα!
Μάλιστα, η νύφη έπαθε σοκ και μήνυσε τον φωτογράφο καθώς λίαν προσφάτως είχε συνέλθει από ανάλογο περιστατικό διαρροής φωτογραφιών της στο διαδίκτυο.

Κίνδυνος θάνατος τα Airbus A380!!!

Αυστραλιανοί μηχανικοί αεροσκαφών κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα μεγαλύτερα επιβατικά αεροσκάφη στον κόσμο, τα Airbus A380.
Οι μηχανικοί ζητούν να παραμείνουν στο έδαφος τα συγκεκριμένα αεροσκάφη, αφού, διαπιστώθηκε ότι παρατηρήθηκαν ρωγμές στα φτερά αεροσκαφών της Singapore Airlines και της Qantas.

Παράξενες Κινέζικες Εφευρέσεις!!

Τελικά φαίνεται ότι υπάρχει πολύ ταλέντο στην Κίνα. Ακόμη και απλοί, συνηθισμένοι άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό! Πάρτε παράδειγμα…




















Ο Φάνης Γκέκας στον… Πειραιά!!!

Η φημολογία που έδινε τροφή σε πρωτοσέλιδα του ελληνικού αθλητικού Τύπου επί αλλεπάλληλες μεταγραφικές περιόδους, επαληθεύτηκε. Ο Φάνης Γκέκας συνεχίζει την καριέρα του στον Πειραιά!
Κατά μίαν έννοια τουλάχιστον, γιατί η σημερινή Σαμψούντα όπου εδρεύει η Σαμσούνσπορ, ο νέος σύλλογος του 31χρονου Ελληνα διεθνή φορ ονομαζόταν κάποτε Πειραιεύς. Αμισό την είχαν βαφτίσει οι Μιλήσιοι άποικοι που την ίδρυσαν γύρω στο 750 πΧ., Πειραιά την μετονόμασαν οι Αθηναίοι όταν την κατέλαβαν στις αρχές του 4ου πΧ αιώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 500.000 Ευρώ Πρόστιμο!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού...
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την επίσκεψή του στο Ρέντη ήταν σύντομος και ανακοίνωσε πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώ!
Μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Δόξα Δράμας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετέβη το μεσημέρι της Δευτέρας (9/1) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη προκειμένου να κάνει τις παρατηρήσεις του στους παίκτες της ομάδας και να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για την κακή τους εμφάνιση.
Μάλιστα, αναμένεται να πάρει πίσω το πριμ των 300.000 που είχε τάξει στους παίκτες του Ολυμπιακού. Το αφεντικό των πρωταθλητών Ελλάδας θέλει να στείλει το μήνυμά του στους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να αλλάξουν την αγωνιστική τους φιλοσοφία ανεξαρτήτως του ονόματος του αντιπάλου.

ΣΟΚ : Κόπηκε το σχοινί στο bungee jumping (VIDEO)

Τον τρόμο έζησε η Erin Laung Worth που θέλησε να πηδήξει με σχοινί απο γέφυρα των καταρρακτών Victoria στον ποταμό Ζαμβέζη. Το σχοινί έσπασε και απο θαύμα γλίτωσε η γυναίκα. Το video όπως ειναι φυσικό κάνει το γύρω του κόσμου...

Στη φυλακή γιατί έκανε σεξ με άλογα!!!

Οι αρχές στο Hidalgo του Texas συνέλαβαν τον Cirilo Castillo. Τον 41χρονο κατήγγειλε η γειτόνισσα του που τον είδε μέσα απο video της κάμερας ασφαλείας να επιτίθεται σεξουαλικά στο άλογό της. Ο Castillo ομολόγησε την πράξη του ενώ όπως είπε είχε ερωτική επαφή και με άλλο άλογο πριν λίγες μέρες. Τώρα βρίσκεται στη φυλακή και η εγγύηση του ειναι 60,000 δολάρια.
princeoliver

ΤΕΤΟΙΟ ΤΣΑΪ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΠΙΕΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Κάπου στη Ταϊλάνδη...
Δείτε το video... 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Καθηγήτρια σκηνοθέτησε τον θάνατο της κόρης της!!!

Στη Νέα Υόρκη απολάμβανε τις διακοπές της μία καθηγήτρια από τη Νέα Υόρκη, αλλά είδε ότι οι ημέρες ξεγνοιασιάς τελείωναν και δεν είχε καμία όρεξη να επιστρέψει στο σχολείο.
Τι έκανε; Είπε πως η κόρη της πέθανε από καρδιακή προσβολή στην Κόστα Ρίκα προκειμένου να μείνει μία εβδομάδα περισσότερο.

Δοκιμάστε το!!! Το τεστ του δεξιού ποδιού! Θα τα καταφέρετε;

Γνωρίζετε το περιβόητο τεστ του δεξιού ποδιού;
Δοκιμάστε να το κάνετε και δεν θα το πιστεύετε  Όση προσπάθεια και αν καταβάλετε δεν θα καταφέρετε να αλλάξετε το αποτέλεσμα.
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Τζόκερ: Ψάχνουν τον τυχερό που με 7 ευρώ κέρδισε 3 εκατομμύρια!

Σε ένα πρακτορείο στο Περιστέρι παίχτηκε το τυχερό δελτίο του τζόκερ το οποίο έκανε εκείνον που το συμπλήρωσε 3 εκατομμύρια πλουσιότερο!
Στην χτεσινή κλήρωση βρέθηκαν και δυο δελτία της 2ης κατηγορίας νικητών (5άρια) το καθένα από τα οποία κερδίζει € 128.167,20. Είχαν κατατεθεί στην Κεφαλονιά και στη Ζάκυνθο.
Οι τυχεροί αριθμοί είναι:
4, 31, 32, 39, 44 και τζόκερ το 2.


ierosagon 

7 Έλληνες κομίστες που πρέπει να γνωρίζεις!!! (φωτο)

Γράφουν και σχεδιάζουν τα πιο αστεία, πιο ερωτικά, πιο έξυπνα Ελληνικά κόμικς, μερικοί μάλιστα εκδίδονται πλέον και στην Αμερική. Μάθε ποιοι είναι και βάλτους στη βιβλιοθήκη σου.Σχεδόν όλοι ξεκίνησαν (ή πήραν την πρώτη τους έκθεση στα 'μεγάλα σαλόνια') χάρη στο διαγωνισμό του περιοδικού 9 της Ελευθεροτυπίας, αλλά είναι ενδιαφέρον το πώς ακολούθησαν διαφορετικές πορείες. Άλλοι βγάζουν κυρίως σύντομες ιστορίες, άλλοι εικονογραφούν, άλλοι παράγουν συνεχώς νέο υλικό σε διάφορες μορφές.

Ο έλεγχος των διαιτητών της 16ης αγωνιστικής

Το Contra.gr βαθμολογεί τους διαιτητές της πρεμιέρας του Β' γύρου στη Super League. Διαβάστε για τα λάθη, τις σωστές αποφάσεις, τις υποδείξεις και μη των διαιτητών στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Ποιοι έμειναν μετεξεταστέοι και ποιοι πήραν καλό βαθμό;

Όπως κάθε χρόνο:... Μια μέρα χωρίς παντελόνια στο μετρό!!!

Ποιος χρειάζεται παντελόνι; 
Χιλιάδες κάτοικοι της Νέας Υόρκης και όχι μόνο αναζήτησαν την απάντηση στο ερώτημα. Μια παγκόσμια φάρσα, που ακόμα δεν την βρίσκουμε αστεία στην Ελλάδα.
Χιλιάδες κάτοικοι της Νέας Υόρκης κυκλοφόρησαν την Κυριακή 8 Ιανουαρίου χωρίς παντελόνι στο μετρό, λαμβάνοντας μέρος με χιούμορ σε μια παγκόσμια φάρσα της Οργάνωσης Improv Everywhere.

Ιάπωνες γύρισαν ντοκιμαντέρ με τα έθιμα της Κρήτης!

Ιαπωνικός τηλεοπτικός σταθμός, έδειξε ενδιαφέρον για τα ήθη και έθιμα της Κρήτης, και ξεκίνησε τα τραβά εικόνες για το ντοκιμαντέρ την ημέρα των Θεοφανείων στον Άγιο Νικόλαο κατά την διάρκεια της ρίψης του Σταυρού, καθώς και από τον εορτασμό του Αγίου Ιωάννου.

Συνεργάτης πρώην υπουργού και διευθύνων σύμβουλος σε off shore εταιρείας!

Η εμπλοκή στενού συνεργάτη πρώην υπουργού, επικεφαλής και νομικού συμβούλου μίας από τις παράκτιες εταιρείες που ερευνά η εισαγγελία, βρίσκεται στο στόχαστρο του οικονομικού εισαγγελέα, Γρ. Πεπόνη.
Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του "Έθνους", η εταιρεία φέρεται να έχει ως αντικείμενό της τον εξοπλισμό και τη λειτουργία κτιρίων και η έδρα της βρίσκεται στο Μαρούσι.

Βελόνα σε μέγεθος τρίχας!!!

Τη χαρά των παιδιών κι όσων τρέμουν και μόνο στη θέα της σύριγγας αποτελεί η είδηση της δημιουργίας «αόρατης» μικρο-βελόνας, η οποία δεν αναγνωρίζεται από τους νευρικούς ιστούς και έτσι δεν προκαλεί αίσθημα πόνου.
Τη μικρο-βελόνα κατασκεύασε ομάδα μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Ταφτ της Μασαχουσέτης με τη φιβροίνη, την κύρια πρωτεΐνη του μεταξιού.

Μία ...ματιά στα φρικτά Καρούλια του Αγίου Όρους!!!

Στην έρημο του Αγίου Όρους πιο εύκολα συναντάς άγγελο παρά άνθρωπο.Είναι τόσο σκληρός ο τόπος που δεν αντέχουν οι άνθρωποι και τόσο άυλος που τον ζηλεύουν οι άγγελοι. Αυτοί εδώ πλεονάζουν.΄΄,μου είπε στο πλοιάριο ένα γεροντάκι που χαμηλόφωνα έλεγε μία ευχή με τον κομποσχοίνι του. Με έκπληξη τον κοίταξα και μέσα μου γεννήθηκαν διάφορες σκέψεις..

Η φθίνουσα πορεία της μνήμης αρχίζει στα 45!

Άσχημα μαντάτα επιφύλαξε μια νέα μελέτη, η οποία έδειξε πως η φθίνουσα πορεία της μνήμης, της λογικής σκέψης και της αντίληψης δεν αρχίζει στην ηλικία των 60 ετών όπως πίστευαν έως σήμερα οι ειδικοί, αλλά πολύ νωρίτερα: στα 45.

Τι σημαίνει ότι το ελληνικό χρέος θα υπαχθεί στο αγγλικό δίκαιο;

του Μάριου – Σάββα Μαρινάκου
Κινδυνεύει η δημόσια περιουσία από κατασχέσεις – Μια νομική ανάλυση για το ζήτημα…
Τόσο καιρό, ακούμε για το μείζον θέμα της υπαγωγής του Ελληνικού χρέους σε αγγλικό δίκαιο. Διαισθαντικά μπορούμε ενδεχομένως να καταλάβουμε ότι αυτό δεν είναι κάτι καλό.
Ωστόσο, δεν έχει εξηγηθεί, ποιο ακριβώς είναι το διακύβευμα από μια τέτοια μεταβολή.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ