ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Super League: Οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής στη Super League. Ο Σπάθας θα σφυρίξει στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό, ο Ζαχαριάδης στο ΑΕΚ – Ξάνθη, ο Δασκαλόπουλος στο Ολυμπιακός – Λεβαδειακός, ο Κουκουλάκης στο Ατρόμητος – Άρης και ο Θάνος στο ΠΑΟΚ – Εργοτέλης.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής:

Κύπελλο Ελλάδας: Ατρόμητος – Άρης 2-1 (video)

Ο Ατρόμητος βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Άρη στο Περιστέρι και ταυτόχρονα την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν με τον Castillo στο 46`, ο Φυτανίδης ισοφάρισε στο 79` στο 90` ο Μήτρολγου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Castillo.

Βίντεο: Πουλί κάνει snowboard σε στέγη!!!

Δείτε πως γουστάρει:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Ιερέας Κάνει Τατουάζ Σε Όλους Τους Πιστούς Της Εκκλησίας Του!

Αν αυτό δεν φέρει τους ανθρώπους στην Εκκλησία, τότε τι άλλο θα μπορούσε;
Μια εκκλησία στο Μίσιγκαν έχει ανοίξει ένα “μαγαζί” τατουάζ, και ο ηγούμενος έχει κάνει ήδη δύο τατουάζ.
Ο ηγούμενος Steve Bentley άνοιξε μια μικρή περιοχή που λέγεται “Tattoo Serenity” στην “Γέφυρα”, μια εκκλησία που βρίσκεται μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο στο…

Αυτοκίνητα μουράτα ή καγκούρικα?

Το καλύτερο στην κατηγορία τροποποιημένα αυτοκίνητα μπορεί να χρησιμεύσει ως πηγή έμπνευσης για τους σχεδιαστές. Έτσι, είτε πρόκειται για υπερβολική τοποθέτηση ηχείων ή μια αναπαράσταση ινδικού χοιρίδιου, ένα τροποποιημένο όχημα μπορεί να μας καταπλήξει! Αν είστε λάτρης των τροποποιημένων αυτοκινήτων πάρτε μερικές νέες ιδέες από τις παρακάτω εικόνες.

VIDEO: Πανέξυπνος τρόπος για να αποφύγεις την γκρίνια της γυναίκας σου!

Του φώναζε, του φώναζε, του φώναζε... Πόσο να αντέξει ο ηλικιωμένος πια;
Έτσι όταν η σύζυγος πήγε τουαλέτα, ζήτησε την βοήθεια των περαστικών, πήρε μια κούκλα που βρισκόταν στο εμπορικό, την έβαλε στην θέση του και όταν επέστρεψε η σύζυγος του δεν κατάλαβε τίποτα!

Τράβηξε φωτογραφίες ενός από τα πιο σπάνια ζώα του πλανήτη (pics

Τις πρώτες φωτογραφίες ενός από τα πιο σπάνια ζώα του πλανήτη κατάφερε να τραβήξει ο βρετανός φωτογράφος άγριας φύσης, Jeremy Holden.Πρόκειται για ένα είδος πιθήκων που ζουν στη Βιρμανία και έχουν λάβει το προσωνύμιο snub-nosed λόγω της περίεργης μύτης τους που δεν προεξέχει από το κρανίο τους. Εξαιτίας της περίεργης αυτής κατασκευής του κρανίου, που θυμίζει νεκροκεφαλή, οι πίθηκοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα όταν βρέχει, καθώς το νερό μπαίνει στα ρουθούνια τους και φταρνίζονται συνεχώς.

Αν τους περιμένετε να σας σβήσουν τη φωτιά... καήκατε (video)

Κορυφαίο fail
Και ευτυχώς αυτά δεν συμβαίνουν στην Ελλάδα!

Αναγνώρισαν τους πεζοναύτες που ουρούσαν σε πτώματα!!!

Αναγνωρίστηκε, σύμφωνα με το Σώμα των Πεζοναυτών των ΗΠΑ, η μονάδα που τα μέλη εικονίζονται σε ένα βίντεο να ουρούν πάνω σε πτώματα φερόμενων ως ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.
Αξιωματούχος των Πεζοναυτών ανέφερε στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι οι πεζοναύτες που εικονίζονται πιστεύεται πως ανήκουν στο τρίτο τάγμα της δεύτερης ταξιαρχίας πεζοναυτών, που έχει τη βάση της στο στρατόπεδο Λεζέν, στην βόρεια Καρολίνα.

Δείτε το βίντεο και προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα δάκρυά σας (VIDEO)

Συγκλονιστική ιστορία πατέρα-κόρης
Όσοι έχουν δει το συγκεκριμένο βίντεο δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους...
Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία σε ένα μοναδικό βίντεο...

Οφθαλμαπάτες… κατά λάθος!!!


Ορισμένες οφθαλμαπάτες δεν είναι αποτέλεσμα μελέτης και προσεκτικής λήψης μιας φωτογραφίας.
Παρόλα αυτά, μερικές φορές τα πιο ενδιαφέροντα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις!

Από γυναίκα γίνεται άντρας, μέσα σε 3 λεπτά! (video)

Την προσπάθειά της να μεταμορφωθεί σε άντρα, θέλησε να μοιραστεί με τους χρήστες του διαδικτύου μία 25χρονη από την Κίνα.
Η Promise Tamang Phan, δεν έχει σπουδάσει επαγγελματικό μακιγιάζ, αλλά της αρέσει με απλό τρόπο και με ελάχιστα καλλυντικά να μεταμορφώνεται σε διάσημους ανθρώπους.

Είναι 14 χρονών και ζει σε σώμα γριούλας ηλικίας 112 χρονών!!!

Η ιστορία της 14χρονης Αγγλίδας Hayley Okines που ζει στο σώμα μιας γριούλας 112 ετών, δίνει το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους τους ανθρώπους να μην το βάζουν κάτω και να χαμογελούν πάντα.
Αν και πάσχει από την ασθένεια Rrogeria, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο το σώμα της να μεγαλώνει κατά 8 χρόνια εκείνη δεν σταματά να «σκάει» χαμόγελα, να αυτοσαρκάζεται και να ζει την κάθε στιγμή.

Σκότωσε το 15 μηνών παιδί της και το άφησε 8 μήνες στη κούνια

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους πως μία μάνα μπορεί να σκοτώσει το παιδί της και να το αφήσει να σαπίσει μέσα στην κούνια του.
Η περίπτωση της 37χρονης Kimberley Hainey δεν έχει προηγούμενο…
Τον περασμένο μήνα κρίθηκε ένοχη καθώς σκότωσε τον γιο της Declan στο διαμέρισμά της στο Praisley στην Σκωτία.

Τσιτσιδώθηκαν για να ψωνίσουν τσάμπα!

Φαίνεται η κρίση χτύπησε κατακέφαλα τον εμπορικό κόσμο της Γαλλίας, που αναζητά εκκεντρικούς και πρωτότυπους τρόπους για να δελεάσει τους πελάτες. Μάλιστα, στη Λιόν εκατό γυμνοί πελάτες, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους, εισέβαλαν σε κατάστημα για να ψωνίσουν, κατά την πρώτη μέρα των εκπτώσεων του Ιανουαρίου.

Ο Τζουμάκας υποψηφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...

Ελάτε, δεν σας κάνουμε πλάκα. Αλήθεια είναι. Την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της
προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Στέφανος Τζουμάκας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα.
Ο Στέφανος Τζουμάκας τόνισε χαρακτηριστικά ότι «στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν διαδικασίες και αναλαμβάνω πρωτοβουλία και βγαίνω μπροστά». Παράλληλα μιλώντας για τους υποψήφιους διαδόχους του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία του κόμματος είπε «Θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη».
Μιλώντας για τους δελφίνους τους χαρακτήρισε «εκτελεστικά όργανα της διαπλοκής που, αφού οδήγησαν τον πρωθυπουργό σε παραίτηση, οργανώνουν τώρα μία δεύτερη επιχείρηση ελέγχου και κατάληψης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ από πρόσωπα ελεγχόμενα από επιχειρηματικούς κύκλους».
Από τις βολές του κ.Τζουμάκα δεν ξέφυγε ούτε η κυβέρνηση Παπαδήμου, αφού είπε πως «είναι εκτός κάθε οικονομικής και κοινωνικής πραγματικότητας, συνεχίζει το εμπόριο του φόβου περί χρεοκοπίας και εξόδου της χώρας από το ευρώ, γεγονός που ούτε επαληθεύτηκε ούτε θα επαληθευτεί».

Υποχώρησαν οι φαρμακοποιοί-Κανονικά από αύριο η χορήγηση των φαρμάκων!

Οι σύλλογοι των φαρμακοποιών Αθήνας και Πειραιά αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους.
Έτσι, από αύριο οι ασφαλισμένοι όλων των ταμείων θα μπορούν να προμηθεύονται κανονικά τα φάρμακά τους.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ε.Σ.ΠΕ.Μ. ΒΟΛΕΪ 2012

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου οι ομάδες βόλεϊ του Γ.Σ.Γρεβενών θα δώσουν τρεις αγώνες. Καταρχήν οι δύο ομάδες των παγκορασίδων, 1 (wildcats) και 2 (Ύαινες), στις 12:00 και 14:00 θα αγωνισθούν απέναντι στις παγκορασίδες του Α.Σ.Πήγασος και Α.Π.Καστοριάς αντίστοιχα και ... έπειτα στην συνέχεια οι νεάνιδες του Γ.Σ.Γρεβενών στις 16:00 παίζουν με την ανάλογη κατηγορία των κοριτσιών της ομάδας Α.Π.Καστοριάς. Η αγωνιστική των νεανίδων ρίχνει την αυλαία του πρωταθλήματος της συγκεκριμένης κατηγορίας για την αγωνιστική χρονιά 2011-12. Όλοι οι αγώνες διεξάγονται στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών και η είσοδος είναι ελεύθερη για το φίλαθλο κοινό του βόλεϊ. Ο αγώνας της κατηγορίας κορασίδων, Γ.Σ.Κοζάνης - Γ.Σ.Γρεβενών που ήταν προγραμματισμένος από την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας στις 14 Ιανουαρίου στην Κοζάνη μετά από αίτημα της ομάδας Γ.Σ.Κοζάνης μετατίθεται για 30 Ιανουαρίου στα Γρεβενά.

Απίστευτο! Καρδιά για μεταμόσχευση έπεσε στο δρόμο κατα τη μεταφορά! (video)

Ειναι ίσως ο,τι χειρότερο μπορεί να γινει. Ενας άνθρωπος χάνει τη ζωή του, ένας άλλος στηρίζεται στην καρδιά του αδικοχαμένου και η καρδιά ξαφνικά βρίσκεται στο δρόμο.

ΦΩΤΟ: Η πιο παγωμένη παραλία του πλανήτη!

Η Prince William Sound βρίσκεται στον Κόλπο της Αλάσκας, στη νότια ακτή της ομώνυμης αμερικανικής πολιτείας, και αποτελεί ένα από τα φυσικά διαμάντια στις ακτές του Ειρηνικού Ωκεανού.

Ποιος πρωταγωνιστής ταινιών δράσης έγινε… τρανσέξουαλ;

Απίστευτη είναι η μεταμόρφωση του πολύ σκληρού Sean Bean, που από ήρωας ταινιών δράσης αποφάσισε να γίνε τρανσέξουαλ όχι στην προσωπική του ζωή αλλά για τις ανάγκες ενός ρόλου.
Την τρανσέξουαλ Tracie θα υποδυθεί, που εμπλέκεται σε έγκλημα πάθους για τη δικαστική σειρά του BBC1 «Accused».

Μούχλα σε γιαούρτι από τα Lidl!

Αγόρασα εχθές από το LIDL Αγίας Παρασκευής 2 γιαούρτια "ΠΡΟΜΕΛ" 2% στραγγιστό και είχαν μούχλα.
Επειδή λόγω υποχρεώσεων δε θα μπορέσω να το πάω έγκαιρα πίσω, όπου είμαι σίγουρος ότι θα μου το αλλάξουν, ενημερώνω τον κόσμο να έχει το νου του, μη τυχόν και είναι όλη η παρτίδα προβληματική. Διαβάζω επίσης στο internet, ότι έχει ξαναγίνει θέμα με την συγκεκριμένη εταιρία γαλακτοκομικών με κατάσχεση 19 κιλών γιαουρτιού από τα LIDL Δραπετσώνας. Τελικά είναι να απορείς γιατί αυτά τα προϊόντα είναι φτηνά...
tro-ma-ktiko.blogspot.com

Αδικημένη καλόγρια! (ανέκδοτο)

Μια φορά μια καλόγρια, που είχε πάει στην πόλη, έχασε το τελευταίο λεωφορείο για το μοναστήρι και μη έχοντας άλλη επιλογή κάνει ωτοστόπ. Σταματάει μια πολυτελής Mercedes κι ακούγεται από μέσα μια γυναικεία φωνή: -Για το μοναστήρι, αδελφή, έμπα να σε πάω, με βγάζει ο δρόμος μου.
Μπαίνει, λοιπόν και βλέπει μια πανέμορφη ξανθιά, ωραία ντυμένη, με ακριβά κοσμήματα και όλα τα συναφή. Περίεργη καθώς ήταν η καλόγρια τη ρωτάει:

Η εκπαίδευση γυναικών σωματοφυλάκων (pics)

Στην Κίνα το θέμα προσωπική ασφάλεια δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση. Ακόμα και γυναίκες μπορούν να γίνουν bodyguards αρκεί βέβαια να περάσουν από την κατάλληλη εκπαίδευση. 
Δείτε φωτογραφίες...

Πως σερβίρουν παγωτό στο Ντουμπάι (video)

Ευτυχώς που δεν έχουν και...σουβλατζίδικα!

Κύπελλο Ελλάδας: Στις 20:00 το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Την ώρα διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας 2011-2012 ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, το ντέρμπι των «δικεφάλων» θα αρχίσει στις 20:00 την επόμενη Τετάρτη (18/1) στην Τούμπα. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό την ίδια ημέρα στις 12:00 θα γίνει η κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά του θεσμού.

Το Facebook μπαίνει τώρα και στα αυτοκίνητα!

Την αρχή θα κάνει η Mercedes, εγκαθιστώντας εφαρμογή της υπηρεσίας στο σύστημα τηλεματικής του οχήματος.
Επειδή όμως οδήγηση και σερφάρισμα δεν είναι ο πλέον ασφαλής συνδυασμός, η μορφή του Facebook που θα παρέχεται, θα περιλαμβάνει μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του, ώστε να μην αποσπάται η προσοχή του οδηγού.

Στον Ολυμπιακό ο Τζόρβας;

Η καριέρα του Αλέξη Τζόρβα δείχνει να κινείται σημειωτόν, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει το προηγούμενο καλοκαίρι από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να μετακομίσει στην Ιταλία, για να υπερασπιστεί την εστία της Παλέρμο.

O Χάρος δεν ήρθε σήμερα… (Video)

Είναι ανήμερα Χριστουγέννων και κάποιοι είτε βιάζονταν πολύ για να πάνε στο μεσημεριανό τραπέζι να φάνε τη γαλοπούλα είτε μετά το τραπέζι δεν είχαν και πολύ την προσοχή τους στο δρόμο. Το αποτέλεσμα;
Ένα μεγαλοπρεπέστατο τρακάρισμα με το αυτοκίνητο να παίρνει αγκαλιά μια κολόνα και να σταματά τελικά πάνω σε ένα δέντρο! Η όλη ιστορία όμως είχε ευτυχή κατάληξη, και το Άγιο πνεύμα των εορτών έκανε το θαύμα του, αφού και οι 3 άντρες, που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, δεν έπαθαν το παραμικρό!
Δείτε το video...
autoblog

Ποιος ηθοποιός πουλούσε στα 16 του ημερολόγια στο δρόμο;

Πριν ακόμη τελειώσει τη δραματική σχολή ο γνωστός ηθοποιός εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος στην οικοδομή αλλά πουλούσε και ημερολόγια στο δρόμο.
Ο λόγος για τον...

Παραιτήθηκε η 22χρονη δασκάλα που φέρεται να κατηγορείται για παιδοφιλία!

Την παραίτησή της υπέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων η 22χρονη δασκάλα, η οποία κατηγορείται για αποπλάνηση 15χρονου... με τον οποίο όπως αποδείχτηκε από τη μητέρα του είχε συνάψει σχέσεις.

Μόνο μέσω taxis οι δηλώσεις ΦΠΑ..

Μόνο ηλεκτρονικά, μέσω του συστήματος taxisnet, θα πρέπει να υποβάλλονται οι εμπρόθεσμες δηλώσεις ΦΠΑ για φορολογικές περιόδους από την 1η Ιανουαρίου 2012 και μετά, ενώ στην περίπτωση εκπρόθεσμων και τροποποιητικών δηλώσεων η ηλεκτρονική υποβολή καθίσταται υποχρεωτική για φορολογικές περιόδους από την 1η Απριλίου 2012 και εφεξής.

Τα "έξυπνα" ρολόγια με ίντερνετ...

Η τελευταία εξέλιξη, όπως φαίνεται στη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων CES 2012 στο Λας Βέγκας, είναι η ενσωμάτωσή του στα ρολόγια χειρός, τα οποία με τη σειρά τους γίνονται «έξυπνα», όπως τα κινητά τηλέφωνα, οι τηλεοράσεις και άλλες συσκευές.

Η απάντηση της Coca Cola για την μυστική συνταγή της!

Η Coca-Cola είναι όντως το πιο αναγνωρίσιμο λογότυπο/εμπορικό σήμα παγκοσμίως και μάλιστα η πιο γνωστή λέξη στον κόσμο μετά τη λέξη ΟΚ! Δημιουργήθηκε από τον Dr. John Pemberton, το 1886, ο οποίος οραματίστηκε ένα πρωτοποριακό, δροσιστικό και αναζωογονητικό ποτό.

Ποια διάσημη παραδέχτηκε ότι είχε πάθει κατάθλιψη;

Όπως αποκάλυψε είχε πάθει κατάθλιψη και είχε πάει σε διάφορους ψυχιάτρους αλλά δεν ήθελε να πάρει κανένα χάπι.
Η Μάρθα Καραγιάννη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μίλα» και μίλησε για μια δύσκολη περίοδο στην ζωή της.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τα λαμόγια αυξήσαν τις επιχορηγήσεις των κομμάτων τους!!!

Απο 47 ΕΚ ευρώ το 2010 αυξήσαν την κρατική επιχορήγηση τους στα 55 Εκατομμύρια ευρώ το 2011!   ΑΥΞΗΣΗ 15%!!
Την ώρα που οι Έλληνες βιώνουν τα απεχθέστερα δημοσιονομικά μέτρα που περιορίζουν δραστικά τα εισοδήματά τους σε σημείο που πολλά νοικοκυριά αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα επιβίωσης τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου αντί να μειώσουν, αύξησαν τα ποσά που λαμβάνουν ως κρατική ενίσχυση καθώς και τις ενισχύσεις για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς ...

Στρατιώτες ουρούσαν σε πτώματα!!! (video)

Βίντεο που δείχνει Αμερικανούς στρατιώτες να ουρούν επάνω σε πτώματα στο Αφγανιστάν...έχει κάνει άνω - κάτω το Σώμα Πεζοναυτών στις ΗΠΑ 
Άνω-κάτω το Σώμα Πεζοναυτών στις ΗΠΑ μετά από αποκαλυπτικό βίντεο που δείχνει στρατιώτες να ουρούν σε πτώματα στο Αφγανιστάν.

Νέα σύλληψη 38χρονου παιδόφιλου στα Μάλλια!!!

Για πολλοστή φορά μια υπόθεση παιδοφιλίας στην Κρήτη τον τελευταίο χρόνο. Σχεδόν 40 ώρες βίντεο με σκληρότατο πορνογραφικό υλικό, στο οποίο μεταξύ άλλων εμφανίζονται ολόγυμνα αγοράκια ηλικίας περίπου επτά ετών να συνευρίσκονται ερωτικά αλλά και τρίχρονα παιδάκια σε βάρος των οποίων ασελγούν ενήλικες, κατείχε ένας άνδρας 38 ετών από τα Μάλια, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αγρίνιο: Κυνηγός πυροβόλησε κυνηγό

Ένας 37χρονος από την Μακρυνεία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρινίου με τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο στήθος. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ατύχημα την ώρα του κυνηγιού.
O 37χρονος εισήχθη στο χειρουργείο σοβαρά τραυματισμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος και η παρέα του κυνηγούσαν σε περιοχή κοντά στην Άνω Μακρυνού, όταν από λάθος δέχτηκε τον πυροβολισμό στο στήθος από άλλον κυνηγό .

Εξέδιδαν ανήλικες στο κέντρο της Αθήνας!!!

Οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και μαστροπείας αλλοδαπών γυναικών που προέρχονται κυρίως από Βαλκανικές χώρες, μεταξύ των οποίων και ανήλικες, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος Αττικής.
Στο πλαίσιο αστυνομικής συνεργασίας με τις ρουμανικές Αρχές, διαπιστώθηκε ότι σε

Την πάτησε ο γαμπρός (video)

Ο κακομοίρης προσπάθησε να βοηθήσει τη νύφη να ανέβει στο βουναλάκι για να βγάλουν φωτογραφίες αλλά τελικά τη έπαθε ο ίδιος...

Απίστευτη 3D δημιουργία (video)

Πολύ δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει βλέποντας της φωτογραφίες πως τα δημιουργήματα του Riusuke Fukahori δεν ειναι αληθινά. 
Πρέπει να δεις το video για να καταλαβεις πως τα φτιάχνει...

ΑΙΣΧΟΣ των Άγγλων κατά της Ελλάδας!!!

Μ’ άλλο ένα αισχρό δημοσίευμα η dailymail.co.uk, κάνει ρεζίλι τους Έλληνες και φυσικά τον τουρισμό της χώρας μας και όχι μόνο…
Ένα εμετικό άρθρο με τίτλο «Παιδί που εγκαταλείφθηκε απο τους Έλληνες γονείς του στους δρόμους, γιατί δεν μπορούσαν να το συντηρήσουν», συνοδεύεται η φωτογραφία του άρθρου που δείχνει έναν μικρό Ρομά που ζητιανεύει.
Θέλουν να ακούσουν τα γαλλικά τους!!!
in.gr

Οι σκύλοι διαβάζουν τα μάτια!!!

Μαντικές ικανότητες φαίνεται ότι διαθέτει ο «καλύτερος φίλος του ανθρώπου» καθώς, σύμφωνα με ούγγρους επιστήμονες, μπορεί να «διαβάζει» το βλέμμα και να κατανοεί τις προθέσεις των «συνομιλητών» του.
Όπως αναφέρουν οι ερευνητές της Ακαδημίας Επιστημών της Ουγγαρίας με δημοσίευση τους στο επιστημονικό έντυπο «Current Biology», πέρα από την ικανότητα να αναγνωρίζουν και να κατανοούν λέξεις τα χαριτωμένα τετράποδα μπορούν να αντιλαμβάνονται τις γενικότερες επικοινωνιακές μας προθέσεις μέσω του βλέμματος.

Η CIA ερευνά προφητείες του Γέροντος Παισίου;

Οπαδοί των προφητειών δεν είμαστε (πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι φτιάχνουν την μοίρα
τους καθημερινά), αλλά η είδηση ότι η CIA έχει ιδρύσει πριν από δώδεκα χρόνια ένα απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με την ανάλυση των προφητειών από διάφορες θρησκείες και σε διάφορα μέρη του κόσμου, μας βάζει στον πειρασμό να αναδημοσιεύουμε ένα εντυπωσιακό ως προς την πρόβλεψή του απόσπασμα των όσων υποστήριζε ότι θα συμβούν μελλοντικά ο μοναχός Παΐσιος ο οποίος εκοιμήθη το 1994.

Αυτή είναι η κάρτα του Θέμου που εξόργισε τον Χατζηνικολάου και "χάλασε" την μεταγραφή στον ΑΝΤ1

«Βλέποντας χθες το Θέμο να κάνει ατυχέστατη σάτιρα με τις κάρτες των απλήρωτων εργαζομένων του Alter, πήρα την απόφαση να τους περιμένω».
Αυτό ανακοίνωσε από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Real ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.
«Θα περιμένω τα παιδιά του Alter.

Βούλγαροι μπαίνουν στη Β. Ελλάδα και ρημάζουν αγροτικές καλλιέργειες

Εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή της Ορεστιάδας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, πέντε αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 26, 28, 34, 48 (άνδρες) και 30 (γυναίκα), κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές.

Έγγραφα "φωτιά" Καμμένου στο Facebook με απίστευτες καταγγελίες για Aντρίκο Παπανδρέου..

Σε νέα οξύτατη επίθεση προς την οικογένεια Παπανδρέου προχώρησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος.
Αυτή τη φορά, ο κ. Καμμένος προχώρησε στην ανάρτηση εγγράφων και φωτογραφιών που αποδεικνύουν την εργασιακή σχέση του Ανδρίκου Παπανδρέου με την εταιρεία Unigestion.

Νέα ρύθμιση και για οφειλές στα Ταμεία!!!

Νέα ρύθμιση των οφειλών προς τα ασφαλιστικά Ταμεία κατέθεσε το υπουργείο Εργασίας,
στο πλαίσιο του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, που συζητείται στη Βουλή.
Στη νέα ρύθμιση θα μπορούν να ενταχθούν όσοι οφειλέτες δεν έχουν υπαχθεί μέχρι σήμερα σε καθεστώς ρύθμισης, όσοι έχουν εκπέσει του δικαιώματος παραμονής σε προηγούμενη ρύθμιση, αλλά και όσοι έχουν υπαχθεί σε παλαιότερη ρύθμιση και είναι συνεπείς.
Πως μπορούν να πληρώσουν οι οφειλέτες...

Επιστολή 35 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τη δόμηση εκτός σχεδίου...

Με επιστολή τους προς τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,
Γιώργο Παπακωνσταντίνου, καθώς και τον αναπληρωτή υπουργό, Νίκο Σηφουνάκη, 35 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ζητούν να αποσυρθεί το Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο απαγορεύει καθολικά τη δόμηση σε εκτός σχεδίου περιοχές.
Την επιστολή συνυπογράφουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,