ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Κινέζος Χαρτοπαίκτης Χρησιμοποιεί Τεχνικές Κουνγκ Φου Τεμαχίζοντας Αντικείμενα (video)

Φαίνεται πως οι πολεμικές τέχνες «Κουνγκ Φου» έχουν προχωρήσει τόσο πολύ, περισσότερο από όσο ίσως να έχετε φανταστεί, αφού πλέον κατά την διαδικασία της παρουσίασης τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός από τα παραδοσιακά μαχαίρια, και άλλα αντικείμενα, όπως για παράδειγμα τα πολύ επικίνδυνα χαρτιά μιας τράπουλας τα οποία χρησιμοποιεί ο εν λόγο κύριος για να μας επιδείξει το ταλέντο του.

Το καλό με τον αυνανισμό είναι ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να ντυθείς κατάλληλα! (video)

1.Οι άντρες ξυπνάνε με διέγερση το πρωί. Ξυπνάμε και σας θέλουμε…Οι γυναίκες σκέφτονται, "πώς μπορεί να με θέλει έτσι που είμαι πρωί-πρωί;" Αλλά είναι επειδή δεν σας βλέπουμε. Το αίμα δεν φτάνει μέχρι το οπτικό νεύρο μας, έχει πάει αλλού.Andy Rooney
2. Το καλό με τον αυνανισμό είναι ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να ντυθείς κατάλληλα.Truman Capote
3. Γιατί να ακούω συμβουλές ως προς το σεξ από τον πάπα; Αν ξέρει για τι πράγμα μιλάει, κακώς ξέρει!George Bernard Shaw

VIDEO: Με διαφορά η πιο σοκαριστική φωτογραφία του 2012 μέχρι στιγμής

Μια μητέρα και οι δύο κόρες της βρέθηκαν εγκλωβισμένες στο αυτοκίνητό τους κυριολεκτικά...πάνω από το χείλος του γκρεμού σε αυτοκινητόδρομο στην Καλιφόρνια.
Η 36χρονη Kelli Groves οδηγούσε το αυτοκίνητό της στον αυτοκινητόδρομο 101 στη νότια Καλιφόρνια όταν ξαφνικά η BMW της χτυπήθηκε από φορτηγό, το οποίο είχε ήδη βγει εκτός τροχιάς καταλήγοντας στο κενό.

Super League: ΑΕΚ – Ξάνθη 1-1 (video)

Άλλη μία ισοπαλία παραχώρησε στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, που έμεινε στο 1-1 με τη μαχητική Ξάνθη. Οι Ακρίτες πίεσαν σωστά στο πρώτο ημίχρονο και δυσκόλεψαν πολύ το παιχνίδι της «Ένωσης». Προηγήθηκαν μάλιστα στο σκορ με κοντινή προβολή του Markovski στο 29ο λεπτό. Αυτή, ωστόσο, ήταν ουσιαστικά και η τελευταία επίσκεψη των φιλοξενούμενων στην περιοχή της ΑΕΚ (με εξαίρεση ένα σου του Poy στο 75ο λεπτό). Ο Καφές κέρδισε –σωστά- πέναλτι στο 45ο λεπτό, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Leonardo, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Τραγωδία με το κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia - Τρεις οι νεκροί (video)

Τρεις είναι τελικά οι επιβεβαιωμένοι νεκροί και 14 οι τραυματίες, από την προσάραξη του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, στα ανοιχτά της δυτικής Ιταλίας.
Το πλοίο μετέφερε συνολικά 4.000 επιβαίνοντες, εκ των οποίων οι 3.200 ήταν επιβάτες, και οι άλλοι 1.000, μέλη του πληρώματος.

Μια εικόνα που σε κάνει να δακρύζεις…κατάθεση ψυχής

Έκλαιγα η ΗΛΙΘΙΑ που δεν είχα καινούρια παπούτσια..μέχρι που είδα κάποιον που…δεν είχε πόδια. Απλά δείτε το χαμόγελό του…
Το φωνάζει ο πιτσιρίκος με όλη του την ψυχή…
ΌΧΙ ΡΕ!! ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ!! ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ!!!

Δείτε σε βίντεο το σαλιγκάρι δολοφόνος

Είχατε ποτέ σκεφτεί ότι ένα θαλάσσιο σαλιγκάρι μπορεί να γίνει θανατηφόρο για τους γύρω του;
Δείτε πως το “σαλιγκάρι κώνος” σκοτώνει ένα ψάρι για να τραφεί.

Πάτρα: Τη χτυπούσε και την εξέδιδε με το ζόρι!

Συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών ένας
Αλβανός 41 ετών ο οποίος εξωθούσε με την βία στην πορνεία μια 30χρονη Ρωσίδα.
Όπως γράφει το thebest.gr ο άνδρας την ανάγκαζε να δουλέυει σε οίκο ανοχής που βρίσκεται στην οδό Όθωνος Αμαλίας.

Ο Αλβανός, συνελήφθη μετά από καταγγελία, στο σπίτι της γυναίκας και οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα και Ανακριτή με τις κατηγορίες της σωματεμπορίας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Μύγα!….. πήρε το όνομα της Beyonce!!!

Ένα νέο είδος μύγας, έχει πάρει το όνομα της Beyonce
Ο Bryan Lessard, ονόμασε τη μύγα, Scaptia (Plinthina) beyonce.
Η μύγα, έχει χρυσή κοιλιά, και έδωσε την ιδέα στον ερευνητή να της δώσει αυτό το όνομα, μιας και μοιάζει με ντίβα!.
Ο Lessard είπε, “Ήταν αυτές οι μοναδικές πυκνές χρυσές τρίχες στην κοιλιά της μύγας που με οδήγησαν να της δώσω το όνομα, προς τιμήν της Beyonce”
Η σπάνια μύγα Scaptia (Plinthina) beyonceae συλλέχθηκε το 1981 – την ίδια χρονιά που γεννήθηκε η Beyonce!
Τι άλλο θα ακούσουμε!

Αφγανιστάν: To μεγαλύτερο Κοράνι στον κόσμο


Θεωρήθηκε πολύ μεγάλο κατόρθωμα στο Αφγανιστάν,η δημιουργία του μεγαλύτερου σε διαστάσεις Κορανιού στον κόσμο.
Με μήκος 2,13 μέτρα και 3 μέτρα πλάτος το μεγαλύτερο Κοράνι του κόσμου αριθμεί 218 σελίδες και έχει διακοσμηθεί με 30 διαφορετικά καλλιγραφικά σχέδια. Για να ολοκληρωθεί χρειάστηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια....

Απίστευτο η πόρνη που λάτρεψαν 160.000 άντρες, τελικά ήταν…άντρας!

Ήταν η πιο καλλιεργημένη, η πιο μελαγχολική και η πιο διάσημη πόρνη της Κίνας με περισσότερους από 160.000 φίλους να παρακολουθούν κάθε της σκέψη στην κινεζική έκδοση του facebook.
Εδώ και μήνες, η Ρούο Σιαοάν συγκινούσε τους πιστούς θαυμαστές της με τις πικρές διαπιστώσεις της για τη ζωή, προξενούσε τον θαυμασμό με τα ευφυή σχόλιά της. Κανείς δεν γνώριζε, όμως, το πρόσωπό της.

ΣΟΚ! Ξεκληρίστηκε οικογένεια σε τροχαίο

Τριμελής οικογένεια ξεκληρίστηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην αγροτική περιοχή Ραψομανίκη Ημαθίας.
Θύματα ήταν ένας 43χρονος, η 18χρονη σύζυγός του και η ηλικίας 6 μηνών αβάπτιστη κόρη τους.
Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε μεταλλικά στηθαία, ανετράπη και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι.

Την απέλυσαν γιατί φορούσε στη δουλειά ένα ψεύτικο πέος!

Η 45χρονη Πολίν Ντέιβις από την Πενσιλβάνια κατέθεσε αγωγή κατά της εταιρείας της για παράνομη απόλυση και ισχυρίζεται ότι έχασε τη δουλειά της γιατί…έκανε το λάθος να εξομολογηθεί σε συναδέλφους της ότι φορούσε ένα ψεύτικο προσθετικό πέος.

Ασθενείς σεισμικές δονήσεις στην Κρήτη!!!

Δύο ασθενείς σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν τα
ξημερώματα στο θαλάσσιο χώρο νότια και νοτιοδυτικά της Κρήτης.
Σύμφωνα με το flashnews.gr η πρώτη σεισμική δόνηση μεγέθους 2,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 4 το πρωί δυτικά των Χανίων.

Ποιοί δημοσιογράφοι απολύθηκαν από το MEGA;;;

Οι δύσκολες εποχές και οι δυσάρεστες συνέπειες δίνουν το "παρών" στα περισσότερα
Μ.Μ.Ε. Εξαίρεση από αυτά δεν αποτελεί ούτε το ΜΕΓΚΑ, το οποίο φημολογείται ότι θα περάσει σε αρκετές απολύσεις γνωστών δημοσιογράφων, προκειμένου να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση. Κρίση στα media, αλλά και την διαφημιστική αγορά. Πρόκειται για  την...

Κλείνει μέχρι την άλλη Πέμπτη η ΕΡΤ!

Mε απεργία μέχρι το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης, 19 Ιανουαρίου, κατεβαίνουν οι
εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, στο πλαίσιο κινητοποιήσεων της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ!
Η ΕΣΗΕΑ κήρυξε απεργία στην κρατική από σήμερα στις 18:00 και έως τις 06:00 της Τρίτης, οπότε και ξεκινά η 48ωρη κινητοποίηση της ΠΟΕΣΥ.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την απεργία «αντιμέτωπη με την επαπειλούμενη μη ανανέωση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου των δημοσιογράφων, που εργάζονται στην ΕΡΤ, καλύπτοντας πάγιες και

Πολικό ψύχος από Δευτέρα. Πρόγνωση καιρού 14,15,16,17/1

Τι καιρό θα κάνει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιανουαρίου και την ερχόμενη βδομάδα; Πρόγνωση καιρού για πολικές θερμοκρασίες.
Κρύο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αναμένουν οι μετεωρολόγοι, με εξαίρεση την Κρήτη όπου θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις με βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά.

Έκαναν Καλλιστεία για τα καλύτερα οπίσθια της χρονιάς! (pics)

Έχουμε δει πολλών ειδών …καλλιστεία αλλά αυτά σίγουρα πέραν εμού όλοι οι άνδρες…άνδρες και όχι οι χαριτωμένοι θα τα ψήφιζαν ως τα καλύτερα που έχουν γίνει ποτέ σε… παγκόσμιο επίπεδο. Κι αυτό γιατί οι διαγωνιζόμενες δεν πρέπει να έχουν απαραίτητα μόρφωση, ούτε να μιλούν καμιά δεκαριά ξένες γλώσσες με πρώτη την Ρωσική. Δεν χρειάζεται καν να ξέρουν να περπατούν σαν μοντέλα στη πασαρέλα αλλά ούτε να είναι μοντέλα! Τι χρειάζεται; Απλά να έχουν ωραία και στητά οπίσθια! Ας είναι και «τσουπωτα»!
Ο εντυπωσιακός διαγωνισμός για τη «Μις Κώλος 2012» πραγματοποιήθηκε στην Αργεντινή για λογαριασμό γνωστής εταιρίας μαγιό! Σε αυτό έλαβαν μέρος οι καλύτερες κοπέλες που έστειλαν φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται φυσικά να είναι επαγγελματίες μοντέλα! Οι θεατές, πολλοί και φυσικά οι περισσότεροι άνδρες καθώς τα κορίτσια αντί να περνούν μπροστά από τη κριτική επιτροπή… κανονικά, όπως συνηθίζεται στους διαγωνισμούς ομορφιάς, τους έδειχναν τα οπίσθια τους!


Σκότωσαν το ληστή με το καλάσνικοφ και συνέλαβαν τη συνεργό του

Κακό τέλος είχε η καταδίωξη του ληστή με το καλάσνικοφ, ο οποίος μαζί με μια συνεργό του λήστεψαν ένα μίνι μάρκετ στο Μεγάλο Πεύκο. Μετά από άγριο ανθρωποκυνηγητό και αφού ο δράστης είχε καταφέρει αρχικά να ξεφύγει από τους αστυνομικούς τραυματίζοντας μάλιστα έναν άνδρα της άμεσης δράσης, εντοπίστηκε στην περιοχή της Πάχης και μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών, έπεσε νεκρός.

Super League: Ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής...

Η επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις είναι οι δύο στόχοι του Ολυμπιακού στο ματς με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Νέο πρόσωπο στην αποστολή ο Ντιόγο και ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ο Βαλβέρδε έχει στη διάθεση του και τους Ορμπάιθ-Χολέμπας, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Χωρίς τον τιμωρημένο Σιαλμά η ΑΕΚ θα

Αλλαγή - έκπληξη στο Διαδίκτυο - Τέλος στο ".com"!!!

Ο οργανισμός ICANN ο οποίος είναι υπεύθυνος για το παγκόσμιο διαδίκτυο επιφύλασσε στους χρήστες μια ομογολουμένως πολύ μεγάλη έκπληξη. Μια σημαντική αλλαγή στο Ίντερνετ την οποία και οριστικά αποφάσισε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου: να βάλει πλέον τέλος στην κυριαρχία του «.com».

Μοτοσικλετιστής στον αέρα!!! (Vid+Pics)

Δείτε ένα απίθανο κόλπο με τη συνεργασία δυο κορυφαίων κασκαντέρ!!!
Είναι από τα δυσκολότερα κόλπα ενός κασκαντέρ. Οποίος είδε αυτό το βίντεο έμεινε άφωνος με την "τρέλα" του μοτοσικλετιστή Petr Pilat από την Τσεχία.

Απίστευτο: Δείτε πόσα παίρνουν οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ!

Είναι οι μόνοι που μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείς, αλλά μόλις δείτε ποιες είναι οι μηνιαίες αποδοχές τους θα συνειδητοποιήσετε ότι κι αυτοί θα μας εγκαταλείψουν στην τύχη μας σύντομα! Αποδοχές - σοκ για τον κλίνδυνο που διατρέχουν...

Αποσμητικά "ένοχα" για καρκίνο του στήθους...

Τη χημική ουσία παραμπέν, που χρησιμοποιείται ευρέως σε προϊόντα προσωπικής περιποίησης αλλά και διατροφής ως συντηρητικό, ανίχνευσαν έπειτα από έρευνα επιστήμονες σε όλες τις γυναίκες που είχαν εμφανίσει καρκίνο του στήθους. Η ίδια μελέτη κατέδειξε πως τα αποσμητικά για τις μασχάλες που περιέχουν το χημικό αυτό και έχουν ενοχοποιηθεί δεν είναι τα μόνα επικίνδυνα για πυροδότηση της νόσου.

Απεργία στα μέσα ενημέρωσης την Τρίτη και Τετάρτη, 17 - 18 Ιανουαρίου..

Απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, από τις 6 το πρωί της Τρίτης 17 Ιανουαρίου έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου, κήρυξε η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Παράταση για την καταβολή των προστίμων για τους ημιυπαίθριους!

Παράταση στην προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης του προστίμου σε όσους έχουν υπαχθεί στη ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους, αποφάσισε το ΥΠΕΚΑ
Το νομοσχέδιο, με τίτλο «ποινική προστασία του Περιβάλλοντος», ενσωματώνει στην ελληνική έννομη τάξη δύο ευρωπαϊκές Οδηγίες για την ποινική προστασία του περιβάλλοντος και τη διαμόρφωση αποτελεσματικού πλαισίου διαχείρισης αποβλήτων,

ΔΕΗ: Εντολή για διακοπή ρεύματος σε νοικοκυριά με μεγάλες οφειλές

Εντολές για διακοπή της ηλεκτροδότηση σε νοικοκυριά που έχουν μεγάλες οφειλές άρχισε να δίνει η ΔΕΗ. Σύμφωνα με την Επιχείρηση, οι διακοπές ρεύματος δεν αφορούν καταναλωτές που δεν έχουν εξοφλήσει τους λογαριασμούς με το τέλος για τα ακίνητα, καθώς δεν έχει συμπληρωθεί το χρονικό όριο των 80 ημερών που έχουν περιθώριο για να πληρώσουν.

Αρχές του 2013 σε λειτουργία οι επτά σταθμοί του Μετρό!

Στις αρχές του επόμενου έτους εκτιμάται ότι θα μπουν σε λειτουργία οι επτά σταθμοί του Μετρό στα νότια και δυτικά προάστια. Τα έργα είχαν παγώσει λόγω της εμπλοκής με τη Siemens, που είχε αναλάβει το σύστημα της σηματοδότησης.
Αυτό έγινε χθες γνωστό, μετά τη συνάντηση που είχαν ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης με τους δημάρχους Περιστερίου, Χαϊδαρίου και

ΣΟΚ! Αγοράκι 2,5 ετών ξεψύχησε στη Ναύπακτο!

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ναυπάκτου από την είδηση θανάτου ενός αγοριού μόλις 2,5 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα agriniopress, το παιδάκι παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα ενώ βρίσκονταν στο σπίτι του και οι γονείς του το μετέφεραν στο κέντρο υγείας Ναυπάκτου και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από το Σάββατο..

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού περιμένουμε το Σάββατο με βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο.
Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν τοπικές μόνο νεφώσεις ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη περιοχή του Αιγαίου.

«Έσβησε» το «αστέρι» της Φενέρμπαχτσέ Λευτέρης Αντωνιάδης!!!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο Λευτέρης Κιουτσούκ Αντωνιάδης, βετεράνος ποδοσφαιριστής και άλλοτε σύμβολο της Τουρκικής ομάδας Φενέρμπαχτσε.
Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Ο αθλητής ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη γενέτειρά του Πρίγκιπο και ακολούθως έπαιξε για δυο χρόνια στην ομάδα της Ταξίμ.

Δείτε τι έκαναν σε σχολείο της Ιρλανδίας (video)

Δείτε τι έκανα τα πιτσιρίκια στο Friends’ School Lisburn της Ιρλανδίας. Φυσικά δε θα μπορούσαν να επιλέξουν άλλο τραγούδι απο αυτό που είχε η σειρά “Τα φιλαράκια”...

Κόλλησε στην καρέκλα (video)

Ο ομαδικός υπνωτισμός φαίνεται οτι πήγε καλά και όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι Ενας ομως δε μπορούσε να φύγει, κόλλησε για τα καλα στην καρέκλα...

Πέθανε ο Ραούφ Ντενκτάς – Ελληνικές οι τελευταίες λέξεις του!

Έφυγε σε ηλικία 88 ετών ο πρώην ηγέτης των Τουρκοκυπρίων
Ραούφ Ντενκτάς, όπως ανακοίνωσαν μέλη της οικογένειάς του.
Ο Ντενκτάς είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 8 Ιανουαρίου με σοβαρά προβλήματα στα νεφρά.
Το “περίεργο” είναι ότι ο Ραούφ Ντενκτάς στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν φώναξε λίγο πριν πεθάνει «Χριστόφια . Χριστόφια» ενώ μετά άρχισε να μιλά ελληνικά αν και όλοι του ζήτησαν να μιλά τουρκικά ή Αγγλικά για να τον καταλαβαίνουν.

ΠΑΕ ΑΕΚ: Τέλος οι επαφές με Ξενιάδη

Την οριστική διακοπή των επαφών με τον Βασίλη Ξενιάδη
αποφάσισε και επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ. Στην λιτή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "κιτρινόμαυροι" δεν γίνεται καθόλου αναφορά στους λόγους για τους οποίου λήφθηκε αυτή η απόφαση.
Η ανακοίνωση :

Δείτε τι της έκαναν!!! (video)

Πω πω τι της έκαναν της κοπέλας. Η Ericka Pino ήθελε να πει τον καιρό στο Telemundo 52 του Los Angeles αλλά ο σκηνοθέτης είχε μια άλλη ιδέα και είπε να της κάνει μια πλάκα.
Δείτε το video...