ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Πόσο πονηρό μυαλό έχεις;;;

Αν στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπεις κάτι άλλο πέρα από αυτό που απεικονίζεται στην πραγματικότητα τότε είσαι πάρα πολύ πονηρό άτομο… Στο τέλος των φωτογραφιών ακολουθούν τα αποτελέσματα...

Δείτε πως φτιάχνονται τα γλυπτά από κερί... (video)

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως φτιάχνονται τα γλυπτά από κερί. 
Δείτε λοιπόν το video για να μάθετε!!!

Στη Βραζιλία φοβούνται τα ποντίκια και βγαίνουν μέχρι και γυμνοί από τα δοκιμαστήρια!!! (video)

Ο φόβος για τα ποντίκια είναι καμιά φορά παράλογος. Μια φάρσα με ένα τηλεκατευθυνόμενο ποντίκι που εισβάλει μέσα στα δοκιμαστήρια και προκαλεί πανικό…
Δείτε το video που ακολουθεί...

Μπύρες και ντόμινο!!! (video)

Δείτε πως σκέφτηκαν να περάσουν τον ελεύθερο τους χρόνο τα παιδία αυτά. Χρειάστηκαν μόνο  λίγα μπουκάλια μπύρες!!!
Δείτε το video...

Έλαμψε η Αντζελίνα στις “Χρυσές Σφαίρες”! (Video)

Η Αντζελίνα Τζολί, φορούσε ένα φόρεμα “Versace “, ενώ ο Μπραντ Πιτ, φορούσε ένα σμόκιν “Ferragamo”.
Η μεγάλη νικήτρια του περασμένου έτους Natalie Portman, φόρεσε ένα ειδικά κατασκευασμένο φόρεμα από τον οίκο ” Lanvin”.
Η Ρις Γουίδερσπουν εμφανίστηκε με ” Zac Posen”, και η Charlize Theron με “Dior” , ενώ η Jessica Biel έβαλε ένα φόρεμα ”Elie Saab” που θύμιζε νυφικό.

Ελληνικό ξενοδοχείο στην Κρήτη έρχεται πρώτο στον κόσμο!

Tο Aegean Sky, ένα ξενοδοχείο στα Μάλια της Κρήτης, βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη θέση της λίστας αγαπημένων ξενοδοχείων για το 2011 της Travel Republic περνώντας ξενοδοχεία με περισσότερες πολυτέλειας αλλά και πιο ακριβά
Η λίστα βασίζεται σε πάνω από 145.000 σχόλια επισκεπτών κατά τη διάρκεια του 2011 και το
Aegean Sky έλαβε μέση βαθμολογία 9.58 – με ανώτατη δυνατή αξιολόγηση το 10 –
καταλαμβάνοντας έτσι την πρώτη θέση μεταξύ των πάνω από 385.000 ξενοδοχείων στην
υπηρεσία Travel Republic!

Εμείς πάντως θα ψηφίσουμε Τζούλια Αλεξανδράτου δαγκωτό!!!

Πάλι έκανε το θαύμα της η Τζούλια αυτό το κορίτσι χτυπάει πάντα την κατάλληλη στιγμή!
Τώρα που έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας με τα PSI, τα CDS, την ενδεχόμενη πτώχευση, τον ηγέτη που δεν έρχεται ποτέ…για να μας σώσει…εμφανίζεται η Τζούλια Αλεξανδράτου και κάνει πάλι το θαύμα της!
Σε σύντομο επαγγελματικό ταξίδι της στην Κύπρο η Τζούλια, δήλωσε στο site onlycy.com, ότι ετοιμάζεται να φτιάξει ένα πολιτικό κόμμα.
Και πιο συγκεκριμένα είπε:

3 μπύρες, χωρίς χέρια (video)

Τι κάνει ο άνθρωπος; 
Πίνει 3 μπύρες με δεμένα τα χέρια του μέσα σε 1 λεπτό. Ενα ταλέντο που σίγουρα μπορεί να σου χρησιμεύσει σε πολλές στιγμές της ζωής σου...

Ελλάδα: Τότε και τώρα...

Aν μιλήσεις θα σου κάψουμε το σπίτι..1967-1974..
Αν δεν πλήρωσεις θα σου πάρουμε το σπίτι..2011..


Αποφασίζουμε και διατάσσουμε..1967-1974..
Αποφασίσαμε και επιβάλλουμε..2011..


Υπόγραψε μεταμέλεια αλλιώς πας εξορία..1967-1974..
Υπόγραψε μείωση μισθού αλλιώς απολύεσαι..2011..


Δούλεψε από το πρωί ως το βράδυ και μη μιλάς..1967-1974..
Δούλεψε υπερωρίες χωρίς αμοιβή..2011..


Η Ελλάς είναι ο ασθενής και καλούμεθα να τη θεραπεύσουμε..1967-1974..
Η Ελλάδα είναι σε κρίση και πρέπει να τη σώσουμε..2011..
taxalia

Κατέστρεψαν τα αμπέλια του Μπουτάρη στο Αμύνταιο!

Όπως είπε ο εκπρόσωπος της εταιρίας «Κυρ Γιάννη», Γιώργος Αναστασόπουλος, ο άγνωστος δράστης «επισκέφθηκε» δύο φορές τον αμπελώνα, για να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο, την πρώτη στα τέλη του περασμένου μήνα και την επόμενη στις αρχές Ιανουαρίου.
Περισσότερα από 2.000 κλήματα της ποικιλίας «Chardonnay», του γραμμικού αμπελώνα, είναι κομμένα λίγα εκατοστά πάνω από τη ρίζα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η ζημία για την εταιρία είναι πολλές χιλιάδες ευρώ...

Βίντεο: Στη Φλώρινα των -24 πετάς νερό από το μπαλκόνι και πέφτει πάγος!

Έναν από τους πιό κρύους χειμώνες των τελευαταίων δεκαετιών περνάει η Μακεδονία (καλά που παίρνουμε το επίδομα θέρμανσης και ζεσταινόμαστε λιγάκι) και ειδικά η Φλώρινα, όπου το θερμόμετρο έδειξε σήμερα -25 σε κάποια χωριά.
Λογικό είναι, αν πετάξεις νερό από το μπαλκόνι, να γίνει πάγος στον αέρα! 
Δείτε το πείραμα του φίλου από τη Φλώρινα:

Περιπέτεια σε καζίνο για τον Λευτέρη Πανταζή

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε τέσσερις εμφανίσεις κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας από το Σίδνεϊ, στη Νέα Καληδονία και τη Νουμέα, αποκλειστικά για Έλληνες και Κύπριους ομογενείς.
Την τελευταία μέρα της κρουαζιέρας λοιπόν συνέβη κάτι πολύ δυσάρεστο στον τραγουδιστή. Όπως έγραψε η ελληνόφωνη εφημερίδα του Σίδνεϊ, «Ο Κόσμος» και όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Λε - Πα στην Espresso, την τελευταία μέρα της κρουαζιέρας είπε με τον μάνατζέρ του και κάποιους φίλους του επιχειρηματίες να χαλαρώσουν παίζοντας χαρτιά.

Δεν θα πιστεύεις ποιο τραγούδι ακουγόταν όταν προσάραξε το Costa Concordia! (video)

Να το πει κανείς τραγική ειρωνεία; Να το πει κανείς κακογουστιά; Πάντως σύμφωνα με 2 ελβετούς επιβάτες που μίλσαν στην εφημερίδα La Tribune de Geneve την ώρα που το πλοίο προσάραξε στο εστιατόριο έπαιζε το "My heart will go on" που τραγουδούσε η Celine Dion, στην ταινία Τιτανικός.
"Αυτό έκανε πιο ρεαλιστικό τον Τιτανικό που ζούσαμε", είπε ο Yannick Sgaga, ένας επιζών του ναυαγίου ο οποίος μεταφέρθηκε μετά από τα απίστευτα παρατράγουδα σώος στην στεριά με τον αδερφό του Kevin.

ΣΟΚ! Πενταμελής οικογένεια ζει σε σπηλιά

Ακούγεται σαν ψέμα, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό το γεγονός ότι μια πενταμελής
οικογένεια προσπαθεί να επιβιώσει έχοντας μετατρέψει με πενιχρά και πρωτόγονα μέσα σε κατάλυμα διαβίωσης μια σπηλιά στην περιοχή της Χρυσοπηγής στο Ηράκλειο, μη έχοντας άλλες δυνατότητες για την κάλυψη των αναγκών της στέγασής της.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ.Γ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των δωρεάν ιατρικών εξετάσεων σε αθλητές του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, που υλοποίησε ο σύλλογος σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Γρεβενών.

Κύπελλο Ελλάδας: Διαιτητής ο Γιάχος στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στα τρία τελευταία παιχνίδια της φάσης των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας, τα οποία θα διεξαχθούν στις 17, 18 και 19 Ιανουαρίου. Το ντέρμπι των «δικεφάλων», ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ την Τετάρτη (18/1) στην Τούμπα, θα διευθύνει ο Αθανάσιος Γιάχος του συνδέσμου Ηπείρου, με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο και Κωστάρα.
Αναλυτικά:

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-1 (video)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 0-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο… παγοδρόμιο των Ζωσιμάδων για την 17η αγωνιστική της Super League, σε μία επεισοδιακή αναμέτρηση. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Cleyton στο 85`, ενώ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Καρνέζης που βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα αντί του Καπίνο και δικαίωσε απόλυτα τον Ferreira.

Τα πρέπει και τα μη της οδήγησης!!! Σε ένα πολύ αστείο βίντεο!!

Αυτό είναι μια συλλογή από ό, τι πρέπει να κάνετε και τι δεν πρέπει να κάνετε κατά την οδήγηση. Και μια συμβουλή!! Προσοχή στα πνευμόνια από το γέλιο...

Στην κατάψυξη η Φλώρινα: -24 σήμερα το πρωί, μέχρι -28 αύριο! [φωτο]

Ο πιο σκληρός χειμώνας των τελευταίων ετών…
Πολικές θερμοκρασίες επικρατούν σε όλη τη χώρα, με τον υδράργυρο να φτάνει ακόμη και τους -24 βαθμούς στα ορεινά της Φλώρινας!
Δείτε φωτογραφίες από την Φλώρινα...

Σκοπιανή εταιρεία ταξί... με σήμα τον Ήλιο της Βεργίνας!!!

Η εταιρεία ταξί των Σκοπίων «Sonce» (Ήλιος) χρησιμοποιεί τον Ήλιο της Βεργίνας στο εταιρικό της λογότυπο.
Το σήμα της αποτελείται από μια σύνθεση (αμφιβόλου αισθητικής εκτός των άλλων) ενός αρχαίου Μακεδόνα ιππέα και με τον Ήλιο της Βεργίνας να αντικαθιστά το γράμμα «ο» στο όνομα της εταιρείας!

Έλληνας προέβλεψε λεπτομέρειες της κρίσης το 1952!

Ήταν Γενάρης του 1952, όταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης ολοκλήρωνε το
πόνημά του "Πατριωτική Οικονομική Πολιτική", ένα μικρό βιβλιαράκι που "κάποιοι" φρόντισαν να εξαφανιστεί. Αντίτυπά του μοιράζονταν από χέρι σε χέρι μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 1980, περίπου τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη του έκδοση από τις οικονομικές εκδόσεις "Μπιστιρλή", το...γνωστό στους μυημένους εξειδικευμένο εκδοτικό οίκο που από τις αρχές του αιώνα εξέδιδε τα πλέον προχωρημένα επιστημονικά συγγράμματα για λίγους και εκλεκτούς.

Προφυλακτικό δαγκάνα κατά του βιασμού (video & pics)

Το προφυλακτικό …δαγκάνα εφηύρε στο Γιοχάνεσμπουργκ η Δρ. Sonnet Ehlers, για να μπορούν οι γυναίκες να γλυτώνουν από επίδοξους βιαστές.
Η ιδέα «γεννήθηκε», όταν μία γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού είχε πάει στην συγκεκριμένη γιατρό για τις πρώτες βοήθειες και της είπε: «Μόνο να είχα δόντια εκεί κάτω».

Tροχαίο ατύχημα στα Τρίκαλα έκρυβε …χρέη προς το ΙΚΑ

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε στα Τρίκαλα, όταν ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος υπέστη... υλικές ζημιές ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Στο σημείο έσπευσε και η Τροχαία Τρικάλων, που διαπίστωσε, ότι ο οδηγός του ενοικιαζόμενου από εταιρεία οχήματος, είχε καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του για οφειλές σε

Αυτές είναι οι εναλλακτικές καλλιέργειες με μεγάλες αποδόσεις

«Πρωταθλητισμό» στις αποδόσεις κάνουν οι νέες δυναμικές εναλλακτικές καλλιέργειες. Όπως το
ιπποφαές, το μύρτιλλο, το ρόδι, το βατόμουρο, η μαύρη τρούφα, τα σαλιγκάρια, η αλόη βέρα και το ράσμπερι. Δημιουργούνται μοναδικές ευκαιρίες απασχόλησης για χιλιάδες κατοίκους των πόλεων, που αναζητούν επαγγελματική κατεύθυνση, χτυπημένοι από την οικονομική κρίση. Αλλά και για παραδοσιακούς αγρότες, που απομακρύνονται από τις παραδοσιακές καλλιέργειες και από τον βραχνά των επιδοτήσεων.

"Μια μπανάνα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα"

Κατάθλιψη: Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα μεταξύ των ανθρώπων που πάσχουν από κατάθλιψη, πολλοί από αυτούς αισθάνονται πολύ καλύτερα αφού φάνε μια μπανάνα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι μπανάνες περιέχουν τρυπτοφάνη, ένα είδος πρωτεΐνης που το σώμα μετατρέπει σε σεροτονίνη, που μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι και χαλαροί, βελτιώνει τη διάθεσή μας και γενικά μας κάνει να αισθανόμαστε πιο ευτυχισμένοι.

Τελευταία μέρα για τα τέλη κυκλοφορίας

Λήγει σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, μετά τη σχετική παράταση κατά μία ημέρα που έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής το υπουργείο Οικονομικών.

Εγκρίθηκε η πρόταση του ΓΑΠ- Nέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον Μάρτη

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ενέκρινε με πολύ μεγάλη πλειοψηφία, σχεδόν ομόφωνα, όπως είπε ο πρόεδρος της συνεδρίασης Βασίλης Έξαρχος, την πρόταση του προέδρου και του Πολιτικού Συμβουλίου για το πολιτικό πλαίσιο και τις διαδικασίες του εσωκομματικού διαλόγου και την εκλογή προέδρου.

Τμήματα του διαστημοπλοίου Phobos-Grunt κατέπεσαν σήμερα στον Ειρηνικό..

Τμήματα του ρωσικού διαστημικού οχήματος Phobos-Grunt κατέπεσαν σήμερα στον Ειρηνικό Ωκεανό.
Τα συντρίμμια από το βάρους 13,5 τόνων διαστημικό όχημα έπεσαν στον ωκεανό, αφότου αυτό είχε παγιδευτεί σε μια φθίνουσα τροχιά, δήλωσαν στο Πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ οι ρωσικές αρχές.

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Ε.Α.Υ.Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ «Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

- Συνάδελφοι ,
- Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. , αποφασίσθηκε η σύγκληση της Πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του έτους, την Πέμπτη 19-01-2012 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημαρχείου Γρεβενών.
- Στην εν λόγω συνέλευση θα πραγματοποιηθεί :
Ενημέρωση του σώματος για τα τρέχοντα ζητήματα σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο
Διοικητικός – οικονομικός απολογισμός παρελθόντος έτους.

Τα 7 κριτήρια αξιολόγησης του Δημοσίου!!!

Στο επίκεντρο των εξελίξεων στο Δημόσιο τίθεται η αξιολόγηση δομών και προσώπων, που θα υλοποιηθεί το 2012.
Το υπουργείο Μεταρρυθμίσεων σε συνεργασία με την Task Force έχουν δημιουργήσει ένα πλαίσιο αξιολόγησης των υπηρεσιών, των οργανισμών, αλλά και του προσωπικού, βάσει του οποίου θα μετρηθεί ο προγραμματισμός, η δυνατότητα συνεργασίας των υπηρεσιών, καθώς και αποτελεσματικότητα και η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.

Απεργούν Τρίτη και Τετάρτη οι δημοσιογράφοι

Την προκήρυξη 48ωρης απεργίας, σε όλα τα
ιδιωτικά και δημόσια έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, από την Τρίτη 17/1 έως ξημερώματα της Πέμπτης 19/1, αποφάσισε η ΠΟΕΣΥ, παράλληλα με την απεργιακή κινητοποίηση για τη 17η Ιανουαρίου που κήρυξαν τα Εργατικά Κέντρα της Aττικής.

Τρεις φορές το χρόνο πανελλήνιες! Δείτε τις προτάσεις για το νέο εξεταστικό σύστημα!!!

Δύο ακόμη ευκαιρίες και πιθανότατα τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο θα έχουν οι υποψήφιοι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προκειμένου να βελτιώσουν το βαθμό εισαγωγής τους, σύμφωνα με την πρόταση Μπαμπινιώτη για το νέο Λύκειο και η οποία αναμένει τη συμφωνία των δύο μεγάλων κομμάτων για να ψηφιστεί.

Σε απελπιστική κατάσταση οι φαντάροι στο 523 ΜΠΤΜ Μαυροδένδρι Κοζάνης

Σε επιστολή τους συνάδελφοι φαντάροι από το Μαυροδέντρι Κοζάνης αποκαλύπτουν τις ακραίες και απελπιστικές καταστάσεις που βιώνουν. Μοιράζονται μαζί μας στιγμιότυπα μιας καθημερινότητας που είναι κοινή για χιλιάδες συναδέλφους που είναι θύματα των απίστευτων κενών στην επάνδρωση των μονάδων της παραμεθορίου, γιατί αυτή του Πενταγώνου «πετά στα ουράνια» με την συγκέντρωση των βυσμάτων των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις οι υπάλληλοι εξωτερικής φρουράς!

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του ΔΣ, η Ένωσή μας κήρυξε επαναλαμβανόμενες τρίωρες απεργιακές κινητοποιήσεις από Δευτέρα 16/01/2012 έως και Παρασκευή 20/01/2012, ώρες 08:30-11:30 και 15:00-18:00.

Εφοριακοί έσβηναν τεράστια πρόστιμα και τους έδωσαν και...προαγωγή!

Διαστάσεις... χιονοστιβάδας αποκτά η δικαστική έρευνα, που διενεργεί ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρης Πεπόνης, για την ομάδα νυν και πρώην εφοριακών.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ που αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής», οι τρεις από τους επτά εφοριακούς που ελέγχονται και έχουν δικαστικές εκκρεμότητες εδώ και μια δεκαετία επιβραβεύτηκαν... από την υπηρεσία τους με προαγωγή σε εφορίες - «κλειδιά» αναλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις μόλις πριν από έναν μήνα!
Παράλληλα, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, διευρύνεται ακόμη περισσότερο η υπόθεση, καθώς αναζητείται σχέση της υπόθεσης των επτά εφοριακών με άλλη μεγάλη παρόμοια, για την οποία διενεργείται ήδη ανάκριση, καθώς έχει ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της έρευνας και έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Στις 9:15 π.μ. θα ανοίξουν τα σχολεία στα Γρεβενά

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Γρεβενών για αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 θα λειτουργήσουν στις 9:15 π.μ. λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

"Όχι" 20 βουλευτών σε νέα μέτρα!!!

Εξέγερση βουλευτών προμηνύει το τσουνάμι των νέων και σκληρών μέτρων που θα συνοδεύουν τη νέα δανειακή σύμβαση, την οποία καλείται να υπογράψει η κυβέρνηση Παπαδήμου με την τρόικα. Είκοσι βουλευτές και των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση...

Μια πόλη από πηλό στο Tangshan στην Κίνα

Ένα μοναδικό πολιτιστικό πάρκο κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από πηλό άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό στην πόλη Tangshan στην Κίνα. Μια ολόκληρη πόλη με τους κατοίκους και τα ζώα τους όλα κατασκευασμένα από πηλό! Σπίτια και μαγαζιά γεμάτα με πωλητές να προσπαθούν να πουλήσουν την πραμάτεια τους. Αγελάδες και γαιδουράκια να τραβάνε κάρα στους δρόμους.
Οι κάτοικοι να κάνουν την καθημερινή βόλτα τους αλλά και βάρκες στην άκρη του ποταμού έτοιμες για νέα ταξίδια! Η πόλη Tangshan φημίζεται για την παράδοση στην κεραμική και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτό το μοναδικό έργο είναι ο γλύπτης και ζωγράφος Qin Shiping.

Κλειστά αύριο τα σχολεία σε Φλώρινα και Πρέσπα, μία ώρα αργότερα στα Γρεβενά, το Αμύνταιο και Καστοριά

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου τα σχολεία...
πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Φλώρινας και Πρεσπών θα παραμείνουν κλειστά, μετά από αποφάσεις του δημάρχων.
Στο δήμο Αμυνταίου, τα μαθήματα στα σχολεία θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη.

Αυτοκίνητα.....μέσα στην πρωτοτυπία!!

Aυτά τα αυτοκίνητα σίγουρα δεν τα βλέπουμε κάθε μέρα στο δρόμο και σίγουρα κερδίζουν σε πρωτοτυπία...

Κηδεύτηκε ο "Λεφτέρ".Παρών ο Ερντογάν στη κηδεία του ομογενή ποδοσφαιριστή!

Μια ξεχωριστή μορφή της Πολίτικης Ρωμιοσύνης εξέλιπε με τον θάνατο του θρυλικού ποδοσφαιριστή Λευτέρη Αντωνιάδη, δήλωσε σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος που εξέφρασε την βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του ομογενή ποδοσφαιριστή.

Ακόμα και για μισθό 400 ευρώ θα πήγαιναν εκατοντάδες Έλληνες στην Κωνσταντινούπολη!

Την πόρτα της Κωνσταντινούπολης «χτυπούν» εκατοντάδες νέοι από την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν στείλει βιογραφικό και είναι πρόθυμοι να μεταναστεύσουν ακόμη και για 400 ευρώ το μήνα!
Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η ελληνική ομογένεια της Κωνσταντινούπολης, κατά τη διάρκεια του 2011, περισσότεροι από 1.000 Έλληνες έστειλαν τα βιογραφικά τους αναζητώντας δουλειά στην Τουρκία.

Ξαναβρήκε τη βέρα του μέσω Twitter

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο 28χρονος Martin Wright από τη Βρετανία του οποίου η χρυσή βέρα γλίστρησε από το δάχτυλο του και έπεσε σε κοντέινερ με ανακυκλώσιμα υλικά. Ο Martin μη μπορώντας να έρθει σε επαφή με το αρμόδιο γραφείο δεδομένου ότι ήταν Κυριακή, απευθύνθηκε απελπισμένος στο Twitter.

Οριστικό τέλος για το "Greek Idol" και το "Κους Κους"

«Ναι» στην ενημέρωση λέει ο Alpha, που μετά την αποχώρηση των Γερμανών από την Κάντζα, κάνει ολική μεταστροφή στο πρόγραμμα του.
Όπως διαβάζουμε στην «Real Life», στόχος είναι η επένδυση στο ενημερωτικό πρόγραμμα. Αυτός είναι και ο λόγος, που οι ιθύνοντες αποφάσισαν να μην εντάξουν στα πλάνα του σταθμού το «Greek Idol», αλλά και το «Κους Κους», το οποίο είχε ακουστεί πως ίσως επανέλθει.

Δηλητήριο αράχνης προκαλεί στύση διάρκειας μέχρι και 4 ωρών!

Tο δηλητήριο μίας αράχνης από τη Βραζιλία μπορεί να προκαλέσει στύση διάρκειας μέχρι και 4 ωρών υποστηρίζουν επιστήμονες από το Medical College της Τζόρτζια των ΗΠΑ.
Πρόκειται για το δηλητήριο της αράχνης Phoneutria nigriventer, το οποίο ενδεχομένως να είναι η λύση στα προβλήματα στύσης που ταλαιπωρούν πολλούς άνδρες!

Απίστευτο βίντεο με το πόσο γρήγορα λιώνουν οι πάγοι (Video)

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο του φωτογράφου Τζέιμς Μπάλογκ για το λιώσιμο των πάγων και την κλιματική αλλαγή.
Όποιος έχει τη παραμικρή αμφιβολία για το πόσο έχει αλλάξει και αλλάζει καθημερινά το κλίμα δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στο συγκλονιστικό βίντεο του Τζέιμς Μπάλογκ.