ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΛΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ: Κάντε τη σελίδα της Google να κάνει μια… περιστροφή!

Πηγαίνετε στο Google και πληκτρολογήστε... do a barrel roll.
Μην τρομάξετε με αυτό που θα συμβεί!!!
ierosagon 

Έλληνας ηθοποιός δίνει την σύνταξη του σε τρεις οικογένειες!

Ο ηθοποιός κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει χαρεί πολλά πράγματα και τώρα πιστεύει ότι πρέπει να δώσει χαρά και σε άλλους. Σκοπός του δεν είναι να παινευτεί για την φιλανθρωπική του δράση, αλλά να παρακινήσει και άλλους. Έχοντας μια τεράστια καριέρα, ο ηθοποιός εργάζεται ακόμα και γι' αυτό τον λόγο δίνει την σύνταξή του σε τρεις οικογένειες, όπως αναφέρει το περιοδικό people. «Από 300 ευρώ σε κάθε οικογένεια. Άμα τα' έχω ανάγκη , δεν θα τα δώσω.

Θύμα άγριου καυγά έπεσε πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Θύμα άγριου καυγά σε νυχτερινό κέντρο έπεσε πασίγνωστη λαϊκή τραγουδίστρια.Η άτυχη καλλιτέχνης, είχε βγει με την παρέα της (περίπου 10 ατόμων), και πήγε μπουζούκια ώστε να δει τους αγαπημένους της τραγουδιστές.
Πάνω λοιπόν που το κέφι είχε ανάψει, άναψαν και τα αίματα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, μεταξύ των ανδρών της παρέας.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών!!!

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση, οι οποίοι συζήτησαν για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων και τη νέα δανειακή σύμβαση.
Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Α. Παπανδρέου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης.

Super League: Οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Στα σημαντικότερα παιχνίδια, ο Κωνσταντινέας θα σφυρίξει το Ξάνθη-Ολυμπιακός και ο Παππάς το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος. Ο Κουκουλάκης, παρά τις προβληματικές τελευταία παρουσίες του, ανέλαβε το Παναιτωλικός-Κέρκυρα, ενώ στην Τούμπα ο Βοσκάκης θα διευθύνει το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος.
Αναλυτικά διαιτητές και βοηθοί της 18ης αγωνιστικής:

Κύπελλο Ελλάδος 2012: Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-3 (video)

Παρόλο που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ο ΟΦΗ δεν λύγισε από το αριθμητικό μειονέκτημα και με παλικαρίσια εμφάνιση έφυγε με το «διπλό» (1-3) από την έδρα του Παναιτωλικού και το τελευταία εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό στο «Γεντί Κουλέ» και ο δρόμος για την επόμενη φάση έχει ανοίξει διάπλατα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Κεραυνός χτυπά ηλικιωμένο και sηκώνεται άνετος!

Ποικίλα σχόλια συγκεντρώνει το συγκεκριμένο βίντεο, που δείχνει ένας ηλικιωμένο κύριο να διασχίζει το δρόμο εν μέσω καταιγίδας.
Ξαφνικά τον χτυπάει κεραυνός και πέφτει στο έδαφος.
Πολλοί είναι οι χρήστες που αμφισβητούν την αυθεντικότητά του, αφού λίγο αργότερα σηκώνεται ζαλισμένος μεν, αλλά χωρίς να φαίνεται τραυματισμένος!

Costa Concordia: Τραγωδία για τον εντυπωσιασμό μιας γυναίκας; (Video)

Διαβάστε για τη μυστηριώδη ξανθιά που λέγεται πως ήταν πλάι στον καπετάνιο του Costa Concordia και αναζητούν οι αρχές
Πολλά ακούγονται για το πως τελικά ο καπετάνιος του Costa Concordia το οδήγησε σε βράχο με αποτέλεσμα να γίνουμε μάρτυρες ενός “νέου Τιτανικού” όπως χαρακτήρισαν το συμβάν πολλά ΜΜΕ.

Στις 9:15 π.μ. τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών για αύριο Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 θα λειτουργήσουν στις 9:15 π.μ. λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Ο ανάποδος καθηγητής!!!

Απο όταν ηταν μικρός ο Jon Smallwood του άρεσε να κάθεται ανάποδα. Το έχει κάνει χιλιάδες φορές αφού ειναι κάτι που του αρέσει και τον ευχαριστεί. Πριν απο λίγο καιρό ο 54χρονος καθηγητής χτυπήθηκε απο λευχαιμία και τότε ήταν που σκέφτηκε να αρχίσει να βγάζει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Σήμερα ο Jon ειναι καλά και γυρνά τον κόσμο αναποδογυρίζοντας σε διάφορα σημεία και κερδίζοντας χρήματα απο αυτό. Εχει κάτσει ανάποδα στον πύργο της Πίζας, , στο Orient Express , μέσα σε ένα αεροπλάνο και σε πολλά άλλα σημαντικά σημεία. Τον τελευταίο χρόνο έχει βγάλει πάνω απο 2,000 ευρώ και σκοπεύει να βγάλει και άλλα.

Απίστευτο : Εκλεψαν το iPhone υπουργού μπροστά στην κάμερα!

Η υπουργός εσωτερικών του Βελγιου Joëlle Milquet έδινε συνέντευξη σε μια εκπομπή. Την ώρα που οι κάμερες τραβούσαν η υπουργός σηκώθηκε για λίγο και έμεινε μόνος του ο δημοσιογράφος με το iPhone της υπουργού. Εκείνη τη στιγμή πλησιάζει ενας τυπος προσπαθώντας να του πουλήσει εφημερίδα. Αυτό που ήθελε όμως ήταν απλά να αρπάξει το iPhone που βρισκόταν στο τραπέζι...

Απίστευτο.. "ΕΙΣΒΟΛΗ" 30-40 UFO ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ!!! (video)

Απίστευτο..Αντιγράφουμε απευθείας από το κανάλι του χρήστη τα καταγράφει από το 2010:
"Πριν αρχίσουμε να λέμε ότι είναι ακριβώς αεροπλάνα κλπ..
Μερικές σημαντικές πληροφορίες παρακάτω.

Τα μπινελίκια του διαιτητή επειδή άργησε να σκοράρει ο Παναθηναικός (video)

Εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση τοιυ Μήτσιου όταν σφύριξε τη λήξη της εξ αναβολής αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία ο Παναθηναικός βγήκε νικητής με γκολ του Κατσουράνη στο 88' . Ο Χρήστος Μήτσιος με το που ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο ΟΑΚΑ, έβγαλε τη σφυρίχτρα και άρχισε τα... γαλλικά. 
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς είπε ο διαιτητής.

Σε «Χειμερία νάρκη» οι ομάδες στη Δυτική Μακεδονία!

Δεν θα διεξαχθούν και αυτό το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιανουαρίου παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων στις τέσσερις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Δυτικής Μακεδονίας.
Λόγω ακαταλληλότητας πολλών γηπέδων εξαιτίας του παγετού, οι ΕΠΣ Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, αποφάσισαν την αναβολή των αγώνων για τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο.

Aπίστευτο και όμως…αληθινό! Νέα βλάβη στον ΑΗΣ Πτολεμαϊδας και στην τηλεθέρμανση!

Σε δύο μέρες η αποκατάσταση!
Πριν από λίγο με νέα διαρροή τέθηκε εκτός λειτουργίας η 3η μονάδα τους ΑΗΣ Πτολεμαΐδας. Η βλάβη έγινε και πάλι στο λέβητα (έσκασε λόγο των πιέσεων καθώς δεν άντεξε από την παλαιότητα της κατασκευής). Ήδη η μονάδα έχει κλείσει και έχει σταματήσει να τροφοδοτεί το δίκτυο της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας.

Γέννησε στο μετρό!

Γεννητούρια είχαμε στο μετρό της Νέας Υόρκης. Συγκεκριμένα η 31χρονη μανούλα, πήγαινε με το μετρό στην κλινική στο Μανχάταν επειδή ήταν ετοιμόγεννη.
Όμως την έπιασαν οι πόνοι μέσα στο βαγόνι και ευτυχώς όλοι όσοι ήταν εκεί βοήθησαν ώστε να γεννηθεί το υγιέστατο μωράκι της γυναίκας.
Μαζί της ήταν και ο σύζυγός της ενώ όλοι της έδιναν κουράγιο.

Κουνέλι προκάλεσε ζημιές πολλών εκατομμυρίων!

Πολύ άτακτο ήταν ένα κουνελάκι το οποίο προκάλεσε στον ιππόδρομο Έλγουϊκ της Τασμάνιας ζημιά εκατομμυρίων δολαρίων!
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απειλούνται με ακύρωση οι θερινές ιπποδρομιακές κούρσες.
Η κυβέρνηση της Τασμανίας διέθεσε περισσότερα από 30 εκ. δολάρια για να ανακαινίσει τον ιππόδρομο όμως υπολόγισαν χωρίς να γνωρίζουν την ύπαρξη του κουνελιού...

Αλλάζουν όλα στη βασική εκπαίδευση – Φοράνε “Χακί”, ναύτες και σμηνίτες!

Εκπαίδευση “στρατού ξηράς” θα έχουν πλέον οι νεοσύλλεκτοι ναύτες και σμηνίτες.
Για την ακρίβεια θα περνάνε και απ΄ αυτή την εκπαίδευση. Αυτό είναι το σχέδιο του ΓΕΕΘΑ και κατέληξε σ΄ αυτό γιατί:

Ανάκληση επικίνδυνης πιπίλας για την υγεία των παιδιών από το Jumbo!

Επικίνδυνη πιπίλα βρέθηκε από τον ΕΦΕΤ στο Jumbo. Η αλήθεια είναι ότι μπαίνουμε σε σκέψεις αν υπάρχον ίσως και άλλα προϊόντα, τα οποία θα μπορούσαν να επικίνδυνα για τα παιδιά μας. Ίσως θα ήταν καλύτερα να απευθυνόμαστε σε φαρμακεία όταν πρόκειται για τόσο μικρά παιδιά και όχι σε επιχειρήσεις τύπου Jumbo, όπου το κέρδος είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα. Σας παραθέτουμε το σχετικό Δελτίου τύπου του ΕΦΕΤ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΕΑΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η - 
 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
- Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών προσκαλεί όλους τους συναδέλφους και τους συμπολίτες μας το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 9:30 μ.μ. στο κέντρο διασκέδασης «ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ» Γρεβενών , όπου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια χοροεσπερίδα μας.

Γνωστή κωμική ηθοποιός: "Ο σύντροφός μου με σούταρε"

Η γνωστή κωμική ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνια: "Ο σύντροφός μου με σούταρε".
Η ηθοποιός μίλησε και αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της την άφησε μετά από 14 χρόνια σχέσης. Η δύσκολη περίοδος του χωρισμού, μάλιστα, συνέπεσε με το χαμό της μητέρας της και γενικότερα ένα πολύ δύσκολο χρονικό διάστημα για την ηθοποιό.

Φοιτητής κόντεψε να καεί ζωντανός από ανάφλεξη αερόθερμου!

Από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα νεαρός φοιτητής του ΔΟΣΑ, που διέμενε στις φοιτητικές εστίες στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής.
Ένα αερόθερμο, που χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί, λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φοιτητής ξέχασε το αερόθερμο ανοιχτό κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα λίγο πριν από τις 10 το πρωί να προκληθεί ανάφλεξη στη συσκευή και η φωτιά να επεκταθεί γρήγορα σε ολόκληρο το δωμάτιο.

Έκανε τατουάζ και είχε μόνιμη στύση!!!

Είναι ένα περιστατικό που χαρακτηρίζεται ως πρωτοφανές στα ιατρικά χρονικά. Άτομο έκανε τατουάζ στα γεννητικά του όργανα και του προκλήθηκε μόνιμη στύση. Ο πάσχων αρνήθηκε να υποβληθεί σε θεραπεία.
Πρωταγωνιστής ένας ιρανός ο οποίος αποφάσισε να κάνει τατουάζ στο πέος του. Ο καλλιτέχνης που έκανε το σχέδιο χρησιμοποίησε, επειδή το σημείο είναι ευαίσθητο, απλή βελόνα και όχι την ειδική που χρησιμοποιείται στα τατουάζ.

Βόμβα!! Έλληνες διπλωμάτες, ανώτατοι αξιωματικοί…μπλεγμένοι με παιδική πορνογραφία!

Υψηλόβαθμοι διπλωμάτες, ανώτατος αξιωματικός του στρατού, επιχειρηματίες, οδηγός σχολικού λεωφορείου και άλλοι “υπεράνω υποψίας” πολίτες, είναι μεταξύ 14 ατόμων που κατηγορούνται για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας και αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο γιγαντιαίας αστυνομικής επιχείρησης σε όλη την Ευρώπη, με την κωδική ονομασία “ΙΚARUS”.

Πτώχευσε η Kodak!!!

Η αμερικανική εταιρεία Eastman Kodak, που ήταν κάποτε πρωτοπόρος στον τομέα της φωτογραφίας, με ιστορία πέραν των εκατό χρόνων, κήρυξε πτώχευση την Πέμπτη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Διευθυντές και ολόκληρη η διοικητική ομάδα της εταιρείας εκτιμούν ότι αυτό είναι ένα αναγκαίο βήμα και το καλύτερο που μπορεί να γίνει για το μέλλον της Kodak, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Antonio Perez.

Στόχος διαρρηκτών η Σοφία Αλιμπέρτη!!!

Στόχος διαρρηκτών το σαλέ στην Αράχωβα της Σοφίας Αλιμπέρτη. Σε επίσκεψη που έκανε στο σαλέ της πριν λίγες μέρες διαπίστωσε ότι είχαν μπει διαρρήκτες, είχαν κάνει άνω κάτω το σπίτι και είχαν αρπάξει πολλά αντικείμενα αλλά και ηλεκτρικές συσκευές.
Οι διαρρήκτες μπήκαν ανενόχλητοι στο σαλέ,αφού η Σοφία Αλιμπέρτη ζει μόνιμα στην Αθήνα.
Η αστυνομία έχει πάρει δαχτυλικά αποτυπώματα και ό,τι άλλο στοιχείο θα μπορούσε, προκειμένου να καταφέρει να τους συλλάβει.

Απίστευτες κι όμως αληθινές φωτογραφίες...

Οι εικόνες που θα δείτε μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνονται ψεύτικες και αποτέλεσμα Photoshop, όμως στην πραγματικότητα είναι πέρα για πέρα αληθινές. Πρόκειται για φωτογραφίες που, είτε έχουν τραβηχτεί την κατάλληλη στιγμή από συγκεκριμένη γωνία, είτε είναι απλώς αληθινά γεγονότα που δε φανταζόμασταν ότι μπορούν να συμβούν! Απολαύστε…

Φάρσα στον φαρσέρ, τον στέλνει αδιάβαστο! (Video)

Πήγε να κάνει μια φάρσα στο γραφείο αλλά του την είχαν στημένη και αυτό που ακολούθησε θα το θυμάται για πολύ καιρό...
Δείτε το video...

Την προφυλάκιση Παπαγεωργόπουλου ζήτησε ο εισαγγελέας

Λέτε να είναι ο πρώτος πολιτικός στη Βόρεια Ελλάδα που θα μπει φυλακή; Την προφυλάκιση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου καθώς και του Μιχάλη Ζορπίδη ζητά ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών διαβάζοντας τη δικογραφία για την υπεξαίρεση μαμούθ στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Έλληνας ο δεύτερος καπετάνιος του Costa Concordia;

Ένας Έλληνας, ο Δημήτρης Πιστίδης ή Χρηστίδης, είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της τραγωδίας του Costa Concordia. Πρόκειται για τον δεύτερο καπετάνιο του τραγικού πλοίου, ο οποίος, όπως προκύπτει από τον συγκλονιστικό διάλογο του Ιταλού καπετάνιου Φραντσέσκο Σετίνο, ήταν μαζί του σε μία από τις βάρκες που κατέβηκαν από το πλοίο και διατάχθηκε από το λιμεναρχείο να επιστρέψει σε αυτό, προκειμένου να βοηθήσει στη διάσωση.

Η χειρότερη φάρσα που θα μπορούσατε να κάνετε σε κάποιον που κοιμάται στο αυτοκίνητο (video)

Αφού δεν έπαθε έμφραγμα πάλι καλά...

Διπλή μεταγραφική επιτυχία για την Α.Ε. Ποντίων (Α.Ε.Π.)

Τους μεταγραφικούς στόχους του Ιανουαρίου, έκλεισε 'χθές η Α.Ε.Π. Βατολάκκου.
Στο δυναμικό της ομάδας προστέθηκαν δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι στην διάθεση του έμπειρου προπονητή της ομάδας Χρ. Λάλλου.
Ο λόγος για τον...

Γνωστή τραγουδίστρια εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Ένας αφόρητος πόνος την ανάγκασε να πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λίγο μετά την εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.
Ο λόγος για την...

Εκλογή Προέδρου τον Μάρτιο στο ΠΑΣΟΚ ...

Ο κύβος ερρίφθη. Εκλογή προέδρου τον Μάρτιο αποφάσισε χθες το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη συνεδρίασή του εντός 48 ωρών. H πρώτη είχε γίνει την Τρίτη για θέματα Απασχόλησης, παρουσία και του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κουτρουμάνη, αλλά όχι του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου που δεν θέλησε να είναι παρών στην ίδια συνεδρίαση με τον «υπάλληλο της τρόικας», όπως φέρεται να χαρακτήρισε τον υπουργό.

Ουαλία: Συντριβή αεροπλάνου- Δύο νεκροί

Νεκροί είναι οι επιβάτες ενός μονοκινητήριο αεροπλάνου το οποίο συνετρίβη το μεσημέρι της Τετάρτης σε βουνό στην Ουαλία.
Όπως μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Skynews.«Στο σημείο έσπευσαν σωστικά συνεργία. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται», τόνισε ο εκπρόσωπος της τοπικής Αστυνομίας, Mάρτιν Τάβενερ.

ΔΕΙΤΕ: Ποιες αποδείξεις αναγνωρίζει η εφορία;

To 2011 έκλεισε και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων στις οποίες θα δηλωθούν τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το συγκεκριμένο έτος.
Η αρχή αναμένεται να γίνει με τους ελεύθερους επαγγελματίες το Μάρτιο, ενώ σταδιακά έως τον Ιούνιο θα ακολουθήσουν όλοι οι φορολογούμενοι.

Σε δημοπρασία το μεγαλύτερο σμαράγδι του κόσμου!

Σε δημοπρασία στα τέλη του μήνα, αναμένεται να τεθεί το μεγαλύτερο σμαράγδι του κόσμου!
Πρόκειται για το σμαράγδι «Θεοδώρα», το οποίο ονομάστηκε έτσι επειδή θεωρήθηκε «Δώρο Θεού».Το εν λόγω σμαράγδι, είναι 57.000 καρατίων, ζυγίζει 11,5 κιλά και το μέγεθος του είναι όσο αυτό ενός μεγάλου καρπουζιού.

Συμβουλές Καμμένου προς ΓΑΠ μέσω Facebook...

Ο Π. Καμμένος του δίνει συμβουλές στο Γ. Παπανδρέου, ο οπίος πρόκειται να μεταβεί στην Κόστα Ρίκα για να συμμετάσχει στο συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.


Η ανάρτηση του κ. Καμμένου:
«Σαν βγεις στον πηγεμό για την Costa-Rica...
GAP, για να μην λες ότι δεν σε ειδοποίησα και

Σοκ : Δολοφονήθηκαν 200,000,000 κορίτσια! (video)

200,000,000 εκατομμύρια κορίτσια λείπουν σήμερα απο τη Γη. 
Είναι τα κορίτσια εκείνα που γεννήθηκαν σε χώρες όπως η Κίνα κι η Αφρική, οπου το να γεννηθεί κορίτσι θεωρείται ακόμα και κατάρα. Το ντοκυμαντέρ “it’s a girl” αναμένεται να βγει μέσα στο έτος και σκηνές όπως αυτή με τη γυναίκα που με γέλια λέει οτι σκότωσε συνολικά 8 κορίτσια που γέννησε θα σοκάρουν κόσμο. 
Δείτε το video...

Στις 9:15 π.μ τα σχολεία του Δήμου Γρεβενών - κανονικά του Δήμου Κοζάνης!!!

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών για αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 θα λειτουργήσουν στις 9:15 π.μ. λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Τραγωδία : Πέρασαν το γιο για κλέφτη

Οικογενειακή τραγωδία σε σπίτι του Littleton του Κολοράντο. Ο γιος του ζευγαριού που έμενε στο σπίτι, σε συνοικία συνταξιούχων, άνοιξε με τα κλειδιά του την εξώπορτα και μπήκε μέσα. Την ίδια ώρα όμως βρισκόταν στο σπίτι και ο ανιψιός του ζευγαριού ο οποίος άκουσε πως κάποιος μπήκε, δεν τον είδε όμως.

Πέμπτη: Λιακάδα με πολύ κρύο...

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις στο Αιγαίο με ασθενή βροχή ή χιονόνερο τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και στην Εύβοια, περιμένουμε την Πέμπτη.Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις, ενώ στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί ισχυρός παγετός που τοπικά στη Δυτική Μακεδονία θα είναι ολικός.

Tην επίσπευση των διαδικασιών για το «Καστρί», ζητά ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών

Επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Δακή, απέστειλε ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012, ζητώντας την επίσπευση των διαδικασιών ένταξης του έργου της ανάδειξης των αρχαιοτήτων στην τοποθεσία «Καστρί».
Αναλυτικά ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών στην επιστολή του αναφέρει:

Βρήκε στον τραπεζικό λογαριασμό του 9,8 δισ. δολάρια!

Έγινε δισεκατομμυριούχος σε μία νύχτα!
Ενας δάσκαλος από την Ινδία και η γυναίκα του έπαθαν σοκ, καθώς όταν πήγαν να ελέγξουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό, μέσω Διαδικτύου, είδαν πως το υπόλοιπο έγραφε 490 δισ. ρουπίες, δηλαδή 9,8 δισ. δολάρια, αντί για 200 δολάρια.

Ετοιμαστείτε για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο!

Την πεποίθησή του ότι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος είναι προ των πυλών εξέφρασε ο γνωστός
διπλωμάτης Χένρο Κίσινγκερ. Ο Κίσινγκερ περιέγραψε με μελανά χρώματα ένα ζοφερό μέλλον όπου οι ΗΠΑ θα κονταροχτυπηθούν με την Κίνα και τη Ρωσία με αφορμή το Ιράν και θα επικρατήσουν γιατί είναι απλά καλύτερες.
Όπως αναφέρει σε άρθρο της η ιστοσελίδα dailysquib.co.uk, που φιλοξενεί τις δηλώσεις του κ. Κίσινγκερ, «οι Ηνωμένες Πολιτείες χτυπούν την Κίνα και την Ρωσία, και

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Χ. Μπεκατώρος

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση για το θάνατο του επικεφαλής της γνωστής ελληνικής εταιρείας SSMART, Χ. Μπεκατώρου. Ο επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Αιδηψό.
Ο Χ. Μπεκατώρος παλιός αξιωματικός του ΠΝ,είχε ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις και είχε δημιουργήσει την πολύ επιτυχημένη εταιρεία SSMART, η οποία είχε αναλάβει και ολοκληρώσει με επιτυχία πολλά και μεγάλα έργα που σχετίζονταν με τα πλοία του Στόλου μας. Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η παρουσία της εταιρείας του και στο εξωτερικό.

Σε απολογία 11 ομάδες σε Β’ και Γ’ Εθνική

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 10:30 πέντε ομάδες της Football League και έξι της Football League 2.
Οι κλήσεις:

Έπαιρνε μάτι τις υπαλλήλους του με κρυφή κάμερα

Μία απίστευτη ιστορία ανακάλυψε μία εργαζόμενη σε εταιρία ενοικιάσεως εξοπλισμού για πάρτι. Κάθε φορά που κάποια εργαζόμενη από την εταιρεία πήγαινε στην τουαλέτα, το αφεντικό κλειδωνόταν στο γραφείο του. Η κίνηση αυτή δεν άφησε απαρατήρητη μία εργαζόμενη προκαλώντάς της πολλά ερωτηματικά. Έτσι αποφάσισε να γίνει πιο παρατηρητική. Μια μέρα που ο 40χρονος άντρας κλείστηκε στο γραφείο του, εκείνη μπήκε χωρίς να χτυπήσει και τον έπιασε στα... πράσα. Παρακολουθούσε στην οθόνη του κομπιούτερ του τι γινόταν στις γυναικείες τουαλέτες. Η γυναίκα ενημέρωσε αμέσως τις υπόλοιπες συναδέλφους της και στη συνέχεια τον κατήγγειλε στην αστυνομία.
Ο άντρας συνελήφθη και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το έκανε όχι για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις, αλλά επειδή βαριόταν στο γραφείο.
24h.gr

Ντυνόταν αγόρι για να έρχεται σε ερωτική επαφή με κορίτσια!

Κυριολεκτικά απίστευτη είναι η ιστορία της Gemma Barker, που μεταμφιεζόταν σε αγόρι ώστε να μπορεί να βγαίνει ραντεβού με κορίτσια.
Η 19χρονη άλλαζε τη φωνή της, φορούσε αγορίστικα φαρδιά ρούχα και παρίστανε τρία διαφορετικά νεαρά αγόρια για να μπορεί να βρίσκεται με 15χρονα και 16χρονα κορίτσια και να προχωρά μαζί τους σε ερωτική επαφή.

Μητέρα ανάγκαζε την κόρη της να γδύνεται στο Διαδίκτυο!

Η 41χρονη Ann Lussier από τις ΗΠΑ αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για παιδική κακοποίηση καθώς έθεσε σε κίνδυνο την κόρη της υποχρεώνοντας την να γδύνεται μπροστά στα μάτια ενός άνδρα αυτοαποκαλούμενου ζωγράφου μέσω κάμερας στο διαδίκτυο.