ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Σίγουρα ο πιο βρώμικος άνθρωπος στον κόσμο! 37 χρόνια άπλυτος…Δείτε τον!

Ο πιο βρώμικος άνθρωπος στον κόσμο.
Ενας 65χρονος αγρότης, από την Ινδία, ο Kailash Singh, δεν έχει πλυθεί εδώ και 37 χρόνια, σχεδόν από τότε στιγμή που παντρεύτηκε. Ο λόγος που παρέμεινε μακριά από το νερό είναι η συμβουλή ενός ιερέα . Σύμφωνα με αυτή, ο Kailash θα αποκτούσε έναν γιό εάν δεν πλενόταν. Μέχρι τώρα όμως τo πολυπόθητο αγόρι δεν το έχει φέρει ο πελαργός.

ΔΕΙΤΕ: Αυτό παθαίνει ο χελώνος όταν κάνει Sex με τη χελώνα!

H ερωτική συνεύρεση ανάμεσα στα συμπαθέστατα ερπετά έχει πολλές φορές ατυχή κατάληξη για το αρσενικό…το οποίο αναλαμβάνει όλη τη δύσκολη δουλειά κατά τη διάρκεια της πράξης και λίγα δευτερόλεπτα μετά την… κορύφωση τουμπάρει με αποτέλεσμα να στέκεται στο καβούκι του.
Το sex ανάμεσα στις χελώνες μπορεί να διαρκέσει ακόμη και...

Πάτρα: "Κήδεψαν" τον Παπανδρέου!

Με την κηδεία του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ξεκίνησε το Πατρινό καρναβάλι.
Το δρώμενο είχε τον τίτλο «Πέθανε ο Θείος», ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Αχαιό πρώην Πρωθυπουργό.
Οι καρναβαλιστές, σύμφωνα με το thebest, είχαν φτιάξει ένα ομοίωμα του Γιώργου Παπανδρέου το οποίο τοποθέτησαν μέσα σε φέρετρο.

Κύκλωμα τοκογλυφίας: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες - 28 προφυλακίστηκαν

Ολοκληρώθηκε ακόμη μία μέρα απολογιών των κατηγορουμένων που εμπλέκονται στο αδίστακτο κύκλωμα τοκογλυφίας και εκβιασμών.
Από τα 18 άτομα που απολογήθηκαν σήμερα, μόνο 5 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και υψηλές εγγυήσεις. Συνολικά 13 άτομα αποφασίστηκε να προφυλακισθούν.

Τρένο περνά πάνω από άνθρωπο. Βίντεο

Κάθε άλλο παρά... αστείο είναι το βίντεο με άνδρα που πέφτει στις ράγες και το τρένο περνάει από πάνω του!
Ο ριψοκίνδυνος Ινδός το έχει πάρει σχοινί - κορδόνι: ξαπλώνει στις γραμμές λίγο πριν έρθει το τρένο και... το απολαμβάνει όταν τα βαγόνια περνούν από πάνω του.
Μάλιστα, μετά το «κατόρθωμά» του δεν παραλείπει να ποζάρει χαμογελαστός στην κάμερα...

"Είναι συνέχεια τραυματίας επειδή κάνουμε σεξ 7 - 10 φορές την εβδομάδα"

Στις... σεξουαλικές τους επαφές απέδωσε η σύντροφος γνωστού ποδοσφαιριστή τους συχνούς τραυματισμούς του!
«Ο λόγος που είναι συνέχεια τραυματίας είναι επειδή κάνουμε σεξ 7 - 10 φορές την εβδομάδα», είπε η Μελίσα Σάτα, σύντροφος του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ στο περιοδικό «Vanity Fair».

Kακοποίησαν σεξουαλικά φοιτητή λόγω ... αγώνα μπάσκετ

Ένας φοιτητής από το πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα των ΗΠΑ ο οποίος έκανε το «λάθος» να περάσει μετά το τέλος αθλητικού αγώνα μεταξύ του δικού του και του πανεπιστημίου της Αλαμπάμα, έξω από εστιατόριο όπου είχαν συγκεντρωθεί φοιτητές του δεύτερου, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και βίας.

Κοζάνη-Πυρσός Γρεβενών 4-0 (Βίντεο)

Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε η Κοζάνη την ομάδα του Πυρσού Γρεβενών στο γειτονικό ντέρμπι που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 22/01/2012 στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης. 
Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί...

Καπετάνιος Concordia: Το έριξα στα βράχια για διαφήμιση

Σοκ προκαλεί η απολογία του Ιταλού καπετάνιου του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, ο οποίος δικαιολογείται για το ναυάγιο, δηλώνοντας με κυνικό τρόπο ότι έριξε το πλοίο στα βράχια για …διαφήμιση.
«H πλοιοκτήτρια εταιρία γνώριζε πολύ καλά ότι θα κάναμε υπόκλιση στο νησί.

Η λίστα με τους 4.151 μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου. Δείτε αναλυτικά

Το υπουργείο Οικονομικών έδωσε στη δημοσιότητα λίστα με τα ονόματα 4.151 οφειλετών του Δημοσίου, βάσει των στοιχείων που ήταν διαθέσιμα στις 25 Νοεμβρίου του 2011.
Συνολικά, οι οφειλές που περιλαμβάνονται στη λίστα φτάνουν τα 14.877.807.564 ευρώ.

Οδηγός έπεσε από γέφυρα και βγήκε ... ατσαλάκωτος!

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Κι όμως ένας οδηγός βγήκε κυριολεκτικά ατσαλάκωτος μέσα από το αυτοκίνητό του το οποίο έπεσε από γέφυρα της Εθνικής Οδού.
Ο οδηγός του ΙΧ, ενώ βρισκόταν πάνω στη γέφυρα, μετά από σύγκρουση με άλλο ΙΧ, προσγειώθηκε κυριολεκτικά στην Εθνική οδό. Από την πτώση, το αυτοκίνητό του μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα από παλιοσίδερα.

Super League: Δόξα Δράμας – Άρης 1-3 (video)

Μπορεί ο Άρης να βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς στο παιχνίδι, αντέδρασε όμως σωστά στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα και κέρδισε δίκαια με 1-3 στο Καυτανζόγλειο την επικίνδυνη Δόξα Δράμας. Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό όταν ο Βελλίδης έδιωξε την μπάλα πάνω στον Παπαδόπουλο, που από… σπόντα χρίστηκε σκόρερ για τη Δόξα Δράμας. Με την επανέναρξη του αγώνα, ο Καζναφέρης έβγαλε τη σέντρα για το κεφάλι του Acosta, που εύκολα ισοφάρισε σε 1-1 πριν καν περάσει ένα λεπτό.

Το παράνομο κυνήγι, οι αγριότητες των λαθροκυνηγών και η Περιφέρεια

Με αφορμή τα τελευταία κρούσματα παράνομης λαθροθηρίας και την άρρωστη επιδειξιμανία ορισμένων κυνηγών να περιοδεύουν στα χωριά με το θήραμα στο καπό του Αρρωστη επιδειξιομανία στην πλατεία του Βελβεντού αυτοκινήτου τους η Οικολογική Κίνηση Κοζάνης εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση αφήνοντας αιχμές και για το ρόλο συγκεκριμένων αντιπεριφερειαρχών στην υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ: Μια εικόνα που συγκλονίζει!

Έτσι έχουν καταντήσει το κέντρο της Αθήνας οι κύριοι...που τόσα χρόνια πάσχιζαν για το καλό της πατρίδας μας!
Η πλατεία Κουμουνδούρου είναι γεμάτη με άστεγους, που προσπαθούν να ζεστάνουν το κοκαλάκι τους με χαρτόκουτα και πλαστικά καθώς κοιμούνται στους δρόμους της πόλης.
Ανάμεσα στους άστεγους βρίσκεται κι ένας ανάπηρος… Το αναπηρικό καροτσάκι μαρτυρά την παρουσία του!

Αποτελέσματα - Βαθμολογια Δ' Εθνικής 3ου Ομίλου 11η Αγωνιστική

Για άλλη μία αγωνιστική στον 3ο όμιλο δεν πραγματοποιήθηκαν όλα τα παιχνίδια, λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν τέσσερις αναμετρήσεις για την 11η αγωνιστική, αφού Αεράτα-Περδίκκας, Μεσοποταμία-ΠΑΟΚ Αλεξ. και Νίκη Αγκαθιάς-Αχλάδα δεν έγιναν.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αστείες και περίεργες φωτογραφίες με ζώα!!


Δείτε φωτο...

Έκανε υπερατλαντικό ταξίδι για να βρει τον ξάδερφό της σε ένα… ταξί!

Ο λόγος για τη...Γαβριέλα Λόρντ η οποία κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο των Χανίων, ψάχνοντας για κάποιο μακρινό συγγενή της ηλικίας 90 χρονών περίπου.
Είχε την ελπίδα ότι αυτός θα ζούσε ακόμη στο χωριό Τσικαλαριά Κισάμου. Ο τηλεφωνητής του κέντρου στα Χανιά φαίνεται να γνώριζε τον μακρινό θείο της και με λύπη της απάντησε:

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟ-ΠΟ

Ιστορική Αναδρομή - Εξέλιξη Παιχνιδιού
Την Κυριακή 1η Μαρτίου 1959 έγινε ο πρώτος διαγωνισμός του ΠΡΟΠΟ, που έμελλε να καταξιωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων σαν ένα λαϊκό παιγνίδι πρόβλεψης και τύχης που γεμίζει με ελπίδα τους παίκτες του και προσφέρει πολλά χρήματα και νέα ζωή στους τυχερούς νικητές του.Στον 1ο Διαγωνισμό του ΠΡΟΠΟ συμπληρώθηκαν 727.340 στήλες.

Πως την Πάτησε ο Σφακιαννάκης από τον Σεφερλή!!! (video)

Όταν ακόμα ο Μάρκος Σεφερλής δεν ήταν τόσο γνωστή “φάτσα”, είχε την άνεση να κάνει πλάκα σε όλους. Θύμα του στο συγκεκριμένο βίντεο ο άρχοντας της πίστας Νότης…
Δείτε το...

Σοκαριστικό : Φίδι Με 5 Κεφάλια! (Photos)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

150.000 ευρώ ο γάμος του φερόμενου ως εγκέφαλου της μαφίας της Θεσσαλονίκης

Ήταν Ιούνιος του 2003 όταν ο επιχειρηματίας και φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος της μαφίας της Θεσσαλονίκης Μάρκος Καραμπέρης παντρευόταν την εκλεκτή της καρδιάς του Κατερίνα Βασιλάκου. Ο γάμος ήταν το κοσμικό γεγονός της χρονιάς για την συμπρωτεύουσα και ήταν καλεσμένη τόσο στο γάμο όσο και στη μεγαλειώδη δεξίωση που ακολούθησε όλη η αφρόκρεμα της Θεσσαλονίκης.

Τριάντα εκατ. ευρώ για το Champions League από την ΕΡΤ!

Η ΕΡΤ συμφώνησε με την εταιρεία ΤΕΑΜ -που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions league- να πληρώσει, σε περίοδο οικονομικής κρίσης, περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ για να δείχνει το ματς της Τετάρτης για την τριετία 2012 – 2015.
Καλείται μάλιστα να τα προκαταβάλει, καθώς δεν έχει τη δυνατότητα χορήγησης εγγυητικής επιστολής, χωρίς καν να έχει την αποκλειστικότητα του τελικού της διοργάνωσης που θα προβάλλει από κοινού με το συνδρομητικό κανάλι NOVA!

Γνωστή ηθοποιός έσμιξε μέσω facebook με την αδερφή της μετά από 10 χρόνια!

Ξανάσμιξε με την αδερφή της, ύστερα από δέκα ολόκληρα χρόνια και αφορμή ήταν το facebook!
”Με την αδερφή μου είχα να μιλήσω πολλά χρόνια. Στη σελίδα μου στο facebook έβλεπα συχνά το όνομά της στην κατηγορία ”άτομα που μπορεί να γνωρίζετε”. Κάποια στιγμή λοιπόν, είπα ”μωρέ, δεν αφήνεις τους εγωισμούς;” και...

Μαφία: Ανάμεσα στους προφυλακισθέντες και επικεφαλής του ΣΔΟΕ Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι!!!

Άλλοι οκτώ κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε τέσσερα κυκλώματα εκβίασης και τοκογλυφίας κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, μετά τις απολογίες τους , ενώπιον του γ’ τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης.
Ανάμεσα στους προφυλακισθέντες είναι ο επικεφαλής της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκης του ΣΔΟΕ.

Την σκότωσαν μπροστά στον τάφο του συζύγου της

‘Αγνωστοι εκτέλεσαν μια χήρα ενώ διάβαζε το Κοράνι στο μνήμα του συζύγου της στην επαρχία Πατάνι της νότιας Ταϊλάνδης, ανέφεραν δημοσιεύματα στον Τύπο της χώρας χθες.
Η Τζο Σόνγκσα, 49 ετών, βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή μπροστά στον τάφο του συζύγου της, ο οποίος είχε δολοφονηθεί από μουσουλμάνους αυτονομιστές μαχητές, ανέφερε η εφημερίδα Bangkok Post.

Νεκροί και αγνοούμενοι από ναυάγιο πλοιαρίου στο Ιράν!!!

9 σοροί έχουν περισυλλεγεί μετά από ναύαγιο επιβατηγού πλοιαρίου στα ανοικτά του Ιράν. Από τους συνολικά 22 επιβάτες 5 έχουν διασωθεί.
Τα σωστικά συνεργεία εξέφρασαν φόβους ότι οι περισσότεροι αγνοούμενοι παγιδεύτηκαν στο εσωτερικό του σκάφους, όταν αυτό ανατράπηκε και βυθίστηκε εν μέσω κακοκαιρίας.

Αναβολή για τα Γρεβενά Αεράτα

Την αναβολή δύο αναμετρήσεων του 3ου ομίλου αποφάσισε η ΕΠΟ, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Γρεβενά Αεράτα-Περδίκκα και Αστραπή Μεσοποταμίας-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή (22/1) για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου, αλλά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών θα αναβληθούν μέχρι νεοτέρας.

Διαιτησία 11ης αγωνιστικής 3ου ΟΜΙΛΟΥ Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΟΖΑΝΗ-ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Μαστοροδήμος, Γκαρέλης-Καραφεριάς (Λάρισας)
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ-ΑΕ ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ
Αγγελακόπουλος, Διπλάρης-Καλόγηρος (Καρδίτσας)
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ-ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Τζοφώλης, Κουρέντας-Ράπτης (Τρικάλων)
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ-ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΧΛΑΔΑΣ
Τζουμαλάκης, Τσαουσίδης-Αναστασιάδης (Σερρών)
ΚΑΣΤΟΡΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
Γρατσάνης, Νταλούκας-Μανασής (Τρικάλων
ΝΑΟΥΣΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ
Μηλιάδης, Παπαδόπουλος-Παπακύπης (Μακεδονίας)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
Σελεμίδης, Δεμερτζής-Τοπουσδώνης (Πέλλας)

Βρήκαν μυστηριώδες απολιθωμένο πλάσμα

Ποια είναι η μυστηριώδης ιστορία του παράξενου αυτού απολιθωμένου πλάσματος. Τι αναφέρουν οι επιστήμονες που το ανακάλυψαν;
Ένα εντυπωσιακό απολιθώμα ενός παράξενου πλάσματος που ζούσε στις θάλασσες πριν από 500 εκατομμύρια χρόνια. Το πλάσμα πήρε την ονομασία Siphusauctum gregarium και σε πρώτη ματιά μοιάζει με τουλίπα όμως δεν είναι.

Γνωστός τενίστας έσπασε 4 ρακέτες. Έξαλλος (video)

Ποιος γνωστός κύπριος τενίστας, δεν άντεξε την πίεση του αγώνα και άρχισε να σπάει ρακέτες. Δείτε το βίντεο με τον γνωστό τενίστα να διαλύει τις ρακέτες του.
Ο κύπριος τενίστας δεν άντεξε την απώλεια των δύο πρώτων σετ κόντρα στον Ελβετό, Βάβρινγκα και ξέσπασε στις ρακέτες του. Η ενέργεια του πάντως δεν πέρασε ατιμώρητη.

Σεισμός 6,2 βαθμών στα ανοιχτά των ακτών του Μεξικού

Σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στον Ειρηνικό Ωκεανό στα ανοιχτά των ακτών της πολιτείας Τσιάπας, στο νότιο Μεξικό, όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS).
Το επίκεντρο του σεισμού ήταν περίπου 40 χιλιόμετρα από τις ακτές της πολιτείας Τσιάπας και είχε εστιακό βάθος 66 χιλιόμετρα.
Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι το Σαν Σαλβαδόρ, πρωτεύουσα του Ελ Σαλβαδόρ, πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.
Προς το παρόν δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι.

"Ο Τόπος και το Τραγούδι του", στην ΕΤ3 - Ποντιακά κλαρίνα του ΚΑΡΣ (VIDEO)

Οδοιπορικό στα χωριά της Μακεδονίας, όπου πρόσφυγες από το Καρς του Πόντου μετέφεραν τη δική τους μουσική παράδοση που θέλει το κλαρίνο να έχει τον πρώτο ρόλο.
Κυριακή 22/01/12 στις 12 το μεσημέρι.
"Ο Τόπος και το Τραγούδι" του με τον Γιώργη Μελίκη στην ΕΤ3

Μνημόσυνο για τον Κωστή σε Σιάτιστα και Ελευσίνα!

Μνημόσυνο στη μνήμη του Κωστή Πολύζου τέλεσαν οι συγγενείς από την μεριά του πατέρα του στο Ναό των Δώδεκα Αποστόλων στη Σιάτιστα χθές το πρωί.
Την ίδια ώρα πραγματοποιούνταν μνημόσυνο και στην Ελευσίνα από την μητέρα του και τον πατριό στο μέρος όπου έθαψαν τον Κωστή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera fm 105.3 το μνημόσυνο έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση του  ενός χρόνου από την εξαφάνιση και τη δολοφονία του άτυχου νέου.
sierafm.gr

Ακόμα ένα χτύπημα στους πολίτες: Ετοιμάζουν χαράτσι και για τα... αγροτεμάχια!

Πριν προλάβουν οι φορολογούμενοι να συνέλθουν από το ειδικό τέλος ακινήτων, που πλήρωσαν μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, το οικονομικό επιτελείο ετοιμάζει νέο χαράτσι.
Το υπουργείο Οικονομικών, σχεδιάζει ακόμα μία έκτακτη εισφορά "μόνιμου χαρακτήρα", παρόμοια με το χαράτσι που εφαρμόζεται στα κτίσματα.
Σύμφωνα με την "Καθημερινή" ήδη η εισήγηση έχει τεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων για τη διαμόρφωση του Εθνικού Φορολογικού Συστήματος.

Πόλο, ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Ελλάδα-Ουγγαρία 7-9

Την πρώτη ήττα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης του Αϊντχόφεν γνώρισε η εθνική ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση και πάλεψε απέναντι στην Ουγγαρία, όμως τελικά υπέκυψε με 9-7 απέναντι στη «χρυσή» Ολυμπιονίκη, που με τη νίκη αυτή εξασφάλισε την πρώτη θέση του Α΄ ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά.

Η σημερινή κλήρωση του ΛΟΤΤΟ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ:

ΠΡΟΠΟ-3ος διαγωνισμός Σαββάτου

Τα αποτελέσματα, η νικήτρια στήλη και η διαλογή στον 3ο διαγωνισμό ΠΡΟΠΟ του Σαββάτου:

VIDEO: Οι 10 τερματοφύλακες που μπορούν και πιάνουν τα πάντα!

Αυτοί είναι τερματοφύλακες που μπορούν και πιάνουν όλα τα δύσκολα γκολ, και δεν αφήνουν να περνάει τίποτα στο τέρμα τους.
Δείτε το video...

VIDEO: Εσείς τι θα κάνατε αν ξυπνούσατε και βρίσκατε έναν ξένο στο κρεβάτι σας;

Πάντως η συγκεκριμένη κοπέλα κατατρόμαξε.
Δείτε το βίντεο...

VIDEO:Η χειρότερη αντίδραση που θα περιμένατε από μια γυναίκα όταν της κάνετε καμάκι..

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος!!!
Δείτε το video...

Ελληνικά κρασιά σε φθηνές τιμές!

Έλληνες οινοπαραγωγοί απαντούν στην οικονομική κρίση προσφέροντας φθηνά εμφιαλωμένα κρασιά.
Την ίδια ώρα που τα ράφια των σούπερ μάρκετ γεμίζουν από αξιόπιστες οινολογικές προτάσεις της τάξης των 4 – 6 ευρώ, η πτώση στις πωλήσεις των εμφιαλωμένων κρασιών με τιμή άνω των 10 ευρώ κυμαίνεται μεταξύ 30% – 40%.

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ : Απειλείτε ο « Αγαπούλας»!!!

Ποιος απειλεί τον Τάκη Σπυριδάκη και γιατί ο τηλεοπτικός « Αγαπούλα» έχει δεχτεί εκβιασμούς;
«Όταν αναγκάστηκα να κάνω κάτι που δεν ήθελα, να πάω στον στρατό και να περάσω δυο από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου αγκαλιά με το τίποτα έζησα εκβιασμούς. Ακολούθησαν και άλλοι εκβιασμοί, άλλου είδους στη ζωή μου» εξομολογείται στο «Τηλέραμα» ο ηθοποιός, ο οποίος, όπως παραδέχεται ο ίδιος έχει ζήσει μια έντονη ζωή χωρίς απαγορεύσεις: «Είμαι εναντίον των απαγορεύσεων. Εγώ έχω κάνει τα πάντα και είμαι της άποψης να διαμορφώνεις εσύ την προσωπικότητά σου και να κάνεις κι εσύ τα πάντα. Αλλά στην πράξη δυσκολεύομαι. Έφτασα κι εγώ στο σημείο να βάζω όρια στις κόρες μου».

VIDEO: Αυτό είναι το πιο μικρό σκυλί του κόσμου και μπήκε στο βιβλίο Guinness!!!

Το όνομά της είναι Lucy, είναι τριών ετών και πρόσφατα μπήκε στο βιβλίο Guinness, ως το πιο μικρό σκυλί του κόσμου μιας και έχει ύψος 14,478 εκατοστά και βάρος, μόλις ένα κιλό.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά στην περίπτωση της Lucy.

ΤΑ 12 ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΖΩΑ

Νομίζατε ότι μόνο οι άνθρωποι είναι λαίμαργοι και παχουλοί. 
Δείτε σε φωτογραφίες 12 υπέρβαρα ζώα,
Γάτα...

Τάμτα: Γιατί απέσυραν το νέο τραγούδι της ”Άκου Την Καρδιά”!

Το μεσημέρι του Σαββάτου ενημερωθήκαμε για την απόσυρση του νέου τραγουδιού της Τάμτα ”Άκου την καρδιά”, που αμέσως μόλις κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και προστέθηκε στις playlists των ραδιοφωνικών σταθμώn αγαπήθηκε από τον κόσμο και προβλεπόταν να γίνει μεγάλο hit.

Οι 48 πιο παράξενες φωτογραφίες του Google Earth

To Google Earth είνια μια ενδιαφέρουσα υπηρεσία της Google.Κοιτάξτε τι παράξενες εικόνες μπορεί να εντοπίσει κανείς χρησιμοποιώντας το Google Earth.

Ο Ελληνικός λαός πεινά και το Παπανδρέικο ζει το δικό του όνειρο...

Στην "σέντρα" βγάζει η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", την χλιδάτη ζωή του "συγγραφέα" Νίκου Παπανδρέου, την στιγμή που πολλοί του χρεώνουν παιχνίδια με τα cds.
Πανάκριβα αυτοκίνητα, πολυτελή σπίτια και υπηρετικό προσωπικό. Αυτή είναι η χλιδάτη ζωή του Νίκου Παπανδρέου, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. Σύμφωνα με την εφημερίδα που θα κυκλοφορήσει αύριο, ο Νίκος Παπανδρέου σε καιρούς που δύσκολα οι Έλληνες τα φέρνουν βόλτα και το 25% του πληθυσμού σύμφωνα με έρευνες ζει στα όρια της φτώχεια, αυτός ζει μια χλιδάτη ζωή.