ΣΙΝΕ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Έφυγε ο Γιάννης Πατέρας...

Πενθεί η ελληνική ναυτιλία. 
Ο εφοπλιστής Γιάννης Πατέρας έφυγε σε ηλικία 46 ετών προδομένος από την επάρατη νόσο. Για δύο ολόκληρα χρόνια πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής. Ο εφοπλιστής άφησε πίσω του τη σύζυγό του, Νινέτα, και τα τρία παιδιά τους.

Ποια τραγουδίστρια σήκωσε το φόρεμά της την ώρα που τραγουδούσε πάνω στην πίστα;

Γνωστή τραγουδίστρια σήκωσε το φόρεμά της on stage! Την ώρα που τραγουδούσε και πάνω στο τσακίρ κέφι σήκωσε το φόρεμά της!
Φαίνεται πώς την είχε συνεπάρει η ερμηνεία της και είχαμε αυτή την… hot αποκάλυψη! Τυχεροί όσοι παρευρέθησαν στην πρεμιέρα του

Διάσημη τραγουδίστρια με κυτταρίτιδα!!!

Η μεγάλη επιστροφή της Celine Dion στα μουσικά δρώμενα είναι γεγονός όμως γεγονός είναι και η κυτταρίτιδα που έχει.
Η 43χρονη τραγουδίστρια έκανε δυναμική και πολύ σέξι εμφάνιση, με ρούχα που… έβγαζαν μάτι, αφού όλα τους ήταν πολύ αποκαλυπτικά.
Μόνο που έβγαζε και κάτι... άλλο μάτι. Τι ήταν αυτό;

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Οι βλάχοι και η ξένη γλώσσα!

Δυο βλάχοι , ο Μήτσους και ο Κήτσους , ένα απογευματάκι καθότανε σε μια όμορφη τοποθεσία του ορεινού χωριού τους και καμάρωναν τη θέα .
Σε λίγο περνάει από κει ένας τουρίστας .
Τους πλησιάζει ...

Ολυμπιακός: Πολύ κοντά και στον Kazim Richards (video)

Πέρα από τον Aliaksandr Hleb, τα ερυθρόλευκα προβάρει και ο διεθνής εξτρέμ Colin Kazim – Richards, ο οποίος αγωνίζεται στη Γαλατασαράι και βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο 25χρονος αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τον προορίζει για τη δεξιά πλευρά της επίθεσης και δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ να έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στους «Πειραιώτες».

Αναβολή για τον ΠΥΡΣΟ....

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής αποφάσισε την αναβολή του αγώνα Αστραπή Μεσοποταμιάς-Πυρσός Γρεβενών.
Επίσης, αποφάσισε ο εξ αναβολής αγώνας Καστοριά-Κοζάνη να διεξαχθεί στις 8/2 και ώρα 15:00 στο ΟΑΚΑ Καστοριάς.
Τέλος, ο εξ αναβολής αγώνας Ακρίτας Αχλάδας-Λευκάδια (1/2/2012, 15:00) θα διεξαχθεί στο γήπεδο Φιλώτα.
greveniotis.gr

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σάκης Ρουβάς

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται εδώ και λίγη ώρα ο Σάκης Ρουβάς.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς αισθάνθηκε...

Γιγάντια τρύπα στη Γουατεμάλα προκαλεί δέος...!!! (φωτο)

Kατάπιε ένα 3όροφο κτήριο, έχει κάνει πλέον τον γύρο του κόσμου και..δεν ήταν λίγοι αυτοί που κυριολεκτικά δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν το συγκλονιστικό θέαμα.
Δυστυχώς πρόκειται για αληθινό φαινόμενο, το οποίο μάλιστα είχε συμβεί ξανά στη Γουατεμάλα το 2007.
Δείτε τις δύο γιγάντιες τρύπες, στις σοκαριστικές εικόνες που ακολουθούν!

Τίτλοι τέλους για την Ελένη Φουρέιρα και τον Δημήτρη Γούτο!!!

Η σέξι τραγουδίστρια και ο κτηματομεσίτης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», δεν είναι πλέον μαζί.
Το λαμπερό ζευγάρι ήταν μαζί αρκετά χρόνια και παρ' ότι κάποια περίοδο στο ενδιάμεσο είχε επέλθει μια κρίση στη σχέση του, είχε καταφέρει να την ξεπεράσει και έδειχνε πάλι ερωτευμένο.

Ποια σχολεία θα λειτουργήσουν την Τετάρτη στην Αττική!!!

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο, Τετάρτη, τα σχολεία στο Μαρκόπουλο και το Πόρτο Ράφτη μετά από πρόταση των διευθυντών των σχολικών μονάδων.
Ο δήμαρχος Μαρκόπουλου, Σωτήρης Μεθενίτης, τόνισε ότι τα σχολεία δεν λειτούργησαν σήμερα, Τρίτη, λόγω των ισχυρών τοπικών ανέμων και του παγετού.

Σάμος: Με 2,5 ευρώ κέρδισε στο ΛΟΤΤΟ 2 εκατομμύρια ευρώ!

Τα χρήματα που κέρδισε μπορούν να σχηματίσουν... ένα μικρό βουναλάκι!
Όλα αυτά στο Πυθαγόρειο της Σάμου, όπου ο υπερτυχερός της χθεσινής κλήρωσης (30-01-2012), έριξε ένα δελτίο με 2,5€ και... η τύχη του χαμογέλασε για τα καλά! Το βράδυ, ήταν ο υπερτυχερός κερδίζοντας 2 εκατομμύρια ευρώ!

Αγόρι 3χρονο κυοφορεί τον δίδυμο αδερφό του! Βίντεο

Τον δίδυμο αδερφό του κυοφορεί ένας τρίχρονος από το Περού και για τον λόγο αυτό θα υποβληθεί σε μια πολύ δύσκολη χειρουργική επέμβαση.
H περίπτωση του 3χρονου αγοριού είναι εξαιρετικά σπάνια.
Στην περίπτωση των παρασιτικών διδύμων, το ένα δίδυμο αναπτύσσεται πλήρως και προκαλεί προβλήματα στο επιζών δίδυμο. Το ένα δίδυμο δηλαδή λειτουργεί σαν παράσιτο για το άλλο.
Τι όμως συνέβη και ο 3χρονος δεν απέκτησε κατά την γέννα δίδυμο αδερφό;
Το έμβρυο του δίδυμου αδερφού του, απορροφήθηκε κατά την κύηση από το έμβρυο του άλλου αγοριού, πριν ακόμα σχηματιστούν οι πνεύμονες, η καρδιά και ο εγκέφαλος.
Το «παρασιτικό δίδυμο» ζυγίζει περίπου 1 κιλό και έχει αναπτύξει σύμφωνα με τους γιατρούς μάτια, μαλλιά και κάποια κόκαλα.Το φαινόμενο του «παρασιτικού αδελφού» είχε εντοπιστεί και σε ένα παιδάκι στο Νεπάλ το 2009.

Star.gr

Τι είπε ο Λάκης Γαβαλάς όταν μπήκε στη φυλακή;

Ο Λάκης Γαβαλάς τελικά συνελήφθη για τρίτη φορά και οδηγήθηκε στην φυλακή.
Η κατηγορία που τον οδήγησε στη φυλακή αφορά ποσό περίπου 145.000 ευρώ επί συνόλου περίπου 500.000 ευρώ που χρωστά στα δημόσια ταμεία από μη απόδοση ΦΠΑ για το έτος 2011.

Σύλληψη 49χρονου στο Μαυροδένδρι για κατοχή ναρκωτικών..

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Μαυροδένδρι Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, 49χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε ο 49χρονος, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μια συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους πέντε (5) γραμμαρίων.

Θύμα της κακοκαιρίας ο Απόστολος Γκλέτσος!

Στα χιόνια σε ορεινό χωριό εγκλωβίστηκε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.
Όπως αναφέρει το lamiareport, εδώ και δύο μέρες ο Δήμαρχος Στυλίδας μαζί με την ομάδα του τρέχει από χωριό σε χωριό του Δήμου του για να μπορέσει να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς.

Ιερέας έψαχνε για λίρες πίσω από την Αγία Τράπεζα!

Για σακιά με λίρες έψαχνε πίσω από την Αγία Τράπεζα, μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, ένας 53χρονος ιερέας, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.
Οπως έγινε γνωστό από τις διωκτικές αρχές, ο ιερέας μαζί με τον 57χρονο επίτροπο του ναού, ο οποίος επίσης συνελήφθη, αξιοποιώντας πληροφορίες για ύπαρξη κρυμμένου θησαυρού στο δάπεδο της εκκλησίας, άρχισαν να σκάβουν με την ελπίδα να γίνουν πλούσιοι.

ΣΟΚ! Εξαμελής οικογένεια στην Κρήτη ζει μέσα σε ένα αυτοκίνητο!

Χωρίς ελπίδες και όνειρα έχει μείνει μια πολύτεκνη οικογένεια, που εντελώς ξαφνικά, βρέθηκε στο δρόμο, χωρίς στέγη, χωρίς τροφή, αντιμέτωπη με …
το κρύο, την παγωνιά και τις κακουχίες, ανήμπορη να αλλάξει τη μοίρα της.

Νέα επιδείνωση του καιρού από αύριο!!! Ποιά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά!

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού αναμένεται να σημειωθεί αύριο Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 από τα δυτικά με έντονες χιονοπτώσεις…
Καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις απογευματινές ώρες στα δυτικά. Ολικός παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά ενώ οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα πνέουν εντάσεως 8 με 9 Μποφόρ στο Ιόνιο. Βελτίωση του καιρού αναμένεται να σημειωθεί από το βράδυ της Πέμπτης, όπου η επικράτηση των νότιων ανέμων θα ανεβάσει λίγο τη θερμοκρασία. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο ακόμα.

Ανέκδοτο: Ο στόχος

Ήταν ένα Γερμανός, ένας Ιταλός και ένας Πόντιος και έκαναν αγώνες τοξοβολίας. Βάζουν σε κάποια απόσταση έναν άνθρωπο με ένα μήλο στο κεφάλι.
Πάει πρώτα ο Γερμανός από κάποια απόσταση, σημαδεύει και πετυχαίνει το μήλο. Ανεβαίνει στο βάθρο και λέει:

Παίκτης της Κοζάνης ο Νίκος Ζηνόβιος!!!

Σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες που έχουμε, ο Νίκος Ζηνόβιος αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Εθνικού Βατερού. Ο έμπειρος φορ, ήρθε σε συμφωνία πριν λίγα λεπτά και υπέγραψε στην παλιά του ομάδα την Κοζάνη.

Ηθοποιός του Hollywood έχει χάσει τον ύπνο του με την Ελένη Μενεγάκη

Με τα πιο κολακευτικά σχόλια μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ. Ο νεαρός πρωταγωνιστής σε συνέντευξή του στον Γιώργο Σατσίδη αποκάλυψε: “Η Ελένη Μενεγάκη με αφήνει άγρυπνο τη νύχτα”.
Ο λόγος για τον

Γκολ ποίημα με τακουνάκι!!! (Video)

Απίστευτο γκολ με γυριστό τακουνάκι, εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του γκολκίπερ. Υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που ξέρουν μπάλα και αυτοί που «μιλούν» στη μπάλα! Ο Ερλάν Μεάγια της Νασιονάλ Ποτοσί στην αναμέτρηση με τη Δε Στρόνγκεστ για το πρωτάθλημα της Βολιβίας πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς που θα ζήλευαν ακόμη και μεγάλοι αστέρες.
Δείτε το video...

Τενίστας ''νευριάζει'' με τον Θεό και Εκείνος του....δίνει απάντηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο βίντεο του 1991...
Αν και είναι τραβηγμένο το 1991 και ανέβηκε στο You Tube το 2007, εδώ και δύο ημέρες έχει κάνει χιλιάδες views, καθώς ανέβηκε σε πολύ γνωστές ιστοσελίδες, όπως το reddit.com.
Ο τενίστας Robert Seguso ενώ αγωνίζεται στο Davis Cup, βρίζει τον Θεό μετά από ένα λανθασμενό χτύπημα που κάνει!
Και τότε γίνεται το αδιανόητο... Ο Θεός του... απαντά με έναν κεραυνό, ο αθλητής ξεσπάει σε γέλια και το κοινό σε χειροκροτήματα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Το CNN δεν ξέρει που είναι το Λονδίνο!

Η αλήθεια είναι ότι οι Αμερικανοί δεν είναι και διάσημοι για τις γνώσεις τους στην γεωγραφία...
και τα ιστορικά παραδείγματα είναι πολλά!
Ωστόσο, θα περίμενες κανείς ότι το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο του κόσμου θα είχε μια... βασική γνώση!

Eurovision: Oι πιθανοί υποψήφιοι για τον ελληνικό τελικό!

H ΕΡΤ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τους τραγουδιστές που θα μας εκπροσωπήσουν φέτος στην Eurovision....
H μόνη εταιρεία που δέχτηκε να αναλάβει όλα τα έξοδα της διοργάνωσης είναι η Universal Music και οι καλλιτέχνες που έχει στο δυναμικό της είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Κώστας Μαρτάκης, οι Going Through, οι Μέλισσες,οι Professional Sinerz, οι EMIGRE, ο Γιώργος Καραδήμος, ο Νίκος Βέρτης, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Δέσποινα Ολυμπίου, η Κατερίνα Στικούδη, ο Ηλίας Βρεττός και από το Greek Idol oι δύο φιναλίστ Παναγιώτης Τσακαλάκος και Μαλλού Κυριακοπούλου!
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΡΤ:

Έπαθε καρδιακό μόλις είδε ότι πήρε μισθό 200 ευρώ!

Τραγελαφικά είναι τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2012… Συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύφθηκαν από την εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, όπου οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Νίκαιας ωρύονταν για τους μισθούς πείνας που παίρνουν!

Πουλάει Μανωλά η ΑΕΚ στην Έβερτον!!!

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Έβερτον...αφού οι Βρετανοί επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση. Συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας τα ζαχαρωτά απέστειλαν νέα πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού η οποία φτάνει τις 600.000 ευρώ, συν 400.000 ευρώ όταν ο ποδοσφαιριστής φτάσει τις 20 συμμετοχές και συν500.000 ευρώ όταν φτάσει τις 40.

Πυρπολήθηκε ορθόδοξη εκκλησία στην ΠΓΔΜ

Φωτιά ξέσπασε από άγνωστους ορθόδοξη εκκλησία στο χωριό Λαμπούνιστα, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15 χλμ.από την Στρούγκα των Σκοπίων.
Η πυροσβεστική δύναμη της Στρούγκας, η οποία έσπευσε στο σημείο της πυρκαγιάς, ανέφερε ότι καταστράφηκαν οι βοηθητικοί χώροι της εκκλησίας, ενώ...ζημιές υπέστη και ο τρούλος.

Πετυχημένη Φάρσα με Ιαπωνέζα... (video)

Δείτε το video...

Αυτός θα είναι ο μισθός ενός ιδιωτικού υπαλλήλου!!!

Ήρθε και οι σειρά των ιδιωτικών υπαλλήλων που θα αναγκαστούν να πληρώσουν τα υπόλοιπα των αποκλίσεων του προϋπολογισμού.
Αυτό θα γίνει με την αύξηση της παρακράτησης, λόγω της κατακόρυφης μείωσης του αφορολόγητου από τα 12.000 στα 5.000 ευρώ και με τη προείσπραξη της ετήσιας εισφοράς για το 2012.

Σε ποιες περιοχές είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες;

Σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται και σήμερα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο ορεινό και επαρχιακό δίκτυο εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την χώρα.
Δείτε παρακάτω πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία και πού είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες:

Κρύο με πολλά προβλήματα. Αναλυτικά

Απαγορεύτηκε η διέλευση των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης, ενώ μόνο με αλυσίδες επιτρέπεται η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθας, λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.
Συγκεκριμένα, ο περιφερειακός της Πεντέλης είναι κλειστός από το ύψος του 416 στρατιωτικού νοσοκομείου έως τον ιερό ναό του Αγίου Πέτρου.
Στη λεωφόρο Πάρνηθας η κυκλοφορία των αυτοκινήτων επιτρέπεται μόνο με αλυσίδες από το τελεφερίκ έως το καζίνο.

Το κορίτσι που άφησε άφωνο τον κόσμο για πέντε λεπτά!!! (video)


Το κορίτσι που άφησε άφωνο τον κόσμο για πέντε λεπτά

Εκπληκτική ομιλία δωδεκάχρονου κοριτσιού σε διεθνή διάσκεψη για το περιβάλλον.
Το 1992, στην ηλικία των 12, η Cullis-Suzuki μάζεψε χρήματα μαζί με άλλα παιδιά, μέλη του ECO, για να παρευρεθεί στην Παγκόσμια Σύνοδο του ΟΗΕ για το Περιβάλλον, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Εκεί μαζί με άλλα μέλη της ομάδας παρουσίασε στο συνέδριο περιβαλλοντικά θέματα υπό τον τρόπο που τα βιώνουν οι νέοι και χειροκροτήθηκε από όρθια τα μέλη του συνεδρίου. Σήμερα είναι ακτιβίστρια περιβαλλοντολόγος, ομιλίτρια, τηλεοπτική οικοδέσποινα και συγγραφέας.
Πληροφορίες για την Cullis-Suzuki wikipedia

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα Λευκάδια – Αεράτα (video)



Δείτε τις καλύτερες φάσεις...
Παρακολουθείστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον αγώνα Λευκάδια – Γρεβενά Αεράτα 2-1, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Δεν κλείνει η ΕΡΤ και η “Ραδιοτηλεόραση”

Το Δ.Σ. της ΕΡΤ αποφάσισε να μην βάλει λουκέτο τελικά στην ΕΤ1 και τη “Ραδιοτηλεόραση”, αλλά και τους περιφερειακούς ραδιοσταθμούς
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΕΡΤ:

Σώζεται ο 13ος μισθός κουτσουρεύεται ο 14ος…

Ο 13ος μισθός είναι το δώρο Χριστουγέννων, δηλαδή ένας μισθος και ο 14ος είναι το δώρο Πάσχα, δηλαδή μισός μισθός και το επίδομα αδείας, άλλος μισός μισθός. Τώρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σώζεται ο 13ος μισθός, ενώ ο 14ος μισθός μειώνεται σταδιακά ως και 30% σε βάθος τριετίας.
Το σενάριο αυτό αναμένεται να προταθεί από το Λουκά Παπαδήμο στην Αγκέλα Μέρκελ και αν η Γερμανίδα Καγκελάριος δώσει το ΟΚ, τότε θα υπάρξει συμφωνία.

Ο καιρός σήμερα!!!

Νεφώσεις με χιονόνερο στην Ανατολική Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και ασθενείς χιονοπτώσεις κατά περιόδους σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά καθώς και στα πεδινά της ανατολικής ηεπιρωτικής χώρας, της Βορειοανατολικής Πελοποννήσου...

Tα σχολεία για σήμερα Τρίτη, θα ξεκινήσουν αργότερα…

Μία ώρα αργότερα στον Δήμο Δεσκάτης...
Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών για αύριο Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 θα λειτουργήσουν στις 9:15 π.μ. λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.
Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Δεσκάτης Νίκου Μίγκου, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, τα σχολεία στον Δήμο Δεσκάτης θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα, στις 9:10.


Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους τους αρμόδιους του δήμου, που στέλνουν και σε εμάς τις ενημερώσεις  ως αναφορά την ώρα έναρξης μαθημάτων, λόγω κακοκαιρίας...
Θα σας ξαναψηφίσουμε!!!

UEFA: Το πάρτυ τελειώνει...

Είναι η τελευταία χρονιά του πάρτι. Το οικονομικό έτος 2010 ήταν η τελευταία ευκαιρία για τους ευρωπαϊκούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους να «ξεσαλώσουν» οικονομικά, προτού αρχίσουν να μπαίνουν στον δρόμο της λεπτομερούς καταγραφής των εσόδων και των εξόδων τους από το επιτελείο του οικονομικού fair play (FFP) της UEFA.

Σιατιστινός κέρδισε 31.000 ευρώ σε διαγωνισμό Poker στο Καζίνο Λουτρακίου!

Με τον Χρήστο Μαλιόγκα και τον Κωνσταντίνο Κυριακάκη να μοιράζονται τα δύο μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα αλλά και τις... εντυπώσεις ολοκληρώθηκε  την Κυριακή, το Greek Series of Poker Main Event το οποίο έλαβε χώρα στο καζίνο Λουτρακίου.
Οι δύο παίκτες προχώρησαν σε deal φτάνοντας στο heads-up, με τον Χρήστο να κατακτά , και τυπικά, την κορυφή του τουρνουά μετά από τρεις μέρες παιχνιδιού.

Νέος γύρος συγχωνεύσεων σχολείων!!!

Εγκύκλιος διαβιβάστηκε στα σχολεία, εν όψει δεύτερου γύρου συγχωνεύσεων, αλλά με αυστηρά παιδαγωγικά κριτήρια, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητείται από τους διευθυντές εκπαίδευσης μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου:
1) Να καταχωρήσουν στο Σύστημα Καταγραφής τις προτάσεις-εισηγήσεις τους για τις μεταβολές των σχολικών μονάδων της αρμοδιότητάς τους.
2) Να υποβάλλουν τις προτάσεις αυτές στα αρμόδια Δημοτικά Συμβούλια.

1696 προσλήψεις στους Δήμους - Ποιοί μπορούν να κάνουν αίτηση...

Το ΑΣΕΠ ενέκρινε την πρόσληψη 1.696 εργαζομένων σε διάφορους κλάδους και ειδικοτήτων σε 21 φορείς. 
Διαβάστε αναλυτικά τις ειδικότητες και τις προϋποθέσεις για να κάνετε αίτηση.

Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Ξεφεύγει στην κούρσα για την άνοδο ο Μακεδονικός Κοζανης - Τα αποτελέσματα

Αποφασισμένος να φτάσει στην άνοδο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα δείχνει ο Μακεδονικός Κοζάνης, που πέρασε και από την Ελίμεια με 3-2 και ξέφυγε 4 βαθμούς από τους διώκτες τους, στην επανέναρξη της Α ΕΠΣ Κοζάνης, έπειτα από 40 ημέρες.
Τα αποτελέσματα:

"Λουκέτο" στα πρωταθλήματα Β΄ και Γ΄ Εθνικής!!!

Οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν τα πρωταθλήματα της Football League 1 και 2 (πρώην Β΄ και Γ΄ Εθνική). O ΠΣΑΠ με ανακοίνωσή του τονίζει ότι περιμένει λύσεις για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο και υποστηρίζει ότι την Τετάρτη δεν θα γίνουν τα ματς της Football League.

Προφυλακίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς!!!

Στη φυλακή τελικά οδηγήθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας και persona της ελληνικής showbiz, Λάκης Γαβαλάς, μετά από τις επανειλημμένες συλλήψεις και εμφανίσεις του στον εισαγγελέα και στον ανακριτή.
Ο επιχειρηματίας διώκεται για οφειλές προς το Δημόσιο που αγγίζουν τα 7,5 εκατ. ευρώ καθώς και για μη καταβολή Φ.Π.Α. ύψους 145.000 ευρώ.

Η Beyonce έγινε μάθημα σε πανεπιστήμιο

Το πανεπιστήμιο Rutgers University στο New Jersey έβαλε ανάμεσα στ αάλλα μαθήματα του ενα με τίτλο “πολιτικοποίηση της Beyonce”. Σε αυτό θα εξετάζεται η Beyonce σαν περσόνα και θα μελετάται ο τρόπος που , σε αντίθεση με τους περισσότερους τραγουδιστές, δεν βγάζει απλά τραγούδια αλλά δημιουργεί έναν μεγαλο ντόρο γύρω απο τη ζωή της, την καριέρα της και το πρόσωπό της...

Δείτε τι μετέφερε το φορτηγό

Ατυχήματα δυστυχώς συμβαίνουν πολλά καθημερινά, αυτό όμως δε το βλέπεις συχνά. Φορτηγό γεμάτο αυγά αναποδογύρισε στην Κίνα και γέμισε το δρόμο με μια τεράστια… ομελέτα!

TEI Πάτρας: Ακαδημαϊκός πουλούσε σημειώσεις προς 6 ευρώ

Αν και στην Ελλάδα φημιζόμαστε για τη δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση, ένας
ακαδημαϊκός στα ΤΕΙ Πάτρας αποφάσισε να παραβλέψει το ισχύον καθεστώς και έβγαλε στο σφυρί τις σημειώσεις του προς 6 ευρώ το άτομο.
Το θέμα δεν περιορίζεται πλέον σε απλές συζητήσεις και σχολιασμούς μεταξύ σπουδαστριών, αλλά αποτέλεσε αντικείμενο ενδελεχούς έρευνας από την πλευρά της διεύθυνσης της σχολής και ο καθηγητής κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

Αυξάνουν και πάλι τις τιμές στα διόδια!!!

Την ώρα που η κρίση φέρνει αλλεπάλληλες μειώσεις στα εισοδήματα των νοικοκυριών… οι υπεύθυνοι των διοδίων δεν «χαμπαριάζουν» και αποφασίζουν «σύμφωνα με τον νόμο», όπως αναφέρουν στις ανακοινώσεις τους την αύξηση των τιμών των διοδίων!!!

Νέα μέθοδος ανδρικής αντισύλληψης...

Η αποστολή υπερήχων στα γεννητικά όργανα, η οποία θα σταματά την παραγωγή σπέρματος, μπορεί στο μέλλον να αποτελέσει μια αξιόπιστη εναλλακτική μέθοδο ανδρικής αντισύλληψης, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.