ΣΙΝΕ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:Κάμερα στον Ιππόδρομο κατέγραψε ζευγάρι την ώρα του αγώνα να το κάνουν...

..μπροστά σε κόσμο και βλέποντας την ιπποδρομία!!!
Ουπς......σε πίασαμε μεγάλε!!!
Ας είναι καλά οι κάμερες που καταγράφουν τα πάντα και βλέπουμε πολλούς που να έχουν ιδιαίτερα βίτσια σε αγώνα ιπποδρομίας και μάλιστα μπροστά σε κόσμο...Δεν υπάρχει αυτο..!!!!
Ο τύπος την βρίσκει με τα άλογα και την έκανε την κοπέλα του άλογο....Μάλλον αυτό νόμισε γιατί μόνο αυτός τριβόταν και είχε βγάλει το παντελόνι του...
Δείτε το Βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε:

Μια σπηλιά αξίας 1,5 εκατ. δολαρίων!!!

Το όνομά του πρόκειται μάλλον για ευφημισμό... Αν και είναι γνωστό με το ψευδώνυμο Σπίτι -Σπηλιά διότι είναι χτισμένο μέσα σχεδόν στα βράχια, δεν είναι ακριβώς αυτό που θα είχε κανείς στο μυαλό του ως… μοναχικό ησυχαστήριο.
Ο λόγος; Πρόκειται για μια πολυτελή έπαυλη, που η τιμή του φθάνει το 1,5 εκατ. δολάρια.

Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει αυτούς τους απίστευτους κοιλιακούς;

Το απίστευτο σώμα της σέξι τραγουδίστριας εντυπωσιάζει τους πάντες και όταν εμφανίζεται στην πίστα ανεβάζει κατακόρυφα το θερμόμετρο. Ποια είναι όμως;
Μας έχει απασχολήσει... και με τους έρωτές της κατά καιρούς. Ο λόγος για την...

Γρεβενά: Συνελήφθη 29χρονος για οφειλές προς το Δημόσιο!

Σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το δημόσιο, ύψους ενός εκατομμυρίου και...
δέκα εννέα χιλιάδων ευρώ.
Συγκεκριμένα ο 29χρονος συνελήφθη, χθες το απόγευμα στα Γρεβενά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, για οφειλές προς το Δημόσιο.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Έκανε σχέση με τη μαθήτριά της!!!

Την παγωμένη Αγγλία έρχεται να συγκλονίσει ένα ροζ περιστατικό…
Μία δασκάλα που διατηρούσε λεσβιακή σχέση με μία έφηβη μαθήτρια βρίσκεται υπό κράτηση κάτω από το νόμο περί Ψυχικής Υγείας.
Η Suzanne Harrison, 38, πρώην διευθύντρια στο κολέγιο Suffolk One SixthForm, παραδέχτηκε τέσσερα αδικήματα σε προηγούμενη ακρόασή της στα δικαστήρια του Ipswich.

15χρονος ποδοσφαιριστής από τα Χανιά στη… Mίλαν!

Ο λόγος για τον Νίκο Πατά, ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο Milan Junior Camp Creta 2011, και τη Δευτέρα 6/2/12 αναμένεται να αναχωρήσει για το Μιλάνο.
Ο 15χρονος ποδοσφαιριστής θα μείνει στην Ιταλία μέχρι την Παρασκευή 10/2, θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα δοκιμαστεί στη βασική ομάδα κατηγορίας Κ15 (1997).
Ανάλογες ευκαιρίες θα δοθούν και φέτος από την κορυφαία Ιταλική ομάδα, στο Milan Junior Camp Creta 2012.
Όσα από τα παιδιά επιθυμούν να λάβουν μέρος στην αξιολογημένη πρωτοβουλία της Milan, θα έχουν την ευκαιρία να το πράξουν στο νέο Milan Junior Camp Creta 2012 που θα διεξαχθεί το διάστημα 18-23 και 25-30 Ιουνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. Ο.Τ.Α., τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου και υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.

Ιερέας με μισό εκατομμύριο στο λογαριασμό του...

Οι καταθέσεις μισού εκατομμυρίου ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό κληρικού μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ ήταν δύσκολο να δικαιολογηθούν. Οι άντρες της δίωξης οικονομικού εγκλήματος έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι ο ιερέας «έβαζε χέρι» στο παγκάρι.
Σύμφωνα με στοιχεία τα οποία παρουσιάζει η εφημερίδα «Δημοκρατία» προκύπτει ότι ο έλεγχος για το ιερέα είχε ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες.

Τερματοφύλακας ουρεί στο γήπεδο για να μην κρυώνει!!!

Λύση στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται όταν κάνει κρύο δίνει ο τερματοφύλακας της Σεν Ετιέν, που παραδέχθηκε ότι… κάνει την ανάγκη του στο γήπεδο για να μένει ζεστός!
«Όταν μένουν 15 λεπτά πριν το τέλος του ματς, κατουράω και μετά πηγαίνω κατευθείαν για μπάνιο με όλα μου τα ρούχα», δήλωσε ο Ζερεμί Ζανό στην εφημερίδα «L’ Equipe».
Για να μην τον πούμε… περίεργο, ο γκολκίπερ συνέστησε επίσης ιατρικά γάντια λάτεξ κάτω από τα δερμάτινα, αλλά και... κουστούμι του σερφ αντί για εσώρουχα!

Το βίντεο - αφιέρωμα της Google για τον Σάκη Ρουβά!

Ποια «greek islands» και ποιο «souvlaki»; Τελικά, η καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα είναι ο… Sakis! Πολύ καλά καταλάβατε: Ο Σάκης Ρουβάς, το μοναδικό brand star icon, σύμφωνα με την Google!!
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον ακόμα και της Google (δεν μας κάνει εντύπωση), η οποία θέλησε να κάνει έρευνα γύρω από το «ισχυρό brand name» της χώρας.

Φιλιππίνες: Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ

Σεισμός μεγέθους 6 βαθμών έγινε σήμερα στα ανοικτά της ανατολικής ακτής των Φιλιππίνων, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS), αλλά καμία προειδοποίηση για τσουνάμι δεν εκδόθηκε άμεσα.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 13:09 GMT κοντά στο νησί της Σαμάρ, σε βάθος 60 χιλιομέτρων, και το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων βόρεια της πόλης της Γκουιουάν, σύμφωνα με το Ινστιτούτο.
Zougla.gr

Νέο μήνυμα των Anonymous: "Έλληνες πολεμάμε στο πλευρό σας"!!!

Ξαναχτύπησαν οι Anonymous αργά χθες το βράδυ με θέμα και πάλι την κατάσταση στην Ελλάδα. Το νέο τους μήνυμα ανέβηκε αργά το βράδυ στη σελίδα τους στο facebook δίνοντας σαφείς λεπτομέρειες, διευκρινίσεις και οδηγίες σχετικά με τις δράσεις που σκοπέυουν να αναπτύξουν στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Τελέστηκε το μνημόσυνο της «Θύρας 7»

Ημέρα μνήμης η σημερινή για τoν Ολυμπιακό και τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας που έπληξε την «ερυθρόλευκη» οικογένεια στις 8 Φεβρουαρίου 1981, μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ. Στο μνημείο που έχει αναγερθεί επί τούτω στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο της «Θύρας 7», για τον αδόκητο χαμό των 21 φιλάθλων του Ολυμπιακού την αποφράδα εκείνη ημέρα.

Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου: Στείλτε το μήνυμα σας!

Σήμερα 4 Φεβρουαρίου, είναι γνωστή ως Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου. Όλοι γνωρίζουν πλέον και θα συμφωνήσουν στο ότι ο καρκίνος αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή στην σωματική και ψυχολογική κατ' επέκταση υγεία του ανθρώπου. Σχεδόν ότι επτά εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους.

Προβλέψεις για αρκετό χιόνι τη Δευτέρα!!!

"Τρομακτικός" χάρτης απο το snow-forecast για την ερχόμενη Δευτέρα. 
Μεταφράζοντας τον, θέλει την Φλώρινα με 50εκ χιόνι, την Πτολεμαιδα και την Κοζάνη πάνω απο 70εκ. και την Νάουσα σχεδόν 80 με 90εκ.
Αν επαληθευτεί, τότε θα έχουμε να κάνουμε με την ισχυρότερη κακοκαιρία των τελευταίων 10 ετών, ανάλογη σε κλίμακα με αυτήν του 2001. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και το χιόνι που υπάρχει...
Γιώργος Βασιλειάδης - Μετερεωλόγος

Πόσα χρήματα έχει στην τράπεζα ο πιο φτωχός Έλληνας Βουλευτής; "

"Εγώ ευθύνομαι για τα δεινά της χώρας";
"Έρχονται κάποιοι και μου λένε "βολευτήκατε εσεις!". Βολεύτηκα εγω; Στην κυριολεξία, έχω εξουδετερωθεί οικονομικά απ' αυτή την ιστορία", λεέι ο βουλευτής του ΠαΣοΚ και...

Ο Πύργος της Μίζας: Μία φωτογραφία με πολλά like στο Facebook!

Ο Πύργος της Πίζας είναι πολύ γνωστός σε όλους.
Αλλά ο Πύργος της Μίζας είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε να υπάρχει!
Και όμως;
Υπάρχει και συγκεντρώνει τα χαμόγελα - με τα χάλια μας - στο Facebook τις ημέρες αυτές;
Στη φωτογραφία εμφανίζεται, μετά από επεξεργασία φυσικά, η Βουλή των Ελλήνων να γέρνει σαν τον Πύργο της Πίζας και το μήνυμα είναι "Ο Πύργος της Μίζας".
Κάποιοι φαίνεται πως εμπνέονται από την πολιτική επικαιρότητα και με αρκετό χιούμορ και έξυπνο τρόπο τη σατιρίζουν! Εξάλλου η φωτογραφία δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα...

Τραυμάτισαν τον Γιώργο Τσαλίκη πάνω στην πίστα!!!

Μετά από άλλη μια μέρα στη δουλειά ο Γιώργος Τσαλίκης έφτασε σπίτι του τα ξημερώματα του Σαββάτου. Έβγαλε μια φωτογραφία το πρόσωπό του και την ανέβασε στο Twitter.
Ο γνωστός τραγουδιστής έμοιαζε σαν να είχε χτυπήσει σε τοίχο, αλλά όχι, τα σημάδια ήταν απόρροια του λουλουδοπολέμου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.
«Μετά τον πόλεμο στο Caramela… Με τα σημάδια της μάχης (απ’ τα λουλούδια) στο πρόσωπο... Καλημέρα».
Και σε τέτοιες περιόδους κρίσης, ούτε ένσημα μπορείς να ζητήσεις, ούτε να σταματήσεις τα «ιπτάμενα πανέρια», γιατί από αυτά «ζει» το μαγαζί, οπότε κάθεσαι και το «απολαμβάνεις».

Zougla.gr

Τούρκος πατέρας πούλησε την 12χρονη κόρη του για 2.172 ευρώ!!!

Ένας 54χρονος τούρκος πατέρας φέρεται να πούλησε πριν από έξι χρόνια την ανήλικη κόρη του σε συνομήλικό του, φροντίζοντας να υπογράψει μαζί του μέχρι και ιδιωτικό συμφωνητικό. Σύμφωνα με τα στοιχεία της τουρκικής αστυνομίας ο Οσμάν Γ. πούλησε τη 12χρονη κόρη του (το όνομα της οποίας...

Το τελευταίο μήνυμα του Νίκου Απέργη στην προσωπική του ιστοσελίδα..

Οι Πολιτικοί της χώρας οφείλουν να ΑΚΟΥΣΟΥΝ την ΠΛΑΤΕΙΑ!!!
Το κίνημα των “Αγανακτισμένων”, που εκδηλώνεται εδώ και δυο εβδομάδες σε όλες τις πλατείες της χώρας δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε κατευθυνόμενο. Αποτελεί, έστω και αρκετά καθυστερημένη λαϊκή έκφραση της δυσφορίας, της απελπισίας και της αγανάκτησης που εύλογα νιώθει ο λαός μας για όσα συμβαίνουν και όσα αποφασίζονται για μας, χωρίς τη δική μας γνώμη.

Οι “Γκρίζοι Λύκοι” οργανώνονται στη Γερμανία

“Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι οι δολοφονίες των Νεοναζί, ωθούν την τουρκική νεολαία να ακολουθήσει τη μέθοδό τους” αναφέρθηκε σε Συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο με θέμα την ανάπτυξη του ‘ιδεαλισμού’ μεταξύ της τουρκικής νεολαίας και της Τουρκίας.

ΑΝΑΒΟΛΗ πρωταθλήματος ΕΠΣ Γρεβενών

Η ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κάνει γνωστό στα σωματεία ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Νομό μας οι αγώνες Πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας ( 16η αγωνιστική ) που έχουν ορισθεί για τις 04/02/2012 αναβάλλονται.
Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί από τις 11/02/2012 από τους αναβληθέντες αγώνες της 16ης αγωνιστικής.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του πρώτου γάμου της Μενεγάκη!!!

Τι μπορεί να ανακαλύψει κάποιος εντελώς τυχαία…
Φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από τον πρώτο της γάμο. Έχουν περάσει σχεδόν 21 χρόνια από τότε που η ξανθιά παρουσιάστρια ντύθηκε για πρώτη φορά νύφη στο πλευρό του Σταύρου Γαρδέρη. Ο επιχειρηματίας ο οποίος διατηρούσε κατάστημα νυφικών, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την ωραία Ελένη η οποία τότε έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης με τη βοήθεια του. Οι φήμες λένε ότι οι γονείς του Γαρδέρη δεν ήθελαν για νύφη τους τη Μενεγάκη και οι τσακωμοί έδιναν και έπαιρναν ακόμα και λίγο πριν το ζευγάρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας…Τι συνέβη και γιατί χώρισαν; Σε λίγη ώρα από τώρα…Σε λίγο…Υπομονή έρχεται…Πάντως οφείλω να πω ότι και τότε στα 22 της ήταν κούκλα… αν και η μυτούλα μου φαίνεται λίγο μεγαλούτσικη ε;

Πού οφείλεται ο εθισμός στα ναρκωτικά;

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ίσως οφείλεται σε μια ανωμαλία του εγκεφάλου, υποστηρίζει μια νέα μελέτη. Οι ερευνητές εντόπισαν για πρώτη φορά στον εγκέφαλο εθελοντών συγκεκριμένες διαφοροποιήσεις οι οποίες ενδέχεται να ευθύνονται, τουλάχιστον εν μέρει, για τη ροπή όσων τις φέρουν προς την εξάρτηση από ουσίες.

Μπορεί να μας πεταχτούν τα μάτια έξω όταν "εμποδίζουμε" ένα φτέρνισμα;

Πολλοί από εμάς συνηθίζουμε να "καταπνίγουμε" το φτέρνισμά μας, ιδιαίτερα όταν είμαστε σε δημόσιο χώρο, κλείνοντας της μύτη μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, ο αέρας που θα έβγαινε προς τα έξω να επιστρέφει στο κεφάλι μας.

Όλα τα blogs της google, αλλάζουν domain!!! Τι σημαινει αυτο;;;

ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΒΓΑΙΝΟΥΝ" ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ...
Συμφωνα με δημοσιευμα του BBC, η Google εκτος απο την πολιτικη απορρητου,απο τη 1η Μαρτιου 2012 αλλαζει τη πολιτικη της και στα blogs.
Oλα τα blogs της πλατφορμας blogspot.com ,θα αλλαξουν τον επόμενο μηνα domain αυτοματα και θα εχουν καταληξη , αναλογα με τη χωρα απο τη οποια βγαινουν , απο την οποία γίνονται δηλαδη οι περισσοτερες αναρτησεις.
Τι σημαίνει αυτό;;;
Τα blogs που βγαινουν απο την Ελλάδα και ειναι της Google, απο 1η Μαρτιου 2012 θα εχουν την καταληξη blogspot.com.gr πραγμα το οποιο σημαινει πως πλεον θα υπαγονται στην Ελληνικη νομοθεσια και θα μπορει να γινεται αρση του απορρητου ακομη και για συκοφαντικη δυσφημιση!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ BLOGS ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ BLOGSPOT,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ.
ΚΡΙΜΑ...ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.
Διαβαστε το δημοσιευμα του BBC εδώ... http://www.bbc.co.uk/news/technology-16852920 
ΠΡΕΖΑ TV

Παραλίγο να κάνει την γκάφα του αιώνα η ΑΕΚ!

Την τελευταία, κυριολεκτικά, στιγμή η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ κατέβαλε στην εφορία το χρηματικό ποσό που απαιτούνταν και
θα σφραγίσει εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο.
Οι οφειλές προς την εφορία και λανθασμένοι χειρισμοί της προηγούμενης διοίκησης έφεραν την 'Ένωση" μπροστά σε ένα ανεπανάληπτο κάζο.

Πλούσια η Μηνιαία δραστηριότητα της Γεν. Αστυνομικής Διεύθ. Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας

Μηνιαία δραστηριότητα, υφισταμένων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
1. Κατά την διάρκεια του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2012, από τις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας:

Τί συμβολίζει η μάσκα των Αnonymous;

Δεν είναι λίγες οι φορές που συναντήσαμε να φιγουράρει στα μέσα ενημέρωσης, σε blogs κ.ά, η γνωστή στους περισσότερους πια μάσκα του “V for Vendetta”.Τις τελευταίες ημέρες δε, έχουν πυκνώσει οι εμφανίσεις της καθώς η διεθνής ομάδα χακτιβιστών Anonymous χρησιμοποιούν την εν λόγω μάσκα για τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Λίγοι όμως γνωρίζουν τι συμβολίζει, ενώ ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν την ιστορία της.

Σάββατο με Βροχές και καταιγίδες!!!

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για Σάββατο...
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με βροχές. Πιθανότητα καταιγίδας στα ανατολικά. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από μηδέν (0) έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από μείον 3 (-3) έως 5 βαθμούς.

Πτολεμαίδα : Το αγνό μέλι Λάρισας ήταν γλυκόζη!

Τους καταναλωτές στη Λαική Αγορά Πτολεμαίδας εξαπατούσαν δύο πωλητές οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι διέθεταν αγνό μέλι Λάρισας χωρίς όμως τα απαραίτητα στοιχεία πιστοποίησης.
Μετά την καταγγελία από τον γραμματέα του Μελισσοκομικού Συλλόγου Π Ε Κοζάνης Αιμίλιο Μεντεσίδη στην Αστυνομία και την προσαγωγή των υποτιθεμένων μελισσοκόμων διαπιστώθηκε ότι το μέλι ήταν γλυκόζη και αρωματικές ουσίες. Εναντίον τους κατατέθηκε μήνυση και η υπόθεση οδηγείται στη δικαιοσύνη.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Υπουργός κατηγορείται για κλοπή… ποδηλάτων

Συνελήφθη ο πρώην υπουργός Ορυχείων της Ζάμπιας, Μάξγουελ Μουάλε, για την κλοπή 20 ποδηλάτων που ανήκαν σε μεταλλωρύχους.
«Επιβεβαιώνω τη σύλληψη και την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του κ. Μάξγουελ Μουάλε για την κλοπή 20 ποδηλάτων στην Ανατολική Επαρχία.
Η συνολική αξία των ποδηλάτων έφτανε τα 5,5 εκατ. κουάτσα δηλαδή περίπου 800 ευρώ.
princeoliver

Η περιπέτεια υγείας του Νίκου Φώσκολου!!!

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Νίκου Φώσκολου. 
Ο σεναριογράφος δεκάδων επιτυχημένων ελληνικών ταινιών αλλά και σήριαλ που άφησαν εποχή, τόσο στην Κρατική, όσο και την ιδιωτική τηλεόραση αποκαλύπτει ότι η σημερινή πραγματικότητα είναι για εκείνον ότι πιο δύσκολο έχει βιώσει ποτέ στην ζωή του, εξαιτίας ενός κατάγματος που έχει υποστεί.

Πατατοπαραγωγοί από το Νευροκόπι θα μοιράσουν πατάτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Πάνω από 12 τόνους πατάτες προτίθενται να μοιράσουν αύριο το πρωί οι πατατοπαραγωγοί από το Νευροκόπι Δράμας που θα συγκεντρωθούν στη ΔΕΘ για την 24η Agrotica.
Οι πατατοπαραγωγοί από τη Δράμα κατεβαίνουν αύριο στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις χαμηλές τιμές πώλησης και τις μεγάλες αδιάθετες ποσότητες της σοδειάς τους, που όπως υπολογίζουν ξεπερνούν τις 10.000 τόνους.
Οι παραγωγοί θα συγκεντρωθούν από νωρίς το πρωί απέναντι από την κεντρική πύλη της ΔΕΘ, στην πλατεία Σιντριβανιού για να μοιράσουν τις πατάτες σε τσουβάλια.
Seleo.gr

Ο μπέμπης με το απίστευτο ταλέντο στο πινγκ-πονγκ. (Video)

Είναι το μωρό θαύμα, o αυριανός πρωταθλητής στο πινγκ-πονγκ.
Δείτε το video..

Διευθυντής νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης σε χρέη… μπογιατζή!

Για την άθλια κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης μίλησε η πρώην διοικήτρια του ΕΚΕΠΥ B.Ελλάδος, Τζίνα Λεπτοκαρίδου…
‘Οπως ανέφερε η κ. Λεπτοκαρίδου η οποία τώρα είναι διευθύντρια στο “Άγιος Δημήτριος” υπάρχουν απίστευτες ελλείψεις σε φάρμακα, υλικά, προσωπικό, οι μισθοί έχουν ελαττωθεί ενώ όπως αποκάλυψε ο διευθυντής της Παθολογικής στο “Άγιος Δημήτριος”, αναγκάστηκε να… ασπρίσει ο ίδιος, τους χώρους του νοσοκομείου, γιατί δεν υπήρχαν λεφτά για μπογιατζή.

Έβαλε μπλούζα με το Σατανά μπροστά σε παιδάκια!

Έβαλε μπλούζα με το Σατανά μπροστά σε παιδάκια, σε εκπομπή που βλέπουν παιδάκια!
Απίστευτος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος που στην εκπομπή master chef junior που παρακολουθείται από μικρούς και μεγάλους, έβαλε μπλούζα με το Σατανά! 

Ωραίο μήνυμα πέρασε στα παιδάκια... Τουλάχιστον άτυχο...

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ GOIN' THROUGH... (video)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ GOIN' THROUGH ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ " ΕΝΤΑΞΕΙ"...
Ακούστε το...

Πάγωσε η λιμνοθάλασσα της Βενετίας

Στην… κατάψυξη βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες η Ιταλία.
Το κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα έφτασε σήμερα και στη Ρώμη, οι κάτοικοι της οποίας είδαν χιόνια να πέφτουν ακόμη και στο κέντρο της πόλης.
Την ίδια ώρα το θερμόμετρο δείχνει -30 βαθμούς Κελσίου στις Αλπεις, ενώ στη Βενετία η θερμοκρασία ήταν τόσο χαμηλή που πάγωσε η επιφάνεια της διάσημης λιμνοθάλασσας.

Η φύση είναι ο καλύτερος «ζωγράφος»!

Εικόνες θαυμαστές, τοπία καταπληκτικά και πλάνα απίστευτης ομορφιάς συνθέτουν τη φύση γύρω μας, προκαλώντας τις περισσότερες φορές έκπληξη σε όσους τα αντικρίζουν.
Γιατί σαν άλλος έμπειρος ζωγράφος, χωρίς πινέλα και χρώματα, παρουσιάζει καθημερινά δίπλα μας και ένα μικρό… θαύμα. Στα δέντρα, στο νερό, στα λουλούδια και στα φυτά συνθέτει εικόνες πουθα ζήλευε και ο πλέον έμπειρος καλλιτέχνης.

Κοιμόταν πλάι στον νεκρό πατέρα του για 3 μέρες!

Θλίψη και ερωτήματα προκαλεί ο θάνατος ηλικιωμένου στο Σκόπελο της Γέρας, καθώς όπως διαπιστώθηκε… ήταν νεκρός για τρεις ολόκληρες ημέρες και κανείς, μα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.
Το πιο ανατριχιαστικό της υπόθεσης ήταν πώς...

Νίκος Απέργης: H Βιογραφία του μεγάλου μας ηθοποιού που έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο (video)

Ο Νίκος Απέργης υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως πολιτευόμενος στον δήμο Αθηναίων. Ο Νίκος Απέργης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947. Σπούδασε Θέατρο στην Ανώτερη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου και ασχολήθηκε επαγγελματικά στο θέατρο, το ραδιόφωνο την τηλεόραση και τον κνηματογράφο. Βραβεύτηκε, ως συγγραφέας, για το θεατρικό έργο του οι «Σφουγγαράδες».
Από το 1982 και μέχρι σήμερα ασχολείται παράλληλα, με το Marketing και την Διαφήμιση.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφυγε απ’τη ζωή ο ηθοποιός Νίκος Απέργης!!!

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός σε όλους εξαιρετικός ηθοποιός και άνθρωπος Νίκος Απέργης πριν λίγο μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο τον τελευταίο καιρό.
Ο Νίκος Απέργης υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως πολιτευόμενος στον δήμο Αθηναίων.

ΑΕΚ: Νέος πρόεδρος και αύξηση κεφαλαίου..

Νέο πρόεδρο της ΑΕΚ τον Ανδρέα Δημητρέλο όρισε το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας το οποίο συνεδρίασε το πρωί στα Σπάτα.
Ο κ. Δημητρέλος θα είναι μεταβατικός πρόεδρος στην Ένωση μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ στο δ.σ. έγινε και πρόταση να πραγματοποιηθεί νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 2,5 εκ. ευρώ, προκειμένου να μη βγάλει ενημερωτικό δελτίο αφού δεν έχει χρήματα για να πληρώσει τα κόστη.

Φωτιά σε κυβερνητικό κτίριο στο Κάιρο...

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε κυβερνητικό κτίριο που βρίσκεται απέναντι από το υπουργείο Εσωτερικών στο κέντρο του Καΐρου, όπου χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν, ανακοίνωσε η δημόσια τηλεόραση.
Η αιτία της πυρκαγιάς, που έχει ξεσπάσει στον τελευταίο όροφο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή αλλά σύμφωνα με πηγή των δυνάμεων ασφαλείας άγνωστοι είχαν μπει στο κτίριο λίγο πριν.Και όλα αυτά δύο ημέρες μετά την τραγική εξέλιξη με 79 νεκρούς σε ποδοσφαιρικό αγώνα.