ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ελληνας ιδιοκτήτης οίκου ανοχής καλεί άστεγους!

Η θερμοκρασία έπεσε πολύ στη Βιέννη και οι άστεγοι περνάνε δύσκολες στιγμές. Ο ελληνικής καταγωγής Peter Laskaris ομως, ιδιοκτήτης οίκου ανοχής στην πόλη, έκανε κάτι για αυτο. Ανοιξε τις πόρτες τις επιχειρήσεις του για να στεγάσει 10 άστεγους ανθρώπους, δε μπορεί περισσότερο. Θα τους παρέχει κρεβάτι να κοιμηθούν και νερό για να κανουν ένα ζεστο μπάνιο. Φυσικά ξεκαθάρισε οτι δε θα προσφέρει κάποια άλλη υπηρεσία, απο αυτές που θα φαντάζονταν κάποιοι λόγο της δουλειάς του.

Οι αδερφές με το συνδρομο λυκανθρωπου!!!

Ειναι 3 κορίτσια απο την Ινδία, 3 αδερφές που πάσχουν απο το λεγόμενο σύνδρομο του λυκανθρώπου. Η τριχοφυΐα τους εχει εξαφανίσει κάθε ίχνος θηλυκότητας και τα κορίτσι πιστεύουν πως δε θα μπορέσουν ποτέ να παντρευτούν στη ζωή τους αφού κανείς δε θα γυρίσει να τις κοιτάξει. Για να μπορέσουν να προχωρήσουν σε θεραπεία χρειάζονται αρκετές χιλιάδες δολάρια, ομως η οικογένεια ειναι πολύ φτωχή και δυστυχώς δε μπορεί να τα πληρώσει...

Το διασημότερο “ασανσέρ” του κόσμου

Το διασημότερο “ασανσέρ” του κόσμου, με το οποίο διασώθηκαν τον Οκτώβριο του 2010 οι 33 Χιλιανοί ανθρακωρύχοι που είχαν εγκλωβιστεί μέσα σε σήραγγα, σε βάθος 622 μέτρων, εκτίθεται από αύριο στο Λονδίνο, για πρώτη φορά στην Ευρώπη, όπως ανακοίνωσε το Μουσείο Επιστημών της βρετανικής πρωτεύουσας.

Με έσωσαν τα τεράστια ψεύτικα στήθη μου! Δήλωσε μοντέλο μετά από τροχαίο

Το μοντέλο που βλέπετε στη φωτογραφία, έγινε γνωστό και όχι άδικα, για τα τεράστια ενθέματα σιλικόνης που έχει τοποθετήσει στο στήθος του! Για την ακρίβεια κρατάει στα ...χέρια της το ρεκόρ των μεγαλύτερων ενθεμάτων στήθους στον κόσμο!
Mπορεί το αποτέλεσμα της προσθετικής στήθους της 32χρονης Sheyla, να είναι άσχημο και αντιαισθητικό, αλλά αυτά τα τεράστια ψεύτικα στήθη, της έσωσαν τη ζωή!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Το μοντέλο, πηγαίνοντας προχθές στο σπίτι του στο Χιούστον του Τέξας μετά από ένα πάρτυ, ελαφρώς μεθυσμένη, έχασε τον έλεγχο του αυτoκινήτου της με αποτέλεσμα, να συγκρουστεί με ένα δέντρο! Δεν φορούσε ζώνη και θα είχε τραυματιστεί πολύ άσχημα, αν δεν την έσωζαν τα ...τεράστια στήθη της, που λειτούργησαν ως αερόσακοι!

Ειναι ο πιο κοντός άνδρας του κόσμου; (video)

Σε λίγες μέρες επιτροπή απο τα βραβεία Γκίννες θα επισκεφτεί το απομακρυσμένο χωριό του Nεπάλ στο οποίο ζει ο 72χρονος Chandra Bahadur Dangi για να δουν αν θα του δώσουν τον τίτλο του πιο κοντού . Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ο Chandra έχει ύψος μόλις 56 εκατοστά και ζυγίζει 12 κιλά, κάτι που αν ισχύει του δίνει αμέσως τον πολυπόθητο τίτλο...

VIDEO: Ο blogger που αδυνάτησε μέσα σε 5 ώρες και τρέλανε το διαδίκτυο!

Όλοι θα έχετε δει τις περίφημες φωτογραφίες «πριν» και «μετά» των προγραμμάτων αδυνατίσματος.
Ένας blogger έρχεται να αποδείξει πόσο εύκολο είναι γι' αυτές τις εταιρίες ή τα περιοδικά να παρουσιάσουν εντυπωσιακές φωτογραφίες με εξπρές αδυνάτισμα.
Ο Furious Pete ανέβασε, λοιπόν, στην ιστοσελίδα του και στο YouTube ένα βίντεο όπου παρουσιάζει πώς μπορείτε να κάνετε κι εσείς εντυπωσιακές φωτογραφίες πριν – μετά μέσα σε 5 ώρες και να φαίνεστε αδυνατισμένοι.
Ξεκινώντας από την φωτογραφία «μετά» προτείνει να πάνε στο γυμναστήριο και να κάνετε ασκήσεις που θα διογκώσουν τους μύες σας και στη συνέχεια να κάνετε σολάριουμ.
Λίγο λάδι και λίγο photoshop θα τελειοποιήσουν την φωτογραφία σας.
Μετά έρχεται η σειρά της φωτογραφίας «πριν». Καθίστε αναπαυτικά, φάτε πατατάκια, πιείτε αναψυκτικά και σοκολατούχο γάλα και στη συνέχεια φωτογραφηθείτε χωρίς να σφίγγετε το σώμα σας.
Δείτε τα αποτελέσματα:

Άρθρο - φωτιά... "Θα με αφήσεις να καταλήξω να ζω σε ένα χαρτόκουτο, πατέρα; "

Οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν με τα νέα μέτρα που επιβάλλει η Τρόικα. Ναι κύριοι, και εκείνοι που μερικοί από εσάς νομίζετε ακόμη για εθνοσωτήρες αποφάσισαν την μείωση κατά 20% στους μισθούς και τις περικοπές στις συντάξεις.
Το ξέρω πως δεν σε νοιάζει!


Επίσης, η επίσημα καταγεγραμμένη ανεργία έφτασε στο 20,9% σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική...
Αρχή, μιλάμε για περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανέργους. Το ξέρω πως ούτε και αυτό σε ενδιαφέρει.

Η 5η! Παραιτήθηκε η υπ. Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Παραιτήθηκε αναπληρώτρια η υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Η κ. Ξενογιαννακοπούλου είχε διατυπώσει σοβαρές διαφωνίες με τα σκληρά μέτρα που περιλαμβάνει το νέο Μνημόνιο και οι αντιρρίσεις της την είχαν βάλει σοβαρά σε σκέχεις παραίτησης όπως και τελικά συνέβη.
Β'εβαια δεν έχει ακόμη διασαφηνιστεί εάν θα θα καταψηφίσει και τη δανειακή σύμβαση στη Βουλή
Θυμίζουμε ότι η κυρία Ξενογιαννακοπούλου αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου για τη θέση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, όταν εξελέγη πρόεδρος του κόμματος το 2004.
Νωρίτερα παραιτήθηκαν οι υπουργοί του ΛΑΟΣ και χθές ο υφ εργασίας κ. Κουτσούκης

Αβγά προκαλούν στειρότητα στους άνδρες

Οι κινεζικές αρχές διενεργούν έρευνα σχετικά με την προέλευση αβγών που αναπηδούν μετά το βράσιμο και μπορούν να προκαλέσουν στειρότητα στους άνδρες το τελευταίο διατροφικό σκάνδαλο που πλήττει τη χώρα μετέδωσαν σήμερα τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Τα αβγά, που αποκαλούνται “λαστιχένια αβγά” ή “αβγά πινγκ πονγκ” από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης και στο Ίντερνετ, είναι πολύ σκληρά για να καταναλωθούν, γεγονός που προκαλεί υποψίες ότι είναι ψεύτικα και έχουν εμφανιστεί σε “μικρές ποσότητες” στις κινεζικές αγορές, μετέδωσε το πρακτορείο Νέα Κίνα.
“Η έρευνα στοχεύει στο να κατευνάσει τις ανησυχίες των καταναλωτών μετά τις υποψίες κάποιων εξ αυτών ότι αγόρασαν ψεύτικα αβγά κατασκευασμένα από ασυνείδητους εμπόρους που επιδιώκουν το κέρδος”, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Ωστόσο, η σκληρότητα των αβγών μπορεί να οφείλεται σε φυσικά αίτια και να προκαλείται από την κατανάλωση από τις κότες μεγάλων ποσοτήτων τροφής εμπλουτισμένης με μια τοξική ουσία (γκοσιπόλη), που προσκολλάται στον κρόκο των αβγών, μετέδωσε το Νέα Κίνα.

Παιδιά 6 ετών παίζουν μποξ για ένα κομμάτι ψωμί! Βίντεο

Πόσο πνευματικά άρρωστος μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος πληρώνει για να δει παιδάκια έξι ετών να παίζουν MuayThai, βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή τους και πόσο απελπισμένα μπορεί να είναι τα ίδια τα παιδιά;;;
Δεν πρόκειται για σενάριο της φαντασίας αλλά για την σκληρή καθημερινότητα 30.000 παιδιών από την Ταϋλάνδη που γίνονται μποξέρ πριν καλά-καλά κλείσουν τα έξι τους χρόνια, για να βοηθήσουν οικονομικά τις οικογένειές τους.
Αγόρια και κορίτσια αδιαφορώντας για το αν θα σπάσουν τα κόκαλά τους ή για το αν θα πάθουν ζημιά στον εγκέφαλο κατά την διάρκεια των αγώνων, φορούν τα γάντια του μποξ και «ψυχαγωγούν» αρρωστημένους Βρετανούς, Αμερικανούς και Γερμανούς τουρίστες που κάνουν ουρές για να δουν αυτό το αποτροπιαστικό θέαμα.
Ο παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών Todd Kellstein, έκανε ένα ντοκιμαντέρ πρωταγωνίστριες του οποίου είναι δύο 8χρονες Buffalo Girls (έτσι λένε τα κορίτσια που λαμβάνουν μέρος σε τέτοιου είδους αγώνες).
«Μιλάμε για μικρά παιδιά που γρονθοκοπιούνται και κλωτσιούνται για λίγα λεφτά… Οι τουρίστες βλέπουν τους αγώνες στο τέλος των οποίων δίνουν λεφτά στους αθλητές…» αναφέρει στην εφημερίδα Sun και προσθέτει
«Πριν δω τον πρώτο μου αγώνα, δεν ήμουν προετοιμασμένος για την βιαιότητα που λαμβάνει χώρα κάθε μέρα σε αυτούς τους χώρους. Αυτά τα παιδιά είναι σκληρά και καλά προπονημένα. Η δύναμη και η ακρίβεια στα χτυπήματά τους είναι τρομαχτική ενώ μάχονται χωρίς καμία προστασία…»
Μάλιστα έχουν εκπαιδευτεί έτσι ώστε να μην δείχνουν έλεος και να συνεχίζουν να χτυπούν ακόμα και όταν ο αντίπαλος έχει χάσει τις αισθήσεις του!!!!!!!
Δείτε το βίντεο που πραγματικά θα σας σοκάρει…

Θα παραιτηθεί και ο Παπαδήμος!Τραβάει τα μαλλιά της η Μέρκελ!

Η μαγκιά, πολιτικοί μας “εγκέφαλοι” είναι να μην παραιτηθείτε! Να καθήσετε στην καρέκλα σας και να ψηφίσετε με συνείδηση! Έτσι πράττουν τα έξυπνα μυαλά που θέλουν να κάνουν και την διαφορά! Κι επειδή εμείς δεν είμαστε πιο έξυπνοι από εσάς (παίζεται κιόλας), σίγουρα το σκεφτήκατε αλλά δεν… τολμάτε! Μείνετε και κάντε την διαφορά σε τούτο το σύστημα! Αφήστε σε λίγο που θα παραιτηθεί και ο Παπαδήμος και θα τραβάει τα μαλλιά της η Μέρκελ!

Μέσι, κάν’ τα αν μπορείς

Η μαγεία του free style ποδοσφαίρου
Εκπληκτικός ο τύπος!!!
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

Υπό στενή επιτήρηση η Ελλάδα!!!

O αρμόδιος για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις κοινοτικός επίτροπος Όλι Ρεν αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων, είπε ότι «το προσχέδιο της συμφωνίας για τη συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών έχει πρακτικά ολοκληρωθεί», επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό προηγούμενες δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ελληνοφρένεια rules... Δείτε το καταπληκτικό πρωτοσέλιδο τους!! (photo)

Ο Αποστόλης και οι συνεργάτες του έδωσαν σήμερα στην κυκλοφορία το νέο τεύχος της εφημερίδας τους «The Ellinofreneia Times».
Κεντρικό θέμα στο νέο φύλλο της εφημερίδας ο Γιώργος Παπανδρέου με την αγαπημένη φωτογραφία με το παπάκι!
Η αποκάλυψη σημαντική: «Δωρίζω τον εγκέφαλό μου» αναφέρει το δημοσίευμα όπου έχει και αναλυτικό «ρεπορτάζ» σχετικά με αυτή την εξέλιξη!
Διαβάστε και μόνοι σας:

Παραιτήθηκαν οι Υπουργοί του ΛΑΟΣ από τη κυβέρνηση Παπαδήμου!

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην κυβέρνηση… Στη διάθεση του πρωθυπουργού βρίσκονται εδώ και λίγα λεπτά οι παραιτήσεις των υπουργών του ΛΑΟΣ, μετά την συνέντευξη τύπου του Γιώργου Καρατζαφέρη, που ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει το νέο Μνημόνιο.
Οπότε, πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, είναι στη διάθεση του Λουκά Παπαδήμου αν θα κάνει αποδεκτές τις παραιτήσεις των κ.κ, Μάκη Βορίδη, Άδωνι Γεωργιάδη, Αστέριου Ροντούλη και Γεώργιου Γεωργίου!

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Με τους Ibagasa kai Djebour να περιλαμβάνονται στην αποστολή που θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ, στο εντός έδρας ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής.
Ο Ibagasa ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, συμμετείχε στο πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Ernesto Valverde για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη», ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο Αλγερινός επιθετικός. Αξιοσημείωτο είναι ότι στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται μόλις τέσσερις Έλληνες.
Η 18μελής αποστολή του Ολυμπιακού: Megyeri, Carroll, Modesto, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Mellberg, Marcano, Χολέμπας, Fuster, Τοροσίδης, Orbaiz, Makoun, Ibagasa, Abdoun, Kazim, Pantelic, Mirallas, Djebour.
sportena.com

Απέδρασε ο άνδρας που απειλούσε να σκοτώσει την Madonna

Ένας άνδρας που φυλακίστηκε διότι απειλούσε να σκοτώσει την Madonna, απέδρασε από την ψυχιατρική κλινική στην οποία νοσηλευόταν και κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους του Λος Άντζελες.
Ο 54χρονος Robert Dewey Hoskins, καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη όταν το 1996 συνελήφθη αφού είχε σκαρφαλώσει από τον προστατευτικό τοίχο γύρω από το σπίτι της και απειλούσε να την σκοτώσει.
Η τραγουδίστρια κατέθεσε κατά τη διάρκεια της δίκης του, λέγοντας ότι μετά την επίθεση του Hoskins είχε εφιάλτες για πολλούς μήνες.
Zougla.gr

Στο χειρουργείο εσπευσμένα μετά από ατύχημα η Μιμή Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Λευκωσίας.
Όπως αναφέρει το showbiz.cy, η γνωστή ηθοποιός είχε ένα ατύχημα με αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει, όταν η ίδια έπεσε από αυτό. Ενώ προσπαθούσε να μπει στo αυτοκίνητο, προκειμένου να πάει για να δειπνίσει με συναδέλφους της στην Κύπρο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός αντί να πατήσει φρένο πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα η αγαπημένη ηθοποιός να πέσει από το αυτοκίνητο και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Αρεταίειο νοσοκομείο στη Λευκωσία.
Οι γιατροί διαπίστωσαν κάταγμα λεκάνης και παρά το γεγονός ότι το νοσοκομείο δεν επιβεβαιώνει επίσημα ην εισαγωγή της ηθοποιού πληροφορίες την θέλουν να έχει ήδη χειρουργηθεί. 
Το ρεπορτάζ βρίσκεται σε εξέλιξη...

Ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκη" μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ

Το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκη» μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί απόψε,μετά από σχετικό αίτημα των «ερυθρολεύκων», προκειμένου να αναχωρήσουν νωρίτερα για τη Μόσχα και ενόψει της αναμέτρησης με την Ρούμπιν Καζάν για το Europa League.

Ιαπωνία: Τουλάχιστον 83 νεκροί από την κακοκαιρία!!!

Νέα έντονη κακοκαιρία αναμένεται σήμερα στην Ιαπωνία, όπου σημειώθηκαν φέτος ιδιαίτερα σφοδρές χιονοπτώσεις που έχουν ήδη στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 83 ανθρώπους.
Περίπου 60 εκατοστά χιονιού αναμένεται ότι θα πέσουν μέσα σε 24 ώρες ενώ το χιόνι έχει ήδη σχηματίσει στρώμα που σε ορισμένα σημεία φτάνει σε ύψος πολλών μέτρων και καλύπτει ήδη τα εδάφη του βόρειου νησιού Χοκάιντο, ανακοίνωσε η μετεωρολογική υπηρεσία.
Οι βόρειες περιοχές του νησιού Χονσού, μερικές ζώνες του οποίου καταστράφηκαν από το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου 2011, θα πληγούν επίσης από τις χιονοπτώσεις.

Γιατί η Μενεγάκη έμεινε άυπνη χθες βράδυ;

Ξύπνια έμεινε χθες, σχεδόν όλο το βράδυ, η Ελένη Μενεγάκη καθώς η Ναταλί Κάκαβα, σύζυγος του στενού της συνεργάτη, Γρηγόρη Γκουντάρα, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.
«Όλο το βράδυ μιλάγαμε στο τηλέφωνο. Άυπνη είμαι, θα πέσω ξερή!» είπε η παρουσιάστρια το πρωί της Τρίτης, ενώ αποκάλυψε και τη συνομιλία που είχε με τον Γρηγόρη όταν εκείνος την πήρε να της πει πως είναι στο δρόμο για το μαιευτήριο: «Χθες το βράδυ, την ώρα που με πήρε στο τηλέφωνο και μου λέει “είμαστε στο δρόμο και γεννάμε”, του λέω “κοίτα να μου πεις ακριβώς την ώρα της γέννησης, μη μου πεις στο περίπου!”. Και εκείνος μου απαντάει “ναι, θα πω και στη Ναταλί” και του λέω “ποια Ναταλί καλέ; Εκείνη θα γεννάει, την ώρα θα κοιτάζει;».
Φυσικά, η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να ξέρει την ακριβή ώρα γέννησης του μωρού για να βγάλει τον πλήρη αστρολογικό του χάρτη –όπως και έγινε: H Άση Μπήλιου έκανε μια σύντομη ανάλυση στον αέρα του «Καφέ με την Ελένη», εξηγώντας, μεταξύ άλλων, πως ο μικρός είναι Ταύρος με ωροσκόπο Υδροχόο.
Yupi.gr

Οι Ολλανδοί μας κοροϊδεύουν...(video)

Πριν από ένα χρόνο, η ολλανδική τηλεόραση χλεύαζε τον ελληνικό πολιτισμό, λέγοντας "κωλόχαρτα" τις δραχμές και χλευάζοντας τη χώρα μας με απρεπείς χαρακτηρισμούς
Μπορεί η ευθύνη για τα απίστευτα χάλια της ελληνικής οικονομίας να είναι κατά συντριπτικό ποσοστό, ελληνική, αυτό ,όμως, σίγουρα δεν δίνει το δικαίωμα σε άλλους λαούς να κοροϊδεύουν με τόσο αισχρό τρόπο. Ειδικά έναν λαό, που αν μη τι άλλο τους έχει διδάξει τόσα πολλά, έστω και αν τα τελευταία χρόνια, δίνει συνεχώς αφορμές για να τη χλευάζουν.
Σε μεγάλο ολλανδικό κανάλι, παρουσιάστηκε ένα σώου, στο οποιό ο παρουσιαστής κάνει μια σύντομη οικονομική ανασκόπηση και παρουσίασε τη χώρα μας να ζητάει 110 δισ. ευρώ από τις άλλες ευρωπαίκές χώρες με κάποιες...γλαφυρές εικόνες.
Δείτε το βίντεο...

Κωνσταντινούπολη: Νεκρή γυναίκα καμικάζι που σχεδίαζε επίθεση

Νεκρή βρέθηκε μία γυναίκα στην Κωνσταντινούπολη, ύστερα από έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού που κουβαλούσε. Η αστυνομία εκτιμά ότι επρόκειτο για γυναίκα- καμικάζι των κούρδων ανταρτών, η οποία σχεδίαζε επίθεση αυτοκτονίας.
Το επεισόδιο σημειώθηκε στη λαϊκή συνοικία Σαντζάκτεπέ, στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Απίστευτες φάρσες μεταξύ ζευγαριών!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και πολλά ζευγάρια έχουν ήδη προγραμματίσει πώς θα το γιορτάσουν.
Υπάρχουν ζευγάρια που όπως θα δείτε ακολουθούν μια κάπως διαφορετική προσέγγιση για να γιορτάσουν. Πρόκειται για ζευγάρια που είτε διαθέτουν χιούμορ και οι δύο και τότε απολαμβάνουν αυτά τα ιδιαίτερα δώρα ,είτε το χιούμορ είναι πηγαίο ταλέντο του ενός και τα γέλια δίνουν την σειρά τους στον τσακωμό
Δείτε ξεκαρδιστικές φάρσες που σκαρώνουν ζευγάρια μεταξύ τους.
 gossip-tv.gr

Euroleague: Παναθηναϊκός – Fenerbahce 72-62 (video)

Συγκάτοικο στην κορυφή του 7ου ομίλου με την Unics βρίσκει τον Παναθηναϊκό η ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής στη φάση του «Τοπ 16» της Euroleague.
Με ηγέτη τον Κώστα Τσαρτσαρή που πέτυχε 21 πόντους, οι «πράσινοι» επικράτησαν στο ΟΑΚΑ της Fenerbahce με 72-62 και έφτασαν τις 3 νίκες, όσες μετρά και η ρωσική ομάδα που χθες υπέστη την πρώτη ήττα της, από την Armani στο Μιλάνο.

Πάγοι στη Μόσχα!!! (φωτο+vide)

Diggers πήγε κάτω στο έδαφος και παρακολουθούσε τι συνέβαινε...
Δείτε φωτο...

Χωρίς κόσμο θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να τιμωρήσει τους «πράσινους» με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και έτσι το «τριφύλλι» δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στο ντέρμπι με τον «δικέφαλο του βορρά». Αυτή η απόφαση προκάλεσε,όπως ήταν φυσικό, την έκπληξη της ΠΑΕ.

Ειδικά μισθολόγια: Στο 10% υπολογίζεται η μείωση...

Στο 10% υπολογίζεται από την κυβέρνηση η περικοπή που θα γίνει από τον Ιούνιο στα ειδικά μισθολόγια (γιατροί, δικαστές, διπλωμάτες, πανεπιστημιακοί, ένστολοι).
Το μέτρο έχει στόχο την εξοικονόμηση 110 εκατ. ευρώ, ποσό που θα καλύψει μέρος της «τρύπας» των 325 εκατ. ευρώ, τα οποία η χώρα πρέπει να βρει για να διασωθούν οι επικουρικές συντάξεις.
Η κυβέρνηση επισπεύδει τον αρχικό σχεδιασμό, για περικοπή των αμοιβών στα ειδικά μισθολόγια τον Σεπτέμβριο, μετά και την ολιγοήμερη προθεσμία που έλαβε προκειμένου να εξευρεθούν τα 325 εκατ. ευρώ.
Εκτός από τα 110 εκατ. ευρώ, εξετάστηκε η δυνατότητα να περικοπούν 50 εκατ. ευρώ από τις επενδύσεις των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα υπόλοιπα να περικοπούν από τις αμυντικές δαπάνες. Προς το παρόν, τα ποσά και από που θα εξευρεθούν δεν έχει οριστικοποιηθεί.
Zougla.gr

17N The Movie: Η «17 Νοέμβρη» γίνεται ταινία

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη ταινία καθώς εξιστορεί την δράση της γνωστής τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» που επί τρεις δεκαετίες έσπειρε τον τρόμο και άφησε πίσω της αρκετά θύματα. Σύμφωνα με το iefimerida.gr, το «17Ν The Movie» είναι η πολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Παπαθεοδώρου που παρουσιάζεται τη Δευτέρα στις 22:00 και υποτίθεται πως αποτυπώνει την ιστορία της τρομοκρατικής οργάνωσης και των βασικών πρωταγωνιστών της, έτσι τουλάχιστον όπως αποφάνθηκε η Δικαιοσύνη.Στην ταινία, το ρόλο του Αλέκου Γιωτόπουλου έχει ο Ηλίας Λογοθέτης, του Δημήτρη Κουφοντίνα ο Νίκος Ψαράς, του Χριστόδουλου Ξηρού ο Πασχάλης Τσαρούχας, του Σάββα Ξηρού ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ενώ η Ναταλία Δραγούμη υποδύεται την γυναίκα του Κουφοντίνα Αγγελική Σωτηροπούλου, και η Κασσάνδρα Βογιαντζή την γυναίκα του Ξηρού, Αλίσια Ρομέρο. Τέλος ο Σπύρος Φωκάς υποδύεται τον Πάμπλο.Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι η ταινία του Παπαθεοδώρου έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις ένθεν και κείθεν πριν καν προβληθεί. Ιδιαίτερα στον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και στον αναρχικό χώρο, που υποστηρίζουν ότι στη ταινία «συμμετείχε» ακόμα και η Αστυνομία.

Άγιος Χαράλαμπος ο Ιερομάρτυρας.. 10 Φεβρουαρίου

Ο Άγιος Χαράλαμπος ήταν ιερεύς στη Μαγνησία της Μικράς Ασίας και έζησε επί αυτοκρατορίας του Σεπτιμίου Σεβήρου (193 – 211 μ.Χ.). Όταν το έτος 198 μ.Χ. ο Σέβηρος εξαπέλυσε απηνή διωγμό κατά των Χριστιανών, ο έπαρχος της Μαγνησίας Λουκιανός, συνέλαβε τον Άγιο και του ζήτησε να αρνηθεί την πίστη του. Όμως ο Άγιος όχι μόνο δεν το έκανε αυτό, αλλά αντίθετα ομολόγησε στον έπαρχο την προσήλωσή του στον Χριστό και δήλωσε με παρρησία ότι σε οποιοδήποτε βασανιστήριο και να υποβληθεί δεν πρόκειται να αρνηθεί την πίστη της Εκκλησίας. Τότε η σκοτισμένη και σαρκική ψυχή του Λουκιανού επέτεινε την οργή της και διέταξε να αρχίσουν τα φρικώδη βασανιστήρια στο γέροντα ιερέα. Πρώτα τον γύμνωσαν και ο ίδιος ο Λουκιανός, παίρνοντας το ξίφος του προσπάθησε να πληγώσει το σώμα του Αγίου.

Παγωμένο το κλίμα στις Βρυξέλλες. Την Τετάρτη η απόφαση του Eurogroup..

Για την Τετάρτη και υπό όρους μετατίθεται η οριστική απόφαση του Eurogroup για τη νέα βοήθεια προς την Ελλάδα.
«Οι υπουργοί οικονομικών της ευρωζώνης γνωρίζουν πολύ καλά τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλουν οι Έλληνες πολίτες», δήλωσε ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και πρόσθεσε: «Παρά τη σημαντική πρόοδο που επετεύχθη τις τελευταίες ημέρες δεν είχαμε στη διάθεσή μας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβουμε αποφάσεις σήμερα» δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο pρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, λίγο μετά τη λήξη των εργασιών των υπουργών Οικονομικών της Eυρωζώνης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Γιούνκερ διευκρίνισε ότι πριν από τη σύγκληση του Eurogroup την Τετάρτη θα πρέπει η ελληνική πλευρά να εκπληρώσει τρεις βασικούς όρους:

Στην γερμανική βουλή και πάλι το θέμα της Ελλάδας!!!

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ συγκαλεί σήμερα τα μέλη του γερμανικού κοινοβουλίου προκειμένου να συζητήσουν για το νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας μετά και τη χθεσινή συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες.
Η Merkel χρειάζεται κοινοβουλευτική στήριξη για να προωθήσει το σχέδιο ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων που συμφωνήθηκε μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των ιδιωτών πιστωτών αλλά και το νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας.
Εκπρόσωπος του συντηρητικού κόμματος της Merkel διευκρίνισε ότι η έκτακτη συνεδρίαση προγραμματίστηκε για να συζητηθούν τα σημεία που απαιτούν τη δράση της Bundestag μετά από τυχόν συμφωνία των ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης.
Zougla.gr

Λεηλασία χωρίς όρια στο Δημόσιο - Το μεγάλο κόλπο του παράνομου ΦΠΑ από το 1990!

Δύο δεκαετίες διαρκεί το «μεγάλο κόλπο» του ΦΠΑ, μέσω του οποίου ιδιώτες, εφοριακοί, ελεγκτές, οικονομικοί επιθεωρητές αλλά και πολιτικά πρόσωπα πλούτιζαν, καταληστεύοντας τα δημόσια ταμεία και αφαιρώντας από τον ελληνικό λαό εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

«Τσουνάμι» ομίχλης στην ακτογραμμή της Florida! Εντυπωσιακό βίντεο...

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται σαν ένα τσουνάμι που είναι έτοιμο να χτυπήσει την ακτογραμμή της Florida. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για ένα φυσικό φαινόμενο που είναι εντελώς ακίνδυνο για τους κατοίκους του Panama City.
Αυτές τις φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα τράβηξε ο πιλότος ελικοπτέρου, JR Hott. Στις εν λόγω εικόνες απεικονίζεται ομίχλη σε χαμηλό υψόμετρο να περνά από πάνω και ανάμεσα από τα κτίρια της ακτής.
Πριν η ομίχλη εμποδίσει τη προσγείωση του ελικοπτέρου ο Hott κατάφερε να τραβήξει τα σύννεφα ομίχλης σε αυτούς τους περίεργους σχηματισμούς.
Σύμφωνα με τον καθηγητή Greg Forbes, από το weather.com, πρόκειται για ένα φαινόμενο που είναι αποτέλεσμα πολύ μικρών υδροσταγονιδίων τα οποία προέρχονται από την συμπύκνωση των υδρατμών ατμόσφαιρας. Αυτά τα σύννεφα σχηματίζονται σε χαμηλό υψόμετρο και διαλύονται καθώς ο αέρας ψύχεται με το υψόμετρο». Παράλληλα εξήγησε ότι αυτοί οι σχηματισμοί δημιουργούνται εξαιτίας των ανέμων από το νότο προς τα βόρεια...

Ο καιρός στη Μακεδονία τη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Με συννεφιά που θα είναι αυξημένη στη δυτική Μακεδονία θα ξεκινήσει η μέρα Παρασκευή 10/2. Κάποιες παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθού στα δυτικά τμήματα και πιθανότατα και στα κεντρικά αλλά ασθενούς χαρακτήρα από τα 100 μέτρα και πάνω. Στα υπόλοιπα ανατολικά τμήματα νεφώσεις με μικρά ανοίγματα του καιρού κατα τη διάρκεια της ημέρας. Σε γενικές γραμμές έτσι φαίνεται να κυλά το καιρικό σκηνικό αύριο Παρασκευή για τη Μακεδονία.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ορεινά από -14 και -5 στα πεδινά , με τη μέγιστη να φτάνει τους 4 βαθμούς Κελσίου στης πεδινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές – βορειοανατολικές διευθύνσεις έως 4 με 5 και στα νότια τμήματα έως 6 μποφόρ.
meteoclub.gr

"Αστάθμητη" άνοδος της θάλασσας από το λιώσιμο των πάγων!

Περισσότερα από 150 δισεκατομμύρια τόνοι νερού εισρέουν κάθε χρόνο στους ωκεανούς από το λιώσιμο των πάγων της Γης σύμφωνα με τους ειδικούς. Αυτό «μεταφράζεται» σε άνοδο της στάθμης της θάλασσας κατά περίπου 1,5 χιλιοστά ανά έτος –συνολικά 12 χιλιοστά από το 2003 ως το 2010.

Κόβει την πίτα η ΣΕΙΡΗΝΑ!!!

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18.15 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Μεγάλου Σειρηνίου, ο Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάλου Σειρηνίου "ΤΟ ΛΕΙΨΟΚΟΥΚΙ", κόβουν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Τα Δ.Σ. των δύο Συλλόγων προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Απεργία Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Φεβρουαρίου: Ποιοι απεργούν...

Απεργίες και στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν από τους εργαζομένους στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας την Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012, στο πλαίσιο της κινητοποίησης που προανήγγειλαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
Αναλυτικά:

Γιατί παραιτήθηκε ο υφυπουργός Εργασίας Γιάννης Κουτσούκος

Την παραίτησή του υπέβαλε λόγω της κατάργησης του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) και του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) που προβλέπονται από το νέο οικονομικό πρόγραμμα. ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννης Κουτσούκος, ανακοινώνοντας ότι δεν μπορεί ως αρμόδιος υφυπουργός να υλοποιήσει τα μέτρα που αποφασίστηκαν από τους πολιτικούς αρχηγούς, στο πλαίσιο του νέου οικονομικού προγράμματος.

Χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες για ασφαλή οδήγηση στα έντονα καιρικά φαινόμενα..

Ασφαλής οδήγηση στα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Σε περίπτωση ανάγκης καλέστε τον εθνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης 100 ή τον αντίστοιχο ευρωπαϊκό αριθμό 112
Λεπτομέρειες για οδικούς άξονες με προβλήματα παρέχονται καθημερινά στην ιστοσελίδα και το twitter της Ελληνικής Αστυνομίας.
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, εξαιτίας των έντονων και με διάρκεια καιρικών φαινομένων που έχουν εκδηλωθεί και κατά τόπους κλιμακώνονται, υπενθυμίζει χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες σε όλους τους πολίτες, που μετακινούνται στους οδικούς άξονες της χώρας.

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:...

Οι αποφάσεις για τη λειτουργεία των σχολείων στο νομό Κοζάνης!!!

Μετά από απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης κ. Μαλούτα Λάζαρου σας ενημερώνουμε ότι όλα τα σχολεία της Α΄βαθμιας και Β΄βαθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης θα ξεκινήσουν με μια ώρα καθυστέρηση για αύριο Παρασκευή 10-2-2012.

Χαστούκισε και άλλον αντίπαλο ο Ιμπραΐμοβιτς! (video)

Τι κι αν τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών; Τι κι αν παραδέχθηκε το λάθος του; Λίγες ημέρες μετά το χαστούκι στον Σαλβατόρε Αρόνικα της Νάπολι, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς… χαστούκισε ξανά αντίπαλο! Αυτή τη φορά «τυχερός» ήταν ο Μάρκο Στοράρι της Γιουβέντους.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς λόγω της 48ωρης απεργίας ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ!!

Θα λειτουργήσουν από τις 10.00 το πρωί εώς τις 5.00 το απόγευμα ΜΟΝΟ τα Τρένα (ΗΣΑΠ) και οι συρμοί του Τραμ για να διευκολύνουν τους διαδηλωτές να κατέβουν στο Σύνταγμα όπου θα γίνει η μεγάλη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Χειρόφρενο τραβούν ΟΛΑ τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς, δηλαδή ΜΕΤΡΟ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΛΛΕΙ.
Οπλιστείτε με υπομονή και κουράγιο καθώς κυρίως η αυριανή μέρα που είναι εργάσιμη θα είναι πολύ δύσκολη.

48ωρη απεργία Παρασκευή και Σάββατο η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν την Παρασκευή και το Σάββατο η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενάντια στα μέτρα της νέας δανειακής σύμβασης.
Επίσης, για την Κυριακή αποφασίστηκε η πραγματοποίηση εκδηλώσεων διαμαρτυρίας τις ημέρες της απεργίας και κεντρικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Oι τρεις διαιτητές του ντέρμπι των αιωνίων

Οι τρεις διαιτητές που κληρώθηκαν να σφυρίξουν στο μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» της Α1 Μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ είναι οι: Αναστόπουλος, Γκόντας και Σχινάς. Η κλήρωση έγινε μετά από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο παιχνίδι και ήταν άκρως επεισοδιακή, καθώς ο μάνατζερ και εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί, εξαιτίας λογομαχίας που είχε με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στέλιο Συμεωνίδη.
Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε σε κλήρωση για ντέρμπι για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια, και τον γενικό διευθυντή της ομάδος, Χρήστο Σταυρόπουλο.