ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Μπάσκετ Α1: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 78-77 (video)

Αγχωτική νίκη για τον Ολυμπιακό!!!
Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που αν και έδειχνε να καταλήγει σε θρίαμβο για τους «ερυθρόλευκους» εξελίχθηκε εν τέλει σε ματς-θρίλερ.

Τώρα σεξ με ... συνταγή γιατρού!

Τα ζευγάρια που δεν κάνουν έρωτα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα καταλήγουν σύντομα σε χωρισμό!!!
Πολλοί χωρισμένοι το γνώριζαν εμπειρικά, αλλά τώρα έρχεται να το επιβεβαιώσει και η επιστήμη: τα ζευγάρια που δεν κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα καταλήγουν να συμπεριφέρονται σαν καλοί φίλοι ή απλοί συγκάτοικοι, με αποτέλεσμα η σχέση να καταλήξει σύντομα στον χωρισμό. Οι ειδικοί, λοιπόν, «προστάζουν»... περισσότερο σεξ.

Αθάνατη Ελληνίδα Μάνα ....!!!


Αθάνατη Ελληνίδα Μάνα...
"ΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙΣ"

Τα πιο παράξενα λεπτά δημοσιότητας (Video)

Κατά τη διάρκεια του φετινού Australian Open στο τένις και συγκεκριμένα στο match μεταξύ των Lleyton Hewitt και Cedrik-Marcel Stebe, η Alison, το κορίτσι για τα μπαλάκια, κέρδισε μερικές στιγμές δημοσιότητας όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν από τους μεγαλύτερους εφιάλτες της... Αυτό σίγουρα δεν αναφερόταν στα καθήκοντα της δουλειάς της!
Η μικρή κλήθηκε να απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο ένα τεράστιο έντομο με τα χέρια της, πιθανότατα κατσαρίδα (ή γρύλλο) όπως λέει η ίδια, προσθέτοντας ότι στο σπίτι της παθαίνει σοκ και μόνο στη θέα τους!

Κατέρρευσε επί σκηνής η ηθοποιός Τάνια Τρύπη!

Πανικός επικράτησε χθες το βράδυ στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, όταν οι θεατές της μουσικής παράστασης που βρισκόταν σε εξέλιξη, είδαν την πρωταγωνίστρια Τάνια Τρύπη να καταρρέει επί σκηνής!
Η ηθοποιός από τη μία στιγμή στην άλλη έχασε τις αισθήσεις της προκαλώντας αναστάτωση και ανησυχία σε όλους όσοι την παρακολουθούσαν.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο δωμάτιο που πέθανε η Whitney Houston

Σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικανικού site tmz.com, στο δωμάτιο που άφησε την τελευταία της πνοή η Whitney Houston...δεν βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες-τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή- αλλά βρέθηκαν φάρμακα που της είχε χορηγήσει γιατρός. Είναι πιθανό η τραγουδίστρια να πνίγηκε στη μπανιέρα. Πηγές λένε πως όταν έφτασαν οι πρώτες βοήθειες το σώμα της Whitney, είχε ήδη μεταφερθεί από τη μπανιέρα και γι΄αυτό θα γίνει αυτοψία, για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου της. Οι αστυνομικοί του Beverly Hills, κατά την έρευνα τους στο δωμάτιο, βρήκαν διάφορα μπουκάλια με χάπια. Δεν υπήρξε κανένα στοιχείο ότι η Whitney έπινε αλκοόλ στο δωμάτιο. Ήδη έχει γίνει η μεταφορά σε νεκροτομείο, για να γίνει αυτοψία.
enter.tv

Η στιγμή που πέταξε ο Μαυρίκος το μνημόνιο στον Βενιζέλο!!!

ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!
Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργος Μαυρίκος, την στιγμή που πέταξε προς τα υπουργικά έδρανα της Ολομέλειας τον ογκώδη τόμο του νομοσχεδίου. Στόχος του βουλευτή ήταν…ο Ε. Βενιζέλος, τον οποίον τελικά δεν πέτυχε..

Ξέσπασε πυρκαγιά σε λεβητοστάσιο στα Γρεβενά

Μια ολόκληρη γειτονιά κινδύνευσε να γίνει παρανάλωμα του πυρός στα Γρεβενά, όταν ξέσπασε πυρκαγιά από άγνωστη αιτία στο λεβητοστάσιο ενός σπιτιού, όπου υπήρχαν τρείς δεξαμενές πετρελαίου και αποθηκευμένες φιάλες υγραερίου οι οποίες εξερράγησαν η μια μετά την άλλη!

VIDEO: Ξέσπασε on air ο Στάθης Ψάλτης: Φτου τα Υπουργεία σας! Άλλοι τα φάγανε ρε!

Ο ηθοποιός ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για την οικονομική κρίση και την κατάσταση που ζει σήμερα η χώρα…
Οργισμένος, ο Στάθης Ψάλτης έφτυσε on air τους Υπουργούς και μίλησε για πραξικόπημα και για τοκογλύφους που έχουν καταλάβει την εξουσία.
“Να κατέβουμε στις πλατείες και να φωνάξουμε και να μας ακούσουν. Και να τους πούμε ρε, δε χρωστάμε τίποτα! Δε φάγαμε τίποτα! Άλλοι ρα φάγανε! Το μαγαζί έκλεισε! Πτωχεύσαμε αλλά είμαστε περήφανοι”!
Ο ηθοποιός είπε ότι ο ίδιος δουλεύει 38 χρόνια και δεν έχει δικό του σπίτι.
“Όλοι αυτοί οι καρχαρίες εκεί μέσα! Ο Βενιζέλος, ο άλλος ο χοντρός, ο άλλος ο αδύνατος να κόψουν το μισθό τους… Ξεσηκωθείτε ρε Έλληνες, βγείτε στους δρόμους! Φωνάξτε”!
Δείτε το βίντεο!

Λαοθάλασσα στην πλατεία Αριστοτέλους ΦΩΤΟ

Πάνω από 7000 κόσμου υπολογίζεται πως έχουν κατακλύσει αυτήν την ώρα την πλατεία Αριστοτέλους σε όλο το μήκος της και στη Βασιλέως Ηρακλείου. Δείτε τις φωτογραφίες..

Anonymous προς CIA: Servers με παιδική πορνογραφία επιτίθενται στον δικό σας (video)

Λίγες μόνο ώρες μετά την επίθεση των Anonymous στην ιστοσελίδα της CIA, ήρθε στο φως και η προκήρυξή τους.
Θυμίζουμε ότι το site της κεντρικής υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ παρέμενε για πάρα πολλές ώρες εκτός λειτουργίας και την ευθύνη ανέλαβε η διάσημη ομάδα hackers μέσω ενός tweet!
Οι Anonymous έστειλαν ένα κείμενο στην διάσημη ιστοσελίδα Gizmodo.com όπου εξηγούν τους λόγους της ενέργειάς τους.
Το μήνυμά τους προς την CIA είναι το εξής:
«Λυπούμαστε για την ιστοσελίδας σας. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μας, ωστόσο, μέσα από αυτό καταφέραμε να τραβήξουμε την προσοχή μιας πολύ σημαντικής μερίδας ανθρώπων, οι οποίο μέχρι σήμερα δεν είχαν ιδέα για το τι γίνεται.
Έξι «πειραγμένοι» servers που περιλαμβάνουν υλικό παιδικής πορνογραφίας συνεχίζουν να επιτίθενται (με DDoS) στον δικό σας server. Δεν μπορούμε να το σταματήσουμε, επειδή δεν έχουμε πρόσβαση σ’ αυτούς λόγω υπερφόρτωσης. Θα σταματήσει σε 41 ημέρες. Η μόνη επιλογή που έχετε είναι να τους κλείσετε, κάτι που θα έπρεπε να έχετε κάνει ήδη».
Δείτε το βίντεο:

ΚΛΕΙΣΤΑ την Δευτέρα 13/2/2012 τα σχολεία στα Γρεβενά

Λόγω της κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας οικισμών του Δήμου Γρεβενών με την 833/12-2-2012 απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας για αύριο Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά.

Οι χωρισμένοι δεν "κλικάρουνε" ποτέ!!!

Πέντε χιλιάδες διαζύγια, μέσω Facebook.
Μάλιστα αυτά σχετίζονται με τη συμπεριφορά των συζύγων με το αντίθετο φύλο, καθώς και ότι οι σύζυγοι το χρησιμοποιούν για τον αρνητικό σχολιασμό των πρώην τους. Αυτές, μάλιστα, οι δημόσιες αναρτήσεις χρησιμοποιήθηκαν και ως επιχειρήματα και στοιχεία για την σύνταξη των αιτήσεων διαζυγίου. Οι τρεις κορυφαίοι λόγοι που αναφέρθηκαν ήταν:
1.) Ανάρμοστα μηνύματα σε μέλη του αντίθετου φύλου
2.) Ανάρτηση «δυσάρεστων/προσβλητικών» σχολίων από τα μέλη του πρώην ζευγάρι στα wall, ο ένας του άλλου
3.) Φίλοι στο Facebook να αναφέρουν τη συμπεριφορά κάποιου εκ των δύο του ζευγαριού
Εκπρόσωπος μίας σχετικής με ανάληψη διαζυγίων ιστοσελίδας, Divorce-Online, αναφέρει:
«Η κοινωνική δικτύωση έχει γίνει το κύριο εργαλείο επικοινωνίας και αρχίζει να υποκαθιστά τα γραπτά, ακόμα και τα e-mail, κατά τη γνώμη μου. Αν κάποιος επιθυμεί μία έξω-συζυγική σχέση ή ένα απλό φλερτ, τότε το κοινωνικό δίκτυο αποτελεί τον πιο εύκολο χώρο για να το κάνει.
Επίσης, το Facebook, λειτουργεί και ως μέσο εκδίκησης για τα πρώην ζευγάρια, μιας και χρησιμοποιούν το wall για να «ξεσπάσουν», προχωρώντας σε αρνητικά σχόλια. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι προσεκτικοί τι γράφουν στους τοίχους τους, μιας και αυτά τα σχόλια προσκομίζονται στις δικαστικές αίθουσες, όπου αποτελούν στοιχεία για οικονομικές διαφορές και σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα και για την επιμέλεια των παιδιών».
Δεν ήταν μόνο το Facebook που αναφέρθηκε σε υποθέσεις διαζυγίου, αν και το αντίπαλο δέος, Twitter, εμφανίστηκε σε μόλις 20 περιπτώσεις, δηλαδή αποτέλεσε στοιχείο για λιγότερο του 1% των περιπτώσεων. Όμως και σε αυτό, ο αρνητικός σχολιασμός στους πρώην συντρόφους ήταν ένας από τους βασικούς λόγους αναφοράς.
pinakio

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΘΕΜΑ: Συνεδρίαση Σ.Τ.Ο.
Αύριο Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Γρεβενών με αφορμή την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας οικισμών του Δήμου Γρεβενών με την 833/12-2-2012 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρου Μπούφη.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Γρεβενών στο Δημοτικό κατάστημα.

Οι πιο ξεκαρδιστικές φάρσες μεταξύ ζευγαριών! (video)

Πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και πολλά ζευγάρια έχουν ήδη προγραμματίσει πώς θα το γιορτάσουν.
Στο παρακάτω βίντεο, όμως, θα δείτε μια κάπως διαφορετική προσέγγιση και αν θέλετε πάρτε και καμιά ιδέα!
Δείτε ξεκαρδιστικές φάρσες που σκαρώνουν ζευγάρια μεταξύ τους, όμως θέλει προσοχή γιατί μπορεί να καταλήξει σε... άγριο τσακωμό!

VIDEO: Το νέο τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη που κράζει Μέρκελ και πολιτικούς!

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το νέο τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη με τίτλο “Η Πλατεία”…
Ο γνωστός καλλιτέχνης επιστρέφει με ένα άκρως κοινωνικό τραγούδι σε μουσική του Αλέκου Χρυσοβέργη και στίχους του Σπύρου Γιατρά.
Ένα τραγούδι που ταιριάζει απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία και τα «πιστεύω» του ερμηνευτή, στο οποίοι δεν λείπουν τα… μηνύματα στους Γερμανούς αλλά και στους πολιτικούς μας.
«Η Πλατεία» είναι προπομπός νέο δίσκου του Νότη Σφακιανάκη που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη από την UniversalMusic .
«Και αν βάζουν σύρτες στις ψυχές μας/ Στο στόμα μας ταινία/ Υπάρχουν πεζοδρόμια/ Υπάρχει κι η πλατεία».
Ακούστε το τραγούδι:

Εκπληκτικές αεροφωτογραφίες από κόμβους αυτοκινητόδρομων!

Δείτε μια σειρά από όμορφες αεροφωτογραφίες των περίπλοκων κόμβων στους αυτοκινητόδρομους στο Τέξας από το βραβευμένο φωτογράφο Peter Andrew.






xsefoto 

Όλοι οι Έλληνες ετοιμάζονται για το σημερινό συλλαλητήριο…

Για τρίτη μέρα οι Έλληνες ετοιμάζονται να ξαναβγούν στους δρόμους…
Στις 5 το απόγευμα θα λάβουν χώρα τα ραντεβού σε Σύνταγμα και Ομόνοια.
Πάνω από 5.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός σήμερα, καθώς κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων, την ώρα που θα τίθεται προς ψήφιση το νέο μνημόνιο.
Από το πρωί της Κυριακής ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα παραμένει κλειστός.
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν τους πολίτες σε συλλαλητήριο στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα και το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, την ίδια ώρα.
prionokordela

VIDEO :Η δικαίωση του «τρελού» τελάλη της Αθήνας


Δείτε τι έλεγε όταν η Ελλάδα «ευημερούσε»!!!

Πριν από χρόνια, όταν η Ελλάδα ευημερούσε, έστω και με τον επίπλαστο τρόπο που αποκαλύφθηκε αργότερα, ο ηλικιωμένος άνδρας που αγόρευε με την ντουντούκα υπέρ μιας κοινωνικής επανάστασης αντιμετωπιζόταν ως γραφικός.
Ο συμπαθής κύριος ήταν γνωστός σε όσους περνούσαν συχνά από το κέντρο της Αθήνας. Καλούσε τους πολίτες σε ξεσηκωμό κατά του πολιτικού κατεστημένου και τους ζητούσε να «ξυπνήσουν» και να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους.
Τότε τον περνούσαν για τρελό. Να, όμως, που ήρθε η ώρα που ο «τρελός» δεδικαίωται.
Δείτε το βίντεο από την «παλιά», «πλούσια» Αθήνα...

Πού βγαίνει η γενιά των 400 ευρώ;


Έξοδο, ιδίως για τους νέους, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά σήμερα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής. Παραδοσιακά ταβερνάκια, τσιπουράκι και μεζές... Η κρίση έχει αλλάξει τις συνήθειες στην βραδυνή...Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες εγκαταλείπουν τα μπαρ, τα κλαμπ, τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης και, στο πλαίσιο των νέων οικονομικών δεδομένων, προτιμούν τις οικονομικές εξόδους, σχολιάζει η εφημερίδα.Την «στροφή» αυτή της νυχτερινής διασκέδασης παραδέχονται και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων. «Ανοίξαμε ορμώμενοι από τις νέες συνήθειες. βλέποντας ότι ο κόσμος, ακόμη και η νεολαία, παρατούσε τα κλαμπ και τα μπαρ» λέει ένας από τους ιδιοκτήτες μεζεδοπωλείου στα Εξάρχεια. «Η μόδα των κλαμπ έχει έρθει πλέον σε δεύτερη μοίρα για τους νέους, αντίθετα, έχουν αυξηθεί τα μαγαζιά που συνδυάζουν το φαγητό με το ποτό σε χαμηλές τιμές. Και είναι λογικό», προσθέτει ιδιοκτήτης Στο Γκάζι.«Εξαιτίας των πενιχρών χρημάτων που μας απομένουν, αναγκαστικά θα επιλέξουμε να βγούμε εκεί που είναι χαμηλότερες οι τιμές», λένε κάποιο από τους καλύτερους... πελάτες σε τέτοια ταβερνάκια.

Κήρυξη οικισμών του Δήμου Γρεβενών σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Έπειτα από την υπ. αριθμ. 6164/11-2-2012 επιτολή του Δημάρχου Γρεβενών προς: τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με κοινοποίηση στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών με αίτημα την κήρυξη του Δήμου Γρεβενών σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω των συνεχιζόμενων άσχημων καιρικών συνθηκών στο Δήμο Γρεβενών, κύρια στην ορεινή περιοχή, με ισχυρές χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες.
Η επιστολή έχει ως εξής:

Η κόρη της Whitney Houston, ακούστε την...(video)

Είναι η Bobbi Kristina, η 17χρονη κόρη της Whitney Houston που έφυγε από τη ζωή. Όπως θα ακούσετε έχει μια πολύ καλή φωνή...

Ο ψηλότερος ουρανοξύστης του κόσμου έρχεται στο Αζερμπαϊτζάν (pic)

Ξεχάστε ο,τι ξέρατε. Το Azerbaijan Tower θα έχει ύψος 1050 μέτρα και θα αποτελείται απο 189 ορόφους. Θα ειναι το ψηλότερο κτήριο στον κόσμο και θα κατασκευαστεί στα τεχνητά νησιά Khazar, ένα σύμπλεγμα απο 41 νησιά το κόστους του οποιου θα ξεπεράσει τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια. Η κατασκευή του εντυπωσιακού πύργου θα ξεκινήσει το 2015...

Ακούστε το νέο τραγούδι του Πάνου Καλλίδη!

Αυτό είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι του Πάνου Καλλίδη, δια χειρός Φοίβου φυσικά!
Ο τίτλος του; "Παραγνωριστήκαμε".
Ο Πάνος Καλλίδης μας κάνει ακόμη μια φορά να χορέψουμε στο ρυθμό του με ένα καινούριο κομμάτι, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Φοίβος. Μετά τα πολύ επιτυχημένα ''Γεια σου'', ''Τι γίνεται'' και ''Μη μου το χαλάς'', το νέο του αυτό τραγούδι έρχεται να χαρίσει στον Πάνο Καλλίδη ένα ακόμη hit.

Γρεβενά 12-02-2012, Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Χρήστος Παρασκευαϊδης εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στο αίτημα του Δήμου Γρεβενών για την κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Δήμο Γρεβενών και πλήττουν τις εμπορικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ορεινό όγκο και κατ’ επέκταση στην πόλη των Γρεβενών.
Ως Εμπορικός Σύλλογος ζητάμε την έγκαιρη παρέμβαση της πολιτείας.
Με εκτίμηση
Χρήστος Παρασκευαϊδης

Ρεκόρ βροχοπτώσεων στην Αυστραλία

Είναι επίσημο πλέον, τα δύο τελευταία χρόνια ήταν αυτά με τις περισσότερες βροχοπτώσεις για την Αυστραλία.
Οι βροχές δεν σταμάτησαν από την Άνοιξη του 2010 μέχρι το Φθινόπωρο του 2011, έχοντας ως αποτέλεσμα ρεκόρ βροχοπτώσεων.
Το φαινόμενο “La Nina’ έφερε ακόμα μεγαλύτερες βροχοπτώσεις.
Παρά το ρεκόρ βροχοπτώσεων στην Αυστραλία τα τελευταία δύο χρόνια, στη νοτιοδυτική ακτή της Δυτικής Αυστραλίας, τη δυτική Τασμανία και πολλά μέρη της Βικτώριας, καθώς και σε πολλές περιοχές της Μελβούρνης, υπήρξε ρεκόρ χαμηλών βροχοπτώσεων.

Ορμένιο, η επόμενη μέρα (VIDEO)

Το νερά απομακρύνονται σιγά σιγά από τα σπίτια του Βορειότερου χωριού της Ελλάδας, αφήνοντας πίσω καταστροφή.
Σχεδόν 100 σπίτια πλημμύρισαν. Η ζωή για εκατοντάδες ανθρώπους άλλαξε.
Μέρες θα προσπαθούν να απομακρύνουν τις λάσπες.
Εβδομάδες θα κάνουν για να ξαναμπούν στα σπίτια τους.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ - ΓΡΕΒΕΝΑ

Κατασχέθηκαν 219,5 κιλά «φούντα»!!!
Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 219,5 κιλών κατασχέθηκε χθες στον Ασπρόπυργο, ενώ τρία άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία σε ταυτόχρονες επιχειρήσεις της Δίωξης Ναρκωτικών σε Ασπρόπυργο και Γρεβενά.
Συλληφθέντες είναι τρεις Ελληνες υπήκοοι,...ηλικίας 41, 38 και 41 ετών αντίστοιχα, ενώ η μεγάλη ποσότητα κάναβης εντοπίστηκε σε αποθήκη, σε ερημική περιοχή του Ασπρόπυργου.
Τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε ειδική κρύπτη στο δάπεδο ρυμουλκούμενου φορτηγού ψυγείου, μέσα στην οποία, οι δύο απο τους συλληφθέντες που την κατασκεύασαν, είχαν τοποθετήσει 199 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης περιχυμένες με καφέ, ώστε να δυσχεραίνεται η ανίχνευσή τους από εκπαιδευμένους σκύλους.
Παράλληλα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, εντόπισαν και συνέλαβαν στα Γρεβενά τον ιδιοκτήτη του φορτηγού ψυγείου.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων μελών της σπείρας.
ethnos.gr

Μήνυμα Ανοικτής Επιστολής της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.)




ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ
(C. E. S. P)
ΕΔΡΑ : Μεσογείων 96- Τ.Κ. 115.27 – ΑΘΗΝΑ
( & FAX 210-77.50.151 - ( 210- 77.08.782
www.poaxia.gr - poaxia@poaxia.gr
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ : 13 - 2012 Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2012
ΠΡΟΣ
1) Πολιτικά Κόμματα
Ελληνικού Κοινοβουλίου
2) Πρωτοβάθμιες Ενώσεις
Αξιωματικών Αστυνομίας
3) Όλες τις υπηρεσίες της
Ελληνικής Αστυνομίας
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Κατατέθηκε σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και συζητείται και ψηφίζεται αύριο στην ολομέλεια (12/02/2012), με την μορφή του κατεπείγοντος το νέο μνημόνιο, το οποίο κατ’ απαίτηση των δανειστών μας περιλαμβάνει νέα δυσβάστακτα μέτρα για τα λαό και την Χώρα μας.
Ο κατάλογος των μέτρων μακρύς και οι στόχοι σαφείς :
- Βίαιη, ακραία και χωρίς μεταπολιτευτικό προηγούμενο αναδιανομή των εισοδημάτων, ανατροπή των συλλογικών συμβάσεων και αναπροσαρμογή των μισθών και συντάξεων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα σε επίπεδα υπανάπτυκτων χωρών.
- Νέο πετσόκομμα του πενιχρού εισοδήματός μας, καθώς μεταξύ των μέτρων περιλαμβάνεται και η θέσπιση μείωσης κατά 10% μεσοσταθμικά των ειδικών μισθολογίων μέχρι τον Ιούνιο του 2012, η οποία θα εφαρμοστεί από τον προσεχή Σεπτέμβριο. Στόχος είναι να εξοικονομηθούν 114 εκ. ευρώ για το τρέχον έτος και 226 εκ. ευρώ για το 2013. Παράλληλα, προβλέπεται η μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές σε επίπεδο που να συνάδει προς τα πλάνα των προσλήψεων με αποτέλεσμα να οξυνθεί το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού που ήδη υφίσταται σε μεγάλο βαθμό για τον Οργανισμό της ΕΛ.ΑΣ.
Συνάδελφοι,
Μέσα από συνεχή βομβαρδισμό παραπληροφόρησης, οικονομικής τρομοκρατίας και απειλών εξαφάνισης της Χώρας, καλούμαστε και πάλι να υποβληθούμε σε θυσίες, θυσίες και πάλι θυσίες, προκειμένου ν’ αποφύγουμε την απόλυτη καταστροφή.
Μετά από δύο χρόνια απάνθρωπων περικοπών που κατέστρεψαν οικογένειες και ανθρώπινες ζωές, πόσο μπορεί πλέον να χρησιμοποιείται ως φόβητρο η πτώχευσή μας, η οποία έχει ήδη συντελεστεί και μόνο επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί;
Και πως μπορείς να ζητάς και πάλι θυσίες από έναν λαό, όταν δεν μπορείς να τον κάνεις να πιστέψει ότι αυτές έχουν νόημα και ελπίδα;
Η Ομοσπονδία μας, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την αδιέξοδη, αντικοινωνική και αντιαναπτυξιακή αυτή πολιτική που έχει οδηγήσει τους εργαζόμενους και την κοινωνία σε μακροχρόνια φτώχεια και εξαθλίωση, μέσω της δραματικής μείωσης του βιοτικού επιπέδου και την ακύρωση κάθε έννοιας κοινωνικοί κράτους.
Εκφράζουμε την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και την ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ μας, σε όλους τους εργαζόμενους που πλήττονται από αυτές τις πολιτικές και επειδή τα μέτρα αυτά είναι επόμενο ότι θα προκαλέσουν αντιδράσεις και αναταραχή, καλούμε τους κυβερνώντες να διαχειριστούν οι ίδιοι την κρίση που δημιούργησαν. Ας σχεδιάσουν έστω και τώρα ένα μονοπάτι που θα δίνει έστω και αμυδρή ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε ΜΑΤΩΜΕΝΟΙ, ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΙ αλλά ζωντανοί από την ΚΟΛΑΣΗ που μας έριξαν.
Τους ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ :
Μην ψάξουν τη λύση στα γκλόπς, τις ασπίδες και τα δακρυγόνα, βάζοντας τους Έλληνες Αστυνομικούς απέναντι στην κοινωνία.
Συνάδελφοι,
Λέμε όχι στον απαράδεκτο εκβιασμό των Τροϊκανών, στα δεσμά του μνημονίου των άδικων, σκληρών, υφεσιακών και αδιέξοδων φορολογικών, οικονομικών και αντικοινωνικών μέτρων που προετοιμάζονται.
Απευθύνουμε προσκλητήριο ενότητας και δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε τον αγώνα, για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και την προστασία του πενιχρού εισοδήματός μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

H κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Κυριακή, 12 -2- 2012  10:16
Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Έπαιζε τένις με την παρουσία 4 σωματοφυλάκων την ίδια ώρα που παιζόταν η τύχη της Ελλάδος στο Eurogroup!

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έχοντας τη συνείδηση του καθαρή πως συνέβαλε το κατά δύναμιν ώστε να οδηγηθεί η χώρα στο μνημονιακό μονοπάτι, φόρεσε τα αθλητικά του και το ‘ριξε στο τένις, τη νύχτα ακριβώς που κρινόταν το μέλλον για το κούρεμα του ελληνικού χρέους!

Ανέβηκε με τα πόδια (!) 1.576 σκαλιά σε 10 λεπτά! (video)

Κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα στο Empire State Building ένας πρωτότυπος διαγωνισμός...
Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να ανέβουν όσο γρηγορότερα μπορούν στην ταράτσα του κτιρίου, δηλαδή στον 86ο όροφο με τα πόδια!
Και φέτος, όπως και τα έξι προηγούμενα χρόνια, πρώτος αναδείχτηκε ο 27χρονος Τόμας Ντολντ, ο οποίος φέτος έσπασε άλλο ένα ρεκόρ, αφού είναι ο πρώτος που κερδίζει τον εν λόγω διαγωνισμό για επτά συνεχόμενα χρόνια.
Αυτά για τους άνδρες...

Η Ελλάδα από ψηλά! Μαγευτικό βίντεο! Δείτε το...

Είναι μια από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου και για μας η πιο όμορφη. Ένα εντυπωσιακό βίντεο παρουσιάζει τις απίστευτες ομορφιές της χώρας μας όπως φαίνονται από ψηλά. Έτσι απλά για να θυμόμαστε ότι ζούμε σε ένα τόπο όμορφο, ευλογημένο από το Θεό και χαραγμένο από την ιστορία των Ελλήνων. Η θάλασσα, τα βουνά, οι ποταμοί και οι πεδιάδες, τα επιτεύγματα των προγόνων μας αλλά και τα σύγχρονα συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό. Τα λόγια όμως είναι λίγα για να περιγράψουν το εντυπωσιακό αυτό βίντεο. Απολαύστε το!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

Βάλτε φόρους... πολλούς φόρους... που να μην μπορούμε να τους πληρώσουμε... κόψτε μας το ρεύμα...κατασχέστε μας τα σπίτια... και τα αυτοκίνητα... και τα οικόπεδα...και τα χωράφια... κλείστε και τις επιχειρήσεις μας, κι αν δε συνεχίζουμε να σας πληρώνουμε, βάλτε μας φυλακή...
Αφήστε τα παιδιά μας νηστικά, παγωμένα χωρίς βιβλία ...κι όσους από εμάς μείνουμε άστεγοι, καταγράψτε μας, και ταξινομείστε μας... κάθε κίνηση που κάνετε μας φέρνει πιο κοντά στο ξέσπασμα...

Τι να φάτε για να ζεσταθείτε;

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το κρύο ρίχνει το pH του αίματος και το μετατρέπει σε πιο όξινο, κάτι που σημαίνει ότι για να ξαναφέρουμε την ισορροπία, πρέπει να καταναλώνουμε τροφές που θα το ανεβάσουν, έτσι ώστε...η χημεία του σώματός μας να μετατραπεί κι εμείς να νιώσουμε πιο ζεστά και πιο άνετα.


Κάτι τέτοιο μπορούμε να καταφέρουμε με την πρωτεΐνη και το λίπος, που σημαίνει ότι η διατροφή μας αυτό το… παγωμένο διάστημα πρέπει να περιλαμβάνει κρέας, ψάρι, αβγά, αμύγδαλα και γαλακτοκομικά, ενώ και οι τροφές που περιέχουν νιασίνη (γνωστή και ως βιταμίνη Β3) βοηθούν στη σταθεροποίηση και ισορροπία του νευρικού συστήματος και τονώνουν το κυκλοφορικό, με το αίμα να φτάνει καλύτερα στα άκρα. Τροφές όπως το γάλα, τα αβγά και το τυρί περιέχουν όλα καλής ποιότητας νιασίνη, ενώ άλλες τροφές επίσης επαρκείς στη βιταμίνη αυτή είναι το συκώτι, το σουσάμι, τα φιστίκια, τα μανιτάρια, οι πατάτες, τα σπαράγγια κ.λπ.

Είδηση ΣΟΚ! Προσπάθησαν να πουλήσουν μωρό 10 ημερών έναντι 10.000 ευρώ

Εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια Τρίπολης κύκλωμα, που εμπλέκεται σε αγοραπωλησίες βρεφών, ενώ συνελήφθησαν χθες στον Πειραιά δύο άντρες και μία γυναίκα Βούλγαροι όλοι μέλη του κυκλώματος, ηλικίας 50, 51 και 39 ετών αντίστοιχα.
Συγκεκριμένα, η εξάρθρωση του κυκλώματος επετεύχθη μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, που είχε η ασφάλεια Τρίπολης, σχετικά με δράση κυκλώματος αγοραπωλησίας βρεφών.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Αναλυτικός κατάλογος Ελληνικών Προιόντων!

Μην ξεχνάτε ότι η ελληνική αγορά χρειάζεται την στήριξή μας ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τα καταστήματα της χώρας.
Ακολουθεί ένας αναλυτικός κατάλογος με ελληνικά προιόντα που καλύπτουν όλο το φάσμα της καθημερινότητάς μας!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην ξεχνάτε τα μαγαζιά της γειτονιάς σας, οι άνθρωποι αυτοί έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σύνταγμα. Κυριακή, 5 το απόγευμα

Κορυφώνονται το απόγευμα της Κυριακής οι κινητοποιήσεις των συνδικάτων κατά του νέου μνημονίου και των επώδυνων μέτρων που το συνοδεύει.
Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ καλούν τους εργαζόμενους στο Σύνταγμα στις 5 το απόγευμα, όταν θα ξεκινά στην Ολομέλεια η συζήτηση και η ψηφοφορία.
Θα είναι εκεί…

Ανατριχιαστικό : Ακούστε την παγωμένη θάλασσα...(video)

Ακούστε τους ήχους της παγωμένης θάλασσας στην Οδησσό της Ουκρανίας που αυτές τις μέρες η θερμοκρασία κατεβαίνει κάτω και απο τους -20 βαθμούς κεσλίου.
Δείτε το video...

Χαμός μεταξύ Βενιζέλου – Λαφαζάνη (Video)

”Το κατεπείγον συνιστά ένα μείζον πραξικόπημα κατά του Συντάγματος , του κανονισμού της Βουλής και κατά δημοκρατίας.” Τ’αδε ‘εφη ο κ. Λαφαζάνης και άναψαν τα αίματα και ανέβηκαν οι αδρεναλίνες του κ. Βενιζέλου και….δείτε στο video τι έγινε.

ΔΕΙΤΕ: Θηλυκό Και Αρσενικό … Καρότο!

Αυτά είναι τα αστεία της φύσης, η οποία όταν αποφασίσει να κάνει πλάκα, το κάνει και μάλιστα πολύ πετυχημένα!
«Θύμα» της μια αγρότισσα, που πήγε να σκαλίσει τον κήπο της και έπεσε πάνω σε ένα περίεργο… εύρημα.
Τι ήταν αυτό; ένα αρσενικό καρότο με σχηματισμένα γεννητικά όργανα!
Και έχει συνέχεια. Συνέχισε να σκάβει και έπεσε πάνω στο… «ταίρι» του. Ένα θηλυκό καρότο, που μοιάζει λες και κάθεται σταυροπόδι, ώστε να καλύψει τη γύμνια της.

Κοινή πορεία οπαδών Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού την Κυριακή στο Σύνταγμα!

Σύμμαχοι απέναντι στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ελλάδας θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή οπαδοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου.
Όπως προκύπτει από συνδεσμιακές πηγές, στελέχη από τα κορυφαία κλαμπ των τριών ομάδων ετοιμάζουν κοινή πορεία προς το Σύνταγμα, όπου το απόγευμα της Κυριακής έχει προγραμματιστεί παλλαϊκό συλλαλητήριο ενόψει της ψήφισης του Μνημονίου 2 στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Έφυγε από τη ζωή η Whitney Houston

Νέκρη βρέθηκε στις 11/2/2012 η διάσημη τραγουδίστρια Whitney Houston.
Μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες όλων των εποχών, που έχει αγαπηθεί όσο λίγες για την μοναδική φωνή της, έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ώρες.
Η Whitney ήταν μόλις 48 ετών ενώ τα αίτια θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
Πολύ λυπηρά νέα και εμείς ευχόμαστε πραγματικά να αναπαυθεί η ψυχή της και την ευχαριστούμε για όσα μας έχει προσφέρει.

Superleague: Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0 (video)

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις για γκολ, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, Πανιώνιος και ΠΑΣ έμειναν στο 0-0, για την 21η αγωνιστική της Superleague.
Ο Πανιώνιος έχασε τουλάχιστον πέντε κλασικές ευκαιρίες για να τελειώσει τον αγώνα, όμως οι Schembri και Kuqi νικήθηκαν από τον καταπληκτικό Κηπουρό.