ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Πρέβεζα: Έκκληση σωτηρίας για το 29χρονο κορίτσι που είναι στο τελικό στάδιο νευρικής ανορεξίας!

Έκκληση κάνει μια 29χρονη κοπέλα, που κατάγεται από την περιοχή του Λούρου Πρέβεζας και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της νευρικής ανορεξίας,
προκειμένου να γίνει δυνατή η μεταφορά της σε ειδική κλινική.
Η ανταπόκριση είναι ήδη πάρα πολύ συγκινητική…
Η κοπέλα ζυγίζει σήμερα μόλις 37 κιλά και η ίδια δηλώνει ότι δεν επιθυμεί άλλο να ζει έτσι. Η 29χρονη ήταν ένα κορίτσι με πολλά όνειρα, άριστη μαθήτρια και το μοναδικό της «μειονέκτημα» ήταν μερικά παραπανίσια κιλά ,τα οποία άρχισε να χάνει, όταν ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, κατακτώντας μάλιστα πολλά μετάλλια.
Η κοπέλα και η οικογένεια της κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει να καλέσει στα τηλέφωνα: 6942861718 ή 6937089327 . Επίσης, για οικονομική βοήθεια έχει ανοιχθεί στην Εθνική Τράπεζα λογαριασμός, με αριθμό 448/627717-95
prionokordela

Με ολική αμνησία σε νοσοκομείο της Μόσχας ο Μέλμπεργκ

Ο Όλαφ Μέλμπεργκ έπεσε άσχημα στο έδαφος στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τους Ρώσους μετά από μια σύγκριυση στον αέρα με τον Μέγερι. Αμέσως έγινε αλλάγή από τον Βαλβέρδε και στα αποδυτήρια δεν ήξερε πού βρισκόταν , ούτε καν το όνομά του δεν θυμόταν . Αμέσως ο Σουηδός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Βόλτα με τα εσώρουχα...(video)

Φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους, μια παρέα μοντέλων βγήκε και περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους του Σύδνευ για διαφημιστικό σκοπό με αφορμή τη μέρα του Αγιου Βαλεντίνου.

Σύζυγος διάσημης ηθοποιού βάφει τα νύχια!

Είναι γεγονός πως ό,τι κάνει η Jessica Alba τραβά πάντα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της. Αυτή τη φορά, η βόλτα στο πάρκο με τις κορούλες της έμοιαζε με έναν συνηθισμένο οικογενειακό περίπατο.
Στην αγκαλιά της είχε την ηλικίας τριών ετών και έξι μηνών αντίστοιχα κόρη της, που όπως ήταν φυσικό δεν έφυγαν στιγμή από δίπλα της.

Όταν ο «Αγαπούλας» συνάντησε τον «Τυχαίο; Δε νομίζω»

O «Aγαπούλας» και ο «Τυχαίο; Δε νομίζω» έγιναν γνωστοί σε όλη την Ελλάδα μέσα από μια σειρά διαφημιστικών που έγιναν σλόγκαν και αγαπήθηκαν πάρα πολύ κυρίως από την νεολαία.
Οι δυο άντρες μίλησαν στο star για την αντιμετώπιση που δέχονται από τον κόσμο μετά τα διαφημιστικά spots ενώ ο Τάκης Σπυριδάκης δεν δίστασε να παραδεχτεί: «Τη διαφήμιση την έκανα για οικονομικούς λόγους».
Δείτε το video:

Όταν η φύση γιορτάζει τον έρωτα!!! (Pics)

Με αφορμή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου δείτε απίστευτες φωτογραφίες στις οποίες η φύση εξυμνεί τον έρωτα...
Ο έρωτας μας εμπνέει, γεμίζει τις μπαταρίες μας, μας κάνει και πάλι παιδιά. Με αφορμή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου δείτε υπέροχες φωτογραφίες από την φύση η οποία εξυμνεί τον έρωτα...

"Ερωτευμένη" πρόταση γάμου με 9.999 λουλούδια!!! (pics)

Διαβάστε πώς ένας ερωτευμένος Κινέζος εξέπληξε τη σύντροφό του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου!!! 
Οι περισσότερες γυναίκες θα ήταν ευχαριστημένες με ένα μπουκέτο λουλούδια, από τον αγαπημένο τους, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.
Μία όμως, στην Κίνα, δέχθηκε 9.999 λουλούδια ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων από τον αγαπημένο της, συν μία πρόταση γάμου.

Αυτοκτονία - σοκ γνωστού εργολάβου στην Κοζάνη!

Αυτοκτονία-σοκ χθες το βράδυ για γνωστό εργολάβο, στην πόλη της Κοζάνης! Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia, το βράδυ της Κυριακής, εντός της οικίας του, στην περιοχή του «Ξενία», ο εν λόγω εργολάβος, Χ. Μ., 66 ετών, έβαλε τέλος στη ζωή του, μετά από αυτοπυροβολισμό με κυνηγετική καραμπίνα!
Μάλιστα, στον άνω όροφο του σπιτιού ήταν και η σύζυγος, αλλά και τα παιδιά του, που, φυσικά, σοκαρίστηκαν από το τραγικό αυτό συμβάν! Ο άτυχος εργολάβος δεν άφησε κάποιο σημείωμα, ενώ φαίνεται πως οι λόγοι που τον οδήγησαν στην εν λόγω κίνηση ήταν προσωπικοί.
από το έγκυρο kozanimedia.gr

Anonymous: Απέτρεψαν αυτοκτονία νεαρού Έλληνα μπλόγκερ;

Την αυτοκτονία ενός 21χρονου Έλληνα απέτρεψαν οι Anonymous, οι οποίοι αμέσως μόλις ο νεαρός δημοσίευσε στο μπλογκ του, την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει...επικοινώνησαν μαζί του και προσπάθησαν να τον αποτρέψουν από το να προβεί στην πράξη αυτή απελπισίας.
Ο νεαρός μπλόγκερ γράφοντας ένα μήνυμα στο ιστολόγιό του, εξέφρασε την αγανάκτισή του για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Ελλάδας, καταλήγοντας πως δεν του αρέσει η καθημερινότητά αυτή, και γι’αυτό σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Ελεονώρα Μελέτη: Σε ποια είπε… «γ*μι*σαι»;

Στο κρανίο τα έχει πάρει η Ελεονώρα Μελέτη γι ακόμη μία φορά, αλλά όχι τώρα το δίκιο της το έχει...
Η παρουσιάστρια τα έβαλε με την...

Άγιος Βαλεντίνος: Μάθετε τι ακριβώς σημαίνει το κάθε τριαντάφυλλο!

Tην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εμείς οι γυναίκες δεν θέλουμε να ξοδέψετε μια περιουσία για να μας δείξετε την αγάπη σας... ξυπνήστε λίγο πιο νωρίς, πηγαίνετε σε ένα ανθοπωλείο και διαλέξτε το πιο όμορφο τριαντάφυλλο που εσείς πιστεύετε σας εκφράζει περισσότερο!
Πάρτε μια ιδέα πόσο σημαντικός είναι ο αριθμός και το χρώμα των τριαντάφυλλων:

Ο άρχοντας του παρκαρίσματος (Video)

Τι να πούμε για αυτόν τον μικρό θεό? Τα λόγια είναι περιττά την ώρα που χωρίζουμε που λέει και το τραγούδι. Respect και μόνο respect τίποτε άλλο. Όσο και να προσπαθήσετε από την φωτογραφία να καταλάβετε το μεγαλείο του ανθρώπου είναι μάταιο. Δείτε λοιπόν το βίντεο και στείλτε το σε facebook twitter mail ακόμα και με ταχυδρομικό περιστέρι. Το φαινόμενο είναι μοναδικό....

hobbystas

Δύο εκατ. ευρώ κόστισαν οι φωτοτυπίες σχολικών βιβλίων!

Το εξωφρενικό ποσό των 2 εκατ. ευρώ μοιράστηκε στους δήμους για τις φωτοτυπίες των σχολικών βιβλίων.
Μια περιουσία μας στοίχισε δηλαδή η καθυστέρηση εκτύπωσης των βιβλίων, ενώ περίπου άλλα τόσα θα δόθηκαν για την εκτύπωση τους.

Europa League: Rubin Kazan – Ολυμπιακός 0-1 (video)

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «16» του Europa League έκανε ο Ολυμπιακός, μετά τη μεγάλη επικράτηση με 0-1 επί της Rubin Kazan στη Μόσχα. Ο Fuster, με γκολ στο 71΄ ήταν ο σκόρερ της αναμέτρησης, με τον Carroll, ωστόσο, να αναδεικνύεται στον μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα.
Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παγωμένο «Luzhniki» και από την αρχή έδειχναν ότι διατηρούσαν τα ηνία του παιχνιδιού.

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Κωστή Πολύζου: Στον εισαγγελέα διαβιβάστηκε η δικογραφία για τη δολοφονία του

Νέα εξέλιξη σημειώθηκε στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα, καθώς χτες η αστυνομία διαβίβασε τη δικογραφία στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Οι αστυνομικές αρχές μετά από προανάκριση ενός έτους, παραπέμπουν επισήμως πλέον την υπόθεση στις...

Βέροια: Ο άγριος καυγάς την έριξε από τον τρίτο όροφο..

Μια απίστευτη τραγωδία που δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους έχει αναστατώσει τους κατοίκους της Βέροιας, ενώ πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του θανάτου μιας 21χρονης κοπέλας, η οποία έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο. Λίγη ώρα πριν είχε καβγαδίσει με τον σύζυγό της.
Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση μιας νεαρής γυναίκας στην πόλη της Μακεδονίας η οποία φαίνεται να οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα μετά τον έντονο διαπληκτισμό που είχε με τον σύντροφό της.

5χρονη θαμμένη επί 10 ώρες σε χιονοστιβάδα (video)

Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι ήταν η μόνη που βγήκε ζωντανή όταν χιονοστιβάδα κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι της, παρασέρνοντας στον θάνατο τους γονείς της και τουλάχιστον εννέα συγγενείς της.
Η μικρή Asmira Reka από το Κόσοβο σώθηκε από θαύμα καθώς είχε παραμείνει θαμμένο κάτω από 10 μέτρα χιόνι επί 10 ώρες!
Οι διασώστες εντόπισαν το κοριτσάκι από τις κραυγές της και ένα κινητό τηλέφωνο που χτυπούσε κάτω από το χιόνι.
Η χιονοστιβάδα έπληξε το χωριό Restelica κοντά στα σύνορα του Κοσόβου με τα Σκόπια και την Αλβανία, καταστρέφοντας συνολικά επτά σπίτια, εκ των οποίων δύο κατοικήσιμα.
"Η περιοχή μας δεν έχει βιώσει παρόμοια τραγωδία", είπε ένας αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι δύο αδέλφια σκοτώθηκαν μαζί με τις οικογένειές τους.
Η διάσωση της 5χρονης έγινε με χειροκροτήματα από τους κατοίκους.
Το κορίτσι αναρρώνει στο νοσοκομείο της γειτονικής πόλης του Πρίζρεν, όπου οι γιατροί, δήλωσαν ότι η ζωή της δεν κινδυνεύει.

από reuters

Συνέλαβαν τον Πούτιν! (video)

Στο δικαστήριο μέσα σε ειδικό κλουβί ο Βλαντιμιρ Πούτιν; 
Διακαής πόθος για πολλούς μάλλον αλλά το video ειναι απλά απόσπασμα απο ταινία!!!

Το κόλπο με το skateboard δεν πήγε όπως θα ήθελε!!! (video)









Δεν πήγε όπως ήθελε… δυστυχώς!!!


Δείτε το video...

Οδηγώντας στη Ρωσία...(video)

Αν χρειαστεί ποτέ να οδηγήσετε στη Ρωσία να είστε προετοιμασμένοι. Πολύ προετοιμασμένοι μάλιστα. 
Δείτε το video...

Θαλάσσιο λιοντάρι επιτέθηκε και τραυμάτισε την Σακίρα.. (pics)

Η 35χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία από πολύ κοντινλη απόσταση ένα θαλάσσιο λιοντάρι σε πάρκο της Νοτίου Αφρικής όπου βρισκόταν για διακοπές.
Το θαλάσσιο θηλαστικό όμως μάλλον εκνευρίστηκε και της όρμηξε με αποτέλεσμα να την αρπάξει την φωτογραφική μηχανή και να την τραυματίσει ελαφρά στον αριστερό καρπό.

Ο χειρότερος τρόπος για να βγάλεις δόντι!!! (video)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσεις το παιδί σου να βγάλει τα δόντια του όσο πιο διασκεδαστικά γίνεται. Αυτός που θα δείτε όμως μάλλον δεν ειναι και απο τους πιο φυσιολογικούς. Θα χρειαστείτε εκτός απο παιδάκι με δόντι που κουνιέται, ένα τόξο...

Οι πολλές θερμίδες κάνουν κάνουν κακό... και στη μνήμη

Ακόμα έναν λόγο για να μην το παρακάνουμε με το φαγητό ανακάλυψαν αμερικανοί επιστήμονες, οι οποίοι σε μελέτη που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν πως το πολύ φαγητό διπλασιάζει τον κίνδυνο εκδηλώσεως προβλημάτων μνήμης.Στην πραγματικότητα, όσοι εθελοντές τους κατανάλωναν περισσότερες από 2.100 θερμίδες την ημέρα είχαν πολύ περισσότερες πιθανότητες να πάσχουν από ήπια νοητική διαταραχή - μία κατάσταση που συχνά αποτελεί προάγγελο άνοιας αργότερα στη ζωή.Προγενέστερες μελέτες έχουν δείξει ότι η ήπια νοητική διαταραχή αρχίζει να εμφανίζεται βαθμιαία στα 40 και στα 50 μας, με τη συχνότητά της να αυξάνεται κατ’ αναλογία με την ηλικία – στις ηλικίες 60-69 ετών προσβάλλει τον ένα στους πέντε.

Το κριάρι Τσανγκμάο και η ελαφίνα Τσουνζί!!! ένα ερωτευμένο ζευγάρι

H φρενίτιδα του Αγίου Βαλεντίνου κορυφώνεται...
Στην Κίνα βρήκαν άλλο ένα event για να δώσουν νόημα στη μέρα: θα γίνει, λέει, γάμος, ανάμεσα σε ένα κριάρι και μία ελαφίνα που αποτελούν το απροσδόκητο «ζευγάρι» του Ζωολογικού Κήπου στην πόλη Καμίνγκ.
Πρόκειται για το κριάρι Τσανγκμάο και την ελαφίνα Τσουνζί, ενώ η μη συμβατική σχέση τους, όπως τη χαρακτηρίζουν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, τα έχει κάνει πολύ δημοφιλή στους επισκέπτες του πάρκου. Έτσι για τη «γαμήλια τελετή»- στην οποία τα άτυχα ζώα θα έχουν την κατάλληλη ενδυμασία, όπως γράφει η εφημερίδα China Daily- θα εκδοθούν περίπου 500 εισιτήρια αξίας δέκα δολαρίων.
Οι υπεύθυνοι του Ζωολογικού Κήπου χώρισαν το ελάφι και το κριάρι το Νοέμβριο, όταν το τελευταίο ζευγάρωσε με μία προβατίνα η οποία και γέννησε ένα μικρό. Όμως ο Τσανγκμάο έγινε πολύ βίαιος όταν τον έβαλαν στον ίδιο χώρο με την «οικογένειά» του και η Τσουνζί έδινε μάχη στο φράχτη για να τον πλησιάσει.
Έτσι, οι υπεύθυνοι του πάρκου τους ξαναέβαλαν στον ίδιο χώρο.

Η Ισλανδία “πτώχευσε”…

Σιωπή πληροφόρησης από την Ισλανδία. Γιατί; Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, ας μου πει πώς, ενώ έγινε γνωστό τι συνέβη στην Αίγυπτο, δεν γράφτηκε ποτέ τι συμβαίνει στην Ισλανδία:

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Αλβανία

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν κηρυχθεί πολλές περιοχές στη βορειοανατολική και νοτιοανατολική Αλβανία, εξαιτίας της κακοκαιρίας και των χιονοπτώσεων.
Το Σάββατο, στην περιοχή του Κούκες, δυο άτομα έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της κακοκαιρίας, αυξάνοντας σε έξι τους νεκρούς λόγω του ψύχους σε όλη τη χώρα.
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, επικεφαλής υπουργικού κλιμακίου, μετέβη με ελικόπτερο στις πληγείσες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα περιοχές, στο βορρά, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί.

Έρχεται Νέο Κύμα Κακοκαιρίας!!! (video)

Η πρόγνωση μέχρι την Κυριακή...
Αν και το κύμα κακοκαιρίας έχει υποχωρήσει για την ώρα, τα προβλήματα σε ορεινές περιοχές της Ελλάδας δεν έχουν υποχωρήσει. Χωρία είναι αποκλεισμένα ενώ οι βλάβες στην ηλεκτροδότηση δεν έχουν αποκατασταθεί εδώ και δέκα ημέρες!
Στην περιοχή των Τρικάλων αρκετά χωριά παραμένουν σχεδόν θαμμένα κάτω από χιόνι 2,5 μέτρων. Οι κάτοικοι δεν μπορούν ούτε να μετακινηθούν αφού τα αυτοκίνητα τους είναι κάτω από το χιόνι. Όμως τα προβλήματα δεν είναι μόνο αυτά. Ολόκληρα χωριά δεν έχουν ρεύμα, νερό και τηλέφωνο εδώ και δέκα μέρες.

Λιγοστεύουν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Δυτ. Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Κρούσματα καλπάζουσας μηνιγγίτιδας στην Πάτρα

Τρία περιστατικά καλπάζουσας μορφής μηνιγγίτιδας νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου και ιδιωτικής κλινικής της Πάτρας. Τα περιστατικά αφορούν άτομα νεαρής ηλικίας, τα οποία εμφάνισαν αιφνιδίως υψηλό πυρετό και μέσα σε λίγες ώρες κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία τους σε ΜΕΘ.
Τα δύο περιστατικά αφορούν σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών και το τρίτο σε νεαρή γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις παραμένουν για νοσηλεία στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας με τους γιατρούς να δηλώνουν αισιόδοξοι για την εξέλιξή τους.
Zougla.gr

Όμορφες φωτογραφίες της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου (video)

Δείτε παρακάτω όμορφες, ρομαντικές φωτογραφίες και video...

Η καταιγίδα έφερε στο φως αρχαία!

Μια σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη έγινε σε πόλη της Βουλγαρίας, τυχαία μετά απο μια καταιγίδα. Η καταιγίδα παρέσυρε μέρος του εδάφος σε παραλία κοντά στην στρατιωτική βάση του Sarafovo. Ετσι αποκαλύφθηκε ένα αρχαίο τοίχος που φαίνεται να ειναι μερος ολόκληρης πόλης της ρωμαϊκής εποχής. Ο Δήμαρχος του Μπουργκας έσπευσε στο σημείο και ανακοίνωσε άμεση χρηματοδότηση αρχαιολογικών ανασκαφών για να αποκαλυφθεί τι ακριβώς βρίσκεται εκει...

Θέλει και άλλα εισιτήρια ο ΠΑΟΚ

Δεν αρκούν τα 3.800 για τον αγώνα με την Ουντινέζε, που κατάφερε μετά από μεγάλες προσπάθειες να εξασφαλίσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Οι Θεσσαλονικείς στην αρχή πήραν 1.800 κομμάτια, έπειτα πήραν επιπλέον 2.000 που μαζί με τα 200 στα επίσημα φτάνουν τα 3.800.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα επιχειρήσει εκ νέου κρούση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προς τους Ιταλούς ώστε να τους πείσουν να δώσουν περισσότερα και να μεριμνήσουν διαθέτοντας εκδοτήριο για τους «ασπρόμαυρους» εκδρομείς.

260 νεκρά δελφίνια στη βορειότερη ακτή του Περού οφείλονται στις υπεράκτιες εξορύξεις πετρελαίου;

Ξεβράστηκαν τις τελευταίες ημέρες και οι αρχές κάνουν έρευνα για τα αίτια του θανάτου τους.
"Πήραμε δείγματα από τα δελφίνια για να βρούμε την αιτία θανάτου", δήλωσε ο Edward Barriga από το Ωκεανολογικό Ινστιτούτο του Περού, προσθέτοντας ότι "στην περιοχή βρέθηκαν επίσης νεκρές αντζούγιες, σε πολύ μεγάλες ποσότητες".
Όπως διαβάζουμε στο EcoNews, οι περιβαλλοντικές οργανώσεις χαρακτηρίζουν το περιστατικό πάρα πολύ σοβαρό και αποδίδουν τους μαζικούς θανάτους δελφινιών στις υπεράκτιες εξορύξεις πετρελαίου...

Καστοριά: Μεγάλο συλλαλητήριο την Τετάρτη, για την τιμή του πετρελαίου!!! (video)

Για πρώτη φορά η Καστοριά ενωμένη όσο ποτέ. 
Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης έχει ξετινάξει τους προϋπολογισμούς όλων των πολιτών.
Τετάρτη 15.2.2012 στις 14.00 μπροστά από την 
π. Νομαρχία.
alphafm.gr 

Η Ελληνίδα φοιτήτρια που τα έβαλε με τη Μέρκελ!!!

Αν και σε ηλικία μόλις 25 ετών, τα έβαλε με τη Γερμανίδα καγκελάριο και την ανάγκασε να πετάξει… λευκή πετσέτα. Μια Ελληνίδα φοιτήτρια, με τα καυστικά και καίρια ερωτήματά της που είχαν να κάνουν για το μέλλον της χώρας μας, «στρίμωξε» στο καναβάτσο την Ανγκελα Μέρκελ και την οδήγησε σε αναγκαστική υποχώρηση. Η Ζηνοβία Τσικαλάκη κατάφερε να κάνει πράξη αυτό που ονειρεύονται όλοι οι Ελληνες. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ


Αγαπητοί Δικαιούχοι,
Η ιστοσελίδα αυτή http://www.oee.gr δεν θα ξαναπροβάλει ενημέρωση για τις κοινωνικές παροχές του Οργανισμού.Ο Οργανισμός κλείνει με απόφαση της κυβέρνησης Παπαδήμου που στηρίζεται από τα "λαοφιλή" κόμματα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., της Ν.Δ. και του ΛΑ.Ο.Σ.
Δι' αυτού του τρόπου θα πάψουν πλέον:

Ποιούς θεωρεί κορυφαίους βλάκες ο Δημήτρης Πιατάς!

Ο Δημήτρης Πιατάς έχει πολιτικό λόγο και τον εκφράζει μέσω των παραστάσεων στις οποίες πρωταγωνιστεί. Το θέατρο είναι ένας τρόπος να σχολιάσεις τις συμπεριφορές των ανθρώπων, το που τους οδηγούν και φυσικά την εξουσία και τα «παιχνίδια» που παίζονται. Ο ευφυής κωμικός ηθοποιός, μίλησε σε συνέντευξη του με χιούμορ για το «θίασο που παρακολουθούμε».

Ποιά κτίρια κάηκαν στο κέντρο της Αθήνας...(video)

Το πρωινό της Δευτέρας βρίσκει το κέντρο της Αθήνας μέσα στη στάχτη και τα αποκαίδια. Σειρά τραπεζικών υποκαταστημάτων κάηκαν στην οδό Αθηνάς. Το υποκατάστημα της Κύπρου κάηκε ολοσχερώς, ενώ στον ίδιο δρόμο κάηκαν η Marfin και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Άλλες φωτιές σε τράπεζες και κτίρια.

Σεισμός 5.1 ρίχτερ δυτικά της χερσονήσου του Άθου στην Χαλκιδική...

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5.1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 03.34 τα ξημερώματα, δυτικά της χερσονήσου του Άθου στην Χαλκιδική, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου των Αθηνών.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 24 χλμ. στο θαλάσσιο χώρο δυτικά της χερσονήσου του Άθου στην Χαλκιδική, 243 χλμ. βόρεια της Αθήνας, ενώ το εστιακό βάθος είναι στο 24 χλμ.
Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή θύματα.

Συνεργασία νοσοκομείων Γρεβενών, Καστοριάς και Κοζάνης!

Σάρκα και οστά παίρνει η συνεργασία μεταξύ νοσοκομείων της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ειδικότερα νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υποδιοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Νάνου
Αναφέρει ειδικότερα ότι, με αποφάσεις του υπουργού Υγείας κ. Α. Λοβέρδου εγκρίθηκε η συνεργασία μεταξύ Νοσοκομείων ανά Υγειονομική Περιφέρεια, στον επιστημονικό και εκπαιδευτικό τομέα, καθώς και στον τομέα παροχής Υπηρεσιών Υγείας. Για την 3η ΥΠΕ τα συνεργαζόμενα Νοσοκομεία είναι τα ΓΝ, Γρεβενών Καστοριάς και Κοζάνης και η συνεργασία θα επιτευχθεί μέσα από κοινές εκπαιδευτικές δράσεις όπως η διοργάνωση σεμιναρίων, μαθημάτων, διαλέξεων και συνεδρίων.
Επίσης θα επιχειρούν από κοινού εκπόνηση και εκτέλεση ερευνητικών προγραμμάτων καθώς και στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας η συνεργασία θα συμβάλλει στην καλύτερη νοσηλεία και περίθαλψη ασθενών στα τμήματα και τις ειδικές μονάδες των συνεργαζόμενων Νοσοκομείων.
Επίσης οι διοικήσεις θα συνεργάζονται ώστε να επιτυγχάνεται η κάλυψη υγειονομικής ανάγκης της κάθε περιοχής σε δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια περίθαλψη, διαθέτοντας από κοινού υλικούς και άλλους πόρους.
Είναι αυτονόητο πως τα νοσοκομεία συνεχίζουν να αποτελούν ανεξάρτητα Νομικά Πρόσωπα, με τις δικές τους διοικήσεις και Οργανισμούς, χωρίς να τίθεται ζήτημα μετακίνησης προσωπικού.
e-ptolemeos.gr

Ο καιρός στη Μακεδονία τη Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Με πιο βελτιωμένο καιρικό σκηνικό θα ξεκινήσει η Τρίτη 14/2 στη Μακεδονία , από το πρωί θα υπάρχουν διάσπαρτες νεφώσεις που τοπικά πιθανότατα να είναι αυξημένες με διαστήματα ηλιοφάνειας. Από πλευράς φαινομένων δεν αναμένεται κάτι ιδιαίτερο , αλλά υπάρχει πιθανότητα για ασθενεί τοπικά φαινόμενα ( βροχή η χιονόνερο ) στα νότια τμήματα αργά το βράδυ προς την αλλαγή της ημέρας ( Τρίτη – Τετάρτη ).
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 στα ορεινά και -2 στα πεδινά με τη μέγιστη να φτάνει τους 6 βαθμούς Κελσίου στα πεδινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 με 4 μποφόρ.
meteoclub.gr

Δείτε την συγκινητική φωτογραφία που κάνει τον γύρω του διαδικτύου


Δείτε την πιο συγκινητική φωτογραφία που αποθανατίστηκε από τα επεισόδεια στην Αθήνα και κάνει τον γύρω του διαδικτύου.Το γύρω του διαδικτύου κάνει η συγκλονιστική φωτογραφία ενός ανθρώπου με κινητικά προβλήματα, ο οποίος καθισμένος στο αναπηρικό καρότσι και φορώντας μάσκα για να προστατευτεί από τα χημικά, βρίσκεται στη διαδήλωση, την ώρα που καιγόταν η Αθήνα.Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, όπως και χιλιάδες ακόμη, κατέβηκε στην Αθήνα όχι για να κάνει επεισόδια ή να χτυπηθεί με τα ΜΑΤ αλλά απλά για να φωνάξει για το μέλλον του.

Διαγράφηκαν από τη ΝΔ οι "21+1" - Ετοιμάζουν άλλο κόμμα!

Διαγράφηκαν οριστικά και από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, μία ημέρα μετά την αποπομπή τους (πρακτικά παραίτησή τους) από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, οι 21 - πρώην - «γαλάζιοι» βουλευτές που διαφοροποιηθηκαν κατά την ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση και το νέο μνημόνιο.
Οι 21 και ο Π.Καμμένος ετοιμάζουν νέα αντιμνημονιακή πολιτική κίνησης με ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα. Από το πρωί τα τηλέφωνα στα γραφεία τους έχουν "σπάσει" από πολίτες που τους δίνουν συγχαρητήρια.
Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε και ο πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας, και ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, ο οποίος άλλωστε έχει προαναγγείλει την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα μέσα στις επόμενες ημέρες. Η διαγραφή έγινε ύστερα από ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του βουλευτή Γιάννη Τραγάκη.
Οι βουλευτές που διαγράγονται είναι οι: Ελενα Κουντουρά, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Παναγιώτης Καμμένος, Δημήτριος Σταμάτης, Κωνσταντίνος Παπασιώζος, Γιώργος Βλάχος, Μιχαήλ Γιαννάκης, Μαργαρίτης Τζίμας, Τσαμπίκα Ιατρίδη, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Χρήστος Ζώης, Σπυρίδων Γαληνός, Παναγιώτης Μελάς, Γιώργος Καρασμάνης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναστάσιος Καριπίδης, Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά και Γεώργιος Βαγιωνάς.
Η Νέα Δημοκρατία αριθμεί πλέον μόλις 62 βουλευτές. Είναι η μικρότερη Κοινοβουλευτική Ομάδα από το 1974! Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές (2009) η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος αποτελούνταν από 91 βουλευτές.
defencenet.gr

Νέο βίντεο-μήνυμα των Anonymous μετά τις λεηλασίες της 12ης Φεβρουαρίου

Λίγες μόνο ώρες αφότου οι περιβόητοι χάκερς Anonymous προκάλεσαν διαδικτυακό πανικό στην Ελλάδα «χτυπώντας» δεκάδες ιστοσελίδες κομμάτων, πολιτικών και κρατικών οργανισμών, ανάρτησαν στο You Τube ένα βίντεο στο οποίο απευθύνονται για μία ακόμη φορά στους Έλληνες πολίτες.
Όπως αναφέρει σχετικά το mediagate.gr, στο μήνυμά τους μιλούν για τα χτεσινά γεγονότα που σημειώθηκαν στην Ελλάδα και εκφράζουν την συμπαράσταση τους στους πολίτες της χώρας.

Κατέρευσε στέγαστρο σε δημοτικό στην Πτολεμαϊδα! Βίντεο...

Το βάρος του χιονιού η παλαιότητα η κακοτεχνία... στάθηκαν πιθανότατα η αιτία της κατάρρευσης του στεγάστρου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας. Ευτυχώς όλα έγιναν το Σαββατοκύριακο και το σχολείο ήταν κλειστό και επιπλέον λόγω των κακών καιρικών συνθηκών δε βρίσκονταν παιδιά στην αυλή του σχολείο (συνήθως υπάρχουν και παίζουν, ποδόσφαιρο και αλλά παιχνίδια, λόγω έλλειψης χωρών).
Το στέγαστρο είχε τοποθετηθεί πριν χρόνια στην πίσω πλευρά του κτιρίου επί της οδού Νοσοκομείου στη συμβολή της με την Οδό Σουλίου. Στο σημείο της κατάρρευσης έχουν τοποθετηθεί κόκκινες κορδέλες χωρίς ωστόσο ο χώρος να αποκλειστεί με απόλυτη ασφάλεια για τα μικρά παιδιά.
eordaia.org

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στην Καλιφόρνια

Σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στη βόρεια Καλιφόρνια. Σύμφωνα με το αμερικανικό γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS), το επίκεντρο εντοπίζεται σε απόσταση 10 χλμ δυτικά του Γουάιτσπεκ, ενώ το εστιακό βάθος ήταν μόλις στα 33χλμ.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές.

Η Olympic Handling στην εξυπηρέτηση των αεροδρομίων Κοζάνης και Καστοριάς

Η εταιρία “Olympic Handling” είναι ο «νικητής» του διαγωνισμού για την επίγεια εξυπηρέτηση των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Κοζάνης αλλά και της Καστοριάς, έπειτα από τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης από το αρμόδιο υπουργείο μεταφορών. Η απόφαση εκδόθηκε στις 10 Φεβρουαρίου και προβλέπει πως η επίγεια εξυπηρέτηση θα είναι στα χέρια της Olympic Handling για τα επόμενα επτά έτη.

Επίσημα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της Houston

Επιβεβαιώθηκαν επίσημα από την αστυνομία του Λος Άντζελες οι συνθήκες που βρέθηκε νεκρή η εκλιπούσα τραγουδίστρια, Whitney Houston.
Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία, η Houston εντοπίστηκε χωρίς της αίσθησης της στη μπανιέρα της, κάτω από το νερό.
Αξιωματούχοι τις αστυνομίας δήλωσαν «δεν θα κάνουμε εικασίες για την αιτία του θανάτου της, έως ότου ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις».
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, θα χρειαστούν τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες μέχρις ότου γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

9 μηνών έγκυος μετέφερε ναρκωτικά στο στομάχι της

Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης, όταν συνελήφθη μία έγκυος εννέα μηνών από το Τατζικιστάν να έχει κρυμμένες μέσα στο στομάχι της κάψουλες που περιείχαν συνολικά πάνω από 800 γραμμάρια ηρωίνης. Η γυναίκα ταξίδευε από την Ντουσαμπέ, ενώ...

Βουτιά από 10 μέτρα σε πισίνα... 30 εκατοστών!!! (video)

Ένα συγκλονιστικό εγχείρημα επιχείρησε ο Professor Splash, όπως τον χαρακτηρίζουν επειδή είναι ειδικός στις βουτιές από μεγάλο ύψος. Αυτή τη φορά επιχείρησε...να πηδήξει από εξέδρα 10 μέτρων σε μια παιδική πισίνα 30 εκατοστών! Θα πάθετε πλάκα...

Απίστευτη φωτό: Μήνυμα πολίτη στην κυβέρνηση μέσω χαρτονομίσματος!

Είναι η φωτογραφία που έχει κάνει μέσα σε λίγες μόνο ώρες ρεκόρ likes και shares στο Facebook!
Είναι το μήνυμα ενός Αγανακτισμένου πολίτη, ο οποίος μην αντέχοντας άλλο την εξαθλίωση και την μιζέρια στέλνει μήνυμα μέσω ενός χαρτονομίσματος στην κυβέρνηση.
Η λεπτομέρεια;
Ότι ο άνθρωπος αυτός θεωρεί ότι ακόμη και τα 5 ευρώ του θα καταλήξουν στους πολιτικούς!
Όπως και να 'χει, έχει κι αυτό την σημειολογία του!
dete.gr