ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Φεύγουν οι Έλληνες από τη Γερμανία! Δεν αντέχουν την κοροϊδία

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Έλληνες που πήγαν στη Γερμανία για δουλειά αναγκάζονται να επιστρέψουν στην Ελλάδα, γιατί οι Γερμανοί δεν τους φέρονται σωστά.
Δεν είναι λίγοι οι συμπατριώτες μας που προτιμούν να έρθουν στην ανασφάλεια της Ελλάδας, παρά να μείνουν παραπάνω στη Γερμανία καθώς οι Γερμανοί τους περιφρονούν και τους αποδοκιμάζουν.

Επαθε καρδιακή προσβολή στο εστιατόριο “Καρδιακή προσβολή”!!! (video)

Στο εστιατόριο Heart Attack (καρδιακή προσβολή) στο Las Vegas ξέρεις πως δεν πρόκειται να φας υγιεινά. Μερίδες τεράστιες με αρκετό λίπος για να θυμάται την εμπειρία ο οργανισμός σου μέρες μετά το γεύμα σου. Μάλιστα στο εστιατόριο όποιος ειναι πάνω απο 160 κιλά τρώει δωρεάν.
Για πρώτη φορά μετά απο αρκετούς μήνες που λειτουργεί το εστιατόριο ένας άντρας έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα που έτρωγε. Ασθενοφόρο ήρθε και τον παρέλαβε για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση του ανθρώπου – που παραμένει ανώνυμος – παραμένει άγνωστη αλλά σίγουρα το περιστατικό κ άνει ακόμα χειρότερη τη φήμη του καταστήματος...

ΣΟΚ: Χαμός στο διαδίκτυο από την αυτοκτονία θαυμάστριας της Lady Gaga!

Τις τελευταίες ώρες το Twitter έχει γεμίσει από tweets που θέλουν θαυμάστρια της Lady Gaga να έχει αυτοκτονήσει…
Μυστήριο καλύπτει το hashtag RIP Glenda Monster που έχει γίνει trend στο Twitter. Συγκεκριμένα, χιλιάδες tweets που έχουν κατακλύσει το social media αναφέρουν πως έβαλε τέλος στη ζωή της θαυμάστρια της Lady Gaga. Η αυτόχειρας (;) είναι έφηβη και θύμα κακοποίησης από συνομηλίκους της.
Αν όντως ισχύει η είδηση η οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία επίσημη πηγή θα ήταν η δεύτερη προσπάθεια της νεαρής μέσα σε 2 βδομάδες και δυστυχώς επιτυχής.
Την 1η Φεβρουαρίου η Glenda Monster αποχαιρέτησε τους followers της. “#MonsterOff Forever. Σας ορκίζομαι πως δεν θέλω να το κάνω. Αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση καθώς μετά από αυτό που συνέβη χτες δε θέλω να ζήσω”, είναι το τελευταίο της tweet.

Η Κέλι Μπρουκ βγήκε βόλτα φορώντας μόνο το καλσόν της!!!

Η Κέλι Μπρουκ γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου το 1979 στο Ρότσεστερ της Βρετανίας και εκτός από μοντέλο, ασχολείται με την ηθοποιία.
Στον ελεύθερό της χρόνο σχεδιάζει μαγιό. Πριν γίνει μοντέλο φοίτησε στο Italia Conti του Λονδίνου ενώ μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ, όταν στα 16 της κέρδισε σε ένα διαγωνισμό. Γρήγορα οι φωτογραφίες τις άρχισαν να κοσμούν μεγάλα περιοδικά όπως το Loaded και το FHM ενώ συμμετείχε και σε ταινίες. Το κορίτσι φαίνεται ότι κρύωσε πολύ και αποφάσισε να μας ζεστάνει…Μα είναι δυνατόν; Τι κολάν-καλσόν είναι αυτό καλή μου; 
Ξέχασες να φορέσεις φούστα;
Απολαύστε τις φωτογραφίες!...

Ποια είναι η ακριβότερη πόλη στον κόσμο;

Ποια είναι η ακριβότερη πόλη στον κόσμο σύμφωνα με έρευνα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα;
Η πόλη που ξεπέρασε το Τόκιο κι έγινε η ακριβότερη πόλη στον κόσμο καθώς η άνοδος στις ισοτιμίες οδήγησε στα ύψη το κόστος ζωής σε χώρες όπως η Ελβετία και η Αυστραλία, όπως προκύπτει από έρευνα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, είναι η...

Σοκαριστικό βίντεο από την τραγωδία στην Ονδούρα

Πάνω από 300 τρόφιμοι των φυλακών της Ονδούρας πέθαναν στο κελί τους μετά από φωτιά που ξέσπασε στις φυλακές το βράδυ της Τρίτης.
Εγκλωβισμένοι κρατούμενοι φώναζαν απεγνωσμένα από το κελί τους, ζητώντας βοήθεια για να μην καούν ζωντανοί.
Δείτε τις πρώτες σκηνές της τραγωδίας:

Zougla.gr

Ποια διάσημη ηθοποιός φοβάται για τη ζωή της;

Βρε τι τραβάνε και αυτοί οι διάσημοι! Θύμα φανατικού της θαυμαστή, ο οποίος της έχει γίνει… κολλιτσίδα έπεσε η Blake Lively!
Πρόκειται για τον Sergei Mifle, ο οποίος παρακολουθεί συνεχώς την 24χρονη Blake, ενώ λέγεται πως πλησίασε μέχρι και τη μητέρα της Elaine!
Ο νεαρός, ισχυρίζεται πως με την Blake έχει… «μεταφυσική επικοινωνία»!
Αυτά είδε κι άκουσε και η Blake, και αποφάσισε να πάρει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, μιας και όπως είπε, φοβάται τόσο για τη ζωή της ίδιας όσο και της μητέρας της.
Μάλιστα ο νεαρός ουκ ολίγες φορές έχει τηλεφωνήσει στην Elaine και της λέει πως «ενδιαφέρεται βαθειά» για εκείνη.
Ο Sergei, ενοχλεί την οικογένεια Lively από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα, προκαλώντας τους μεγάλο άγχος και φόβο.
Γι΄αυτό και πήρε τα μέτρα της. Από εδώ και στο εξής, ο νεαρός θαυμαστής απαγορεύεται να πλησιάζει τόσο την ίδια όσο και τη μητέρα της στα 100 μέτρα!

Μοντέλο με μεταλλαγμένο χέρι!

Toν γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία του μοντέλου με το μεταλλαγμένο χέρι. Στην υπέρμετρη προσπάθεια για photoshop, οι υπεύθυνοι ιστοσελίδας που εμπορεύεται ρούχα, κότσαραν και μια φωτογραφία μιας νεαρής κοπέλας, το αριστερό χέρι της οποίας προκαλεί ανατριχίλα. Η κοπέλα βεβαίως διαφήμιζε τις νέες τάσεις της μόδας στα ρούχα, αλλά όπως φάνηκε, αυτό μικρή σημασία είχε.

Κανονικά τα σχολεία στα Γρεβενά, μια ώρα αργότερα τα Περιφερειακά και στο Δήμο Δεσκάτης

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης στην πόλη των Γρεβενών για αύριο Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012 θα λειτουργήσουν κανονικά, ενώ τα περιφερειακά θα λειτουργήσουν στις 9:00 π.μ..
Δεσκάτη:
Μετά από απόφαση του Δημάρχου Δεσκάτης κ. Νίκου Μίγκου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Δεσκάτης την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, θα λειτουργήσουν μια ώρα αργότερα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Η Εκκλησία … με τα 268 σκαλιά!

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 268 σκαλιά πρέπει να ανέβουν οι πιστοί και οι τουρίστες που θέλουν να βρεθούν στην εκκλησία Saint Michel d’Aiguille όπου βρίσκεται...στη μικρή επαρχιακή πόλη Le Puy en Velay της Γαλλίας. Είναι μία από τις πιο παλιές εκκλησίες της χώρας καθώς χτίστηκε το 962 μ.Χ.
Ωστόσο, δεν είναι η ηλικία της αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή αλλά η τοποθεσία της. Είναι κατασκευασμένη πάνω στον κρατήρα ενός πολύ παλιού ηφαιστείου, σε ύψος 82 μέτρων!
Zougla

Απίστευτο! Εισάγουμε ψωμί από Βουλγαρία και Σκόπια!

Μέχρι και… ψωμί εισάγουμε από την Βουλγαρία και τα Σκόπια! 40.000 καρβέλια περνούν τα σύνορα κάθε μέρα.
Δύο νταλίκες ψημένα ψωμιά φτάνουν κάθε μέρα στην Ελλάδα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.
Η εισαγωγή ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και είναι νομότυπη, όμως σύμφωνα με την καταγγελία του προέδρου του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης, αποσυσκευάζονται σε αποθήκες και πωλούνται σε πρατήρια και λαϊκές αγορές!
Εκτός από αυτό, τα μέλη του Σωματείου καταγγέλλουν ότι στο παρελθόν έχει διαπιστωθεί πώς πολλοί άνθρωποι του κλάδου προμηθεύονταν τα υλικά παρασκευής του ψωμιού αμφιβόλου ποιότητας, από τις γειτονικές χώρες και τα χρησιμοποιούν για την παρασκευή «ελληνικού» ψωμιού. Και όλα αυτά την ώρα που ο τζίρος των Ελλήνων αρτοποιών μειώθηκε κατά 20%...
Star.gr

Σοκαριστικό βίντεο από την τραγωδία στην Ονδούρα

Πάνω από 300 τρόφιμοι των φυλακών της Ονδούρας πέθαναν στο κελί τους μετά από φωτιά που ξέσπασε στις φυλακές το βράδυ της Τρίτης.
Εγκλωβισμένοι κρατούμενοι φώναζαν απεγνωσμένα από το κελί τους, ζητώντας βοήθεια για να μην καούν ζωντανοί.
Δείτε τις πρώτες σκηνές της τραγωδίας:



Zougla.gr

Στον «αέρα» το Ουντινεζε ΠΑΟΚ

Με ματαίωση κινδυνεύει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Ουντινέζε καθώς πριν λίγο .. η ΕΠΟ με έγγραφο της που έστειλε προς την FIFA την ενημερώνει ότι η Ελληνική πολιτεία με νόμο που ψήφισε σήμερα παραβιάζει το αυτοδιοίκητο της . Η FIFA έχει το δικαίωμα να ζήτηση άμεσα την αποβολή όλων των Ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.
seleo.gr

Η αρχή έγινε, ο Καστοριανός σηκώθηκε απο τον καναπέ....(φωτογραφίες)

Και όμως ναι... οι Καστοριανοί ήταν εκεί....στον δρόμο....εκεί όπου κερδίζονται οι μάχες, εκεί όπου μπορείς να απαιτείς. Ήμασταν όλοι εκεί, Καστοριανοί όλων των ηλικιών, άνδρες και γυναίκες, όλοι με ένα κοινό στόχο, ένα κοινό πρόβλημα, η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.
Ναι αγαπητοί μου, είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για τον πολίτη του ν.Καστοριάς και όλης της Δυτικής Μακεδονίας όπου ο χειμώνας διαρκεί πάνω από 8 μήνες. Δεν μπορεί και δεν είναι δίκαιο η τιμή του πετρελαίου να είναι κοινή με τον κάτοικο της
Κρήτης και της Ρόδου.Τα όμορφα νησιά μας τα αναφέρω ως παράδειγμα μιας και ο χειμώνας εκεί διαρκεί 2-3 μήνες. Κάτι πρέπει να γίνει......Ακούτε???




Διαβάστε περισσότερα »... η συνέχεια εδώ... kastorass  

Η συγκλονιστική αφήγηση που σόκαρε τη Μενεγάκη. (video)

Σε κλάματα ξέσπασε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, είχε καλεσμένη στη εκπομπή της μια νεαρή κοπέλα που έχασε τον αδερφό της σε τροχαίο δυστύχημα, και έτσι αποφάσισε με την οικογένεια της να δωρίσουν τα όργανα του.
Από την αρχή της συγκλονιστικής της αφήγησης, η Ελένη ήταν σοκαρισμένη και πολύ συγκινημένη.
Μάλιστα η κάμερα έδειχνε περισσότερο την νεαρή κοπέλα, παρά την παρουσιάστρια, η οποία φαινόταν πολύ φορτισμένη.

Δείτε τι κάνουν με τα καρότσια στην Κίνα.. (video)

Γιατί να παιδεύεσαι όταν υπάρχουν οι κυλιόμενες; Απλά θέλει τον τρόπο του. Δείτε πως μεταφέρουν μια ατέλειωτη σειρά απο καρότσια στην Κίνα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής!!!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής το προηγούμενο Σαββάτο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Metropolitan» για να υποβληθεί σε απαραίτητες εξετάσεις αφού υπέφερε από την μέση του, μην μπορώντας να σταθεί στα πόδια του. Μετά από αξονική τομογραφία ο θεράπων ιατρός του κύριος Καρακήτσος, διέγνωσε μια μεγάλη φλεγμονή μεταξύ τέταρτου και πέμπτου σπονδύλου στην σπονδυλική στήλη, κάτι που τον έκανε να υποφέρει! Αν η φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε δεν αποβεί αποτελεσματική ώστε να σπάσει η φλεγμονή τότε θα πρέπει να υποβληθεί σε μικρή αλλά σημαντική χειρουργική επέμβαση. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν εμφανίστηκε το τελευταίο βράδυ των εμφανίσεων του στο «Kifisias Stage», ζητώντας συγνώμη από τους θαυμαστές του. Για την ώρα κατόπιν εντολής γιατρού βρίσκεται σε πλήρη ακινησία στο κρεβάτι ενώ σύντομα, κι αν του επιτρέψει φυσικά η κατάσταση της υγείας του, θα ξεκινήσει μια μεγάλη περιοδεία συναυλιών σε Κύπρο, Ισραήλ, Αμερική, Καναδά και Αυστραλία!
gossip-tv

Είμαστε όλοι Έλληνες…Παγκόσμια διαδήλωση το Σάββατο 18 Φλεβάρη

Παγκόσμια διαδήλωση διοργανώνεται για το ερχόμενο Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή ακτιβιστών από όλη την Ευρώπη.
«Σάββατο 18 Φλεβάρη, μέρα διεθνούς κινητοποίησης “Είμαστε όλοι Έλληνες”. Όταν επιτίθενται σε ένα λαό, επιτίθενται σε όλους τους λαούς.

Γράψτε αυτό και δείτε τι θα σας βγάλει το Google

Πηγαίνετε στο google και γράψτε (κάντε copy paste) το παρακάτω...
(sqrt(cos(x))*cos(200x)+sqrt(abs(x))-0.7)*(4-x*x)^0.01, sqrt(9-x^2), -sqrt(9-x^2) from -4.5 to 4.5
και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί της αναζήτησης.
Δείτε τι θα σας βγάλει...

Ποιον είπε “σκατούλη” ο Παπαδάκης;

Ποιον είπε σκατούλη και σκατούλικο ο Παπαδάκης στο πρωϊνό του Ant1; Δείτε το video...

Προκλητικό δημοσίευμα σε εφημερίδα του Λονδίνου!!!

Η βρετανική εφημερίδα, η οποία κυκλοφορεί στο Μetro του Λονδίνου ειρωνεύεται την Ελλάδα, προτείνοντας ως λύση τη μεταφορά του Παρθενώνα.
Ο αρθρογράφος, «αισθανόταν ανακουφισμένος για το γεγονός ότι τα μάρμαρα, που έκλεψε ο Λόρδος Έλγιν από τον Παρθενώνα, παραμένουν ασφαλή στο Βρετανικό Μουσείο».

Σήμερα οι εξ αναβολής αναμετρήσεις της Super League

Κρίσιμοι αναμένονται οι δύο σημερινοί εξ αναβολής αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής της Super League, Δόξα Δράμας – Κέρκυρα (15:00, Novasports) και Λεβαδειακός – Παναιτωλικός (17:00, Novasports).

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 27χρονος εδώ και 5 χρόνια κάνει σεξ με το αμάξι του! (video)

Ο λόγος για έναν 27χρονο άνδρα από το… Αρκάνσας που όπως αποκαλύπτει μιλώντας στο Βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι TLC έχει συνάψει δεσμό με το αυτοκίνητό του.
Όπως λέει βγαίνει ραντεβού με την Chase, όπως έχει ονομάσει το αμάξι, της αγοράζει δωράκια αλλά επίσης κάνει σεξ μαζί της.
Παρόλο που αναγνωρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι φυσιολογικό ο 27χρονος Ναθαναήλ τονίζει πως δεν μπορεί να το εξηγήσει αλλά νιώθει ερωτική έλξη αντικρίζοντας το αμάξι ενώ προσθέτει πως έχουν περάσει πολλά μαζί…

ierosagon.org/

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης

Ώρες αγωνίας περνά η Σμαράγδα Καρύδη, καθώς ο πατέρας της θα υποβληθεί σήμερα σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.
Πριν από λίγες μέρες, ο γνωστός ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Αθήνας, εξαιτίας ενός ξαφνικού προβλήματός υγείας. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή είναι η κόρη του Σμαράγδα και η σύζυγός του.

Η άγνωστη «κουκλίστικη» ευρωπαϊκή πρωτεύουσα! (Φωτογραφίες)

Το Τόρσχαβν (Tórshavn) είναι η πρωτεύουσα των Νήσων Φερόες, που βρίσκονται βόρεια της Σκοτίας, νότια της Ισλανδίας και δυτικά της Νορβηγίας, και βρίσκεται στο νησί Στρεϊμόι του συμπλέγματος. Είναι η μικρότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης, αφού έχει μόλις 19.000 κατοίκους, που μιλούν την τοπική διάλεκτο και είναι προτεστάντες.

Εστιατόριο πάνω σε ενεργό ηφαίστειο!!! (video)

Λέγεται “El Diablo” και ειναι ένα εστιατόριο χτισμένο πάνω στο ενεργο ηφαίστειο που βρίσκεται στο νησί Lanarote της Ισπανίας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικά εδέσματα όπως π.χ. Τα ψητά που έχουν σιγομαγειρευτεί στη θερμότητα που βγαίνει απο το ηφαίστειο. 
Δείτε φωτογραφίες και video...

O σεφ Τζέιμι Όλιβερ βρήκε θησαυρό στο υπόγειο του εστιατορίου του



Τύχη- βουνό είχε ο σεφ Τζέιμι Όλιβερ ο οποίος όταν αποφάσισε... να ανακαινίσει μια παλιά τράπεζα για να στήσει εκεί το νέο του εστιατόριο, ανακάλυψε έναν αμύθητο θησαυρό στο υπόγειο.Ο Τζέιμι είχε εντοπίσει εδώ και καιρό το κτίριο που κάποτε στέγαζε μια τράπεζα και θεώρησε πως αποτελούσε το ιδανικό σημείο για να ανοίξει το νέο του εστιατόριο στο Μάντσεστερ.Όταν όμως ξεκίνησαν τα κατασκευαστικά, οι εργάτες εντόπισαν σε ένα από τα υπόγεια του κτιρίου ένα δωμάτιο γεμάτο με τραπεζικές θυρίδες και ειδοποίησαν τις αρχές.Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα The Sun παρά τις προσπάθειες της τράπεζας της Αγγλίας να εντοπίσει τους δικαιούχους των θυρίδων, αυτό δεν έγινε δυνατό και έτσι οι θυρίδες ανοίχτηκαν με τρυπάνι και το περιεχόμενό τους πλέον ανήκει στον Όλιβερ. Τί βρήκε μέσα; «ότι μπορεί να φανταστεί κανείς»ͺ λέει ο ίδιος... «Ακόμα και ένα όπλο βρήκα». Μεταξύ άλλων οι θυρίδες είχαν από χρυσά αντικείμενα, νομίσματα και κοσμήματα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το 1,5 εκατομμύρια ευρώ, μέχρι παλιές μπομπίνες με σπάνιες ηχογραφήσεις των New Order και Joy Division, η αξία των οποίων θεωρείται ανεκτίμητη.

Συνέχεια αποκαλύψεων για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας!

Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική - οικονομική - πολιτική ένωση των επτά σκανδιναβικών χωρών Σουηδίας, Νορβηγίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO: 19χρονος αντικρίζει το νέο του πρόσωπο!

Συγκλονιστικό βίντεο: 19χρονος αντικρίζει το νέο του πρόσωπο! : Το καινούργιο του πρόσωπο αντίκρισε στον καθρέφτη ένας 19χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε στην πρώτη μεταμόσχευση προσώπου στην Τουρκία. Ο νεαρός όταν ήταν βρέφος είχε υποστεί Το καινούργιο του πρόσωπο αντίκρισε στον καθρέφτη ένας 19χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε στην πρώτη μεταμόσχευση προσώπου στην Τουρκία...Ο νεαρός όταν ήταν βρέφος είχε υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα και σήμερα χάρη στην επιστήμη μπορεί να κοιτάει την νέα του εικόνα με αισιοδοξία.Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα μόνο 20 μεταμοσχεύσεις προσώπου. Δημοσίευμα του New England Journal of Medicine, αναφέρει ότι η τεχνική μπορεί να διορθώνει σοβαρές παραμορφώσεις με μία και μόνο επέμβαση. Μέχρι πρόσφατα ο ασθενής χρειαζόταν να υποβάλλεται σε αλλεπάλληλα χειρουργεία.Η επέμβαση στον 19χρονο Ουγκούρ Ακάρ έγινε στο Πανεπιστήμιο Μεσογείου στην Αττάλεια. Ωστόσο τώρα ο νεαρός δείχνει αρκετά μεγαλύτερος σε ηλικία, καθώς το μόσχευμα προήλθε από ένα 45χρονο δότη. Αυτό όμως είναι δευτερεύουσας σημασίας, αφού το πιο ουσιαστικό είναι ότι το μόσχευμα έχει γίνει δεκτό από τον οργανισμό του και έτσι ο λήπτης κατάφερε να ξυριστεί για πρώτη φορά μετά το χειρουργείο του.Σε δηλώσεις του δημοσιογράφους δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το καινούργιο του πρόσωπο και τώρα δεν κρύβει την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα μπορέσει να παντρευτεί. Ένα εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι στο ίδιο νοσοκομείο που πραγματοποιήθηκε η επέμβαση, έγινε σχεδόν την ίδια στιγμή και η πρώτη στον κόσμο τριπλή μεταμόσχευση άκρων με μοσχεύματα από τον ίδιο δότη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

- Γιατί έχουμε θάλασσα να την πιεις στο ποτήρι
- Γιατί μπροστά στο ραβανί τι να μας πει το μιλφέιγ
- Γιατί το καρπούζι το αγοράζουμε ολόκληρο και όχι σε φέτες
- Γιατί «καμάκι» και «σουβλάκι» είναι το πρώτο ποίημα που μαθαίνουμε
- Γιατί τους μεζέδες που συνοδεύουν το τσιπουράκι δεν τους φτάνει κανένα «ορντέβρ»
- Γιατί στην Ελλάδα κάθε νύχτα τελειώνει το ...επό..............................μενο πρωί
- Γιατί πίνουμε κι ένα ποτηράκι παραπάνω χωρίς να μας πίνει

Ένοπλοι φρουροί – ιδιώτες ή και Λιμενικοί – σε εμπορικά πλοία


Την παρουσία ένοπλων φρουρών – ιδιωτών... ή και Λιμενικών- σε εμπορικά πλοία ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο με σχέδιο νόμου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Το Σχέδιο Νόμου, που φέρει τον τίτλο «Παροχή υπηρεσιών ασφαλείας από και άλλες διατάξεις» και παρουσίασε ο υπουργός κ Παπουτσής, έχει ως αφετηρία την κλιμακούμενη αύξηση των Πειρατικών επιθέσεων διεθνώς, ενώ, όπως αναφέρει το Υπουργείο, « έρχεται να καλύψει το θεσμικό κενό για την προστασία των υπό ελληνική σημαία εμπορικών πλοίων από πειρατικές επιθέσεις, που έχει ως αποτέλεσμα να διαγράφονται από το ελληνικό νηολόγιο πλοία του εμπορικού μας στόλου και να υψώνουν σημαίες άλλων Κρατών στις οποίες υπάρχει σχετική νομοθεσία».
Ειδικότερα με το σχέδιο νόμου ορίζεται ότι οι ένοπλοι ιδιώτες φρουροί δεν αποτελούν μέλη του πληρώματος του πλοίου, προβλέπεται η καταβολή τέλους για τη χορήγηση της άδειας – ύψους 2.000 ευρώ για άδεια διάρκειας ισχύος έξι μηνών και 3.500 ευρώ για άδεια διάρκειας ισχύος 12 μηνών – υπέρ του ειδικού φορέα της Ελληνικής Υπηρεσίας Διερεύνησης Ναυτικών Ατυχημάτων και Συμβάντων, το οποίο κατατίθεται ως έσοδο του κρατικού προϋπολογισμού.
Επίσης ρυθμίζεται το θέμα της λύσης της σύμβασης εργασίας και παρέχεται δικαίωμα παλιννόστησης με δαπάνες του πλοιοκτήτη σε όσους ναυτικούς του πλοίου η διαμορφούμενη κατάσταση εμπνεύσει ανησυχίες, με κύριο στόχο την προστασία πρωτίστως των πληρωμάτων .Τίθεται το αναγκαίο βασικό πλαίσιο για τη χρήση των όπλων, ρυθμίζονται υποχρεώσεις πλοιάρχου ελληνικού πλοίου και πλοίου υπό ξένη σημαία εντός της ελληνικής επικράτειας, στα οποία επιβαίνουν ένοπλοι ιδιώτες φρουροί, υιοθετούνται απαγορευτικές διατάξεις οποιασδήποτε χρήσης όπλων που μεταφέρονται ή βρίσκονται σε πλοία υπό ξένη σημαία εντός της ελληνικής επικράτειας.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρόβλεψη δυνατότητας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας σε υπό ελληνική σημαία εμπορικά πλοία και από τις ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Με εξουσιοδοτικές διατάξεις ρυθμίζονται λεπτομέρειες προς υλοποίηση της συγκεκριμένης δυνατότητας.

Champions League: Leverkusen – Baρcelona 1-3 (video)

Με το ένα πόδι στους προημιτελικούς του Champions League βρίσκεται η Barcelona, που νίκησε στη Γερμανία τη Leverkusen με 1-3 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των “16” και απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα.
Οι Ισπανοί άνοιξαν το σκορ στο 41′ με τον Sanchez, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 52′ με τον Kaclec, όμως και πάλι ο Χιλιανός στο 55′ έδωσε προβάδισμα στη Barcelona.

Εκάλη: Το... μικρό ελληνικό «χωριό» που αντιστέκεται στην κρίση!

Μια εικόνα μοιράζονται αρκετοί χρήστες τις τελευταίες ημέρες στο Facebook, με την Εκάλη, να παίρνει το ρόλο του μικρού γαλατικού χωριού γνωστό από τις περιπέτειες του Αστερίξ και του Οβελίξ, και να αντιστέκεται όχι στους Ρωμαίους, αλλά στην οικονομική κρίση και τα σκληρά οικονομικά μέτρα...
Μια αρκετά καυστική εικόνα, με την οποία ωστόσο δείχνουν αν συμφωνούν αρκετοί Έλληνες, καθώς το κείμενο τονίζει ότι τα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση δεν φαίνεται να αγγίζουν τους κατοίκους της περιοχής (αντί για Grece στα γαλλικά, γράφει Graice)...
mediagate.gr

Ο καιρός στη Μακεδονία τη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Τη Τετάρτη 15/2 με νεφώσεις που θα είναι πυκνές στα νότια και ανατολικά τμήματα θα ξεκινήσει η μέρα καθώς και με κάποια φαινόμενα ( χιονόνερο και χιόνι από τα 100m και πάνω ) τα οποία θα σημειωθούν στα νότια κυρίως αλλά και στα ανατολικά με πιο ασθενεί χαρακτήρα. Από το μεσημέρι και ύστερα ο καιρός θα & "σπάσει" και οι νεφώσεις θα αραιώσουν.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -10 στα ορεινά και -3 στα πεδινά , με τη μέγιστη να φτάνει τους 5 με 6 βαθμούς Κελσίου στα πεδινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες - βορειοδυτικές διευθύνσεις το πρωί έως 3 με 4 μποφόρ με στροφή από το απόγευμα σε δυτικούς με την ίδια ένταση.
meteoclub.gr

Oι Anonymous χτύπησαν εταιρίας κατασκευής δακρυγόνων (video)

Στόχος της οργάνωσης χακτιβιστών έγινε η εταιρία "Compined Systems" η οποία εδρεύει στην Πενσυλβάνια.Η εταιρεία με έδρα τηνΤζέιμσταουν της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, κατασκευάζει και προμηθεύει δακρυγόνα παγκοσμίως.
Μεταξύ των πελατών της είναι και η Αίγυπτος, στην οποία, σύμφωνα με τους κυβερνοπειρατές, έχασαν τη ζωή τους δεκάδες από τη χρήση τοξικών δακρυγόνων.Μάλιστα, γίνεται αναφορά στη "Διεθνή Αμνηστία", η οποία αποκάλυψε ότι η αμερικανική εταιρεία προμήθευσε τον τελευταίο χρόνο τις αρχές της Αιγύπτου με 46 τόνους δακρυγόνα και χημικές ουσίες, οι οποίοι χρησιμοποιούνται κατά των εξεγερμένων κατοίκων της χώρας του Νείλου.

Διαβάστε πόσο κόβονται οι συντάξεις τελικά!

Σε συμφωνία για περικοπές 7% στις συντάξεις του ΝΑΤ και 20% στις συντάξεις των ειδικών ταμείων - ΔΕΗ, ΟΤΕ και τραπεζών - από ένα ποσό και πάνω, το οποίο θα κυμαίνεται μεταξύ των 1.200 και των 1.300 ευρώ, κατέληξαν - σύμφωνα με πληροφορίες - το υπουργείο Εργασίας και η τρόικα.

Αλλαγή ημερομηνίας για τον ετήσιο χορό του ΓΣΓ

Έπειτα από τις προβλέψεις της εθνικής μετεωρολογικής υπηρεσίας για πιθανή χιονόπτωση το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, το δ.σ. του Γ.Σ.Γρεβενών προχώρησε στην απόφαση αλλαγής ημερομηνίας της εκδήλωσης, ετήσιος χορός - κοπή πίτας.
Το δ.σ. ευχαριστεί πολύ την διεύθυνση του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "ΜΗΛΙΩΝΗΣ" και την λαϊκή ορχήστρα ... του "ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΗΤΣΙΑΛΟΥ" για την συνεννόηση ώστε να επιτευχθεί η αλλαγή ημέρας της εκδήλωσης. επίσης εκ των προτέρων ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο των Γρεβενών για την κατανόηση.
Η νέα ημερομηνία ορίστηκε για το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012.

Όλες οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις

Νόμο του κράτους αποτελεί πλέον και με τη βούλα του Κοινοβουλίου η ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, μετά την υπερψήφιση του μνημονίου.
Σύμφωνα με το ψηφισθέν κείμενο προβλέπονται:

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΥΠΕΡ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η –
 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
- Γίνεται γνωστό ότι από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) , έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος , το Α’ Ψυχοσάββατο κάθε έτους.
- Η Ένωση μας σε τοπικό επίπεδο , ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τους αδικοχαμένους αυτούς συναδέλφους , οι οποίοι έχασαν την ζωή τους για την προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών και της κοινωνίας μας , θα τελέσει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 (Α’ Ψυχοσάββατο) , μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Γρεβενών και εν συνέχεια κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο της Χωροφυλακής.

Αεροπλάνο made in... Φλώρινα! Βίντεο

Αμερικανικές εταιρείες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εμπορική αξιοποίηση αεροπλάνου που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στη Φλώρινα! Σχεδιαστής και κατασκευαστής δεν είναι κάποιος επαγγελματίας αεροναυπηγός, άλλα ο πρόεδρος της Αερολέσχης Φλώρινας Γιώργος Ηλιόπουλος, δημιουργός δύο αεροσκαφών.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης κι εμπορίας λαθραίων τσιγάρων

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξάρθρωσαν πολυμελές κύκλωμα, τα μέλη του οποίου ενέχονται σε διοχέτευση λαθραίων πακέτων τσιγάρων που δεν φέρουν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού.

Καιρός: Σταδιακή επιδείνωση από σήμερα το βράδυ

Πριν καλά καλά προλάβουμε να πάρουμε μια ανάσα από τον χιονιά και τις πλημμύρες, η κακοκαιρία επιστρέφει… Σταδιακή επιδείνωση του καιρού λοιπόν αναμένεται από τη νύχτα με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, ενώ χιόνια θα πέσουν στις ορεινές περιοχές.
Ο υδράργυρος θα πάρει και πάλι την κατηφόρα και στα ηπειρωτικά της χώρας θα σημειωθεί παγετός, κατά τόπους ισχυρός.

Κλείδωσε τον 13χρονο στο δωμάτιο, τον βασάνισε και τον βίασε

Την απόφαση του δικαστηρίου αναμένει ο Πακιστανός που κατηγορείται για το βιασμό και τη ληστεία σε βάρος 13χρονου, με τον οποίο αλλά και με άλλα άτομα συγκατοικούσαν στο Τυμπάκι.
Σύμφωνα με την συγκλονιτική καταγγελία του 13χρονου αγοριού, όταν κατάφερε να ξεφύγει, ο άνδρας τον χτύπησε αλύπητα στο πρόσωπο και την κοιλιά, και του έκλεψε 217 ευρώ. Την επόμενη μέρα κλείδωσε το παιδί μέσα στο σπίτι. Αφού χτύπησε το αγόρι με ξύλο βάναυσα σε όλο του το σώμα, το βίασε ενώ το παιδί του φώναζε και τον παρακαλούσε με λυγμούς να σταματήσει.
Ο Πακιστανός αρνήθηκε τη ληστεία αλλά τελικά παραδέχτηκε ότι προέβη σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του ανήλικου, ενώ δικαιολόγησε με φρικτό τρόπο τις αρρωστημένες πράξεις του λέγοντας ότι είχαν έθρει σε ερωτική επαφή με τον 13χρονο και τα υπόλοιπα άτομα που έμεναν στο σπίτι...

Το χωριό των καταραμένων στην Γερμανία!

Τα χέρια ψηλά έχουν σηκώσει γιατροί κι ερευνητές που κλήθηκαν να μελετήσουν την περίπτωση ενός μικρού χωριού στη Γερμανία, όπου ο καρκίνος - στήθους, πνεύμονα, οισοφάγου, στομάχου, μήτρας - έχει χτυπήσει την πόρτα σχεδόν κάθε νοικοκυριού. Πρόκειται για το Βεβελσφλέτ, ένα χωριό 1.500 κατοίκων, ή αλλιώς το «χωριό των καταραμένων», όπου τα νέα κρούσματα καρκίνου είναι 50% πάνω από τον μέσο όρο στη Γερμανία.

Λιονταρίνα επιτέθηκε και σκότωσε φροντιστή...(VIDEO)

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σε φάρμα που ανήκει στο ζωολογικό κήπο του Γιοχάνεσμπουργκ στην Νότιο Αφρική, όταν ένα θηλυκό λιοντάρι επιτέθηκε και σκότωσε τον 65χρονο φροντιστή του. Κανείς δεν περίμενε ότι η μοίρα θα έπαιζε ένα τόσο τραγικό παιχνίδι στον Τζο Ραμανάτα, ο οποίος εργαζόταν στον ζωολογικό κήπο περισσότερα από 40 χρόνια.

Whitney Houston: Η κηδεία στην εκκλησία που τραγουδούσε μικρή!

Στην εκκλησία όπου τραγουδούσε όταν ήταν μικρή θα οδηγηθεί η Whitney Houston.
Η 48χρονη τραγουδίστρια που έφυγε τόσο τραγικά και άδοξα από τη ζωή, θα κηδευτεί το Σάββατο, στην εκκλησία «New Hope Baptist» στο Newark του New Jersey.
Μάλιστα, το Γραφείο Τελετών που έχει αναλάβει την κηδεία, ανέφερε πως η νεκρώσιμος ακολουθία της Houston θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο και δεν θα μπορεί ο κόσμος να της πει από κοντά το «τελευταίο αντίο».