ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-2 (video)

Ο Ατρόμητος έφυγε με το «διπλό» από τους «Ζωσιμάδες», επικρατώντας με 1-2 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έβαλε σε μπελάδες τους Γιαννιώτες.
Ο ΠΑΣ μπορεί να είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος, δεν κατάφερε, ωστόσο, να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Αντίθετα, ο Ατρόμητος στην πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι κατάφερε να σκοράρει, με τον Τάτο να γράφει το 0-1 στο 30΄. Λίγο αργότερα, στο 38΄, ο Μήτρογλου επιχείρησε δυνατό σουτ, αλλά ο Πατσατζόγλου έδιωξε στη γραμμή. 1΄ πριν την εκπνοή του 45λέπτου, η ομάδα των Ιωαννίνων είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Bakayoko δεν τα κατάφερε.

Έβαλαν μάσκα χιμπατζή σε άγαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη ΦΩΤΟ

Έβαλαν μάσκα χιμπατζή σε άγαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη ΦΩΤΟ

Ένα παράξενο φαινόμενο παρουσιάστηκε στη Βηρυτό! (video)

O ποταμός beirut στο Λίβανο,γέμισε απο μια μυστηριώδης άγνωστη ουσία που μετέτρεψε το χρώμα του νερού σε βαθύ κόκκινο σαν αίμα.
Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι μπορεί να είναι.

Δείτε... το πανό για τον Γερουλάνο από τη Θύρα 7...

"Γερουλάνε πού το πηγαίνεις, το ποδόσφαιρο δεν είναι τένις", γράφει το πανό που ανήρτησε η Θύρα 7 στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο...

ΚΥΠΡΟΣ: Πανό υποστήριξης στο γήπεδο για τους Έλληνες!!!

Δείτε τα πανό υποστήριξης προς τον ελληνικό λαό που κρέμασαν οι οπαδοί της Ομόνοιας.. και του Απόλλωνα Λεμεσού το Σάββατο (18/2).
Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, στο πάνω μέρος της φωτογραφίας, που οι οπαδοί φοράνε μάσκες των Anonymous

Ζαχάρω: Kεραυνός “χτύπησε” σπίτι

Όλα τα ηλεκτρικά είδη “κάηκαν” και μαζί και το δίκτυο του κτιρίου.
To περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα στη Φασκομηλιά Φιγαλείας του δήμου Ζαχάρως.
Το κτίριο τραντάχτηκε από τη δύναμη του κεραυνού, ενώ τα ηλεκτρικά είδη αχρηστεύτηκαν.
Τα μέλη της οικογένειας που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι ευτυχώς δεν έπαθαν το παραμικρό.

VIDEO: Οι Anonymous απειλούν τα ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης!!!

Με μήνυμα που αναρτήθηκε στο YouTube, οι Aνώνυμοι ενημερώνουν τα Mέσα Mαζικής...Eνημέρωσης πως έχουν «μπει στο στόχαστρο τους», ενώ παράλληλα δημοσιεύουν προσωπικά στοιχεία ενός δημοσιογράφου.
Παράλληλα προτρέπουν τον κόσμο να ανταποκριθεί στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα λάβουν χώρα το Σαββατοκύριακο σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Έκαναν σεξ στο ... Τοπ Καπί και απολύθηκαν!

Δύο εργαζόμενοι στο Τοπ Καπί στην Κωνσταντινούπολη απολύθηκαν, καθώς συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια σεξουαλικών περιπτύξεων σε μία από τις πτέρυγες του ανακτόρου στην οποία εκτίθενται θρησκευτικά κειμήλια, αναφέρει η τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ».

Γεμάτες θησαυρούς από αρχαία ναυάγια οι…θάλασσες της Ελλάδας!!!

Γεμάτες θησαυρούς από αρχαία ναυάγια είναι οι θάλασσες της Ελλάδας. Και εκτός από τις επίσημες έρευνες, υπάρχουν και οι ανεπίσημες…
Οι αρχαιολόγοι κάτω από το νερό, στον βυθό της θάλασσας αποκαλύπτουν ψηφίδες της στορίας που ξεκινούν από την αρχαιότητα για να φτάσουν έως τον 20ό αιώνα και τα χρόνια του Μεσοπολέμου. Αναφέρουμε τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Προόριζαν 800 δηλητηριώδεις κόμπρες για εστιατόρια

Οι αστυνομικές αρχές του Χονγκ Κονγκ ανακάλυψαν σχεδόν 800 δηλητηριώδεις κόμπρες που κατά τα φαινόμενα είχαν εισαχθεί παράνομα προκειμένου να πουληθούν σε εστιατόρια.
Τα συνολικά 789 ζωντανά φίδια βρίσκονταν μέσα σε 181 πλαστικά κουτιά, κρυμμένα σε θάμνους σε μια παραλία του νησιού Λαντάου, σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Morning Post.
Οι αρμόδιοι της κτηνιατρικής υπηρεσίας του Χονγκ Κονγκ αποφάσισαν να κάνουν ευθανασία στις κόμπρες εξηγώντας ότι θα αποτελούσαν απειλή για την ασφάλεια των ανθρώπων αν τις άφηναν ελεύθερες.
Οι κινεζικές κόμπρες χρησιμοποιούνται για την παρασκευή παραδοσιακών φαρμάκων αλλά και ως πρώτη ύλη για ένα είδος σούπας που είναι πολύ δημοφιλές στην Κίνα.
Zougla.gr

Βέροια: Συνελήφθη 45χρονος έμπορος ναρκωτικών

Έτοιμος για όλα ήταν ένας 45χρονος έμπορος ναρκωτικών στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, αλλά αιφνιδιάστηκε όταν οι άνδρες της Ασφαλείας έκαναν έφοδο στο σπίτι του!
Οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες ότι διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε τοξικομανείς της ευρύτερης περιοχής, έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι και ανακάλυψαν τις κρυψώνες όπου ο ύποπτος φύλαγε 226 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και 5,3 γραμμάρια κοκαΐνης.
Εκτός από όπλο, κατέσχεσαν και 20 φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος και οδήγησαν τον 45χρονο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Zougla.gr

Σκύλος - φύλακας άγγελος έσωσε τον ιδιοκτήτη του!

Άλλη μια συγκινητική ιστορία με πρωταγωνιστή ένα τετράποδο είδε το φως της δημοσιότητας. Ο μικρός Zulu έσωσε τον ιδιοκτήτη του που παγιδεύτηκε κάτω από το αυτοκίνητό του, όταν αυτό ανατράπηκε και έπεσε σε μια πλαγιά.

Χιλιάδες καρναβαλιστές σήμερα στους δρόμους της Πάτρας

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 11 το πρωί, όπου 8000 μικροί καρναβαλιστές σκορπίζοντας παντού παιδικά χαμόγελα και ελπίδα θα πλημμυρίσουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Η Μεγάλη Παρέλαση των Παιδιών θα ξεκινήσει από την Πλατεία Ομονοίας και θα ακολουθήσει την πορεία:

Ταΐζουν τους πεινασμένους κύκνους στη Συρία!

Από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών και το κύμα ψύχους που έπληξε σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη, τμήμα του Δούναβη μετατράπηκε σε... παγοδρόμιο στη Σερβία.
Οι πολίτες κατέβηκαν στις παγωμένες όχθες του ποταμού σήμερα που ήταν η πρώτη ηλιόλουστη μέρα τον παγετό και φρόντισαν τους κύκνους και τα άλλα πουλιά που είδαν το «σπίτι» τους να μετατρέπεται σε πάγο.

Ο οδηγός λεωφορείου της χρονιάς (video)

Άλλος ένας τιτανοτεράστιος μέγιστος άνθρωπος που μας κάνει να χάνουμε τα λόγια μας. Αυτή τη φορά είναι οδηγός λεωφορείου. Μπορεί να μην είναι έλληνας αλλά υποκλινόμαστε και σε αυτόν. Ο συγκεκριμένος λοιπόν επαγγελματίας βρέθηκε κάποια στιγμή σε ένα δίλημμα. Να περιμένω κολλημένος στην κίνηση ή να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου? Άλλωστε μιας και μεταφέρει πολλά άτομα το συμφέρων των πολλών μπαίνει πάνω από τον λίγων. Δείτε λοιπόν την μαγική απόφαση που πήρε στο βίντεο που ακολουθεί...

Πεζοναύτες τρώνε κατσαρίδες και πίνουν αίμα κόμπρας για εκπαίδευση! (σοκαριστικές φωτο)

Αηδιαστικό μεν, αληθινό δε! Η εκπαίδευση των πεζοναυτών που βρίσκονται στην Ταϊλάνδη θα μπορούσε να είναι εμπνευσμένη από την εκπομπή Fear Factor, καθώς, μεταξύ άλλων, αναγκάζονται να πιουν αίμα κόμπρας και να φάνε έντομα, όπως και κατσαρίδες!
Περίπου 13.000 πεζοναύτες από 7 χώρες, συμμετέχουν στο "Cobra Gold", το οποίο είναι πρόγραμμα εκπαίδευσης σε στρατιωτική βάση στην Ταϊλάνδη και διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον αμερικανικό στρατό. Έχει ως στόχο να τους μάθει να επιβιώνουν στη ζούγκλα.

Η… μητέρα των μαχών στη Θεσσαλονίκη – ΠΑΟΚ-Άρης!! (19.30)

Το μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής στην Τούμπα κλέβει την παράσταση. Ο ΠΑΟΚ με την ψυχολογία στα ύψη από την ισοπαλία που απέσπασε στο Φρίουλι υποδέχεται το φορμαρισμένο Άρη.
Η Θεσσαλονίκη κινείται στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ μετά το 0-0 που πήρε στην Ιταλία, θέλει να επικρατήσει του Άρη, να δώσει συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα και να αποσπαστεί από την τέταρτη της βαθμολογίας, ΑΕΚ.

Hurriyet: Αφήστε τους έξυπνους Έλληνες να πιουν το κώνειο του Σωκράτη.(video)

Και ενώ η Ευρώπη κατακλύζεται από φιλελληνικά συνθήματα και εκδηλώσεις, η μεγάλη τουρκική εφημερίδα “Hurriyet” φιλοξενεί στην ηλεκτρονική της έκδοση την άποψη ενός Άγγλου δημοσιογράφου, αρκετά υβριστική για την Ελλάδα. Είναι ένα άρθρο με πραγματικά σκληρή κριτική και ειρωνικό ύφος.
Πρόκειται για τον David Judson, ο οποίος ασκεί σκληρή κριτική όχι μόνο στους Έλληνες αλλά και στους κυβερνώντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ξανθιά απορία !!!

Η ξανθιά μιλάει με μια φίλη της…..
-Δεν καταλαβαίνω, πριν μια βδομάδα ήρθε ένας νεαρός και μου χτύπησε την πόρτα. Όταν του άνοιξα, με ρώτησε αν είναι ο άντρας μου σπίτι,
κι όταν του είπα πως δεν είναι,...

Απίστευτο Βίντεο!Δοκίμαζαν πυρηνικές βόμβες με πειραματόζωα στρατιώτες!

Το βίντεο δείχνει αμερικανούς πεζοναύτες να χρησιμοποιούνται ουσιαστικά σαν πειραματόζωα!
Η πρακτική ήταν μάλλον συνηθισμένη από το 1951 έως και το 1957, στη Νεβάδα. Όλοι οι πεζοναύτες είχαν δεσμευτεί να μην πουν τίποτα πουθενά για τη συμμετοχή τους στην “άσκηση” που δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα πείραμα για να μετρηθούν οι επιπτώσεις των ατομικών βομβών στον άνθρωπο!
Υπολογίζεται ότι σχεδόν 400.000 αμερικανοί στρατιώτες και πολίτες εκτέθηκαν σε τέτοιου είδους πειράματα. Όταν συμμετείχαν δεν γνώριζαν τις επιπτώσεις. Με τα χρόνια δυστυχώς τις διαπίστωναν με δραματικό τρόπο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Προσωρινά παράλυτη η Kate Moss!!!

Η Kate Moss πάσχει από μια ασθένεια των νεύρων που την έχει αφήσει προσωρινά ανάπηρη.
Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν η Kate βρισκόταν στο Παρίσι. Ένα πρωί ξύπνησε στο ξενοδοχείο Ritz και δεν μπορούσε να κουνήσει το δεξί της χέρι!!!

Τρεις Έλληνες Αεροπόροι,"έβαλαν τα γυαλιά" στη τρόϊκα!Γιατί υπάρχει η "άλλη" Ελλάδα

Το κλίμα που μεταδίδουν όσοι έχουν έρθει ...να μας σώσουν, είναι ότι είμαστε ένας λαός που δεν δουλεύει, ότι είμαστε απείθαρχοι και άλλα τέτοια θετικά! Το κλίμα διαμορφώνεται βέβαια και από τους υπαλλήλους της τρόϊκας, οι οποίοι όμως πήραν τη καλύτερη απάντηση από τρεις Έλληνες αεροπόρους,οι οποίοι όχι με λόγια αλλά με πράξεις απλά τους έβαλαν τα γυαλιά!

We are all Greeks: Η φωτογραφία των Ελλήνων ως ένα "ευχαριστώ"!

Οι Έλληνες βρήκαμε το δικό μας τρόπο να ευχαριστήσουμε όλη την Ευρώπη για το κύμα συμπαράστασης και αλληλυγγύης που εισπράξαμε σήμερα.
Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από τη Βουλή, συγκεντρώθηκαν μαθητές και διαδηλωτές κι ευχαρίστησαν με μοναδικό τρόπο την Ευρώπη που βγήκε σήμερα στους δρόμους με σύνθημα "We are all Greeks" δηλαδή είμαστε όλοι Έλληνες, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον ελληνικό λαό.

Ανέκδοτο : Το ανοιχτό πανεπιστήμιο

Στην δουλειά μιλάνε ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας:
-Κωστίκα, παρακολουθώ μαθήματα στο ανοιχτό πανεπιστήμιο 5 μήνες τώρα, και έχω εξετάσεις στο τέλος της εβδομάδας. Μαθαίνουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Για παράδειγμα, ξέρεις ποιος είναι ο Γκράχαμ Μπελ ;

Ο Βενιζέλος φεύγει απ’ την κυβέρνηση???

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την κυβέρνηση αμέσως μετά την ολοκλήρωση του PSI, προκειμένου να ασχοληθεί με τη μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται να έχει γνωστοποιήσει στον Λουκά Παπαδήμο ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στις 10.30 το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ στο Σύνταγμα...

“Να ενώσουμε τη φωνή διαμαρτυρίας μας ενάντια στα μέτρα και τις απαράδεκτες απαιτήσεις των Τροϊκανών που επιχειρούν να καταλύσουν το σύνταγμα που ποδοπατούν κάθε έννοια εργατικού δικαίου και συλλογικής διαπραγμάτευσης που τελικά τραυματίζουν τη Δημοκρατία” αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ και τονίζει πως θα συνεχίσει τη μάχη με όλα τα μέσα που διαθέτει, προκειμένου να μην εφαρμοστούν οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα...

Πιο αναλυτικά
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος.
Άνεμοι: ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -04 (μείον 4) έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά από -12 (μείον 12) έως 06 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια όπου ενδέχεται από το βράδυ να σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί.
Θερμοκρασία: από -02 (μείον 2) έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα στα νότια.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί.
Θερμοκρασία: από -03 (μείον 3) έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: στα ανατολικά πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία στα δυτικά θα γίνουν νότιοι μέχρι 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί.
Θερμοκρασία: από 01 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ που γρήγορα θα γίνουν νότιοι νοτιοανατολικοί.
Θερμοκρασία: από -02 (μείον 02) έως 10 βαθμούς Κελσίου.
princeoliver

Τζακ ποτ στην κλήρωση του ΛΟΤΤΟ


Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ:

Φρίκη: Έκανε τατουάζ στη γάτα του - Το γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες

Φρίκη και οργή προκαλεί η ιστορία ενός Ρώσου tattoo artist που έκανε τατουάζ στη γάτα του. Εξαγριωμένες οι φιλοζωικές οργανώσεις.
Τέτοιου είδους ειδήσεις σε κάνουν να αναρωτηθείς πόσο αρρωστημένο μπορεί να είναι το μυαλό ενός ανθρώπου. Ο tattoo artist Timur Rimut από τη Ρωσία έκανε τατουάζ στη γάτα του και συγκεκριμένα τη φράση Carpe Diem (άδραξε τη μέρα) σαν κολιέ στο λαιμό του ζώου.

Σε σκάνδαλο πορνείας ο Στρος Καν!!!

Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Ντομινίκ Στρος Καν, πρόκειται να καταθέσει την επόμενη εβδομάδα στην αστυνομία που ερευνά καταγγελίες για ένα δίκτυο πορνείας στη Λιλ της βόρειας Γαλλίας, σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, ο οποίος παραιτήθηκε από το ΔΝΤ τον περασμένο Μάιο εξαιτίας της κατηγορίας για απόπειρα βιασμού από καμαριέρα ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη η οποία στη συνέχεια αποσύρθηκε, έχει ζητήσει δημοσίως να καταθέσει στην υπόθεση της Λιλ.

Κύπελλο Ελλάδος: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 87-52

Περίπατο έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ επικρατώντας με 87-52 και προκρίθηκε στον τελικό της 10ης Μαρτίου όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.
Απέναντι στον ελλιπή ΠΑΟΚ (ο Ντικούδης έμεινε στη Θεσσαλονίκη, παρελθόν αποτελεί και ο Giddens) οι ερυθρόλευκοι δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες σε κανένα σημείο του αγώνα.

«Λουκέτο» σε τρία τμήματα του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας προτείνει η τρόϊκα!

«Λουκέτο» σε 24 τμήματα των Τεχνολογικών Ιδρυμάτων και απόλυση των καθηγητών τους ζητά η τρόϊκα μέσα στα είκοσι μέτρα-σοκ. Μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται και τρία τμήματα του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα, στη Φυτική και Ζωϊκή Παραγωγή.
«Εμείς ως ίδρυμα και ως σχολή κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα των τμημάτων με το να παρθεί η απόφαση τα τμήματα αυτά να εισέλθουν σε σχολή σύμφωνα με τον καινούργιο νόμο που θα ισχύσει για τα επόμενα ακαδημαϊκά έτη και όχι για το επόμενα.

Πήγε ολόγυμνος να κλέψει...κάλτσες! (video)

Αυτό και αν είναι από τα παράξενα. Ένας ολόγυμνος άντρας διέσχισε μία κεντρική λεωφόρο και μπήκε σε ένα κατάστημα για να κλέψει ένα ζευγάρι κάλτσες. Το περιστατικό καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος.

Ρόδος: Βίαζαν και εξωθούσαν στην πορνεία νεαρή γυναίκα

Έναν απίστευτο εφιάλτη ζούσε εδώ και πολύ καιρό μία νεαρή γυναίκα, 31 ετών από τη Βουλγαρία, η οποία όπως καταγγέλει είχε βιαστεί κατ' επανάληψη από δύο άνδρες, οι οποίοι ταυτόχρονα την εξωθούσαν στην πορνεία. Το περιστατικό συνέβη στη Ρόδο.

Τι αποφασίστηκε στο το υπουργικό;

Βροχή νομοσχεδίων έρχονται από Δευτέρα, όπως αποφασίστηκε από το υπουργικό συμβούλιο, η συνεδρίαση του οποίου ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου.
Ήδη τη Δευτέρα τίθεται προς συζήτηση στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, ενώ η ψήφισή του αναμένεται να γίνει στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

Δηλητηριώδεις ουσίες που υπάρχουν σε κάθε σπίτι

Ακόμη και τα πιο απλά υλικά ενός νοικοκυριού περιέχουν δηλητηριώδεις ουσίες π.χ. λευκαντικά, διαλυτικά χρωμάτων, ζιζανιοκτόνα που μπορούν να προκαλέσουν χημικά εγκαύματα ή εσωτερικά τραύματα κατά την κατάποση, ιδίως από παιδιά.
Πρόληψη

Τo laptop βλάπτει την ανδρική γονιμότητα;

Βρέθηκε μετά από έρευνες ότι τα laptop όταν τα τοποθετείτε στα πόδια, μεταβάλλουν την θερμοκρασία στα γεννητικά σας όργανα και τελικά επηρεάζουν την ποιότητα του σπέρματος!
Το κακό είναι, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού Fertility and Sterility, ότι δεν μπορεί κάποιος να κάνει και πολλά πράγματα. Το καλύτερο είναι να παραμένει ο φορητός υπολογιστής στο γραφείο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ουρολόγος Dr. Yefim Sheynkin, του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, σε μια σχετική έρευνα, είναι εκατομμύρια οι άνδρες, σε αναπαραγωγική ηλικία, που χρησιμοποιούν καθημερινά φορητούς υπολογιστές.
Η θερμοκρασία ανεβαίνει μόλις σε 10 με 15 λεπτά, χωρίς καν οι χρήστες να το αντιλαμβάνονται. Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν σαφής ενδείξεις ότι οι φορητοί υπολογιστές επηρεάζουν την ανδρική γονιμότητα αλλά προγενέστερες έρευνες έχουν δείξει ότι όταν η θερμοκρασία στην περιοχή ανεβαίνει τότε αυτό μπορεί να καταστρέψει το σπέρμα.
Zougla.gr

Πτώση 12χρονης σε πηγάδι..

Σε πηγάδι βάθους περίπου 15 μέτρων έπεσε αργά το απόγευμα μία 12χρονη κοπέλα όταν υποχώρησε το τσιμεντένιο προστατευτικό καπάκι του.
Η 12χρονη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έκανε βόλτα μονή της στην περιοχή του νέου σχεδίου στην Ιεράπετρα και χωρίς να το αντιληφθεί βρέθηκε μέσα στο πηγάδι που βρίσκεται σε οικόπεδο. Το περιστατικό το είδε τυχαία μια γειτόνισσα η οποία ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.
Συναγερμός σήμανε στις εμπλεκόμενες υπηρεσίες οι οποίες έφτασαν στο σημείο και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση το τρομαγμένο κορίτσι βγήκε από το πηγάδι ελαφρά τραυματισμένο με γδαρμούς και μώλωπες από το πέσιμο.
Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινε για προληπτικούς λόγους.
Με πληροφορίες από radiolasithi.gr και cretalive.gr

Θάσος: Πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα,νεκρός 34χρονος

Η Λιμενική Αρχή Πρίνου ενημερώθηκε σήμερα το μεσημέρι για εντοπισμό οχήματος εντός της θάλασσας, στην περιοχή «ΡΑΧΩΝΙΟΥ» Θάσου. Στο σημείο έσπευσε προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής διαπιστώνοντας την ύπαρξη εγκλωβισμένου ατόμου εντός του οχήματος.

VIDEO: Γοργόνα βρέθηκε σε λίμνη της Ρωσίας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…

Superleague: Εργοτέλης – Παναθηναϊκός 0-2 (video)

Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο Παγκρήτιο του Εργοτέλη με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 54 βαθμούς, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague.
Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε μία φλύαρη υπεροχή, χωρίς όμως σημαντικές φάσεις μπροστά στην εστία του Pirson και με τους γηπεδούχους να αμύνονται σχετικά εύκολα.

Superleague: Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 0-1 (video)

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης, επικρατώντας επί της Ξάνθης με 0-1 στα Πηγάδια, για την 22η αγωνιστική της Superleague.
Η Ξάνθη δεν είχε την τύχη με το μέρος της, καθώς δύο φορές οι παίκτες της (Ο Markovski στο 10’ και ο Μπέρτος στο 64’) σημάδεψαν το δοκάρι.

Ο οκτάχρονος διάδοχος του Μέσι!!! (video)

Ο Κιάραν Ντούφι είναι μόλις 8 χρόνων από την Ιρλανδία και μιλάει στην μπάλα.
Ήδη έχει μπει στο “στόχαστρο” της Μπαρτσελόνα θεωρείται σπάνιο ταλέντο. 
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί...

Η εικόνα που κάνει θραύση στο Facebook…

Ποιος έκανε κοπάνα στην αριθμητική στην Γ’ Δημοτικού;

Ναι, ήταν ο Ροναλντίνιο στο πονηρό ρόζ βίντεο!!!

Λύθηκε το μυστήριο με το πονηρό βίντεο!!!
Θυμάστε το βίντεο που είχε αναρτηθεί για λίγες ώρες στο διαδίκτυο και (video) έδειχνε τον Ροναλντίνο να... περνάει καλά και μόνος του; Ναι, αυτό που είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια για τον Βραζιλιάνο σούπερ-σταρ και –φυσικά- την έντονη αντίδρασή του, υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται για πραγματικό βίντεο αλλά για «προϊόν» hacker!
Τελικά, ο Ροναλντίνιο έλεγε ψέματα. Το βίντεο ήταν αληθινό.
Πρόκειται για επίσημη θέση της αστυνομίας της Βραζιλίας η οποία έλεγξε τα δεδομένα που είχε και απεφάνθη.
«Και το βίντεο δεν ήταν ψεύτικο και αυτός ήταν ο Ροναλντίνιο», αναφέρουν χαρακτηριστικά δημοσιεύματα στη χώρα του καφέ.
Σαν να μην έφτανε αυτό, από την έρευνα προέκυψαν και άλλα στοιχεία.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στον βραζιλιάνικο Τύπο το βίντεο...προήρθε μέσω συνομιλίας που είχε ο Ροναλντίνιο μέσω προγράμματος...chat στο διαδίκτυο.
Η σκηνή αυτοϊκανοποίησης του Ροναλντίνιο βιντεοσκοπήθηκε και λίγο μετά αναρτήθηκε στο internet.
Ο δικηγόρος του Ροναλντίνιο δεν έδωσε το «παρών» όταν κλήθηκε από την αστυνομία, και απλώς ο ποδοσφαιριστής λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας απλώς ανήρτησε μια ανακοίνωση...
«Εκφράζω την εμπιστοσύνη μου, ότι σύντομα ο (οι) υπεύθυνος (-οι) για το βίντεο θα τιμωρηθεί (-θουν)».
sport-fm.gr

Φίδι του δάγκωσε τον όρχι και... "Το μεγάλο όχι ενός κακού φίλου"!!!

"Ο φίλος τω φίλω εν κίνδυνοις γιγνώσκει" ή με άλλα λόγια, οι καλοί φίλοι φαίνονται στα δύσκολα.
Πριν συμφωνήσετε με τις παραπάνω ρήσεις, καλό είναι να διαβάσετε την παρακάτω ιστορία φρίκης να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να αναρωτηθείτε. Θα το έκανα αυτό για τον φίλο μου;