ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Απεργούν οι νοσοκομειακοί γιατροί την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου

Απεργία έχει προκηρύξει για την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), αντιδρώντας στη μείωση «κατά 17% του ωρομισθίου αποζημίωσης των εφημεριών».
Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας, η σχετική διάταξη προστέθηκε αιφνιδιαστικά το μεσημέρι της Τρίτης από τον υπουργό Υγείας στο νομοσχέδιο που βρίσκεται προς συζήτηση στη Βουλή.

Μια Ελληνίδα από το ταμείο ανεργίας στο κόκκινο χαλί!

Από το ταμείο ανεργίας, στο κόκκινο χαλί του αυστραλιανού φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους πέρασε η ομογενής σκηνοθέτρια Αλήθεια Τζόουνς. Η ελληνικής καταγωγής δημιουργός, η οποία είχε γραφτεί στο ταμείο ανεργίας μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, κατάφερε να αποσπάσει το μεγαλύτερο βραβείο του φεστιβάλ «Tropfest», για την κωμωδία της με τίτλο «Το κιόσκι με της λεμονάδες», αποσπώντας τις περισσότερες ψήφους από την κριτική επιτροπή που απάρτιζαν κορυφαία ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας, όπως η Νικόλ Κίντμαν, η Κέιτ Μπλάνσετ και ο Τζόφρι Ρας.
«Ενιωσα πολύ ταπεινή και μικρή που πήρα το βραβείο από τα χέρια του Τζόφρι Ρας και της Κέιτ Μπλάνσετ. Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός» δήλωσε συγκινημένη για την επιτυχία της η Τζόουνς, η ταινία της οποίας κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από συνολικά 700 υποψηφιότητες.
Οπως εξήγησε, είναι πανέτοιμη να μεταπηδήσει από τις μικρού, στις μεγάλου μήκους ταινίες, έχοντας ήδη έτοιμα πέντε σενάρια στα χέρια της για να ξεκινήσει. Το πρώτο βραβείο που έλαβε συνοδεύεται από χρηματική αμοιβή ύψους 8.000 ευρώ, αεροπορικό ταξίδι στο Λος Αντζελες για γνωριμία με κινηματογραφικούς παράγοντες και μια εικονοληπτική μηχανή αξίας περίπου 5.000 ευρώ.
Μεγάλο μέρος της αμοιβής της, όπως ανακοίνωσε η ίδια η Τζόουνς, θα δοθεί στους συνεργάτες της, που τη βοήθησαν στην παραγωγή του βραβευμένου έργου της, με θέμα έναν νεαρό και τον παππού του, οι οποίοι προσπαθούν να πουλήσουν λεμονάδες, αλλά σκοντάφτουν στην αυταρχική συμπεριφορά ενός γείτονά τους, ο οποίος εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος και τους καταδιώκει.
Εκτός από σκηνοθέτρια και συγγραφέας, η Αλήθεια Τζόουνς είναι ηθοποιός και χορογράφος. Παλαιότερη μικρού μήκους ταινία της, με τίτλο «When the wind changes», είχε προβληθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μελβούρνης το 2010, ενώ έκτοτε έχει αποσπάσει το βραβείο IF για το Καλύτερο Μικρό Φιλμ, αλλά και πολλές άλλες διακρίσεις
Espressonews.gr

Μοντέλα βγήκαν στην πασαρέλα γυμνά!

Όπως τα γέννησε η μαμά τους βγήκαν τα μοντέλα της Robyn Coles στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοικτό, αλλά και με μία απορία: τι ακριβώς προτείνει η σχεδιάστρια για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι που μας έρχονται;
Η σχεδιάστρια δεν έντυσε, αλλά… έγδυσε τα μοντέλα, μεταξύ των οποίων ήταν και η Μις Ουαλία, Sophia Cahill, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Καλαμάτα: Καυτό βίντεο οργίων με αγρότες και φοιτήτριες!

Ανησυχία και αναστάτωση στην Καλαμάτα τις τελευταίες ώρες! Γιατί; Διότι κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι έχει «διαρρεύσει» στο διαδίκτυο «ροζ» βίντεο με εύπορους αγρότες να
σε πάρτθ οργίων με «καυτές» νεαρές φοιτήτριες.
Πιο αναλυτικά, η καυτή συνάντηση και τα όργια πραγματοποιήθηκαν σε ξενοδοχείο της Καλαμάτας και οι κύριοι αγρότες επιδόθηκαν σε ακραία σεξουαλικά όργια με τις φοιτήτριες έναντι αδράς αμοιβής!
Τις καυτές όμως σκηνές τραβούσε σε βίντεο μία από τις φοιτήτριες με απώτερο σκοπό να εκβιάσει τους κυρίους και να εισπράξει χρήματα με την απειλή ότι θα βγάλει στη φορά το βίντεο αυτό που θα "κάψει" τους ίδιους και τις οικογένειες τους.
madata.gr

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Γερουλάνου

Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος απέρριψε σήμερα την αίτηση παραίτησης του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού:
Ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος είχε σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο. Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις έρευνες στην υπόθεση της ληστείας στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας και ζήτησε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για τη διαλεύκανσή της και να επιδειχθεί αυστηρότητα στη διεξαγωγή των ερευνών. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης ζητήματα τουρισμού και σύγχρονου πολιτισμού και πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν σε αυτούς τους τομείς.
Ως γνωστόν, ο κ. Γερουλάνος μετά τη ληστεία στην Αρχαία Ολυμπία είχε υποβάλει την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας. Η παραίτηση αυτή δεν έγινε αποδεκτή.
Zougla.gr

Μεσαιωνικό μενταγιόν στην κοιλιά ενός καρχαρία!

Δεν πίστευε στα μάτια της μια νοικοκυρά από την Μαλαισία, η οποία την ώρα που καθάριζε ένα μωρό καρχαρία για να τον βράσει, βρήκε μέσα στην κοιλιά του ένα μεσαιωνικό μενταγιόν του 11ου αιώνα!
Η Suseela Menon, που μένει στην πόλη Klebang, μόλις το είδε το έπλυνε αμέσως και το φύλαξε σε ένα κουτί.
Η 47χρονη τόνισε ότι ο σύζυγός της αποφάσισε να μην φάνε το ψάρι, καθώς πιστεύει ότι το μενταγιόν μπορεί να έχει θρησκευτική αξία.

ΕΦΕΤ: Ανάκληση – απόσυρση παξιμαδιών ολικής άλεσης

Την άμεση ανάκληση – απόσυρση συγκεκριμένων παρτίδων παξιμαδιών ολικής άλεσης ζήτησε ο ΕΦΕΤ από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ …
Carrefour Μαρινόπουλος AE, μετά από καταγγελίες καταναλωτών.
Συγκεκριμένα πρόκειται για παξιμάδια ολικής άλεσης, με την εμπορική ονομασία «ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΔΟΠΑΞΙΜΑΔΑ ΚΥΘΗΡΩΝ», με ημερομηνία ανάλωσης 25/04/12, σε σακούλα των 380-400 γραμμαρίων έκαστη, που παράγεται στους Καρβουνάδες Κυθήρων από την Σ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ – Μ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ Ο.Ε. και διανέμεται από την Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ, στα οποία διαπιστώθηκε έντονη οσμή τάγγισης.
Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το εν λόγω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

Οδηγούσε 12χλμ στο αντίθετο ρεύμα και ούτε που το κατάλαβε! (vid)

Ο φόβος και τρόμος έγινε ένας 80χρονος που οδηγούσε για 12χλμ στο αντίθετο ρεύμα και μάλιστα στο δρόμο με την πιο πυκνή κυκλοφοριακή ροή στη Μελβούρνη!
διεύθυνση του CityLink, η οποία όταν διαπίστωσε (μέσω των καμερών) ότι ένα αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα ρυμουλκούσε και ένα τροχόσπιτο, κινείτο αντίθετα στο ρεύμα, άλλαξε αμέσως τη σήμανση και έθεσε εκτός κυκλοφορίας τη λωρίδα που οδηγούσε ο παππούς, ενώ μείωσε και το όριο ταχύτητας στα διερχόμενα οχήματα στα 40 χιλιόμετρα την ώρα.

Είναι 22 ετών και συμπεριφέρεται σαν 5χρονη λόγω σπάνιας διαταραχής!

«Η ζωή μου έχει καταστραφεί…» λέει με δάκρυα στα μάτια η 22χρονη Alanna Wong η οποία πάσχει από διαταραχές ύπνου που την κάνουν να συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί!
Η Alanna πάσχει από το σύνδρομο Kleine-Levin (KLS) που σημαίνει ότι μπορεί να αποκοιμηθεί ξαφνικά για 22 ολόκληρες ώρες την μέρα ενώ εμφανίζει τρομακτικά ξεσπάσματα (κρίσεις). Η συμπεριφορά της είναι απρόβλεπτη ενώ είναι ανίκανη να διαβάσει και να γράψει.

Θεραπεία για τζογαδόρους και χρηματιστές!

Ευχάριστα νέα για τους χρηματιστές, τους τζογαδόρους και γενικότερα όσους περνάνε δύσκολες στιγμές εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Επιστήμονες ανακάλυψαν το χημικό στοιχείο του εγκεφάλου που απαλύνει τον πόνο από την απώλεια χρημάτων σε όποιον το έχει. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η νέα αυτή έρευνα ανοίγει τον δρόμο για την παρασκευή φαρμάκων που θα θεραπεύουν τους τζογαδόρους και βοηθά στην καλύτερη κατανόηση των εγκεφαλικών διεργασιών των χρηματιστών την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Τον έκαναν... τσακωτό! – Σύζυγος προέδρου θαύμαζε το στήθος της πριγκίπισσας! (video)

Κανένας άνδρας δε μπορεί να αντισταθεί σε ένα ωραίο γυναικείο μπούστο. Εξαίρεση δεν είναι ούτε ο σύζυγος της προέδρου της Φινλανδίας. Μόνο που τον έπιασε η κάμερα και η... πριγκίπισσα της Δανίας!
Όλα έγιναν σε ένα δείπνο στην Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο επίσκεψης της Φινλανδής προέδρου στη Δανία.

Νίκος Μακρόπουλος: Εσπευσμένα Στο Νοσοκομείο

Με το που άρχισε τις εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο άρχισαν και οι ενοχλήσεις.
Ενα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος τον οδήγησε προχθές το πρωί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών.

Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας το τρίημερο της Καθαράς Δευτέρας

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαρής Δευτέρας.
Σε ισχύ τίθενται από την Παρασκευή απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου και πιο συγκεκριμένα από τις 16.00 έως τις 21.00 την Παρασκευή 24/2, από 08.00 έως 13.00 το Σάββατο 25/2 και την Καθαρή Δευτέρα 27/2 από 15.00 έως 21.00.
Πιο αναλυτικά τα μέτρα της τροχαίας περιλαμβάνουν:

Θαλάσσια τέρατα μόλις 3 εκατοστά!

Τρομακτικά πλάσματα, με περίεργα και μυτερά δόντια και σε εντελώς αλλοπρόσαλλα σχήματα, ζουν στα βάθη των ωκεανών, που ευτυχώς μόνο οι ερευνητές μπορούν να τα δουν…
Το συγκεκριμένο θαλάσσιο είδος, μπορεί να μοιάζει τρομερό, ωστόσο είναι μόλις τρία εκατοστά και αποτελεί μέρος ενός οικοσυστήματος που ήταν άγνωστο μέχρι και πριν από 40 χρόνια.

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε το πείραμα του βιολιστή που θα σας αφήσει άφωνους!

1097 επιβάτες πέρασαν τυχαία μπροστά από έναν από τους μεγαλύτερους βιολιστές στον κόσμο.
Πόσοι από από αυτούς σταμάτησαν να ακούσουν τη μουσική του;

Καλαμάρια που "πετούν" ταχύτερα από ό,τι κολυμπούν!

Αναφορές για καλαμάρια που πηδούν έξω από το νερό έχουν εμφανιστεί στην επιστημονική βιβλιογραφία, όλοι όμως νόμιζαν ότι τα κεφαλόποδα καταφεύγουν σε αυτή την τακτική για να αποφύγουν τους θηρευτές τους. Τώρα, όμως, ερευνητές αρχίζουν να συγκεντρώνουν ενδείξεις ότι τα καλαμάρια πετούν για να εξοικονομούν ενέργεια στα ταξίδια τους.

Αλλαγές στη συνταγογράφηση, φθηνότερα τα γενόσημα

Ριζικές αλλαγές στον χάρτη της φαρμακευτικής περίθαλψης, με έμφαση στη χρήση των γενοσήμων, φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για τη νέα πολιτική στον τομέα των φαρμάκων.

Ο άνθρωπος που έστειλε το πρώτο e-mail

Μια φορά και έναν καιρό οι άνθρωποι επικοινωνούσαν μεταξύ τους με καπνό ή με περιστέρι, στην συνέχεια με την αλληλογραφία μέσω ταχυδρομείου και αργότερα με το τηλέφωνο. Πρόσφατα όμως, δηλαδή πριν από 34 χρόνια, o Ινδός Shiva Ayyadurai, έκανε μία επανάσταση στην επικοινωνία ανακαλύπτοντας το e-mail ή αλλιώς το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο!

Σάκης Ρουβάς: Το βραβείο "Έλληνας της Χρονιάς" και τα δάκρυα (video)

Τον πλούσιο εσωτερικό του κόσμο, αλλά και την ομορφιά της ψυχής του, ανέδειξε ο Σάκης Ρουβάς στα κυπριακά βραβεία «Άνδρες της Χρονιάς», όπου παρέλαβε το βραβείο «Έλληνας της Χρονιάς» για την προσφορά του στον Σύλλογο «Ελπίδα».

Βρέθηκε το μεγαλύτερο ροζ διαμάντι

Το μεγαλύτερο ροζ διαμάντι που έχει βρεθεί ποτέ στον πλανήτη ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή της μια εταιρεία στην Αυστραλία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των ορυχείων. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο διαμάντι, 12.76 καρατίων, το οποίο εντοπίστηκε στο αδαμαντωρυχείο Ρίο Τίντο Αργκάιλ στην περιοχή Ιστ Κίμπερλι της δυτικής Αυστραλίας.

Κατά μέτωπο επίθεση στον Τσίπρα από το Spiegel

Επίθεση κατά μέτωπο στον Αλέξη Τσίπρα έκανε το γερμανικό Spiegel σε δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «πεισματάρη» (με αρνητική χροιά) και χωρίς πρόταση για έξοδο από την κρίση, επισημαίνοντας παράλληλα τονίζει ότι από τον αρχηγό του ΣΥΝ απουσιάζει η αυτοκριτική.

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας;

Μας τα χάλασε πάλι ο καιρός, αφού βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν από το πρωί στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Οι βροχές θα είναι σποραδικές, ωστόσο η θερμοκρασία θα κυμανθεί για την Αττική από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου και για την Θεσσαλονίκη από 5 έως 12.

Πήγε το στρώμα για εξέταση DNA και έμαθε ότι τον απατά η σύζυγος του!

Μα τι σκέφτηκε ο άνθρωπος... 
Είχε τις υποψίες του ότι η σύζυγος του τον «κερατώνει» και για να το επιβεβαιώσει πήγε το στρώμα του κρεβατιού για ανάλυση DNA!!!
Ο απελπισμένος σύζυγος έπεισε την σύζυγο του πώς πρέπει να αλλάξουν στρώμα γιατί είχε πλέον παλιώσει. 10 χρόνια το χρησιμοποιούσαν. Η σύζυγος που δεν φαντάστηκε τι την περίμενε, συμφώνησε αμέσως και το στρώμα αλλάχτηκε, αλλά... δεν πετάχτηκε.
Ο... απατημένος έκοψε ένα μεγάλο κομμάτι και εμφανίστηκε με αυτό ανά χείρας σε εργαστήρι ανάλυσης γενετικού υλικού ζητώντας να γίνει εξέταση DNA!
Το αποτέλεσμα; ΟΚΤΩ διαφορετικοί «λεκέδες» βρέθηκαν πάνω στο στρώμα!!!
Σύμφωνα με την ανάλυση υπήρχαν τουλάχιστον 15 έντονες κηλίδες βιολογικού υλικού, που ανήκαν σε οκτώ διαφορετικά προφίλ.
Το ένα ευτυχώς ήταν το δικό του! Όσο για τα υπόλοιπα, επειδή είχε κάποιες υποψίες για τους γείτονες του, προσκόμισε στο εργαστήριο κρυφά δείγματα από τον καθένα, σύμφωνα με το messinia news, όπως αποτσίγαρα, ποτήρια, χαρτομάντιλα.
Πράγματι είχε πέσει «μέσα», αφού τα τρία από τα υπόλοιπα 7 DNA διαπιστώθηκε ότι ανήκουν... στους γείτονες του!
Τώρα μένει να βρει τα υπόλοιπα 4 ορφανά προφίλ DNA που βρέθηκαν στο κρεβάτι, καθώς και έναν καλό… δικηγόρο!
Star.gr

Απέχουν από την προπόνηση οι παίκτες της ΑΕΚ

Οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν το πρωί στα Σπάτα, αλλά αποφάσισαν να μην προπονηθούν αφού ακόμα παραμένουν απλήρωτοι.
Η αποχή πραγματοποιήθηκε με την προτροπή των τριών αρχηγών, Καφέ, Δέλλα, Λυμπερόπουλου.
Στη συζήτηση που έγινε τέθηκε και το ενδεχόμενο αποχής, προκειμένου να πιέσουν με αυτό τον τρόπο την ΠΑΕ για άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.Τελικά αποφάσισαν αποχή και πήγαν για καφέ!

VIDEO: Μπορεί μια βελόνα να τρυπήσει το γυαλί;

Τρεις ειδικοί ρίπτες προσπαθούν να το πετύχουν!
Θα τα καταφέρουν;
Για να δούμε...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επίθεση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης από τους Anonymous και νέο μήνυμα για τους Έλληνες

“Θα διαγράψουμε τα χρέη των Ελλήνων” λένε σε νέο μήνυμά τους οι Anonymous!
Εδώ και λίγα λεπτά το site του Υπουργείου Δικαιοσύνης ministryofjustice.gr έχει δεχτεί επίθεση από τους Anonymous.
Την επίθεση συνοδεύει ένα μακροσκελές μήνυμα απευθυνόμενο στους Έλληνες πολίτες ενώ εντύπωση προκαλεί η “υπόσχεση” οτι θα σβήσουν τα χρέη των Ελλήνων μέσω των δεδομένων της εφορίας αλλά και το τέλος του μηνύματος: “Πολίτες της Ελλάδας, οι Anonymous τώρα πολεμάνε στο πλευρό σας…”
Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα παρακάτω:

Την Κυριακή 26/2 το ΑΕΚ-ΟΦΗ

Η Super League ανακοίνωσε νέα ημερομηνία διεξαγωγής για το ΑΕΚ – ΟΦΗ, που αναβλήθηκε εις διπλούν για λόγους ασφαλείας από τη ΓΓΑ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η νέα ημερομηνία ορίστηκε να είναι η 26η Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19.30 στο ΟΑΚΑ. Για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο ήταν κανονικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί η 23η αγωνιστική, αλλά ως γνωστόν η Super League αποφάσισε να αναστείλει προειδοποιητικά τη συγκεκριμένη αγωνιστική και απελευθερώθηκε η ημερομηνία για να «φιλοξενήσει» εκείνη την ημέρα το ΑΕΚ – ΟΦΗ. Βέβαια, αν η λίγκα αλλάξει… γνώμη για τη διεξαγωγή της 23ης αγωνιστικής και αποφασίσει να διεξαχθεί αυτή κανονικά, τότε προφανώς το ΑΕΚ – ΟΦΗ θα αναβληθεί εκ νέου. Ελληνικό ποδόσφαιρο…
sportena.com

Super League: Οριστική αναβολή της 23ης αγωνιστικής

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διεξαχθεί η 23η αγωνιστική το προσεχές Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Super League και του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Novasports fm:

Στην θυρα 8 της Τουμπας, οι Ιταλοι της Ουντινέζε!

Η Ουντινέζε θα αγωνιστεί την Πέμπτη στην Τούμπα έχοντας 400 φιλάθλους στο πλευρό της με τον ΠΑΟΚ να έχει πρόβλημα και λιγότερα έσοδα από αυτή την εξέλιξη.
Οι Ιταλοί είχαν ζητήσει αρχικά 250 εισιτήρια, όμως, τώρα ο αριθμός αυξήθηκε στα 400 εισιτήρια και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραχωρήσεις στους φιλάθλους της Ουντινέζε την Θύρα 8. Ετσι, ο «δικέφαλος» στο παιχνίδι για το Europa League θα πρέπει να... στριμώξει τους οπαδούς του στις εναπομείναντες θύρες της Τούμπας. Κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν και λιγότερα έσοδα από τα «μαγικά χαρτάκια».
Η Ουντινέζε εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της για τα εισιτήρια της Θύρας 8. «Τα εισιτήρια που διατίθενται αντιστοιχούν στην λεγόμενη θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας και κοστίζουν 20 ευρώ έκαστος.
gazzetta.gr

Το σύνδρομο του... πλυντηρίου..

Επικίνδυνη για την υγεία μας μπορεί να αποβεί η νέα τάση να πλένουμε τα ρούχα σε χαμηλές θερμοκρασίες, είτε το κάνουμε για λόγους οικονομίας και περιβαλλοντικής φροντίδας είτε για την προστασία των ρούχων. Γι' αυτό, οι επιστήμονες συνιστούν να γυρίσουμε ξανά τον διακόπτη του πλυντηρίου μας στους 60 και 90 βαθμούς Κελσίου.

Αποκριάτικα είδη: Χαρά αλλά και κίνδυνοι

Οι απόκριες είναι μια περίοδος χαράς και διασκέδασης. Όμως, υπάρχουν και αρκετοί κίνδυνοι, τους οποίους πρέπει να γνωρίζουμε, ώστε η διασκέδαση να παραμείνει μόνο χαρά.
Οι αποκριάτικες στολές είναι πιο εύφλεκτες, από τα συνηθισμένα ρούχα. Για το λόγο αυτό, στους χώρους, που γίνονται αποκριάτικα πάρτι, δεν πρέπει να υπάρχουν εστίες φωτιάς (τζάκια, κεριά, τσιγάρα αναμμένα) και επίσης πρέπει να υπάρχουν πυροσβεστικά μέσα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΤΗΝ GREENPEACE ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Η ΟΛΥΜΠΟΣ ήταν, είναι και θα παραμείνει προσηλωμένη στην παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών Ελληνικών Γαλακτοκομικών προϊόντων.
Συνεργάζεται με 70 Έλληνες πιστοποιημένους, για τη χρήση μη γενετικά τροποποιημένων ζωοτροφών, παραγωγούς, που τους παρέχει τεχνογνωσία από έμπειρο επιστημονικό δυναμικό της εταιρείας, καθώς και εξωτερικούς πανεπιστημιακούς συνεργάτες για τη διατροφή, υγιεινή και ευζωία του ζωικού κεφαλαίου.

Πως το εμφιαλωμένο νερό μολύνει το περιβάλλον!!!

Είναι δυνατόν; Ναι, είναι! Το εμφιαλωμένο νερό μολύνει το περιβάλλον! Πως γίνεται αυτό; Όχι άμεσα, αλλά έμμεσα, διαβάστε πως!
Το εμφιαλωμένο νερό, μολύνει το περιβάλλον, όχι άμεσα, αλλά έμμεσα, με το
μπουκάλι του.
Ακόμα και να ανακυκλωθεί, πάλι η διαδικασία της συγκεκριμένης ανακύκλωσης, μολύνει το περιβάλλον!
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

ΝΔ: Πρόθυμη για εκλογές στις 29 Απριλίου

Πρόθυμη να αποδεχθεί διεξαγωγή εκλογών στις 29 Απριλίου εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία, εάν η επιλογή 8η Απριλίου αποδειχθεί πως δεν παρέχει αρκετό χρόνο, σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους του κόμματος στο Reuters.
Μετά τη συμφωνία στο Eurogroup, υποστήριξε το στέλεχος, «ο ορίζοντας για τις εκλογές είναι ορατός και δεν θέλουμε καθυστέρηση για άλλους λόγους».
«H 8η Απριλίου παραμένει πιθανότητα, αλλά εάν δεν φτάσει ο χρόνος, η 29η Απριλίου φαίνεται ρεαλιστικό ενδεχόμενο» είπε το στέλεχος, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.
Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος είχε αναφέρει τα ξημερώματα της Τρίτης, μετά τη συμφωνία στις Βρυξέλλες, πως η απόφαση για την προκήρυξη των εκλογών θα έρθει μετά την επικύρωση της νέας σύμβασης από τη Βουλή, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να έρθει στη Βουλή μέχρι τις 15 Μαρτίου
ta nea.gr

Οι τελικές ρυθμίσεις για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις

Όρια κάτω από τα οποία δεν μπορούν να μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις μετά την εφαρμογή των νέων περικοπών, περιλαμβάνει το σχετικό άρθρο με τις μειώσεις στις συντάξεις και στις επιχορηγήσεις των Ταμείων άρθρο του εφαρμοστικού νόμου του υπουργείου Οικονομικών για την εφαρμογή του Μνημονίου, που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή.

Συντάξεις: πώς θα μπει το μαχαίρι...

Κατώτατο όριο στα ποσά των επικουρικών συντάξεων μετά τη μείωση από 10% έως 20% (που θα υπολογιστεί επί του συνολικού ποσού της σύνταξης) προβλέπει το πολυνομοσχέδιο που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή και αφορά τα νέα μέτρα.
Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει επίσης τη μείωση κατά 12% στις κύριες συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Μαζί με τα εκκαθαριστικά της εφορίας θα σταλεί η έκτακτη εισφορά

Μαζί με το εκκαθαριστικό της εφορίας θα αποσταλεί στους φορολογούμενους και η έκτακτη εισφορά για τα εισοδήματα του 2011. Αυτό σημαίνει ότι οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν την έκτακτη εισφορά το πολύ σε τρείς ισόποσες διμηνιαίες δόσεις, εφόσον η εκκαθάριση της δήλωσής τους ολοκληρωθεί έως και τον Ιούλιο. Σε διαφορετική περίπτωση θα καταβάλουν την εισφορά σε δύο δόσεις ή και σε μία, αν η εκκαθάριση ολοκληρωθεί από τον Οκτώβριο και μετά.

Αναπροσαρμογή προγράμματος για 5.000 ανέργους πτυχιούχους

Πρόγραμμα επιχορήγησης των ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη 5.000 ανέργων έως 35 ετών, πτυχιούχων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα πρόκειται να υλοποιήσει ο ΟΑΕΔ.
Οι αρμόδιοι διαμορφώνουν την επιδότηση των ανέργων σύμφωνα με το νέο βασικό μισθό, ο οποίος μειώνεται κατά 22%.

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΤΡΑΛΟΦΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ο Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Τετραλόφου Κοζάνης σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:30 στο κέντρο διασκέδασης "Ακρίτας" στα Αλωνάκια Κοζάνης.
Στο μουσικό πρόγραμμα θα είναι οι:

Ζωγραφίζοντας με καραμέλα!!! (video)

Αλλοι δε θα μπορούσαν να αντισταθούν στην ρευστή καραμέλα της κουτάλας. Αυτός ο τύπος ομως δεν εχει σκοπό να τη φάει. 
Δείτε την μοναδική τέχνη του...

Την Παρασκευή η ανακοίνωση του νέου κόμματος του Καμμένου!

Εκτός απροόπτου την Παρασκευή θα ανακοινωθεί το όνομα του Κινήματος που ετοιμάζει εδώ και καιρό ο Πάνος Καμμένος.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αυτή τη φορά του parapolitika.gr , η αποκάλυψη τόσο του ονόματος, όσο και των συμβόλων θα γίνει με έναν πρωτότυπο τρόπο. Την επομένη δε, της ανακοινώσεως, θα ακολουθήσει μια δεύτερη κίνηση, η οποία αναμένεται να κάνει ιδιαίτερη αίσθηση.

Ισχύει ο μύθος των τεμπέλικων τζιτζικιών για τους Έλληνες; Δείτε το βίντεο

Είναι αλήθεια ότι οι Έλληνες δουλεύουν λιγότερο και συνταξιοδοτούνται πιο πρόωρα σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο; Έχουν μάθει να ζουν με λιγότερα; Είναι πράγματι η κρίση μόνο ελληνική;
Το ρεπορτάζ του διευθυντή του Τομέα Πολιτικής Οικονομίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννη Βαρουφάκη για το Κανάλι 4 της βρετανικής τηλεόρασης επιχειρεί να απαντήσει σε μερικά από τα πιο βασικά ερωτήματα, ενώ έρχεται σε επαφή με Έλληνες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, συνομιλεί με απλούς ανθρώπους και κάνει ένα πέρασμα από τους πιο κεντρικούς αθηναϊκούς δρόμους, στους οποίους έχει πλέον "χαραχτεί" η απόγνωση και η οργή για τα δυσκολότερα που έρχονται...

Απίστευτη ταλαιπωρία νεφροπαθούς στην Κοζάνη!

Ρεπορτάζ: Μίλλυ Σιδέρη
Ένα από τα θύματα της κρατικής αναλγησίας της είναι ο κ. Νικόλαος Λιάκος, από την Κοζάνη. Πρόκειται για νεφροπαθή, πατέρα δύο ανηλίκων παιδιών, ο οποίος έχει να εισπράξει τη σύνταξη που δικαιούται από τον Δεκέμβριο του 2011.
Ο ασθενής είναι μόλις 41 ετών και συνταξιοδοτήθηκε πριν από τρία χρόνια, όταν ανακάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

ΗΠΑ: Η ηπατίτιδα C θερίζει ανθρώπινες ζωές

Η ηπατίτιδα C, μια ασθένεια που συνήθως μένει απαρατήρητη για χρόνια, έχει πλέον εξελιχθεί σε σιωπηλή επιδημία με περισσότερους θανάτους από ό,τι προκαλεί ο HΙV, προειδοποιούν τρεις νέες μελέτες στις ΗΠΑ.
Ο ιός της ηπατίτιδας C (HVC) μεταδίδεται από την επαφή με μολυσμένο αίμα και απειλεί ιδιαίτερα τους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών. Σπανιότερα μεταδίδεται με τη σεξουαλική επαφή και από τη μητέρα στο βρέφος.

Κατάσχεση στην εταιρεία του Κωστόπουλου "ΙΜΑΚΟ" (video)

Από το πρωί δικαστικός επιμελητής με κατασχετήριο από εταιρεία στον χώρο του προωθητικού διαφημιστικού δώρου εισέβαλαν στα γραφεία της «Imako» του Πέτρου Κωστόπουλου. Φωνάζοντας σε έντονο ύφος, ενημέρωσαν το προσωπικό ότι πρέπει να απομακρύνουν άμεσα τα προσωπικά τους αντικείμενα, προκειμένου να κάνουν καταγραφή
Φορτηγά περιμένουν έξω από το κτίριο της εκδοτικής εταιρίας, προκειμένου να μεταφέρουν όσα πράγματα κατασχέσει ο δικαστικός επιμελητής. Πολλοί δημοσιογράφοι αιφνιδιάστηκαν από την είσοδο του επιμελητή και μετά από φωνές και αγενείς εκφράσεις από μέρους του -όπως αναφέρουν υπάλληλοι της εταιρίας- αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από τα γραφεία τους.

Ηθοποιός αποκάλυψε: "Τον άντρα μου τον γνώρισα όταν ήμουν οχτώ ετών"

Η καταξιωμένη ηθοποιός έχει παντρευτεί το πρώτο της φλερτ το οποίο γνώρισε σε ηλικία 8 ετών.
«Τον άντρα μου τον γνώρισα όταν ήμουν οχτώ ετών και εκείνος τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος», δήλωσε η...

Την απέλυσαν λόγω του dna της!

Μια νέα μορφή διακρίσεων στον χώρο της εργασίας, αυτή των γενετικών διακρίσεων, έχει κάνει την εμφάνισή της και «εξαπλώνεται» με γρήγορους ρυθμούς...
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Πάμελα Φινκ, η οποία ως διευθύντρια δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας Mxenergy με έδρα το Στάνφορντ, ήταν μια άψογη επαγγελματίας!

Ο Μουρατίδης κριτής στο παιδικό "X-Factor"

Μπορεί να μην είχε στο πλευρό του τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά και μόνος του έκανε τη διαφορά. Ο λόγος για τον Νίκο Μουρατίδη ο οποίος το προηγούμενο Σάββατο σε μια βερσιόν παιδικού «X-Factor», στο πλαίσιο του Πατρινού Καρναβαλιού, ξαναθυμήθηκε τις παλιές καλές στιγμές!

Θάνατος 6χρονου αγοριού γεννά υποψίες για τον ιό Η1Ν1

Από ραγδαία εξελισσόμενη ιογενή λοίμωξη έχασε τη ζωή του ένα εξάχρονο αγοράκι στη Θεσσαλονίκη. Υποψίες ότι μπορεί η λοίμωξη αυτή να οφείλεται στον ιό Η1Ν1 προέκυψαν από τα αποτελέσματα της νεκροψίας.
Ωστόσο, θα χρειαστούν 20 ημέρες για να επιβεβαιωθούν οι υποψίες αυτές, ενώ την Παρασκευή θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν ο πατέρας και το αδελφάκι του παιδιού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Whitney Houston: Χόρευε Madonna λίγο πριν πεθάνει! Βίντεο

Τίποτα δεν προμήνυε τον τραγικό χαμό της Whitney Houston λίγες μόνο ημέρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή: σε βίντεο – ντοκουμέντο, η 48χρονη σταρ εμφανίζεται να χορεύει με τα τραγούδια της Madonna στο Super Bowl!