ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Σώθηκαν από θαύμα! Βίντεο

Κατά την διάρκεια γυρισμάτων ενός τηλεοπτικού προγράμματος στην Αριζόνα των ΗΠΑ, το ελικόπτερο που μετέφερε το συνεργείο κατέπεσε και συνετρίβη, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα . 
Ένας εικονολήπτης, που βρισκόταν στο έδαφος μπόρεσε να καταγράψει το γεγονός που βλέπετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Χιόνιζε και βγήκε έξω με το σουτιέν η Lady Gaga!

Δεν είναι τίποτα, είναι η γνωστή σε όλους μας Lady Gaga.
Η ερμηνεύτρια βγήκε για βόλτα από ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, φορώντας μπότες, κολάν και ανοικτή ζακέτα, μέσα από την οποία διακρινόταν ανετότατα το… σουτιέν της. Λίγη ώρα πριν, στην Αμερικανική μεγαλούπολη, το χιόνι έπεφτε... βροχή...
Η λεπτομέρεια του styling δεν ήταν άλλη από τα εκκεντρικά γυαλιά ηλίου, αλλά και τα τεράστια ψεύτικα νύχια στο χρώμα του δέρματος.
Καιρό είχαμε να την δούμε… Όχι πως νομίζαμε ότι άλλαξε κάτι από τις συνήθειές της… αλλά λέμε τώρα… Φαίνεται ήταν εμφάνιση... apres ski...
Star.gr

Superleague: Πανιώνιος – Ατρόμητος 1-2 (video)

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος δημιουργούσε τις ευκαιρίες, όμως ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που έφυγε με το τρίποντο της νίκης, χάρη στην αποτελεσματικότητα του Κώστα Μήτρογλου.
Τρεις φάσεις δημιούργησε ο Ατρόμητος και στις δύο ο Κώστας Μήτρογλου έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, στο 29ο και στο 67ο λεπτό βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Ο Πανιώνιος, που πίεζε ασφυκτικά στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε απέναντί του τον Radman σε μεγάλη μέρα και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Dibala στο 80’.
Μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σιδεράκης.
«Παίξαμε στο πιο χυδαίο γήπεδο τις Ελλάδας. Σε όλο τον αγώνα μας έβριζαν χυδαία. Κρίμα για τον πολιτισμό μας» δήλωσε ο Γιώργος Δώνης, ενώ ο Αντώνης Μανίκας από πλευράς Πανιωνίου τόνισε ότι «σήμερα διαπράχθηκε μία αδικία» αναφερόμενος στη διαιτησία του Θάνου.
Γκολ: Dibala 80’ – Μήτρογλου 29’, 67’
Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος: Σιδεράκης, Omo, Kurti, Σιόβας, Γουνδουλάκης (Μενδρινός 46’), Pierre (Abdullayev 90’), Ρόβας (Dibala 68’), Σάμαρης, Kuqi, Ρόκας, Schembri.
Ατρόμητος: Radman, Σκόνδρας, Tomas, Φυτανίδης, Τάτος (Νάστος 81’), Brito (Epstein 73’), Σφακιανάκης, Δημούτσος, Γιαννούλης, Zuela (Iglessias 58’), Μήτρογλου.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Πανιώνιος – Ατρόμητος 1-2
sportena

Πως 16χρονη έζησε εφιάλτη με σαδιστή εραστή

Πως η 16χρονη κοπέλα έζησε εφιάλτη από τον σαδιστή εραστή της; Πόσο καιρό την κακοποιόυσε και ανεχόταν τις αρρωστημένες ορέξεις του;
Σοκ προκαλεί η υπόθεση ενός 21χρονου, γιος απόστρατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά την 16χρονη φίλη του, ικανοποιώντας τα σαδιστικά σεξουαλικά του βίτσια, ενώ παράλληλα εκβίαζε την κοπέλα, ώστε να υποκύπτει στις αρρωστημένες του ορέξεις.

Costa Concordia: Ο Σκετίνο έριξε το πλοίο στα βράχια γιατί δε φορούσε τα γυαλιά του!

Το αποκάλυψε ο πρώτος αξιωματικός του πλοίου, Σιρό Αμπρόζιο και η μαρτυρία του ήρθε στο φως σήμερα Σάββατο, από τον δικηγόρο του, κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής ακροαματικής διαδικασίας που ξεκίνησε στο θέατρο της πόλης Γκροσέτο της Τοσκάνης.

Επιδημία ίωσης στην Κοζάνη! Πάνω από χίλια άτομα στα εξωτερικά του Μαμάτσειου!!!!

Το αδιαχώρητο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, καθώς μαζικά σπεύδουν πολίτες κάθε ηλικίας που ταλαιπωρούνται αυτή την εποχή από μία ιογενή λοίμωξη.
Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr, έχει αυξηθεί κατακόρυφα η προσέλευση ασθενών και στα ιδιωτικά ιατρεία, ενώ συναγερμός σήμανε και στα σχολεία, καθώς οι απουσίες των παιδιών που έχουν προσβληθεί από την ίωση είναι πάρα πολλές.

Σεισμός 6,9 ρίχτερ στη Νέα Καληδονία

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,9 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στη Νέα Καληδονία, στο νότιο Ειρηνικό, ανακοίνωσε το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ.
Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε 158 μίλα ανοικτά των Νήσων Λόγιαλτι της Νέας Καληδονίας σε βάθος 19,3 μιλίων.

Δ' Εθνική: Στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς τα ΛΕΥΚΑΔΙΑ!

Στα χαρτιά τελικά θα πάρει τους τρεις βαθμούς η ομάδα των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ, αν και έχασε την περασμένη Τετάρτη στην Καστοριά από την τοπική ομάδα με 1-0. Οι Ημαθιώτες, την επομένη του αγώνα, έκαναν ένσταση για κακή συμμετοχή του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Καλαφάτη, ο οποίος στο μεταξύ τους παιχνίδι αγωνίστηκε με παλιό δελτίο, ενώ την περίοδο που διανύουμε ανήκει στη δύναμη ομάδας της Γερμανίας (!), κάτι το οποίο επιβεβαίωσε η ΕΠΟ με έγγραφό της στην ομάδα των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ.

Αυτή είναι η πιο ακριβή τσάντα στον κόσμο!

Είναι από τα αντικείμενα που οι περισσότερες γυναίκες δεν θα έχουν την τύχη, όχι να αποκτήσουν, αλλά ούτε καν να δουν από κοντά. Και μια το να την δούμε live είναι πολύ δύσκολο, τουλάχιστον ας την δούμε από τις φωτογραφίες της.

Συρία: Βίντεο-σοκ!!! Ελεύθερος σκοπευτής εκτελεί παιδί ...που πέταγε πέτρες!

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και προέρχεται από τη φλεγόμενη Συρία, στην οποία πλέον ο θάνατος καιροφυλακτεί παντού,από τους ελεύθερους σκοπευτές του καθεστώτος. Στο βίντεο παιδιά,πετούν πέτρες εναντίον στρατιωτικών δυνάμεων,αψηφώντας τον ελεύθερο σκοπευτή ο οποίος τους πυροβολεί. Στη δεύτερη βολή του όμως η σφαίρα χτυπά ένα από τα παιδιά!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Αποτελέσματα - Βαθμολογια Α' ΕΠΣ Γρεβενών 16η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 03/03/2012 ΩΡΑ 3.00 μμ
Αναλυτικά:...

"Κλείδωσαν" οι εκλογές: 29 Απριλίου ή 6 Μαϊου

Στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαϊου θα γίνουν οι εκλογές στην Ελλάδα. Αυτό τουλάχιστον είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός στον πρόεδρο της Κομισιόν την περασμένη Τετάρτη στις Βρυξέλλες. Όπως αναφέρει η Καθημερινή ο κ. Παπαδήμος ενημέρωσε τον κ. Μπαρόζο οτι αυτό έχει συμφωνηθεί απο τον ίδιο και τους πολιτικούς αρχηγούς.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι δεν έχουν εγείρουν ενστάσεις αλλά θεωρούν αυτονόητο οτι απο τον Μάιο και μετά στην Αθήνα θα υπάχρει νέα κυβέρνηση η οποία θα συνεχίσει την εφαρμογή του νέου οικονομικού προγράμματος.

Διπλό τάκλιν σε επόπτη! (video)

Ένας επόπτης είχε την ατυχία να βρεθεί στο «δρόμο» ενός αμυντικού του Τορόντο και ενός επιθετικού του Ντάλας, οι οποίοι έκαναν άθελά τους τάκλιν στον βοηθό διαιτητή.
Το Τορόντο νίκησε 3-0 στη φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος των ΗΠΑ, όμως ο επόπτης θα έχει να θυμάται την διπλή «επίθεση» που δέχτηκε από τους ποδοσφαιριστές. 
Δείτε το video...

Το βίντεο που θα σας κόψει την ανάσα! ΔΕΙΤΕ ΤΟ..

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει ανέβει εδώ και λίγες μέρες και μετράει ήδη 4.944.000 Views. Δείτε τι κάνει ο τύπος που έχει ανέβει στα βράχια! Θα σας κοπεί η ανάσα!
Το βίντεο είναι του Devin Graham.

ΣΟΚ: Βρέθηκε πτώμα εξωγήινου στο Περού!!!

Σοκ, δηλώνουν έπαθαν και οι ίδιοι οι επιστήμονες που βρέθηκαν μπροστά στο απίστευτο εύρημα, που για χρόνια θεωρούσαν ακόμη και ίδιοι …απίθανο!
Όπως ανακοινώθηκε και μάλιστα επίσημα, ειδικοί ερευνητές κλήθηκαν να αναγνωρίσουν ένα πτώμα, το οποίο μοιάζει με άνθρωπο αλλά …
επιβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται για γήινη μορφή ζωής.
Συγκεκριμένα ο ανθρωπολόγος Renato Davila Riquelme από το Περού βρήκε μουμιοποιημένο μικρό σώμα που στην αρχή νόμιζαν ότι πρόκειται για κάποιο μικρό παιδί.
Ισπανοί και Ρώσοι επιστήμονες πιστεύουν ότι πρόκειται για κάτι διαφορετικό αφού ισχυρίζονται πως δεν είναι γήινης προέλευσης.
ierosagon

Οπαδοί έπιασαν στα πράσα παίκτη του Ολυμπιακού να κάνει σεξ με…Playmate στο πάρκινγκ του Καραϊσκάκη!!!

Και μπορεί το θέμα να μαθεύτηκε, μπορεί πολλοί να το είδαν με τα ματάκια τους, ωστόσο κανείς δεν είχε το θάρρος να το γράψει. Τι συνέβη;
Ο συγκεκριμένος μπαλαδόρος είχε παράλληλη σχέση με το μοντέλο κοντά τρείς μήνες. Μιλάμε όμως για σκάλωμα όχι αστεία. Κάποια στιγμή χώρισαν. Όμως ο μπαλαδόρος πολιόρκησε και πάλι το μελαχρινό μοντέλο που έχει περάσει από τον διαγωνισμό των Playmate.

ΣΟΚ: Βρέθηκαν σκελετοί Ελλήνων και Ελληνοκύπριων σε τούρκικη φυλακή!

Τριάντα οκτώ σκελετοί που βρέθηκαν στις φυλακές του Ντιαρμπακίρ στην Τουρκία φαίνεται ότι ανήκουν σε φυλακισμένους Έλληνες και Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους αγνοουμένους της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974. Την σοκαριστική πληροφορία μετέφερε στο Ευρωκοινοβούλιο, η Ευρωβουλευτής του ΔΥΣΥ και του ΕΛΚ, Ελένη Θεοχάρους.

Οι Anonymous “έριξαν” τη σελίδα του ΕΣΡ!!!

Την ιστοσελίδα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης επέλεξαν οι Anonymous αυτή την φορά να χτυπήσουν.
Πριν λίγη ώρα η «λεγεώνα» των χάκερς «έριξε» την ιστοσελίδα esr.gr, ενώ υπάρχει πιθανότητα να επιτεθούν και σε άλλους στόχους. Παρασκευή βράδυ χθες και δεν πρέπει να…
ξεχνάμε πως πολλές φορές στο παρελθόν κάθε Παρασκευή οι Anonymous πραγματοποιούν πολλές επιθέσεις.
Από χθες κυκλοφορεί και σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο με το οποίο οι Anonymous απειλούν ΕΣΡ και ελληνικά ΜΜΕ.
Στο βίντεο κατηγορούν τα ελληνικά ΜΜΕ ότι σερβίρουν προπαγάνδα στο κόσμο και ότι είναι στο στόχαστρο τους μετά από παρακολούθηση.
Μάλιστα κάνουν αναφορά στα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας.

Έμεινε άπλυτος 37 χρόνια για να κάνει γιο!

Ξεχάστε τα μαντζούνια και τα σερνικοβότανα για εσάς που επιθυμείτε να κάνετε γιο! Στην Ινδία η λύση είναι μία, η …απλυσιά!
Ο 67χρονος Ινδός αγρότης Kailash Singh, ήθελε διακαώς να κάνει τον γιο και αποφάσισε ύστερα από την παρότρυνση ενός ιερέα να μείνει άπλυτος μέχρι να τα καταφέρει… Το αποτέλεσμα; Δεν έριξε νερό πάνω του επί 37 χρόνια!
Ο αγρότης από την λαχτάρα του να γεννήσει η γυναίκα του γιο, καθώς είχε ήδη επτά κόρες, ακολούθησε κατά γράμμα την συμβουλή του ιερέα, ο οποίος του είπε να μην κάνει μπάνιο μέχρι να συλλάβει τον γιο…
Φυσικά τώρα πια δεν έχει καμία ελπίδα να κάνει γιο, καθώς δεν τον πλησιάσει καμία γυναίκα…
Star.gr

Αυτήν την Ελλάδα αγαπάμε! Εκπληκτικό βίντεο

Ένα πραγματικά εκπληκτικό video κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.
Δείχνει τις ομορφιές της Ελλάδας και τη σπάνια φύση της.

Απίστευτό: Δες αν είσαι Έλληνας από το… πόδι σου

Το Ελληνικό Πόδι είναι ο τρόπος που εύκολα μπορεί να μάθει κάποιος αν είναι Έλληνας ή όχι.
Ο όρος Ελληνικό Πόδι ονομάζεται στις μέρες μας Morton’s toe.
Ο όρος Ελληνικό πόδι συναντάται στη γλυπτική και είναι το πόδι αυτό στο οποίο το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού μας, αυτό δίπλα στο μεγάλο, είναι μακρύτερο από το πρώτο.
Στα φυσιολογικά πόδια υπάρχουν 3 τύποι. Το Αιγυπτιακό Πόδι, στο οποίο από το μεγάλο δάχτυλο είναι μακρύτερο από όλα, το Ρωμαϊκό Πόδι όπου όλα τα δάχτυλα είναι σε μία οριζόντια ευθεία και το Ελληνικό Πόδι.
Το 70-80% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει το Αιγυπτιακό Πόδι ή “κανονικό” οστεολογικά πόδι.
Το “Ελληνικό Πόδι” ή Morton’s toe είναι μία οστεϊκή δυσμορφία που έχει αποκλειστικά… ελληνικά γονίδια.
ΟΛΑ τα αγάλματα της Ελληνικής αρχαιότητας τα οποία απεικονίζουν φιγούρες Ελλήνων, φέρουν αυτό το χαρακτηριστικό “Ελληνικό Πόδι”.
princeoliver

Νικήτρια η Πόρτο στην ματσάρα του Ντα Λουζ (video)

Το μεγάλο ντέρμπι της Πορτογαλίας που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή βρήκε νικητές τους «Δράκους», οι οποίοι επικράτησαν των «Αετών» με 3-2 μέσα στο Ντα Λουζ, με γκολ του Μάικον στο 87'.Η Πόρτο ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της κορυφής με την Μπενφίκα, το οποίο ίσως δείξει και τον πρωταθλητή Πορτογαλίας στο τέλος της σεζόν, αφού το ματς θεωρείται από τους Πορτογάλους «όποιος χάσει χάνεται». Σημειώνεται ότι αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα των «Αετών» στο φετινό πρωτάθλημα.

Εντοπίστηκε το γονίδιο του διαζυγίου

Ακόμη και το διαζύγιο, όταν το ζητεί η γυναίκα, οφείλεται σε ένα γονίδιο αν πιστέψουμε σουηδούς επιστήμονες. Πρόκειται για μετάλλαξη ενός κοινού γονιδίου το οποίο θεωρούν βασική αιτία ενός προβληματικού γάμου και όλως τυχαίως είναι κληρονομήσιμο μόνο στις γυναίκες.

Superleague: Οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής

Ο Μιχάλης Βοσκάκης επιλέχτηκε να διευθύνει το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και αυτό θα είναι το δεύτερο φετινό του παιχνίδι με τους «πράσινους».
Προηγήθηκε η εκτός έδρας ισοπαλία στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ενώ έχει βρεθεί σε τρία εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού, όπου και μετράει το «τριφύλλι» ισάριθμες νίκες με Ηρακλή (2010-2011) και Πανθρακικό, Λεβαδειακό (2009-2010).
Στο Ηράκλειο και στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό ορίστηκε ο Ανδρέας Παππάς. Ο Αθηναίος ρέφερι έχει επιλεγεί μέχρι τώρα στην καριέρα του σε τρία ματς των «ερυθρόλευκων» και είναι ιδιαίτερα… γουρλής, αφού ο Ολυμπιακός μετράει ισάριθμες επιτυχίες. Φέτος στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη και στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Παναιτωλικό και πέρυσι στην Κέρκυρα.
Ο Κάκος για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν θα διευθύνει αναμέτρηση του Αρη με της ΑΕΚ (ανεξαρτήτως έδρας). Μάλιστα φέτος ήταν και στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, όπου η Ενωση νίκησε με 3-0. Πέρυσι ήταν στο Αρης- ΑΕΚ 0-4, τη σεζόν 2009-10 στο Άρης- ΑΕΚ 1-1 (4η πλέι οφ), το 2008-09 στο ΑΕΚ- Άρης 0-1.
Ο διεθνής Γιάχος θα «σφυρίξει» το Λεβαδειακός- Κέρκυρα, ενώ ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος θα… ντεμπουτάρει στη Σούπερ Λίγκα και θα διευθύνει το Δόξα Δράμας- ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής της Super League:
Αναλυτικά...

Αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου του Καντάφι

Η επιτροπή του ΟΗΕ για τα εγκλήματα πολέμου και τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο συνταγματάρχης Καντάφι και ο γιος του, οι οποίοι συνελήφθησαν ξεχωριστά στις 20 Οκτωβρίου από εξεγερμένους στη Μιζουράτα, πέθαναν υπό απροσδιόριστες συνθήκες.

Συνεχίσουν να σαρώνουν οι ανεμοστρόβιλοι τις Ηνωμένες Πολιτείες

Οι ανεμοστρόβιλοι εξακολουθούν να σαρώνουν στο πέρασμά τους τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ και στην Ιντιάνα έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν από τα ακροία καιρικά φαινόμενα.
Ένας ανεμοστρόβιλος χτύπησε την κομητεία Ρίπλει αφήνοντας πίσω του τρεις νεκρούς και ζημιές εκατομμυριών δολαρίων, ενώ ένας δεύτερος προκάλεσε τεράστιες ζημιές στην κομητεία Τζέφερσον όπου και εκεί σκοτώθηκαν τρία άτομα.
Τις τελευταίες ημέρες έχουν χάσει τις ζωές τους περισσότερα από 15 άτομα στις πολιτείες των Μισούρι, Τενεσί, Κεντάκι και Ιλινόις οι οποίες έχουν τεθει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενώ οι μετεωρολόγοι εκτιμούν πως τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και τα επόμενα 24ωρα.

ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ: να κηρυχθεί Θεομηνιόπληκτη η περιοχή του Δήμου Γρεβενών...

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης έστειλε την με αριθμ. πρωτ. 12321/02-03-2012 επιστολή προς: τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Γεώργιο Παπακωνσταντίνου και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρο Μπούφη με την οποία ζητεί να κηρυχθεί η περιοχή του Δήμου Γρεβενών, η οποία με την 833/12-2-2012 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας είχε κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ως Θεομηνιόπληκτη.
Η επιστολή έχει ως εξής:

ΕΥΑ ΧΑΝΤΑΒΑ Ομορφιά στα φιλέ

Το γυναικείο βόλεϊ στην Ελλάδα δεν στερήθηκε ποτέ αιθέριων υπάρξεων, όμως η αλήθεια είναι πως κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έγινε "φτωχότερο" λόγω της απουσίας της Εύας Χαντάβα!
Η 20χρονη πρώην ακραία του Ολυμπιακού, που πρόσφατα παρέλαβε το βραβείο της κορυφαίας παίκτριας του ελληνικού πρωταθλήματος για τη σεζόν 2010-2011, μετακόμισε στη γειτονική Ιταλία για λογαριασμό ... της Τέρε Βερντιάνε, παίρνοντας στις...

Πανελλαδικές 2012 :"Στον αέρα" λόγω γραφικής ύλης!!!

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο οι πανελλαδικές κινδυνεύουν να μείνουν ... χωρίς χαρτί. Όπως και στην περίπτωση των βιβλίων που έφτασαν Χριστούγεννα και ακόμη τυπωνόταν έτσι και τώρα υπάρχει πολύ μεγάλη καθυστέρηση.
Ήδη έχουν παρέλθει οι προθεσμίες κατά τις οποίες το υπουργείο θα πρέπει να δώσει την εντολή για το τύπωμα των τετραδίων στα οποία γράφουν τα παιδιά εξετάσεις.

Παράταση ως 30 Μαρτίου για ηλεκτρονική υποβολή του E9

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου παρατείνεται μέχρι και τις 30 Μαρτίου η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης στοιχείων ακινήτων φυσικών προσώπων (Ε9) έτους 2011,
Η απίφαση ανακοινώθηκε την Παρασκευή.
ΤΑ ΝΕΑ

Καιρός: Ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο!!!Καιρός: Ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο

Ανοιξιάτικος προβλέπεται ο καιρός το Σάββατο αλλά και κατά το μεγαλύτερο μέρος της Κυριακής με αρκετή ηλιοφάνεια και σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας. Από το απόγευμα της Κυριακής και από τα βορειοδυτικά ο καιρός θα αρχίσει σταδιακά να αλλάζει με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές μικρής διάρκειας.

Ερώτηση στη Βουλή του Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Χαντάβα σχετικά με την αυξημένη κατανάλωση πετρελαίου των νοικοκυριών του Ν. Γρεβενών.

Ερώτηση που απευθύνεται προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο κατέθεσε στη Βουλή την Πέμπτη 1-3-2012, ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, υπογραμμίζοντας την συντελούμενη αδικία προς τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις του Νομού Γρεβενών και της Δυτικής Μακεδονίας, ως επακόλουθο του υψηλού κόστους καυσίμων, σε σχέση με τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις των άλλων Νομών της Χώρας.

Τετράχρονο αγοράκι νεκρό σε κελάρι για 2 χρόνια!

Αυτό είναι το αγόρι του οποίου το σώμα ανακαλύφθηκε μετά από δύο χρόνια σε αποσύνθεση μέσα σε ένα κελάρι.
Ο 43χρονος πατέρας του τετράχρονου Hamzah Khan, κατηγόρησε την αστυνομία αλλά και τις κοινωνικές υπηρεσίες δηλώνοντας πως χάρη στις παραλείψεις τους και αγνοώντας τους ισχυρισμούς του ίδιου ότι το αγόρι ζούσε εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, το παιδί του είχε αυτή την κατάληξη.

Ανακοινώθηκαν οι προημιτελικοί της Ευρωλίγκας!!!

Ανακοινώθηκαν οι ώρες και οι ημερομηνίες των αγώνων των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, με τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει τις υποχρεώσεις του την Τρίτη 20 Μαρτίου και τον Ολυμπιακό την Τετάρτη 21 Μαρτίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα..

Τα videos.. σοκ με τις σορούς των δύο δημοσιογράφων που σκοτώθηκαν στη Συρία

Εντοπίστηκαν οι σοροί των δημοσιογράφων Μαρί Κόλβιν και Ρεμί Όσλικ που σκοτώθηκαν στη Χομς της Συρίας, όταν αντάρτες βομβάρδισαν το κέντρο Τύπου.
Μάλιστα από το συριακό υπουργείο Εξωτερικών διαρρέεται ότι εντοπίστηκε και ένα τρίτο πτώμα, το οποίο εικάζεται ότι είναι ο Ισπανός δημοσιογράφος Χαβιέρ Εσπινόσα, αν και σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελ Μούντο» ο Εσπινόσα έχει φτάσει στο Λίβανο και είναι εκτός κινδύνου.

Μακάβρια προβλήματα μαθηματικών σε μαθητές Γ΄Δημοτικού

Οι γονείς των μαθητών της Γ' Δημοτικού σε σχολείο της Ουάσινγκτον έπαθαν σοκ, όταν μια μέρα τα παιδιά τους γύρισαν σπίτι με προβλήματα μαθηματικών που έκαναν λόγο για πεθαμένα παιδιά και Αφρικανούς μέσα σε φούρνους.
Οι γονείς ζήτησαν την απομάκρυνση του δασκάλου, καθώς τα προβλήματα, που σύμφωνα με τους ίδιους ήταν εμπνευσμένα από βίαια βιντεοπαιχνίδια, ήταν τα εξής:

76χρονος εκπροσωπεί την Αγγλία στη Eurovision

Μία πολύ...περίεργη επιλογή έκανε το BBC για τη φετινή του συμμετοχή στην Eurovision. Ένας καλλιτέχνης που έχει μπει αισίως στο 76ο έτος της ηλικίας του, και είναι εξαιρετικά αμφίβολο το πόσο θα μπορέσει να κερδίσει ψήφους από τους Eurofans, που σε συντριπτική πλειοψηφία είναι παιδιά μικρής ηλικίας.

Ξέχασε να δηλώσει στο Πόθεν Έσχες το 1εκ ευρώ ο Ι. Κούβελος

Νέα τροπή στην υπόθεση Κούβελου με το 1 εκ!!!
Συνέχεια δίνεται στην υπόθεση με το 1 εκατομμύριο που έβγαλε στο εξωτερικό ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος, καθώς δεν το είχε δηλώσει στο κοινό πόθεν έσχες με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής, Βαγγέλης Αργύρης, λέγοντας ότι «από τον έλεγχο προέκυψε ότι η δήλωση περιουσιακής κατάστασης που υποβλήθηκε στις 30/6/2011 δεν αναφέρθηκε ο τραπεζικός λογαριασμός του κ. Κούβελου στον οποίο πήγε το 1.000.000 δολάρια στις 4/3/2011».

Η Ελληνίδα που τόλμησε να "τα βάλει" με τον Πούτιν

Επαγγελματίας δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, ερασιτέχνης ηθοποιός, γυναίκα που ξέρει να πατάει στα πόδια της ακόμα κι όταν κάποιοι προσπαθούν να τη λυγίσουν. Ισως η πιο γνωστή επικριτής της πολιτικής του Βλαντιμίρ Πούτιν. Είναι η Τίνα Καντελάκη.

Χαρίζει το μαγαζί του αλλά κανείς δεν το θέλει!

«Να στο χαρίζουν και να μην το παίρνεις»! Και όμως συνέβη. Ένας καταστηματάρχης στο Διδυμότειχο χαρίζει την εταιρία του και κανείς δεν ενδιαφέρεται!!!
Όπως εξηγεί στον Ελεύθερο Τύπο ο κ. Αργύρης Λύτος, που διατηρεί κατάστημα με DVD στο Διδυμότειχο, αποφάσισε να πουλήσει το μαγαζί του, όμως παρόλο που η κίνηση ήταν μεγάλη, το ενδιαφέρον ήταν μικρό. Αφού δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο αποφάσισε να… την χαρίσει.
«Το μόνο που ζητούσα ήταν όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει την επιχείρηση να πληρώσει τα έξοδα της μεταβίβασης. Θα του χάριζα και το εμπόρευμα. Δυστυχώς, ούτε ένας δεν πέρασε το κατώφλι για να ρωτήσει έστω…», λέει με παράπονο.
Star.gr

Γνωστή ηθοποιός δήλωσε: "Δεν έχω χρήματα, είμαι άνεργη"

Η γνωστή ηθοποιός καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για την οικονομική κρίση και το πόσο την έχει επηρεάσει.
Η ηθοποιός τόνισε: «Έτσι κι αλλιώς αυτή τη στιγμή δεν έχω χρήματα γιατί είμαι άνεργη. Δεν δουλεύω και πάντα έκανα μια δουλειά που δεν είχα χρήματα στην τράπεζα, ήμουν «μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει». Αυτό το διάστημα πραγματικά δεν έχω καθόλου χρήματα και είναι και η πρώτη φορά στην ζωή τα τελευταία είκοσι χρόνια, δεν ξέρω πώς είναι αυτό».
Ο λόγος για την... Πέγκυ Τρικαλιώτη.
gossip-tv.gr

Πέγκυ Τρικαλιώτη: "Δεν έχω χρήματα γιατί είμαι άνεργη"

Λογιστής ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας των Anonymous!

Πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας, λογιστής στο επάγγελμα, είναι ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας των Anonymous, ο οποίος συνελήφθη στο Ναύπλιο από άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πρόκειται για έναν 28χρονο άνδρα, ο οποίος εργάζεται σε γνωστή εταιρία της πόλης.

Προδότες της «Μακεδονίας» Δέλλας, Καραμανλής (!!!) και άλλοι Ελληνες πολιτικοί!

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι είχε ο Λουκάς Παπαδήμος στις Βρυξέλλες και μεταξύ άλλων συζήτησαν και το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, για την οποία και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την πολιτική βούληση για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών, ώστε να εξευρεθεί μία αμοιβαία αποδεκτή λύση.

Αυτοκτονία παράγοντα στην Ουγγαρία

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο Ρόμπερτ Κούτασι, διοικητικό στέλεχος της ουγγρικής ομάδας Ρέακ πηδώντας από υψηλό όροφο κτιρίου. Το περιστατικό πιθανολογείται πως έχει σχέση με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν στελέχη, πρώην αλλά και εν ενεργεία παίκτες του συλλόγου για συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια.