ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Xρονοπούλου – Μητρόπουλος: Ζουν την απόλυτη ευτυχία!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος.Το ζευγάρι αρκετό καιρό μετά το γάμο του, μιλά πρώτη φορά στην τηλεόραση, για το πώς είναι η κοινή ζωή μετά το χορό του Ησαΐα:«Μου πάει ο Τάσος! Τώρα ο γάμος είναι έτερον εκάτερον. Και ο γάμος να μην γινόταν, μαζί θα μέναμε» δήλωσε στην κάμερα του «Πρωινό mou» η Νένα Χρονοπούλου, η οποία όπως είπε έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην οικογένεια της:«Δεν υπάρχει λόγος να κάνω δημόσιες εμφανίσεις, γιατί με απασχολεί πολύ ο γιος και ο σύντροφος μου! Δεν έχουμε και πολύ χρόνο…!»Μάλιστα εξήγησε και το λόγο που αποφάσισε να βάλει μπλε νυφικό στο γάμο της:«Κόκκινο ήταν κραυγαλέο να βάλω, άσπρο είχα ξαναβάλει, οπότε έβαλα μπλε!»Πολύ ευτυχισμένος όμως, εμφανίστηκε και ο Τάσος Μητρόπουλος:«Είμαι ήρεμος με την οικογένεια μου. Μια χαρά!» δήλωσε, ενώ αποκάλυψε και τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, μιας και οι δυο τους ετοιμάζονται ν΄ανοίξουν μαγαζί στον Κορυδαλλό, με την ονομασία «Βρώμικο».

To upskirt της Τζέσικα Άλμπα (pics)

Στο Παρίσι βρέθηκε η Τζέσικα Άλμπα, για να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του οίκου «Lanvin», στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας.
Η ηθοποιός φορούσε ένα στενό φόρεμα και στην προσπάθειά της να καθίσει, αποκαλύφθηκε το λευκό εσώρουχό της, που έκανε αντίθεση με το μαύρο φόρεμα.

Σάσα Μπάστα: "Δουλεύω για να βοηθώ την οικογένεια μου" (VIDEO)

«Ξεκίνησα την δουλειά από τα 15 για να βοηθήσω την οικογένειά μου», εξομολογήθηκε η Σάσα Μπάστα, που μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τα λάθη της, μεταξύ των οποίων και το ότι δεν πήρε ποτέ το απολυτήριο Λυκείου!
Καλεσμένη στο «Μίλα», η Σάσα -κοκκινομάλλα πια- διηγήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν βγήκε για πρώτη φορά στην πίστα, στη Θεσσαλονίκη. «Δεν πρόλαβα να ζήσω την εφηβεία μου, αλλά δεν μου έλειψε και κάτι. Είχα την ζωή μου την πρωινή, αλλά δεν έβγαινα με τις φίλες μου», είπε η ίδια και παραδέχθηκε πως στερήθηκε την ανεμελιά της εφηβείας.

Δείτε τη φάρσα της Ναταλίας Γερμανού στο Σάκη Ρουβά. Πως αντέδρασε (video)

Η Ναταλία Γερμανού την Τρίτη βρέθηκε στην εκπομπή "Φώτης & Μαρία live" και μεταξύ άλλων...ήταν εκείνη που ανέλαβε να κάνει τη γνωστή πλέον φάρσα... στον Σάκη Ρουβά! Η γνωστή παρουσιάστρια - συνθέτης - στιχουργός έπρεπε να πείσει τον δημοφιλή τραγουδιστή ότι είναι μια στιχουργός με καταγωγή από την Κέρκυρα και επιθυμία της, πριν κλείσει για πάντα τα μάτια της, είναι να ακούσει τον Σάκη να τραγουδάει ένα κομμάτι της...Κάποιοι στίχοι λοιπόν, είναι οι εξής: "Γαλατόπετρες του άγριου φεγγαριού τα μάτια σου, μια χάντρα μου, ανάθεμα αυτήν που χρόνια σε κρατά, αχ ομορφάντρα μου, αχ ομορφάντρα μου..."
Πώς αντέδρασε ο Σάκης;

Wikileaks: Δύο χρόνια ζωής δίνουν οι γιατροί στον Ερντογάν λόγω μεταστάσεων

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημεριδα ΤΑ ΝΕΑ, που σε συνεργασία με τα Wikileaks αναδημοσιεύει τα e-mails Τούρκων κυβερνητικών αξιωματούχων, προς την ιδιωτική εταιρεία πληροφοριών Stratfor (και δορυφόρο της CIA) ο Ερνογάν πάσχει απο καρκίκο του παχέως εντέρου και οι γιατροί του είναι απαισιόδοξοι ως προς την εξέλιξη της ασθένειας του.

Αποβολή σε γκέι μαθητή που φορούσε στο σχολείο γόβες (VIDEO)

Τριήμερη αποβολή πήρε ένας 17χρονος μαθητής από σχολείο της Βιρτζίνια, όπου φοιτά, επειδή αρνήθηκε να βγάλει τις γόβες που φορούσε, όταν του ζητήθηκε από τη διευθύντρια.
Σύμφωνα με τον 17χρονο Ασάντι Κότμαν μόλις μπήκε στο σχολείο και η διευθύντρια τον είδε με τις γόβες στιλέτο, του ζήτησε να τις βγάλει αμέσως γιατί «προκαλούσαν αναστάτωση στους μαθητές».

Μελίνα Μερκούρη: 18 χρονια από το θάνατο της

Σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια έφυγε από την ζωή η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη, αγαπημένη εγγονή του δημάρχου Αθηναίων Σπύρου Μερκούρη και κόρη του βουλευτή της ΕΔΑ και υπουργού Σταμάτη Μερκούρη.
Η Μελίνα, όπως συνήθιζαν να την αποκαλούν, σπούδασε θέατρο στη Δραματική Σχολή του Εθνικού (1943 - 1946) και έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή το 1944.

Δείτε τι έπαθε το μοντέλο στην πασαρέλα... (video)

Πρέπει να ήταν η χειρότερη μέρα της Pauline Hoarau. 
Δείτε στο video.. και μετρήστε πόσες φορές έπεσε στην πασαρέλα...

Δείτε το νέο παλάτι του Justin Bieber!

Του στοίχισε μόλις 10,800,000 δολάρια και βρίσκεται στους πρόποδες του Beverly Hills. Το παλάτι αυτό θα ειναι το νέο σπίτι του Justin Bieber οπου εκεί λέγεται πως θα στεγάσει τον έρωτά του με την Selena Gomez. Περιμένατε κάτι μικρότερο και λιγότερο εντυπωσιακό για τον μικρό πρίγκιπα της ποπ;

video : εφιάλτης σε χιονοδρομικό κέντρο της Γαλλίας

Δείτε το video με τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν οι επισκέπτες του χιονοδρομικού στο St Francois-Longchamp της Γαλλίας. Μια χιονοστιβάδα κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της και απο θαύμα δεν είχαμε θύματα..

Χρόνια τώρα.. δεν κόβει τα νύχια της!!! (video)

Η Ayanna ειναι 54 χρονών και έχει ένα μικρο κόλλημα. Εδώ και αρκετά χρόνια αρνείται πεισματικά να κόψει τα νύχια της. Της έχει γινει εξάρτηση το μεγάλωμα των νυχιών της παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών πως θα πρέπει να τα κόψει για να μπορεί να αθλείται καλύτερα, μιας που έχει διαβήτη...

Σκάνδαλο!! Η δασκάλα και ο μαθητής στο αυτοκίνητο της!!

Μία 26χρονη δασκάλα από τις Η.Π.Α. συνελήφθη με την κατηγορία ότι είχε προχωρήσει σε ερωτική σχέση με έναν16χρονο μαθητή της.
Συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τον μαθητή της μέσα στο αυτοκίνητό της.
Σύμφωνα με τις Αρχές, μαθητής και δασκάλα είχαν ανταλλάξει μέσω κινητών τηλεφώνων το τελευταίο τρίμηνο πάνω από 12.000 γραπτά μηνύματα. Ο μαθητής δήλωσε πως μία μέρα η δασκάλα τού ζήτησε να μείνουν μετά το σχόλασμα στο σχολείο, με σκοπό να συζητήσουν τα σχέδιά του για τις σπουδές του. Τότε ξεκίνησαν όλα, κάτι που η δασκάλα αρνείται.

Μάθετε να γελάτε... (video)

Τη λένε Beth και θεωρείται “ειδικός” του γέλιου. Εχει ανεβάσει στο youtube πάνω απο 30 video και στο καθένα έχει και απο ένα διαφορετικό είδος γέλιου για να ξέρετε πως γελάνε σε κάθε περίσταση.
Δείτε το video...

Βγάζει 10,000 ευρώ το μήνα. Δείτε ποια είναι...

Τη γυναίκα αυτή σίγουρα δεν την ξέρετε, δεν ειναι ο σκοπός της εξάλου να τη μάθει ο κόσμος. Βγάζει πολλά χρήματα, περίπου 10,000 ευρώ το μήνα αλλά η δουλειά της δεν ειναι ευκολη. Ειναι η σωματοφύλακας της Adele η οποία προσέχει τη μεγάλη σταρ αλλά και τη βοηθά στην καθημερινότητά της. Σύμφωνα μα όσα έχουν γινει γνωστά η γυναίκα αυτή παίρνει 100,000 λίρες το χρόνο, δηλαδή περίπου 10,000 ευρώ το μήνα..
princeoliver

Δείτε τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου!

Το όνομα του Μεξικανού Κάρλος Σλιμ φιγουράρει στην πρώτη θέση της λίστας με τους 20 κορυφαίους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.
Ο 72χρονος Σλιμ είναι ο ιδιοκτήτης του κολοσσού των τηλεπικοινωνιών που ελέγχει την μεξικανική America Movil SAB και η περιουσία του εκτιμάται στα 68,5 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ αυξήθηκε κατά 11% φέτος.
Οι Αμερικανοί μεγιστάνες Μπιλ Γκέιτς και Γουόρεν Μπάφετ κατατάσσονται πλέον στην δεύτερη και τρίτη θέση.
Ο 56χρονος Γκέιτς, συνιδρυτής της Microsoft, διαθέτει περιουσία 62,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ σε ετήσια βάση αύξησε την περιουσία του κατά 11%. Ο 81χρονος Μπάφετ, που προεδρεύει της Berkshire Hathaway, έχασε σε μία ημέρα 336,9 εκατομμύρια δολάρια και διαθέτει πλέον 43,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σήμερα... στα Κλεμμένα όνειρα...

Ο Δημήτρης νοιώθει να ασφυκτιά από την πίεση της Άρτεμης, που τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια. Η εναλλακτική που του δίνει είναι να της το πει ο ίδιος. Αυτό τον οδηγεί σε περίεργες σκέψεις και, παίρνοντας το όπλο που ο Βαλάτος έκρυβε στο συρτάρι του, καταστρώνει το σχέδιό του. Η Σάννυ πιέζει τη μητέρα της να της πει την αλήθεια για τις βραδινές της εξόδους, αλλά η Νάνσυ τής λέει ψέματα ότι δήθεν βγαίνει με έναν παλιό της φίλο. Η Βίκυ βλέπει τον Σταύρο στενοχωρημένο και προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί με τη Φαίη, αλλά εκείνος της ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να ανακατεύεται στα προσωπικά του. Ο Άρης αποκαλύπτει στη Χρύσα ότι η Εύα έχει ένα σχέδιο που θα χωρίσει οριστικά τον Σταύρο και τη Φαίη. Το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή και η Εύα ζητάει από την κόρη της να γνωρίσει τους γονείς του Άρη, αλλιώς δεν φεύγει για Θεσσαλονίκη.

VIDEO: Διαιτητής απέβαλε παίκτη για θέατρο ενώ ήταν πάνω στο φορείο!

Σε αγώνα για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του Βελγιού ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τον Τζούλιεν Λεκόμ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.
Το περίεργο στην απόφαση του ρέφερι ήταν ότι ο παίκτης είχε χτυπήσει στο κεφάλι μετά από σύγκρουση με αντίπαλό του μέσα στην μεγάλη περιοχή και χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο.

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Βασιλική Ζωγράφου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Ιππασίας στο Μαρκόπουλο την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012. Η αθλήτρια του Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο σημειώνοντας χρόνο 6:46, όπου και αποτελεί τον καλύτερο όλων των εποχών. Η Βασιλική Ζωγράφου λίγο μετά τον αγώνα δρόμου έκανε δηλώσεις όπου και ανέφερε πως «είχα στόχο αυτόν τον αγώνα και τον περίμενα πως και πως, οπότε είμαι χαρούμενη που κέρδισα. Στόχος μου το καλοκαίρι είναι να σπάσω το πανελλήνιο ρεκόρ στα 600μ.

VIDEO: Πως υποδέχτηκαν την Whitney Houston στον παράδεισο;

Όλοι οι διάσημοι τραγουδιστές που έφυγαν από τη ζωή την καλωσόρισαν…
Ένα χιουμοριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου δείχνει τους καλλιτέχνες που χάθηκαν νωρίς από τη ζωή, να υποδέχονται στον παράδεισο την αδικοχαμένη Whitney Houston. Έτσι στο clip φαίνονται ο Michael Jackson, η Amy Winehouse, ο Kurt Cobain, o John Lennon, ο Freddie Mercury, o Jimi Hendrix, ο Elvis Prisley και ο Jim Morrison!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Nέο χτύπημα των Anonymous!!

Εχουν βάλει στόχους παγκοσμίως...και δεν περνούν απαρατήρητοι. Αυτή τη φορά οι Anonymous χτύπησαν την ιστοσελίδα της αστυνομικής υπηρεσίας του Περού όπως ανέφερε αστυνομική πηγή.
Η επίθεση σημειώθηκε την Κυριακή, και προκάλεσε δυσκολίες στην πρόσβαση της ιστοσελίδας του Γραφείου Ερευνών κατά των Εγκλημάτων Υψηλής Τεχνολογίας.
ierosagon

Ποδοσφαιριστής έκανε την ανάγκη του την ώρα του αγώνα!!! (Video)

Αξέχαστος θα μείνει ο φιλικός αγώνας μεταξύ Μεξικό-ΗΠΑ, που έληξε 1-1 το βράδυ της Τετάρτης, όχι γιατί ήταν γεμάτος δράση και θέαμα, αλλά γιατί έγινε κάτι που είχαμε να το δούμε 21 ολόκληρα χρόνια! Ο λόγος για τον παίκτη της εθνικής του Μεξικό, Ομάρ Αρεγιάνο, ο οποίος δεν άντεξε άλλο και “απάντησε” στο κάλεσμα της φύσης την ώρα μάλιστα του αγώνα.

Οι 21 εκλεκτοί του Βαλβέρδε για το Χάρκοβο!

Πριν λίγη ώρα τελείωσε η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών επί ελληνικού εδάφους και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τους 21 εκλεκτούς, που θα ταξιδέψουν στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ.
Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε ως «σουβενίρ» από την αναμέτρηση της φάσης των 32 με την Ρουμπίν Καζάν στο Φάληρο.
Η αποστολή:

Εκλογές Νέου Δ.Σ. Ε.Π.Σ. Γρεβενών, αναπληρωματικών μελών Δ.Σ., εξελεγκτική επιτροπή

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1/5-3-2012
Στην αίθουσα Κων/νος Σκέντζιος των γραφείων της ΕΠΣ Γρεβενών και ώρα 18.00 συνήλθαν τα μέλη της ΕΠΣ Γρεβενών σε τακτική Συνέλευση με θέματα:
1. Νομιμοποίηση πληρεξουσίων
2. Εκλογή Γραμματέα
3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
4. Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε
Σε σύνολο μελών 26 παραβρέθηκαν 20

Eurovision: Δείτε τα επίσημα videoclip των ελληνικών υποψήφιων τραγουδιών

Παρουσιάστηκαν από την τηλεόραση της ΝΕΤ τα υποψήφια τραγούδια από τα οποία θα επιλεγεί εκείνο που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision, το Μάιο...

Βρετανία: Εκβράστηκε φυσητήρας 11 μέτρων

Μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα βρέθηκαν την Κυριακή κάτοικοι παραλίας στην επαρχία Λίνκολνσάιρ της νοτιοανατολικής Βρετανίας.
Ένας φυσητήρας, μήκους σχεδόν 11 μέτρων, εκβράστηκε στην ακτή. Σύμφωνα με εκπρόσωπος της τοπικής Αστυνομίας το θηλαστικό θα πρέπει να ήταν νεκρό αρκετές ημέρες, κρίνοντας από τις πληγές στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

Ο Στάθης των Ράδιο Αρβύλα σε σέξι φωτογράφηση! (video)

Πρωταγωνιστής σε μια σέξι φωτογράφηση ήταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δίνοντας τροφή για πιπεράτα σχόλια στην παρέα του «Ράδιο Αρβύλα». Με αφορμή τις τολμηρές φωτό της Κατερίνας Ζαρίφη που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, ο Αντώνης Κανάκης έβγαλε στη φόρα τις άκρως ερωτικές πόζες του συμπαρουσιαστή του...

Ώρα της Γης 2012: Σάββατο 31 Μαρτίου

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην φετινή Ώρα της Γης απευθύνει η WWF Eλλάδας, ζητώντας από τον κόσμο να κατεβάσει τον διακόπτη του ηλεκτρικού για μία ώρα, από τις 8.30 το βράδυ, το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012.
Η δράση Ώρα της Γης, με στόχο την ευαισθητοποίηση κατά της κλιματικής αλλαγής ξεκίνησε το 2007 στο Σίδνεϊ με πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση και της εφημερίδας The Sydney Morning Herald. Έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, η δράση επεκτάθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο την επόμενη χρονιά.
Φέτος, η WWF Ελλάδας δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα στην ελληνική συμμετοχή, καλώντας τους πολίτες να δώσουν το δικό τους μήνυμα μέσω της σελίδας της οργάνωσης στο Facebook.
Zougla.gr

Η λίστα με τις 20 αυξήσεις σε φόρους και τέλη ακινήτων

Kύκλοι του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι μόνο στην Αττική υπάρχει μια μέση απόκλιση αντικειμενικών- αγοραίων τιμών της τάξεως του 40%, που ωστόσο ξεπερνά ακόμη και το 100% σε περιοχές όπου οι αντικειμενικές είναι πολύ χαμηλές (έχουν να αναπροσαρμοστούν από το 2007) με συνέπεια η εξίσωσή τους να συμπαρασύρει ανοδικά 20 φόρους και τέλη που συνδέονται με τη φορολόγηση ακινήτων.

Τα δάκτυλα… προειδοποιούν για καρκίνο του προστάτη

Συσχετισμό μεταξύ του μήκους των δακτύλων και του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του προστάτη εντόπισαν ερευνητές βρετανικού Πανεπιστημίου, διαπιστώνοντας πως οι άνδρες με μακριούς δείκτες έχουν σημαντικά μικρότερο κίνδυνο να αναπτύξουν τη νόσο.

Μαρίνα Αγγέλου "Πάλι οι δυο μας Μοναξιά μου"!!! (video)

Η Μαρίνα Αγγέλου μας παρουσιάζει το πρώτο της Single με τίτλο "Πάλι οι δυο μας Μοναξιά μου".
Ένα τραγούδι σε μουσική και ενορχήστρωση από τον Πάνο Νίκου και στίχους του Κώστα Τσοτουλίδη. Μια άκρως λαϊκή μπαλάντα, σε μοντέρνο ποπ ρυθμό και ερωτικό στίχο. 
Τραγούδι που θα συζητηθεί και θα ακουστεί πολύ...
Η Μαρίνα Αγγέλου μετά τις επιτυχίες της στο «POP STARS» του ΜEGA CHANNEL, το «DREAM SHOW» του ALPHA TV και τις live εμφανίσεις της με τον Νίκο Βέρτη, ηχογραφεί την πρώτη της δισκογραφική δουλειά και μας παρουσιάζει ένα από τα νέα της τραγούδια. Ολόκληρη η δουλειά θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.
Ακούστε το:...

Πρωτοφανή επεισόδια σε συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Ίλιον.. (video)

Eπεισοδιακά εξελίχθηκε συναυλία που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας αργά το βράδυ της Δευτέρας στο Ίλιον.
Κάποιοι, από το κοινό που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει τη συναυλία αλληλεγγύης, πέταξαν γιαούρτια και καρέκλες στον καλλιτέχνη την ώρα που τραγουδούσε τις μεγάλες του επιτυχίες.
Ο ίδιος δεν διέκοψε τη συναυλία λέγοντας «είστε καλοδεχούμενοι και εσείς που σας αρέσουν τα τραγούδια και εσείς που δεν σας αρέσουν».

Ψηφίστηκε το νέο πειθαρχικό δίκαιο των δημόσιων υπαλλήλων

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής, με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ το νομοσχέδιο για το πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας, έκανε λόγο για μεταρρυθμιστική τομή, αναγκαία, όπως είπε, για την χώρα, ενώ γνωστοποίησε ότι την ερχόμενη Τετάρτη έχει καλέσει στο υπουργείο του τους συναρμόδιους υπουργούς προκειμένου να συζητήσουν την αλλαγή των δημοσίων οργανισμών, με στόχο την μείωση των δομών τους κατά 30%.
Με τις νέες ρυθμίσεις προβλέπεται μεταξύ άλλων ότι: 

Αγνοείται ναυτικός δυτικά της Κεφαλονιάς

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από ελικόπτερο και πλωτά σκάφου του λιμενικού για τον εντοπισμό ενός μέλους του πληρώματος του επιβατηγού πλοίου «Ηλιον», που έπεσε στη θάλασσα 17 ναυτικά μίλια δυτικά της Κεφαλονιάς.
Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής, τα αίτια της πτώσης ενός μέλος του πληρώματος του επιβατηγού πλοίου καταμαράν «Ηλιον», 17 ναυτικά μίλια δυτικά της Κεφαλλονιάς.

Οι Γερμανοί έφτιαξαν αόρατο αυτοκίνητο! (video)

Απίστευτο και όμως αληθινό, οι Γερμανοί κατάφεραν να φτιάξουν αυτοκίνητο, το οποίο δεν φαίνεται!
Εντάξει για να ακριβολογούμε, δεν είναι ακριβώς αόρατο, απλά αντί να βλέπουμε το όχημα, αντικρίζουμε ότι φαίνεται από πίσω... Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε σε τι αναφερόμαστε!...

Η καταπληκτική διαφήμιση με την γιαγιά και το μωρό! Μην την χάσετε με τίποτα! (video)

Η νέα διαφήμιση γνωστής εταιρείας με πατατάκια, έχει ξετρελάνει τους πάντες, με την εξυπνάδα της!
Σε αυτή τη διαφήμιση πρωταγωνιστούν ένα μωράκι, μια γιαγιά και το ρόλο του κακού έχει ένας πιτσιρικάς! 
Δείτε το βίντεο...

Ποιοι φόροι αυξάνονται με τις αντικειμενικές αξίες;

Εκτίναξη φόρων στα ακίνητα φέρνει η επικείμενη αύξηση των αντικειμενικών τιμών, από τον Ιούνιο, προκειμένου να συγκλίνουν με τις εμπορικές. Η αύξηση θα συμπαρασύρει προς τα πάνω συνολικά 20 φόρους και τέλη: από τους φόρους μεταβίβασης, γονικών παροχών και κληρονομιών, μέχρι τα τεκμήρια, τον ΦΠΑ, τα τέλη που καταβάλλονται σε δικηγόρους και συμβολαιογράφους, τους δημοτικούς φόρους και, φυσικά, το τέλος ακίνητης περιουσίας, που εισπράττεται μέσω ΔΕΗ.

Απίστευτο! Χάρτης της CIA εμφανίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε χάρτες οργανισμών διεθνούς εμβέλειας, υπηρεσίες ή ακόμη και σε εκδηλώσεις στο εξωτερικό.
Συνέβη όμως άλλη μία φορά και αυτή από την αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών την περίφημη CIA, που όσο να πεις τέτοια θέματα δύσκολα της ξεφεύγουν. Στην σελίδα, λοιπόν, της εν λόγω υπηρεσίας στο διαδίκτυο υπάρχει χάρτης που εμφανίζει τα Σκόπια με το όνομα "Μακεδονία".
blog.gr

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Πως θα γίνουν

Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ θα εκλέξουν τον νέο προέδρο του Κινήματος στις εκλογές της 18ης Μαρτίου έχοντας 2 ευρώ ανά χείρας, την αστυνομική τους ταυτότητα, το διαβατήριο (για τους πολίτες χωρών-μελών της ΕΕ) ή την άδεια παραμονής (για τους μετανάστες).

Wikileaks: Γνωστός έλληνας δημοσιογράφος ρουφιάνος της CIA - Τι μετέδιδε

Αποκάλυψη βόμβα για τον τρόπο της πληροφόρησης που έχουν οι αμερικανικές αρχές και υπηρεσίες έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσω του Wikileaks. Σύμφωνα με αυτή Ελληνας δημοσιογράφος ενημέρωνε τακτικά το αμερικανικό think tank Stratfor, που αποτελεί οργανισμό ταυτισμένο με τη CIA, το καλοκαίρι του 2011 για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Χάρυ Κλυν σε Μπουτάρη: «Να αλλάξετε το όνομά σας σε Σιχτιρ Χαϊβάν Πασσά»

Με αφορμή την πρόταση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη προς το δημοτικό συμβούλιο για την αναγραφή στις πινακίδες των κεντρικών δρόμων της Θεσσαλονίκης και των παλαιών τουρκικών ονομασιών κάτω από τις σημερινές τους, ο γνωστός ηθοποιός Χάρυ Κλυν έκανε τις δικές του... αντιπροτάσεις!
Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε στο προσωπικό του blog μια σειρά...προτάσεων για τη μετονομασία των οδών της Θεσσαλονίκης:

Δίνει 1 εκατ. δολάρια για ροζ σκάνδαλα πολιτικών

Από την κορφή μέχρι τα νύχια «χρυσώνει» όποιον δώσει πληροφορίες για ροζ αμαρτίες πολιτικών, ο βασιλιάς του πορνό, Λάρι Φλιν, ο οποίος προσφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια, για τα άπλυτα γερουσιαστών, υψηλόβαθμων αξιωματούχων, βουλευτών και παντός είδους πολιτικών προσώπων.
Σε διαφημίσεις του περιοδικού Hustler, που δημοσιεύτηκαν στο κυριακάτικο φύλλο της Washington Post, αναφέρεται:

Πόλεμος για το λουκέτο στα 59 δημόσια ΚΤΕΟ

Πόλεμο ανάμεσα στο υπουργείο Μεταφορών και τις Περιφέρειες όλης της χώρας πυροδοτεί η πρόθεση του υπουργού Μάκη Βορίδη να βάλει λουκέτο στα 59 δημόσια ΚΤΕΟ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βορίδης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην παραταθεί η λειτουργία των δημόσιων ΚΤΕΟ μετά τον Ιούνιο, οπότε λήγει η προθεσμία για την υποχρεωτική πιστοποίησή τους.

Ο καιρός στη Μακεδονία τη Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Παρόμοιο με αυτό της Δευτέρας θα καταστεί το σκηνικό του καιρού στη Μακεδονία και τη Τρίτη 6/3. Με διάσπαρτες νεφώσεις και μικρά διαστήματα με ήλιο θα κυλήσει η μέρα κυρίως σε ανατολική και κεντρική Μακεδονία. Αυξημένες νεφώσεις θα υπάρχουν στα δυτικά και νότια. Σποραδικές βροχοπτώσεις ασθενούς χαρακτήρα ίσως σημειωθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας στα νότια και νοτιοδυτικά τμήματα της Μακεδονίας. Αργά τη νύχτα φαίνεται πως θα ενταθούν οι βροχοπτώσεις στη δυτική Μακεδονία.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 στα ορεινά και 3 στα πεδινά με τη μέγιστη να φτάνει τους 10 με 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.
meteoclub.gr

Αντιδράσεις δασκάλων για την αξιολόγηση τους με βάση την επίδοση των μαθητών

Επιστολή προς τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, έστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) για το θέμα της αξιολόγησης, επικρίνοντας το υπουργείο Παιδείας ότι «φέρνει στο προσκήνιο τον μπαμπούλα της αξιολόγησης, συνδέοντας την επίδοση των μαθητών με τις πενιχρές αποδοχές των εκπαιδευτικών, αλλά και με τον εφιάλτη της απόλυσης».

Νέα διαφήμιση της Cosmote με τον ομορφάντρα! (video)

Μετά τη θρυλική διαφήμιση, που σάρωσε το προηγούμενο εξάμηνο και τις ιστορικές ατάκες της "ομορφάντρα μου", "θα σου βάλω και σος για να γλιστράει", "κουφέτο είναι", "ομορφαίνει δεν παχαίνει" κλπ, η cosmote ξαναχτυπά με την "Αμαζόνα". Κεντρικό πρόσωπο και πάλι ο Μανώλης Μαυροματάκης.
Δείτε τη νέα διαφήμιση, που ξεκίνησε χθες:..

Βέλγιο: Οι χιονοπτώσεις άφησαν 100.000 σπίτια χωρίς ρεύμα!

Περίπου 100.000 νοικοκυριά στην περιοχή του Τουρνέ στο δυτικό Βέλγιο έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα σήμερα, εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης.
Σύμφωνα με το βελγικό δίκτυο ηλεκτροδότησης Elia, ένας πολύ ιδιαίτερος συνδυασμός μετεωρολογικών συνθηκών με πυκνές χιονοπτώσεις, υψηλά επίπεδα υγρασίας, θερμοκρασία κοντά στο μηδέν και αέρα από μία συγκεκριμένη διεύθυνση και με συγκεκριμένη ταχύτητα ευνόησε τη διατήρηση του χιονιού στα καλώδια, με αποτέλεσμα να καταστραφούν αρκετά καλώδια και να προκληθούν διακοπές ρεύματος, κυρίως στην περιοχή του Τουρνέ.
«Τρεις πυλώνες υψηλής τάσης καταστράφηκαν και τα ηλεκτρικά καλώδια έπεσαν στον αυτοκινητόδρομο Α17 (Γάνδη-Λιλ) και έχει σταματήσει η κυκλοφορία», πρόσθεσε.
«Τα παρμπρίζ δύο φορτηγών υπέστησαν ζημιές αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.
Με τις καλύτερες εκτιμήσεις, ο αυτοκινητόδρομος θα παραμείνει κλειστός για τουλάχιστον 3 ώρες», δηλαδή έως τις 21:00 GMT (24:30 ώρα Ελλάδος), ανακοίνωσε το Elia.

Ισότιμοι Bloggers και Δημοσιογράφοι σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου!

Ανώτατο δικαστήριο της Μασαχουσέτης εξέδωσε απόφαση πριν μερικές μέρες σύμφωνα με την οποία διευρύνεται ο ορισμός του δημοσιογράφου για να περιλαμβάνει και τους μπλόγκερ όσον αφορά στην κάλυψη δικών και άλλων λειτουργιών των δικαστηρίων.

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΔΕΙΤΕ:Μαρκάρουν τα σπίτια επιδέξιοι κλέφτες…!!

Αν δείτε τα σημάδια αυτά έξω από το σπίτι σας…πχ. πόρτα, γραμματοκιβώτιο, τοίχο, κλπ, σβήστε τα αμέσως !!Κάποια “μπουμπούκια” σας έβαλαν στόχο και ειδοποιούν συνθηματικά τους συναδέλφους τους. Εύχομαι να μην τα δείτε ποτέ...

ΔΕΙΤΕ: Η Ελένη Μενεγάκη έγινε αφίσα για hot dog στη Βουλγαρία δίχως να το ξέρει! (VIDEO)

Η δημοτικότητα της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται πως ήταν αυτό που έδωσε την ιδέα στον Βούλγαρο επιχειρηματία να βάλει στο μαγαζί του την παρακάτω αφίσα: