ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Νέο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης στην Καθολική Εκκλησία

Οσμή σκανδάλου για ακόμη μία φορά επισκιάζει τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ολλανδικής εφημερίδας, Handelsblad, τουλάχιστον δέκα ανήλικα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης σε σχολεία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας ευνουχίστηκαν την δεκαετία του '50.

SEX: Οι Ελληνίδες την βρίσκουν… χειροκίνητα!

Η ερωτική ζωή των Ελληνίδων, όπως φαίνεται περνά… κρίση καθώς 6 στις 10 γυναίκες δηλώνουν πως αυτοϊκανοποιούνται, όπως καταγράφουν επίσημα στοιχεία ελληνικών ερευνών.
Εν έτει 2011, η πλειοψηφία των γυναικών δεν έχει κάποιο σύντροφο στο πλευρό της, με αποτέλεσμα να βρίσκει “τον έρωτα” υπό την μορφή της αυτοϊκανοποίηση.! Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν…
έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%. Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια. Περίπου μια στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.
ierosagon

H σέξι εμφάνιση της Shaya σε γνωστό club της Αθήνας!

Το βράδυ της Παρασκευής η σαγηνευτική Shaya βρέθηκε σε γνωστό club στο Μαρούσι, όπου προσέφερε μια μοναδική βραδιά στους θαμώνες. Με τη σέξι της εμφάνιση και τις ξεσηκωτικές της ερμηνείες, η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Dancing On Ice κέρδισε τις εντυπώσεις.
Το TLIFE βρέθηκε εκεί και σου εξασφάλισε φωτογραφίες από τη βραδιά...
Απόλαυσέ τη!

VIDEO: Τρελή φάρσα με τρομακτικό σκιάχτρο!!!

Όταν σε σταματάνε στη μέση του πουθενά για να βοηθήσεις με το σκασμένο λάστιχο, καλά θα κάνεις να τρέξεις…
Δείτε τι έπαθαν τα ανυποψίαστα θύματα όταν ένα σκιάχτρο άρχισε ξαφνικά να τους επιτίθεται!

VIDEO: Η Ρωσίδα με τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο! (video)

Μια Ρωσίδα η Σβετλάνα Πανκράτοβα, είναι η γυναίκα με τα μακρύτερα πόδια (και τις μεγαλύτερες πατούσες) στον κόσμο…
Η 42χρονη Σβετλανα διατηρεί στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες τον παγκόσμιο τίτλο της γυναίκας με τα μακρύτερα πόδια, αφού το μήκος των ποδιών της αγγίζει το 1 μέτρο και 36 εκατοστά.

VIDEO: “Καθαρός” ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου... (video)

«Καθαρό» έβγαλαν οι εξετάσεις τον οδηγό του μοιραίου λεωφορείου που προσέκρουσε σε τοίχο σήραγγας στην Ελβετία καθώς όπως αποδείχθηκε δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις αρχές, οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο καρδιακής προσβολής, το οποίο εξεταζόταν ως πιθανή αιτία του τροχαίου.
Με τις υποψίες πλέον να στρέφονται στο ανθρώπινο λάθος, πολλά ΜΜΕ της Ελβετίας αλλά και του Βελγίου αναπαράγουν τα δημοσιεύματα εφημερίδων των δύο χωρών που επικαλέστηκαν μαρτυρία παιδιών από το λεωφορείο.
Tα παιδιά είχαν αναφερθεί σε προσπάθεια του οδηγού να αλλάξει DVD με αποτέλεσμα προφανώς να «πάρει» το βλέμμα του από το δρόμο και να συγκρουστεί με τον τοίχο.
Οι αρχές, πάντως, αρνούνται να σχολιάσουν το συγκεκριμένο σενάριο εξηγώντας ότι όταν η έρευνα αποδώσει καρπούς θα υπάρξει και η κατάλληλη ενημέρωση.
Την ίδια ώρα, και ενώ το Βέλγιο έχει βυθιστεί στο πένθος τα τέσσερα παιδιά που νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Βέρνης και της Λωζάνης συνεχίζουν να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Το μπλουζάκι που… κρίθηκε ακατάλληλο! (video)

Το σέξι μοντέλο Kate Upton φόρεσε τα αθλητικά της παπούτσια προκειμένου να διαφημίσει εξοπλισμό skatebopard. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, όμως, το διαφημιστικό κρίθηκε ακατάλληλο και δεν μπορούμε να το απολαύσουμε ελεύθερα! Αλλά δεν μπορεί να είναι εξαιτίας των ρούχων που (δεν) φοράει το αισθησιακό μοντέλο, η εμφάνισή της είναι καθώς πρέπει! Μάλλον φταίνε οι κατσαρίδες...

Η Αθήνα τη νύχτα (video)


Το βράδυ πέφτει στην Αθήνα... και κρύβει πολλές απο τις ασχήμιες της. Ταξίδι στην πρωτεύουσα σήμερα λοιπόν, έτσι για αλλαγή...
Δείτε το video...

Φίλαθλος της ΑΕΚ έπεσε απο την κερκίδα του Τόφαλος!

Πριν την αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Φιλάθλος της ΑΕΚ, λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος στο χαντμπολ ανδρών μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, στο κλειστό του “Δημ. Τόφαλος”, έπεσε απο την κερκίδα στο παρκε και χτύπησε ελαφρά, ωστόσο μεταφέρθηκε το νοσοκόμειο. Να σημειωθεί, ότι ο νεαρός φίλαθλος έπεσε μόνος του, απο την κερκίδα…
thebest

Ποιος γνωστός ηθοποιός είπε στην Έλενα, ότι θέλει να ασελγήσει πάνω της;

Με ανοιχτό το στόμα έμεινε η Έλενα Παπαβασιλείου, όταν στο σημερινό «Μες στην καλή χαρά» δέχθηκε από γνωστό ηθοποιό... ανήθικη πρόταση.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης ο Αντίνοος Αλμπάνη της έκανε την ακόλουθη ερώτηση: «Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι θέλω να ασελγήσω πάνω σου»; Η Έλενα είχε προσπαθήσει να «στριμώξει τον Αντίνοο με μία υποθετική ερώτηση και εκείνος ανταπάντησε.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Α' ΕΠΣ Γρεβενών 18η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/03/2012
Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
18η αγωνιστική
Αποτελέσματα:

Ροζ ιστορία σε Ρίο - Πάτρα οδηγεί 22 άτομα στο δικαστήριο


Ροζ ιστορία σε Ρίο - Πάτρα οδηγεί 22 άτομα στο δικαστήριο : Έναν καθηγητή Πανεπιστημίου, έναν επιχειρηματία από την περιοχή του Ρίου  (γύρω στα 60) και είκοσι ακόμη άτομα (ιδιοκτήτες καταστημάτων της  Πάτρας, γιατρούς, δικηγόρους  

Έναν καθηγητή Πανεπιστημίου, έναν επιχειρηματία από την περιοχή του Ρίου (γύρω στα 60) και είκοσι ακόμη άτομα (ιδιοκτήτες καταστημάτων της Πάτρας, γιατρούς, δικηγόρους κλπ) εμπλέκει 40χρονος ομοφυλόφιλος στη μήνυση που κατέθεσε την περασμένη Τρίτη.

Την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων γιόρτασαν οι Ηπειρώτες της Κολωνίας

Την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων γιόρτασαν οι Ηπειρώτες της Κολωνίας
Στην κατάμεστη αίθουσα της Ελληνικής Κοινότητας στην Κολωνία εορτάστηκε στις 25.02.2012 με ιδιαίτερη λαμπρότητα η 99η επέτειος της Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων.
Το πρόγραμμα άνοιξε ο Πρόεδρος του τοπικού Ηπειρωτικού Συλλόγου κ. Γεώργιος Δημητρίου που αναφέρθηκε στο ιστορικό της ημέρας.

Ο πιο πλούσιος Έλληνας

Ποιος είναι και πώς πλούτισε ο Αριστοτέλης Μυστακίδης που εκτόπισε τον Λάτση και τον Νιάρχο από την πρώτη θέση στη λίστα του «Forbes» – Οι «χρυσές» μετοχές του αξίζουν πάνω από 2 δισ. ευρώ, αλλά δεν μπορεί να τις πουλήσει!
Σε άλλες εποχές, ο Αριστοτέλης Ωνάσης δεν ήταν μόνο ο πλουσιότερος Έλληνας, αλλά και ο πιο διάσημος, διατηρώντας πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στο διεθνές τζετ σετ.

ΣΟΚ: Βίασε την 20χρονη κόρη του με την απειλή μαχαιριού


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η κτηνωδία 44χρονου Ρουμάνου εις βάρος της 20χρονης κόρη του, την οποία βίασε με την απειλή μαχαιριού.
Σύμφωνα με την καταγγελία της 20χρονης που έγινε χθες αργά το απόγευμα, ο βιασμός της διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε λυόμενη κατοικία χωρίου της Επαρχίας Λεμεσού. Εκεί, όπως κατέθεσε το θύμα, είναι η προσωρινή διαμονή του πατέρα της τον οποίο είχε επισκεφθεί. Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με την 20χρονη, δέχθηκε επίθεση από τον πατέρα της ο οποίος της ζήτησε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή.
Η ίδια, όπως κατέθεσε, αρνήθηκε αλλά ο πατέρας της υπό την απειλή μαχαιριού, την φόβισε και ήρθε σε συνουσία μαζί της. Μετά την καταγγελία, ο ύποπτος συνελήφθη και σε θεληματική του κατάθεση ομολόγησε την διάπραξη τού αδικήματος αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς αναφέροντας τους πως είχε να έρθει σε συνουσία με γυναίκα δύο χρόνια.
prionokordela

Ο Hamilton κέρδισε την 1η Pole Position της χρονιάς

Από την πίστα Albert Park της Μελβούρνης ξεκινούν φέτος οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των πιλότων της Formula 1. Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκαν οι επίσημες κατατακτήριες δοκιμές όπου ο Lewis Hamilton με McLaren κατάφερε να κατακτήσει την Pole Position ενώ ήταν και ο μοναδικός πιλότος που έριξε τα χρονόμετρα κάτω από το 1:25.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Διακοσμητής αποκάλυψε το πρόσωπο του Ιησού!!!


paraksena 200x150 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Διακοσμητής αποκάλυψε το πρόσωπο του Ιησού!!! 

Η φιγούρα ενός προσώπου, που μοιάζει με τον Ιησού αποκαλύφθηκε σε τοίχο σπιτιού στη Βρετανία, κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης.
Ο 37χρονος διακοσμητής που... εργαζόταν ατελείωτες ώρες για την ανακαίνιση του χώρου, εντόπισε τη φιγούρα πίσω από ένα στερεοφωνικό σύστημα.
“Ήμουν όλο το πρωί στο δωμάτιο, αλλά δεν το είχα προσέξει. Το είδα μόνο, όταν σταμάτησα να ξεκουραστώ και να φάω κάτι”, δήλωσε.
“Όταν κάθισα να φάω, ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ιησού. Είναι εντυπωσιακό. Προφανώς, πρόκειται για καλό οιωνό και έτσι θα το εκλάβω”, είπε.
Πάντως, αφού το έδειξε και στην οικογένεια που κατοικεί στο σπίτι, κάλυψε την εικόνα με δύο στρώσεις μπογιάς, αφού οι ιδιοκτήτες δεν την ήθελαν ως μέρος της διακόσμησης.
ierosagon

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ: O Τοτός κάνει πάρτυ!


ierosagon8 156x200 ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ: O Τοτός κάνει πάρτυ!

Ο Τοτός κάνει πάρτυ στο σπίτι του για τα γενέθλια του. Η μητέρα του είναι στην κουζίνα και ετοιμάζει λιχουδιές για τα παιδιά…
Εκείνη την ώρα έρχεται ο πατέρας του Τοτού από τη δουλειά και λέει στη γυναίκα του…
- Γυναίκα έχω ορμές και θέλω να κάνουμε έρωτα τώρα αμέσως.
- Μα αντρούλη, έχουμε πάρτυ, καλεσμένους και θα γίνουμε ρεζίλη.
- Δεν αντέχω ούτε λεπτό και πρέπει να κάνουμε κάτι για να τα βολέψουμε.
- Δηλαδή σαν τι;

Αλβανίδες «ξαναγίνονται» παρθένες για να… παντρευτούν!!!


8uyu 200x150 Αλβανίδες «ξαναγίνονται» παρθένες για να… παντρευτούν!!!

Μία νέα μόδα στην Αλβανία θέλει γυναίκες ηλικίας 18 – 30 χρονών να πηγαίνουν για την αποκατάσταση της παρθενιάς τους.
Σύμφωνα με στατιστικές που δημοσιεύονται στο “Osservatorio Balcani e Caucaso”, κάθε ημέρα τρεις Αλβανίδες υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της….
παρθενιάς τους. Το ‘Θέμα’ που εκδίδεται στα Τίρανα, αναφέρει πως οι γυναίκες αποφασίζουν να γίνουν παρθένες προκειμένου να παντρευτούν, χωρίς να έχουν τη ‘ρετσινιά’.

H Maria Menounos θα παίξει ξύλο στην Wrestlemania (video)

H Maria Menounos θα παίξει ξύλο στην Wrestlemania (vids)
Αν σηκώσεις οποιαδήποτε πέτρα στις ΗΠΑ θα βρεις από κάτω το πατριωτάκι μας...
Η Maria Menounos βρέθηκε στο Ντιτρόιτ που θα φιλοξενήσει την 1η Απριλίου το μεγαλύτερο αθλητικό σόου της αμερικανικής πάλης, την Wrestlemania 28.
Κάλεσε στο βήμα την εκρηκτική Kelly Kelly η οποία είναι αθλήτρια του WWE (αμερικανικό κατς) ώστε να μιλήσουν για την Wrestlemania.

Δύτες κλέψανε την καμπάνα του Costa Concordia


Ούνα Φάτσα Ούνα Ράτσα   Κλέφτες - Δύτες κλέψανε την καμπάνα του Costa Concordia

Κλέφτες κατάφεραν να περάσουν τα 24ωρα συστήματα παρακολούθησης λέιζερ του πλοίου Costa Concordia, που βυθίστηκε ανοιχτά της Τοσκάνης στις 13 Ιανουαρίου. Η λεία τους... ήταν η καμπάνα του πλοίου! Το τεράστιο κρουαζιερόπλοιο, που άφησε 25 νεκρούς μετά τη βύθισή του, ενώ επτά άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται είναι από τα πιο τραγικά ναυάγια που συνέβησαν στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

Διαιτησία Ε.Π.Σ. Γρεβενών - Αγώνες 17/18-03-2012 Α' & Β' Κατ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/03/2012, ΩΡΑ 4.00 μμ
Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
18η αγωνιστική


ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ
ΔΟΞΑ ΝΕΩΝ ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ

Το TOP 20 των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ (video)

Από τα πετυχημένα στο youtube
Δείτε το video...

Προσοχή! Αλλάζει ξανά το καθεστώς για τις αποδείξεις

Με νέα απόφασή του το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να αλλάξει πάλι το καθεστώς των αποδείξεων.
Έτσι σύμφωνα με την νέα απόφαση οι φορολογούμενοι πρέπει να κρατάμε τις αποδείξεις στο σπίτι και να δηλώνονται στην Εφορία σε αριθμό, τα τεμάχια αποδείξεων και το συνολικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τις αποδείξεις.
Θυμίζουμε ότι όλοι οι φορολογούμενοι είναι υποχρεωμένοι να έχουν συγκεντρώσει αποδείξεις ίσες με το 25% του εισοδήματός τους.

Αυστραλία: Σε κατάσταση συναγερμού για τον κυκλώνα Λούα

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί σήμερα πόλεις στην βορειοδυτική Αυστραλία, καθώς ο κυκλώνας Λούα, που τοποθετείται στην τέταρτη βαθμίδα της σχετικής κλίμακας, κατευθύνεται προς την ακτή ανάμεσα στο Πορτ Χέντλαντ και το Μπρουμ.
Μάλιστα πρόκειται για τον ισχυρότερο κυκλώνα της χρονιάς που μπορεί να αναβαθμιστεί στη μέγιστη βαθμίδα της κλίμακας που είναι η πέμπτη.

Με 1500 κατσίκια θα παρελάσουν οι κτηνοτρόφοι μπροστά από τους επισήμους!

Σκηνές απείρου κάλλους πρόκειται να δαιδραματισθούν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου εφόσον πραγματοποιήσουν την απειλή τους οι κτηνοτρόφοι της Σάμου.
Το σφαγείο του νησιού που εξυπηρετούσε όλο το νομό έχει κλείσει από τον Δεκέμβριο του 2010, με αποτέλεσμα τόσο εκείνοι, όσο και οι κτηνοτρόφοι της Ικαρίας, να μην μπορούν να σφάξουν.
O πρόεδρος των κτηνοτρόφων Σάμου, Γιάννης Βέττας, φέρεται να δήλωσε:

14χρονη μαθήτρια είδε τις ερωτικές της στιγμές από σχολική εκδρομή στο διαδίκτυο

Η 14χρονη μαθήτρια γυμνασίου διαπίστωσε έκπληκτη ότι κυκλοφορούσαν σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο, σκηνές από την πρώτη ερωτική της σχέση, που είχε συνάψει με συμμαθητή της στη διάρκεια σχολικής εκδρομής.
Το άτυχο κορίτσι, αλλά και οι γονείς του ζουν από τότε ένα καθημερινό μαρτύριο.

Τα σημερινά παιδιά προτιμούν να ρωτήσουν το Google παρά τους γονείς τους

Πάνε πλέον οι εποχές όπου οι γονείς νευρίαζαν από τον καταιγισμό ερωτήσεων από τα μικρά παιδιά, καθώς μία έρευνα δείχνει πως τα σημερινά παιδιά δεν μπαίνουν πλέον στον κόπο, καθώς «googlάρουν» τις ερωτήσεις τους...
Τα περισσότερα παιδιά ηλικίας μεταξύ 6-15 ετών, στρέφονται στην δημοφιλή μηχανή αναζήτησης όταν έχουν κάποια απορία, με το 54% να δηλώνει ότι θα ρωτήσει πρώτα το Google και μετά θα στραφεί στους γονείς και τους δασκάλους. Μονάχα το ¼ των παιδιών θα ρωτήσει απευθείας τους γονείς του.

Απίστευτο! Δείτε την εξάπλωση της ραδιενέργειας της Φουκουσίμας (video)

Στην σκιά του χειρότερου εαυτού της ζει η ιαπωνική πόλη Φουκουσίμα, έναν χρόνο μετά το θλιβερό ατύχημα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της πόλης, προσπαθώντας να ορθοποδήσει.
Οι εικόνες από το τσουνάμι και το ατύχημα, που είχαν συγκλονίσει τον κόσμο ακριβώς ένα χρόνο πριν, έχουν μείνει ανεξίτηλες στο μυαλό μας, ενώ οι συνέπειες του γεγονότος είναι πια η καθημερινότητα για τους κατοίκους.
Σήμερα η ραδιενέργεια έχει εξαπλωθεί σε μεγάλο μέρος του ωκεανού όπως φαίνεται και από το βίντεο.

Βιολογική καλλιέργεια και επιδοτούμενα προγράμματα

Μία από τις μεθόδους, που απορρίπτει την χρήση συνθετικών λιπασμάτων, των ρυθμιστών ανάπτυξης των φυτών, των ορμονών καθώς και των πρόσθετων ουσιών στις ζωοτροφές, είναι η «Βιολογική Καλλιέργεια» η οποία κερδίζει έδαφος στους αγρότες, σε συνάρτηση με την αύξηση κατανάλωσης των βιολογικών προϊόντων.

12 συμβουλές καθαριότητας για το σπίτι σας και ξενοιάστε από το άγχος!

Για να καθαρίσετε τη λεκάνη της τουαλέτας...σας, αδειάστε ένα μπουκάλι Cola, αφήστε το επί μία ώρα και μετά τραβήξτε το νερό.
2. Για να εξαφανίσετε τον λεκέ από κρασί σε ύφασμα, ρίξτε αλάτι και αφήστε για μισή ώρα. Μετά τρίψτε με σφουγγάρι βουτηγμένο σε ζεστό νερό με απορρυπαντικό. Ξεπλύνετε με κρύο νερό.
3. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε χλωρίνη ή άλλα καυστικά καθαριστικά σε μαρμάρινες επιφάνειες, γιατί χάνουν τη γυαλάδα τους και θαμπώνουν. Το καλύτερο καθαριστικό είναι νερό και σαπούνι Μασσαλίας σε σκόνη.

Παραπονεμένα Πρόβεια

Κατά το "παραπονεμένα λόγια" ο θεός του photoshop έφτιαξε κατα "παραπονεμένα πρόβεια". Εμπνευσμένο με τον Γιώργο Νταλάρα να επιστρατεύει το χιούμορ του σε όλα αυτά υποθέτουμε...


Αυτό είναι το sms που στέλνει το ΠΑΣΟΚ στους ψηφοφόρους του!!!

Εκστρατεία συσπείρωσης της βάσης του ΠΑΣΟΚ, έχει ξεκίνησε το κόμμα, προκειμένου να συμμετάσχουν περισσότεροι οπαδοί του στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής για την ανάδειξη του νέου προέδρου.
«Την Κυριακή αρχίζουμε, ψηφίζουμε για τη δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα. Με τη συμμετοχή σου δημιουργείς το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντός μας. Μάθε που ψηφίζεις»...
Δείτε ΕΔΩ