ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η Τζούλια Αλεξανδράτου γυμνή στο νέο εξώφυλλο του Playboy (pic)

H Τζούλια Αλεξανδράτου ποζάρει για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Playboy
Όπως αναφέρει το περιοδικό αποφάσισε να προωθήσει τις πολιτικές θέσεις της μέσω του καινούριου τεύχους του ανδρικού περιοδικού Playboy για τον Απρίλιο του 2012, με μία πολύ αποκαλυπτική φωτογράφηση. Γιατί όπως γράφει και το εξώφυλλο κάτω από τον κεντρικό τίτλο «Τζούλια στη Βουλή», η Τζούλια είναι «η μόνη πολιτικός που δεν έχει τίποτα να κρύψει...»!

Ελένη Μενεγάκη : Παραλίγο να της βγει έξω το στήθος!!! (video)

Ένα δράμα ζει η Ελένη Μενεγάκη από την έναρξη της εκπομπής της.
Δεν της έφτανε που πάλι εμφανίστηκε στο πλατό στο παρατσάκ (μόλις τελείωσε το σήμα έναρξης), είχε και το φόρεμα να την… πανικοβάλει.
Έτρεχε το Λενιώ να μπει στο στούντιο να καλησπερίσει το κοινό και είχε το άγχος του στράπλες φορέματος, που πάνω στον πανικό, παραλίγο να φύγει και να έχουμε ΤΑ... αποκαλυπτήρια!. Και να ήταν μόνο αυτό; Όλη την ώρα, η παρουσιάστρια το τραβούσε προς τα πάνω, ενώ απηυδυσμένη μάς μίλησε για τη φοβία της, μη φύγει δηλαδή το φόρεμα και φανεί το στήθος της.

Κυκλοφόρησε Ροζ Βίντεο Με Ελληνίδα Κριτή Του X-Factor!!!

Μέχρι τις δικαστικές αίθουσες έφθασε η γνωστή Ελληνίδα κριτής του X-Factor που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, όταν ενημερώθηκε το πρωί της Δευτέρας πως μπλέκουν το όνομά της σε ροζ video.
Πανικός προκλήθηκε στο διαδίκτυο από το απόσπασμα της “sex tape” που κυκλοφόρησε.

Φοιτήτρια σε αμόκ... (video)

Η κάμερα κατέγραψε μια πολύ περίεργη σκηνή σε σχολή της Florida. Κατά τη διάρκεια μαθήματος για την θεωρεία της εξέλιξης μια κοπέλα ρώτησε τον καθηγητή πως η εξέλιξη έπαιξε ρόλο στη δολοφονία των μαύρων ανθρώπων. Ο καθηγητής δεν ήξερε να της απαντήσει και η φοιτήτρια έπαθε αμόκ και βγήκε εκτός εαυτού...

Κύπελλο Ελλάδος: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 1-0 (video)

Έστω και δύσκολα ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο γήπεδο Καραϊσκάκη και απέκτησε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη χάρη σε κεφαλιά του Mellberg μετά από εκτέλεση φάουλ του Orbaiz στο 81ο λεπτό και ενώ από το ξεκίνημα του αγώνα είχε χάσει σημαντικές ευκαιρίες, απέναντι στον πολύ καλό Σαχσανίδη.

Τέλος για την “Εξέδρα”!!!

Την αναστολής της λειτουργίας της εφημερίδας «Εξέδρα» ανακοίνωσε σήμερα ο εκδότης, Μιχάλης Ανδρουλιδάκης.
Ο εκδότης δεσμεύτηκε για σύντομη καταβολή των δεδουλευμένων των δύο τελευταίων μηνών.


ΣΟΚ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΛΟ: Έπιασε την μέλλουσα γυναίκα του με συναθλήτρια!!!

Σήμερα είπαμε να ξεφύγουμε λίγο από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.
Ν’ αφήσουμε λίγο πίσω τις ματσακονιές των πολυδιαφημισμένων αθλημάτων στην χώρα μας και να πάμε αλλού. Γιατί hot νέα και ενδιαφέροντα παρασκήνια υπάρχουν και σε άλλα αθλήματα. Λιγότερο διαδεδομένα. Μη σας πω εκεί γίνονται οι καλύτερες «μπουγάδες». Να για παράδειγμα στο πόλο. Έτσι, θα σας περιγράψουμε την ιστορία μιας αθλήτριας του πόλου που βρίσκεται σε μεγάλο σύλλογο.
Είναι αρκετά όμορφη και πριν από μερικά χρόνια ήταν έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, παρότι ήταν μικρή σε ηλικία. Τα πάντα ήταν σχεδόν έτοιμα... Μέχρι και σπίτι είχε αγοράσει μαζί με τον μέλλοντα σύζυγό της για να ζήσουν μόλις μπει η κουλούρα. Δυστυχώς όμως ή ευτυχώς από την άλλη, δεν πρόλαβαν να βάλουν βέρα στο δεξί.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο καρπερός γάιδαρος!

Σε ένα ορεινό χωριό υπήρχε ένας κτηνοτρόφος, ο οποίος είχε στην κατοχή του τον μοναδικό αρσενικό γάιδαρο της περιοχής.
Καθότι πονηρός, ήξερε καλά το πλεονέκτημά του και όρισε ταρίφα 1.500 ευρώ για κάθε «βόλεμα» γαϊδούρας που του έφερναν οι συγχωριανοί του.

Κύπελλο Ελλάδος: Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 0-0 (video)

Με τις δύο ομάδες να προσέχουν τα νώτα τους, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ στο Περιστέρι, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στο πρώτο μέρος ο αγώνας δεν είχε ρυθμό και το θέαμα ήταν κακό, με τον Ατρόμητο να χάνει την πιο σημαντική ευκαιρία της αναμέτρησης στο 27’, όταν μετά από σέντρα του Epstein ο Φυτανίδης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ από την εστία του Μπαντή.

Χάντμπολ: Κύπελλο Ελλάδος (videos)

Το πρώτο γλέντι της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ έγινε στον… Κατσαπλιά, στο Κομπότι της Άρτας, εκεί όπου δείπνησε η ομάδα παρέα με το Κύπελλο.
Συγκινητικές στιγμές, με τον Αντώνη Σαουλίδη να πλέκει το εγκώμιο των συμπαικτών του και όλους να λάμπουν από χαρά. Δείτε τι συνέβη, μέσα από το photostory του PAOK24 και το βίντεο που ακολουθεί.

Ε.Π.Σ. Γρεβενών - Aποτελέσματα 21-03-201

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ: 21/03/2012, 4.00 μμ

Γήπεδο: Αγίου Γεωργίου
ΚΕΡ. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΚΕΡ. ΙΤΕΑΣ
2-5


ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ: 21/03/2012, 4.00 μμ
Γήπεδο: Μεγάρου
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ- ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ 2-6


Αποτελέσματα - Βαθμολογία Δ' Εθνικής 3ος όμιλος (9ης και 10ης αγωνιστική)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη η εξ αναβολής αγωνιστική της Δ' εθνικής με τους εξής αγώνες:

Βρε.. πόσο πονηρό μυαλό έχετε εσείς; (video)

Μπορεί με την πρώτη ματιά το μυαλό να πηγαίνει… σε περίεργα πράγματα. Αν όμως το δείτε με μια δεύτερη ματιά λίγο...ποιο αθώα ίσως μπορέσετε να δείτε τι σχεδιάζει ο καλλιτέχνης.
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

Εκδηλώσεις μνήμης στην Κλεισούρα Καστοριάς!!!

Ο Δήμος Καστοριάς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας της 5ης Απριλίου 1944 στην Κλεισούρα Καστοριάς , διοργανώνει το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 και ώρα 19:00 , στην αίθουσα του συνεδριακού χώρου του Εκθετηρίου Δημοπρατηρίου Καστοριάς (Ε.ΔΗ.ΚΑ.) ,συναυλία κλασσικής μουσικής της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης .
Το πρόγραμμα της συναυλίας έχει ως εξής :

Διαβάστε: “Χαζές” ερωτήσεις που δεν χρειάζονται… απαντήσεις!

Πόσες φορές σας έχουν κάνει ερωτήσεις που πραγματικά δεν χρειάζονται απαντήσεις; Που γίνονται απλά για να έχουμε κάτι να λέμε βρε παιδί μου…
Πιθανότατα σας έχει συμβεί αρκετές φορές στην ζωή σας και όταν έχετε κέφια απλά γελάτε, όταν όμως η διάθεση σας δεν είναι και τόσο καλή σας σπάνε τα νεύρα…
Διαβάστε λοιπόν την λίστα με τις 15 “χαζές “ερωτήσεις που γίνονται σχεδόν καθημερινά και δεν χρειάζονται...απαντήσεις!

VIDEO: Πάικτης πανηγύρισε το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του!

Μία παράξενη αντίδραση είχε ο επιθετικός της Κομέρσιαλ Ελιονάρ Μπομπίνια, ο οποίος φαίνεται να πανηγύρισε το γκολ που δέχτηκε η ομάδα στο παιχνίδι με την Κορίνθιας για το πρωτάθλημα Παουλίστα της Βραζιλίας.
Η Κορίνθιανς ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι στο 34′ και ο Μπομπίνια χειροκρότησε το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, σαν να το ευχαριστήθηκε. Ο ίδιος το αρνήθηκε, όμως το βίντεο άλλα δείχνει. Κάτι θα είχε παίξει στο στοίχημα ο άνθρωπος...

Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Η 22η Μαρτίου έχει καθιερωθεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα Νερού, με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων μας για την σωστή διαχείριση ενός πολύτιμου θησαυρού της φύσης, το οποίο είναι απαραίτητο για την επιβίωση όλων των μορφών ζωής στον πλανήτη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Το ΙΚΑ αγόρασε αλεξίσφαιρα γιλέκα!!!

Τι άλλο πια;
Το ΙΚΑ λέει, αγόρασε αλεξίσφαιρα γιλέκα! γιατί;;;….
Γιατί στην Ελλάδα του 2012….ΟΛΑ είναι πιθανά!
Δείτε το επίσημο έγγραφο της κυβερνήσεως και μην απορείτε…
Ποιος θα μπορούσε λοιπόν να είναι ο λόγος που το ΙΚΑ ένιωσε την ανάγκη να προχωρήσει σε αυτήν την αγορά;
1. Τελείωσαν τα χάνσαπλαστ! (άσχετο)
2. Έχουν εξαγριωθεί οι ασφαλισμένοι και το ΙΚΑ έπρεπε να προστατευθεί! (μμμ…μπορεί και να στέκει)
3. Το ΙΚΑ συγχωνεύθηκε με το νέο ασφαλιστικό ταμείο των ανέργων (Γιατί Δεν Φοράς Γιλέκο)!

Σήμερα η μάχη του Ολυμπιακού στην Ιταλία!!!

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού με την ιστορία του, αντιμετωπίζοντας τη Σιένα στην Τοσκάνη στις 21:45 στο πλαίσιο του πρώτου προημιτελικού της Ευρωλίγκα και θέλει να κάνει το διπλό, ώστε να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης για το Final-4 της Κωνσταντινούπολης.
Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς κατεβαίνει πάνοπλη για την πρώτη μεγάλη μάχη με το συγκρότημα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι και είναι έτοιμη να κάνει κατάθεση ψυχής πάνω στο παρκέ

Προσωρινή η υδροδότηση στα Γρεβενά...

Η  Δ.Ε.Υ.Α.Γ ανακοινώνει ότι η υδροδότηση της περιοχής που υδροδοτείται από την δεξαμενή της Αγ. Παρασκευής θα αποκατασταθεί, προσωρινά και για τις επόμενες ημέρες, σήμερα Τετάρτη 21/03/2012 στις 18.00μμ. Έχει κατασκευαστεί συνδετήριος αγωγός προκειμένου την σύνδεση με την δεξαμενή του βαροσίου και την προσωρινή υδροδότηση και της περιοχής, που κανονικά υδροδοτείται από την δεξαμενή της Αγ. Παρασκευής, από την δεξαμενή του Βαροσίου.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ θα συνεχίσει τις προσπάθειες για αποκατάσταση του δικτύου της δεξαμενής της Αγ. Παρασκευής.
Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που υφίστασθε και ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
Εκ της ΔΕΥΑΓ


Αλλάζουμε την ώρα την Κυριακή…

Σε ισχύ τίθεται από την ερχόμενη Κυριακή 25η Μαρτίου η θερινή ώρα. Στις 3 τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να ρυθμιστούν μία ώρα μπροστά, δηλαδή, 4.
Η θερινή ώρα θα ισχύσει μέχρι την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012.

Δεν έχει κόψει τα μαλλιά της από τότε που γεννήθηκε…

Η 12χρονη Natasha Moraes de Andrade από το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας από την ημέρα που γεννήθηκε δεν έχει ακουμπήσει ψαλίδι στα μαλλιά της, τα οποία πλέον φτάνουν σε μήκος τα 1,6 μέτρα.
Η νεαρή Βραζιλιάνα που ζει σε φαβέλα (παραγκούπολη) θα τα κόψει μόνο για να τα πουλήσει για να γίνουν extensions έναντι του ποσού των 4.200 ευρώ!

Εισιτήριο 5 ευρώ στον αποψινό ημιτελικό κυπέλλου Ολυμπιακός - ΟΦΗ (19.00 Connx)

Η δίψα του κόσμου για να βρεθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Τετάρτη (κόντρα στον ΟΦΗ για το Κύπελλο) είναι μεγάλη και γι' αυτό από την ΠΑΕ άνοιξαν κι άλλα ταμεία! 5 ευρώ το φθηνότερο εισιτήριο και μόλις 50 τα VIP.
Η νίκη των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ (όπως κι αν ήρθε), έχει φέρει πολλά χαμόγελα και ικανοποίηση στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, αφού ένα ακόμη πρωτάθλημα κατηφορίζει στο Λιμάνι.

Σοκ στον ΟΦΗ! Ντοπέ ο τερματοφύλακας Βεζυρίδης

Ο 37χρονος τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Πολυχρόνης Βεζυρίδης, βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, μετά τον έλεγχο που του έγινε μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Την είδηση πληροφορήθηκε ο ίδιος και η κρητική ομάδα την Τρίτη (20/3) κι αυτός προφανώς είναι ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης.
Σύμφωνα με τον NOVAΣπορ FM, στο έγγραφο που απέστειλε ο ΕΣΚΑΝ στον έλληνα τερματοφύλακα αναγράφεται η ουσία στην οποία βρέθηκε θετικός και ο ίδιος ο Βεζυρίδης δεν είναι διατεθειμένος να ζητήσει να εξεταστεί και το δεύτερο δείγμα του, παραδεχόμενος ουσιαστικά την χρήση.
Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, τότε θα τελειώσει άδοξα η καριέρα του πορτιέρο των κρητικών, αφού είναι ήδη 37 ετών.


Νέος Υπουργός Οικονομικών ο Φ. Σαχινίδης

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο το όνομα του κ. Φ. Σαχινίδη ως νέου Υπουργού Οικονομικών!!!
Ο νέος υπουργός Οικονομικών θα ορκισθεί στις 14.45 ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.
Ως υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να τοποθετηθεί ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Γεώργιος Καλαμίδας.

VIDEO: Άγριο ξύλο σε τουρκικό αστυνομικό τμήμα!Τον άφησαν ανάπηρο!

Ο Φουάτ Σενγκιούλ ο οποίος το 2010 συνελήφθη μετά από διαξιφισμό με αστυνομικούς που του είχαν ζητήσει να τραβήξει την μοτοσυκλέτα του, εδάρη από αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα.
Oι στιγμές του ξυλοδαρμού καταγράφηκαν στην κάμερα. Ο Σεγκιούλ λόγω του ξυλοδαρμού έμεινε ανάπηρος. Στις εικόνες φαίνεται να τον φέρνουν σηκωτό στο τμήμα αστυνομικοί με πολιτικά, ενώ μετά ξυλοκοπείται με την συμμετοχή και ένστολων.

Επίσκεψη Δημάρχου στη νέα δεξαμενή της «Αγίας Παρασκευής»..

Ο Δήμαρχος Γρεβενών και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Γ. κος Δημοσθένης Κουπτσίδης την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 επισκέφθηκε το χώρο όπου κατασκευάζεται η νέα δεξαμενή στη θέση «Αγία Παρασκευή».
Η νέα δεξαμενή κατασκευάζεται στα πλαίσια του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών & νέες δεξαμενές ύδρευσης».

SOS!!!!! ΑΓΝΟΕΊΤΑΙ ΦΙΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ!!!

SOS!!! SOS!!!! 
ΑΓΝΟΕΊΤΑΙ ΦΙΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΑΡΚΑΣ DAF LF ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΕΚΒ 1783 ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΑΣΠΡΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤ ΕΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!! 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΖΩΗΣ ΓΡΕΒΕΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ SHELL.. ΠΑΡΑΣΚEYH 16/3/12!!! 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΩΠΟΙΗΣΤΕ ΟΛΟΙ!!! 
ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!
facebook.com

Βόλος: Νεκρός εργάτης σε εργοστάσιο της Coca Cola

Τραγικό τέλος βρήκε ένας εργάτης, ηλικίας 41 ετών, στις 23:30 χθες το βράδυ, στο εργοστάσιο της Coca Cola στον Βόλο, από αναθυμιάσεις στη μεγάλη δεξαμενή όπου προσπαθούσε να κάνει ηλεκτροσυγκόλληση.
Ο εργάτης είχε ανέβει με σκάλα στη στεγνή και άδεια δεξαμενή, τριών μέτρων ύψους και ακτίνας 2,5 μέτρων, προκειμένου να κολλήσει ορισμένα σημεία. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε λιπόθυμος μέσα στη δεξαμενή.

Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη για την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας

Η 21η Μαρτίου, η οποία συμπίπτει με την έναρξη της εαρινής ισημερίας, έχει καθιερωθεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας, σε μία προσπάθεια να φέρει τον άνθρωπο πιο κοντά στο δάσος, ώστε να το αγαπήσει και να το προστατέψει.
Γνωρίζουμε όλοι την τεράστια περιβαλλοντική αλλαγή που παρατηρείτε τα τελευταία χρόνια στον πλανήτη μας με άσχημες μελλοντικά συνέπειες.

Βρέθηκαν αρχαία στην Πρέβεζα

Κατά τη διάρκεια εργασιών του δήμου Πρέβεζας στο χωριό Μύτικας, βρέθηκαν αρχαία αντικείμενα, τα οποία σύμφωνα με το pamepreveza.gr, χρονολογούνται από την Ρωμαϊκή εποχή.
Η αρχαιολογική υπηρεσία έχει ενημερωθεί και υπάλληλοί της βρίσκονται στο σημείο.
*Η φωτογραφία είναι από την αρχαία Νικόπολη στην Πρέβεζα.
Zougla.gr

Αιγάλεω: Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε σχολείο

Τρόμος επικρατεί σε σχολείο του Αιγάλεω από κρούσμα μηνιγγίτιδας που σημειώθηκε σε μαθητή.
Πρόκειται για έναν 16χρονο μαθητή της Β’ Λυκείου από το 1ο ΕΠΑΛ, ο οποίος την Κυριακή παρουσίασε υψηλό πυρετό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε η ασθένεια.
Οι γιατροί του χορήγησαν άμεσα αγωγή ενώ το παιδί χρειάστηκε να εισαχθεί στην εντατική.
Οι γονείς του ενημέρωσαν αμέσως το σχολείο, το οποίο ακολούθησε τις οδηγίες καθαρισμού που έδωσε το νοσοκομείο.
Star.gr

Δενδροφύτευση απο μαθητές του ΕΠΑΛ Γρεβενών (VIDEO)

Η 21η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας σε μία προσπάθεια να έρθουν οι άνθρωποι και κυρίως τα νέα παιδιά πιο κοντά στο δάσος, ώστε να το αγαπήσουν και να το προστατέψουν. Στο πνεύμα αυτού του μηνύματος, ο Δήμος Γρεβενών παραχώρησε δενδρύλια στον τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος του ΕΠΑΛ Γρεβενών, τα οποία...οι μαθητές φύτευσαν στο προαύλιο του σχολείου τους, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η επιλογή φοίτησής τους στον τομέα αυτό δεν είναι τυχαία.

Στο «Ντα Λουζ» ο τελικός του Champions League του 2014

Στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας θα διεξαχθεί ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ του 2014, όπως αποφασίστηκε στην σημερινή σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA που συνεδρίασε στην Κωνσταντινούπολη. Στο νέο γήπεδο της Γιουβέντους στο «Τορίνο» θα γίνει ο τελικός του Europa League της ίδιας χρονιάς.
Το «Ντα Λουζ» θα φιλοξενήσει τελικό ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 1967 ενώ στο νεόκτιστο γήπεδο της Γιουβέντους θα φιλοξενηθεί όπως είναι φυσικό για πρώτη φορά ένας τελικός τόσο μεγάλης διοργάνωσης όπως είναι αυτός του Europa League.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχαν αρκετές υποψηφιότητες για τους τελικούς των συγκεκριμένων διοργανώσεων αλλά η εκτελεστική επιτροπή της UEFA κατέληξε σε «Ντα Λουζ» και «Juventus Stadium».

Προσοχή στις δωρεάν εφαρμογές: Tελειώνουν γρήγορα την μπαταρία!!!

Τα smartphones «κινδυνεύουν» από τις δωρεάν εφαρμογές σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, καθώς η μπαταρία τους τελειώνει πολύ πιο γρήγορα.
Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, οι μπαταρία των Android και Windows συσκευών τελειώνουν πιο γρήγορα εξαιτίας των δωρεάν εφαρμογών που μπορεί να χρησιμοποιεί ο χρήστης.

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ όσα συνέβησαν στο «Αλ Τσαντίρι» με τον Λ. Λαζόπουλο!

Και τι δεν είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για όσα έγιναν μέσα σε μία εβδομάδα από το προηγούμενο «Tσαντίρι»…
Στη σκηνή μαζί του μάλιστα, βρέθηκαν ο Παύλος Χαϊκάλης και η Χρύσα Ρώπα!
Όπως αναφέρει το zappit.gr, όλοι τους μαζί προσέφεραν μια ακόμα μοναδική Τρίτη σε κοινό και τηλεθεατές!

Primera Division: Barcelona – Levante 5-3 (video)

Στους πέντε βαθμούς μείωσε προσωρινά τη διαφορά από την πρωτοπόρο Real η Barcelona, κερδίζοντας με 5-2 τη μαχητική Levante. Οι Καταλανοί προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0 στο 17ο λεπτό, το παιχνίδι όμως απέκτησε σασπένς στο 2οημίχρονο με τη Granada να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 62'.

Euroleague: Παναθηναϊκός – Maccabi 93-73 (video)

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε την Maccabi Tel Aviv με 93-73 στον πρώτο αγώνα των play-off της Euroleague, κάνοντας το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά. Η Maccabi προηγήθηκε κόντραρε τους πρωταθλητές Ευρώπης μόνο στα πρώτα 8 λεπτά, αλλά ένα σερί 10-0 έκλεισε το σκορ της πρώτης περιόδου στο 28-18. Το σερί συνεχίστηκε στο ξεκίνημα της 2ης περιόδου φτάνοντας το 22-0 (!) με κύριους εκφραστές τους Διαμαντίδη και Καλάθη και κάπου εκεί το παιχνίδι είχε ήδη τελειώσει.

Σήμερα ανακοινώνεται ο νέος «τσάρος» της Οικονομίας

Το πρόσωπο του νέου υπουργού Οικονομικών, αλλά και οι νομοθετικές εκκρεμότητες της κυβέρνησης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά την Τρίτη.
Αναφορικά με το πρόσωπο του νέου «τσάρου» της Οικονομίας, ο πρωθυπουργός επρόκειτο να καταλήξει το βράδυ της Τρίτης, αλλά εκμυστηρεύτηκε κάποιες σκέψεις του στον κ. Σαμαρά.