ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ο μάγος με το ipad !!! (video)

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου gadget, o...μάγος με το IPAD πάντρεψε τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα με την τεχνολογία!
Είστε σίγουροι πως ό,τι παρακολουθείτε στο βίντεο είναι μόνο...applications ;
Δείτε το βίντεο...

Σε ποια σταρ πέταξαν αλεύρι;

Την ώρα εκείνη έπαιρνε πόζες για να τη φωτογραφίσουν οι παπαράτσι στο κόκκινο χαλί εκδήλωσης στο Χόλιγουντ.
Ο λόγος για την Kim Kardashian η οποία παρουσίαζε το νέο της άρωμα όταν ένας νεαρός ασιατικής καταγωγής όρμησε στο χώρο και της πέταξε μια σακούλα με αλεύρι στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ: Στήθος εφιάλτης!!!

Εφιάλτης έχει γίνει για μια 21χρονη κοπέλα το τεράστιο φυσικό της στήθος μεγέθους 32 Κ! Όχι μόνο δεν μπορεί να βρει σύντροφο αλλά δυσκολεύεται να βρει ρούχα ή να περπατήσει στον δρόμο.
Όπως εξομολογείται η Stephanie Fox, οι άντρες δεν την κοιτούν ποτέ στα μάτια, οι γυναίκες την αποκαλούν πορνοστάρ ενώ λόγω του βάρους του στήθους αντιμετωπίζει προβλήματα στην μέση της.

Μια 39χρονη "μπούκαρε" σε σπίτι και βίασε τον ιδιοκτήτη...

Η κοινή γνώμη στην Αυστραλία παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια δίκη που ξεκίνησε σήμερα και έχει πρωταγωνιστές μια γυναίκα, έναν άνδρα και μια καταγγελία για... βιασμό!
Κανείς θα σκεφτόταν ότι είναι μια στις τόσες χιλιάδες υποθέσεις. Όμως, αυτή τη φορά ο θύτης είναι η 39χρονη γυναίκα και θύμα ο άνδρας, που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει γίνει γνωστή ούτε καν η ηλικία του!
Όλα έγιναν μεταξύ 20 και 23 Σεπτεμβρίου του 2011, όπως διαβάζουμε σε ένα προάστιο στην Αδελαϊδα. Η γυναίκα, μπήκε στο σπίτι του θύματος και σύμφωνα με το κατηγορητήριο τον υποχρέωσε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ορέξεις.
Του έκανε στοματικό έρωτα, παρά την θέλησή του! Η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή δείτε την παρακάτω ,και το όνομα της κατηγορουμένης είναι Ρεμπέκα Ελεν Ελντερ.
ourlife.gr

Ποιος Έλληνας ηθοποιός ήταν πλασιέ προφυλακτικών: (video)

Είναι ένας γοητευτικός ηθοποιός με μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό.
Την αποκάλυψη έκανε ουσιαστικά ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά ο καλεσμένος του έδωσε τις λεπτομέρειες...

Τζούλια Αλεξανδράτου: "Είμαι πολύ άπειρη και αρκετά άσχετη στο σεξ"

Τι διάβασαν τα ματάκια μας κι ακόμη βλέπουν… «άπειρη και άσχετη στο σεξ», δηλώνει η Τζούλια Αλεξανδράτου; Το βλέπετε κι εσείς τώρα αυτό έτσι; Έγινε!
Η Τζούλια είπε κι ελάλησε: «Θεωρώ ότι είμαι πολύ άπειρη και αρκετά άσχετη σε αυτό το σπορ (εννοώντας το σεξ βεβαίως βεβαίως…).

Oι προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού!!! (Video)

Πιστεύετε ή όχι κάποιες προφητείες βγαίνουν μπροστά μας!
Γεγονός μάλιστα είναι πως πολλοί προφήτες έχουν «δει» , καταστάσεις και συμβάντα του σήμερα.
Δείτε τι έλεγε ο Κοσμάς ο Αιτωλός, με τις προφητείες του οποίου συμφωνούν κι άλλοι μετέπειτα προφήτες.

Ο Ρούνεϊ έσπασε τον καρπό 9χρονου αγοριού με ένα σουτ..(VIDEO)

Ένα απίστευτο ατύχημα που ο 9χρονος Τζίμι Τόμας θα θυμάται για όλη του τη ζωή έλαβε χώρα σε παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο μικρός οπαδός είχε πάει για πρώτη φορά με τον πατέρα στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη του ομάδα και χειροκροτούσε τους αγαπημένους του αστέρες που είχαν βγει στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση πριν το παιχνίδι με τη Γουλβς.

Απίστευτο! Έλληνας τραγουδιστής περπάτησε 42 χλμ ως ένδειξη διαμαρτυρίας!

Είναι ένας καλλιτέχνης, ο οποίος έχει διαγράψει την δική του πορεία στο μουσικό στερέωμα.
Ο Βασίλης Λέκκας είδε πολύ νωρίς, ότι η οικονομική κρίση θα κάνει αισθητή την παρουσία της. «Στις 13 Οκτωμβρίου 2010, αποφάσισα ότι πρέπει να αντιδράσω ως πολίτης παίρνοντας ένα πανό στα χέρια μου και καλώντας τον κόσμο να κατέβει στην Ακρόπολη. Ξεκίνησα από τον Τύμβο του Μαραθώνα και κατέληξα στην Ακρόπολη, έκανα 42 χιλιόμετρα. Επειδή δεν είμαι αθλητής , καταποντίστηκα, αλλά είχα τέτοια θέληση , που δεν σταμάτησα», δήλωσε ο Βασίλης Λέκκας στο Λοιπόν και συνέχισε: «Ο κόσμος πρέπει ν' αντιδράσει ουσιαστικά και αυτές οι καταστολές που γίνονται με τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να φοβάται πια ο κόσμος να πλησιάσει είναι τρίχες κατσαρές. Εάν ο κόσμος παραμείνει εκεί, είναι θέμα ωρών να τους πάρει ο διάολος όλους αυτούς».
gossip-tv

Για δυνατούς λύτες…

Βρείτε το κρυμμένο μήνυμα της εικόνας!!!
Πριν δείτε την λύση πιο κάτω!!!

Λιάγκας – Σκορδά: “Θέλουμε να “χωρίσουμε”!”

Την επιθυμία τους να «χωρίσουν» τηλεοπτικά, εξέφρασαν για ακόμα μια φορά, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.
Το ζευγάρι στην ζωή αλλά και στην τηλεόραση, μίλησε για την επαγγελματική του πορεία μέχρι τώρα, αλλά και για το κατά πόσο η καθημερινή συμβίωση κάτω από την ίδια επαγγελματική σχέση έχει φθείρει τη σχέση του:

Κι όμως. Υπάρχει άνθρωπος που μπορεί και... δαγκώνει την μύτη του! ΦΩΤΟ

Έχετε προσπαθήσει και εσείς να το κάνετε και αποτύχατε; Λογικό αφού είναι σχεδόν αδύνατο. Ωστόσο ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ίσως ο μοναδικός στον κόσμο που τα καταφέρνει. Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν...

Γιγαντιαίο άγνωστο αντικείμενο προσγειώθηκε στη Σιβηρία!!

Την Κυριακή 18 Μαρτίου, οι κάτοικοι του χωριού Οτραντνέσνκι έβγαλαν από το δάσος το «κομμάτι από UFO», το οποίο είχε πέσει νωρίτερα από τον ουρανό. Το έδεσαν σε ένα τρέιλερ και το μετέφεραν μέσα από το παχύ χιόνι στο χωριό τους. Εκεί τοπικοί αξιωματούχοι εξέτασαν το περίεργο θολωτό αντικείμενο και στη συνέχεια σήμαναν συναγερμό στη Μόσχα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟ !!! (φωτο)

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται σαν ένας κοινός αστυνομικός. Αν τον δείτε όμως λίγο καλύτερα θα εκπλαγείτε... Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για αστείο, άλλα αυτό που θα δείτε ξεπερνάει κάθε φαντασία...

Διαιτητής έβγαλε δύο κίτρινες αλλά ο παίκτης συνέχιζε να παίζει (video)

Στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βιγιαρεάλ έγινε αυτό, με τον επιθετικό των Αμαρίγιος, Μάρκο Ρούμπεν να βλέπει δύο κίτρινες, όμως να συνεχίζει κανονικά!Κι όμως γίνονται κι αυτά σε μεγάλα πρωταθλήματα, όπως αυτό της Ισπανίας!
Ο διαιτητής της αναμέτρησης της Βιγιαρεάλ με την Ρεάλ, Παράδας Ρομέρο, έδειξε δύο κίτρινες κάρτες στον Ρούμπεν, ο οποίος όμως δεν πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Ο ρέφερι κιτρίνισε τον Αργεντινό όπως φαίνεται και στο video στο 20' και το 55' όμως ο παίκτης των γηπεδούχων έμεινε κανονικά στο παιχνίδι και το ολοκλήρωσε μέχρι που έγινε αλλαγή.

Φωτογραφίες σοκ από το κινητό Κινέζου μαφιόζου!

Ναι είναι προσωπικά δεδομένα, αλλά εδώ το ...κινεζικό δημόσιο συμφέρον επιβάλλει τη δημοσιοποίηση τους. Σάλος έχει προκληθεί λοιπόν στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες του Κινέζου μαφιόζου ο οποίος έχασε το κινητό του και έτσι κάποιοι δημιούργησαν μια ιστοσελίδα δημοσιεύοντάς τες.
Στις εικόνες βλέπουμε τον μαφιόζο ανάμεσα σε στοίβες χρημάτων, στα πολυτελή αυτοκίνητά του, με το σκυλάκι του, αλλά και να ξυλοκοπάει ένα θύμα του, όπως αναφέρει και η εφημερίδα Daily Mail.

Ο Ηρακλής είναι η μοναδική ομάδα που τιμωρήθηκε με υποβιβασμό ...

Το σκάνδαλο του αιώνα ολοκληρώθηκε . Ο Ηρακλής είναι η μοναδική ομάδα που τιμωρήθηκε με υποβιβασμό, αφού με σημερινή απόφαση της Σουπερ Λίγκ , δεν θα υποβιβάζονται ομάδες, αλλά θα τιμωρούνται με απαγόρευση μετεγγραφών !
Αποφάσεις που ανατρέπουν όλο το σκηνικό από την ΕΠΟ!
Αν μια ομάδα δεν πάρει άδεια συμμετοχής από την ΕΠΟ δεν πέφτει, αλλά δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και ανανεώσεις για όλη τη σεζόν! Το μόνο που μπορεί να πάρει έιναι γηγενείς μέχρι 22 ετών!
Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε πόσο στοχοποιημένος ήταν ο Ηρακλής και συντέλεσαν το έγκλημα του αιώνα. Τώρα που δεν μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά από την στιγμή που πολλές ομάδες θα έπρεπε να ακολουθησουν την πορεία του Ηρακλή ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Πανιώνιος, ΟΦΗ κ.α έσπευσαν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Βίντεο ντοκουμέντο η Έλενα Παπαρίζου σε show της Κορομηλά το 2001

Ένα βίντεο από τα παλιά που δείχνει την Έλενα Παπαρίζου και την Ρούλα Κορομηλά σε κοινή τους εμφάνιση.
Είναι Χριστούγεννα του 2001 και η Έλενα είναι ακόμα μέλος των Antique. Στο εορταστικό λοιπόν πρόγραμμα του ALPHA το συγκρότημα είναι καλεσμένο της Ρούλας και παρουσιάζουν το τραγούδι τους «Καινούργια αγάπη».
Η Έλενα, κοριτσάκι ακόμα είναι αγνώριστη!!! Με μακρύ μαύρο μαλλί, κομμένο σε μύτες που ήταν τότε πολύ της μόδας και με σαφώς λιγότερα… πιασίματα από σήμερα, στέκεται δίπλα στην Ρούλα φανερά αγχωμένη, αφού ακόμα δεν ξέρει να χειρίζεται τις κάμερες και τους δημοσιογράφους.
Ή Έλενα σήμερς είναι ένα είδωλο με απίστευτη άνεση με τους δημοσιογράφους που ανεβαίνει στη σκηνή και γίνεται πραγματικός χαμός...

Παναθηναϊκός: Χάνει 13 παίκτες ο Παναθηναϊκός!!!

Κάτι παραπάνω από μία 11αδα κινδυνεύει να χάσει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που δεν πάρει αδειοδότηση σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.
Ποιοι είναι οι 13 παίκτες αλλά και η πιθανή ενδεκάδα της σεζόν 2012/13.
Με αποψίλωση του ρόστερ κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που δεν πάρει αδειοδότηση από την ΕΠΟ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στις εθνικές οδούς..

Απαγορεύτηκε από την Τροχαία η κίνηση των φορτηγών άνω του 1,5 τόνου σήμερα και την Κυριακή 25η Μαρτίου, στις εθνικές οδούς, προκειμένου να διευκολυνθούν οι οδηγοί που θα ταξιδέψουν προς την περιφέρεια.
Εδικότερα:
Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012, για το ρεύμα εξόδου και από 16:00 έως 21:00 θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις :

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ "ΖΟΓΚΛΕΡΙΚΑ" ΣΤΟ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ! (video)

Απολαύστε τα «ζογκλερικά» από τον Στιβ Μαρκλ στο βίντεο που ακολουθεί!...

Έλληνας επιστήμονας εντόπισε την πρωτεΐνη που προκαλεί τριχόπτωση..

Ένα νέο βιολογικό στοιχείο για την ανδρική αλωπεκία ανακάλυψαν Αμερικανοί ερευνητές, δημιουργώντας ελπίδες για μια μελλοντική θεραπεία ή και πρόληψης της τριχόπτωσης.Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Science Translational Medicine, ερευνητές του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια με επικεφαλής τον Δρ Γεώργιο Κοτσαρέλη, έκαναν πειράματα σε ποντίκια αλλά και άνδρες με αλωπεκία (φαλάκρα) και εντόπισαν μια πρωτεΐνη που προκαλεί την τριχόπτωση.

ΨΗΦΙΣΜΑ Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ..

Στην Κοζάνη σήμερα 22-03-2012 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης με την συμμετοχή Εκπροσώπων των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων Γρεβενών- Καστοριάς – Φλώρινας, στην οποία συζητήθηκε κύρια η δημιουργία χώρου υποδοχής λαθρομεταναστών στο χώρο του εγκαταλελειμμένου στρατοπέδου ΠΟΡΤΗ στην περιοχή Νεάπολης Κοζάνης.
Προς μεγάλη μας έκπληξη λάβαμε γνώση για την ιδέα δημιουργίας του Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών στην Νεάπολη Κοζάνης.

Άλλαξε τερματοφύλακα για τα πέναλτι και τιμωρήθηκε!!! (Video)

Ο ημιτελικός του κυπέλλου Γερμανίας μεταξύ Γκρόιτερ Φιρτ και Ντόρτμουντ έχει φτάσει στην παράταση, δίχως σκορ και στο 117′ ο προπονητής των γηπεδούχων αποφασίζει να κάνει αλλαγή τερματοφύλακα, ώστε να αυξήσει τις ελπίδες της ομάδας του στα πέναλτι.
Υπολογίζει, όμως, χωρίς την ατυχία που έπληξε την πρωτοπόρο της Zweiteliga στο 120′..

Σε πνιγμό μετά από χρήση κοκαΐνης οφείλεται ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον!

Σε θάνατο από πνιγμό στην μπανιέρα του δωματίου του ξενοδοχείου της, οφείλεται ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον, σύμφωνα με έκθεση ιατροδικαστή, που δημοσιεύτηκε στους Los Angeles Times.
Ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι η χρήση κοκαΐνης, καθώς και καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η τραγουδίστρια έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον θάνατό της.

Μήνυμα του Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θ. Χαντάβα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«H επέτειος της 25ης Μαρτίου του 1821 έχει για τον Ελληνισμό έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Με όπλα τον πατριωτισμό, την πίστη και την ομοψυχία οι Έλληνες αποτίναξαν τον τούρκικο ζυγό και απελευθέρωσαν την πατρίδα.
Σήμερα που η Ελλάδα βρίσκεται πάλι μπροστά σε μεγάλες εθνικές, οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις και αντιμετωπίζει μια σύνθετη απειλή, καλούμαστε όλοι να πραγματοποιήσουμε μια νέα ιστορική μετάβαση.

Αφγανιστάν: Χιονοστιβάδα πλάκωσε χωριό, 22 νεκροί

Μία χιονοστιβάδα καταπλάκωσε ένα χωριό στο βορειοανατολικό Αφγανιστάν με αποτέλεσμα τουλάχιστον 22 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, όπως ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι.
Αυτό το μήνα μία σειρά από χιονοστιβάδες έχει προκαλέσει το θάνατο περισσότερων από 100 ανθρώπων.
Ένα διασωστικό συνεργείο, και μαζί του ο κυβερνήτης της επαρχίας, έσπευσε στο χωριό της περιοχής Ουάχαν της επαρχίας Μπανταχστάν, στα σύνορα με την Κίνα, για να ερευνήσει για τυχόν επιζώντες και να προσφέρει βοήθεια στα θύματα, όπως δήλωσε ο Αμπντούλ Μάροφ Ράσιχ, εκπρόσωπος του κυβερνήτη.
Η χιονοστιβάδα σημειώθηκε χθες Τετάρτη, όμως εξαιτίας της απομακρυσμένης θέσης του χωριού το γεγονός έγινε γνωστό σήμερα.
Αν και οι χιονοστιβάδες είναι συχνό φαινόμενο στο Αφγανιστάν, φέτος ο αριθμός των νεκρών είναι ιδιαίτερα υψηλός καθώς η χώρα είναι αντιμέτωπη με τον βαρύτερο χειμώνα εδώ και δεκαετίες.
Zougla.gr

Ιμάμης προτρέπει τους άνδρες να ξυλοκοπούν τις συζύγους τους!!!

Διαμαρτυρίες και διχογνωμίες έχει προκαλέσει στην Ισπανία, η περίπτωση ενός ιμάμη ο οποίος προτρέπει στα κηρύγματά του τους άνδρες να χειροδικούν στις γυναίκες τους.
Κατά τού ιμάμη έχουν προσφύγει Ισπανοί εισαγγελείς για τα λεγόμενά του αυτά. Ο ιμάμης χαρακτηρίζει τις γυναίκες ανυπάκουες, και καλεί τούς άνδρες να τιμωρούν όσες από αυτές θελήσουν να «επαναστατήσουν», αρνούμενες σεξουαλικές επαφές μαζί τους.

Superleague: Άλλαξε ώρα το Κέρκυρα – ΠΑΟΚ

Μετά από αίτημα της αστυνομίας το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Κέρκυρα και στον ΠΑΟΚ άλλαξε ώρα.
Αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί στις 19:30 την Κυριακή στις 25 Μαρτίου.
Οι αστυνομικές αρχές ζήτησαν να γίνει η διαφοροποίηση αυτή στο πρόγραμμα της αγωνιστικής λόγω των παρελάσεων που θα πραγματοποιηθούν σε πολλές πόλεις της χώρας.
Αναλυτικη η ανακοίνωση:

Ταλαιπωρία ασφαλισμένων του ΝΑΤ έξω από τον Οίκο Ναύτου...

Συνωστίζονται μέσα στα γραφεία, ενώ έχουν σχηματίσει ουρές έξω.
Οι ασφαλισμένοι καταθέτουν αποδείξεις και δικαιολογητικά για να πάρουν τα χρήματά τους για τα φάρμακα που έχουν αγοράσει, καθώς οι φαρμακοποιοί έχουν διακόψει την πίστωση στα περισσότερα ασφαλιστικά ταμεία.

Συγκλονιστικά βίντεο από τον σεισμό στο Μεξικό...

Η σεισμική δόνηση εντάσεως 7,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε την Τρίτη προκάλεσε πανικό και άφησε πίσω της τεράστιες ζημιές...

Οι διαφορές μεταξύ ενός οικογενειάρχη και ενός εργένη!!!

Ο γάμος είναι μια καθοριστική στιγμή στη ζωή του άντρα: από τη μια αποχαιρετάς την εργένικη ζωή (κι ό,τι αυτό συνεπάγεται!), από την άλλη ανοίγεσαι σε έναν νέο και γενναίο κόσμο…
Γιατί ο γάμος, πέρα από φορολογικά, νομικά και θρησκευτικά πλεονεκτήματα, έχει κι άλλα να σου δώσει. Και η εργένικη ζωή βέβαια δεν είναι του πεταματού! Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 10+1 πλεονεκτήματα του οικογενειάρχη και του εργένη και τα συμπεράσματα… δικά σου.

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Διαιτησίες αγώνων 24-03-2012

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/03/2012 
 ΩΡΑ 4.00 μμ


ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΡΠΕΡΟΥ
ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ

Σημαντικές αλλαγές στους κανονισμούς της Σούπερ Λίγκας

Σημαντικότατες αποφάσεις, που αλλάζουν τελείως τα δεδομένα στην κατηγορία, πήρε το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, αφού πλέον όποια ΠΑΕ δεν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, δεν θα υποβιβάζεται, αλλά αντιθέτως θα της στερείται το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών.
Η απαγόρευση των μεταγραφών θα ισχύει για όλη τη σεζόν, δηλαδή και για την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά και αυτή του Ιανουαρίου.

Αλλαγές στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα λόγω κατάχρησής του..

Αλλαγές στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα προωθεί η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης.
Το υπουργείο σημειώνει πως «με δεδομένο ότι η νέα διαδικασία εξυγίανσης εισήχθη πολύ πρόσφατα και δεν έχει ακόμη δοκιμασθεί και αποτιμηθεί στην πράξη, είναι πρόωρο να επιχειρηθεί εκ νέου αναμόρφωση, και μάλιστα εκ βάθρων, της σχετικής νομοθεσίας.

Μειώσεις στα δίδακτρα των ιδιωτικών σχολείων

Mε μειώσεις που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν ακόμα και το 15% στο κόστος των διδάκτρων της νέας σχολικής χρονιάς 2012-2013 προσπαθούν να συγκρατήσουν τους μαθητές, αλλά και να προσελκύσουν νέους, τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια. Ανθρωποι της συγκεκριμένης αγοράς προεξοφλούν μάλιστα ότι τη νέα σχολική χρονιά θα υπάρξουν σίγουρα και λουκέτα.
tanea.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Στο Europa League ο φιναλιστ

Όπως έκανε γνωστό η εκτελεστική επιτροπή της UEFA και για την επόμενη τριετία, ο φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου θα μπορεί να παίζει κανονικά στην Ευρώπη, εφόσον, ο κυπελλούχος βγει στο Champions League.
Αυτό σημαίνει πως ένας εκ των Ατρομήτου, Αστέρα Τρίπολης που θα περάσει στον τελικό του Κυπέλλου, εφόσον έχει αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ακόμα και αν δεν κατακτήσει το Κύπελλο, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League της επόμενης σεζόν.
Αν συμβεί αυτό και κάποια από αυτές τις δύο ομάδες δε συμμετέχει στα πλέι οφ, αυτομάτως θα σημαίνει ότι η πέμπτη θέση δε θα εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Επίσης αν κάποια ομάδα εκτός του Ολυμπιακού, κατακτήσει το Κύπελλο (με όσες πιθανότητες συγκεντρώνει αυτό), εξασφαλίζει το καλό εισιτήριο για το Europa League, που σημαίνει ότι θα μπει στη διοργάνωση στα πλέι οφ του Αυγούστου. Αν βγει φιναλίστ στον τελικό, τότε θα μπει από νωρίς στα προκριματικά.
sportena

Νέος Οικοδομικός Κανονισμός. Τι προβλέπονται

Την επιλογή να χτίσουν σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από τις διατάξεις του νέου Οικοδομικού Κανονισμού ή τού παλιού ΓΟΚ (που ισχύει από το 1985) θα έχουν όσοι ιδιοκτήτες ακινήτων υποβάλλουν αίτηση μέσα σε διάστημα έξι μηνών από τη δημοσίευση του νέου νόμου.

Tι ρώτησε η Μέρκελ τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο;

«Εάν ερχόμουν Ελλάδα, τί θα γινόταν, θα με κτυπούσαν;». 
«Όχι αυτά τα γράφει η Bild», ήταν η αφοπλιστική απάντηση του προέδρου.
Η ασυνήθιστη συνάντηση έγινε στο Βερολίνο και ήταν ιδέα των Γερμανικών συνδικάτων. Απευθυνόμενη προς τον κ. Παναγόπουλο, η κ. Μέρκελ παραδέχθηκε ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις όσον αφορά την οικονομική πολιτική που θα πρέπει να ακολουθήσει η χώρα μας για να εξέλθει από την κρίση, τις οποίες είναι διατεθειμένη να ακούσει, ακόμη και σε ενδεχόμενη επίσκεψή της στην Ελλάδα.

Τυφλός και με τυφλή θεία ο προιστάμενος του ΟΑΕΔ Ζακύνθου - Διώκεται...

Πειθαρχική δίωξη διατάχθηκε κατά του προϊσταμένου του ΟΑΕΔ Ζακύνθου, ο οποίος κατηγορείται ότι εισέπραττε ο ίδιος επίδομα τυφλότητας, επίδομα το οποίο έπαιρνε παράνομα και η θεία του.
«Ο ΟΑΕΔ κίνησε άμεσα την πειθαρχική διαδικασία και μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ όλα τα απαραίτητα μέτρα» δήλωσε σήμερα ο διοικητής του ΟΑΕΔ, Ηλίας Κικίλιας, προσθέτοντας ότι έχει παραπέμψει την υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα, ώστε να κινηθεί παράλληλα και η ποινική διαδικασία.
Ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Ζακύνθου κατηγορείται επίσης ότι έχει νοικιάσει κτίριο, το οποίο του ανήκει, στις υπηρεσίες του Οργανισμού, των οποίων προΐσταται, ενώ παράλληλα διατηρεί και ξενοδοχειακή επιχείρηση.
inews.gr 

Τι αλλάζει σε πολύτεκνους και τρίτεκνους για την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Οι ευνοικές διατάξεις για τη εισαγωγή τρίτεκνων και πολύτεκνων στα Ιδρύματα της ανώτατης εκπαίδευσης της χώρας και οι αλλαγές σε θέματα λειτουργίας των ιδιωτικών σχολείων που αναμένονταν για αρκετό καιρό, είναι οι μόνες τροπολογίες που πέρασαν τελικά σήμερα τις πύλες του Κοινοβουλίου, από την πλευρά του υπουργείου Παιδείας.
Οι διατάξεις για ειδικές κατηγορίες και πολύτεκνους διορθώνουν μια σειρά από παρενέργειες που είχαν διαπιστωθεί πέρυσι, όπου εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το νέο σύστημα. Παράλληλα ευεργετικές διατάξεις θεσπίζονταν και για τα δίδυμα ή τρίδυμα αδέλφια.

Ζήτησαν ελεύθερους σκοπευτές για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου!!

Πολλαπλά ερωτήματα έχει προκαλέσει το αίτημα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ για παραχώρηση ελεύθερων σκοπευτών της ΕΚΑΜ το πρωί της 25ης Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του εορτασμού για την επανάσταση του 1821.
Είναι η πρώτη φορά που ζητείται κάτι τέτοιο σε συγκέντρωση-πορεία, αν και στο αίτημα δεν διευκρινίζεται πόσους ελεύθερους σκοπευτές χρειάζονται βάσει του σχεδίου που έχουν καταρτίσει, αλλά ούτε και ο τομέας που θα πρέπει οι άνδρες της ΕΚΑΜ να καλύψουν.